Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 19:19:36

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)????  (Przeczytany 96262 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #100 : Luty 20, 2009, 16:21:54 »

Nie bêdê pisa³ z kim¶ kto K£AMIE!

Nie wypowiadam siê teraz czy Laguna ma racjê czy te¿ nie, ale gdyby inni forumowicze podzielali tê "maksymê" to... nie mai³by¶ z kim rozmawiaæ.

Witaj
To nie jest kwestia racji , to tylko postawione pytanie odnosz±ce siê do przekazu jaki mia³am , czasem warto cos poruszyæ , aby po czasie mog³o okazaæ siê co sie dokona³o z tego kontaktu , czy zwyczajnie jest to totalna bzdura.. Ju¿ pisa³am w innych w±tkach , nie traktuje tych przekazów jako swoich ja by³am tylko kana³em przyjmuj±cym informacje. Dlatego wszystkie w±tki jakie zamieszczam stawiam ze znakiem zapytania ....

pozdrawiam Laguna

Ten w±tek jest do¶c stary za³o¿ony w pazdzierniku u.r , natomiast przekazy s± sprzed roku ....
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #101 : Luty 20, 2009, 16:22:06 »

Na pro¶bê "innych" wypowiem siê jeszcze.

Tak teoria JACKa jest interesuj±ca ale moim zdaniem kompletnie nie pasuje do tego tematu a jej wiarygodno¶æ ujmuje faktom.

Laguna k³amie i oszukuje ludzie wymiguje siê od odpowiedzi na moj± krytykê. A tylko PARÊ tak banalnych pytañ. Chichot

tak siê to koñczy zawsze - jest wojna i ten kto ma lepsze zabawki wygrywa a ten kto ma gorsze traci swoj± planetê!

nie muszê pisaæ kto ma gorsze...

Oczywi¶cie ¿e Samuel.

bo za swoje czyny ponosi siê konsekwencje.

Oczywi¶cie wszyscy poniesiemy konsekwencjê(prawo karmy) nawet Samuel.

powstania bia³ego bêkarta

Sorry ale jak tak ma siê nazywaæ temat to ja dziêkujê.

Nie wypowiadam siê teraz czy Laguna ma racjê czy te¿ nie, ale gdyby inni forumowicze podzielali tê "maksymê" to... nie mai³by¶ z kim rozmawiaæ.

Byæ mo¿e. Przyzna³em siê. Naprawiam b³±d który zrobi³em.

I chcê pokazaæ wszystkim ¿e channeling Laguny to wymys³.

A po bajce Mory ju¿ w takie rzeczy absolutnie nie wierzê

I bardzo dobrze. U¶miech

Po raz ostatnio apelujê do Laguny aby przedstawi³a stosowne argumenty do moich wcze¶niejszych zarzutów. Je¿eli tego nie zrobisz to zamilknij bo na pewno ja Ci na forum nie dam spokoju.

Oszustko!

Pozdro
Mora

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #102 : Luty 20, 2009, 16:27:19 »

To napisa³a LAGUNA w pierwszym po¶cie:  mia³am ju¿ swoich kilka przekazów

To napisa³a teraz:
nie traktuje tych przekazów jako swoich

Pozdro
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #103 : Luty 20, 2009, 16:29:04 »

Na pro¶bê "innych" wypowiem siê jeszcze.

Tak teoria JACKa jest interesuj±ca ale moim zdaniem kompletnie nie pasuje do tego tematu a jej wiarygodno¶æ ujmuje faktom.

Laguna k³amie i oszukuje ludzie wymiguje siê od odpowiedzi na moj± krytykê. A tylko PARÊ tak banalnych pytañ. Chichot

tak siê to koñczy zawsze - jest wojna i ten kto ma lepsze zabawki wygrywa a ten kto ma gorsze traci swoj± planetê!

nie muszê pisaæ kto ma gorsze...

Oczywi¶cie ¿e Samuel.

bo za swoje czyny ponosi siê konsekwencje.

Oczywi¶cie wszyscy poniesiemy konsekwencjê(prawo karmy) nawet Samuel.

powstania bia³ego bêkarta

Sorry ale jak tak ma siê nazywaæ temat to ja dziêkujê.

Byæ mo¿e. Przyzna³em siê. Naprawiam b³±d który zrobi³em.

I chcê pokazaæ wszystkim ¿e channeling Laguny to wymys³.

A po bajce Mory ju¿ w takie rzeczy absolutnie nie wierzê

I bardzo dobrze. U¶miech

Po raz ostatnio apelujê do Laguny aby przedstawi³a stosowne argumenty do moich wcze¶niejszych zarzutów. Je¿eli tego nie zrobisz to zamilknij bo na pewno ja Ci na forum nie dam spokoju.

Oszustko!

Pozdro
Mora

Mora witaj

Absolutnie mi to nie przeszkadza , rób co uwa¿asz za s³uszne , mam du¿o szacunku do CIEBIE I BARDZO CIÊ LUBIE, nie masz absolutnie wp³ywu na to co my¶le , tak samo ja nie mam na to co ty my¶lisz i niech tak zostanie

Nie docieraj± do Ciebie ¿adne moje argumenty , czy mój sposób postrzegania , wiêc najwyrazniej musi byæ tak jak jest.Nie odejde z forum i Tobie ¿ycze tego samego ....
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 16:33:02 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #104 : Luty 20, 2009, 16:30:13 »

Mora witaj

Absolutnie mi to nie przeszkadza , rób co uwa¿asz za s³uszne , mam du¿o szacunku do CIEBIE I BARDZO CIÊ LUBIE, nie masz absolutnie wp³ywu na to co my¶le , tak samo ja nie mam na to co ty my¶lisz i niech tak zostanie

Przestañ chrzaniæ i odpowiedz mi na moje pytania. Nie obchodzi mnie i nie zale¿y mi na tym czy Ty mnie lubisz czy nie!

Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #105 : Luty 20, 2009, 16:43:47 »

Mora witaj

Przestañ chrzaniæ i odpowiedz mi na moje pytania. Nie obchodzi mnie i nie zale¿y mi na tym czy Ty mnie lubisz czy nie!

Mora ja odpowiadam Tobie na pytania na okr±g³o , ale Ty wymagasz ode mnie takich odpowiedzi jakie Tobie odpowiadaj± , mamy zupe³nie inne postzreganie i na chwile obecn± nie zrozumiemy siê , ale to nie szkodzi .
[/quote]

te s³owa skieruje do kogo¶ kto wie co czyni : To siê nazywa rozbijanie pozytywnej energii -amento
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #106 : Luty 20, 2009, 16:52:52 »

Mora witaj

Mora ja odpowiadam Tobie na pytania na okr±g³o , ale Ty wymagasz ode mnie takich odpowiedzi jakie Tobie odpowiadaj± , mamy zupe³nie inne postzreganie i na chwile obecn± nie zrozumiemy siê , ale to nie szkodzi .

te s³owa skieruje do kogo¶ kto wie co czyni : To siê nazywa rozbijanie pozytywnej energii -amento
[/quote]

Ty w ogóle nie odpowiadasz. Lejesz wodê id¼ z Kristobalem sobie lepiej pos³uchajcie swoich przekazów a nie bêdziesz próbowaæ oszukiwaæ tutaj ludzi na forum.

Czy to ma byæ gro¼ba? I te swoje maksymy czarodzieja schowaj do worka bo wra¿enia na mnie to nie robi.

Pozytywna Energia to taka w której jest PRAWDA a Ty swoj± postaw± i uciekaniem nie reprezentujesz tej prawdy.

Pozdro

Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #107 : Luty 20, 2009, 17:05:40 »

Mora
Tak Kristobal to mój przyjaciel i to bardzo dobry ,tylko ja Go znam ,a Ty nie , a jednak oceniasz ..
 hm Proszê Ciê bo, to co wypisujesz wzbudza we mnie tylko  u¶miech- spektakl i przedstawienie . niepotrzebne zupe³nie bo, ja z forum nie odejde . I nic nie zmieni faktu ,.¿e czuje to inaczej ni¿ piszesz .   Mrugniêcie Mrugniêcie

pozdrawiam Laguna
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #108 : Luty 20, 2009, 17:12:55 »

Nie przeinaczaj faktów nie wypêdzam Ciê z forum.

Jedyne czego chce to poznaæ prawdê i ¿eby¶ siê w koñcu przyzna³a ¿e k³amiesz a je¿eli nie k³amiesz to odpowiedz na moje argumenty(Mam Ci je przypomnieæ? Nie ma sprawy).

Zrobimy to pojedynczo.

A TA CZÊ¦Æ DOTYCZY PYTANIE KIM JEST BYT Z KTÓRYM JA MAM KONTAKT:
+Kim Ty jeste¶ WOTTER??

=Jestem energia wa¿no¶ci mówili¶my Ci ju¿  , u Nas nie posiadamy cia³ mamy zbiorow± my¶l oraz ró¿nimy siê jedynie rolami , moja rola wyplenienie energii wa¿no¶ci , po to aby ca³y ¶wiat móg³by byæ ocalony .... Na tym dzi¶ skoñcze kochana  ........ Niech ¶wiat³o mi³o¶ci Ciê nape³nia i niech mi³o¶æ bêdzie wype³niaæ ka¿dy Twój dzieñ oraz Twoich przewodników oraz doradców duchowych .Nie obawiaj siê nie zwariowa³a¶ to co piszesz to prawda , któr± siê nape³nisz.Czujemy , ¿e masz tak± "niedowiare" w sobie , my¶lisz Nas nie ma , jeste¶my i Ciê pozdrawiamy oraz oczekujemy Twojego owocnego dzia³ania .

Do¶æ wyrachowane imiê.
Ok. Energi±. Co rozumiesz przez energiê wa¿no¶ci? Co to jest?
Pierw o sobie mówi jako "Jestem" a potem mówi/mówi± o sobie "Mówili¶my".
Niech siê w koñcu zdecyduje/±...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #109 : Luty 20, 2009, 17:41:24 »

Mo¿na siê tego by³o spodziewaæ milczysz i tak pewnie nie dostanê odpowiedzi.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #110 : Luty 20, 2009, 18:17:20 »

Ja ju¿ odpowiada³am na takie pytania Moru¶ , zatem proponuje Tobie , abys sam przywo³a³ moze Wottera a On/Oni /One odpowiedz± na nurtuj±ce Ciebie pytania .
pozdrawiam Laguna
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #111 : Luty 20, 2009, 18:20:51 »

Ja ju¿ odpowiada³am na takie pytania Moru¶ , zatem proponuje Tobie , abys sam przywo³a³ moze Wottera a On/Oni /One odpowiedz± na nurtuj±ce Ciebie pytania .
pozdrawiam Laguna

Nie no teraz to mnie rozbawi³a¶ do ³ez Chichot Chichot Chichot

PS: Widzê ¿e w przekrêcaniu jeste¶ najlepsza. Jestem Mora a nie Moru¶.
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 18:22:17 wys³ane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #112 : Luty 20, 2009, 18:21:42 »

To co podkre¶li³e¶ my¶lê jest jednocze¶nie odpowiedzi± na TWOJE zapytanie .. Kiedy zrozumiesz ,¿e  ja nie jestem t± energi± jaka siê ze mn± kontaktowa³a?Co¶Co¶??

W moim przypadku przekrêcanie czujego¶ imienia to jest raczej niæ sympatii jak± da¿e dan±  osobê , tak mam ... Niezdecydowany Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 18:26:00 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #113 : Luty 20, 2009, 18:26:20 »

mora mylilem sie co do ciebie - robisz bardzo zla robote na forum - daj sobie spokoj na jakis czas z forum a potem wrpoc albo nie, obrazasz Lagunê a NIC o niej nie wiesz? ile ty masz lat? wiesz ile ona ma? na PANI jej pownienes mowic dzieciaku!!!

szacunku dla KOBIETY WIECEJ!!!

718'
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #114 : Luty 20, 2009, 18:26:50 »

To co podkre¶li³e¶ my¶lê jest jednocze¶nie odpowiedzi± na TWOJE zapytanie .. Kiedy zrozumiesz ,¿e  ja nie jestem t± energi± jaka siê ze mn± kontaktowa³a?Co¶Co¶??

Ja¶nie o¶wiecona to Ty mi masz odpowiedzieæ na to i inne pytania.

To mo¿e przejdê do innych pytañ.

Wiem  to s± tylko fragmenty i byæ mo¿e ma³o mówi± , ale z tego co ja wyczuwam to Samuel jakby robi to za  karê , ale korzy¶ci nie bêdzie mia³ z tego ¿adnych , On jest typem energii materialnej , wiêc mo¿e w jaki¶ sposób ingerowaæ , ale dla niego nie bêdzie ¿adnych korzy¶ci przed samym celem o jakim marzy, oczywi¶cie bêdzie jemu to odebrane (OBYM DOBRZE TO CZU£A), obym bo, jednak wykopaliska s± ju¿ w trakcie , ja to czujê Samcia jako takiego kosmicznego pirata hehe, który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz , aby nie ponie¶æ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI musi jako zado¶æ uczynienie odwaliæ czarn± robotê i choæ mu siê to bardzo nie spodoba obe¶æ siê bez smaku ,  bêdzie zmuszony siê wycofaæ ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byæ znalezione te urz±dzenie?Co¶ A mo¿e mo¿na wykorzystaæ je nietylko w z³ych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosæi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....

A sk±d to wiesz Wotter ci powiedzia³ czy mo¿e jaki¶ inny byt który nie wie czy mówiæ o sobie jako ON czy MY?

Mia³am równie¿ przekazy telepatyczne na temat tego ,¿e im siê to nie uda , oka¿e sie ,¿e bêdzie brakowaæ jednego ogniwa o jakim niestety nie wiedz± , czyli jakie¶ zabezpieczenie Byty wy¿sze maj± na Samcia , aby siê znów nie zagalopowa³........Na wypadek ,gdyby jego natura bandziora kosmicznego siê uaktywni³a.
Jak widzicie mog³abym równie¿ zachwycaæ siê moimi przekazami bo ,przecie¿ energie nieskoñczone mówi± o mojej wyj±tkowo¶ci o tym te¿ w dalszych przekazach ,¿e jestem Kap³ank±. ¿e jestem Nimi tylko przysz³am tu na ziemie , aby pomóc ludziom w przemianach -
Wiecie co ....ja nadal jestem sob±, nie wzbudzi³o to we mnie ¿adnego fanatyzmu jak to w przypadku P.CH-DLACZEGO?? Bo jest we mnie pokora wobec wiedzy , ludzi siebie , bo mam ¶wiadomo¶c jak wiele pracy mnie czeka nad sob± sam± i to , ¿e im wiêcej i d³u¿ej poch³ania mnie wiedza tym mniej wiem..

Fajnie to jest mieæ swoje 5 minut co? Byæ w centrum uwagi?
Oooo Kap³ank±?
Podrabiasz Pani± Lucynê i w dodatku Kap³ana 718...
No tego to wcze¶niej nie doczyta³em.
Oczywi¶cie nie wzbudzi³o to w tobie ¿adnego fanatyzmu ale jednak o tym piszesz i masz w sobie mnóstwo pokory.

Chwa³a Ci o wielka Kap³anko...

mora mylilem sie co do ciebie - robisz bardzo zla robote na forum - daj sobie spokoj na jakis czas z forum a potem wrpoc albo nie, obrazasz Lagunê a NIC o niej nie wiesz? ile ty masz lat? wiesz ile ona ma? na PANI jej pownienes mowic dzieciaku!!!

szacunku dla KOBIETY WIECEJ!!!

718'

Kap³anie jednak siê nie zmieni³e¶. I nie dam sobie spokoju z forum. Wiesz Rafaela mia³a racjê aby nie chowaæ g³owy w piasek.

Pozdro U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 18:29:20 wys³ane przez Mora » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #115 : Luty 20, 2009, 18:28:17 »

Mora w wiedzy nie chodzi o to , aby siê jej nauczyæ czy aby braæ j± na rozumowanie , wa¿ne jest raczej postrzeganie pozazmys³owe i odczuwanie...
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #116 : Luty 20, 2009, 18:30:44 »

Laguna jeste¶ KAP£ANK¡ w tym sensie jaki juz dawno zagin±³ - pisa³em Ci na PW o tym i pokaza³em jak to wychodzi samo w sumie U¶miech

718'
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #117 : Luty 20, 2009, 18:32:53 »

Laguna jeste¶ KAP£ANK¡ w tym sensie jaki juz dawno zagin±³ - pisa³em Ci na PW o tym i pokaza³em jak to wychodzi samo w sumie U¶miech

718'

Kap³anie mówisz mi o szacunku a jak Ty siê teraz odnios³e¶ do mnie?

Odpowiedz mi.

Mam prawo tak o niej mówiæ bo widzê ¿e k³amie i oszukuje. Wymy¶li³a sobie t± ca³± bajkê z channelingami.

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #118 : Luty 20, 2009, 19:58:26 »

Cytat: Kiara
Przepraszam ale ja nie jestem bekartem  Z politowaniem Z politowaniem 

Ja tak¿e nie jestem bêkartem. Sk±d w ogóle taki pomys³? Mentalny czip?
Zastanów siê Jack, co utwierdzasz w sobie i czego siê pozbawiasz.  Z czym siê uto¿samiasz, ¿e nazywasz siebie bêkartem? Cia³o mo¿na zmodyfikowaæ, lecz do ducha w³asnego tylko Ty masz klucz. Masz te¿ dostêp do wszystkiego, gdy dostrze¿esz w sobie nieograniczony potencja³, nie za¶ wmówione bêkarctwo.
Piszesz, ¿e znasz prawdê o swoim pochodzeniu i chcesz przekazaæ j± ludziom.
Naprawdê j± znasz?  A co, je¶li szerzyæ bêdziesz nieprawdê?
Czy z uszkodzonych puzli mo¿na z³o¿yæ uk³adankê? 

Cytat: Astro
Ojjj ..  p³akaæ to nie ma ju¿ z czego, tylko najwy¿ej siê po¶miaæ

I o to w³a¶nie chodzi. Gdy wy¶miejesz siê ju¿ tak porz±dnie, to inaczej spojrzysz na ten ca³y cyrk. I odmówisz swojego w nim udzia³u. W koñcu zabraknie widowni i poparcia.
Jest tyle opcji w tym samym ¶rodowisku, lecz prze³±cznik jest w Tobie.

Cytat: Thotal
Nie zapraszaj jutro deprechy, znam j±, to stara ma³pa, wolê euforiê, jak chcesz dam Ci namiary  Du¿y u¶miech 

Thotal, euforia te¿ niezdrowa, nie¼le mo¿e nadwerê¿yæ, wystarczy zwyczajna rado¶æ. To rodzona siostra szczê¶cia. Chcesz namiar?  Du¿y u¶miech

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #119 : Luty 20, 2009, 20:29:14 »

Mora zmieni³em siê ale nie pozwolê obra¿aæ KOBIET - no nie bajka ale bardzo sensowne przekazy - dokonaj czego¶ podobnego a wtedy pogadamy, teraz nie jeste¶ dla mnie partnerem do dyskusji o tym...

718'
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #120 : Luty 20, 2009, 21:07:20 »

To napisa³a LAGUNA w pierwszym po¶cie:  mia³am ju¿ swoich kilka przekazów

To napisa³a teraz:
nie traktuje tych przekazów jako swoich

Pozdro

ha ha Moru¶ , to dwie ró¿ne kwestie przestañ ³apaæ za s³owka - przez okre¶lenie swoje mia³am na mysli formê ,¿e spisa³±m przecie¿ to oczywiste , a przekaz nie jest mój tylko jak pisze w ko³o i to samo ja by³am tylko kana³em , amentooooo, ju¿ wiêcej Moru¶ nie odpisze na takie bana³y...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #121 : Luty 20, 2009, 21:17:19 »

Tak rycerzem to Ty na pewno jeste¶. Pozdrów Templariuszy.  Du¿y u¶miech Mrugniêcie

Jak was czytam(Kap³ana i Lagune) to stajê siê coraz wiêkszym sceptykiem.

To siê nazywa dializa.  Du¿y u¶miech

Pozdro
Mora Chichot
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #122 : Luty 20, 2009, 21:26:11 »

Przecie¿ nie mo¿na byæ ju¿ wiêkszym sceptykiem.

Uwa¿aj!!!

Pog³êbienie tego stanu spowodowaæ mo¿e wywinecie siê na lew± stronê!!!
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #123 : Luty 20, 2009, 22:15:11 »

Przecie¿ nie mo¿na byæ ju¿ wiêkszym sceptykiem.

Uwa¿aj!!!

Pog³êbienie tego stanu spowodowaæ mo¿e wywinecie siê na lew± stronê!!!

lepiej bym tego nie uj±³ - a najwiêkszy sceptyk staje siê czêsto zagorza³ym zwolennikiem!!! przypominam naukowca NASA ktory uznal za bzdure mozliwosc skonstruowania STATKU KOSMICZNEGO na podstawie Ksiêgi Henocha - zdziwi³ siê pan ten bardzo gdy nie tylko zbudowa³ POJAZD KOSMICZNY na samym opisie ale stwierdzil jeszcze ze by polecial gdybysmy znali naped antygrawitacyjny!!!!

wiec MORA uwazaj  Z³y

718'
« Ostatnia zmiana: Luty 20, 2009, 22:15:23 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #124 : Luty 20, 2009, 22:26:00 »

Mora , przeciez Laguna napisala wyraznie, miala kontakt z pewnym bytem. Zorietowala sie ze nie to i nie tak jak mowil , ze jego system wartosci nie byl zbyt wysoki , wiec mu podziekowala.
Potraktowala to zdarzenie jako jedna wiecej lekcje zyciowa i swietnie, posiada osobista wiedze.Zaden byt juz ja w konia nie zrobi, obiecujac gruszki na wierzbie.
O to chodzi , ze liczy sie nie piekno lecz wartosc slow w przekazie.
Ile razy ma Ci to opowiadac?

Kiara U¶miech U¶miech
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: