wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Pa¼dziernik 08, 2008, 12:14:45 » |
|
nie uogólni³abym tego w tem sposób, podobno jeste¶my bardziej czuj±cy a jednocze¶nie daj±cy sie manipulowaæ. Za swoj± agresje ODPOWIEDIALNY jest ka¿dy z nas! Tak samo nie wrzucê wszystkich obcych do jednego wora, wszystkich gadów i ludzi. Ka¿dy jest jednostk± ( przynajmniej tu na ziemi) odpowiedzialn± za swoje czyny i maj±c± woln± wole. To moje skromne zdanie.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Pa¼dziernik 08, 2008, 12:36:15 » |
|
P: Kim jest Samuel? O: Hebrajski Prorok stra¿nik Arki Przymierza. P: Stra¿nik? Czym jest Arka Przymierza? O: Tak stra¿nik paktu jest odpowiedzialny za przymierza zawarte z ludem hebrajskim kilka tysiecy wiosen wcze¶niej. Arka Przymierza to symbol w którym ... jest umowa. P: Z kim lud zawar³ pakt? i jaki cel mia³ ten pakt? O: Z odkrywcami z gwiazd cel jest mi nieznany. P: Jakimi odkrywcami? dlaczego nieznasz celu? O: Wzajemno¶æ obcy wy. Stra¿nik nie pozwala. Tylko ci±gle nie znamy to¿samo¶ci Samuela.... Mam nadziejê, ¿e Mora zapyta konkretnie - sk±d pochodzi Samuel - czy jest Reptilianiem, Plejadanem czy mo¿e jeszcze kim¶ innym? Ten pakt zawarty z ludem hebrajskim brzmi tajemniczo... Czy dotyczy³o to faktu, ¿e ¯ydzi stali siê narodem "wybranym". A mo¿e, tak jak to zasugerowa³ w jednej z ksi±¿ek Arnold Mostowicz, by³ to naród "wybrany do eksperymentu" (choæby ta 40 letnia wêdrówka przez pustyniê jako test maszyny do produkcji manny itp). Albo, mo¿e Samuel by³ odpowiedzialny jeszcze wcze¶niej za co¶ - np. za zagnanie genetycznie zmodyfikowanych ma³poludów do pracy w kopalniach w Afryce (¶lady regularnego wydobycia z przed 100-200 tys. lat) - jak wspominaj± o tym sumeryjskie mity. jestem na 99% przekonany ze nie jest ani jaszczurka ani istota z plejad ani szarym zgadywalbym, ze ma wiecej wspolnego z ta rasa 'nordyckopodobna'. oni i szarzy, jedna frakcja, inni szarzy druga frakcja - one zwiazane sa z orionem zapewne. trzecia frakcja plejadan, wydaja sie sympatyczni, reptilianie pewnie tez istnieja, kolejny front, tym razem wydaje sie niesympatyczny... strzelam ze w 14 roku dojdzie do kontaktu z plejadami lub orionem. z druga frakcja szarych moglismy byc w "kontakcie" juz od gdzies 60 lat.. tak poki co wyglada moja ukladanka
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #27 : Pa¼dziernik 08, 2008, 18:56:36 » |
|
Laguna, je¶li mo¿esz, zamie¶æ tu CA£Y swój przekaz - bo tak okrojony w tyloma wielokropkami jest kompletnie nieczytelny i niezrozumia³y
W tym momencie komentujemy wszyscy co¶, czego nie widzimy, albo widzimy "przez mg³ê" - twój przekaz, fragmenty wyrwane z kontekstu. Ja nie bêdê nawet próbowa³ komentowaæ, dopóki nie zobaczê ca³o¶ci, to przecie¿ tak jakbym ocenia³ ksi±¿kê po ok³adce
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2008, 18:57:26 wys³ane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
jasnowidz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Pa¼dziernik 08, 2008, 19:01:39 » |
|
wielokropki nie sprawiaj±, ¿e tekst jest okrojony:)...
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #29 : Pa¼dziernik 08, 2008, 19:49:10 » |
|
wielokropki nie sprawiaj±, ¿e tekst jest okrojony:)...
hê? jak nie sprawiaj±? a co robi± niby wielokropki?!? ehh, szkoda gadaæ... ale du¿o i tak mo¿na zrozumieæ - zdecydowanie wola³bym jednak ca³y tekst przekaz wydaje siê byæ jak najbardziej pozytywny w stosunku do PCH, zdecydowanie potwierdza mi to co dotychczas o Samuelu wiedzia³em ale tytu³ tematu - wydaje siê byæ negatywny wiêc nie bardzo rozumiem - dlatego chcê ca³y przekaz
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Enigma
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Pa¼dziernik 08, 2008, 20:28:16 » |
|
Wydaje mi sie ze kto¶ wspomnia³, ze przekaz Laguny, by³ na internecie. Moze macie aktualnego linka? Ten pakt zawarty z ludem hebrajskim brzmi tajemniczo... Czy dotyczy³o to faktu, ¿e ¯ydzi stali siê narodem "wybranym". A mo¿e, tak jak to zasugerowa³ w jednej z ksi±¿ek Arnold Mostowicz, by³ to naród "wybrany do eksperymentu" (choæby ta 40 letnia wêdrówka przez pustyniê jako test maszyny do produkcji manny itp). Albo, mo¿e Samuel by³ odpowiedzialny jeszcze wcze¶niej za co¶ - np. za zagnanie genetycznie zmodyfikowanych ma³poludów do pracy w kopalniach w Afryce (¶lady regularnego wydobycia z przed 100-200 tys. lat) - jak wspominaj± o tym sumeryjskie mity. Ja równie¿ nie wykluczam ¿adnej z tych mo¿liwo¶ci ¿e energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominowaæ , wp³ywaæ na jego my¶lenie, zaczyna dziwnie siê zachowywaæ -wed³ug mnie przesi±ka energi± agresji stajê siê jakby obsesyjny, zaborczy..... Bardzo generalizujesz do co do czytaj±cych (to nawet krzywdz±ce) ja w sobie takich odczuæ nie czuje, wrecz przeciwnie tekst sesji uspokoi³ mnie i da³ mi (byæ moze wed³ug was) z³udn± nadzieje. I nawet nie chodzi tu o uratowanie wszystkich istot (dobrych czy z³ych) tylko rozwi±zanie zagadki, sk±d sie wzio³ rodzaj ludzki, dlaczego my mówimy z zwierzaki nie...takie przyziemne pytania na które od wieków uczeni nie potrafi± odpowiedzieæ 'otrzyma³am odpowiedz Oni w sumie nic nie zrobi± bo, nie zostan± dopuszczeni do tego , ale czerpi± energie z tego fanatyzmu i ludzi . Pos³uguj± siê manipulacj± ..." Tu kolejna niewiadoma, to oryginalny cytat z chanelingu czy twoja 'interpretacja' ? Zatem Enigma proszê nie doszukujcie siê z mojej strony jak to czêsto jest w³asnie odczuwane w zwolennikach P.CH -zemsty, b±dz w stylu ¿e ,mo¿e jestem by³a jaskó³k±, b±dz niezrealizowana w pysze kobiet±.. Ale¿ ja nie mam takich odczuæ co do ciebie Laguno i nie ja napisa³am to w poscie Odno¶nie symbolu to równie¿ biorê pod uwagê tylko t± informacjê jak± otrzyma³am w medytacji , a odpowiedz zawarta w przekazie jest mniej brana pod uwagê w moim rozumieniu. nie rozumiem ostatniego stwierdzenia, czy mozesz to rozwin±æ?
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Pa¼dziernik 09, 2008, 07:58:59 » |
|
Enigmo ja pisa³am, o przekazach Laguny, ale link jest ju¿ nie aktualny, pozatym to ju¿ sprawa Laguny czy poda ca³y czy tylko cê¶æ prekazu. Jak czyta³am go w lutym lub marcu nie wskazywa³ na negatywn± dzia³alno¶æ PCh. Ale istnieje taka moliwo¶æ, ¿e Laguna mia³a dalsze przekazy, których ju¿ nie publikowa³a, to wie tylko ona.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Pa¼dziernik 09, 2008, 08:50:39 » |
|
Witam ponownie Zwrócê siê mo¿e na pocz±tek do Enigmy. Je¶li Ciê urazi³am to przepraszam , podobnie co do pozosta³ych u¿ytkowników tego forum. Spêdzi³am tu z Wami kilka dni , zreszt± w bardzo ciekawym temacie dyskusji.Chodzi³o mi tylko o to , aby¶cie zwrócili siê w kierunku swojego wnêtrza, zawierzyli sobie nie informacj± przesy³anym poprzez Byty , powiem wiêcej :osobi¶cie nie polecam nikomu uzale¿niania siê od pisania channellingów oraz od informacji jakie one zawieraj± , chodzi o to , aby wiedzê zdobywac w sobie , ka¿dy z Nas ludzi ma t± mo¿liwosæ, ¶wiat kryje przed Nami wiele mrocznych tajemnic ,o którym wiêkszo¶æ nie ma nawet pojêcia.Bywaj± równie¿ channellingi . które czêsto s± do¶æ neutralne nie zawieraj±ce proroctw, a jedynie namawiaj± do skierownia siê do swojego w³asnego wewnetrznego ¶wiata. Odwo³am siê równie¿ do wielu wypowiedzi Redmulca , który na wszelkie sposoby pokaza³ Wam wszystkim jak wa¿na jest Nasza indywidualna praca nad swoim rozwojem oraz co niesie nam rok 2012r. ¦wiat energii niesie w sobie du¿o dobrego ale i mrocznego , oczywi¶cie wybór nale¿y do Nas samych .My¶lê równie¿ ,¿e wraz z nadej¶ciem roku 012 i pó¿niejszych lat przyniesie wszystkim du¿o zrozumienia .Byæ mo¿e dopiero wtedy Ludzko¶æ zrozumie co jest w ¿yciu tak naprawdê wa¿ne. Serce-mi³o¶æ , to s± najwy¿sze warto¶ci , a nie ch³odne spekulacje .milo¶æ nie zna strachu , lêku , agresji -w mi³o¶ci bezwarunkowej poprostu nie istnieje- dlatego zastanówcie siê czy Enki jest rzeczywi¶cie wybawieniem od nieuniknionego? Zamieszczam na koniec linka do Esoteric Agenda i zachêcam do obejrzenie w³a¶nie tej czê¶ci- http://pl.youtube.com/watch?v=iCaxYLpD_Ls
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2008, 17:15:29 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
Stanley
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Pa¼dziernik 09, 2008, 11:49:53 » |
|
Witaj >Laguna< !
Mam tylko jedno pytanie: Czy znacz ca³± ksi±¿kê, z której pochodzi poni¿szy fragment?;
"... Nagle ma³y, najwy¿ej siedmioletni ch³opczyk, wyrwa³ siê mamie, która przera¿ona patrzy³a, jak jej syn biegnie wzd³u¿ rzêdu gwardzistów i staje oko w oko z besti±. -Uchroni nas Królowa Laguny!- krzykn±³. -Nie potrzebujemy waszej pomocy! Matka chcia³a pobiec za synem, ale j± powstrzymano. Nie da³a za wygran±, szamota³a siê dalej, próbuj±c wyrwaæ siê z obcych objêæ. I ca³y czas wykrzykiwa³a imiê dziecka. Ch³opiec z przekor± spojrza³ na pos³añca. -Królowa Laguny bêdzie nas zawsze chroniæ!- odwróci³ siê i pobieg³ z powrotem do matki. Pos³aniec nie zareagowa³. S³ysz±c s³owa ch³opczyka, Merle poczu³a lekkie uk³ucie w piersi. Uprzytomni³a sobie, ¿e to nie by³o jej w³asne doznanie, ale ból przeszywaj±cy Królow± Laguny. Jej rozpacz, jej wstyd. -Oni na mnie licz±- powiedzia³a bezg³o¶nie. -Wszyscy licz± na mnie. A ja nie spe³niam ich oczekiwañ. -Przecie¿ tu, na placu, nikt nie wie, co siê z tob± dzieje. -Wkrótce siê dowiedz±. Najpó¼niej wtedy, kiedy nadci±gn± galery faraona a jego barki s³oneczne bêd± ziaæ z nieba ogniem.- Na chwilê zamilk³a, po czym doda³a: - Powinni¶cie przyj±æ ofertê pos³añca. Merle z przera¿enia o ma³o siê nie potknê³a. Jeszcze tylko dwadzie¶cia metrów do wie¿y. -Co?!- wykrzyknê³a. -Mówisz powa¿nie? "To jedna z mo¿liwo¶ci." -Ale¿ ... to piek³o! Có¿ my o nim wiemy?- I szybko doda³a: -Ju¿ same wyniki badañ profesora Burbridge`a s± wystarczaj±ce, ¿eby... wys³aæ ich do diab³a. -To jedna z mo¿liwo¶ci- powtórzy³a Królowa raz jeszcze. G³os jej brzmia³ beznamiêtnie. S³owa ch³opczyka poruszy³y j± do g³êbi. -Uk³ad z diab³em nie mo¿e wchodziæ w grê - powiedzia³a Merle i zaczerpnê³a tchu. Trudno jej by³o równocze¶nie biec i rozmawiaæ. -Przecie¿ ju¿ z dawniejszych przekazów wiemy, ¿e ka¿dy, kto zda³ siê na pomoc piekie³, okazywa³ siê przegranym. Ka¿dy! -To jedynie stare historie. Mo¿esz zarêczyæ Merle, ¿e ktokolwiek próbowa³ zawrzeæ sojusz z piek³em? Merle spojrza³a przez ramiê i raz jeszcze przyjrza³a siê stoj±cemu w¶ród ognia pos³añcowi. -Przypatrz mu siê! I nie zbywaj mnie jakimi¶ porzekad³ami w stylu: "Nie mo¿na oceniaæ pana po kaloszach!" Przecie¿ w nim nie ma nic ludzkiego! -We mnie równie¿. ..." - koniec cytatu. Pozdrawiam.
Pozosta³ych LDW i OS jak zawsze.
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Pa¼dziernik 09, 2008, 12:43:59 » |
|
Witaj Stanley Naprawde poruszy³a mnie ta opowie¶æ i nie mówiê tego przez pryzmat ironii ......................
Równie¿ Ciê lubiê Stanley- szkoda ¿e nie ma tu serduszek bo bym Ci je wklei³a - zatem napisze -serce dla Ciebie serce, serce i du¿o ciep³ych uczuæ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 09, 2008, 15:05:25 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
Stanley
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Pa¼dziernik 09, 2008, 15:21:04 » |
|
Witaj Stanley Naprawde poruszy³a mnie ta opowie¶æ i nie mówiê tego przez pryzmat ironii ...................... Te¿ Ciê lubie Stanley- szkoda ¿e nie ma tu serduszek bo bym Ci je wklei³a - zatem napisze -serce dla Ciebie serce, serce i du¿o ciep³ych uczuæ.
Dziêkujê >Laguno< - wiem, ¿e to nie ironia. Odwzajemniam serdeczno¶ci. Niemniej jednak ze wzglêdu na niezrozumienie przez wiele osób Twoich przekazów chcê im trochê przybli¿yæ temat Annunaków-Reptilian, bo wbrew wszelkim przypuszczeniom i spekulacjom, nie maj± oni nic wspólnego z Enkim i to musi byæ wreszcie w³a¶ciwie zrozumiana informacja. Pobierzcie sobie te poni¿sze skany pochodz±ce z oryginalnego ¼ród³a: http://www.chomikuj.pl/StanWu/2012+-+Jedyny+Ratunek+Dla+Ludzi+Na+Ziemi/Moje+Skany- albo ju¿ przekonwertowane do formatu dokumentu, lecz pozbawione znajduj±cych siê w nich rycin: Projekt Ujawnienie - Jim Sparks. doc; http://www.chomikuj.pl/StanWu/2012+-+Jedyny+Ratunek+Dla+Ludzi+Na+Ziemi/Potwierdzenie+PChNie wyobra¿am sobie, by mo¿na by³o tego nie zrozumieæ. Na Stronie Projektu Camelot znajdziecie wywiad z Jimem Sparksem na ¿ywo,- oczywi¶cie w jego ojczystym jêzyku, je¶li chcia³by siê kto¶ dopatrzeæ jego niewiarygodno¶ci. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 16, 2008, 00:21:44 wys³ane przez Stanley »
|
|
|
|
|
Enigma
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Pa¼dziernik 09, 2008, 19:11:32 » |
|
Laguno, ciesze sie jesli bedziesz sie na tym forum czu³a w miare komfortowo. Zalezy mi zeby panowa³a tu zno¶na atmosfera, pomimo ró¿niæ pogl±dowych. To ze mamy inne zdania, nie znaczy ze nie mozna spokojnie podyskutowaæ. Owszem starcia s±, ale czym by³oby forum bez drobnych potyczek? Po za tym nie jest tez tak, ze zwolennicy Pch odrzucaja wszystkie nieprzychylne uwagi, czytam posty z uwag± ¶ci±gam podawane filmy, ¿eby wyrobiæ sobie aktualn± opinie. To ze sie dzis nie zgadzamy...jutro moze okazaæ sie co¶ zupe³nie innego. Moze nie potrafimy jeszcze znale¼æ p³aszczyzny porozumienia wobec faktu przekazów, ale mniemam ze za jaki¶ czas, nasza rzeczywisto¶æ sie zmieni i wtedy wspólnie bedziemy musieli do³ozyæ starañ by podnie¶æ jakosc naszej egzystencji. My¶le ze na tym forum jest wiele osób które intensywnie sie rozwijaj± duchowo, wci±¿ ucz± a mimo to pozostaj± w cieniu, zaledwie obserwuj±c nasze pogadanki. I chyba nie przypadkowo zlecieli¶my sie tutaj, jedni 'za' inni 'przeciw' co bedzie za kilka lat, tego nie wiem. Osobi¶cie jednak ufam w Opatrzno¶æ, zasade przyczyna-skutek i mam nadzieje ze razem na tym wozie dokulamy sie do lepszego jutra. Moze i jest to naiwne, ale tak± mam juz naturê.
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Pa¼dziernik 09, 2008, 23:27:59 » |
|
Jak każdy zapali swój płomień wiedzy, będzie naprawdę ładnie i kolorowo, z daleka będzie wyglądać jak skrawek galaktyki. To czego Nam potrzeba To więcej Światła, ale Własnego, nie zapalonego przez "cudze" informacje z wątpliwych przestrzeni. Dzielmy się informacjami a pewnego dnia i tak wszystko się wyjaśni. Wybory zostaną dokonane. Wątpliwości rozwiane. Przekazujmy Sobie Informację by nie wpaść w pułapki których będzie jeszcze bardzo, bardzo wiele przed Nami. Moze nie potrafimy jeszcze znaleźć płaszczyzny porozumienia wobec faktu przekazów, ale mniemam ze za jakiś czas, nasza rzeczywistość sie zmieni i wtedy wspólnie bedziemy musieli dołozyć starań by podnieść jakosc naszej egzystencji. Myśle ze na tym forum jest wiele osób które intensywnie sie rozwijają duchowo, wciąż uczą a mimo to pozostają w cieniu, zaledwie obserwując nasze pogadanki. I chyba nie przypadkowo zlecieliśmy sie tutaj, jedni 'za' inni 'przeciw' co bedzie za kilka lat, tego nie wiem. Osobiście jednak ufam w Opatrzność, zasade przyczyna-skutek i mam nadzieje ze razem na tym wozie dokulamy sie do lepszego jutra. Moze i jest to naiwne, ale taką mam juz naturę. Dodam tylko że Jesteśmy bardziej wyjątkowi niż nam się wydaje, z dziesiątek milionów zaledwie garstka których obchodzi przyszłość i skok kwantowy 2012. Smutna Prawda.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2008, 11:54:39 wys³ane przez redmuluc »
|
|
|
|
|
radoslaw
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Pa¼dziernik 10, 2008, 10:20:38 » |
|
Stanley kto jak kto, ale Ty powinene¶ zdawaæ obie sprawê ¿e Enki by³ gadem, w opowie¶ci Sparksa nie widzê nic przec±cego tej tezie. Annunaki to gadzia rodzinka która do dzisiaj rz±dzi t± planet± poprzez swoje potomstwo. Nie jestem rasist± i wcale mi to nie przeszkadza, tak samo jak fakt ¿e zmodyfikowali nasze geny tak aby¶my za du¿o nie kumali i byli dobrymi bateryjkami - to przecie¿ przesz³o¶æ. Co do bytu z PCH podaj±cego siê za Enkiego - nie wiem sk±d siê wzi±³, ale jego zachowanie i poziom merytoryczny wiedzy któr± przekazuje s± delikatnie mówi±c na do¶æ niskim poziomie... nie wiem czy nie ni¿szym ni¿ przeciêtnego cz³owieka. Dlaczego? Wszystko w sesjach - byt przemawiaj±cy przez Lucynê zaciera rêce gdy siê boimy, straszy zabraniem planety, straszy nas ¶mierci± (a wsumie to takie mi³e prze¿ycie, przypominam ¿e ten temat by³ do¶æ d³ugo wa³kowany przez KK i dlatego niektórzy siê boj± tego procesu) powo³uje siê jednym tchem na Jezusa, Jahve, Ducha ¦wiêtego, Mariê matkê Jezusa, Enkiego, Enlila, wspomina³ tak¿e co¶ o przekazywaniu tablic Moj¿eszowi, etc - jednocze¶nie okazuj±c np zniecierpliwienie - cechê która dyskredytuje go jako kochaj±c± i wspó³czuj±c± istotê, bo nie trzeba wcale daleko szukaæ ¿eby znale¿æ nieskoñcenie cierpliwych ludzi którzy chodz± miêdzy nami i którzy nigdy i w ¿aden sposób nie okazuj± zniecierpliwienia... Nie bêdê porusza³ warto¶ci merytorycznej wiedzy któr± przekazuje i t³umaczy³ zwolennikom PCH ¿e ojcem prawdziwego Enkiego by³ Anu a nie Jahve, a Jahve by³ potomkiem Enlila który w ¿aden sposób nie móg³ wcieliæ siê w Jezusa bo to dwa przeciwstawne podej¶cia do nas, ludzi - ka¿dego zainteresowanego pog³êbieniem swej wiedzy o naszej presz³o¶ci odsy³am do Dana Wintera. ¯ycie na naszej planecie nauczy³o mnie ¿e o mi³o¶ci mo¿na du¿o gadaæ, ale istoty naprawdê maj±ce j± w sercu po prostu j± OKAZUJ¡, to jest JEDYNY skuteczny sposób nauczenia jej innych i dzielenia siê ni± - "Enki" z PCH chyba jeszcze o tym nie wie... Laguna Twoich przekazów nie czyta³em, ale widzê po wstêpnych wniskach wyci±gniêtych z zetkniêcia z PCH ¿e¶ istota wra¿liwa i ¶wietlista i tak trzymaj - ja o PCH s³ysza³em ju¿ w 1997r i przez parê miesiêcy by³em jego zwolennikiem. Gdy przejrza³em na oczy ju¿ nim nie jestem, ale na forum PCH spotka³em wielu wspania³ych ludzi którzy dziel±c siê swoimi do¶wiadczeniami nauczyli mnie bardzo wiele - dlatego jeszcze tutaj siê pojawiam Redmuluc - pozdrawiam ciep³o, robisz wspania³± rzecz t³umacz±c Icke'a - jeszcze bardziej cieszy mnie pocz±tek wspó³pracy z Winterem i polecam tam skierowaæ wiêcej uwagi - facet w sposób naukowy t³umaczy fenomen 2012 i podaje dzisi±tki sposobów jak siê przygotowaæ do tego piêknego wydarzenia. Rozumiem Twoje obawy co do okresu poprzedzaj±cego t± datê, ka¿dy ¶rednio zorientowany w sytuacji na planecie to wie - nie zapominaj jednak o naszej najwiêkszej sile, sile kreacji ludzkiego umys³u - pod tym adresem mo¿esz siê przekonaæ jak przek³ada siê si³a umys³u 7 tys ludzi na dzialania wojenne prowadzone na Ziemi http://schodamidonieba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=77 - wcale nie musi byæ 6mld przebudzonych, ta garstka widocznie wystarczy:) pozdrawiam serdecznie wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Pa¼dziernik 10, 2008, 11:53:37 » |
|
Dziêkuje za mi³e s³owa Rados³aw. Pocz±tek wspó³pracy z Danem uk³ada siê pomy¶lnie dziêki Leszkowi z tego forum. Za dwa tygodnie bêdzie pierwsze robocze t³umaczenie DVD The Purpose of DNA. Potem korekty specjalistów i t³oczenie. Dan to geniusz , naprawdê. Bruce Lipton te¿. Podniesiemy wspólnie poziom wiedzy ogólnej na pohybel wszystkim "wype³niaczom astralnym", my ludzie. I tak trzymaæ powiem wszystkim. To co napisa³e¶ o sile kreacji ludzkiego umys³u to ¶wiêta prawda. Wierze w ni±. ¯ycie na naszej planecie nauczy³o mnie ¿e o mi³o¶ci mo¿na du¿o gadaæ, ale istoty naprawdê maj±ce j± w sercu po prostu j± OKAZUJ¡, to jest JEDYNY skuteczny sposób nauczenia jej innych i dzielenia siê ni± - "Enki" z PCH chyba jeszcze o tym nie wie... Zgadzam siê z tym, staram siê to robiæ i pracujê nad sob±, m±dre s³owa. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
radoslaw
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #40 : Pa¼dziernik 10, 2008, 12:29:42 » |
|
Jasnowidz s³uszne spostrze¿enie z Pani± Basi± Choroszy - expertem nie jestem bo wys³ucha³em oko³o pó³ godz z jednej audycji - mimo czystej barwy g³osu mo¿na by³o us³yszeæ duzo "zaklóceñ" wskazuj±cych ¿e rzeczywi¶cie ktos przejmuje momentami nad t± Pani± kontrolê, ale to przecie¿ tylko subtelne, subiektywne odczucie, wiêc ¿aden argument przeciwko PCH. Argumentem natomiast mo¿e byæ krótkie streszczenie tego o czym mówi³a - otó¿ za nasze niepowodzenia i brak energii odpowiedzialni s± ...NASI BLISCY: ¿ony, mê¿owie i dzieci - to oni s± tymi pijawkami energetycznymi które nas mêcz± od tysi±cleci... Jedyna nadzieja w Misji Faraon, kto siê nie przy³±czy nie wie co to mi³o¶æ, a fakt ze Enki by³ gadem, a Biali Bracia s± bardziej zieloni ni¿ biali nie ma absolutnie ¿adnego znaczenia, powtarzaj±c s³owa A.Wójcikiewicza - "niewa¿ne czy Enki jest dobry czy z³y, zapraszamy do Egiptu", pozwolê sobie dodaæ swoje rozwiniêcie "bo zabrnêli¶my w tym wszystkim za daleko i nie s³uchamy ju¿ nikogo poza Enkim, boimy siê i musimy wywi±zaæ siê z umowy - w przeciwnym razie "hartowanko", podobnie jak ze S³aw±..." pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Pa¼dziernik 10, 2008, 12:45:33 » |
|
Argumentem natomiast mo¿e byæ krótkie streszczenie tego o czym mówi³a - otó¿ za nasze niepowodzenia i brak energii odpowiedzialni s± ...NASI BLISCY: ¿ony, mê¿owie i dzieci - to oni s± tymi pijawkami energetycznymi które nas mêcz± od tysi±cleci...
Radk jeste¶ inteligentnym facetem, ale ten tekst to ju¿ mnie poprostu powa³i³. Jak mog³e¶ to w ten sposób zroumieæ? Je¿eli w ten sposób to odebra³e¶ to nie wim co mam dalej my¶leæ na temat Twoich analiz....
Enki nie mo¿e, byæ gadem ( mo¿e kiedy¶ by³), poniewa¿ jezeli oni rz±d± swiatem to nie mia³by najmniejszego problemu z zezwoleniami....... pomy¶l
Kim jest? tego nie wiem ....... czy chce dobrze czy ¼le? tego te¿ nie wiem.......
Wiem, ¿e pod piêknymi s³owami, mo¿e czaiæ siê ob³uda i k³amsto.... i odwrotnie te¿.
Natomias zgadzam siê redmuluc treba podnosiæ ¶wiadomo¶æ i wiedê, poniewa¿ ta wiedza zmienia ca³e otoczenie w ko³o i niew±tpliwie odwala on bardzo dobr± robotê.
Pozdrawiam Ciê.
|
|
|
|
|
|
|
gregor
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Pa¼dziernik 10, 2008, 13:05:34 » |
|
my¶lê, ¿e rados³aw nie to mia³ na my¶li, ale stre¶ci³ przekaz B. Choroszy. A tak na marginesie, to jak NASI BLISCY mog± byæ "pijawkami" energetycznymi!!!! Tam gdzie jest prawdziwa MI£O¦Æ to tylko jest sama energia. Myslê, ¿e o takiej sytuacji mówi± tylko te osoby co nie maj± w sobie MI£O¦CI. I tu ju¿ mamy odpowied¼ jak jest z PCH, gdzie brak czynów stanowi±cych o MI£O¦ci tam jej brak. Je¶li kochamy drugiego cz³owieka to potrafimy mu to okazaæ, czyli robimy wszystko aby by³ szczê¶liwy, wybaczamy, nie oczekujemy wzajemno¶ci, jestesmy wyrozumiali, jeste¶my w niedoli i radujemy sie wspólnie. A ¿e ¿yjemy w czasach, gdzie bezinteresowna Mi³o¶æ jest deficytem to mamy to co mamy.
PS. Je¶li Enki nas zastrasza to mnie mo¿e byc mowy o jakiejkolwiek Mi³o¶ci, a ju¿ napewno do NAS
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #43 : Pa¼dziernik 10, 2008, 13:31:05 » |
|
gereor to nie strezczenie tylko nadinterpretacja.( rozumiem, że ktoś jest fanatycznym przeciwnikiem i sznuje go za to kim jest, ale w swojej zaciekłści jest trochę ślepy)
A tak na marginesie, to jak NASI BLISCY mogą być "pijawkami" energetycznymi!!!! Tam gdzie jest prawdziwa MIŁOŚĆ to tylko jest sama energia. Myslę, że o takiej sytuacji mówią tylko te osoby co nie mają w sobie MIŁOŚCI.
Gratuluje logicznego myślenia, gdze ty żyjesz w jakim swiecie? Przed monitorem komputera? Naprawdę nie widzisz ludzi obok siebie? Jak moj sąsiad okłada dzieci i swoją żonę "bo zupa za słona" to ona ma mu okazywać miłość bezwarunkową? ( myślę, że w tej auducji o to chodziło)
Jeśli kochamy drugiego człowieka to potrafimy mu to okazać, czyli robimy wszystko aby był szczęśliwy, wybaczamy, nie oczekujemy wzajemności, jestesmy wyrozumiali, jesteśmy w niedoli i radujemy sie wspólnie.
Grtuluje i życzę Ci tego z całego serca.
A że żyjemy w czasach, gdzie bezinteresowna Miłość jest deficytem to mamy to co mamy.
A czyja to jest wina hmmmm?
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2008, 13:39:42 wys³ane przez wiki »
|
|
|
|
|
radoslaw
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Pa¼dziernik 10, 2008, 14:30:06 » |
|
Wiki prawdziwy Enki by³ gadem, zapewniam Ciê - a jego mama prawdizw± smoczyc±:) Je¶li argumentem dla Ciebie w tej kwestii jest pozwolenie, powiem Ci co o tym my¶lê. Otó¿ gdyby za kopanie zabra³a siê El¿bieta 2 czy Bush - za du¿o ludzi wiedzia³oby co siê ¶wiêci... Du¿o lepiej zmanipulowaæ grupê Polaków (du¿o nie trzeba, wspomnieæ parê razy o Jezusie, Jahve - który nie do¶æ ¿e by³ gadem to jeszcze postulowa³ odebranie ludziom wolnej woli i wszczepianie chipów...) i spokojnie czekaæ na bieg wydarzeñ. Polak potrafi!!! Problemy problemami, ale pozwolenie jest - a w Egipcie NIC nie dzieje siê bez przyzwolenia Mi³o¶ciwie Nam Panuj±cej Rodzinki, ju¿ od paru tys lat - zerknij na do¶æ ciekawy dokument http://video.google.com/videoplay?docid=4675077383139148549Wiêc jak to jest - przeoczyli PCH? Czy czekaj± a¿ Polaczki odwal± ca³± robotê jak to zwykle w historii bywa³o? Co do s³ów Pani Basi - to nie by³o moje rozumienie tylko przytoczenie jej s³ów z pamiêci... Biedna nie wie pewnie ¿e tymi pijawkami s± w³a¶nie ziomki Enkiego, dajmy wiêc jej spokój. Ciekawym wnioskiem z prac Wintera jest fakt ¿e Illuminaci i ta czê¶æ gadziej rodzinki z której pochodz± BÊD¡ MIELI PROBLEMY Z PRZE¬YCIEM 2012, ich DNA jest "upad³e" i nie pozwala na prze¿ycie takich zjawisk bez szwanku - dlatego ryj± w ziemii jak szaleni, mo¿liwe ¿e uruchomienie piramidy zwiêkszy³oby ich szansê... pozdrowienia z Karma Kagju
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Pa¼dziernik 10, 2008, 14:41:50 » |
|
oki obej¿e wieczorem
Jeste¶ w Kucharach? zazdroszczê Ci:))) Pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Pa¼dziernik 10, 2008, 20:53:16 » |
|
Wiki prawdziwy Enki był gadem, zapewniam Cię - a jego mama prawdizwą smoczycą Jeśli argumentem dla Ciebie w tej kwestii jest pozwolenie, powiem Ci co o tym myślę. Otóż gdyby za kopanie zabrała się Elżbieta 2 czy Bush - za dużo ludzi wiedziałoby co się święci... Dużo lepiej zmanipulować grupę Polaków (dużo nie trzeba, wspomnieć parę razy o Jezusie, Jahve - który nie dość że był gadem to jeszcze postulował odebranie ludziom wolnej woli i wszczepianie chipów...) i spokojnie czekać na bieg wydarzeń. Polak potrafi!!! Problemy problemami, ale pozwolenie jest - a w Egipcie NIC nie dzieje się bez przyzwolenia Miłościwie Nam Panującej Rodzinki, już od paru tys lat Więc jak to jest - przeoczyli PCH? Czy czekają aż Polaczki odwalą całą robotę jak to zwykle w historii bywało? Ciekawym wnioskiem z prac Wintera jest fakt że Illuminaci i ta część gadziej rodzinki z której pochodzą BĘDĄ MIELI PROBLEMY Z PRZEŹYCIEM 2012, ich DNA jest "upadłe" i nie pozwala na przeżycie takich zjawisk bez szwanku - dlatego ryją w ziemii jak szaleni, możliwe że uruchomienie piramidy zwiększyłoby ich szansę... pozdrowienia z Karma Kagju Cieszę się że to napisałeś. Ułatwiłeś mi sprawę. Przedstawię wam moją spekulację, są to czysto teoretyczne rozważania nie mogę się na nikogo powołać. Myślę że jest w tym pewien sens. Czasem aby rozwiązać jakiś niezwykle trudny problem, kiedy mamy strzępki informacji, nie mamy dowodów a źródła są niepewne. np policja np w serialu CSI i innych stosuje pewną metodę wymyślania scenariuszy możliwych powiązań, często graniczących z absurdem. Zatrudniają psychologów aby myśleć jak przestępca, profil psychologiczny. Zrobię coś podobnego. "Pańska teoria jest szalona, ale nie na tyle szalona, by być prawdziwą." (Niels Bohr) Ten cytat mnie zainspirował i postanowiłem trochę nad nim popracować... ale nieoczekiwanie tydzień temu kiedy widziałem się z bratem i omawialiśmy dalsze plany tłumaczeń. Wymienialiśmy się uwagami dotyczącymi książek Icka. Zaczęliśmy rozmawiać o projekcie Cheops, w kontekście informacji jakie były zawarte w książkach. Pokrótce... Poczyńmy pewne założenia które będą podwalinami tej teorii. 1. Icke pisał o gigantycznych statkach obcych w pierścieniach Saturna 7000 mil to te statki: http://www.youtube.com/watch?v=7DyeNNenHR0 To statki federacji Kasjopei i Plejad zostały umieszczone tam aby zablokować i uniemożliwić jakiekolwiek kontakty Reptilian na Ziemi z królestwem "Gekonium" w Orionie.
2. Istnieją tunele czasoprzestrzenne "Gwiezdne Wrota" naturalne i sztuczne. Naturalne to takie które otwierają się automatycznie i związane są z położeniem planet. (temat rzeka i nie będę się rozpisywał, przyjmijmy że tak jest)
3. Baza podziemna w Dulce zdjęcia Philipa Schneidra. Jest bunt, ludzi nawet wśród NSA, CIA, NRO, US Army, Navy , Airforce i samych Illumiantów. Bunt przeciwko planom Chitauri-Reptilian jaki mają wprowadzić przed 2012. Ludzie którzy uczestniczą w tych czarnych projektach chcą za wszelką cenę ujawnić wszystko ludziom. Dlatego spotykają się robią zdjęcia, zdjęć, innych zdjęć umieszczają to w sieci. Tyle ile są w stanie wynieść. Niektórzy płacą za te zdjęcia swoim życiem jak Philip Schneider który został niedawno zamordowany. Wykonał on zdjęcia bazy w Dulce i innych. Umieścił w sieci i zginął jakiś czas później.to te zdjęcia w formie video: Top Extra Secret Underground Alien Bases. Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=RgaAOAnyALg
Top Extra Secret Underground Alien Bases. Part2 http://www.youtube.com/watch?v=NSUYB9B4z5U&feature=related
Kiedy przeglądaliśmy te materiały brat pokazał mi zdjęcia plansz informacyjnych umieszczone w tych podziemnych bazach. Skupimy się przez chwile na nich. (całe wideo jest dziwne a niektóre zdjęcia...) Wszystkie z nich są szokujące, trzy szczególnie. Zobaczcie Part 1 w czasie 4.26 tłumaczenie
Pierwsza Plansza 3.30 min Park narodowy Yellowstone AD 2006-2012 Podziemny port kosmiczny NEFLIM
Druga Plansza 3:54 SZATAN KEX'SERAT (prawdziwe imię?) Wielki Rogaty Wąż Smok, żyjący głęboko pod ziemią w zaawansowanym mieście Agharta. Zdolny do magii, teleportacji, widzący w nocy, czytający w umysłach, ognioodporny ,odporny na mróz. Zmieniający kształt wedle woli. Żyjący 30 tys lat. Czerwone oczy, o opalizującej bursztynowej łusce. Będzie walczyć z dobrem świętej ziemi. Szatan 666 rodzinna planeta Nibiru wraca. Kamień siedmiu pieczęci zostanie otwarty 2006-2012 Koniec czasu ziemi trzeciej gęstości.
Trzecia plansza w czasie 4.26 Wyspy ALEUTY ALASKA Połączenie Oriona z Piramidą w Gizie, Komora Królewska, szyb północny Tunel podziemny "wrota?" ... łączący się z sekretnym podziemnym tunelem z miastem w wewnątrz ziemi. Podziemnym miastem...Mamy punkty wyjścia, Do mojej hipotezy zakładamy do teorii że są to prawdziwe plansze informacyjne z podziemnych baz. Co z tego wynika? 4. Wypowiedź samuela R: Co to znaczy, że faraon się obudzi? L: To znaczy, kiedy zostanie odkryty grobowiec i mumia faraona ujrzy światło słońca, wtedy jego duch zacznie mieć kontrolę nad tymi, którzy będą jeszcze schodzić lub łączyć się Ziemią lub przybywać.
5.PIERŚCIEŃ ŚWIATŁA jak kosmiczna maszyna dokonuje zmiany skok do 5-wymiaru (nie czwartego) zerknij http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=283.0
TERAZ HIPOTEZA Samuel(Samael?) Enki-jest wykonawcą wyższej woli swojego Pana. Postawiłem sobie pytanie Co ja bym zrobił gdybym był takim demonem i wiedział że jestem uwięziony na ziemi i nie mogę wykorzystać sztucznych tuneli gwiezdnych wrót aby się stąd wydostać. Wiem że mój czas się kończy "kosmiczna kosiarka" Pierścień Światła scali czwarty i piaty wymiar w jeden, nie mam szans aby przeżyć. Ostania deska ratunku, nie mogę działać sam na ziemi, karze słudze odszukać kraj i ludzi aby ich wykorzystać, absolutnie nie wzbudzając podejrzeń. Znajduje idealny, wysoki poziom religijności, predyspozycje religijnej manipulacji, trudności językowe wiec inni się nie dowiedzą. Znajduje idealną ofiarę do opętań pod pozorem sesji channelingu, fałszywych danych, kłamstw, mieszaniu prawdy z fikcją. Udawanych gadkach o miłości. Zmuszam ich do odkopania urządzenia i uruchomienia przed skokiem kwantowym 2012 kiedy otworzy się naturalny most z Orionem. Wtedy uciekam wraz z tysiącami innych demonów czwartej gęstości z podziemnego miasta Agharta przez sieć podziemnych tuneli przez tajne bazy wojskowe do komory w piramidzie. Pod samym nosem Plejadan i Kasjopean. Podkreślam to tylko moja hipoteza, wynikła z analizy sytuacji, książek Icka i wielu innych danych, łącznie ze zdjęciami Philip Schneidera. Jeżeli te zdjęcia przedstawiają naprawdę podziemne bazy i tablice, to są one niejako poszlakowym dowodem na połączenie Piramidy i podziemnego Świata (o legendach nie wspomnę). Kosmiczny Pierścień Światła nie potrzebuje Piramid, Nibiru, Wykopalisk, Faraona. Istnieje i niejako automatycznie skasuje dysk ziemi z wibracji solarnych,na galaktyczne. Dzięki czemu dalsza kontrola nie będzie możliwa. Poziom wibracji będzie śmiertelny dla istot nie mogących dokonać jakiekolwiek skoku ewolucyjnego. Jedyne co mogłyby zrobić to próbować ucieczki. To by było na tyle z mojej bajki. Teoria ta pewnie nie jest tak szalona aby była prawdziwa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 11, 2008, 00:15:20 wys³ane przez redmuluc »
|
|
|
|
|
radoslaw
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Pa¼dziernik 10, 2008, 21:46:56 » |
|
Redmuluc ciê¿ko mi uwierzyæ ¿e nie znasz twórczo¶ci Michaela Tsariona:) Jakbyco mogê podes³aæ "Atlantis, Alien Visitation, and Genetic Manipulation" tego autora - wspania³e dzie³o, po³owa ksi±¿ki to namiary do dalszych badañ w rdzennych kulturach i staro¿ytnych textach. Po krótce powiem ¿e wg Tsariona Annunaki, Nephilim i inne diabelstwo nie przylecia³o na nasz± planetê dobrowolnie - schronili siê tutaj uciekaj±c przed istotami które by³y potê¿niejsze i chcia³y ich unicestwiæ. Wykorzystuj±c system tuneli wewn±trz Ziemii i wyprowadzaj±c w pole po¶cig schronili siê tutaj, a nie na planecie istniej±cej kiedy¶ miêdzy Marsem i Jowiszem - gdzie upozorowali tylko swoj± obecno¶æ, sprowadzaj±c na t± planetê zag³adê - ¶cigaj±cy byli tak zdeterminowani ¿eby ich zlikwidowaæ ¿e zniszczyli ca³± planetê... ¦cigaj±cy którym siê spieszy³o w uk³adzie s³onecznym za³o¿yli na wszelki wypadek pole kwarantanny uniemo¿liwiaj±ce poruszanie siê w nim jakiegokolwiek DNA pochodz±cego z Atlantydy (wspominane w Materiale RA i pracach Wilcocka)... pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Pa¼dziernik 10, 2008, 21:54:44 » |
|
Wiki prawdziwy Enki by³ gadem, zapewniam Ciê - a jego mama prawdizw± smoczyc±:) Wytatu³uj to sobie na czole, moze wtedy ci ul¿y - powtarzacie to po raz tysieczny, jakby jaka¶ z 200 osób na tym forze, tego jeszcze nie s³ysza³a. Rados³aw co chcesz osi±gn±æ? Ci którzy wierz± lub nie w Samuela, wiedz± to i to zaklinanie strony niewiele da. To ze ty wierzy³e¶ i zw±tpi³es ...no przykre to có¿ poradziæ, ja widze tylko coraz wieksza panike ze nie ka¿dy chce podzielac takie pogl±dy Nie bêdê porusza³ warto¶ci merytorycznej wiedzy któr± przekazuje i t³umaczy³ zwolennikom PCH ¿e ojcem prawdziwego Enkiego by³ Anu a nie Jahve, a Jahve by³ potomkiem Enlila który w ¿aden sposób nie móg³ wcieliæ siê w Jezusa bo to dwa przeciwstawne podej¶cia do nas, ludzi - ka¿dego zainteresowanego pog³êbieniem swej wiedzy o naszej presz³o¶ci odsy³am do Dana Wintera. I kolejny 'nieomylny prorok' Dan Winter, pisa³am juz w innym temacie ze teorie samozwañczych filozofów sa czesto wobec siebie sprzeczne i koliduj± ze sob±. Jahve by³ potomkiem Enlilia... a wed³ud Gendera nie potomkiem tylko by³a to jedna i ta sama osoba - jarzysz Rados³aw? Dorwali¶cie teraz Wintera, bo opowiada ciekawe historie o 'gadziej rodzince' ale czy przysz³o ci do g³owy ze sam mozesz okazaæ sie cze¶ci± tych gadzin? (bez urazy ofkoz) Redmuluc - pozdrawiam ciep³o, robisz wspania³± rzecz t³umacz±c Icke'a - jeszcze bardziej cieszy mnie pocz±tek wspó³pracy z Winterem i polecam tam skierowaæ wiêcej uwagi - facet w sposób naukowy t³umaczy fenomen 2012 i podaje dzisi±tki sposobów jak siê przygotowaæ do tego piêknego wydarzenia. Pan Icke ma klapki na oczach, widzi tylko jeden cel i kierunek, a mo¿lwo¶ci jest wiele. W filmach gdzie udzieli³ wywiadu 'ze ze wszystko co z³e w naszym ¶wiecie odpowiedzialni s± Iluminaci' roi sie od b³edów historycznych, przybli¿eñ i przeinaczeñ. Nie mówi±c juz o tym ¿e za z³o panosz±ce sie na naszej planecie, jestesmy odpowiedzilni my sami I kolejna hipoteza, która goni hipoteze... Znajduje idealny, wysoki poziom religijno¶ci, predyspozycje religijnej manipulacji, trudno¶ci jêzykowe wiec inni siê nie dowiedz±... O jakich trudno¶ciach jezykowych wspominasz? Strona Cheopsa jest t³umaczona na kilka jezyków, a tre¶æ sesji jest upubliczniona Znajduje idealny, wysoki poziom religijno¶ci, predyspozycje religijnej manipulacji, trudno¶ci jêzykowe wiec inni siê nie dowiedz±. Znajduje idealn± ofiarê do opêtañ pod pozorem sesji channelingu, fa³szywych danych, k³amstw, mieszaniu prawdy z fikcj±. Udawanych gadkach o mi³o¶ci. Zmuszam ich... I powiedz dlaczego piszesz w 1 os l.poj? Gdyby¶ by³ Samuelem naprawde chcia³by¶ zrealizowac taki szalony plan?
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #49 : Pa¼dziernik 10, 2008, 21:56:55 » |
|
Redmuluc ciê¿ko mi uwierzyæ ¿e nie znasz twórczo¶ci Michaela Tsariona:) Jakbyco mogê podes³aæ "Atlantis, Alien Visitation, and Genetic Manipulation" tego autora - wspania³e dzie³o, po³owa po³owa ksi±¿ki to namiary do dalszych badañ w rdzennych kulturach i staro¿ytnych textach. Wybacz ale nie znam, mój czas jest dosyæ mocno ograniczony, dzielony jeszcze na iine sprawy poza wymagaj±ca prac±. Nie jestem w stanie ogarn±æ wszystkich materia³ów którymi jestem po prostu zalany. Je¿eli mo¿esz to pode¶lij mi te ksi±¿ki, lub linki z przyjemno¶ci± siê zapoznam.
|
|
|
|
|
|
|
|