Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #100 : Luty 20, 2009, 16:21:54 » |
|
Nie bĂŞdĂŞ pisaÂł z kimÂś kto KÂŁAMIE! Nie wypowiadam siĂŞ teraz czy Laguna ma racjĂŞ czy teÂż nie, ale gdyby inni forumowicze podzielali tĂŞ "maksymĂŞ" to... nie maiÂłbyÂś z kim rozmawiaĂŚ. Witaj To nie jest kwestia racji , to tylko postawione pytanie odnoszÂące siĂŞ do przekazu jaki miaÂłam , czasem warto cos poruszyĂŚ , aby po czasie mogÂło okazaĂŚ siĂŞ co sie dokonaÂło z tego kontaktu , czy zwyczajnie jest to totalna bzdura.. JuÂż pisaÂłam w innych wÂątkach , nie traktuje tych przekazĂłw jako swoich ja byÂłam tylko kanaÂłem przyjmujÂącym informacje. Dlatego wszystkie wÂątki jakie zamieszczam stawiam ze znakiem zapytania ....
pozdrawiam Laguna
Ten wÂątek jest doÂśc stary zaÂłoÂżony w pazdzierniku u.r , natomiast przekazy sÂą sprzed roku ....
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #101 : Luty 20, 2009, 16:22:06 » |
|
Na proœbê "innych" wypowiem siê jeszcze. Tak teoria JACKa jest interesuj¹ca ale moim zdaniem kompletnie nie pasuje do tego tematu a jej wiarygodnoœÌ ujmuje faktom. Laguna k³amie i oszukuje ludzie wymiguje siê od odpowiedzi na moj¹ krytykê. A tylko PARà tak banalnych pytaù. tak siê to koùczy zawsze - jest wojna i ten kto ma lepsze zabawki wygrywa a ten kto ma gorsze traci swoj¹ planetê!
nie muszê pisaÌ kto ma gorsze... Oczywiœcie ¿e Samuel. bo za swoje czyny ponosi siê konsekwencje. Oczywiœcie wszyscy poniesiemy konsekwencjê(prawo karmy) nawet Samuel. powstania bia³ego bêkarta Sorry ale jak tak ma siê nazywaÌ temat to ja dziêkujê. Nie wypowiadam siê teraz czy Laguna ma racjê czy te¿ nie, ale gdyby inni forumowicze podzielali tê "maksymê" to... nie mai³byœ z kim rozmawiaÌ. ByÌ mo¿e. Przyzna³em siê. Naprawiam b³¹d który zrobi³em. I chcê pokazaÌ wszystkim ¿e channeling Laguny to wymys³. A po bajce Mory ju¿ w takie rzeczy absolutnie nie wierzê I bardzo dobrze. Po raz ostatnio apelujê do Laguny aby przedstawi³a stosowne argumenty do moich wczeœniejszych zarzutów. Je¿eli tego nie zrobisz to zamilknij bo na pewno ja Ci na forum nie dam spokoju.Oszustko! Pozdro Mora
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #102 : Luty 20, 2009, 16:27:19 » |
|
To napisaÂła LAGUNA w pierwszym poÂście: miaÂłam juÂż swoich kilka przekazĂłw To napisaÂła teraz: nie traktuje tych przekazĂłw jako swoich Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #103 : Luty 20, 2009, 16:29:04 » |
|
Na proœbê "innych" wypowiem siê jeszcze. Tak teoria JACKa jest interesuj¹ca ale moim zdaniem kompletnie nie pasuje do tego tematu a jej wiarygodnoœÌ ujmuje faktom. Laguna k³amie i oszukuje ludzie wymiguje siê od odpowiedzi na moj¹ krytykê. A tylko PARà tak banalnych pytaù. tak siê to koùczy zawsze - jest wojna i ten kto ma lepsze zabawki wygrywa a ten kto ma gorsze traci swoj¹ planetê!
nie muszê pisaÌ kto ma gorsze... Oczywiœcie ¿e Samuel. bo za swoje czyny ponosi siê konsekwencje. Oczywiœcie wszyscy poniesiemy konsekwencjê(prawo karmy) nawet Samuel. powstania bia³ego bêkarta Sorry ale jak tak ma siê nazywaÌ temat to ja dziêkujê. Nie wypowiadam siê teraz czy Laguna ma racjê czy te¿ nie, ale gdyby inni forumowicze podzielali tê "maksymê" to... nie mai³byœ z kim rozmawiaÌ. ByÌ mo¿e. Przyzna³em siê. Naprawiam b³¹d który zrobi³em. I chcê pokazaÌ wszystkim ¿e channeling Laguny to wymys³. A po bajce Mory ju¿ w takie rzeczy absolutnie nie wierzê I bardzo dobrze. Po raz ostatnio apelujê do Laguny aby przedstawi³a stosowne argumenty do moich wczeœniejszych zarzutów. Je¿eli tego nie zrobisz to zamilknij bo na pewno ja Ci na forum nie dam spokoju.Oszustko! Pozdro Mora Mora witaj
Absolutnie mi to nie przeszkadza , rĂłb co uwaÂżasz za sÂłuszne , mam duÂżo szacunku do CIEBIE I BARDZO CIĂ LUBIE, nie masz absolutnie wpÂływu na to co myÂśle , tak samo ja nie mam na to co ty myÂślisz i niech tak zostanieNie docierajÂą do Ciebie Âżadne moje argumenty , czy mĂłj sposĂłb postrzegania , wiĂŞc najwyrazniej musi byĂŚ tak jak jest.Nie odejde z forum i Tobie Âżycze tego samego ....
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 16:33:02 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #104 : Luty 20, 2009, 16:30:13 » |
|
Mora witaj
Absolutnie mi to nie przeszkadza , rĂłb co uwaÂżasz za sÂłuszne , mam duÂżo szacunku do CIEBIE I BARDZO CIĂ LUBIE, nie masz absolutnie wpÂływu na to co myÂśle , tak samo ja nie mam na to co ty myÂślisz i niech tak zostanie PrzestaĂą chrzaniĂŚ i odpowiedz mi na moje pytania. Nie obchodzi mnie i nie zaleÂży mi na tym czy Ty mnie lubisz czy nie!
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #105 : Luty 20, 2009, 16:43:47 » |
|
Mora witaj
Absolutnie mi to nie przeszkadza , rĂłb co uwaÂżasz za sÂłuszne , mam duÂżo szacunku do CIEBIE I BARDZO CIĂ LUBIE, nie masz absolutnie wpÂływu na to co myÂśle , tak samo ja nie mam na to co ty myÂślisz i niech tak zostanie PrzestaĂą chrzaniĂŚ i odpowiedz mi na moje pytania. Nie obchodzi mnie i nie zaleÂży mi na tym czy Ty mnie lubisz czy nie! Mora ja odpowiadam Tobie na pytania na okrÂągÂło , ale Ty wymagasz ode mnie takich odpowiedzi jakie Tobie odpowiadajÂą , mamy zupeÂłnie inne postzreganie i na chwile obecnÂą nie zrozumiemy siĂŞ , ale to nie szkodzi . [/quote] te sÂłowa skieruje do kogoÂś kto wie co czyni : To siĂŞ nazywa rozbijanie pozytywnej energii -amento
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #106 : Luty 20, 2009, 16:52:52 » |
|
Mora witaj
Absolutnie mi to nie przeszkadza , rĂłb co uwaÂżasz za sÂłuszne , mam duÂżo szacunku do CIEBIE I BARDZO CIĂ LUBIE, nie masz absolutnie wpÂływu na to co myÂśle , tak samo ja nie mam na to co ty myÂślisz i niech tak zostanie PrzestaĂą chrzaniĂŚ i odpowiedz mi na moje pytania. Nie obchodzi mnie i nie zaleÂży mi na tym czy Ty mnie lubisz czy nie! Mora ja odpowiadam Tobie na pytania na okrÂągÂło , ale Ty wymagasz ode mnie takich odpowiedzi jakie Tobie odpowiadajÂą , mamy zupeÂłnie inne postzreganie i na chwile obecnÂą nie zrozumiemy siĂŞ , ale to nie szkodzi . te sÂłowa skieruje do kogoÂś kto wie co czyni : To siĂŞ nazywa rozbijanie pozytywnej energii -amento[/quote] Ty w ogĂłle nie odpowiadasz. Lejesz wodĂŞ idÂź z Kristobalem sobie lepiej posÂłuchajcie swoich przekazĂłw a nie bĂŞdziesz prĂłbowaĂŚ oszukiwaĂŚ tutaj ludzi na forum. te sÂłowa skieruje do kogoÂś kto wie co czyni : To siĂŞ nazywa rozbijanie pozytywnej energii -amento Czy to ma byĂŚ groÂźba? I te swoje maksymy czarodzieja schowaj do worka bo wraÂżenia na mnie to nie robi. Pozytywna Energia to taka w ktĂłrej jest PRAWDA a Ty swojÂą postawÂą i uciekaniem nie reprezentujesz tej prawdy. Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #108 : Luty 20, 2009, 17:12:55 » |
|
Nie przeinaczaj faktĂłw nie wypĂŞdzam CiĂŞ z forum. Jedyne czego chce to poznaĂŚ prawdĂŞ i ÂżebyÂś siĂŞ w koĂącu przyznaÂła Âże kÂłamiesz a jeÂżeli nie kÂłamiesz to odpowiedz na moje argumenty(Mam Ci je przypomnieĂŚ? Nie ma sprawy). Zrobimy to pojedynczo. A TA CZĂÂŚĂ DOTYCZY PYTANIE KIM JEST BYT Z KTĂRYM JA MAM KONTAKT: +Kim Ty jesteÂś WOTTER?? =Jestem energia waÂżnoÂści mĂłwiliÂśmy Ci juÂż , u Nas nie posiadamy ciaÂł mamy zbiorowÂą myÂśl oraz ró¿nimy siĂŞ jedynie rolami , moja rola wyplenienie energii waÂżnoÂści , po to aby caÂły Âświat mĂłgÂłby byĂŚ ocalony .... Na tym dziÂś skoĂącze kochana ........ Niech ÂświatÂło miÂłoÂści CiĂŞ napeÂłnia i niech miÂłoœÌ bĂŞdzie wypeÂłniaĂŚ kaÂżdy TwĂłj dzieĂą oraz Twoich przewodnikĂłw oraz doradcĂłw duchowych .Nie obawiaj siĂŞ nie zwariowaÂłaÂś to co piszesz to prawda , ktĂłrÂą siĂŞ napeÂłnisz.Czujemy , Âże masz takÂą "niedowiare" w sobie , myÂślisz Nas nie ma , jesteÂśmy i CiĂŞ pozdrawiamy oraz oczekujemy Twojego owocnego dziaÂłania . DoœÌ wyrachowane imiĂŞ. Ok. EnergiÂą. Co rozumiesz przez energiĂŞ waÂżnoÂści? Co to jest? Pierw o sobie mĂłwi jako "Jestem" a potem mĂłwi/mĂłwiÂą o sobie "MĂłwiliÂśmy". Niech siĂŞ w koĂącu zdecyduje/Âą...
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #109 : Luty 20, 2009, 17:41:24 » |
|
MoÂżna siĂŞ tego byÂło spodziewaĂŚ milczysz i tak pewnie nie dostanĂŞ odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #110 : Luty 20, 2009, 18:17:20 » |
|
MoÂżna siĂŞ tego byÂło spodziewaĂŚ milczysz i tak pewnie nie dostanĂŞ odpowiedzi.
Ja juÂż odpowiadaÂłam na takie pytania MoruÂś , zatem proponuje Tobie , abys sam przywoÂłaÂł moze Wottera a On/Oni /One odpowiedzÂą na nurtujÂące Ciebie pytania . pozdrawiam Laguna
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #111 : Luty 20, 2009, 18:20:51 » |
|
Ja juÂż odpowiadaÂłam na takie pytania MoruÂś , zatem proponuje Tobie , abys sam przywoÂłaÂł moze Wottera a On/Oni /One odpowiedzÂą na nurtujÂące Ciebie pytania . pozdrawiam LagunaNie no teraz to mnie rozbawiÂłaÂś do Âłez PS: WidzĂŞ Âże w przekrĂŞcaniu jesteÂś najlepsza. Jestem Mora a nie MoruÂś.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 18:22:17 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #113 : Luty 20, 2009, 18:26:20 » |
|
mora mylilem sie co do ciebie - robisz bardzo zla robote na forum - daj sobie spokoj na jakis czas z forum a potem wrpoc albo nie, obrazasz LagunĂŞ a NIC o niej nie wiesz? ile ty masz lat? wiesz ile ona ma? na PANI jej pownienes mowic dzieciaku!!!
szacunku dla KOBIETY WIECEJ!!!
718'
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #114 : Luty 20, 2009, 18:26:50 » |
|
To co podkreœli³eœ myœlê jest jednoczeœnie odpowiedzi¹ na TWOJE zapytanie .. Kiedy zrozumiesz ,¿e ja nie jestem t¹ energi¹ jaka siê ze mn¹ kontaktowa³a??? Jaœnie oœwiecona to Ty mi masz odpowiedzieÌ na to i inne pytania. To mo¿e przejdê do innych pytaù. Wiem to s¹ tylko fragmenty i byÌ mo¿e ma³o mówi¹ , ale z tego co ja wyczuwam to Samuel jakby robi to za karê , ale korzyœci nie bêdzie mia³ z tego ¿adnych , On jest typem energii materialnej , wiêc mo¿e w jakiœ sposób ingerowaÌ , ale dla niego nie bêdzie ¿adnych korzyœci przed samym celem o jakim marzy, oczywiœcie bêdzie jemu to odebrane (OBYM DOBRZE TO CZU£A), obym bo, jednak wykopaliska s¹ ju¿ w trakcie , ja to czujê Samcia jako takiego kosmicznego pirata hehe, który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz , aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI musi jako zadoœÌ uczynienie odwaliÌ czarn¹ robotê i choÌ mu siê to bardzo nie spodoba obeœÌ siê bez smaku , bêdzie zmuszony siê wycofaÌ ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byÌ znalezione te urz¹dzenie?Coœ A mo¿e mo¿na wykorzystaÌ je nietylko w z³ych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosÌi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna.... A sk¹d to wiesz Wotter ci powiedzia³ czy mo¿e jakiœ inny byt który nie wie czy mówiÌ o sobie jako ON czy MY?Mia³am równie¿ przekazy telepatyczne na temat tego ,¿e im siê to nie uda , oka¿e sie ,¿e bêdzie brakowaÌ jednego ogniwa o jakim niestety nie wiedz¹ , czyli jakieœ zabezpieczenie Byty wy¿sze maj¹ na Samcia , aby siê znów nie zagalopowa³........Na wypadek ,gdyby jego natura bandziora kosmicznego siê uaktywni³a. Jak widzicie mog³abym równie¿ zachwycaÌ siê moimi przekazami bo ,przecie¿ energie nieskoùczone mówi¹ o mojej wyj¹tkowoœci o tym te¿ w dalszych przekazach ,¿e jestem Kap³ank¹. ¿e jestem Nimi tylko przysz³am tu na ziemie , aby pomóc ludziom w przemianach - Wiecie co ....ja nadal jestem sob¹, nie wzbudzi³o to we mnie ¿adnego fanatyzmu jak to w przypadku P.CH-DLACZEGO?? Bo jest we mnie pokora wobec wiedzy , ludzi siebie , bo mam œwiadomoœc jak wiele pracy mnie czeka nad sob¹ sam¹ i to , ¿e im wiêcej i d³u¿ej poch³ania mnie wiedza tym mniej wiem.. Fajnie to jest mieÌ swoje 5 minut co? ByÌ w centrum uwagi? Oooo Kap³ank¹? Podrabiasz Pani¹ Lucynê i w dodatku Kap³ana 718... No tego to wczeœniej nie doczyta³em. Oczywiœcie nie wzbudzi³o to w tobie ¿adnego fanatyzmu ale jednak o tym piszesz i masz w sobie mnóstwo pokory.
ChwaÂła Ci o wielka KapÂłanko...mora mylilem sie co do ciebie - robisz bardzo zla robote na forum - daj sobie spokoj na jakis czas z forum a potem wrpoc albo nie, obrazasz LagunĂŞ a NIC o niej nie wiesz? ile ty masz lat? wiesz ile ona ma? na PANI jej pownienes mowic dzieciaku!!!
szacunku dla KOBIETY WIECEJ!!!
718' KapÂłanie jednak siĂŞ nie zmieniÂłeÂś. I nie dam sobie spokoju z forum. Wiesz Rafaela miaÂła racjĂŞ aby nie chowaĂŚ gÂłowy w piasek. Pozdro
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 18:29:20 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #115 : Luty 20, 2009, 18:28:17 » |
|
Mora w wiedzy nie chodzi o to , aby siĂŞ jej nauczyĂŚ czy aby braĂŚ jÂą na rozumowanie , waÂżne jest raczej postrzeganie pozazmysÂłowe i odczuwanie...
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #116 : Luty 20, 2009, 18:30:44 » |
|
Laguna jesteœ KAP£ANK¥ w tym sensie jaki juz dawno zagin¹³ - pisa³em Ci na PW o tym i pokaza³em jak to wychodzi samo w sumie 718'
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #117 : Luty 20, 2009, 18:32:53 » |
|
Laguna jesteœ KAP£ANK¥ w tym sensie jaki juz dawno zagin¹³ - pisa³em Ci na PW o tym i pokaza³em jak to wychodzi samo w sumie 718' Kap³anie mówisz mi o szacunku a jak Ty siê teraz odnios³eœ do mnie? Odpowiedz mi. Mam prawo tak o niej mówiÌ bo widzê ¿e k³amie i oszukuje. Wymyœli³a sobie t¹ ca³¹ bajkê z channelingami.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #118 : Luty 20, 2009, 19:58:26 » |
|
Przepraszam ale ja nie jestem bekartem Ja tak¿e nie jestem bêkartem. Sk¹d w ogóle taki pomys³? Mentalny czip? Zastanów siê Jack, co utwierdzasz w sobie i czego siê pozbawiasz. Z czym siê uto¿samiasz, ¿e nazywasz siebie bêkartem? Cia³o mo¿na zmodyfikowaÌ, lecz do ducha w³asnego tylko Ty masz klucz. Masz te¿ dostêp do wszystkiego, gdy dostrze¿esz w sobie nieograniczony potencja³, nie zaœ wmówione bêkarctwo. Piszesz, ¿e znasz prawdê o swoim pochodzeniu i chcesz przekazaÌ j¹ ludziom. Naprawdê j¹ znasz? A co, jeœli szerzyÌ bêdziesz nieprawdê? Czy z uszkodzonych puzli mo¿na z³o¿yÌ uk³adankê? Ojjj .. p³akaÌ to nie ma ju¿ z czego, tylko najwy¿ej siê poœmiaÌ I o to w³aœnie chodzi. Gdy wyœmiejesz siê ju¿ tak porz¹dnie, to inaczej spojrzysz na ten ca³y cyrk. I odmówisz swojego w nim udzia³u. W koùcu zabraknie widowni i poparcia. Jest tyle opcji w tym samym œrodowisku, lecz prze³¹cznik jest w Tobie. Nie zapraszaj jutro deprechy, znam j¹, to stara ma³pa, wolê euforiê, jak chcesz dam Ci namiary Thotal, euforia te¿ niezdrowa, nieŸle mo¿e nadwerê¿yÌ, wystarczy zwyczajna radoœÌ. To rodzona siostra szczêœcia. Chcesz namiar?
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #119 : Luty 20, 2009, 20:29:14 » |
|
Mora zmieniÂłem siĂŞ ale nie pozwolĂŞ obraÂżaĂŚ KOBIET - no nie bajka ale bardzo sensowne przekazy - dokonaj czegoÂś podobnego a wtedy pogadamy, teraz nie jesteÂś dla mnie partnerem do dyskusji o tym...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #120 : Luty 20, 2009, 21:07:20 » |
|
To napisa³a LAGUNA w pierwszym poœcie: mia³am ju¿ swoich kilka przekazów To napisa³a teraz: nie traktuje tych przekazów jako swoich Pozdro ha ha Moruœ , to dwie ró¿ne kwestie przestaù ³apaÌ za s³owka - przez okreœlenie swoje mia³am na mysli formê ,¿e spisa³¹m przecie¿ to oczywiste , a przekaz nie jest mój tylko jak pisze w ko³o i to samo ja by³am tylko kana³em , amentooooo, ju¿ wiêcej Moruœ nie odpisze na takie bana³y...
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #121 : Luty 20, 2009, 21:17:19 » |
|
Tak rycerzem to Ty na pewno jesteÂś. PozdrĂłw Templariuszy. Jak was czytam(KapÂłana i Lagune) to stajĂŞ siĂŞ coraz wiĂŞkszym sceptykiem. To siĂŞ nazywa dializa. Pozdro Mora
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #122 : Luty 20, 2009, 21:26:11 » |
|
PrzecieÂż nie moÂżna byĂŚ juÂż wiĂŞkszym sceptykiem.
UwaÂżaj!!!
Pog³êbienie tego stanu spowodowaÌ mo¿e wywinecie siê na lew¹ stronê!!!
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #123 : Luty 20, 2009, 22:15:11 » |
|
PrzecieÂż nie moÂżna byĂŚ juÂż wiĂŞkszym sceptykiem.
UwaÂżaj!!!
Pog³êbienie tego stanu spowodowaÌ mo¿e wywinecie siê na lew¹ stronê!!!
lepiej bym tego nie uj¹³ - a najwiêkszy sceptyk staje siê czêsto zagorza³ym zwolennikiem!!! przypominam naukowca NASA ktory uznal za bzdure mozliwosc skonstruowania STATKU KOSMICZNEGO na podstawie Ksiêgi Henocha - zdziwi³ siê pan ten bardzo gdy nie tylko zbudowa³ POJAZD KOSMICZNY na samym opisie ale stwierdzil jeszcze ze by polecial gdybysmy znali naped antygrawitacyjny!!!! wiec MORA uwazaj 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 22:15:23 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #124 : Luty 20, 2009, 22:26:00 » |
|
Mora , przeciez Laguna napisala wyraznie, miala kontakt z pewnym bytem. Zorietowala sie ze nie to i nie tak jak mowil , ze jego system wartosci nie byl zbyt wysoki , wiec mu podziekowala. Potraktowala to zdarzenie jako jedna wiecej lekcje zyciowa i swietnie, posiada osobista wiedze.Zaden byt juz ja w konia nie zrobi, obiecujac gruszki na wierzbie. O to chodzi , ze liczy sie nie piekno lecz wartosc slow w przekazie. Ile razy ma Ci to opowiadac? Kiara
|
|
|
|
|
|
|
|