Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 11:15:56

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)????  (Przeczytany 101738 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Laguna__
Gość
« : Październik 07, 2008, 20:24:47 »

Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA) CoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂś?

----prawda czy faÂłsz?CoÂśCoÂś?----------------------------------------------------------------------------

Jestem tu nowa , ale P.CH przyglÂądam siĂŞ od lutego tego roku przeczytaÂłam wiĂŞkszoœÌ ich przekazĂłw tzn tÂą wiĂŞkszosc przez kilka dni , pó¿niej czytalam prawie na bierzÂąco........Za nim dowiedziaÂłam siĂŞ o P.CH miaÂłam juÂż swoich kilka przekazĂłw , ktĂłre byÂły dla mnie przyznam doœÌ zaskakujÂące(nie wiem czy to dobre okreÂślenie)Nie omieszkaÂłam zapytaĂŚ moje byty o Projekt Cheops  , mo¿ê wklejĂŞ czêœÌ tego przekazu...................poprzez Byty z jakimi ja miaÂłam kontakt poprosiÂłam o rozmowe wÂłaÂśnie z owym Samuelem jn:
= Tak moÂżemy zapytaĂŚ Samuela czy bĂŞdzie chciaÂł kontaktu.....
.
 .+ Mam pytanie .. Czy ja mogĂŞ porozmawiaĂŚ z Samuelem  poprzez Was?CoÂś

+  A moÂżecie zrobiĂŚ to teraz??

=Tak.
Witaj to ja Samuel witam CiĂŞ miÂłoÂściÂą i ÂświatÂłem jakie jest w Nas , sÂłucham Twoich pytaĂą 
= to jest tak ,¿e Cheops a ludzie to dwie ró¿ne sprawy , oni wiedz¹ i znaj¹ tajemnicê tego co Ty , ¿e ich rola zakoùczy siê w momencie odnalezienia urz¹dzenia . To jest uk³ad jaki zosta³ zawarty , a Oni o tym wiedz¹ , niestety nie mog¹ zdradziÌ tej tajemnicy ....... nie kontaktuj¹ siê z Tob¹ poniewa¿ Twoja rola jest inna ,a do odpowiadania na pytania maj¹ mnie i s¹ grup¹ . Ale nadejdzie czas , kiedy zbierzecie swoje si³y o tym ju¿ wiesz , ale wszystko jest uzale¿nione od Waszej decyzji nikt nie mo¿e Wam tego nakazaÌ .
 urzÂądzenia , rozwiÂązaĂą wiec zajmij siĂŞ i skup na sobie i swoich wspó³pracujÂących , tak to bĂŞdzie miaÂło sens i nie bĂŞdziecie traciĂŚ czasu .
+ Samuelu , a jaka jest moja rola i wspó³pracuj¹cych ze mn¹ ludzi ??

= przecieÂż mĂłj Brat juÂż Ci wyjaÂśniÂł , myÂślĂŞ nie muszĂŞ siĂŞ powtarzaĂŚ niepotrzebnie.

+ Jak mnie odebrali ludzie z CHEOPS?

=Powiem tak, a jak Cie mieli odebraĂŚ ich nic juÂż nie dziwi z takimi przekazami majÂą kontakt od lat zatem  przyjĂŞli to normalnie wiarygodnie .

+ Nie czuje abym musiaÂła zadawaĂŚ Ci Samuelu dalej pytaĂą.

= bo w sumie wszystko wiesz , wiesz co masz robiĂŚ i to jest najwaÂżniejsze nie musisz szukaĂŚ

NIE MOG£AM DALEJ PISAÆ BO WYPISA£ SIÊ D£UGOPIS WZIÊ£AM NASTÊPNY I NIE PISA£ PO¯EGNA£AM SIÊ ZE WSZYSTKIMI I PRZEKAZ ZOSTA£ ZAKOÑCZONY
.NASTÊPNY PRZEKAZ - ZNÓW PYTAM MOJE BYTY O CHEOPS: PRZEKAZ Z DNIA 21,03,2008

+Czy Wasza energia wspó³pracuje z energia Samuela?

=Samuel to wa¿na postaÌ , ale nasze energie s¹ ró¿ne ze wzglêdu na role jakie maj¹ odegraÌ tzn. Samuel ma zaj¹Ì siê doprowadzeniem do urz¹dzenia i na tym jego rola siê koùczy , póŸniej zaczyna siê praca innej energii tak najproœciej mogê Ci to wyjaœniÌ .

+ rozumiem . Czyli Samuel nie bĂŞdzie kierowaÂł do koĂąca tÂą sprawÂą Cheopsa??

=Nie tylko do okreœlonego momentu to dla pewnoœci jaka ma byÌ , aby mog³o zostaÌ wype³nione œwiata ochron¹ . A po za tym u Nas w naszym œwiecie s¹ podzia³y jak ju¿ mówiliœmy na role jak¹ dana energia ,ma odegraÌ .....Dlatego nikt nie ma do koùca jeszcze jaki jest dalszy plan dzia³ania , oni maj¹ dotrzeÌ do urz¹dzenia reszt¹ zajmie siê inna energia wa¿na , Samuel to energia roli , wagii i wielkiej pracy, ale jego rola to najwa¿niejsza dlatego zaj¹³ siê ni¹ w³aœnie On . Dalej bêdzie ju¿ inna energia wspó³pracowaÌ i wszystko oka¿e siê w odpowiednim momencie kto i co to bêdzie.Czujemy zw¹tpienie u Ciebie Coœ??

+Tak jest w tym momencie we mnie jakaœ niepewnoœÌ sama nie wiem co mam myœlec o tym wszystkim
A TA CZÊ¦Æ DOTYCZY PYTANIE KIM JEST BYT Z KTÓRYM JA MAM KONTAKT:
+Kim Ty jesteÂś WOTTER??

=Jestem energia waÂżnoÂści mĂłwiliÂśmy Ci juÂż  , u Nas nie posiadamy ciaÂł mamy zbiorowÂą myÂśl oraz ró¿nimy siĂŞ jedynie rolami , moja rola wyplenienie energii waÂżnoÂści , po to aby caÂły Âświat mĂłgÂłby byĂŚ ocalony .... Na tym dziÂś skoĂącze kochana  ........ Niech ÂświatÂło miÂłoÂści CiĂŞ napeÂłnia i niech miÂłoœÌ bĂŞdzie wypeÂłniaĂŚ kaÂżdy TwĂłj dzieĂą oraz Twoich przewodnikĂłw oraz doradcĂłw duchowych .Nie obawiaj siĂŞ nie zwariowaÂłaÂś to co piszesz to prawda , ktĂłrÂą siĂŞ napeÂłnisz.Czujemy , Âże masz takÂą "niedowiare" w sobie , myÂślisz Nas nie ma , jesteÂśmy i CiĂŞ pozdrawiamy oraz oczekujemy Twojego owocnego dziaÂłania .

+KiedyÂś w medytacji widziaÂłam symbol oraz ÂświÂątynie i znak 3 oka , co to za symbol???

= to co widziaÂłaÂś to bardzo waÂżny symbol jest to symbol ÂŻYCIA ,ktĂłry jest kluczem wrĂłt jakie zostanÂą otwarte , ale on siĂŞ Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to rĂłwnieÂż dla Twojej ochrony..Mniej mĂłw niepowoÂłanym osobÂą , bĂŞdziesz juÂż czuÂła ktĂłre to sÂą osoby..................
MOÂŻE JESZCZE JAKIEÂŚ FRAGMENTY WAM WKLEJE
+Kim jesteÂś Wotter w ÂŚwiecie energii?? SkÂąd jesteÂś??

=Powiem jestem  z ÂŚwiata niematerialnego ze Âświata , ktĂłry jest nieskoĂączonÂą energiÂą.
To jest œwiat³o i œwiat³o tak nazywa siê Nasz œwiat (narysowali mi 4 ko³a po³¹czone ze sob¹ jak
ogniwa ÂłaĂącucha i w kazdym tym kole byÂło mniejsze koÂło)

+A co to takiego Wotter to tak siĂŞ nazywa ten wasz Âświat??

=Te ko³a to jednoœÌ w jednosci ca³oœÌ w ca³oœci , jesteœmy nieskoùczeni , a to symbol nieskoùczonosci (pózniej narysowali drugi obrazek jakby stopê , ale o 3 palcach)
a to co narysowaliœmy to ca³oœÌ w nieskoùczonoœci w jednoœci , wiemy i tak tego nie rozumiesz , tak to dla was ludzi wci¹¿ ma³o zrozumia³e.

+Czyli z tego co zrozumiaÂłam Wy jesteÂście energiÂą BoskÂą jakby tak??

=DokÂładnie tak jestesmy swiatÂłem
Wiem  to sÂą tylko fragmenty i byĂŚ moÂże maÂło mĂłwiÂą , ale z tego co ja wyczuwam to Samuel jakby robi to za  karĂŞ , ale korzyÂści nie bĂŞdzie miaÂł z tego Âżadnych , On jest typem energii materialnej , wiĂŞc moÂże w jakiÂś sposĂłb ingerowaĂŚ , ale dla niego nie bĂŞdzie Âżadnych korzyÂści przed samym celem o jakim marzy, oczywiÂście bĂŞdzie jemu to odebrane (OBYM DOBRZE TO CZUÂŁA), obym bo, jednak wykopaliska sÂą juÂż w trakcie , ja to czujĂŞ Samcia jako takiego kosmicznego pirata hehe, ktĂłry tak bardzo narozrabiaÂł ,Âże teraz , aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI musi jako zadoœÌ uczynienie odwaliĂŚ czarnÂą robotĂŞ i choĂŚ mu siĂŞ to bardzo nie spodoba obeœÌ siĂŞ bez smaku ,  bĂŞdzie zmuszony siĂŞ wycofaĂŚ ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byĂŚ znalezione te urzÂądzenie?CoÂś A moÂże moÂżna wykorzystaĂŚ je nietylko w zÂłych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosĂŚi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....

MiaÂłam rĂłwnieÂż przekazy telepatyczne na temat tego ,Âże im siĂŞ to nie uda , okaÂże sie ,Âże bĂŞdzie brakowaĂŚ jednego ogniwa o jakim niestety nie wiedzÂą , czyli jakieÂś zabezpieczenie Byty wyÂższe majÂą na Samcia , aby siĂŞ znĂłw nie zagalopowaÂł........Na wypadek ,gdyby jego natura bandziora kosmicznego siĂŞ uaktywniÂła.
Jak widzicie mogÂłabym rĂłwnieÂż zachwycaĂŚ siĂŞ moimi przekazami bo ,przecieÂż energie nieskoĂączone mĂłwiÂą o mojej wyjÂątkowoÂści o tym teÂż w dalszych przekazach ,Âże jestem KapÂłankÂą. Âże jestem Nimi tylko przyszÂłam tu na ziemie , aby pomĂłc ludziom w przemianach -
Wiecie co ....ja nadal jestem sobÂą, nie wzbudziÂło to we mnie Âżadnego fanatyzmu jak to w przypadku P.CH-DLACZEGO?? Bo jest we mnie pokora wobec wiedzy , ludzi siebie , bo mam ÂświadomoÂśc jak wiele pracy mnie czeka nad sobÂą samÂą i to , Âże im wiĂŞcej i dÂłuÂżej pochÂłania mnie wiedza tym mniej wiem..
.

KtoÂś z Was tu pisaÂł na temat klucza jaki podobno znajduje siĂŞ wÂłaÂśnie w Polsce, bardzo ciekawe info, moÂże wiecie coÂś wiecej , aby ze mnÂą porozmawiaĂŚ na ten temat?CoÂś

NA KONIEC podam linka do radia w Chicago - zdecydowanie niektore audycje s¹ tylko potwierdzeniem Waszych domys³ów , tam bardziej otwarcie mówi B.Choroszy na temat kim jest Samcio oraz kim s¹ osoby z Misji i P.CH, .
Sama p. Basia jest doœÌ opĂŞtana energiÂą Samcia i sÂą momenty w . ktĂłrych w sposĂłb zdecydowany przemawiajÂą przez tÂą wÂłaÂśnie p. redaktor inne Byty (kolosalne ró¿nice w wibracji gÂłosu)pewnie z czÂłowiekiem owa pani nie ma juÂż za wiele wspĂłlnego   

http://cheops.republika.pl/index1.html

Kochani tak naprawdĂŞ chodzi o to ,Âże informacjĂŞ mogÂą przychodziĂŚ i napÂływaĂŚ z ró¿nych stron zarĂłwno z zewnÂątrz jak i wewnÂątrz , nie powinniÂśmy trzymaĂŚ siĂŞ kurczowo np. samego channellingu i owych przekazĂłw, czy tego co zawierajÂą najró¿niejsze ksi¹¿ki , oraz inne ÂżrĂłdÂła informacji wiedzy trzeba szukaĂŚ w sobie g³ównie, a dopiero szukaĂŚ jej na zewnatrz , naleÂży nauczyĂŚ siĂŞ czuĂŚ w sobie tÂą wiedzĂŞ jakÂą sami jesteÂśmy naturalnie obdarzeni.......... :)Wymaga to pracy jednak to co w sobie wypracujemy nie zabierze nam nikt ...............  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 12, 2008, 09:54:14 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #1 : Październik 07, 2008, 20:55:08 »

CzeœÌ Laguna.

Przeczyta³em te szcz¹tkowe (tak myœlê, po wielokropkach wnioskujê, ¿e zamieœci³aœ je bardzo wybiórczo) informacje i wybacz stwierdzenie, ale choÌ nie jestem jasnowidzem, empat¹, jasnoucz¹cym, to jednak w jakimœ stopniu intuicjê sw¹ ju¿ rozwin¹³em, a ona mi podpowiada dziwne (nie chcê pisaÌ negatywne) wibracje w twoich przekazach.
ByÌ mo¿e jak siê nauczê pos³ugiwaÌ metodami, którymi wy siê pos³ugujecie w tych przekazach to i nauczê siê wiêkszego wyczulenia w rozró¿nianiu owych wibracji, ale póki co moje wibracje rezonuj¹ odwrotnie proporcjonalmie do waszych.
Pozdrawiam.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 07, 2008, 21:09:19 »

CzeœÌ Laguna.

Przeczyta³em te szcz¹tkowe (tak myœlê, po wielokropkach wnioskujê, ¿e zamieœci³aœ je bardzo wybiórczo) informacje i wybacz stwierdzenie, ale choÌ nie jestem jasnowidzem, empat¹, jasnoucz¹cym, to jednak w jakimœ stopniu intuicjê sw¹ ju¿ rozwin¹³em, a ona mi podpowiada dziwne (nie chcê pisaÌ negatywne) wibracje w twoich przekazach.
ByÌ mo¿e jak siê nauczê pos³ugiwaÌ metodami, którymi wy siê pos³ugujecie w tych przekazach to i nauczê siê wiêkszego wyczulenia w rozró¿nianiu owych wibracji, ale póki co moje wibracje rezonuj¹ odwrotnie proporcjonalmie do waszych.
Pozdrawiam.
UÂśmiech
CzeœÌ Laguna.

Pozdrawiam.
CzeœÌ Dariuszu !
Nie przeszkadza mi to , Âże Âżle odbierasz te ,jak nazwaÂłeÂś szczÂątkowe czĂŞÂści przekazĂłw ... odsyÂłam CiĂŞ do koĂącowej wersji mojego wÂątku .... UÂśmiech.
Loukas
Gość
« Odpowiedz #3 : Październik 07, 2008, 21:09:24 »

Faktycznie to jakiÂś niesamowity wysyp przekazĂłw... moÂże wprowadzili na rynek jakiÂś nowy psychotrop?
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #4 : Październik 07, 2008, 21:15:29 »

Faktycznie to jakiÂś niesamowity wysyp przekazĂłw... moÂże wprowadzili na rynek jakiÂś nowy psychotrop?

Masz poczucie humoru ..dobrze UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
jasnowidz
Gość
« Odpowiedz #5 : Październik 07, 2008, 21:17:48 »

CzeœÌ Laguna.

Pozdrawiam.
wiesz...negatywne wibracje moÂżna wyczuĂŚ w audycjach Choroszy,wyczynach Pch na pustyni  i  przekazach Lucyny L...ktĂłra  sobÂą juÂż dawno nie jest...
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2008, 21:18:14 wysłane przez jasnowidz » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 07, 2008, 21:29:36 »

CzeœÌ Laguna.

Pozdrawiam.
wiesz...negatywne wibracje moÂżna wyczuĂŚ w audycjach Choroszy,wyczynach Pch na pustyni  i  przekazach Lucyny L...ktĂłra  sobÂą juÂż dawno nie jest...
PrawdĂŞ mĂłwisz jasnowidzko pani Lucyna chyba nie jest juÂż czÂłowiekiem....OczywiÂście to moje zdanie .
Kristobal
Gość
« Odpowiedz #7 : Październik 07, 2008, 21:30:49 »

Znam przekazy Laguny juÂż od ponad pó³ roku - w caÂłoÂści  - wiĂŞc moje zdanie jest takie, Âże zawierajÂą 100xwiecej miÂłoÂści i ÂświatÂła niÂż typowe z projektu cheops... zresztÂą nie ma co porĂłwnywac - 70% sesji cheopsa to i tak zwykle nieistotne, nie wiele wnoszÂące pytania od "widzĂłw" + wiele wymijajÂących odpowiedzi Samuela.
Generalnie jestem sceptyczny wobec wszelkich channelingow - bo skÂąd niby mamy wiedzieĂŚ czy ten ktĂłry z drugiej strony przedstawia siĂŞ jako Samuel, Wotter, Saint Germain, czy Federacja ÂŚwiatÂła - jest nim naprawdĂŞ - moÂże tak naprawdĂŞ to jakaÂś b³¹kajÂąca siĂŞ dusza, ktĂłra ma z nas ubaw  ? UÂśmiech
OczywiÂście globalnie, channelingi majÂą czĂŞsto bardzo pozytywny, wrĂŞcz humanistyczny wydÂźwiĂŞk - mam na myÂśli przekazy Kasjopean, Plejadian itp.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #8 : Październik 07, 2008, 21:58:26 »

Znam przekazy Laguny juÂż od ponad pó³ roku - w caÂłoÂści  - wiĂŞc moje zdanie jest takie, Âże zawierajÂą 100xwiecej miÂłoÂści i ÂświatÂła niÂż typowe z projektu cheops... zresztÂą nie ma co porĂłwnywac - 70% sesji cheopsa to i tak zwykle nieistotne, nie wiele wnoszÂące pytania od "widzĂłw" + wiele wymijajÂących odpowiedzi Samuela.
Generalnie jestem sceptyczny wobec wszelkich channelingow - bo skÂąd niby mamy wiedzieĂŚ czy ten ktĂłry z drugiej strony przedstawia siĂŞ jako Samuel, Wotter, Saint Germain, czy Federacja ÂŚwiatÂła - jest nim naprawdĂŞ - moÂże tak naprawdĂŞ to jakaÂś b³¹kajÂąca siĂŞ dusza, ktĂłra ma z nas ubaw  ? UÂśmiech
OczywiÂście globalnie, channelingi majÂą czĂŞsto bardzo pozytywny, wrĂŞcz humanistyczny wydÂźwiĂŞk - mam na myÂśli przekazy Kasjopean, Plejadian itp.

Brawo Kristobal to jest zdrowe podejÂście do tematu ChannellingĂłw....MogÂą zawieraĂŚ prawdĂŞ oraz faÂłsz... I to prawda, nigdy niewiadomo skÂąd pochodzi dane ÂżrĂłdÂło informacji..Nie moÂżna wierzyĂŚ Âślepo w to co one nam odsÂłaniajÂą..Zawsze przed wejÂściem w kontakt naleÂży zastosowaĂŚ inwokacjĂŞ , to daje wiĂŞcej pewnoÂści z kim uzyskujemy owy kontakt....
Enigma
Gość
« Odpowiedz #9 : Październik 07, 2008, 23:02:36 »

No to teraz moje podejÂście... Chichot

Laguno, na poczatku chce ci podziekowaĂŚ za uchylenie wiekszej iloÂści przekazu. Zawsze to coÂś wiecej niÂż jedynie skÂąpych kilka zdaĂą i bĂŞde staraÂła sie uwypukliĂŚ zarĂłwno negatywne jak i pozytywne strony.

Na poczatku tytuÂł: dlaczego 'syzyfowa praca, nieudany najazd na ziemie'? W przytoczonym przez ciebie fragmencie nie ma wspomnienia iÂż Samuel chce sprowadziĂŚ GadziÂą RodzinkĂŞ  - jak to sama napisaÂłaÂś. Czy to aby nie jest twĂłj prywatny poglÂąd na sprawĂŞ? Czy moze taki fragment znajduje sie gdzie indziej, pytam bo mnie to wszystko ciekawi.
Widze w twoim fragmencie tu ze jego rola i Pch ma sie w pewnym momencie skoĂączyĂŚ. Ale czy jest to az taka tajemnicÂą? mysle ze nie i wiele osĂłb zdaje sobie z tego sprawe, a co bedzie dalej to juÂż jest wiele spekulacji. Mamy na stronie rĂłwnieÂż i przekaz z automatycznego pisma od Mory, prosiÂłam go aby zapytaÂł 'czy Samuel jest jaszczurkÂą'? Oto odpowiedzi:

P: Kim jest Samuel?
O: Hebrajski Prorok straÂżnik Arki Przymierza.
P: StraÂżnik? Czym jest Arka Przymierza?
O: Tak straÂżnik paktu jest odpowiedzialny za przymierza zawarte z ludem hebrajskim kilka tysiecy wiosen wczeÂśniej. Arka Przymierza to symbol w ktĂłrym ... jest umowa.
P: Z kim lud zawarÂł pakt? i jaki cel miaÂł ten pakt?
O: Z odkrywcami z gwiazd cel jest mi nieznany.
P: Jakimi odkrywcami? dlaczego nieznasz celu?
O: WzajemnoœÌ obcy wy. Stra¿nik nie pozwala.

i drugi podobny:
P: Mam pytanie. Kim jest opiekun ziemi?
O: Dobrze skoro ufasz mi odpowiem. Jest to inny front. Duch i straÂżnik Arki Przymierza.
P: Jaki ma cel?
O: DopeÂłniĂŚ pakt do koĂąca.
P: Czy jest dobry czy zÂły?
O: Jest dobry. Ale tak jak bogowie inny dawno temu zrobiÂł zÂło i teÂż chce odkupiĂŚ winy za wasze cierpienie. Dlatego czas Âślepoty idzie koniec.
P: Jakie zÂło?
O: On wie najlepiej sam.

Co o tym powiesz, bo pad³o tu stwierdzenie 'który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz, aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI odwaliÌ czarn¹ robotê i choÌ mu siê to bardzo nie spodoba obeœÌ siê bez smaku' .
Wiec czy mozesz to jakoÂś skomentowac? ChciaÂłabym znaĂŚ zdanie z kilku ÂźrĂłdeÂł.

Cytat: Laguna
KiedyÂś w medytacji widziaÂłam symbol oraz ÂświÂątynie i znak 3 oka , co to za symbol
to co widziaÂłaÂś to bardzo waÂżny symbol jest to symbol ÂŻYCIA ,ktĂłry jest kluczem wrĂłt jakie zostanÂą otwarte , ale on siĂŞ Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to rĂłwnieÂż dla Twojej ochrony.

Czy mozesz coÂś wiecej napisac o jego wyglÂądzie? Czy byÂł w trĂłjkÂącie, bez Âżadnych linii graficznych? Ja sama uwazam ze znak 3 oka za pozytywny.

Co do bycia Kap³ank¹, mysle ze nazwy nie s¹ wa¿ne. Popatrz na Lucyne z innej perspektywy, to takze cz³owiek, kobieta która znalaz³a sie w tej sytuacji, jak w matni. Ani wyjœÌ ani uciec, jej rola wcale nie jest do pozazdroszczenia wiele sie mówi z³ego o przekazach, a jeszcze wiecej jest niewyjasnionych domys³ów. Wiec póki mozesz ciesz sie swoj¹ sytuacj¹, swobod¹ ze nie masz na plecach ¿adnego cie¿aru, nie pisze tego z³oœliwe wyczuwam ze czas beztrostki dla ciebie równie¿ sie kiedyœ zakoùczy. Mysle ze po 12r wiele osób które dzisiaj s¹ w cieniu, bed¹ mia³y swoje role do spe³nienia, wtedy Lucyna odsapnie a co z tego wyniknie...to ogromny cie¿ar i odpowiedzialnoœÌ i za nic nie chcia³abym sie z ni¹ zamieniÌ.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #10 : Październik 07, 2008, 23:32:51 »

Enigma UÂśmiech
Czy mogĂŞ siĂŞ  "podpisaĂŚ" pod tym co napisaÂłaÂś? Mam duÂże zapotrzebowanie na wiedzĂŞ ,dlatego jestem ciekawa odpowiedzi Laguny.Podobno na naukĂŞ nigdy nie jest za póŸno UÂśmiech
ps; przeczytaÂłam link ktĂłry mi podaÂłas na priv(dziekujĂŞ) ,zrobiÂł na mnie przygnĂŞbiajÂące wraÂżenie,wcale nie czuÂłam w nim troski i miÂłoÂści wzgledem ludzi,tylko rozgoryczonÂą i uraÂżona ambicjĂŞ odtrÂąconej kobiety.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kristobal
Gość
« Odpowiedz #11 : Październik 08, 2008, 05:48:44 »

O: Tak straÂżnik paktu jest odpowiedzialny za przymierza zawarte z ludem hebrajskim kilka tysiecy wiosen wczeÂśniej. Arka Przymierza to symbol w ktĂłrym ... jest umowa.

Tylko ciÂągle nie znamy toÂżsamoÂści Samuela.... Mam nadziejĂŞ, Âże Mora zapyta konkretnie - skÂąd pochodzi Samuel - czy jest Reptilianiem, Plejadanem czy moÂże jeszcze kimÂś innym?
Ten pakt zawarty z ludem hebrajskim brzmi tajemniczo... Czy dotyczy³o to faktu, ¿e ¯ydzi stali siê narodem "wybranym". A mo¿e, tak jak to zasugerowa³ w jednej z ksi¹¿ek Arnold Mostowicz, by³ to naród "wybrany do eksperymentu" (choÌby ta 40 letnia wêdrówka przez pustyniê jako test maszyny do produkcji manny itp).
Albo, moÂże Samuel byÂł odpowiedzialny jeszcze wczeÂśniej za coÂś - np. za zagnanie genetycznie zmodyfikowanych maÂłpoludĂłw do pracy w kopalniach w Afryce (Âślady regularnego wydobycia z przed 100-200 tys. lat) - jak wspominajÂą o tym sumeryjskie mity.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #12 : Październik 08, 2008, 08:29:14 »

No to teraz moje podejÂście... Chichot

Laguno, na poczatku chce ci podziekowaĂŚ za uchylenie wiekszej iloÂści przekazu. Zawsze to coÂś wiecej niÂż jedynie skÂąpych kilka zdaĂą i bĂŞde staraÂła sie uwypukliĂŚ zarĂłwno negatywne jak i pozytywne strony.

Na poczatku tytuÂł: dlaczego 'syzyfowa praca, nieudany najazd na ziemie'? W przytoczonym przez ciebie fragmencie nie ma wspomnienia iÂż Samuel chce sprowadziĂŚ GadziÂą RodzinkĂŞ  - jak to sama napisaÂłaÂś. Czy to aby nie jest twĂłj prywatny poglÂąd na sprawĂŞ? Czy moze taki fragment znajduje sie gdzie indziej, pytam bo mnie to wszystko ciekawi.
Widze w twoim fragmencie tu ze jego rola i Pch ma sie w pewnym momencie skoĂączyĂŚ. Ale czy jest to az taka tajemnicÂą? mysle ze nie i wiele osĂłb zdaje sobie z tego sprawe, a co bedzie dalej to juÂż jest wiele spekulacji. Mamy na stronie rĂłwnieÂż i przekaz z automatycznego pisma od Mory, prosiÂłam go aby zapytaÂł 'czy Samuel jest jaszczurkÂą'? Oto odpowiedzi:

i drugi podobny:
P: Mam pytanie. Kim jest opiekun ziemi?
O: Dobrze skoro ufasz mi odpowiem. Jest to inny front. Duch i straÂżnik Arki Przymierza.
P: Jaki ma cel?
O: DopeÂłniĂŚ pakt do koĂąca.
P: Czy jest dobry czy zÂły?
O: Jest dobry. Ale tak jak bogowie inny dawno temu zrobiÂł zÂło i teÂż chce odkupiĂŚ winy za wasze cierpienie. Dlatego czas Âślepoty idzie koniec.
P: Jakie zÂło?
O: On wie najlepiej sam.

Co o tym powiesz, bo pad³o tu stwierdzenie 'który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz, aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI odwaliÌ czarn¹ robotê i choÌ mu siê to bardzo nie spodoba obeœÌ siê bez smaku' .
Wiec czy mozesz to jakoÂś skomentowac? ChciaÂłabym znaĂŚ zdanie z kilku ÂźrĂłdeÂł.

Cytat: Laguna
KiedyÂś w medytacji widziaÂłam symbol oraz ÂświÂątynie i znak 3 oka , co to za symbol
to co widziaÂłaÂś to bardzo waÂżny symbol jest to symbol ÂŻYCIA ,ktĂłry jest kluczem wrĂłt jakie zostanÂą otwarte , ale on siĂŞ Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to rĂłwnieÂż dla Twojej ochrony.

Czy mozesz coÂś wiecej napisac o jego wyglÂądzie? Czy byÂł w trĂłjkÂącie, bez Âżadnych linii graficznych? Ja sama uwazam ze znak 3 oka za pozytywny.

Co do bycia Kap³ank¹, mysle ze nazwy nie s¹ wa¿ne. Popatrz na Lucyne z innej perspektywy, to takze cz³owiek, kobieta która znalaz³a sie w tej sytuacji, jak w matni. Ani wyjœÌ ani uciec, jej rola wcale nie jest do pozazdroszczenia wiele sie mówi z³ego o przekazach, a jeszcze wiecej jest niewyjasnionych domys³ów. Wiec póki mozesz ciesz sie swoj¹ sytuacj¹, swobod¹ ze nie masz na plecach ¿adnego cie¿aru, nie pisze tego z³oœliwe wyczuwam ze czas beztrostki dla ciebie równie¿ sie kiedyœ zakoùczy. Mysle ze po 12r wiele osób które dzisiaj s¹ w cieniu, bed¹ mia³y swoje role do spe³nienia, wtedy Lucyna odsapnie a co z tego wyniknie...to ogromny cie¿ar i odpowiedzialnoœÌ i za nic nie chcia³abym sie z ni¹ zamieniÌ.

Enigma odpowiem na powyÂższe tylko w ten sposĂłb jn:

odp:Ja to czujê w ten sposób: Ludzie zaczynaj¹ czytaÌ przekaz to wci¹ga poniewa¿ sam temat jest doœÌ ciekawy , zw³aszcza otoczka PIRAMIDY (wiadomo zawsze s¹ fascynuj¹ce) , ale czytaj¹c taki delikwent nie zdaje sobie sprawy z tego ,¿e energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominowaÌ , wp³ywaÌ na jego myœlenie, zaczyna dziwnie siê zachowywaÌ -wed³ug mnie przesi¹ka energi¹ agresji stajê siê jakby obsesyjny, zaborczy.....

OdnoÂśnie mojej osoby:Moje odczucia

Ja jak ju¿ wspomnia³am w w¹tku zamieszczonym na forum od razu przeczyta³am wiêksz¹ iloœÌ tych przekazów i tez przez jakieœ dwa tyg. by³am jakby pod wp³ywem tej energii. ale zaczê³am siê zastanawiaÌ ,¿e to coœ nie tak ..(zaczê³am wêszyÌ , pyta³am równie¿ Byt z którym ja mia³am kontakt , ale to równie¿ zamieœci³am..W rezultacie zada³am sobie samej to pytanie ..otrzyma³am odpowiedz Oni w sumie nic nie zrobi¹ bo, nie zostan¹ dopuszczeni do tego , ale czerpi¹ energie z tego fanatyzmu i ludzi . Pos³uguj¹ siê manipulacj¹ ...
Dlatego tak waÂżne jest nauczanie samego siebie "samodzielnego myÂślenia".
OsobiÂście nie lubiĂŞ pisaĂŚ przekazĂłw bo zawsze to jednak jest ingerencja w Nas, owszem moÂżna czerpaĂŚ z tego informacjĂŞ , rodzi siĂŞ jednak pytanie czy warto??
Enigma s³usznie napisa³a, ¿e dla Lucyny to wielkie obci¹¿enie z którego jak podejrzewam nie mo¿e siê ju¿ wycofaÌ ., ale wiem jak Ta kobieta mo¿e siê czuÌ lub czu³a bo niewiadomo czy nadal czuje.

Otrzyma³am wiele odpowiedzi p³yn¹cych z mojego wnetrza -Tak naprawdê nie s¹ nam potrzebne jakieœ byty , aby zg³êbiaÌ wiedzê i otrzymywaÌ trafne odpowiedzi.Myœlê warto nad tym przynajmniej siê zatrzymaÌ i sprawdziÌ w sobie to, czego dostarczaj¹ te i inne Byty. Uœmiech

Zatem Enigma proszê nie doszukujcie siê z mojej strony jak to czêsto jest w³asnie odczuwane w zwolennikach P.CH -zemsty, b¹dz w stylu ¿e ,mo¿e jestem by³a jaskó³k¹, b¹dz niezrealizowana w pysze kobiet¹..

Jestem ponad tym ....¯YCZÊ WAM TEGO SAMEGO ZE SZCZEREGO SERCA
ps.Tak zgadzam siĂŞ po roku 012 bĂŞdzie wielu ludzi miaÂło duÂżo pracy zwÂłaszcza tych oÂświeconych,
OdnoÂśnie symbolu to rĂłwnieÂż biorĂŞ pod uwagĂŞ tylko tÂą informacjĂŞ jakÂą otrzymaÂłam w medytacji , a odpowiedz zawarta w przekazie jest mniej brana pod uwagĂŞ w moim rozumieniu.
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 09:07:00 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #13 : Październik 08, 2008, 08:35:39 »

Tylko ciÂągle nie znamy toÂżsamoÂści Samuela.... Mam nadziejĂŞ, Âże Mora zapyta konkretnie - skÂąd pochodzi Samuel - czy jest Reptilianiem, Plejadanem czy moÂże jeszcze kimÂś innym?
Ten pakt zawarty z ludem hebrajskim brzmi tajemniczo... Czy dotyczy³o to faktu, ¿e ¯ydzi stali siê narodem "wybranym". A mo¿e, tak jak to zasugerowa³ w jednej z ksi¹¿ek Arnold Mostowicz, by³ to naród "wybrany do eksperymentu" (choÌby ta 40 letnia wêdrówka przez pustyniê jako test maszyny do produkcji manny itp).
Albo, moÂże Samuel byÂł odpowiedzialny jeszcze wczeÂśniej za coÂś - np. za zagnanie genetycznie zmodyfikowanych maÂłpoludĂłw do pracy w kopalniach w Afryce (Âślady regularnego wydobycia z przed 100-200 tys. lat) - jak wspominajÂą o tym sumeryjskie mity.

Jest du¿o w tym prawdy w tym o czym piszesz , ma³o tego z róznych ¿róde³ mo¿na zaczerpn¹Ì wiedzê na temat Anunnaki, Reptilians - wszystkie te ¿ród³a prowadz¹ w³aœnie do Bogów Sumeryjskich..
wiki
Gość
« Odpowiedz #14 : Październik 08, 2008, 09:12:54 »

Dziekuję Laguno UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

A teraz trochę logiki, nie bierz oczywiście Tego do Siebie, masz prawo czuć inaczej.

....Tylko pytanie po co w takim razie ma być znalezione te urządzenie? A może można wykorzystać je nietylko w złych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosći GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....

To zdanie przeczy wszystkiemu, Enki nie może być gadem, ponieważ dlaczego wybrał by do pomocy słowian, którzy zawsze stali z boku rozgrywek Arianów i Reptalianów. Jeżeli nałeżałby do Gadziej rodzinki, uwierz pierwsza za łopatę by się złapała Królowa Matka z całą sitwą gadów. ( dziękuję Ci redmuluc za bardzo ciekawy filmy, który mi dużo rozjaśnił))

Więc znowu pudło, trzeba szukać dalej Samuel najwyraźniej nie ma nic wspólnego z gadami. CoÂś

Ja to czuję w ten sposób: Ludzie zaczynają czytać przekaz to wciąga ponieważ sam temat jest dość ciekawy , zwłaszcza otoczka PIRAMIDY (wiadomo zawsze są fascynujące) , ale czytając taki delikwent nie zdaje sobie sprawy z tego ,że energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominować , wpływać na jego myślenie, zaczyna dziwnie się zachowywać -według mnie przesiąka energią agresji staję się jakby obsesyjny, zaborczy.....

U mnie jest wręcz przeciwnie, nigdy nie interesowały mnie piramidy, myślę jakby bardziej empatycznie, dziwnie się nie zachowuje( jeżeli by tak było to odrazu moja twardo stąpajaca rodzinka po ziemi wysłałaby mnie do psychiatry), jestem bardziej radosna, cieszę się z pierdół, więcej czasu poświęcam dzieciom i bardiej je rozumiem.  UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

Jestem ponad tym ....ŻYCZĘ WAM TEGO SAMEGO ZE SZCZEREGO SERCA

Dziękuję Laguno, ja też nie jestem ani fanatykiem, ani przeciwnikiem, jestem obserwatorem MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 09:13:57 wysłane przez wiki » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #15 : Październik 08, 2008, 09:19:36 »

DziekujĂŞ Laguno UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

A teraz trochĂŞ logiki, nie bierz oczywiÂście Tego do Siebie, masz prawo czuĂŚ inaczej.

....Tylko pytanie po co w takim razie ma byĂŚ znalezione te urzÂądzenie? A moÂże moÂżna wykorzystaĂŚ je nietylko w zÂłych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosĂŚi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....

To zdanie przeczy wszystkiemu, Enki nie mo¿e byÌ gadem, poniewa¿ dlaczego wybra³ by do pomocy s³owian, którzy zawsze stali z boku rozgrywek Arianów i Reptalianów. Je¿eli na³e¿a³by do Gadziej rodzinki, uwierz pierwsza za ³opatê by siê z³apa³a Królowa Matka z ca³¹ sitw¹ gadów. ( dziêkujê Ci redmuluc za bardzo ciekawy filmy, który mi du¿o rozjaœni³))

WiĂŞc znowu pudÂło, trzeba szukaĂŚ dalej Samuel najwyraÂźniej nie ma nic wspĂłlnego z gadami. CoÂś

Ja to czujê w ten sposób: Ludzie zaczynaj¹ czytaÌ przekaz to wci¹ga poniewa¿ sam temat jest doœÌ ciekawy , zw³aszcza otoczka PIRAMIDY (wiadomo zawsze s¹ fascynuj¹ce) , ale czytaj¹c taki delikwent nie zdaje sobie sprawy z tego ,¿e energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominowaÌ , wp³ywaÌ na jego myœlenie, zaczyna dziwnie siê zachowywaÌ -wed³ug mnie przesi¹ka energi¹ agresji stajê siê jakby obsesyjny, zaborczy.....

U mnie jest wrĂŞcz przeciwnie, nigdy nie interesowaÂły mnie piramidy, myÂślĂŞ jakby bardziej empatycznie, dziwnie siĂŞ nie zachowuje( jeÂżeli by tak byÂło to odrazu moja twardo stÂąpajaca rodzinka po ziemi wysÂłaÂłaby mnie do psychiatry), jestem bardziej radosna, cieszĂŞ siĂŞ z pierdó³, wiĂŞcej czasu poÂświĂŞcam dzieciom i bardiej je rozumiem.  UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

Jestem ponad tym ....¯YCZÊ WAM TEGO SAMEGO ZE SZCZEREGO SERCA

DziĂŞkujĂŞ Laguno, ja teÂż nie jestem ani fanatykiem, ani przeciwnikiem, jestem obserwatorem MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie

Jaki film moÂże dacie mnie  rĂłwnieÂż linka  UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
wiki
Gość
« Odpowiedz #16 : Październik 08, 2008, 09:23:05 »

http://rapidshare.com/files/150971425/David_Icke-Revelations_Of_A_Mother_Goddess.part1.rar
http://rapidshare.com/files/150983368/David_Icke-Revelations_Of_A_Mother_Goddess.part2.rar
http://rapidshare.com/files/151245642/David_Icke-Revelations_Of_A_Mother_Goddess.part3.rar
http://rapidshare.com/files/151258808/David_Icke-Revelations_Of_A_Mother_Goddess.part4.rar

Pozdrawiam, ÂżyczĂŞ miÂłego oglÂądania i trzymania sie krzesÂła haha
jasnowidz
Gość
« Odpowiedz #17 : Październik 08, 2008, 09:38:35 »

Ja napiszĂŞ tylko jedno w tym wÂątku: przekazy przekazami..i teÂż nie opieram siĂŞ wy³¹cznie na nich....ale najwaÂżniejsze jest to co siĂŞ czujĂŞ...intuicja  jest najwaÂżniejsza...moÂże siĂŞ powtĂłrzĂŞ ...ale
na poczÂątku 2006 roku - ogolnie wtedy nie zajmowaÂłam siĂŞ chanellingiem...znajomy podesÂłaÂł mi link strony PCH, abym siĂŞ zainteresowaÂła tÂą sprawÂą...po przeczytaniu kilkudzesiĂŞciu sesji z LucynÂą poczuÂłam, Âże jest to samo zÂło...Âże to nie jest dobre i wcale nie pomoÂże ziemi a wrĂŞcz moÂże jej zaszkodziĂŚ. Byty  z jakimi nawiÂązano kontakt majÂą na celu spowodowanie chaosu na naszej planecie...i im siĂŞ to doskonale udaje...
wiki
Gość
« Odpowiedz #18 : Październik 08, 2008, 09:51:08 »

jasnowidz, wiesz to samo pytanie zadawa³am kilku wró¿bitom, i odpowiedŸ zupe³nie odmienna od Twojej.

Pozdrawiam
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #19 : Październik 08, 2008, 10:18:21 »

jasnowidz, wiesz to samo pytanie zadawa³am kilku wró¿bitom, i odpowiedŸ zupe³nie odmienna od Twojej.

Pozdrawiam
Wró¿bici siê okreœlili tak Wiki? A odrobina w³asnego myœlenia? Chyba, ¿e polegasz na innych nie na sobie -TO dlaczego mi nie wierzysz?? Powiem Ci dlaczego bo sama masz czuÌ to w Sobie Wiki Uœmiech)))) Uœmiech
wiki
Gość
« Odpowiedz #20 : Październik 08, 2008, 11:15:52 »

Laguno ja już w innych wątkach pisałam o swoich odczuciach, Przewodnik duchowy co mi na ten temat powiedział, jakie sa moje odczucia, jak sie czuje to już w tym wątku, a że mam możliwość poradzenia się tarocisty i mam kolegę szmana to co mi szkodziło poznac ich zdanie, to tak jak tu na forum, każdy pisze cos innego i próbuje przekonać do swoich racji.
 To, że ja czuję cos innego nie znaczy, że mniej lub wiecej kogoś lubię i mniej cenie jego zdanie.  Logiczne myślenie nie wystarcza w tej kwestii. Było juz tu kilku, którzy po paru wywiadach, dodali 2 do 2 i tak im nie wyszło 4. Dlaczego? Bo to co my wiemy to są strzępy informacji.
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 11:16:37 wysłane przez wiki » Zapisane
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #21 : Październik 08, 2008, 11:25:36 »

Laguno ja ju¿ w innych w¹tkach pisa³am o swoich odczuciach, Przewodnik duchowy co mi na ten temat powiedzia³, jakie sa moje odczucia, jak sie czuje to ju¿ w tym w¹tku, a ¿e mam mo¿liwoœÌ poradzenia siê tarocisty i mam kolegê szmana to co mi szkodzi³o poznac ich zdanie, to tak jak tu na forum, ka¿dy pisze cos innego i próbuje przekonaÌ do swoich racji.
 To, Âże ja czujĂŞ cos innego nie znaczy, Âże mniej lub wiecej kogoÂś lubiĂŞ i mniej cenie jego zdanie.  Logiczne myÂślenie nie wystarcza w tej kwestii. ByÂło juz tu kilku, ktĂłrzy po paru wywiadach, dodali 2 do 2 i tak im nie wyszÂło 4. Dlaczego? Bo to co my wiemy to sÂą strzĂŞpy informacji.

Prawda masz rĂłwnieÂż duÂżo racji w tym co napisaÂłas..Wspó³praca z innymi nie jest zÂłem,  waÂżne jedynie jest to ,aby nie zatraciĂŚ i nie zagÂłuszyĂŚ wÂłasnej intuicji... UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #22 : Październik 08, 2008, 11:40:58 »

Tu zacytuje (ogólnie) Icka z ksi¹¿ki "Najwiêkszy Secret".

"Dlaczego to robiÂą, kontrolujÂą nas i zabijajÂą od wiekĂłw ?
RobiÂą to z ZazdroÂści i z NienawiÂści.
ZazdroszczÂą nam tego Âże jesteÂśmy tak potĂŞÂżni, moÂżemy ewoluowaĂŚ,
mamy coœ czego Oni nigdy nie osi¹gn¹: Uczucia, Empatiê i Mi³oœÌ.
MogÂą stworzyĂŚ ekstremalnie bystre i szybkie maszyny, ale tylko do pewnego poziomu.
MogÂą manipulowaĂŚ Naszym umysÂłem, ale tylko do pewnego poziomu.
MogÂą Nas kontrolowaĂŚ , ale tylko do pewnego poziomu.
Nie mogÂą ewoluowaĂŚ. Manipulacjami genetycznymi chcÂą uzyskaĂŚ to co My mamy, a Nam wszystko odebraĂŚ.
Dlatego nienawidzÂą Nas za to Âże jesteÂśmy od nich Bezgranicznie lepsi i dlatego nas niewolÂą i niszczÂą.
Ale to siĂŞ skoĂączy. I oni o tym dobrze WIEDZÂĄ."

Skupmy siĂŞ na naszej wewnĂŞtrznej sile i tym co mamy najlepsze i przygotujmy siĂŞ na nadejÂście Promienia ÂŚwiatÂła.
Jak mĂłwi Hanna Kotwicka na swoich spotkaniach: "Ja Jestem Innym TY"
WedÂług mnie za wiele nie nabrojÂą w Gizie.

Pozdrawiam
Bardziej mnie niepokoi czas ktĂłry nam zostaÂł do 2012. 

KIN 233
Czerwony Krystaliczny WĂŞdrowiec
Fala Wiatru - SiÂła Komunikacji
"DziÂś rozpoznajĂŞ nowe moÂżliwoÂści, przysÂłane mi z szĂłstego wymiaru i
za ich pomocÂą ksztaÂłtujĂŞ nowy ÂświatopoglÂąd..."
wiki
Gość
« Odpowiedz #23 : Październik 08, 2008, 11:52:44 »

ale teÂż nami gardzÂą jako gatunkiem, poniewaÂż czÂłowiek czÂłowiekowi czĂŞsto wilkiem jest, a oni( gady) o siebie bardzo dbajÂą.

Pozdrawiam
redmuluc
Gość
« Odpowiedz #24 : Październik 08, 2008, 12:04:50 »

Niekoniecznie dbają o siebie, różne frakcje toczą ze sobą ustawiczne walki o władzę i wpływy. Ich charakterki idealnie pokazują istoty takie jak Goa'uld z serialu "Gwiezdne Wrota i Wraith ze "Stargate Atlantis". Przy okazji jesteśmy dla nich źródłem energii jak w Matrix'ie. Nasza agresja względem siebie to wyłącznie ich dzieło i systemu który stworzyli.
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 12:08:57 wysłane przez redmuluc » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: