kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 03, 2009, 14:58:02 » |
|
Kurcze, a nie moÂżna byÂło tych granic nakreÂśliĂŚ cieĂąszÂą kreskÂą? Bo mi akurat wyskoczyÂło miejsce zamieszkania na tejÂże granicy i nie wiem co teraz? Czy mnie dosiĂŞgnie czy nie? A moÂże siĂŞ akurat p. ElÂżbiecie rĂŞkÂą omskÂła i jestem bezpieczny i bĂŞdĂŞ miaÂł blisko nad morze?..  pozdrawiam A jak ceny gruntĂłw Ci podskocza!  JesteÂś w czepku urodzony!! 
|
|
|
|
|
|
|
Bonifacy1
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpień 03, 2009, 17:03:45 » |
|
KtoÂś tu w to wierzy? Bo ta babka wyglÂąda mi na fanatyczke religijnÂą a takich stron jest peÂłno; a na kaÂżdej inna mapa Âświata po wydarzeniach hehe. Schizofreniczka szukajÂąca poparcia w sieci, nic nowego. Ja mieszkam na dolnoÂślÂąsku i wg ,,Bona Tyara ElÂżbieta Gas'' (WTF?) zaleje mi chaÂłupe. OczywiÂście moÂże przeÂżyjĂŞ jeÂśli na czas siĂŞ PRZEBUDZĂ...i nie przeÂśpiĂŞ powodzi 
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpień 03, 2009, 17:18:19 » |
|
JeÂśli masz inne mapki,to wrzuc nam. PorĂłwnamy.MoÂże w/g innych mapek chaÂłupa Ci ocaleje. 
|
|
|
|
|
|
|
Lucyna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Sierpień 03, 2009, 17:20:32 » |
|
WyglÂąda, Âże ta pani ma uraz do Âświata. Tak to jest jak siĂŞ ma spiepszone dzieciĂąstwo.
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Sierpień 03, 2009, 17:20:58 » |
|
Ktoś tu w to wierzy? Bo ta babka wygląda mi na fanatyczke religijną a takich stron jest pełno; a na każdej inna mapa świata po wydarzeniach hehe. Schizofreniczka szukająca poparcia w sieci, nic nowego. Ja mieszkam na dolnośląsku i wg ,,Bona Tyara Elżbieta Gas'' (WTF?) zaleje mi chałupe. Oczywiście może przeżyję jeśli na czas się PRZEBUDZĘ...i nie prześpię powodzi  Ona tylko udaje taką religijną. Dużo mówi o miłości, o Bogu, ogólnie bardzo dużo tego jest na jej stronie, ale są też (tak jakby ukryte w "morzu" dobrych intencji) wypowiedzi szkalujące Kościół. Straszy m.in., że pratykujący katolicy pójdą do piekła na czele z księżmi, straszy cały czas jakąś katastrofą, zeby wzbudzić lęk etc. Jak znajde te wypowiedzi to dam linka lub zamieszcze tu fragmenty. [edit] Tutaj jest ciekawy fragment: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2320.msg37354#msg37354
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2009, 17:27:07 wysłane przez Symeon »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Sierpień 03, 2009, 21:17:47 » |
|
W sÂłowach "mord czcicie" powoÂływany jest do Âżycia STRACH... CaÂłe przesÂłanie przypomina poziom mentalnoÂści ÂŚJ. CaÂła reszta to domniemania dziaÂłajÂące na zasadach poczucia winy i zastraszania.
ÂŚwiry!!!
Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
jeremiasz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Sierpień 04, 2009, 08:00:47 » |
|
Wiecie.. W sumie to smutne jest to, ze p. Ela tak siĂŞ zakrĂŞciÂła w tych czarnych wizjach. PrzecieÂż ona chce dobrze, chce ostrzec Âświat.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Sierpień 04, 2009, 11:40:51 » |
|
W sÂłowach "mord czcicie" powoÂływany jest do Âżycia STRACH... a tu siĂŞ z Thotalem lokalnie nie zgodze, bo strach powoÂływany do Âśmierci jest w umysÂłach mordercĂłw.. i poprzez takowe umysÂły - nie w sÂłowach nazywajÂących fakty po imieniu. JednakÂże faktycznie radykalizm diagnozy go nasila. Ale to chyba nieuniknione. rzecz w tym, by pole byÂło tak ZWIĂZÂŁE, JASNE i LOGICZNE, by nie rozprzestrzeniaÂł siĂŞ poza umysÂły tych istot. Niech go jedzÂą, skoro gÂłodne.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 12:04:24 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Bonifacy1
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Sierpień 04, 2009, 13:40:15 » |
|
Eureka ! SkojarzyÂłem, to przecieÂż Tyara; byÂło o niej w programie poÂświĂŞconym 'Jezusowi' (tutaj link do jego bloga: http://zdrowieizycie.blog.onet.pl/ ).
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Sierpień 10, 2009, 16:22:59 » |
|
A tu mamy mapki granic naszego kraju i czĂŞÂściowo naszych sÂąsiadĂłw oraz Wielkiej Brytanii ale juÂż w bardziej sprzyjajÂących okolicznoÂściach,czyli nic katastrofalnego sie nie wydarzy  ,tylko lody stopniejÂą i poziom wody podniesie sie o 80 metrĂłw w gĂłrĂŞ oczywiÂście.  http://ziemia.blox.pl/2006/02/Dania-jak-Malediwy-Warszawa-portem.html#ListaKomentarzy
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 10, 2009, 19:07:05 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Symeon
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Sierpień 10, 2009, 16:48:09 » |
|
Ja bym te wszystkie mapki jednak traktowaÂł z przymruÂżeniem oka, krotko mĂłwiÂąc - nie wierze w to, Âże akurat takie tereny bĂŞdÂą zatopione, co jednak nie oznacza, Âże caÂłkowicie wykluczam jakiekolwiek zalanie... kontynentĂłw oczywiscie.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #36 : Marzec 05, 2011, 20:36:39 » |
|
JakieÂś nowe przewidywania:  O wszystkim tym wiedzieli ludzie, ktĂłrzy Âżyli w staroÂżytnoÂści i niepodobna im nie wierzyĂŚ. Dlaczego ? Bo nasze pole magnetyczne jest jednym z najmniej zrozumiaÂłych cudĂłw wszechÂświata. W artykule Zmiany kierunkĂłw pola magnetycznego Ziemi w Science z 17 stycznia 1969 roku Allan Cox stwierdza: Istnieje zawstydzajÂący brak teorii wyjaÂśniajÂącej obecny stan pola magnetycznego Ziemi. Jeszcze w roku 2000 sytuacja pozostawaÂła niezmieniona. ... http://www.sekretyameryki.com/?p=5411
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Mav
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Marzec 22, 2011, 02:09:09 » |
|
Hi ,
Chcialbym powiedziec , ze pani Elzbieta Gas nawiazuje do i tu beda dwa cyctaty.
1.Logicznie skojarzcie ludzie, uwaÂżnie, wyciÂągajÂąc wnioski przeczytajcie tytuÂł JA PAN, znĂłw Pan wysyÂła do was informacje, znĂłw pokazuje poprzez nazwy, iÂż nic nie robicie i Pana podpowiedzi nie sÂłuchacie, a przecieÂż to dla was najlepsza droga i najwaÂżniejsza. Kolejny raz, coraz mocniej armia Pana ÂżywioÂły dajÂą wam lekcjĂŞ, a wy nie otwieracie oczu, nic nie chcecie widzieĂŚ, nic nie chcecie sÂłyszeĂŚ, tylko wam w gÂłowie materia.
2.Christchurch tÂłumaczÂąc po Polsku dosÂłownie chrystusowy koÂśció³, ta miejscowoœÌ w Nowej Zelandii daje wam ludzkim duchom informacjĂŞ, stworzenie mowÂą Pana. TrzĂŞsienia ziemi w Christchurch to powaÂżne ostrzeÂżenie od Pana, Âże ten wasz faÂłszywy koÂśció³, ta wasza faÂłszywa religia musi caÂłkowicie zostaĂŚ rozbita w pyÂł, po Âżadnym koÂściele ani takich budowlach na caÂłej Ziemi nie zostanie nawet jedna cegÂła, wszystko zostanie zmielone i rozsypane na budowĂŞ nowych drĂłg po wydarzeniach, wszĂŞdzie. DziÂś jeszcze chcÂą na was wymuszaĂŚ kÂłamstwem i podstĂŞpem, chodzenie do koÂścioÂła i na religie, jeÂśli jakieÂś dziecko nie chce chodziĂŚ na religiĂŞ to katechetki lub zakonnice wymuszajÂą okÂłamujÂąc rodzicĂłw. Wiara kaÂżdego czÂłowieka tym bardziej dziecka musi byĂŚ oparta o PRAWDĂ.
Moje osobiste zdanie jest takie , ze cala odpowiedz mozna znalesc w Ewangeli Sw. Mateusza , a dokladniej :
Cytat : Sw.Mateusz 24 . Gdy Jezus szedÂł po wyjÂściu ze ÂświÂątyni, podeszli do Niego uczniowie, aby Mu pokazaĂŚ budowle ÂświÂątyni. Lecz On rzekÂł do nich: "Widzicie to wszystko? ZaprawdĂŞ, powiadam wam, nie zostanie tu kamieĂą na kamieniu, ktĂłry by nie byÂł zwalony". A gdy siedziaÂł na GĂłrze Oliwnej, podeszli do Niego uczniowie i pytali na osobnoÂści: "Powiedz nam, kiedy to nastÂąpi i jaki bĂŞdzie znak Twego przyjÂścia i koĂąca Âświata?"
Reszte zostawiam wam ...
|
|
|
|
|
|
|
between
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Kwiecień 26, 2011, 14:58:18 » |
|
Eeeee... widzĂŞ Âże spoko luz. Wychodzi, Âże u nas zaleje wszystko. To moÂże i dobrze, bo przynajmniej siĂŞ skoĂączÂą przepychanki 'kto komu powienien oddaĂŚ i dlaczego  Patent Âżeglarski siĂŞ przyda i w starej balii popÂłyniemy na poÂłudniowy zachĂłd. Albo i nie. Tysz piknie. pozdrawiam p.s. Âże teÂż to zawsze dziaÂła - "jak ciĂŞ troszkĂŞ postraszĂŞ, to aÂż mi lepiej"
|
|
|
|
|
|
|
|