Silver
Gość
|
 |
« Odpowiedz #575 : Październik 25, 2009, 05:44:24 » |
|
I zapewniam: nie zabija siê ¿adnego procesu, ani w nim uczestnicz¹cych, gdy¿ w ten sposób zabija siê siebie, a to dlatego, ¿e je¿eli coœ, lub ktoœ Ciê dra¿ni, to jesteœ TY sam, a to wszystko jest tylko zwierciad³em i uœwiadomieniem Ci Twoich wewnêtrznych g³êboko wypartych cech. Chcesz zamkn¹Ì ten w¹tek, pomyœl, co w Tobie tak ka¿e mocno reagowaÌ na ten problem.
Koliberek ma tu absolutn¹ racjê. Problem tylko w tym, ¿e taka mowa do ludzi twi¹cych w centrum w³asnych problemów brzmi jak pospolity slogan. Wiêc gdy napiszemy, ¿e to co siê dzieje, to tylko ¿ycie potwierdza nam nasze wzorce, nasz wewnêtrzny system wartoœci, to nikt za bardzo tego nie kupi. Owszem, o wiele lepiej by³oby, gdyby pada³y tylko mi³e i piêkne s³owa... Ale... proces ¿ycia, biegn¹c po najmnijeszej linii oporu zorientowany jest na.... naukê, a nie na ¿adn¹ spo³eczn¹ kurtuazjê ! Wiêc gdy w tym wewnêtrznym systemie cz³owieka brakuje poczucia swojej wartoœci, niska samoocena, brak szacunku i mi³oœci do samego siebie, to wzystko to odzwierciedla siê naszym w ¿yciu. Wiêc s³yszymy przykre s³owa, doœwiadczamy agresji, czy innych upokorzeù. I zamiast wykorzystaÌ ten proces, to doszukujemy siê winnych, sprawców, ¿¹daj¹c gratyfikacji itp... I o tym w³aœnie wyraŸnie i jasno mówi Koliberek. Jak to m¹drze uj¹³ (OSHO), to typ cz³owieka prostego, ociosanego, glupkowatego, który broni siê przez zewnêtrzna prawd¹, która jest niczym innym, tylko odbiciem jego w³asnej wewnêtrznej prawdy.I zamiast z tego wyci¹gn¹Ì wnioski, wyci¹ga miecz, chce Ciê spaliÌ na stosie. No wiêc gdzie ta œwiadomoœÌ i na czym ona polega ! Tu nie ma ¿adnej œwiadomoœci ! Tu panuje fa³sz, który potwierdza tylko jak ¿ycie wymyka siê spod naszej kontroli. Tu nie ma ¿adnej œwiadomoœci, bo œwiadomoœÌ nie jest ukierunkowana na proces, czyli na odszukaniu przyczyn, które skutecznie odzielaj¹ nas od w³asnej prawdy, w³asnej to¿samoœci, swojego piêkna i nieocenionego bytu. Proces zorientowany jest na uproszczenie chc¹c tylnymi drzwiami wchodziÌ do w³asnego Domu, a polega miêdzy innymi na zdobywaniu jakiejœ tam wiedzy o gwiazdach, Ksiê¿ycu, grawitacji i innych pierdo³ach, które jak g³osz¹ dzisiejsze strategie psycholgii i wielkie szko³y rozwoju ludzie kupuj¹ jak towar w supermarkecie. Kupuj¹ nie dlatego, ¿e jest to m¹dre b¹dŸ s³uszne, tylko dlatego, ¿e nie znaj¹ poprostu innych sposóbów na ¿ycie. Dlatego pojawiaj¹ siê tacy ludzie jak Mora, nie dlatego, by Nas skrzywdziÌ ( bo nic nie mamy przecie¿ do stracenia), tylko po to, aby pokazaÌ nam wewnêtrzny fa³sz , która w swym parali¿uj¹cym uœcisku boi siê ciemnoœci (nieznanego), boi siê zranienia ( emocjonalnego) w istocie boi siê utraty swoich przyjemnoœci, a nie maj¹c kontaktu ze swym prawdziwym JA pragnie na dodatek gratyfikacji. Tak w³aœnie jest. Och....gdybyœmy chocia¿ odrobinê tej energii w³o¿yli w odkrywanie, kim naprawdê jesteœmy, doznalibyœmy cudu przemiany. Cudu przemiany ? Ale co to takiego jest i do czego mi to potrzebne ? Tak, oczywiœcie, nadejdzie 2012 rok i rozwi¹¿e wszystkie nasze problemy.Wyzwoli Nas z psychologicznego wiêzienia i powêdrujemy prosto do Gwiazd. Nie, najpierw to musimy siê przygladn¹Ì jacy jesteœmy g³upi i zaœlepieni, zahipnotyzowani i automatyczni. Musimy siê przygl¹dn¹Ì jak odgrywamy rolê ''Dzieci Króla'', które ¿ebrz¹ po ulicach i nie mog¹ wróciÌ do w³asnego Domu. Tylko wpierw uczciwie zbadajmy aspekt, czy naprawdê chcemy wróciÌ do w³asnego Domu i co robimy, aby do niego wróciÌ ? Polecam wszystkim ''prorokom'' internetowym i w³aœcicielom forów internetowych kupiÌ sobie wpierw na pocz¹tek nieocenion¹ ksi¹¿ke dr.Nathaniel Branden - ''SzeœÌ filarów poczucia swojej wartoœci'. Poczucia wartoœci, które nie ma nic wspólnego z fa³szyw¹ spo³eczn¹ teori¹ na ten temat, z jak¹œ ziemsk¹, a raczej przyziemn¹ wiedz¹, nauk¹ o œwiecie, czy wszechœwiecie, tylko ma bardzo wiele wspólnego z Nasz¹ wewnêtrzn¹ prawd¹ i jej nieocenionym bogactwem. U¿y³em s³owa POLECEM, aby Ego nie pomyœla³o, ¿e chcê ZrujnowaÌ mu ¿ycie. Bo ¿ycie (w istocie proces) samo zrujnuje Ci ¿ycie.Mnie ju¿ rujnuje 20 lat. Rujnuje po to, aby pchn¹Ì ku wolnoœci, szczêœciu, mi³oœci i wewnêtrzne prawdy. Rujnuje po to, abym móg³ powróciÌ do w³asnego Domu, do swej pierwotnej, doskona³ej œwiadomoœci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2009, 06:25:27 wysłane przez Silver »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #576 : Październik 25, 2009, 08:33:22 » |
|
Podpisa³em ankietê na "TAK" Nie dlatego ¿e pasjonuj¹ mnie krwio¿ercze boje egotycznych umys³ów, ale dlatego, ¿e takie spory przyprowadzaj¹ dobrych ludzi, nauczycieli, którzy wyjaœni¹ CI gdzie powinieneœ szukaÌ "wroga". Ca³e ¿ycie powtarzam, ju¿ nawet nie wiem za kim, ¿e "jesli chcesz naprawiÌ œwiat - zacznij od siebie". Przeciwnicy, to odbite w lustrze w³asne psychologiczne wnêtrze, umys³ trzymaj¹cy w³adzê, nie lubi twojego prawdziwego oblicza, za ka¿dym razem znajdzie ci wroga na zewn¹trz tylko po to, byœ nie chcia³, nie mia³ potrzeby siêgania do SIEBIE. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #577 : Październik 25, 2009, 08:37:14 » |
|
Silver, piĂŞknie napisaÂłeÂś, nic dodaĂŚ nic uj¹Ì. Tylko, kto CiĂŞ wysÂłucha? PrzecieÂż EGA nie lubiÂą PRAWDY, wolÂą tkwiĂŚ w uÂłudzie, obawiaĂŚ siĂŞ zabrudzenia bywaniem chociaÂżby w tym temacie, jakby czystoœÌ (ta rzeczywista) mogÂła zabrudziĂŚ siĂŞ … Trzeba jednak wpierw oczyÂściĂŚ siĂŞ w pralni (procesie Âżycia). OtworzyĂŚ ÂświadomoœÌ, a nie tkwiĂŚ wci¹¿ w starych wzorcach. Ale spokojnie, proces trwa i nikt go nie zamknie … I to jest piĂŞkne. Pozdrowienia o mglistym poranku. 
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #578 : Październik 25, 2009, 08:37:52 » |
|
Jak masz coœ na kogoœ, to tylko i wy³¹cznie pisaÌ na PV. Tyle na ten temat. Osobiœcie jestem na "TAK". Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #579 : Październik 25, 2009, 08:51:13 » |
|
PodpisaÂłem ankietĂŞ na "TAK"
No to chyba pomyliÂłeÂś siĂŞ, bo zagÂłosowaÂłeÂś za zamkniĂŞciem tematu. Przeczytaj pytanie ... Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #580 : Październik 25, 2009, 11:11:44 » |
|
 GÂłosowaÂłam za zamkniĂŞciem tematu. UwaÂżam,ze takie zachowana jakie prezentujÂą ludzie w tym wÂątku, zdarzajÂą siĂŞ na codzieĂą w Âżyciu kazdego czÂłowieka.JeÂśli majÂą nas czegoÂś uczyĂŚ, to tej nauki poza forum mamy pod dostatkiem.OczywiÂście sÂą osoby ,ktĂłre dla podtrzymania sporu nawet z takim oczywistym faktem sÂą w stanie dyskutowaĂŚ. MiaÂłam wraÂżenie ,Âże wchodzimy tu po to by porozmawiaĂŚ na tematy ,ktĂłre w naszym Âśrodowisku czĂŞsto nie istnieja.Ludzie w ogromnej wiĂŞkszoÂści nie rozumieja o czy mĂłwimy. Dlatego ja tu wchodzĂŞ. CzĂŞsto mysle ,ze ten wÂątek sÂłuÂży niektĂłrym jako terapia i wiele osĂłb leczy tu swoje kompleksy.Czy wtedy speÂłnia on jakaÂś poÂżyteczna rolĂŞ.Bardzo wÂątpiĂŞ...Burzy tylko nasz spokĂłj i kaÂże wtracaĂŚ siĂŞ w niepotrzebne konflikty..
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #581 : Październik 25, 2009, 11:40:41 » |
|
Moje slowa, moje mysli. Tak Lindo, prawda nie jest slodka ale tak to jest. Niektorzy potrzebuja aby caly swiat sluchal i widzial jak daje sobie popisy. Pozdrawiam Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #582 : Październik 25, 2009, 13:55:44 » |
|
Odda³am swój g³os na TAK czyli za zamkniêciem tematu,ale teraz po g³êbszym zastanowieniu ,chcia³am wycofaÌ g³os i daÌ na NIE. Niestety nie da siê Dlaczego che zmieniÌ ? Po pierwsze ankieta rzuci³a mi siê w oczy zaraz jak wesz³am na forum i pierwszy odruch TAK mam dosyÌ k³ótni,ale...........kiedy przeczyta³am wszystkie wypowiedzi dosz³am do wniosku ¿e jednak NIE. Mo¿emy siê wiele nauczyc w tym w¹tku,poznaÌ siebie i na podstawie wypowiedzi innych kszta³towaÌ siebie,swoje pogl¹dy i uczyÌ siê wspó³¿ycia z ludŸmi o innych pogl¹dach.Wiem ¿e zaraz mnie przypiszecie do grona ludzi wzajemnej adoracji,ale to niewa¿ne.Silver,Koliberek,Ptak maja racjê. Pozdrawiam
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #583 : Październik 25, 2009, 14:11:18 » |
|
Thotal  A ja nie da³am mo¿liwoœci zmiany wyboru do³¹czaj¹c ankietê! Ale siê pomyli³eœ... Na razie jest 11 za i 10 przeciw zamkniêciu tematu, gdyby liczyÌ, ¿e g³os odda³eœ nieprawid³owo, to przewaga bêdzie po stronie NIE. Jeszcze 1 dzieù i zobaczymy. Je¿eli ten jeden g³os bêdzie zmienia³ sytuacjê, to bêdzie honorowany. Odnoœnie zamkniêcia i ewentualnych jego skutków. Wszelkie k³ótnie w innych tematach, które nie bêd¹ mieÌ z nimi najmniejszego powi¹zania b¹dŸ które bêd¹ przebiegaÌ zbyt gwa³townie bêd¹ sukcesywnie usuwane. Bêdziemy musieli siê przyzwyczaiÌ, ¿e je¿eli mamy z³y dzieù i wszystko dooko³a nas wkurza, to wy¿ywanie siê na forum dla samego siê wy¿ycia i tak wyl¹duje w œmietniku. Przykro czytaÌ, ¿e niektórzy poprzez k³ótnie szukaj¹ popleczników na forum. W³aœnie dziêki temu tematowi i ogólnemu przyzwoleniu do chamstwa, jakie tu panuje mamy na forum œmieszne podzia³y na grupki wzajemnej adoracji. Niektórzy u¿ytkownicy od dnia rejestracji nie napisali niczego, co nie by³o by wymierzone przeciwko komuœ innemu. Rozmowy s¹ czêsto utrudniane przez tego typu awanturników, nie mówi¹c ju¿ o gigantycznych tworz¹cych siê offtopach, które czêsto trudno wydzieliÌ merytorycznie z w¹tku tak, aby po usuniêciu offtopowych wypowiedzi, nie traci³ on na logice. Po wydzieleniu s¹ dwa wybory - albo przenieœÌ do œmietnika i koniec zmartwieù albo przenieœÌ tutaj i dalej obserwowaÌ rozwój sytuacji. A ju¿ chyba najbardziej precedensow¹ sytuacj¹ jest, gdy dostajê raporty dotycz¹ce wypowiedzi tutaj zamieszczanych. Co z tego, ¿e naruszaj¹ regulamin, uw³aczaj¹ innym u¿ytkownikom, skoro s¹ jak najbardziej na temat! Ten temat merytorycznie przeczy regulaminowi. Nie ma mo¿liwoœci aby ktoœ wypowiedzia³ siê tutaj regulaminu nie ³ami¹c, a ka¿da wypowiedŸ mimo ³amania regulaminu jest na temat, co oznacza kompletny brak logiki i konsekwencji w tworzeniu albo regulaminu albo tego w¹tku.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #584 : Październik 25, 2009, 15:14:13 » |
|
Ten temat merytorycznie przeczy regulaminowi. Nie ma moÂżliwoÂści aby ktoÂś wypowiedziaÂł siĂŞ tutaj regulaminu nie ÂłamiÂąc, a kaÂżda wypowiedÂź mimo Âłamania regulaminu jest na temat, co oznacza kompletny brak logiki i konsekwencji w tworzeniu albo regulaminu albo tego wÂątku. NapisaÂłaÂś nie prawdĂŞ. Jest tu wiele wypowiedzi na poziomie i nie ÂłamiÂących regulaminu. MoÂżna przecieÂż rozmawiaĂŚ w sposĂłb cywilizowany. I tego majÂą siĂŞ niektĂłrzy nauczyĂŚ. ZresztÂą w innych wÂątkach aÂż roi siĂŞ od Âłamania regulaminu, przez niektĂłrych moderatorĂłw takÂże. Czy ludzie sÂą Âźli? Po prostu na ten czas sÂą tacy jacy sÂą, jutro bĂŞdÂą inni, bo proces wzrastania trwa. Tu przynajmniej niektĂłrzy majÂą szansĂŞ na oglÂąd siebie i poczynienia pewnych korekt. WiĂŞcej to znaczy, niÂż „mÂądre” dysputy na tematy, ktĂłre nie majÂą wpÂływu na dojrzewanie dusz, bo nic nie dzieje siĂŞ w sferze emocjonalno-uczuciowej. A to ona dokonuje zmian, nawet w DNA. Dlatego, Âże temat ten jest bolesny, speÂłnia swojÂą rolĂŞ. Czasami jedno sÂłowo potrafi poruszyĂŚ do g³êbi i spowodowaĂŚ lawinĂŞ wewnĂŞtrznych przeobraÂżeĂą. Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2009, 15:15:30 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #585 : Październik 25, 2009, 15:18:21 » |
|
Ptaku, jak dÂługo mamy tolerowaĂŚ bezczelne zachowania? Dla przykÂładu wklejĂŞ tu to, co przed chwilÂą z aborcji przeniosÂłam do Âśmietnika, a co w moim kierunku napisaÂł nasz Kamil:
"K³amstwa,obelgi,podstêpne insynuacje i zwyk³e tchórzostwo to jest strategia obrony "Czarnej Pantery" Na podstêpne,bezczelne ataki "odpowiednio zareagujê" ju¿ nied³ugo. Spotkasz siê z "huraganowym odwetem" który niczym tsunami z ca³¹ si³¹ uderzy Ciebie i w osoby które stan¹ mi na drodze. (niech maj¹ siê na bacznoœci) Jesteœ dla mnie zerem przez du¿e Z,i zwyk³¹ ----- (mam przeliterowaÌ? Policz sobie kreski i pomyœl co mia³em na myœli)
771"
Nadal nie dostrzegasz, jak wiele jest tych wypowiedzi nie na poziomie? Jak wiele Âścierwa trzeba usuwaĂŚ, bo rozochoceni uÂżytkownicy myÂślÂą, Âże mogÂą sobie na wiele pozwoliĂŚ? Nie uraziÂło by CiĂŞ nazwanie kurwÂą? Nie potrzeba wstawiaĂŚ kresek, zbĂŞdna cenzura, jeÂśli myÂśl jednoznaczna.
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Gość
|
 |
« Odpowiedz #586 : Październik 25, 2009, 15:25:40 » |
|
Napisa³aœ nie prawdê. Jest tu wiele wypowiedzi na poziomie i nie ³ami¹cych regulaminu. Nie, nie, nie. Janneth napisa³a prawdê. Wska¿ mi te wypowiedzi które s¹ "na poziomie". Wiecie jak wygl¹da to na innych forach. Mo¿e wam objaœniê skoro nie rozumiecie zasad obowi¹zuj¹cych w internecie. Na innych du¿ych forach wygl¹da to tak i¿ u¿ytkownik za spam jest pierw raz mo¿e dwa upominany. W zale¿noœci od tego jaki jest admin za trzecim razem ju¿ leci ostrze¿enie i tak siê zbiera. Mówi¹c jaœniej. Temat zamkn¹Ì. Je¿eli w innych tematach bêdzie siê robi³o ba³agan dok³adnie tak samo powinni zareagowaÌ moderatorzy a nie ci¹g³e usuwanie postów. Rozumiem ¿e mo¿na tak dwa razy zrobiÌ ale nie ci¹gle. Za trzecim razem nale¿y siê ostrze¿enie bo inaczej to bêdzie wygl¹da³o jak dotychczas... A jest naprawdê beznadziejnie. Ten temat to miejsce k³ótni i niczego wiêcej. Chcecie wylewaÌ swoje ¿ale typu boli mnie kolano bo powiedzia³eœ ¿e jestem taki i taki to piszcie sobie to na PW a nie wywlekajcie tego na publikê bo jedynie pokazuje jak s³abo myœlicie. No chyba ¿e ktoœ chce byÌ s³awny a jest kilka osób które normalnie a¿ korci do tego. I te wasze monologi które tu walcie s¹ warte funta k³aków poniewa¿ nie s¹ szczere. Je¿eli potrzebujecie rozmowy o waszych problemach zapraszam na PW. Z wielk¹ chêciom pomogê poniewa¿ lubiê pomagaÌ. I na tym koùczê poniewa¿ nie mam zamiaru braÌ dalej udzia³u tym procederze. Ju¿ za du¿o Ÿle siê zrobi³o... Pozdrawiam Mora I zapraszam zainteresowanych na PW. 
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #587 : Październik 25, 2009, 15:29:15 » |
|
Moim zdaniem temat powinien zostaĂŚ, aby jak w tytule kaÂżdy mĂłgÂł wyjaÂśniĂŚ jeÂżeli coÂś mu siĂŞ nie podoba w dyskusji z drugÂą osobÂą ( oczywiÂście w sposĂłb cywilizowany). Janneth oczywiÂście zachowanie Kamila przeszÂło wszelkie oczekiwania, normy cywilizowanej rozmowy i wcale nie musiaÂło to byĂŚ w tym temacie, jest to przykÂład, Âże obraÂżaĂŚ innych moÂżna rĂłwnieÂż w innych tematach, nie tylko w tym. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #588 : Październik 25, 2009, 15:34:02 » |
|
A zastanowiÂłaÂś siĂŞ Janneth choĂŚ przez chwilĂŞ, dlaczego niektĂłrzy tak piszÂą pod Twoim adresem? Dlaczego Ty teÂż podobnie pisaÂłaÂś pod adresem innych? ZapomniaÂłaÂś juÂż? Czas w³¹czyĂŚ autoanalizĂŞ … moÂże nie jesteÂś wcale taka sprawiedliwa w osÂądach? ZresztÂą to TwĂłj proces …
Ps. Chamstwa nie popieram i to powinno byĂŚ tĂŞpione.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #589 : Październik 25, 2009, 15:45:36 » |
|
W roli wyjaÂśnienia. Nie uraziÂło by CiĂŞ nazwanie kurwÂą? Nie potrzeba wstawiaĂŚ kresek, zbĂŞdna cenzura, jeÂśli myÂśl jednoznaczna.
Akurat takiego okreÂślenia nie miaÂłem na myÂśli. Dlatego napisaÂłem abyÂś policzyÂła kreski i pomyÂślaÂła. Po raz kolejny jestem poirytowany twoim zachowaniem,i jak juÂż zapowiedziaÂłem nie mam zamiaru bezradnie patrzyĂŚ siĂŞ na Twoje podstĂŞpne ataki,insynuacje i kÂłamstwa. Ale widaĂŚ z drugiej strony,Âże "GÂłodnemu Chleb na myÂśli" pozostawiam to do oceny pozostaÂłym. Sama tak siebie nazwaÂłaÂś,( przypadek?)ale ja uÂżyÂł bym innego zwrotu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2009, 16:09:01 wysłane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #590 : Październik 25, 2009, 16:20:29 » |
|
Akurat takiego okreÂślenia nie miaÂłem na myÂśli. Dlatego napisaÂłem abyÂś policzyÂła kreski i pomyÂślaÂła Nawet nie biorÂąc pod uwagĂŞ tych kresek ,tylko to co byÂło przed nimi zasÂługujesz na bana...ja daÂłabym Ci -50. SiedzÂąc przed ekranem komputera, bez mozliwosci bezpoÂśredniej konfrontacji bardzo Âłatwo byĂŚ bohaterem. Gratulacje....
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #591 : Październik 25, 2009, 16:52:18 » |
|
Nawet nie biorÂąc pod uwagĂŞ tych kresek ,tylko to co byÂło przed nimi zasÂługujesz na bana...ja daÂłabym Ci -50.
Przed kreskami zdecydowanie ale bez ¿adnych obraŸliwych s³ów napisa³em,¿e nie pozwolê aby ktoœ siê mnie uczepi³ i atakowa³ mnie podstêpnie podpieraj¹c siê seri¹ k³amstw i domys³ów. Szkoda,ze nie pouczasz innych,wczoraj Mora bez najmniejszego powodu obrzuci³ b³otem koliberka i jakoœ ci to nie przeszkadza³o.... Jesteœ œmieszna...... A co do konfrontacji to czemu nie>?
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #592 : Październik 25, 2009, 17:08:33 » |
|
A zastanowiÂłaÂś siĂŞ Janneth choĂŚ przez chwilĂŞ, dlaczego niektĂłrzy tak piszÂą pod Twoim adresem? Dlaczego Ty teÂż podobnie pisaÂłaÂś pod adresem innych? ZapomniaÂłaÂś juÂż? Czas w³¹czyĂŚ autoanalizĂŞ … moÂże nie jesteÂś wcale taka sprawiedliwa w osÂądach? ZresztÂą to TwĂłj proces …
Ps. Chamstwa nie popieram i to powinno byĂŚ tĂŞpione.
Zanim siê do Ciebie zwróci³am, wiedzia³am, ¿e taka w³aœnie bêdzie Twoja odpowiedŸ. Nawet nie trzeba by³o Ciê prowokowaÌ, abyœ kolejny raz pokaza³a swoj¹ stronniczoœÌ i brak jakiejkolwiek konsekwencji. Jesteœ jedn¹ z najczêœciej wypowiadaj¹cych siê tutaj osób i nawet je¿eli robisz to w formie lirycznej, jad zawiœci z Ciebie tryska. Dlatego ka¿da twórczoœÌ, która rodzi siê w mêczarniach umys³u jest równie¿ z trudem odbierana przez czytelnika. A jak nadal pochwalasz zachowanie Kamila, to polecam przejrzeÌ kilka ostatnich wiadomoœci w temacie o aborcji. Jak nadal nie bêdziesz rozumia³a podstaw zarzutów wobec jego osoby, to ju¿ nic wiêcej nie mogê poradziÌ. Widocznie jesteœ za ka¿dym, kto jest po prostu w opozycji do mnie. Tak samo jesteœ jak ja uszczypliwa, a to oznacza tylko tyle, ¿e zgadzasz siê na takie traktowanie zarówno mnie jak i siebie samej. Lindo... Rozwa¿aniami nad zbanowaniem Kamila zajmiemy siê potem, jak ju¿ uporamy siê z losem tego tematu. Dla mnie priorytetem jest ukrócenie wszelkich k³ótni i awantur. Nie tylko w tym temacie, czy w tym dziale. Albo zaczniemy respektowaÌ regulamin, albo zrobimy tu totaln¹ samowolkê i ka¿dy z nas bêdzie mia³ prawo popuszczaÌ wodze swojego sarkazmu.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #593 : Październik 25, 2009, 17:45:57 » |
|
Janneth, przyjrzyj siĂŞ teraz swoim sÂłowom i zastanĂłw siĂŞ nieco nad nimi. Oraz nad tym, co i dlaczego wyprowadziÂło CiĂŞ z rĂłwnowagi. Nie projektuj teÂż siebie na innych, bo wci¹¿ mijasz siĂŞ z prawdÂą. jad zawiÂści z Ciebie tryska. JesteÂś pewna, Âże ze mnie? Lindo... RozwaÂżaniami nad zbanowaniem Kamila zajmiemy siĂŞ potem, jak juÂż uporamy siĂŞ z losem tego tematu. Tak, najlepiej uÂżyĂŚ wÂładzy … Dla mnie priorytetem jest ukrĂłcenie wszelkich k³ótni i awantur. MoÂże zatem zaczniesz od siebie? KoĂączĂŞ tĂŞ dyskusjĂŞ i ÂżyczĂŞ zdrowego oglÂądu … 
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
 |
« Odpowiedz #594 : Październik 25, 2009, 17:46:43 » |
|
Lindo... RozwaÂżaniami nad zbanowaniem Kamila zajmiemy siĂŞ potem, jak juÂż uporamy siĂŞ z losem tego tematu.
Ty nie masz prawa nikogo tutaj banowaÌ! Jesteœ moderatorem i mo¿esz co najwy¿ej odj¹Ì mi punkt,ale nie zrobisz tego bo nie masz ku temu ¿adnych powodów. S¹ osoby które zosta³y objête amnesti¹ przy stanie -47 punktów! Przez wiele miesiêcy pracowa³y na bana. A ty hieno chcesz abym zosta³ wyrzucony tylko dlatego,ze odwa¿y³em ci siê przeciwstawiÌ ? Ju¿ ci napisa³em kim jesteœ w moich oczach Jesteœ skoùczona dla mnie, PS (policzy³aœ kreski? Mo¿e podaÌ pierwsz¹ literê? A mo¿e sama wiesz kim jesteœ?)
ProponujĂŞ "Czarna Pantero" poczytaĂŚ regulamin Bany (mogÂą zostaĂŚ naÂłoÂżone przez AdministratorĂłw) - gdy stan pf uÂżytkownika wynosi: -10 <- ban na 7 dni -20 <- ban na 14 dni -30 <- ban na 30 dni -50 <- wyrzucenie z Forum
DziĂŞkujĂŞ. DodajĂŞ Ci -1pf za ubliÂżanie innym uÂżytkownikom. Janneth.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2009, 18:49:38 wysłane przez janneth »
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #595 : Październik 25, 2009, 18:02:47 » |
|
kamil771 uwaÂżam Âże nie powinieneÂś dostaĂŚ bana ale uwaÂżam teÂż Âże powinieneÂś okazaĂŚ janneth wiĂŞcej szacunku,poniewaÂż naprawdĂŞ nie miÂło czyta siĂŞ niektĂłre Twoje "okreÂślenia"
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Email
|
 |
« Odpowiedz #596 : Październik 25, 2009, 18:47:55 » |
|
Kamil, nawet nie wiesz, jak bardzo siê mylisz. Cytat, który omin¹³eœ w regulaminie mówi: "Moderatorzy s¹ zobowi¹zani poinformowaÌ Administracjê Forum, jeœli stan pf jakiegoœ u¿ytkownika osi¹gn¹³ pu³ap za który nale¿y siê ban." Jako moderator mam mo¿liwoœÌ karania u¿ytkowników, a skoro sam ju¿ zapozna³eœ siê z regulaminem, to nie muszê Ci powtarzaÌ, ¿e je¿eli zarobisz jeszcze 5 takich minusów, to bêdziesz mia³ niebywa³¹ okazjê nieco och³on¹Ì. Amnestia by³a i mo¿e Ciebie spotka ta niew¹tpliwa przyjemnoœÌ, oby tylko nie za póŸno, bo z takim tempem w jakim rozwija siê Twoja agresja tutaj, zdobêdziesz 50 ostrze¿eù zanim ktokolwiek wpadnie na pomys³ kolejnej amnestii. Nie chcê Ciê wyrzucaÌ dlatego, ¿e siê mnie sprzeciwiasz. Mam mnóstwo powodów, by to zrobiÌ. Notoryczne offtopy i wyzwiska(pamiêtasz w ogóle kiedy ostatni raz pisa³eœ coœ na temat?). W regulaminie jest jasno napisane, ¿e sprawy prywatne za³atwia siê poprzez prywatne wiadomoœci i albo siê tego wreszcie nauczysz albo przerwa w wylewaniu ¿ó³ci bêdzie nieunikniona.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2009, 18:48:53 wysłane przez janneth »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #597 : Październik 25, 2009, 18:58:15 » |
|
A moÂże zrobimy ankietĂŞ pt." kto jest za , a kto przeciw - bycia przez "paniÂą panterĂŞ" -moderatorem?  Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #598 : Październik 25, 2009, 19:12:30 » |
|
komandos40 to moÂże sam zgÂłoÂś siĂŞ na moderatora,wtedy sam zobaczysz jakie to "Âłatwe" zadanie.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #599 : Październik 25, 2009, 19:26:22 » |
|
komandos40 to moÂże sam zgÂłoÂś siĂŞ na moderatora,wtedy sam zobaczysz jakie to "Âłatwe" zadanie.
Sory Mobius, ale nie. Ale uwaÂżam Âże ta "pani" naduÂżywa tutaj stanowczo wÂładzy nad innymi uÂżytkownikami tego Forum. I to jest moje obiektywne zdanie na ten temat. A Ty widocznie jesteÂś jej wyznawcÂą.  Pozdrawiam. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2009, 19:26:38 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
|