Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 09:36:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)????  (Przeczytany 97008 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #100 : Luty 20, 2009, 16:21:54 »

Nie bĂŞdĂŞ pisaÂł z kimÂś kto KÂŁAMIE!

Nie wypowiadam siĂŞ teraz czy Laguna ma racjĂŞ czy teÂż nie, ale gdyby inni forumowicze podzielali tĂŞ "maksymĂŞ" to... nie maiÂłbyÂś z kim rozmawiaĂŚ.

Witaj
To nie jest kwestia racji , to tylko postawione pytanie odnoszÂące siĂŞ do przekazu jaki miaÂłam , czasem warto cos poruszyĂŚ , aby po czasie mogÂło okazaĂŚ siĂŞ co sie dokonaÂło z tego kontaktu , czy zwyczajnie jest to totalna bzdura.. JuÂż pisaÂłam w innych wÂątkach , nie traktuje tych przekazĂłw jako swoich ja byÂłam tylko kanaÂłem przyjmujÂącym informacje. Dlatego wszystkie wÂątki jakie zamieszczam stawiam ze znakiem zapytania ....

pozdrawiam Laguna

Ten wÂątek jest doÂśc stary zaÂłoÂżony w pazdzierniku u.r , natomiast przekazy sÂą sprzed roku ....
Mora
Gość
« Odpowiedz #101 : Luty 20, 2009, 16:22:06 »

Na proÂśbĂŞ "innych" wypowiem siĂŞ jeszcze.

Tak teoria JACKa jest interesuj¹ca ale moim zdaniem kompletnie nie pasuje do tego tematu a jej wiarygodnoœÌ ujmuje faktom.

Laguna k³amie i oszukuje ludzie wymiguje siê od odpowiedzi na moj± krytykê. A tylko PARÊ tak banalnych pytañ. Chichot

tak siĂŞ to koĂączy zawsze - jest wojna i ten kto ma lepsze zabawki wygrywa a ten kto ma gorsze traci swojÂą planetĂŞ!

nie muszĂŞ pisaĂŚ kto ma gorsze...

OczywiÂście Âże Samuel.

bo za swoje czyny ponosi siĂŞ konsekwencje.

OczywiÂście wszyscy poniesiemy konsekwencjĂŞ(prawo karmy) nawet Samuel.

powstania biaÂłego bĂŞkarta

Sorry ale jak tak ma siĂŞ nazywaĂŚ temat to ja dziĂŞkujĂŞ.

Nie wypowiadam siĂŞ teraz czy Laguna ma racjĂŞ czy teÂż nie, ale gdyby inni forumowicze podzielali tĂŞ "maksymĂŞ" to... nie maiÂłbyÂś z kim rozmawiaĂŚ.

ByÌ mo¿e. Przyzna³em siê. Naprawiam b³¹d który zrobi³em.

I chcĂŞ pokazaĂŚ wszystkim Âże channeling Laguny to wymysÂł.

A po bajce Mory juÂż w takie rzeczy absolutnie nie wierzĂŞ

I bardzo dobrze. UÂśmiech

Po raz ostatnio apelujĂŞ do Laguny aby przedstawiÂła stosowne argumenty do moich wczeÂśniejszych zarzutĂłw. JeÂżeli tego nie zrobisz to zamilknij bo na pewno ja Ci na forum nie dam spokoju.

Oszustko!

Pozdro
Mora

Mora
Gość
« Odpowiedz #102 : Luty 20, 2009, 16:27:19 »

To napisaÂła LAGUNA w pierwszym poÂście:  miaÂłam juÂż swoich kilka przekazĂłw

To napisaÂła teraz:
nie traktuje tych przekazĂłw jako swoich

Pozdro
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #103 : Luty 20, 2009, 16:29:04 »

Na proÂśbĂŞ "innych" wypowiem siĂŞ jeszcze.

Tak teoria JACKa jest interesuj¹ca ale moim zdaniem kompletnie nie pasuje do tego tematu a jej wiarygodnoœÌ ujmuje faktom.

Laguna k³amie i oszukuje ludzie wymiguje siê od odpowiedzi na moj± krytykê. A tylko PARÊ tak banalnych pytañ. Chichot

tak siĂŞ to koĂączy zawsze - jest wojna i ten kto ma lepsze zabawki wygrywa a ten kto ma gorsze traci swojÂą planetĂŞ!

nie muszĂŞ pisaĂŚ kto ma gorsze...

OczywiÂście Âże Samuel.

bo za swoje czyny ponosi siĂŞ konsekwencje.

OczywiÂście wszyscy poniesiemy konsekwencjĂŞ(prawo karmy) nawet Samuel.

powstania biaÂłego bĂŞkarta

Sorry ale jak tak ma siĂŞ nazywaĂŚ temat to ja dziĂŞkujĂŞ.

ByÌ mo¿e. Przyzna³em siê. Naprawiam b³¹d który zrobi³em.

I chcĂŞ pokazaĂŚ wszystkim Âże channeling Laguny to wymysÂł.

A po bajce Mory juÂż w takie rzeczy absolutnie nie wierzĂŞ

I bardzo dobrze. UÂśmiech

Po raz ostatnio apelujĂŞ do Laguny aby przedstawiÂła stosowne argumenty do moich wczeÂśniejszych zarzutĂłw. JeÂżeli tego nie zrobisz to zamilknij bo na pewno ja Ci na forum nie dam spokoju.

Oszustko!

Pozdro
Mora

Mora witaj

Absolutnie mi to nie przeszkadza , rób co uwa¿asz za s³uszne , mam du¿o szacunku do CIEBIE I BARDZO CIÊ LUBIE, nie masz absolutnie wp³ywu na to co my¶le , tak samo ja nie mam na to co ty my¶lisz i niech tak zostanie

Nie docierajÂą do Ciebie Âżadne moje argumenty , czy mĂłj sposĂłb postrzegania , wiĂŞc najwyrazniej musi byĂŚ tak jak jest.Nie odejde z forum i Tobie Âżycze tego samego ....
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 16:33:02 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #104 : Luty 20, 2009, 16:30:13 »

Mora witaj

Absolutnie mi to nie przeszkadza , rób co uwa¿asz za s³uszne , mam du¿o szacunku do CIEBIE I BARDZO CIÊ LUBIE, nie masz absolutnie wp³ywu na to co my¶le , tak samo ja nie mam na to co ty my¶lisz i niech tak zostanie

PrzestaĂą chrzaniĂŚ i odpowiedz mi na moje pytania. Nie obchodzi mnie i nie zaleÂży mi na tym czy Ty mnie lubisz czy nie!

Laguna__
Gość
« Odpowiedz #105 : Luty 20, 2009, 16:43:47 »

Mora witaj

PrzestaĂą chrzaniĂŚ i odpowiedz mi na moje pytania. Nie obchodzi mnie i nie zaleÂży mi na tym czy Ty mnie lubisz czy nie!

Mora ja odpowiadam Tobie na pytania na okrÂągÂło , ale Ty wymagasz ode mnie takich odpowiedzi jakie Tobie odpowiadajÂą , mamy zupeÂłnie inne postzreganie i na chwile obecnÂą nie zrozumiemy siĂŞ , ale to nie szkodzi .
[/quote]

te sÂłowa skieruje do kogoÂś kto wie co czyni : To siĂŞ nazywa rozbijanie pozytywnej energii -amento
Mora
Gość
« Odpowiedz #106 : Luty 20, 2009, 16:52:52 »

Mora witaj

Mora ja odpowiadam Tobie na pytania na okrÂągÂło , ale Ty wymagasz ode mnie takich odpowiedzi jakie Tobie odpowiadajÂą , mamy zupeÂłnie inne postzreganie i na chwile obecnÂą nie zrozumiemy siĂŞ , ale to nie szkodzi .

te sÂłowa skieruje do kogoÂś kto wie co czyni : To siĂŞ nazywa rozbijanie pozytywnej energii -amento
[/quote]

Ty w ogĂłle nie odpowiadasz. Lejesz wodĂŞ idÂź z Kristobalem sobie lepiej posÂłuchajcie swoich przekazĂłw a nie bĂŞdziesz prĂłbowaĂŚ oszukiwaĂŚ tutaj ludzi na forum.

Czy to ma byĂŚ groÂźba? I te swoje maksymy czarodzieja schowaj do worka bo wraÂżenia na mnie to nie robi.

Pozytywna Energia to taka w ktĂłrej jest PRAWDA a Ty swojÂą postawÂą i uciekaniem nie reprezentujesz tej prawdy.

Pozdro

Laguna__
Gość
« Odpowiedz #107 : Luty 20, 2009, 17:05:40 »

Mora
Tak Kristobal to mĂłj przyjaciel i to bardzo dobry ,tylko ja Go znam ,a Ty nie , a jednak oceniasz ..
 hm ProszĂŞ CiĂŞ bo, to co wypisujesz wzbudza we mnie tylko  uÂśmiech- spektakl i przedstawienie . niepotrzebne zupeÂłnie bo, ja z forum nie odejde . I nic nie zmieni faktu ,.Âże czuje to inaczej niÂż piszesz .   MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie

pozdrawiam Laguna
Mora
Gość
« Odpowiedz #108 : Luty 20, 2009, 17:12:55 »

Nie przeinaczaj faktĂłw nie wypĂŞdzam CiĂŞ z forum.

Jedyne czego chce to poznaĂŚ prawdĂŞ i ÂżebyÂś siĂŞ w koĂącu przyznaÂła Âże kÂłamiesz a jeÂżeli nie kÂłamiesz to odpowiedz na moje argumenty(Mam Ci je przypomnieĂŚ? Nie ma sprawy).

Zrobimy to pojedynczo.

A TA CZÊ¦Æ DOTYCZY PYTANIE KIM JEST BYT Z KTÓRYM JA MAM KONTAKT:
+Kim Ty jesteÂś WOTTER??

=Jestem energia waÂżnoÂści mĂłwiliÂśmy Ci juÂż  , u Nas nie posiadamy ciaÂł mamy zbiorowÂą myÂśl oraz ró¿nimy siĂŞ jedynie rolami , moja rola wyplenienie energii waÂżnoÂści , po to aby caÂły Âświat mĂłgÂłby byĂŚ ocalony .... Na tym dziÂś skoĂącze kochana  ........ Niech ÂświatÂło miÂłoÂści CiĂŞ napeÂłnia i niech miÂłoœÌ bĂŞdzie wypeÂłniaĂŚ kaÂżdy TwĂłj dzieĂą oraz Twoich przewodnikĂłw oraz doradcĂłw duchowych .Nie obawiaj siĂŞ nie zwariowaÂłaÂś to co piszesz to prawda , ktĂłrÂą siĂŞ napeÂłnisz.Czujemy , Âże masz takÂą "niedowiare" w sobie , myÂślisz Nas nie ma , jesteÂśmy i CiĂŞ pozdrawiamy oraz oczekujemy Twojego owocnego dziaÂłania .

DoœÌ wyrachowane imiê.
Ok. EnergiÂą. Co rozumiesz przez energiĂŞ waÂżnoÂści? Co to jest?
Pierw o sobie mĂłwi jako "Jestem" a potem mĂłwi/mĂłwiÂą o sobie "MĂłwiliÂśmy".
Niech siĂŞ w koĂącu zdecyduje/Âą...
Mora
Gość
« Odpowiedz #109 : Luty 20, 2009, 17:41:24 »

MoÂżna siĂŞ tego byÂło spodziewaĂŚ milczysz i tak pewnie nie dostanĂŞ odpowiedzi.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #110 : Luty 20, 2009, 18:17:20 »

MoÂżna siĂŞ tego byÂło spodziewaĂŚ milczysz i tak pewnie nie dostanĂŞ odpowiedzi.

Ja juÂż odpowiadaÂłam na takie pytania MoruÂś , zatem proponuje Tobie , abys sam przywoÂłaÂł moze Wottera a On/Oni /One odpowiedzÂą na nurtujÂące Ciebie pytania .
pozdrawiam Laguna
Mora
Gość
« Odpowiedz #111 : Luty 20, 2009, 18:20:51 »

Ja juÂż odpowiadaÂłam na takie pytania MoruÂś , zatem proponuje Tobie , abys sam przywoÂłaÂł moze Wottera a On/Oni /One odpowiedzÂą na nurtujÂące Ciebie pytania .
pozdrawiam Laguna

Nie no teraz to mnie rozbawiÂłaÂś do Âłez Chichot Chichot Chichot

PS: WidzĂŞ Âże w przekrĂŞcaniu jesteÂś najlepsza. Jestem Mora a nie MoruÂś.
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 18:22:17 wysłane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #112 : Luty 20, 2009, 18:21:42 »

To co podkreÂśliÂłeÂś myÂślĂŞ jest jednoczeÂśnie odpowiedziÂą na TWOJE zapytanie .. Kiedy zrozumiesz ,Âże  ja nie jestem tÂą energiÂą jaka siĂŞ ze mnÂą kontaktowaÂła?CoÂśCoÂś??

W moim przypadku przekrĂŞcanie czujegoÂś imienia to jest raczej niĂŚ sympatii jakÂą daÂże danÂą  osobĂŞ , tak mam ... Niezdecydowany MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 18:26:00 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #113 : Luty 20, 2009, 18:26:20 »

mora mylilem sie co do ciebie - robisz bardzo zla robote na forum - daj sobie spokoj na jakis czas z forum a potem wrpoc albo nie, obrazasz LagunĂŞ a NIC o niej nie wiesz? ile ty masz lat? wiesz ile ona ma? na PANI jej pownienes mowic dzieciaku!!!

szacunku dla KOBIETY WIECEJ!!!

718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #114 : Luty 20, 2009, 18:26:50 »

To co podkreÂśliÂłeÂś myÂślĂŞ jest jednoczeÂśnie odpowiedziÂą na TWOJE zapytanie .. Kiedy zrozumiesz ,Âże  ja nie jestem tÂą energiÂą jaka siĂŞ ze mnÂą kontaktowaÂła?CoÂśCoÂś??

JaÂśnie oÂświecona to Ty mi masz odpowiedzieĂŚ na to i inne pytania.

To moÂże przejdĂŞ do innych pytaĂą.

Wiem  to sÂą tylko fragmenty i byĂŚ moÂże maÂło mĂłwiÂą , ale z tego co ja wyczuwam to Samuel jakby robi to za  karĂŞ , ale korzyÂści nie bĂŞdzie miaÂł z tego Âżadnych , On jest typem energii materialnej , wiĂŞc moÂże w jakiÂś sposĂłb ingerowaĂŚ , ale dla niego nie bĂŞdzie Âżadnych korzyÂści przed samym celem o jakim marzy, oczywiÂście bĂŞdzie jemu to odebrane (OBYM DOBRZE TO CZUÂŁA), obym bo, jednak wykopaliska sÂą juÂż w trakcie , ja to czujĂŞ Samcia jako takiego kosmicznego pirata hehe, ktĂłry tak bardzo narozrabiaÂł ,Âże teraz , aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI musi jako zadoœÌ uczynienie odwaliĂŚ czarnÂą robotĂŞ i choĂŚ mu siĂŞ to bardzo nie spodoba obeœÌ siĂŞ bez smaku ,  bĂŞdzie zmuszony siĂŞ wycofaĂŚ ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byĂŚ znalezione te urzÂądzenie?CoÂś A moÂże moÂżna wykorzystaĂŚ je nietylko w zÂłych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosĂŚi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....

A skÂąd to wiesz Wotter ci powiedziaÂł czy moÂże jakiÂś inny byt ktĂłry nie wie czy mĂłwiĂŚ o sobie jako ON czy MY?

MiaÂłam rĂłwnieÂż przekazy telepatyczne na temat tego ,Âże im siĂŞ to nie uda , okaÂże sie ,Âże bĂŞdzie brakowaĂŚ jednego ogniwa o jakim niestety nie wiedzÂą , czyli jakieÂś zabezpieczenie Byty wyÂższe majÂą na Samcia , aby siĂŞ znĂłw nie zagalopowaÂł........Na wypadek ,gdyby jego natura bandziora kosmicznego siĂŞ uaktywniÂła.
Jak widzicie mogÂłabym rĂłwnieÂż zachwycaĂŚ siĂŞ moimi przekazami bo ,przecieÂż energie nieskoĂączone mĂłwiÂą o mojej wyjÂątkowoÂści o tym teÂż w dalszych przekazach ,Âże jestem KapÂłankÂą. Âże jestem Nimi tylko przyszÂłam tu na ziemie , aby pomĂłc ludziom w przemianach -
Wiecie co ....ja nadal jestem sobÂą, nie wzbudziÂło to we mnie Âżadnego fanatyzmu jak to w przypadku P.CH-DLACZEGO?? Bo jest we mnie pokora wobec wiedzy , ludzi siebie , bo mam ÂświadomoÂśc jak wiele pracy mnie czeka nad sobÂą samÂą i to , Âże im wiĂŞcej i dÂłuÂżej pochÂłania mnie wiedza tym mniej wiem..

Fajnie to jest mieĂŚ swoje 5 minut co? ByĂŚ w centrum uwagi?
Oooo KapÂłankÂą?
Podrabiasz PaniÂą LucynĂŞ i w dodatku KapÂłana 718...
No tego to wczeÂśniej nie doczytaÂłem.
OczywiÂście nie wzbudziÂło to w tobie Âżadnego fanatyzmu ale jednak o tym piszesz i masz w sobie mnĂłstwo pokory.

ChwaÂła Ci o wielka KapÂłanko...

mora mylilem sie co do ciebie - robisz bardzo zla robote na forum - daj sobie spokoj na jakis czas z forum a potem wrpoc albo nie, obrazasz LagunĂŞ a NIC o niej nie wiesz? ile ty masz lat? wiesz ile ona ma? na PANI jej pownienes mowic dzieciaku!!!

szacunku dla KOBIETY WIECEJ!!!

718'

KapÂłanie jednak siĂŞ nie zmieniÂłeÂś. I nie dam sobie spokoju z forum. Wiesz Rafaela miaÂła racjĂŞ aby nie chowaĂŚ gÂłowy w piasek.

Pozdro UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 18:29:20 wysłane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #115 : Luty 20, 2009, 18:28:17 »

Mora w wiedzy nie chodzi o to , aby siĂŞ jej nauczyĂŚ czy aby braĂŚ jÂą na rozumowanie , waÂżne jest raczej postrzeganie pozazmysÂłowe i odczuwanie...
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #116 : Luty 20, 2009, 18:30:44 »

Laguna jesteœ KAP£ANK¥ w tym sensie jaki juz dawno zagin¹³ - pisa³em Ci na PW o tym i pokaza³em jak to wychodzi samo w sumie Uœmiech

718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #117 : Luty 20, 2009, 18:32:53 »

Laguna jesteœ KAP£ANK¥ w tym sensie jaki juz dawno zagin¹³ - pisa³em Ci na PW o tym i pokaza³em jak to wychodzi samo w sumie Uœmiech

718'

KapÂłanie mĂłwisz mi o szacunku a jak Ty siĂŞ teraz odniosÂłeÂś do mnie?

Odpowiedz mi.

Mam prawo tak o niej mówiÌ bo widzê ¿e k³amie i oszukuje. Wymyœli³a sobie t¹ ca³¹ bajkê z channelingami.

ptak
Gość
« Odpowiedz #118 : Luty 20, 2009, 19:58:26 »

Cytat: Kiara
Przepraszam ale ja nie jestem bekartem  Z politowaniem Z politowaniem 

Ja takÂże nie jestem bĂŞkartem. SkÂąd w ogĂłle taki pomysÂł? Mentalny czip?
ZastanĂłw siĂŞ Jack, co utwierdzasz w sobie i czego siĂŞ pozbawiasz.  Z czym siĂŞ utoÂżsamiasz, Âże nazywasz siebie bĂŞkartem? CiaÂło moÂżna zmodyfikowaĂŚ, lecz do ducha wÂłasnego tylko Ty masz klucz. Masz teÂż dostĂŞp do wszystkiego, gdy dostrzeÂżesz w sobie nieograniczony potencjaÂł, nie zaÂś wmĂłwione bĂŞkarctwo.
Piszesz, Âże znasz prawdĂŞ o swoim pochodzeniu i chcesz przekazaĂŚ jÂą ludziom.
NaprawdĂŞ jÂą znasz?  A co, jeÂśli szerzyĂŚ bĂŞdziesz nieprawdĂŞ?
Czy z uszkodzonych puzli moÂżna zÂłoÂżyĂŚ ukÂładankĂŞ? 

Cytat: Astro
Ojjj ..  pÂłakaĂŚ to nie ma juÂż z czego, tylko najwyÂżej siĂŞ poÂśmiaĂŚ

I o to wÂłaÂśnie chodzi. Gdy wyÂśmiejesz siĂŞ juÂż tak porzÂądnie, to inaczej spojrzysz na ten caÂły cyrk. I odmĂłwisz swojego w nim udziaÂłu. W koĂącu zabraknie widowni i poparcia.
Jest tyle opcji w tym samym œrodowisku, lecz prze³¹cznik jest w Tobie.

Cytat: Thotal
Nie zapraszaj jutro deprechy, znam jÂą, to stara maÂłpa, wolĂŞ euforiĂŞ, jak chcesz dam Ci namiary  DuÂży uÂśmiech 

Thotal, euforia teÂż niezdrowa, nieÂźle moÂże nadwerĂŞÂżyĂŚ, wystarczy zwyczajna radoœÌ. To rodzona siostra szczĂŞÂścia. Chcesz namiar?  DuÂży uÂśmiech

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #119 : Luty 20, 2009, 20:29:14 »

Mora zmieniÂłem siĂŞ ale nie pozwolĂŞ obraÂżaĂŚ KOBIET - no nie bajka ale bardzo sensowne przekazy - dokonaj czegoÂś podobnego a wtedy pogadamy, teraz nie jesteÂś dla mnie partnerem do dyskusji o tym...

718'
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #120 : Luty 20, 2009, 21:07:20 »

To napisaÂła LAGUNA w pierwszym poÂście:  miaÂłam juÂż swoich kilka przekazĂłw

To napisaÂła teraz:
nie traktuje tych przekazĂłw jako swoich

Pozdro

ha ha Moruœ , to dwie ró¿ne kwestie przestaù ³apaÌ za s³owka - przez okreœlenie swoje mia³am na mysli formê ,¿e spisa³¹m przecie¿ to oczywiste , a przekaz nie jest mój tylko jak pisze w ko³o i to samo ja by³am tylko kana³em , amentooooo, ju¿ wiêcej Moruœ nie odpisze na takie bana³y...
Mora
Gość
« Odpowiedz #121 : Luty 20, 2009, 21:17:19 »

Tak rycerzem to Ty na pewno jesteÂś. PozdrĂłw Templariuszy.  DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie

Jak was czytam(KapÂłana i Lagune) to stajĂŞ siĂŞ coraz wiĂŞkszym sceptykiem.

To siĂŞ nazywa dializa.  DuÂży uÂśmiech

Pozdro
Mora Chichot
kot
Gość
« Odpowiedz #122 : Luty 20, 2009, 21:26:11 »

PrzecieÂż nie moÂżna byĂŚ juÂż wiĂŞkszym sceptykiem.

UwaÂżaj!!!

Pog³êbienie tego stanu spowodowaÌ mo¿e wywinecie siê na lew¹ stronê!!!
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #123 : Luty 20, 2009, 22:15:11 »

PrzecieÂż nie moÂżna byĂŚ juÂż wiĂŞkszym sceptykiem.

UwaÂżaj!!!

Pog³êbienie tego stanu spowodowaÌ mo¿e wywinecie siê na lew¹ stronê!!!

lepiej bym tego nie uj¹³ - a najwiêkszy sceptyk staje siê czêsto zagorza³ym zwolennikiem!!! przypominam naukowca NASA ktory uznal za bzdure mozliwosc skonstruowania STATKU KOSMICZNEGO na podstawie Ksiêgi Henocha - zdziwi³ siê pan ten bardzo gdy nie tylko zbudowa³ POJAZD KOSMICZNY na samym opisie ale stwierdzil jeszcze ze by polecial gdybysmy znali naped antygrawitacyjny!!!!

wiec MORA uwazaj  ZÂły

718'
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 22:15:23 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #124 : Luty 20, 2009, 22:26:00 »

Mora , przeciez Laguna napisala wyraznie, miala kontakt z pewnym bytem. Zorietowala sie ze nie to i nie tak jak mowil , ze jego system wartosci nie byl zbyt wysoki , wiec mu podziekowala.
Potraktowala to zdarzenie jako jedna wiecej lekcje zyciowa i swietnie, posiada osobista wiedze.Zaden byt juz ja w konia nie zrobi, obiecujac gruszki na wierzbie.
O to chodzi , ze liczy sie nie piekno lecz wartosc slow w przekazie.
Ile razy ma Ci to opowiadac?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: