Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 09:22:32

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)????  (Przeczytany 96075 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Luty 20, 2009, 22:40:09 »

Wiêc tak Laguna napisa³a ¿e ten temat jest sprzed kilku miesiêcy a przekazy sprzed roku(poszukajcie). Wiêc po co wrzuci³a te przekazy na forum?

¯eby co? ¯eby zab³ysn±æ? S³awy siê zachcia³o?

Z wami nie idzie inaczej. Wiêc tak.

Za³ó¿my ¿e ca³y ten jej "channeling" mia³ miejsce i rzeczywi¶cie siê odby³.

To teraz tak Laguna zamie¶ci³a ten "przekaz" Pytam jeszcze raz po co?

Patrz±c po tym co mówi ten byt jednog³o¶nie stwierdzam ¿e jest to "idiota z za¶wiatów" który nie wie co mówi. Nie potrafi siebie okre¶liæ jako osoby. Mówi w liczbie mnogiej. Kompletny brak intelektu.

Teraz kolejna kwestia. ¯ADNEMU ale to ¯ADNEMU channelingowy nie mo¿emy wierzyæ. Musimy ci±gle sprawdzaæ, sprawdzaæ i jeszcze raz sprawdzaæ.

Kiara mówisz ¿e nie liczy siê piêkno a co ostatnio pisa³a¶?! Zmieniasz zdanie jak napalona ma³pa.

Mówisz teraz ¿e liczy siê warto¶æ s³ów. I tak tu siê zgodzê. Ale dodam od siebie choæby ci góry, tron z³oty i klejnoty obiecali nie mo¿esz byæ pewny w 100% intencji BYTÓW z za¶wiatów.

A poniewa¿ Laguna podaje siê za Medium to bêdzie mi tyle razy odpowiadaæ ile bêdzie potrzeba.

Ps: Kiaro bawisz siê w adwokata diab³a?

« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 22:40:53 wys³ane przez Mora » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #126 : Luty 20, 2009, 22:46:54 »

"Kiara mówisz ¿e nie liczy siê piêkno a co ostatnio pisa³a¶?! Zmieniasz zdanie jak napalona ma³pa."...
Jakie masz prawo obrazac mnie takimi epitetami?

Doskonale wiesz co mialam na mysli iz nie liczy sie samo piekno slow a ich wartosc.
Jakie masz prawo nazywac Legune_  diablem i orazc ja oraz ponizac?

Wystarczy Mora, od tego mometu nie musze i nie bede odpowiadala na zadne twoje posty.
Nie pozwole siebie obrazac.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 23:22:48 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #127 : Luty 20, 2009, 22:49:41 »

Mora, a nie masz wra¿enia, ¿e sam jeste¶ od pewnego czasu otwartym kana³em?
I to wcale nie dla najm±drzejszego bytu.
Stañ siê uwa¿nym obserwatorem w³asnych my¶li, emocji i s³ów.
I nie obra¿aj ludzi. Laguna i tak przejawia zbyt du¿o cierpliwo¶ci …
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #128 : Luty 20, 2009, 22:49:45 »

mora szczeniaku zamknij siê ju¿! Kiarze i Lagunie masz na PANI od teraz mówiæ!!! wystarczy ju¿ twojego z³ego traktowanie KOBIET!!!

tak jestem wspó³czesnym Templariuszem I NIC ci do tego, mam kodeks rycerski i DAM nie pozwolê obra¿aæ...

pamiêtaj dziecko - na PANI masz im mówiæ...

718'
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Luty 20, 2009, 22:53:44 »

mora szczeniaku zamknij siê ju¿! Kiarze i Lagunie masz na PANI od teraz mówiæ!!! wystarczy ju¿ twojego z³ego traktowanie KOBIET!!!

tak jestem wspó³czesnym Templariuszem I NIC ci do tego, mam kodeks rycerski i DAM nie pozwolê obra¿aæ...

pamiêtaj dziecko - na PANI masz im mówiæ...

718'

Dziêkujê za uwagê. O to mi chodzi³o.

Wysz³o szyd³o z worka. U¶miech

Tak wiem ptaku ale to by³a prowokacja. U¶miech
 Lagunê i Kiarê przepraszam.

Ma³a prowokacja i ju¿ nasz drogi Kap³an pokaza³ swoj± naturê. Nic ale to nic siê nie zmieni³e¶.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Luty 20, 2009, 23:00:36 »

Mora, przepro¶ przede wszystkim siebie,
bo to w³asn± osobê najbardziej skrzywdzi³e¶ …
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Luty 20, 2009, 23:02:03 »

dzieciêca prowokacja i tyle!!! nie pozwolê kobiet obra¿aæ i TYLE...

ka¿dy ma swoj± granicê, ja mam juz bardzo daleko ale wybuch³em bo mnie sprowokowa³e¶ w g³upi sposób...

ale ignoruje cie od tej pory - pisz sobie na forum, ja nie czytam juz co piszesz...

718'
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Luty 20, 2009, 23:03:43 »

¶wiête s³owa - mora robisz to co twierdzisz, ¿e robi Samuel - grasz na uczuciach ludzi, ¶wietny uczeñ, Samuel jest dumny zgodnie z twoim my¶leniem  Z³y

718
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 23:03:58 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #133 : Luty 20, 2009, 23:03:54 »

Panowie tu chyba pozostaje wybraæ tylko rodzaj broni , topory czy miecze ? ewentualnie mog± byæ kolczugi Du¿y u¶miech jak ju¿ chcecie tak po rycersku .
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Luty 20, 2009, 23:06:23 »

¶wiête s³owa - mora robisz to co twierdzisz, ¿e robi Samuel - grasz na uczuciach ludzi, ¶wietny uczeñ, Samuel jest dumny zgodnie z twoim my¶leniem  Z³y

718
Problem w tym ¿e ja nie ja nie wierze w s³owa Samuela. A za to Ty wierzysz i powiniene¶ ich przestrzegaæ a sam co robisz?

Tak krzyczysz na mnie a sam nie spojrzysz na siebie.

Pozdro i Trochê rozumu
Mora
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #135 : Luty 20, 2009, 23:09:36 »

WIERZE W TO CO ROBIE DLA PCH I TO CO NAPISALEM  I JEST NA STRONIE OFICJALNEJ - W TO WIERZE!!!

718'
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Luty 20, 2009, 23:13:03 »

WIERZE W TO CO ROBIE DLA PCH I TO CO NAPISALEM  I JEST NA STRONIE OFICJALNEJ - W TO WIERZE!!!

718'
W wierz se w co chcesz ale ja z zasady jak w co¶ wierzê to staram siê tego ¶wiecie przestrzegaæ a ty? Wierzysz s³owom Samuela a jak przed chwil± zachowa³e¶ siê w stosunku do mnie?

Zmiana avatara to tylko zmiana avatara a struktury te same...
Pozdro
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #137 : Luty 20, 2009, 23:14:01 »

A poniewa¿ Laguna podaje siê za Medium to bêdzie mi tyle razy odpowiadaæ ile bêdzie potrzeba.

Odnoszê wra¿enie ,¿e w tym zdaniu j/w zachowujesz i czujesz siê jak Bóg Sumeryjski ¿±daj±cy pokory wobec swojego widzi mi sie oraz wszystkich podejrzewasz o tak zwan± przez Samuela pychê. hm - zatem baw siê je¶li tego potrzebujesz. byæ mo¿e potrzebujesz takiego do¶wiadczenia z zachowaniem prawa przyczyny i skutku .

Skoro Ty bawisz siê w Boga i sêdziego to my¶le Kiaru¶ mo¿e byc adwokatem Diab³a ?? Zapewne Ty jako Bóg jej na to nie pozwolisz ....
Skoñczmy ta dziecinade i zabawê w kotka i myszkê . U¶miech U¶miech Mrugniêcie Mrugniêcie
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Luty 20, 2009, 23:18:19 »

napisze wprost i czerwonymi literami aby Mora móg³ zrozumieæ

nie wierze s³owom Samuela lecz PRZEKAZOM i to co w nich ODKRY£EM, nie ma potrzeby ju¿, ¿ebym wierzy³ - zadanie moje zosta³o wype³nione i jest to ponad wiar± czy nie - wierze w to co odkry³em - tyle...

aha i jeszce jedno - my¶lenie jest dynamiczne i siê zmieniaæ musi - ktos to kiedy¶ nazwa³ w³asnie ROZWÓJ! a nie stagnacja po to cofa a nie prowadzi wprzód...

718'
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Luty 20, 2009, 23:18:50 »

.... nasz drogi Kap³an pokaza³ swoj± naturê. Nic ale to nic siê nie zmieni³e¶.

Kap³an ma ca³kowit± racjê chc±c Ciê doprowadziæ wreszcie do porz±dku.
Zapomnia³e¶ gdzie jeste¶.
Jeste¶ cz³owieku na ogólno¶wiatowym forum, gdzie atakujemy tematy, a nie ludzi.
Poczytaj sobie wypowiedzi Laguny, które b³yszcz± zrozumieniem , otwarto¶ci± , dojrza³o¶ci±.
A Twoja postawa przypomina raczej ucznia siedz±cego w o¶lej ³awce.
  ¯a³osne...
Wiêc sam  na w³asne ¿yczenie eliminujesz siê z tej spo³eczno¶ci.
Wiêc pewnie  za chwilê dostaniesz bana.

« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 23:19:34 wys³ane przez astro » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Luty 20, 2009, 23:22:37 »

napisa³em do admina, ¿eby tego nie robi³ ale ostrze¿enie siê przyda jednak - to forum czyta tysi±ce ludzi - to nie prywatna piaskownica dla dzieci a forum dla ludzi dojrza³ych takich jak Kiara i Laguna na przyk³ad, ja siê staram dopiero doj¶æ do takiego poziomu jak ONE...

718'
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Luty 20, 2009, 23:23:10 »

Odnoszê wra¿enie ,¿e w tym zdaniu j/w zachowujesz i czujesz siê jak Bóg Sumeryjski ¿±daj±cy pokory wobec swojego widzi mi sie oraz wszystkich podejrzewasz o tak zwan± przez Samuela pychê. hm - zatem baw siê je¶li tego potrzebujesz. byæ mo¿e potrzebujesz takiego do¶wiadczenia z zachowaniem prawa przyczyny i skutku .

Wiesz. Nie zachowujê siê jak bóg sumeryjski.
W³o¿y³em do tego tematu trochê sceptycyzmu bo nie mogê patrzeæ jak siebie poklepujecie po ramieniu jakby ten channeling by³ czym¶ oczywistym i 100% prawd± dla was. Tak trudno Ci to zrozumieæ? A mo¿e boli Ciê to ¿e pokaza³em te b³êdy których chcia³aby¶ abym nie przypomina³?

Skoro Ty bawisz siê w Boga i sêdziego to my¶le Kiaru¶ mo¿e byc adwokatem Diab³a ?? Zapewne Ty jako Bóg jej na to nie pozwolisz ....
Skoñczmy ta dziecinade i zabawê w kotka i myszkê . U¶miech U¶miech Mrugniêcie Mrugniêcie

Nie bawiê siê w boga a tym bardziej sêdziego. Czy da³em na kogo¶ wyrok? Mrugniêcie

Pamiêtasz co napisa³em kilka postów wcze¶niej?
Nie dam Ci spokoju bo WIEM ¿e k³amiesz. I na tym temat siê nie skoñczy poniewa¿ nie pozwolê aby¶ manipulowa³a lud¼mi.

Pozdro
Mora

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Luty 20, 2009, 23:25:31 »

Z chêci± zobaczê jak admin czyta twoje posty kap³anie.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #143 : Luty 20, 2009, 23:27:50 »

mora dziecko, wyluzuj ju¿, Laguna nie manipuluje - ty to robisz pisz±c, ¿e ona k³amie!!!

ja siê znam, na ludziach a to bardzo ciep³a osoba - to widaæ jak umiesz patrzeæ...

718'
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Luty 20, 2009, 23:30:20 »

mora dziecko, wyluzuj ju¿, Laguna nie manipuluje - ty to robisz pisz±c, ¿e ona k³amie!!!

ja siê znam, na ludziach a to bardzo ciep³a osoba - to widaæ jak umiesz patrzeæ...

718'

Czujesz siê jaki¶ wa¿niejszy nazywaj±c mnie dzieckiem?

I nie przeinaczaj faktów.

Zreszt± zostawiê was w tym ma³ym ¶wiecie. Ka¿dy przecie¿ chce mieæ swój ¶wiat Du¿y u¶miech

Pozdrawiam

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Luty 20, 2009, 23:35:33 »

nie czuje sie wazniejszy, ja mam 25 lat a Ty? chodzi mi o szacunek do starszych - nie mnie - i KOBIET - tak zosta³em wychowany i dobrze mi z tym a od pewnego czasu mnie to dra¿ni bardzo i rozumiem czemu U¶miech

718'
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #146 : Luty 20, 2009, 23:36:10 »

Drodzy i sympatyczni koledzy!!!

Niezale¿nie od racji proponowa³bym delikatny rozejmik do juterka bo was kamieniami pogoni± i bêdzie niemi³o.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Luty 20, 2009, 23:37:58 »

nie czuje sie wazniejszy, ja mam 25 lat a Ty? chodzi mi o szacunek do starszych - nie mnie - i KOBIET - tak zosta³em wychowany i dobrze mi z tym a od pewnego czasu mnie to dra¿ni bardzo i rozumiem czemu U¶miech

718'
To ja Ci powiem ¿e jestem za równo uprawnieniem. U¶miech
Ka¿dy z nas jest równy. Czy to kobieta, czy mê¿czyzna, Czy 50 latek.

Pozdro
Mora U¶miech
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #148 : Luty 21, 2009, 00:19:48 »

I o to w³a¶nie chodzi. Gdy wy¶miejesz siê ju¿ tak porz±dnie, to inaczej spojrzysz na ten ca³y cyrk. I odmówisz swojego w nim udzia³u. W koñcu zabraknie widowni i poparcia.
Jest tyle opcji w tym samym ¶rodowisku, lecz prze³±cznik jest w Tobie.

Ano tak drogi Ptaku.
Pamiêtam  o tym prze³±czniku. Jest on dobrze wyt³umaczony  w tym filmie - Laguna poda³a do niego linka.
Mnie siê natychmiast uruchamia  prze³±cznik, gdy w swoich oczach widzê umieraj±ce z g³odu dzieci.Gdy widzê, jak proszê ten ¶wiat ju¿ tylko o wodê nic wiêcej, bo umieraj±.... z pragnienia.
One czekaj±...wci±¿ czekaj±,  ale pomoc znik±d  nie nadchodzi.Wiêc odchodz±....
Pomoc nie nadchodzi.... bo lepiej przecie¿ wydawaæ biliony dolarów na zbrojenia ni¿ pomóc tym, którzy o t± pomoc prosz±.
Jeden tylko czo³g kosztuje tylko 300-400 milionów dolarów!

Ludzie siê ju¿ podzielili.
Amen
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 00:21:07 wys³ane przez astro » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #149 : Luty 21, 2009, 00:28:14 »

Kto tak dobrze ¿eni czo³gi(300-400 mln usd/jedna sztuka) a kto trwoni tak mocno dobro pracy r±k ludzkich narodu swojego?
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: