Silver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #575 : Pa¼dziernik 25, 2009, 05:44:24 » |
|
I zapewniam: nie zabija siê ¿adnego procesu, ani w nim uczestnicz±cych, gdy¿ w ten sposób zabija siê siebie, a to dlatego, ¿e je¿eli co¶, lub kto¶ Ciê dra¿ni, to jeste¶ TY sam, a to wszystko jest tylko zwierciad³em i u¶wiadomieniem Ci Twoich wewnêtrznych g³êboko wypartych cech. Chcesz zamkn±æ ten w±tek, pomy¶l, co w Tobie tak ka¿e mocno reagowaæ na ten problem.
Koliberek ma tu absolutn± racjê. Problem tylko w tym, ¿e taka mowa do ludzi twi±cych w centrum w³asnych problemów brzmi jak pospolity slogan. Wiêc gdy napiszemy, ¿e to co siê dzieje, to tylko ¿ycie potwierdza nam nasze wzorce, nasz wewnêtrzny system warto¶ci, to nikt za bardzo tego nie kupi. Owszem, o wiele lepiej by³oby, gdyby pada³y tylko mi³e i piêkne s³owa... Ale... proces ¿ycia, biegn±c po najmnijeszej linii oporu zorientowany jest na.... naukê, a nie na ¿adn± spo³eczn± kurtuazjê ! Wiêc gdy w tym wewnêtrznym systemie cz³owieka brakuje poczucia swojej warto¶ci, niska samoocena, brak szacunku i mi³o¶ci do samego siebie, to wzystko to odzwierciedla siê naszym w ¿yciu. Wiêc s³yszymy przykre s³owa, do¶wiadczamy agresji, czy innych upokorzeñ. I zamiast wykorzystaæ ten proces, to doszukujemy siê winnych, sprawców, ¿±daj±c gratyfikacji itp... I o tym w³a¶nie wyra¼nie i jasno mówi Koliberek. Jak to m±drze uj±³ (OSHO), to typ cz³owieka prostego, ociosanego, glupkowatego, który broni siê przez zewnêtrzna prawd±, która jest niczym innym, tylko odbiciem jego w³asnej wewnêtrznej prawdy.I zamiast z tego wyci±gn±æ wnioski, wyci±ga miecz, chce Ciê spaliæ na stosie. No wiêc gdzie ta ¶wiadomo¶æ i na czym ona polega ! Tu nie ma ¿adnej ¶wiadomo¶ci ! Tu panuje fa³sz, który potwierdza tylko jak ¿ycie wymyka siê spod naszej kontroli. Tu nie ma ¿adnej ¶wiadomo¶ci, bo ¶wiadomo¶æ nie jest ukierunkowana na proces, czyli na odszukaniu przyczyn, które skutecznie odzielaj± nas od w³asnej prawdy, w³asnej to¿samo¶ci, swojego piêkna i nieocenionego bytu. Proces zorientowany jest na uproszczenie chc±c tylnymi drzwiami wchodziæ do w³asnego Domu, a polega miêdzy innymi na zdobywaniu jakiej¶ tam wiedzy o gwiazdach, Ksiê¿ycu, grawitacji i innych pierdo³ach, które jak g³osz± dzisiejsze strategie psycholgii i wielkie szko³y rozwoju ludzie kupuj± jak towar w supermarkecie. Kupuj± nie dlatego, ¿e jest to m±dre b±d¼ s³uszne, tylko dlatego, ¿e nie znaj± poprostu innych sposóbów na ¿ycie. Dlatego pojawiaj± siê tacy ludzie jak Mora, nie dlatego, by Nas skrzywdziæ ( bo nic nie mamy przecie¿ do stracenia), tylko po to, aby pokazaæ nam wewnêtrzny fa³sz , która w swym parali¿uj±cym u¶cisku boi siê ciemno¶ci (nieznanego), boi siê zranienia ( emocjonalnego) w istocie boi siê utraty swoich przyjemno¶ci, a nie maj±c kontaktu ze swym prawdziwym JA pragnie na dodatek gratyfikacji. Tak w³a¶nie jest. Och....gdyby¶my chocia¿ odrobinê tej energii w³o¿yli w odkrywanie, kim naprawdê jeste¶my, doznaliby¶my cudu przemiany. Cudu przemiany ? Ale co to takiego jest i do czego mi to potrzebne ? Tak, oczywi¶cie, nadejdzie 2012 rok i rozwi±¿e wszystkie nasze problemy.Wyzwoli Nas z psychologicznego wiêzienia i powêdrujemy prosto do Gwiazd. Nie, najpierw to musimy siê przygladn±æ jacy jeste¶my g³upi i za¶lepieni, zahipnotyzowani i automatyczni. Musimy siê przygl±dn±æ jak odgrywamy rolê ''Dzieci Króla'', które ¿ebrz± po ulicach i nie mog± wróciæ do w³asnego Domu. Tylko wpierw uczciwie zbadajmy aspekt, czy naprawdê chcemy wróciæ do w³asnego Domu i co robimy, aby do niego wróciæ ? Polecam wszystkim ''prorokom'' internetowym i w³a¶cicielom forów internetowych kupiæ sobie wpierw na pocz±tek nieocenion± ksi±¿ke dr.Nathaniel Branden - ''Sze¶æ filarów poczucia swojej warto¶ci'. Poczucia warto¶ci, które nie ma nic wspólnego z fa³szyw± spo³eczn± teori± na ten temat, z jak±¶ ziemsk±, a raczej przyziemn± wiedz±, nauk± o ¶wiecie, czy wszech¶wiecie, tylko ma bardzo wiele wspólnego z Nasz± wewnêtrzn± prawd± i jej nieocenionym bogactwem. U¿y³em s³owa POLECEM, aby Ego nie pomy¶la³o, ¿e chcê Zrujnowaæ mu ¿ycie. Bo ¿ycie (w istocie proces) samo zrujnuje Ci ¿ycie.Mnie ju¿ rujnuje 20 lat. Rujnuje po to, aby pchn±æ ku wolno¶ci, szczê¶ciu, mi³o¶ci i wewnêtrzne prawdy. Rujnuje po to, abym móg³ powróciæ do w³asnego Domu, do swej pierwotnej, doskona³ej ¶wiadomo¶ci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 25, 2009, 06:25:27 wys³ane przez Silver »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #576 : Pa¼dziernik 25, 2009, 08:33:22 » |
|
Podpisa³em ankietê na "TAK" Nie dlatego ¿e pasjonuj± mnie krwio¿ercze boje egotycznych umys³ów, ale dlatego, ¿e takie spory przyprowadzaj± dobrych ludzi, nauczycieli, którzy wyja¶ni± CI gdzie powiniene¶ szukaæ "wroga". Ca³e ¿ycie powtarzam, ju¿ nawet nie wiem za kim, ¿e "jesli chcesz naprawiæ ¶wiat - zacznij od siebie". Przeciwnicy, to odbite w lustrze w³asne psychologiczne wnêtrze, umys³ trzymaj±cy w³adzê, nie lubi twojego prawdziwego oblicza, za ka¿dym razem znajdzie ci wroga na zewn±trz tylko po to, by¶ nie chcia³, nie mia³ potrzeby siêgania do SIEBIE. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #577 : Pa¼dziernik 25, 2009, 08:37:14 » |
|
Silver, piêknie napisa³e¶, nic dodaæ nic uj±æ. Tylko, kto Ciê wys³ucha? Przecie¿ EGA nie lubi± PRAWDY, wol± tkwiæ w u³udzie, obawiaæ siê zabrudzenia bywaniem chocia¿by w tym temacie, jakby czysto¶æ (ta rzeczywista) mog³a zabrudziæ siê … Trzeba jednak wpierw oczy¶ciæ siê w pralni (procesie ¿ycia). Otworzyæ ¶wiadomo¶æ, a nie tkwiæ wci±¿ w starych wzorcach. Ale spokojnie, proces trwa i nikt go nie zamknie … I to jest piêkne. Pozdrowienia o mglistym poranku.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #578 : Pa¼dziernik 25, 2009, 08:37:52 » |
|
Jak masz co¶ na kogo¶, to tylko i wy³±cznie pisaæ na PV. Tyle na ten temat. Osobi¶cie jestem na "TAK". Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #579 : Pa¼dziernik 25, 2009, 08:51:13 » |
|
Podpisa³em ankietê na "TAK"
No to chyba pomyli³e¶ siê, bo zag³osowa³e¶ za zamkniêciem tematu. Przeczytaj pytanie ... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #580 : Pa¼dziernik 25, 2009, 11:11:44 » |
|
G³osowa³am za zamkniêciem tematu. Uwa¿am,ze takie zachowana jakie prezentuj± ludzie w tym w±tku, zdarzaj± siê na codzieñ w ¿yciu kazdego cz³owieka.Je¶li maj± nas czego¶ uczyæ, to tej nauki poza forum mamy pod dostatkiem.Oczywi¶cie s± osoby ,które dla podtrzymania sporu nawet z takim oczywistym faktem s± w stanie dyskutowaæ. Mia³am wra¿enie ,¿e wchodzimy tu po to by porozmawiaæ na tematy ,które w naszym ¶rodowisku czêsto nie istnieja.Ludzie w ogromnej wiêkszo¶ci nie rozumieja o czy mówimy. Dlatego ja tu wchodzê. Czêsto mysle ,ze ten w±tek s³u¿y niektórym jako terapia i wiele osób leczy tu swoje kompleksy.Czy wtedy spe³nia on jaka¶ po¿yteczna rolê.Bardzo w±tpiê...Burzy tylko nasz spokój i ka¿e wtracaæ siê w niepotrzebne konflikty..
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #581 : Pa¼dziernik 25, 2009, 11:40:41 » |
|
Moje slowa, moje mysli. Tak Lindo, prawda nie jest slodka ale tak to jest. Niektorzy potrzebuja aby caly swiat sluchal i widzial jak daje sobie popisy. Pozdrawiam Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #582 : Pa¼dziernik 25, 2009, 13:55:44 » |
|
Odda³am swój g³os na TAK czyli za zamkniêciem tematu,ale teraz po g³êbszym zastanowieniu ,chcia³am wycofaæ g³os i daæ na NIE. Niestety nie da siê Dlaczego che zmieniæ ? Po pierwsze ankieta rzuci³a mi siê w oczy zaraz jak wesz³am na forum i pierwszy odruch TAK mam dosyæ k³ótni,ale...........kiedy przeczyta³am wszystkie wypowiedzi dosz³am do wniosku ¿e jednak NIE. Mo¿emy siê wiele nauczyc w tym w±tku,poznaæ siebie i na podstawie wypowiedzi innych kszta³towaæ siebie,swoje pogl±dy i uczyæ siê wspó³¿ycia z lud¼mi o innych pogl±dach.Wiem ¿e zaraz mnie przypiszecie do grona ludzi wzajemnej adoracji,ale to niewa¿ne.Silver,Koliberek,Ptak maja racjê. Pozdrawiam
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #583 : Pa¼dziernik 25, 2009, 14:11:18 » |
|
Thotal A ja nie da³am mo¿liwo¶ci zmiany wyboru do³±czaj±c ankietê! Ale siê pomyli³e¶... Na razie jest 11 za i 10 przeciw zamkniêciu tematu, gdyby liczyæ, ¿e g³os odda³e¶ nieprawid³owo, to przewaga bêdzie po stronie NIE. Jeszcze 1 dzieñ i zobaczymy. Je¿eli ten jeden g³os bêdzie zmienia³ sytuacjê, to bêdzie honorowany. Odno¶nie zamkniêcia i ewentualnych jego skutków. Wszelkie k³ótnie w innych tematach, które nie bêd± mieæ z nimi najmniejszego powi±zania b±d¼ które bêd± przebiegaæ zbyt gwa³townie bêd± sukcesywnie usuwane. Bêdziemy musieli siê przyzwyczaiæ, ¿e je¿eli mamy z³y dzieñ i wszystko dooko³a nas wkurza, to wy¿ywanie siê na forum dla samego siê wy¿ycia i tak wyl±duje w ¶mietniku. Przykro czytaæ, ¿e niektórzy poprzez k³ótnie szukaj± popleczników na forum. W³a¶nie dziêki temu tematowi i ogólnemu przyzwoleniu do chamstwa, jakie tu panuje mamy na forum ¶mieszne podzia³y na grupki wzajemnej adoracji. Niektórzy u¿ytkownicy od dnia rejestracji nie napisali niczego, co nie by³o by wymierzone przeciwko komu¶ innemu. Rozmowy s± czêsto utrudniane przez tego typu awanturników, nie mówi±c ju¿ o gigantycznych tworz±cych siê offtopach, które czêsto trudno wydzieliæ merytorycznie z w±tku tak, aby po usuniêciu offtopowych wypowiedzi, nie traci³ on na logice. Po wydzieleniu s± dwa wybory - albo przenie¶æ do ¶mietnika i koniec zmartwieñ albo przenie¶æ tutaj i dalej obserwowaæ rozwój sytuacji. A ju¿ chyba najbardziej precedensow± sytuacj± jest, gdy dostajê raporty dotycz±ce wypowiedzi tutaj zamieszczanych. Co z tego, ¿e naruszaj± regulamin, uw³aczaj± innym u¿ytkownikom, skoro s± jak najbardziej na temat! Ten temat merytorycznie przeczy regulaminowi. Nie ma mo¿liwo¶ci aby kto¶ wypowiedzia³ siê tutaj regulaminu nie ³ami±c, a ka¿da wypowied¼ mimo ³amania regulaminu jest na temat, co oznacza kompletny brak logiki i konsekwencji w tworzeniu albo regulaminu albo tego w±tku.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #584 : Pa¼dziernik 25, 2009, 15:14:13 » |
|
Ten temat merytorycznie przeczy regulaminowi. Nie ma mo¿liwo¶ci aby kto¶ wypowiedzia³ siê tutaj regulaminu nie ³ami±c, a ka¿da wypowied¼ mimo ³amania regulaminu jest na temat, co oznacza kompletny brak logiki i konsekwencji w tworzeniu albo regulaminu albo tego w±tku. Napisa³a¶ nie prawdê. Jest tu wiele wypowiedzi na poziomie i nie ³ami±cych regulaminu. Mo¿na przecie¿ rozmawiaæ w sposób cywilizowany. I tego maj± siê niektórzy nauczyæ. Zreszt± w innych w±tkach a¿ roi siê od ³amania regulaminu, przez niektórych moderatorów tak¿e. Czy ludzie s± ¼li? Po prostu na ten czas s± tacy jacy s±, jutro bêd± inni, bo proces wzrastania trwa. Tu przynajmniej niektórzy maj± szansê na ogl±d siebie i poczynienia pewnych korekt. Wiêcej to znaczy, ni¿ „m±dre” dysputy na tematy, które nie maj± wp³ywu na dojrzewanie dusz, bo nic nie dzieje siê w sferze emocjonalno-uczuciowej. A to ona dokonuje zmian, nawet w DNA. Dlatego, ¿e temat ten jest bolesny, spe³nia swoj± rolê. Czasami jedno s³owo potrafi poruszyæ do g³êbi i spowodowaæ lawinê wewnêtrznych przeobra¿eñ. Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 25, 2009, 15:15:30 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #585 : Pa¼dziernik 25, 2009, 15:18:21 » |
|
Ptaku, jak d³ugo mamy tolerowaæ bezczelne zachowania? Dla przyk³adu wklejê tu to, co przed chwil± z aborcji przenios³am do ¶mietnika, a co w moim kierunku napisa³ nasz Kamil:
"K³amstwa,obelgi,podstêpne insynuacje i zwyk³e tchórzostwo to jest strategia obrony "Czarnej Pantery" Na podstêpne,bezczelne ataki "odpowiednio zareagujê" ju¿ nied³ugo. Spotkasz siê z "huraganowym odwetem" który niczym tsunami z ca³± si³± uderzy Ciebie i w osoby które stan± mi na drodze. (niech maj± siê na baczno¶ci) Jeste¶ dla mnie zerem przez du¿e Z,i zwyk³± ----- (mam przeliterowaæ? Policz sobie kreski i pomy¶l co mia³em na my¶li)
771"
Nadal nie dostrzegasz, jak wiele jest tych wypowiedzi nie na poziomie? Jak wiele ¶cierwa trzeba usuwaæ, bo rozochoceni u¿ytkownicy my¶l±, ¿e mog± sobie na wiele pozwoliæ? Nie urazi³o by Ciê nazwanie kurw±? Nie potrzeba wstawiaæ kresek, zbêdna cenzura, je¶li my¶l jednoznaczna.
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #586 : Pa¼dziernik 25, 2009, 15:25:40 » |
|
Napisa³a¶ nie prawdê. Jest tu wiele wypowiedzi na poziomie i nie ³ami±cych regulaminu. Nie, nie, nie. Janneth napisa³a prawdê. Wska¿ mi te wypowiedzi które s± "na poziomie". Wiecie jak wygl±da to na innych forach. Mo¿e wam obja¶niê skoro nie rozumiecie zasad obowi±zuj±cych w internecie. Na innych du¿ych forach wygl±da to tak i¿ u¿ytkownik za spam jest pierw raz mo¿e dwa upominany. W zale¿no¶ci od tego jaki jest admin za trzecim razem ju¿ leci ostrze¿enie i tak siê zbiera. Mówi±c ja¶niej. Temat zamkn±æ. Je¿eli w innych tematach bêdzie siê robi³o ba³agan dok³adnie tak samo powinni zareagowaæ moderatorzy a nie ci±g³e usuwanie postów. Rozumiem ¿e mo¿na tak dwa razy zrobiæ ale nie ci±gle. Za trzecim razem nale¿y siê ostrze¿enie bo inaczej to bêdzie wygl±da³o jak dotychczas... A jest naprawdê beznadziejnie. Ten temat to miejsce k³ótni i niczego wiêcej. Chcecie wylewaæ swoje ¿ale typu boli mnie kolano bo powiedzia³e¶ ¿e jestem taki i taki to piszcie sobie to na PW a nie wywlekajcie tego na publikê bo jedynie pokazuje jak s³abo my¶licie. No chyba ¿e kto¶ chce byæ s³awny a jest kilka osób które normalnie a¿ korci do tego. I te wasze monologi które tu walcie s± warte funta k³aków poniewa¿ nie s± szczere. Je¿eli potrzebujecie rozmowy o waszych problemach zapraszam na PW. Z wielk± chêciom pomogê poniewa¿ lubiê pomagaæ. I na tym koñczê poniewa¿ nie mam zamiaru braæ dalej udzia³u tym procederze. Ju¿ za du¿o ¼le siê zrobi³o... Pozdrawiam Mora I zapraszam zainteresowanych na PW.
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #587 : Pa¼dziernik 25, 2009, 15:29:15 » |
|
Moim zdaniem temat powinien zostaæ, aby jak w tytule ka¿dy móg³ wyja¶niæ je¿eli co¶ mu siê nie podoba w dyskusji z drug± osob± ( oczywi¶cie w sposób cywilizowany). Janneth oczywi¶cie zachowanie Kamila przesz³o wszelkie oczekiwania, normy cywilizowanej rozmowy i wcale nie musia³o to byæ w tym temacie, jest to przyk³ad, ¿e obra¿aæ innych mo¿na równie¿ w innych tematach, nie tylko w tym. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #588 : Pa¼dziernik 25, 2009, 15:34:02 » |
|
A zastanowi³a¶ siê Janneth choæ przez chwilê, dlaczego niektórzy tak pisz± pod Twoim adresem? Dlaczego Ty te¿ podobnie pisa³a¶ pod adresem innych? Zapomnia³a¶ ju¿? Czas w³±czyæ autoanalizê … mo¿e nie jeste¶ wcale taka sprawiedliwa w os±dach? Zreszt± to Twój proces …
Ps. Chamstwa nie popieram i to powinno byæ têpione.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #589 : Pa¼dziernik 25, 2009, 15:45:36 » |
|
W roli wyja¶nienia. Nie urazi³o by Ciê nazwanie kurw±? Nie potrzeba wstawiaæ kresek, zbêdna cenzura, je¶li my¶l jednoznaczna.
Akurat takiego okre¶lenia nie mia³em na my¶li. Dlatego napisa³em aby¶ policzy³a kreski i pomy¶la³a. Po raz kolejny jestem poirytowany twoim zachowaniem,i jak ju¿ zapowiedzia³em nie mam zamiaru bezradnie patrzyæ siê na Twoje podstêpne ataki,insynuacje i k³amstwa. Ale widaæ z drugiej strony,¿e "G³odnemu Chleb na my¶li" pozostawiam to do oceny pozosta³ym. Sama tak siebie nazwa³a¶,( przypadek?)ale ja u¿y³ bym innego zwrotu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 25, 2009, 16:09:01 wys³ane przez kamil771 »
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #590 : Pa¼dziernik 25, 2009, 16:20:29 » |
|
Akurat takiego okre¶lenia nie mia³em na my¶li. Dlatego napisa³em aby¶ policzy³a kreski i pomy¶la³a Nawet nie bior±c pod uwagê tych kresek ,tylko to co by³o przed nimi zas³ugujesz na bana...ja da³abym Ci -50. Siedz±c przed ekranem komputera, bez mozliwosci bezpo¶redniej konfrontacji bardzo ³atwo byæ bohaterem. Gratulacje....
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #591 : Pa¼dziernik 25, 2009, 16:52:18 » |
|
Nawet nie bior±c pod uwagê tych kresek ,tylko to co by³o przed nimi zas³ugujesz na bana...ja da³abym Ci -50.
Przed kreskami zdecydowanie ale bez ¿adnych obra¼liwych s³ów napisa³em,¿e nie pozwolê aby kto¶ siê mnie uczepi³ i atakowa³ mnie podstêpnie podpieraj±c siê seri± k³amstw i domys³ów. Szkoda,ze nie pouczasz innych,wczoraj Mora bez najmniejszego powodu obrzuci³ b³otem koliberka i jako¶ ci to nie przeszkadza³o.... Jeste¶ ¶mieszna...... A co do konfrontacji to czemu nie>?
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #592 : Pa¼dziernik 25, 2009, 17:08:33 » |
|
A zastanowi³a¶ siê Janneth choæ przez chwilê, dlaczego niektórzy tak pisz± pod Twoim adresem? Dlaczego Ty te¿ podobnie pisa³a¶ pod adresem innych? Zapomnia³a¶ ju¿? Czas w³±czyæ autoanalizê … mo¿e nie jeste¶ wcale taka sprawiedliwa w os±dach? Zreszt± to Twój proces …
Ps. Chamstwa nie popieram i to powinno byæ têpione.
Zanim siê do Ciebie zwróci³am, wiedzia³am, ¿e taka w³a¶nie bêdzie Twoja odpowied¼. Nawet nie trzeba by³o Ciê prowokowaæ, aby¶ kolejny raz pokaza³a swoj± stronniczo¶æ i brak jakiejkolwiek konsekwencji. Jeste¶ jedn± z najczê¶ciej wypowiadaj±cych siê tutaj osób i nawet je¿eli robisz to w formie lirycznej, jad zawi¶ci z Ciebie tryska. Dlatego ka¿da twórczo¶æ, która rodzi siê w mêczarniach umys³u jest równie¿ z trudem odbierana przez czytelnika. A jak nadal pochwalasz zachowanie Kamila, to polecam przejrzeæ kilka ostatnich wiadomo¶ci w temacie o aborcji. Jak nadal nie bêdziesz rozumia³a podstaw zarzutów wobec jego osoby, to ju¿ nic wiêcej nie mogê poradziæ. Widocznie jeste¶ za ka¿dym, kto jest po prostu w opozycji do mnie. Tak samo jeste¶ jak ja uszczypliwa, a to oznacza tylko tyle, ¿e zgadzasz siê na takie traktowanie zarówno mnie jak i siebie samej. Lindo... Rozwa¿aniami nad zbanowaniem Kamila zajmiemy siê potem, jak ju¿ uporamy siê z losem tego tematu. Dla mnie priorytetem jest ukrócenie wszelkich k³ótni i awantur. Nie tylko w tym temacie, czy w tym dziale. Albo zaczniemy respektowaæ regulamin, albo zrobimy tu totaln± samowolkê i ka¿dy z nas bêdzie mia³ prawo popuszczaæ wodze swojego sarkazmu.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #593 : Pa¼dziernik 25, 2009, 17:45:57 » |
|
Janneth, przyjrzyj siê teraz swoim s³owom i zastanów siê nieco nad nimi. Oraz nad tym, co i dlaczego wyprowadzi³o Ciê z równowagi. Nie projektuj te¿ siebie na innych, bo wci±¿ mijasz siê z prawd±. jad zawi¶ci z Ciebie tryska. Jeste¶ pewna, ¿e ze mnie? Lindo... Rozwa¿aniami nad zbanowaniem Kamila zajmiemy siê potem, jak ju¿ uporamy siê z losem tego tematu. Tak, najlepiej u¿yæ w³adzy … Dla mnie priorytetem jest ukrócenie wszelkich k³ótni i awantur. Mo¿e zatem zaczniesz od siebie? Koñczê tê dyskusjê i ¿yczê zdrowego ogl±du …
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #594 : Pa¼dziernik 25, 2009, 17:46:43 » |
|
Lindo... Rozwa¿aniami nad zbanowaniem Kamila zajmiemy siê potem, jak ju¿ uporamy siê z losem tego tematu.
Ty nie masz prawa nikogo tutaj banowaæ! Jeste¶ moderatorem i mo¿esz co najwy¿ej odj±æ mi punkt,ale nie zrobisz tego bo nie masz ku temu ¿adnych powodów. S± osoby które zosta³y objête amnesti± przy stanie -47 punktów! Przez wiele miesiêcy pracowa³y na bana. A ty hieno chcesz abym zosta³ wyrzucony tylko dlatego,ze odwa¿y³em ci siê przeciwstawiæ ? Ju¿ ci napisa³em kim jeste¶ w moich oczach Jeste¶ skoñczona dla mnie, PS (policzy³a¶ kreski? Mo¿e podaæ pierwsz± literê? A mo¿e sama wiesz kim jeste¶?)
Proponujê "Czarna Pantero" poczytaæ regulamin Bany (mog± zostaæ na³o¿one przez Administratorów) - gdy stan pf u¿ytkownika wynosi: -10 <- ban na 7 dni -20 <- ban na 14 dni -30 <- ban na 30 dni -50 <- wyrzucenie z Forum
Dziêkujê. Dodajê Ci -1pf za ubli¿anie innym u¿ytkownikom. Janneth.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 25, 2009, 18:49:38 wys³ane przez janneth »
|
|
|
|
|
Mobius
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #595 : Pa¼dziernik 25, 2009, 18:02:47 » |
|
kamil771 uwa¿am ¿e nie powiniene¶ dostaæ bana ale uwa¿am te¿ ¿e powiniene¶ okazaæ janneth wiêcej szacunku,poniewa¿ naprawdê nie mi³o czyta siê niektóre Twoje "okre¶lenia"
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #596 : Pa¼dziernik 25, 2009, 18:47:55 » |
|
Kamil, nawet nie wiesz, jak bardzo siê mylisz. Cytat, który omin±³e¶ w regulaminie mówi: "Moderatorzy s± zobowi±zani poinformowaæ Administracjê Forum, je¶li stan pf jakiego¶ u¿ytkownika osi±gn±³ pu³ap za który nale¿y siê ban." Jako moderator mam mo¿liwo¶æ karania u¿ytkowników, a skoro sam ju¿ zapozna³e¶ siê z regulaminem, to nie muszê Ci powtarzaæ, ¿e je¿eli zarobisz jeszcze 5 takich minusów, to bêdziesz mia³ niebywa³± okazjê nieco och³on±æ. Amnestia by³a i mo¿e Ciebie spotka ta niew±tpliwa przyjemno¶æ, oby tylko nie za pó¼no, bo z takim tempem w jakim rozwija siê Twoja agresja tutaj, zdobêdziesz 50 ostrze¿eñ zanim ktokolwiek wpadnie na pomys³ kolejnej amnestii. Nie chcê Ciê wyrzucaæ dlatego, ¿e siê mnie sprzeciwiasz. Mam mnóstwo powodów, by to zrobiæ. Notoryczne offtopy i wyzwiska(pamiêtasz w ogóle kiedy ostatni raz pisa³e¶ co¶ na temat?). W regulaminie jest jasno napisane, ¿e sprawy prywatne za³atwia siê poprzez prywatne wiadomo¶ci i albo siê tego wreszcie nauczysz albo przerwa w wylewaniu ¿ó³ci bêdzie nieunikniona.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 25, 2009, 18:48:53 wys³ane przez janneth »
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #597 : Pa¼dziernik 25, 2009, 18:58:15 » |
|
A mo¿e zrobimy ankietê pt." kto jest za , a kto przeciw - bycia przez "pani± panterê" -moderatorem? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #598 : Pa¼dziernik 25, 2009, 19:12:30 » |
|
komandos40 to mo¿e sam zg³o¶ siê na moderatora,wtedy sam zobaczysz jakie to "³atwe" zadanie.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #599 : Pa¼dziernik 25, 2009, 19:26:22 » |
|
komandos40 to mo¿e sam zg³o¶ siê na moderatora,wtedy sam zobaczysz jakie to "³atwe" zadanie.
Sory Mobius, ale nie. Ale uwa¿am ¿e ta "pani" nadu¿ywa tutaj stanowczo w³adzy nad innymi u¿ytkownikami tego Forum. I to jest moje obiektywne zdanie na ten temat. A Ty widocznie jeste¶ jej wyznawc±. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 25, 2009, 19:26:38 wys³ane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
|