kot
Go¶æ
|
|
« : Lipiec 30, 2009, 18:04:14 » |
|
Podajê adres strony,gdzie pani Bona Tyara zamieszcza mapê poszczególnych kontynentów po przewidywanych przez ni± wydarzeniach na ¶wiecie. www.uzdrowicielegzorcysta.bblog.pl
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Lipiec 30, 2009, 18:37:40 » |
|
no to pieknie prawie 3/4 kontynentow pokryte woda nie ma co scenariuszdla europi oraz calego swiata
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #2 : Lipiec 30, 2009, 18:49:00 » |
|
Optymistyczne jest to, ¿e ukarze siê nowy, gigantyczny kontynent, wiêkszy ni¼li Euroazja.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Lipiec 30, 2009, 19:02:17 » |
|
Optymistyczne jest to, ¿e ukarze siê nowy, gigantyczny kontynent, wiêkszy ni¼li Euroazja.
Bêdzie ³adnie go z kosmosu widaæ,bo z Ziemii raczej popatrzeæ nie bêdzie komu.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #4 : Lipiec 30, 2009, 19:08:18 » |
|
Oj bêdzie, czemu tak dramatyzujesz. Ja ufam, ¿e pozostanie ogromna czêæ ludzko¶ci.
|
|
|
|
|
|
|
Barbarax
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Lipiec 30, 2009, 19:10:12 » |
|
Oczywi¶cie, jak siê przebudz±.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #6 : Lipiec 30, 2009, 19:24:12 » |
|
Hm, no tak, zapomia³em tego dopisaæ. Jednak przygl±daj±c siê mapie Polski po tym wszystkim, jednak mo¿na byæ optymist± przynajmniej w odniesieniu do naszego narodu: POLSKA PO WYDARZENIACHhttp://www.uzdrowicielegzorcysta.bblog.pl/wpis,polska;po;wydarzeniach,33015.html
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2009, 19:28:26 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Lipiec 30, 2009, 19:25:07 » |
|
Oj bêdzie, czemu tak dramatyzujesz. Ja ufam, ¿e pozostanie ogromna czêæ ludzko¶ci.
Gdyby pozosta³a tylko ta czê¶æ l±dów zaznaczona na mapach,to nale¿y przypuszczaæ,ze jest zamieszkiwana w tej chwili przez kilka procent ludzi a procent ten z racji wysokiej fali,która przez l±dy przeleci-znacznie zostanie okrojony.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #8 : Lipiec 30, 2009, 19:30:58 » |
|
nIM JEDNAK TO NAST¡PI LUDZIE BÊD¡ JU¯ W PEWNYM STOPNIU "PRZEBUDZENI", DZIÊKI TEMU WIELU Z NICH MOZE WYBRAÆ OPCJÊ, MO¯E DRASTYCZN¡ NA DZISIEJSZY CZAS, ALE DAJ¡C¡ DU¯E MO¯LIWO¦CI PRZETRWANIA
Ups, przepraszam, niechc±cy wcisn±³em Kapsloka.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2009, 19:31:45 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Lipiec 30, 2009, 19:31:49 » |
|
Ci którzy ¶ni± na jawie, bêd± rozgrzeszeni, ci którzy ciesz± siê ¶pi±czk± materialistycznego umys³u, bêd± musieli na nowo my¶leæ... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Lipiec 30, 2009, 20:13:35 » |
|
Szacun dla wszystkich którzy przeczytali ca³y artyku³,ja nie da³em rady.....,ale komu siê chcia³o tyle pisaæ? Znowu jaka¶ wró¿ka czy co¶ w stylu Sai Baby i innych szarlatanów??? Ciekawe na czyje zlecenie ten artyku³ zosta³ napisany,i nie mówcie,¿e ten kto¶ zrobi³ to spo³ecznie... tak dla idei....
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #11 : Lipiec 30, 2009, 20:21:13 » |
|
Ciekawe na czyje zlecenie ten artyku³ zosta³ napisany,i nie mówcie,¿e ten kto¶ zrobi³ to spo³ecznie... tak dla idei.... A jakich zleceniodawców masz na my¶li? Mnie osobi¶cie siê wydaje, ze takie strony powstaj± "spontanicznie", tzn. bez jaki¶ nacisków. Ot, poprostum kto¶ otrzyma³ jaki¶ przekaz i zamie¶ci³ to.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Lipiec 30, 2009, 20:28:36 » |
|
Po tym jak ujrza³em "oczyszczanie firm" da³em sobie spokój z lektur±. I chyba zatrudniê siê w MPO - oczyszczanie ma przysz³o¶æ :]
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Lipiec 30, 2009, 20:31:23 » |
|
Mapki mam nadziejê nigdy niezaktualizuj± siê ale mog± podzia³aæ na wyobra¼niê. Gdyby jaki¶ wiêkszy obiekt nas trafil i tak uformowa³yby siê l±dy,to przys³owiowy kamieñ na kamieniu nie pozostanie. L±dy niepotrzebne bêd±,bo tylko ryby mo¿e ocalej±. ================================================== Po tym jak ujrza³em "oczyszczanie firm" da³em sobie spokój z lektur±. I chyba zatrudniê siê w MPO - oczyszczanie ma przysz³o¶æ :]
Sprawdzi³em-musisz z tym poczekaæ. Aktualnie nie ma naboru. Mo¿e na jesieni ale warto ju¿ dzi¶ wpisaæ siê na listê oczekuj±cych. Scali³em posty Dareknawet je¶li zbyt szybko klikasz, to zawsze jest pod rêk± opcja "modyfikuj wiadomo¶æ"
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2009, 20:43:54 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Lipiec 30, 2009, 20:45:56 » |
|
Dla mnie to ¶wiry, zagêszczone, totalne zwidy po³±czone z pokurczonymi w strachu objawieniami ¶wiadków Jehowy. Bo, ci którzy próbuj± ¿yæ, musz± mieæ poczucie rado¶ci,musz± w tej rado¶ci umrzeæ, tak jak umieraj± zwyk³e bajdy propagowane przez domokr±¿ców. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Lipiec 30, 2009, 20:47:02 » |
|
Ciekawe na czyje zlecenie ten artyku³ zosta³ napisany,i nie mówcie,¿e ten kto¶ zrobi³ to spo³ecznie... tak dla idei.... A jakich zleceniodawców masz na my¶li? Mnie osobi¶cie siê wydaje, ze takie strony powstaj± "spontanicznie", tzn. bez jaki¶ nacisków. Ot, poprostum kto¶ otrzyma³ jaki¶ przekaz i zamie¶ci³ to. Darek,im bli¿ej 2012 tym takich przekazów bêdzie coraz wiêcej,akurat w tym nie by³o podanych dat ( nie jestem pewny bo nie przeczyta³em tego,jedynie przejrza³em,ale ¿adnych dat oprócz s³awnego "2012" nie zauwa¿y³em) Ile¿ by³o ju¿ podobnych wizji-przepowiedni nawet z datami wielkich wydarzeñ na lata 2008-2012 i nic siê nie sprawdzi³o,w ostatnim czasie wystêpuje nag³y przyrost naturalny szarlatanów,ale w koñcu magiczna data "2012" coraz bli¿ej..........
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #16 : Lipiec 30, 2009, 20:48:15 » |
|
Dla mnie to ¶wiry, ... Nie nazwa³bym ich ¶worami, mo¿e lud¼mi postrzegaj±cymi ¶wiat inaczej. Nie zanczy to wcale ¿e ¼le, niew³a¶ciwie, ale inaczej ni¿ my go dostrzegamy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2009, 20:52:02 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #17 : Lipiec 30, 2009, 20:48:24 » |
|
Je¿eli daje im to szczê¶cie to niech sobie chodz± i opowiadaj±. Po mojej ulicy te¿ chodzili ale nie zdarzy³o mi siê aby byli jacy¶ napastliwi czy te¿ niegrzeczni.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Lipiec 31, 2009, 10:38:45 » |
|
Moim skromnym zdaniem mapki maj± uzmys³owiæ pewne nastêpstwa, realno¶c pewnych konsekwencji.
Jednak¿e nie s± to mapki faktyczne. Nie ma mo¿liwo¶ci by mapki faktyczne by³y opublikowane otwarcie przed faktem. Dlaczego?
Kiedy¶ niektórzy jasnowidzowie przekazali i¿ polska bedzie krajem niemal nienaruszalnym. Efekt? Nazje¿d¿a³o/nawciela³o sie tam robalstwa... i my¶l± ¿e siê ustawili, ¿e obecno¶c w miejscu za³atwia przetrwanie. Konfiguracja rejonów Polski w cia³ach subtelnych planety dosyæ mocno siê zaktualizowa³a w latach 2005-2008.
Publikacja takich realnych mapek by promowa³a klucz finansowy.. realizowa³oby tezê ¿e wszyscy najbogatsi sa sprawiedliwi - a niemaj±cy kasy skazani na zag³adê. A nie wszyscy s±. teza skrajnie rzeciwna te¿nie do przyjêcia. Wiêc to nie takim kluczem. To proste ¿e przeprowadzka w miejsce z mapek wymaga funduszy.
Celem przepolaryzowania nie jest przebudowa hydroregionów planety - a nowa jako¶æ, SYNCHRONICZNA z now± jako¶ci± galaktyczn±, kosmiczna.
Pozatym czyta siê "gruboziarnisto¶æ diagnostyczn±". W sensie ¿e te O rety czne obliczenia uwzglêdniaj± tylko wycinek zmiennych. PRAKTYKA = 100% zmiennych.
Tu uwzglêdniono wysoko¶ci l±dów, ale zabrak³o zmiennych tektonicznych. Oraz szeregu jeszcze innych.
niemniej wspiera to proces uzmys³awiania ducha czasu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2009, 10:54:55 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Lipiec 31, 2009, 21:15:34 » |
|
Nazje¿d¿a³o/nawciela³o sie tam robalstwa... i my¶l± ¿e siê ustawili, ¿e obecno¶c w miejscu za³atwia przetrwanie. Rozumiem, ¿e kolega nie zalicza siê do tego "robactwa" i mieszka poza granicami Polski.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Lipiec 31, 2009, 22:09:14 » |
|
Na tak ciekawie zadane pytanie zapraszam do odpowiedzi nie tylko pytanego kolegê PHIRIOORI"EGO ale wszystkich chêtnych w dziale Hydepark w temacie SK¡D JESTE¦CIE.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2009, 22:17:05 wys³ane przez kot »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Sierpieñ 01, 2009, 11:46:12 » |
|
Na tak ciekawie zadane pytanie zapraszam do odpowiedzi nie tylko pytanego kolegê
PHIRIOORI"EGO ale wszystkich chêtnych w dziale Hydepark w temacie
SK¡D JESTE¦CIE. U¶miech Mrugniêcie ..iA wywodze siê z Ludzkiej ¶wiadomo¶ci i Nie¶wiadomo¶ci zarazem. (nie odnalaz³em w±tku)
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 01, 2009, 11:46:53 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #22 : Sierpieñ 01, 2009, 19:40:11 » |
|
ale wszystkich chêtnych w dziale Hydepark w temacie
SK¡D JESTE¦CIE. To chyba sugestia by utworzyæ nowy w±tek w tym temacie.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Sierpieñ 01, 2009, 19:51:48 » |
|
Ten w±tek jest-sprawdza³em. Ostatni post pisany by³ 9 czerwca a w±tek za³o¿y³ Poufne. Oto i on:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2854.0
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 01, 2009, 19:59:59 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
jeremiasz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #24 : Sierpieñ 03, 2009, 12:03:45 » |
|
Kurcze, a nie mo¿na by³o tych granic nakre¶liæ cieñsz± kresk±? Bo mi akurat wyskoczy³o miejsce zamieszkania na tej¿e granicy i nie wiem co teraz? Czy mnie dosiêgnie czy nie? A mo¿e siê akurat p. El¿biecie rêk± omsk³a i jestem bezpieczny i bêdê mia³ blisko nad morze?.. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|