Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 21:51:22

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: OstrzeÂżenie o sekcie GRYF144  (Przeczytany 28338 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Aiedail
Gość
« : Sierpień 03, 2009, 20:54:13 »

Przegl¹daj¹Ì rózne stronki zupe³nie przypadkowo trafi³em na takie oto informacje, zawarte w poni¿szych linkach. Zdziwi³o mnie to bardzo. Myœla³em, ¿e Gryf144 i grupka osób z nim zwi¹zanych, to po prostu ma³y, niegroŸny klub wzajemnej adoracji. Zaskakuje mnie jak obszernie i wnikliwie opisano tych ludzi jak równie¿ to, ¿e istnieje strona opisuj¹ca sekty i zagro¿enia zwi¹zane z rokiem 2012. Na Projekcie Cheops te¿ nie pozostawia suchej nitki.

http://inicjacja.wordpress.com/2009/02/25/96/
http://inicjacja.wordpress.com/2009/02/17/gryf144-pomylency-w-internecie/
http://inicjacja.wordpress.com/2009/02/25/gryf144-demaskowanie-zla/
http://inicjacja.wordpress.com/2009/03/13/gryf144-sekta-czy-mafia-mesjasza/

http://inicjacja.wordpress.com/2009/05/26/sekta-orion-2012-projekt-cheops-i-kult-kosmitow/

Przyznam, Âże sam jeszcze nie zapoznaÂłem siĂŞ szczegó³owo z tym materiaÂłem. ByĂŚ moÂże sprawa jest trochĂŞ zbyt rozdmuchana, jednakÂże wszelkie opinie mile widziane  MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2009, 20:54:51 wysłane przez Aiedail » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Sierpień 03, 2009, 21:00:43 »

Nie wiem czy zauwarzyÂłeÂś, ale tu rĂłwnieÂż prĂłbowali swej agitacji, czy jak to zwaĂŚ. Ich o naszym forum opinia wynika zapewne z tego ze dostali maÂłego, ale jakÂże stanowczego pstryczka w nos.
Akcja toczy³a siê g³ównie na "starym forum".
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2009, 21:14:19 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
arteq
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 03, 2009, 21:06:45 »

Byli i na tym forum [ÂściÂślej: poprzednim], ktĂłryÂś nawet dochrapaÂł siĂŞ moda... i zaczĂŞÂło siĂŞ. Po jakimÂś czasie wynieÂśli siĂŞ.
Silver
Gość
« Odpowiedz #3 : Sierpień 03, 2009, 21:39:09 »

Byli i na tym forum [ÂściÂślej: poprzednim], ktĂłryÂś nawet dochrapaÂł siĂŞ moda... i zaczĂŞÂło siĂŞ. Po jakimÂś czasie wynieÂśli siĂŞ.

WidaĂŚ facet ma problemy emocjonalne delikatnie mĂłwiÂąc.
Istnieje pewien odsetek bytów, którzy zauwa¿yli, ¿e mo¿na zarobiÌ na naiwnoœci ludzi.Tematy ezoteryczne zrobi³y siê ostatnimi laty totalnie modne, a i szkó³ rozwoju osobistego powsta³o w ostatnim czasie jak grzybów po deszczu.
WiêkszoœÌ tych szkó³ jest niestety na niskim poziomie.

OsobiÂście nie kojarze tego czÂłeka z poprzedniego, ani z tego forum.
Chyba nie czytaÂłem nawet jego wypowiedzi.
Ostanio zauwa¿y³em u siebie, ¿e zrobi³em siê nieco z³oœliwy wobec ró¿nych odrealnionych istot, które tu sobie inkarnowa³y, wiêc jak ktoœ wie na jakich forach ten cz³owiek siê udziela to wielka proœba , dajcie mi znaÌ to z mi³¹ chêci¹ mu namieszam.

« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2009, 21:41:48 wysłane przez Silver » Zapisane
kubraczek
Gość
« Odpowiedz #4 : Sierpień 04, 2009, 05:06:23 »

razem z Nim agitkĂŞ prowadziÂła jeszcze osoba ukryta pod nickiem   Hatszepsut (chyba jego kapÂłaneczka)  Z politowaniem
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Sierpień 04, 2009, 08:24:27 »

ByÂło jeszcze kilku innych, jak wsponiaÂł juÂż >arteq<, jeden z nich, chyba >Belum< zostaÂł na poczÂątku istnienia "tego forum" moderetorem, ale ni razu siĂŞ nie odezwaÂł.

Aiedail
Gość
« Odpowiedz #6 : Sierpień 04, 2009, 08:50:36 »

W podanych linach jest spora lista osĂłb zwiÂązanych z Gryfem144, rĂłwnieÂż wspomniane przez was. Dodane sÂą teÂż inne nicki pod ktĂłrymi kryjÂą siĂŞ te osoby, w niektĂłrych przypadkach nawet prawdziwe nazwiska i miejsca zamieszkania MrugniĂŞcie ZnalazÂłem na tej liÂście teÂż inne osoby, ktĂłre kojarzĂŞ z tego forum lub starego: Asef i darkwater.
marek324
Gość
« Odpowiedz #7 : Sierpień 04, 2009, 09:08:26 »

Bardzo ciekawa lektura, polecam - zwÂłaszcza tym co jeszcze nie wiedzÂą, bo oszoÂłomĂłw i tak to nie przekona.
Asef
Gość
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 15, 2009, 18:28:19 »

Aiedail

Zawarte w tych linkach nformacje sÂą bardzo bardzo mocno naciÂągane, zawierajÂą m.in pomĂłwienia, oszczerstwa i nadinterpretacjĂŞ
Grupa osĂłb pokrzywdzonych zgÂłosiÂła ten fakt do prokuratory.

Tego typu oszczerstwa – zgÂłoszone Âścigane sÂą mocÂą prawa.

Gryf144 nie tworzy Âżadnej sekty, jak by to by miaÂło byĂŚ skoro sam nie uznaje zasad zniewolenia czÂłowieka.

Cytat: Old spirit
(...)
masz od czynnienia z kimœ, kto nie widzi nawet potrzeby w tym abyœ go pozna³/³a jemu chodzi tylko i wy³¹cznie o przekaz wiedzy, co Ty z ni¹ zrobisz-zale¿y tylko i wy³¹cznie od Ciebie.
W wiedzy tej zawarte sÂą informacje dotyczÂące przeciwdziaÂłania wszelkim problemom ludzkoÂści. OczywiÂście nie znajdziesz tego w Internecie. Za pomocÂą rozmĂłw telefonicznych ( ostatnio wreszcie skype ) i kontaktĂłw osobistych ( ktĂłry oczywiÂście nie jest konieczny) – otrzymaÂłem tÂą wiedzĂŞ. PoczÂątek to jak zwykle – zacz¹Ì od siebie i nigdy nie prĂłbowaĂŚ, na jakimkolwiek etapie - zmieniaĂŚ innych. Taki proces bowiem, wg zasady, o ktĂłrych mĂłwi GRYF moÂże siĂŞ rozpocz¹Ì z Twoim udziaÂłem jedynie poprzez wzĂłr jaki moÂżesz przedstawiĂŚ swoim postĂŞpowaniem, swojÂą osobowoÂściÂą. Nic odkrywczego ?
Ale do tego masz kompletny system wiedzy dotycz±cy tego JAK TO ZROBIÆ.

(...) przekazaÌ chce tylko wiedzê, nie chce t³umów i zgromadzeù, pielgrzymek do jego domu ewentualnych fanatyków. Tak wiêc widaÌ, ¿e nie szuka np. szumu medialnego wokó³ w³asnej osoby.

Cytat: Old spirit
(...)
Nie muszê wierzyÌ GRYFOWI. Wystarczy, ¿e bêdê rozwa¿a³ jego wiedzê z pomoc¹ aksjologii. Czyli za³o¿ê jej prawdziwoœÌ i bêdê wysnuwa³ wnioski odnoœnie p³yn¹cych z tego z³o¿enia implikacji.
(...)
Odrzucanie jakiejÂś wiedzy tylko ze wzglĂŞdĂłw ÂświatopoglÂądowych jest nieporozumieniem.
(...) uwaÂża ateizm za obecnie najbezpieczniejszy ÂświatopoglÂąd, ktĂłry w tych ( ziemskich) warunkach wystĂŞpuje. Etyka i ateizm postĂŞpowanie zgodnie z wyraÂżaniem szacunku dla odmiennoÂści ÂświatopoglÂądowej, wolnoÂści wyboru i woli, nie podejmowanie prĂłb zmieniania kogoÂś w jakichkolwiek sposĂłb i przede wszystkim zdystansowanie siĂŞ od wszelkich ocen, wartoÂściowania innych ludzi przez pryzmat naszych postaw, poglÂądĂłw i przekonaĂą. Zapominanie o krzywdach, zwrĂłcenie siĂŞ ku wartoÂściom, ktĂłre mogÂą przynieœÌ nam szczĂŞÂście, poszukiwanie radoÂści ( w pozytywnym tego sÂłowa znaczeniu, nie myliĂŚ chorego zadowolenia z autentycznÂą zdrowÂą radoÂściÂą) i wszystkich innych, moÂżna powiedzieĂŚ tzw „ ciepÂłych uczuĂŚ”
Wszystko to oczywiÂście dla tych, ktĂłrzy chcÂą.
(...)
Wiedza GRYFA moÂże byĂŚ adoptowana przez wszystkich do swej osobowej rzeczywistoÂści jednak nie zaadaptowanie jej nie wnosi jakichkolwiek negatywnych implikacji w osobowe Âżycie danego czÂłowieka i jego Duszy...[/color](...)
Czy¿ g³ówna maksyma koncepcji przekazywanej przez Gryfa, a wiêc - twórz mi³oœÌ w sobie poprzez wszystkie ciep³e uczucia, d¹¿¹c tym samym do szczêœcia z œwiadomoœci¹, ¿e jesteœ wielki wewn¹trz, nie szkodz¹c nikomu na zewn¹trz, tym samym mo¿esz staÌ siê przyczynkiem do szczêœliwoœci innych ludzi - nie mo¿e byÌ œcie¿k¹ prawdziwego, duchowego rozwoju? Nie potrzebne s¹ ku temu jakiekolwiek techniki energetyczne, podró¿e astralne, ani medytacja, czy rytua³y ani te¿ jakakolwiek wiara w istnienie bytów ontologicznych, czy te¿ wyznawanie jakiegoœ sklasyfikowanego, uznanego œwiatopogl¹du.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 15, 2009, 19:39:38 »

CzeœÌ >Asef<,
dawno CiĂŞ nie byÂło, ale jak widaĂŚ skrupulatnie Âśledzicie nasze forum. To dobrze.

Cytat: Asef
Zawarte w tych linkach nformacje sÂą bardzo bardzo mocno naciÂągane, zawierajÂą m.in pomĂłwienia, oszczerstwa i nadinterpretacjĂŞ
Grupa osĂłb pokrzywdzonych zgÂłosiÂła ten fakt do prokuratory.

Wybacz mi, pomimo mej sympati do ludzi pozwolê sobie zauwa¿yÌ miernoœÌ w poczynaniach popleczników Gryfa i jego samego. Tak oœwiecony, rozwiniêty duchowo cz³owiek, jakim mieni siê byÌ Gryf posuwa siê do tak niskich, negatywnych (energetycznie) œrodków jakim jest prokuratura. Zrozumia³bym gdyby w grê wchodzi³y naprawdê powa¿ne czyny typu uszczerbek na zdrowiu i ciele, grabie¿ mienia itp. ale w powy¿szym przypadku to conajmniej œmieszne posuniêcie.
Miast takiego wybiegu powinien swym postĂŞpowaniem, swym Âżyciem pokazaĂŚ, ze wszystkie pomĂłwienia sÂą warte funta kÂłakĂłw.
UdajÂąc siĂŞ w tĂŞ stronĂŞ niejako potwierdza tylko te zarzuty. OsÂłabia i oÂśmiesza siĂŞ maksymalnie on sam, czy tez robiÂą mu to ci, ktĂłrzy takÂą drogĂŞ wybrali.
Wspó³czujê wam.
Pozdrawiam.

Val Dee
Gość
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 15, 2009, 19:43:58 »

pozwolĂŞ siĂŞ nie zgodziĂŚ z TobÂą Dariuszu

nie znam Gryfa ale nie powinno siĂŞ staĂŚ bezczynnie kiedy wÂłasne imiĂŞ jest szkalowane
nie moÂżna byĂŚ biernym gdy ktoÂś oczernia ciebie i twoje dziaÂłania

rozumiem krytykĂŞ - kaÂżdy powinien byĂŚ na niÂą naraÂżony ale jeÂśli dochodzi do oszczerstw to czĂŞsto jedynym wyjÂściem jest zgÂłoszenie do prokuratury

kaÂżdy powinien dbaĂŚ o wÂłasne imiĂŞ gdyÂż jest to jedno z nielicznych cech ktĂłre jeszcze nie utraciÂły waÂżnoÂści (przynajmniej ja tak uwaÂżam)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2009, 19:44:21 wysłane przez Val Dee » Zapisane
Dry007
Gość
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 15, 2009, 20:33:36 »

Uwa¿am, ¿e ka¿dy ma prawo do swoich wypowiedzi. Negacja jakichkolwiek poczynaù innych osób ( bez urazy jak ich siê mieni mesjaszami, bogami, anio³ami etc. ) nie jest wed³ug mnie pozytywn¹ cech¹. Jestem otwarty na wszystkie informacje i jak ju¿ wczeœniej pisa³em ograniczanie siê prowadzi do stagnacji. Mogê pewne informacje przyjmowaÌ poniewa¿ je rozumiem, ale nie odrzucam te¿ tych informacji, których nie jestem w stanie poj¹Ì ze wzglêdu na brak "jednolitego pola zrozumienia".

PoznaĂŚ znaczy zrozumieĂŚ.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 15, 2009, 20:35:35 »

Cytat: Val Dee
pozwolĂŞ siĂŞ nie zgodziĂŚ z TobÂą Dariuszu

Masz peÂłne prawo do tego.
Widzisz, to co naklikaÂłem jest wypadkowa kilku kwestii, spraw, o ktĂłrych juz wiem.
Z biografi Gryfa (zamieszczonej chyba na starym forum) wynika Âże swego czasu byÂł ÂŚwiadkiem Jehowy. Nie poczytujĂŞ mu tego za zÂłe gdyÂż darzĂŞ tĂŞ grupĂŞ ogromnym szacunkiem, jednak nauki przez nich (ÂŚ.J.) gÂłoszone  i póŸniejsza droga obrana przez Gryfa (droga rozwoju duhowego) dalekie sÂą od tego typu posuniĂŞĂŚ. OczywiÂście wynika to z Bibli.
Moim zdaniem Gryf tak bardzo chce dostaĂŚ siĂŞ do grona 144 tysiĂŞcy wybranych, ze wyraz tego daÂł w swym pseudonimie "Gryf 144", a Âże naturalnÂą (oczywiÂście wg. ÂŚ.J.) drogÂą, nie ma najmniejszej moÂżliwoÂści zaliczenia siĂŞ do tego grona, wiĂŞc wybraÂł drogĂŞ "odstĂŞpstwa" i staÂł siĂŞ samozwaĂączym "Panem Niebios", czy coÂś w tym stylu. Tak czy inaczej z punktu widzenia Biblii jest uzurpatorem, bo nie ma "natchnionego" powoÂłania.
Bez wzglĂŞdu na to czy dalej kieruje siĂŞ BibliÂą, czy juÂż innymi miernikami moralnoÂści, jego doktryna "uduchowionego Pana Niebios" na zdrowy chÂłopski rozum nie powinna opieraĂŚ siĂŞ o tak przyziemne rozwiÂązania, jakimi sÂą organa Âścigania typu "prokuratura".
Tak wzniosÂła prawda jakÂą gÂłosi w/w. sama siĂŞ obroni.

Asef
Gość
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 15, 2009, 20:46:21 »

Dariusz co bys ty zrobi³ gdyby ktoœ np na jakiejœ stronie ponapisywa³ twoje dane osobiste wraz z miejscem gdzie mieszkasz, i jeszcze pisa³, ¿e ty tworzysz jak¹œ sektê bo np masz takie i takie pogl¹dy i, ¿e wci¹gasz ludzi i ¿e jestes bardzo niebezpieczny ?

"Grupa osĂłb pokrzywdzonych zgÂłosiÂła ten fakt do prokuratury" <- tam nie tylko rzucajÂą oszczerstwami Gryfa144 ale teÂż innych osĂłb.
Dry007
Gość
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 15, 2009, 20:51:10 »

Witaj Asef

Wed³ug mnie ka¿dy ma mo¿liwoœÌ szukania swojej prawdy i nie jest konieczna osobista obrona. Mo¿na przecie¿ znaleŸÌ Gryfa jeœli siê chce i porozmawiaÌ z nim. Czy tak ?

Prawda sama siĂŞ obroni jak powiedziaÂł Dariusz.

pzd Maciej
Asef
Gość
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 15, 2009, 20:51:58 »

"Z biografi Gryfa (zamieszczonej chyba na starym forum) wynika Âże swego czasu byÂł ÂŚwiadkiem Jehowy. " -  Bzdura, Gryf144 nigdy nie byÂł Âświadkiem Jehowy, udzielaÂł siĂŞ jedynie na forum ÂświadkĂłw jehowy. JakaÂś osoba napisaÂła, Âże byÂł Âświadkiem jehowy i ludzie juÂż w to wierzÂą...

Dry007 dokÂładnie tak.

P.S Przez jaki czas moÂżna tu edytowaĂŚ post ?

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2009, 21:01:07 wysłane przez Asef » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 15, 2009, 21:04:51 »

"Z biografi Gryfa (zamieszczonej chyba na starym forum) wynika Âże swego czasu byÂł ÂŚwiadkiem Jehowy. " -  Bzdura, Gryf144 nigdy nie byÂł Âświadkiem Jehowy, udzielaÂł siĂŞ jedynie na forum ÂświadkĂłw jehowy. JakaÂś osoba napisaÂła, Âże byÂł Âświadkiem jehowy i ludzie juÂż w to wierzÂą...

ByĂŚ moÂże masz racjĂŞ, jesteÂś bliÂżej niego.
Jednak ogĂłlna zasada tyczÂąca rozwiniĂŞtych duchowo istot, a za takÂą podaje siĂŞ Gryf, jest ta sama.

...udzielaÂł siĂŞ jedynie na forum ÂświadkĂłw jehowy. ...

To ciekawe, majÂą takie forum. zapodaj linka.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2009, 21:05:10 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Asef
Gość
« Odpowiedz #17 : Wrzesień 15, 2009, 21:10:49 »

Chodzi o te forum

http://watchtower.org.pl/forum/

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2009, 21:11:04 wysłane przez Asef » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 15, 2009, 21:16:19 »

Ja równie¿ wspó³czujê tym ludziom. Ich egotyczne umys³y prowadz¹ ich drog¹ konfliktu, który odbija siê na nich samych. Z drugiej strony jest to zaledwie kilku ludzi, którzy ustanowili coœ na kszta³t luŸnego stowarzyszenia i coœ tam sobie eksploruj¹, co spotyka siê z nadwra¿liw¹ reakcj¹ ze strony oponentów. Ludzie siê oburzaj¹, co z kolei powoduje z³oœliw¹ reakcjê ze strony tzw "gryfitów" , to dalej nakrêca spiralê nienawiœci. Zauwa¿am coraz czêœciej dooko³a siebie coraz wiêcej skrajnych postaw. Ludzie nie s¹ w stanie w pokoju wspó³istnieÌ w takiej polaryzacji. Uwa¿aj¹ ,¿e musz¹ zwalczaÌ siebie na wzajem.
W takiej sytuacji mo¿na im tylko wspó³czuÌ.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 15, 2009, 21:17:15 »

DziĂŞki Ci Asef'ie,
nie mia³em pojêcia o istnieniu jakiej kolwiek strony Œ.J. choÌ znam ich doœÌ du¿o.
Pozdrawiam.

Dry007
Gość
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 15, 2009, 21:17:46 »

Asef moÂże podasz aktualny link do miejsca gdzie moÂżna przeczytaĂŚ bie¿¹ce informacjĂŞ  i skontaktowaĂŚ siĂŞ z Gryfem aby nie robiĂŚ z tego forum brukowca.

pzd Maciej

==================================

Ja równie¿ wspó³czujê tym ludziom. Ich egotyczne umys³y prowadz¹ ich drog¹ konfliktu, który odbija siê na nich samych. Z drugiej strony jest to zaledwie kilku ludzi, którzy ustanowili coœ na kszta³t luŸnego stowarzyszenia i coœ tam sobie eksploruj¹, co spotyka siê z nadwra¿liw¹ reakcj¹ ze strony oponentów. Ludzie siê oburzaj¹, co z kolei powoduje z³oœliw¹ reakcjê ze strony tzw "gryfitów" , to dalej nakrêca spiralê nienawiœci. Zauwa¿am coraz czêœciej dooko³a siebie coraz wiêcej skrajnych postaw. Ludzie nie s¹ w stanie w pokoju wspó³istnieÌ w takiej polaryzacji. Uwa¿aj¹ ,¿e musz¹ zwalczaÌ siebie na wzajem.
W takiej sytuacji mo¿na im tylko wspó³czuÌ.
East

Ju¿ raz ktoœ powiedzia³, ¿e nie przyniesie pokoju ale miecz i poró¿ni ludzi. To co obserwujemy to konflikty zwi¹zane z brakiem wyrozumia³oœci i tolerancji oraz zrozumienia. Zajmujemy siê wszystkim i wszystkimi, a sob¹ ju¿ nie.

Zacznijmy od siebie bĂŞdzie Âłatwiej wobec innych.

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2009, 21:36:13 wysłane przez Dariusz » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 15, 2009, 21:30:37 »

SÂłuszna uwaga Dry007
Najpierw trzeba zrozumieĂŚ samego siebie. Zrozumiawszy - nie bĂŞdziemy w stanie podnosiĂŚ rĂŞki na siostrĂŞ czy brata.
Asef
Gość
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 15, 2009, 21:32:32 »

east

MyÂślĂŞ, Âże Gryf144 chce spokojnie wszystko wyjaÂśniĂŚ.

Dry007 za parĂŞ dni powstanie forum o gryfie, to wtedy podam linka.
Dry007
Gość
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 15, 2009, 21:34:27 »

East

Tak jak napisaÂłeÂś ... MrugniĂŞcie ale dodam tylko tyle juÂż pierwsza nieodpowiedzialna myÂśl krzywdzi, a rĂŞka to narzĂŞdzie.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 15, 2009, 21:39:07 »

Bo, to jest tak, im on bardziej w moim mniemaniu jest be, tym bardziej ja jestem cacy!

Zasada jest taka, chcesz kogoœ krytykowaÌ, poznaj jego stanowisko, a gdy poznasz, to mo¿esz ju¿ z nim rozmawiaÌ na ró¿ne sposoby, chyba, ¿e siê nie da, to przestaniesz. Czynienie jakichkolwiek nagonek jest objawem niczym innym jak sekciarstwa. Mo¿na dyskutowaÌ, wysuwaÌ argumenty, nie zgadzaÌ siê, ale nie piêtnowaÌ.

PrzedÂłoÂżone artykuliki sÂą wÂłaÂśnie takie, tendencyjne i co najgorsza nikt nie ma prawa podawaĂŚ i upubliczniaĂŚ danych osobowych. JeÂżeli owa "sekta "czyni takie zÂło, to w czym jest lepszy taki autorek informacji? JakoÂś tak siĂŞ skÂłada, Âże po tych atakach, to aÂż chce siĂŞ poznaĂŚ atakowanych, czyli nagonki wywierajÂą nierzadko efekt odwrotny, o czym takÂże warto pamiĂŞtaĂŚ. UÂśmiech 2

koliberek33
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: