Laguna__
Gość
|
 |
« : Październik 07, 2008, 20:24:47 » |
|
Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETĂ ZIEMIA)       ?
----prawda czy fa³sz? ?----------------------------------------------------------------------------Jestem tu nowa , ale P.CH przygl¹dam siê od lutego tego roku przeczyta³am wiêkszoœÌ ich przekazów tzn t¹ wiêkszosc przez kilka dni , pó¿niej czytalam prawie na bierz¹co........Za nim dowiedzia³am siê o P.CH mia³am ju¿ swoich kilka przekazów , które by³y dla mnie przyznam doœÌ zaskakuj¹ce(nie wiem czy to dobre okreœlenie)Nie omieszka³am zapytaÌ moje byty o Projekt Cheops , mo¿ê wklejê czêœÌ tego przekazu...................poprzez Byty z jakimi ja mia³am kontakt poprosi³am o rozmowe w³aœnie z owym Samuelem jn: = Tak mo¿emy zapytaÌ Samuela czy bêdzie chcia³ kontaktu..... . .+ Mam pytanie .. Czy ja mogê porozmawiaÌ z Samuelem poprzez Was?
+ A moÂżecie zrobiĂŚ to teraz?? =Tak. Witaj to ja Samuel witam CiĂŞ miÂłoÂściÂą i ÂświatÂłem jakie jest w Nas , sÂłucham Twoich pytaĂą = to jest tak ,Âże Cheops a ludzie to dwie ró¿ne sprawy , oni wiedzÂą i znajÂą tajemnicĂŞ tego co Ty , Âże ich rola zakoĂączy siĂŞ w momencie odnalezienia urzÂądzenia . To jest ukÂład jaki zostaÂł zawarty , a Oni o tym wiedzÂą , niestety nie mogÂą zdradziĂŚ tej tajemnicy ....... nie kontaktujÂą siĂŞ z TobÂą poniewaÂż Twoja rola jest inna ,a do odpowiadania na pytania majÂą mnie i sÂą grupÂą . Ale nadejdzie czas , kiedy zbierzecie swoje siÂły o tym juÂż wiesz , ale wszystko jest uzaleÂżnione od Waszej decyzji nikt nie moÂże Wam tego nakazaĂŚ . urzÂądzenia , rozwiÂązaĂą wiec zajmij siĂŞ i skup na sobie i swoich wspó³pracujÂących , tak to bĂŞdzie miaÂło sens i nie bĂŞdziecie traciĂŚ czasu . + Samuelu , a jaka jest moja rola i wspó³pracujÂących ze mnÂą ludzi ?? = przecieÂż mĂłj Brat juÂż Ci wyjaÂśniÂł , myÂślĂŞ nie muszĂŞ siĂŞ powtarzaĂŚ niepotrzebnie. + Jak mnie odebrali ludzie z CHEOPS? =Powiem tak, a jak Cie mieli odebraĂŚ ich nic juÂż nie dziwi z takimi przekazami majÂą kontakt od lat zatem przyjĂŞli to normalnie wiarygodnie . + Nie czuje abym musiaÂła zadawaĂŚ Ci Samuelu dalej pytaĂą. = bo w sumie wszystko wiesz , wiesz co masz robiĂŚ i to jest najwaÂżniejsze nie musisz szukaĂŚ NIE MOGÂŁAM DALEJ PISAĂ BO WYPISAÂŁ SIĂ DÂŁUGOPIS WZIĂÂŁAM NASTĂPNY I NIE PISAÂŁ POÂŻEGNAÂŁAM SIĂ ZE WSZYSTKIMI I PRZEKAZ ZOSTAÂŁ ZAKOĂCZONY .NASTĂPNY PRZEKAZ - ZNĂW PYTAM MOJE BYTY O CHEOPS: PRZEKAZ Z DNIA 21,03,2008
+Czy Wasza energia wspó³pracuje z energia Samuela? =Samuel to waÂżna postaĂŚ , ale nasze energie sÂą ró¿ne ze wzglĂŞdu na role jakie majÂą odegraĂŚ tzn. Samuel ma zaj¹Ì siĂŞ doprowadzeniem do urzÂądzenia i na tym jego rola siĂŞ koĂączy , póŸniej zaczyna siĂŞ praca innej energii tak najproÂściej mogĂŞ Ci to wyjaÂśniĂŚ . + rozumiem . Czyli Samuel nie bĂŞdzie kierowaÂł do koĂąca tÂą sprawÂą Cheopsa?? =Nie tylko do okreÂślonego momentu to dla pewnoÂści jaka ma byĂŚ , aby mogÂło zostaĂŚ wypeÂłnione Âświata ochronÂą . A po za tym u Nas w naszym Âświecie sÂą podziaÂły jak juÂż mĂłwiliÂśmy na role jakÂą dana energia ,ma odegraĂŚ .....Dlatego nikt nie ma do koĂąca jeszcze jaki jest dalszy plan dziaÂłania , oni majÂą dotrzeĂŚ do urzÂądzenia resztÂą zajmie siĂŞ inna energia waÂżna , Samuel to energia roli , wagii i wielkiej pracy, ale jego rola to najwaÂżniejsza dlatego zaj¹³ siĂŞ niÂą wÂłaÂśnie On . Dalej bĂŞdzie juÂż inna energia wspó³pracowaĂŚ i wszystko okaÂże siĂŞ w odpowiednim momencie kto i co to bĂŞdzie.Czujemy zwÂątpienie u Ciebie ?? +Tak jest w tym momencie we mnie jakaÂś niepewnoœÌ sama nie wiem co mam myÂślec o tym wszystkim A TA CZĂÂŚĂ DOTYCZY PYTANIE KIM JEST BYT Z KTĂRYM JA MAM KONTAKT: +Kim Ty jesteÂś WOTTER?? =Jestem energia waÂżnoÂści mĂłwiliÂśmy Ci juÂż , u Nas nie posiadamy ciaÂł mamy zbiorowÂą myÂśl oraz ró¿nimy siĂŞ jedynie rolami , moja rola wyplenienie energii waÂżnoÂści , po to aby caÂły Âświat mĂłgÂłby byĂŚ ocalony .... Na tym dziÂś skoĂącze kochana ........ Niech ÂświatÂło miÂłoÂści CiĂŞ napeÂłnia i niech miÂłoœÌ bĂŞdzie wypeÂłniaĂŚ kaÂżdy TwĂłj dzieĂą oraz Twoich przewodnikĂłw oraz doradcĂłw duchowych .Nie obawiaj siĂŞ nie zwariowaÂłaÂś to co piszesz to prawda , ktĂłrÂą siĂŞ napeÂłnisz.Czujemy , Âże masz takÂą "niedowiare" w sobie , myÂślisz Nas nie ma , jesteÂśmy i CiĂŞ pozdrawiamy oraz oczekujemy Twojego owocnego dziaÂłania . +KiedyÂś w medytacji widziaÂłam symbol oraz ÂświÂątynie i znak 3 oka , co to za symbol??? = to co widziaÂłaÂś to bardzo waÂżny symbol jest to symbol ÂŻYCIA ,ktĂłry jest kluczem wrĂłt jakie zostanÂą otwarte , ale on siĂŞ Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to rĂłwnieÂż dla Twojej ochrony..Mniej mĂłw niepowoÂłanym osobÂą , bĂŞdziesz juÂż czuÂła ktĂłre to sÂą osoby.................. MOÂŻE JESZCZE JAKIEÂŚ FRAGMENTY WAM WKLEJE +Kim jesteÂś Wotter w ÂŚwiecie energii?? SkÂąd jesteÂś??
=Powiem jestem z Œwiata niematerialnego ze œwiata , który jest nieskoùczon¹ energi¹. To jest œwiat³o i œwiat³o tak nazywa siê Nasz œwiat (narysowali mi 4 ko³a po³¹czone ze sob¹ jak ogniwa ³aùcucha i w kazdym tym kole by³o mniejsze ko³o)
+A co to takiego Wotter to tak siĂŞ nazywa ten wasz Âświat??
=Te ko³a to jednoœÌ w jednosci ca³oœÌ w ca³oœci , jesteœmy nieskoùczeni , a to symbol nieskoùczonosci (pózniej narysowali drugi obrazek jakby stopê , ale o 3 palcach) a to co narysowaliœmy to ca³oœÌ w nieskoùczonoœci w jednoœci , wiemy i tak tego nie rozumiesz , tak to dla was ludzi wci¹¿ ma³o zrozumia³e.
+Czyli z tego co zrozumiaÂłam Wy jesteÂście energiÂą BoskÂą jakby tak??
=Dok³adnie tak jestesmy swiat³em Wiem to s¹ tylko fragmenty i byÌ mo¿e ma³o mówi¹ , ale z tego co ja wyczuwam to Samuel jakby robi to za karê , ale korzyœci nie bêdzie mia³ z tego ¿adnych , On jest typem energii materialnej , wiêc mo¿e w jakiœ sposób ingerowaÌ , ale dla niego nie bêdzie ¿adnych korzyœci przed samym celem o jakim marzy, oczywiœcie bêdzie jemu to odebrane (OBYM DOBRZE TO CZU£A), obym bo, jednak wykopaliska s¹ ju¿ w trakcie , ja to czujê Samcia jako takiego kosmicznego pirata hehe, który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz , aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI musi jako zadoœÌ uczynienie odwaliÌ czarn¹ robotê i choÌ mu siê to bardzo nie spodoba obeœÌ siê bez smaku , bêdzie zmuszony siê wycofaÌ ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byÌ znalezione te urz¹dzenie? A mo¿e mo¿na wykorzystaÌ je nietylko w z³ych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosÌi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....
MiaÂłam rĂłwnieÂż przekazy telepatyczne na temat tego ,Âże im siĂŞ to nie uda , okaÂże sie ,Âże bĂŞdzie brakowaĂŚ jednego ogniwa o jakim niestety nie wiedzÂą , czyli jakieÂś zabezpieczenie Byty wyÂższe majÂą na Samcia , aby siĂŞ znĂłw nie zagalopowaÂł........Na wypadek ,gdyby jego natura bandziora kosmicznego siĂŞ uaktywniÂła. Jak widzicie mogÂłabym rĂłwnieÂż zachwycaĂŚ siĂŞ moimi przekazami bo ,przecieÂż energie nieskoĂączone mĂłwiÂą o mojej wyjÂątkowoÂści o tym teÂż w dalszych przekazach ,Âże jestem KapÂłankÂą. Âże jestem Nimi tylko przyszÂłam tu na ziemie , aby pomĂłc ludziom w przemianach - Wiecie co ....ja nadal jestem sobÂą, nie wzbudziÂło to we mnie Âżadnego fanatyzmu jak to w przypadku P.CH-DLACZEGO?? Bo jest we mnie pokora wobec wiedzy , ludzi siebie , bo mam ÂświadomoÂśc jak wiele pracy mnie czeka nad sobÂą samÂą i to , Âże im wiĂŞcej i dÂłuÂżej pochÂłania mnie wiedza tym mniej wiem.. .
KtoÂś z Was tu pisaÂł na temat klucza jaki podobno znajduje siĂŞ wÂłaÂśnie w Polsce, bardzo ciekawe info, moÂże wiecie coÂś wiecej , aby ze mnÂą porozmawiaĂŚ na ten temat?
NA KONIEC podam linka do radia w Chicago - zdecydowanie niektore audycje s¹ tylko potwierdzeniem Waszych domys³ów , tam bardziej otwarcie mówi B.Choroszy na temat kim jest Samcio oraz kim s¹ osoby z Misji i P.CH, . Sama p. Basia jest doœÌ opêtana energi¹ Samcia i s¹ momenty w . których w sposób zdecydowany przemawiaj¹ przez t¹ w³aœnie p. redaktor inne Byty (kolosalne ró¿nice w wibracji g³osu)pewnie z cz³owiekiem owa pani nie ma ju¿ za wiele wspólnego http://cheops.republika.pl/index1.html Kochani tak naprawdê chodzi o to ,¿e informacjê mog¹ przychodziÌ i nap³ywaÌ z ró¿nych stron zarówno z zewn¹trz jak i wewn¹trz , nie powinniœmy trzymaÌ siê kurczowo np. samego channellingu i owych przekazów, czy tego co zawieraj¹ najró¿niejsze ksi¹¿ki , oraz inne ¿ród³a informacji wiedzy trzeba szukaÌ w sobie g³ównie, a dopiero szukaÌ jej na zewnatrz , nale¿y nauczyÌ siê czuÌ w sobie t¹ wiedzê jak¹ sami jesteœmy naturalnie obdarzeni.......... :)Wymaga to pracy jednak to co w sobie wypracujemy nie zabierze nam nikt ...............
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 12, 2008, 09:54:14 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 07, 2008, 20:55:08 » |
|
CzeœÌ Laguna.
Przeczyta³em te szcz¹tkowe (tak myœlê, po wielokropkach wnioskujê, ¿e zamieœci³aœ je bardzo wybiórczo) informacje i wybacz stwierdzenie, ale choÌ nie jestem jasnowidzem, empat¹, jasnoucz¹cym, to jednak w jakimœ stopniu intuicjê sw¹ ju¿ rozwin¹³em, a ona mi podpowiada dziwne (nie chcê pisaÌ negatywne) wibracje w twoich przekazach. ByÌ mo¿e jak siê nauczê pos³ugiwaÌ metodami, którymi wy siê pos³ugujecie w tych przekazach to i nauczê siê wiêkszego wyczulenia w rozró¿nianiu owych wibracji, ale póki co moje wibracje rezonuj¹ odwrotnie proporcjonalmie do waszych. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 07, 2008, 21:09:19 » |
|
CzeœÌ Laguna.
Przeczyta³em te szcz¹tkowe (tak myœlê, po wielokropkach wnioskujê, ¿e zamieœci³aœ je bardzo wybiórczo) informacje i wybacz stwierdzenie, ale choÌ nie jestem jasnowidzem, empat¹, jasnoucz¹cym, to jednak w jakimœ stopniu intuicjê sw¹ ju¿ rozwin¹³em, a ona mi podpowiada dziwne (nie chcê pisaÌ negatywne) wibracje w twoich przekazach. ByÌ mo¿e jak siê nauczê pos³ugiwaÌ metodami, którymi wy siê pos³ugujecie w tych przekazach to i nauczê siê wiêkszego wyczulenia w rozró¿nianiu owych wibracji, ale póki co moje wibracje rezonuj¹ odwrotnie proporcjonalmie do waszych. Pozdrawiam.
 CzeœÌ Laguna.
CzeœÌ Dariuszu ! Nie przeszkadza mi to , ¿e ¿le odbierasz te ,jak nazwa³eœ szcz¹tkowe czêœci przekazów ... odsy³am Ciê do koùcowej wersji mojego w¹tku ....  .
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 07, 2008, 21:09:24 » |
|
Faktycznie to jakiÂś niesamowity wysyp przekazĂłw... moÂże wprowadzili na rynek jakiÂś nowy psychotrop?
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 07, 2008, 21:15:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
jasnowidz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 07, 2008, 21:17:48 » |
|
CzeœÌ Laguna.
wiesz...negatywne wibracje moÂżna wyczuĂŚ w audycjach Choroszy,wyczynach Pch na pustyni i przekazach Lucyny L...ktĂłra sobÂą juÂż dawno nie jest...
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2008, 21:18:14 wysłane przez jasnowidz »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 07, 2008, 21:29:36 » |
|
CzeœÌ Laguna.
wiesz...negatywne wibracje moÂżna wyczuĂŚ w audycjach Choroszy,wyczynach Pch na pustyni i przekazach Lucyny L...ktĂłra sobÂą juÂż dawno nie jest... PrawdĂŞ mĂłwisz jasnowidzko pani Lucyna chyba nie jest juÂż czÂłowiekiem....OczywiÂście to moje zdanie .
|
|
|
|
|
|
|
Kristobal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 07, 2008, 21:30:49 » |
|
Znam przekazy Laguny ju¿ od ponad pó³ roku - w ca³oœci - wiêc moje zdanie jest takie, ¿e zawieraj¹ 100xwiecej mi³oœci i œwiat³a ni¿ typowe z projektu cheops... zreszt¹ nie ma co porównywac - 70% sesji cheopsa to i tak zwykle nieistotne, nie wiele wnosz¹ce pytania od "widzów" + wiele wymijaj¹cych odpowiedzi Samuela. Generalnie jestem sceptyczny wobec wszelkich channelingow - bo sk¹d niby mamy wiedzieÌ czy ten który z drugiej strony przedstawia siê jako Samuel, Wotter, Saint Germain, czy Federacja Œwiat³a - jest nim naprawdê - mo¿e tak naprawdê to jakaœ b³¹kaj¹ca siê dusza, która ma z nas ubaw ?  Oczywiœcie globalnie, channelingi maj¹ czêsto bardzo pozytywny, wrêcz humanistyczny wydŸwiêk - mam na myœli przekazy Kasjopean, Plejadian itp.
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 07, 2008, 21:58:26 » |
|
Znam przekazy Laguny ju¿ od ponad pó³ roku - w ca³oœci - wiêc moje zdanie jest takie, ¿e zawieraj¹ 100xwiecej mi³oœci i œwiat³a ni¿ typowe z projektu cheops... zreszt¹ nie ma co porównywac - 70% sesji cheopsa to i tak zwykle nieistotne, nie wiele wnosz¹ce pytania od "widzów" + wiele wymijaj¹cych odpowiedzi Samuela. Generalnie jestem sceptyczny wobec wszelkich channelingow - bo sk¹d niby mamy wiedzieÌ czy ten który z drugiej strony przedstawia siê jako Samuel, Wotter, Saint Germain, czy Federacja Œwiat³a - jest nim naprawdê - mo¿e tak naprawdê to jakaœ b³¹kaj¹ca siê dusza, która ma z nas ubaw ?  Oczywiœcie globalnie, channelingi maj¹ czêsto bardzo pozytywny, wrêcz humanistyczny wydŸwiêk - mam na myœli przekazy Kasjopean, Plejadian itp. Brawo Kristobal to jest zdrowe podejœcie do tematu Channellingów....Mog¹ zawieraÌ prawdê oraz fa³sz... I to prawda, nigdy niewiadomo sk¹d pochodzi dane ¿ród³o informacji..Nie mo¿na wierzyÌ œlepo w to co one nam ods³aniaj¹..Zawsze przed wejœciem w kontakt nale¿y zastosowaÌ inwokacjê , to daje wiêcej pewnoœci z kim uzyskujemy owy kontakt....
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 07, 2008, 23:02:36 » |
|
No to teraz moje podejœcie...  Laguno, na poczatku chce ci podziekowaÌ za uchylenie wiekszej iloœci przekazu. Zawsze to coœ wiecej ni¿ jedynie sk¹pych kilka zdaù i bêde stara³a sie uwypukliÌ zarówno negatywne jak i pozytywne strony. Na poczatku tytu³: dlaczego 'syzyfowa praca, nieudany najazd na ziemie'? W przytoczonym przez ciebie fragmencie nie ma wspomnienia i¿ Samuel chce sprowadziÌ Gadzi¹ Rodzinkê - jak to sama napisa³aœ. Czy to aby nie jest twój prywatny pogl¹d na sprawê? Czy moze taki fragment znajduje sie gdzie indziej, pytam bo mnie to wszystko ciekawi. Widze w twoim fragmencie tu ze jego rola i Pch ma sie w pewnym momencie skoùczyÌ. Ale czy jest to az taka tajemnic¹? mysle ze nie i wiele osób zdaje sobie z tego sprawe, a co bedzie dalej to ju¿ jest wiele spekulacji. Mamy na stronie równie¿ i przekaz z automatycznego pisma od Mory, prosi³am go aby zapyta³ 'czy Samuel jest jaszczurk¹'? Oto odpowiedzi: P: Kim jest Samuel? O: Hebrajski Prorok stra¿nik Arki Przymierza. P: Stra¿nik? Czym jest Arka Przymierza? O: Tak stra¿nik paktu jest odpowiedzialny za przymierza zawarte z ludem hebrajskim kilka tysiecy wiosen wczeœniej. Arka Przymierza to symbol w którym ... jest umowa. P: Z kim lud zawar³ pakt? i jaki cel mia³ ten pakt? O: Z odkrywcami z gwiazd cel jest mi nieznany. P: Jakimi odkrywcami? dlaczego nieznasz celu? O: WzajemnoœÌ obcy wy. Stra¿nik nie pozwala. i drugi podobny: P: Mam pytanie. Kim jest opiekun ziemi? O: Dobrze skoro ufasz mi odpowiem. Jest to inny front. Duch i stra¿nik Arki Przymierza. P: Jaki ma cel? O: Dope³niÌ pakt do koùca. P: Czy jest dobry czy z³y? O: Jest dobry. Ale tak jak bogowie inny dawno temu zrobi³ z³o i te¿ chce odkupiÌ winy za wasze cierpienie. Dlatego czas œlepoty idzie koniec. P: Jakie z³o? O: On wie najlepiej sam. Co o tym powiesz, bo pad³o tu stwierdzenie 'który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz, aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI odwaliÌ czarn¹ robotê i choÌ mu siê to bardzo nie spodoba obeœÌ siê bez smaku' . Wiec czy mozesz to jakoœ skomentowac? Chcia³abym znaÌ zdanie z kilku Ÿróde³. Kiedyœ w medytacji widzia³am symbol oraz œwi¹tynie i znak 3 oka , co to za symbol to co widzia³aœ to bardzo wa¿ny symbol jest to symbol ¯YCIA ,który jest kluczem wrót jakie zostan¹ otwarte , ale on siê Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to równie¿ dla Twojej ochrony. Czy mozesz coœ wiecej napisac o jego wygl¹dzie? Czy by³ w trójk¹cie, bez ¿adnych linii graficznych? Ja sama uwazam ze znak 3 oka za pozytywny. Co do bycia Kap³ank¹, mysle ze nazwy nie s¹ wa¿ne. Popatrz na Lucyne z innej perspektywy, to takze cz³owiek, kobieta która znalaz³a sie w tej sytuacji, jak w matni. Ani wyjœÌ ani uciec, jej rola wcale nie jest do pozazdroszczenia wiele sie mówi z³ego o przekazach, a jeszcze wiecej jest niewyjasnionych domys³ów. Wiec póki mozesz ciesz sie swoj¹ sytuacj¹, swobod¹ ze nie masz na plecach ¿adnego cie¿aru, nie pisze tego z³oœliwe wyczuwam ze czas beztrostki dla ciebie równie¿ sie kiedyœ zakoùczy. Mysle ze po 12r wiele osób które dzisiaj s¹ w cieniu, bed¹ mia³y swoje role do spe³nienia, wtedy Lucyna odsapnie a co z tego wyniknie...to ogromny cie¿ar i odpowiedzialnoœÌ i za nic nie chcia³abym sie z ni¹ zamieniÌ.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 07, 2008, 23:32:51 » |
|
Enigma  Czy mogê siê "podpisaÌ" pod tym co napisa³aœ? Mam du¿e zapotrzebowanie na wiedzê ,dlatego jestem ciekawa odpowiedzi Laguny.Podobno na naukê nigdy nie jest za póŸno  ps; przeczyta³am link który mi poda³as na priv(dziekujê) ,zrobi³ na mnie przygnêbiaj¹ce wra¿enie,wcale nie czu³am w nim troski i mi³oœci wzgledem ludzi,tylko rozgoryczon¹ i ura¿ona ambicjê odtr¹conej kobiety.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kristobal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 08, 2008, 05:48:44 » |
|
P: Kim jest Samuel? O: Hebrajski Prorok stra¿nik Arki Przymierza. P: Stra¿nik? Czym jest Arka Przymierza? O: Tak stra¿nik paktu jest odpowiedzialny za przymierza zawarte z ludem hebrajskim kilka tysiecy wiosen wczeœniej. Arka Przymierza to symbol w którym ... jest umowa. P: Z kim lud zawar³ pakt? i jaki cel mia³ ten pakt? O: Z odkrywcami z gwiazd cel jest mi nieznany. P: Jakimi odkrywcami? dlaczego nieznasz celu? O: WzajemnoœÌ obcy wy. Stra¿nik nie pozwala. Tylko ci¹gle nie znamy to¿samoœci Samuela.... Mam nadziejê, ¿e Mora zapyta konkretnie - sk¹d pochodzi Samuel - czy jest Reptilianiem, Plejadanem czy mo¿e jeszcze kimœ innym? Ten pakt zawarty z ludem hebrajskim brzmi tajemniczo... Czy dotyczy³o to faktu, ¿e ¯ydzi stali siê narodem "wybranym". A mo¿e, tak jak to zasugerowa³ w jednej z ksi¹¿ek Arnold Mostowicz, by³ to naród "wybrany do eksperymentu" (choÌby ta 40 letnia wêdrówka przez pustyniê jako test maszyny do produkcji manny itp). Albo, mo¿e Samuel by³ odpowiedzialny jeszcze wczeœniej za coœ - np. za zagnanie genetycznie zmodyfikowanych ma³poludów do pracy w kopalniach w Afryce (œlady regularnego wydobycia z przed 100-200 tys. lat) - jak wspominaj¹ o tym sumeryjskie mity.
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 08, 2008, 08:29:14 » |
|
No to teraz moje podejœcie...  Laguno, na poczatku chce ci podziekowaÌ za uchylenie wiekszej iloœci przekazu. Zawsze to coœ wiecej ni¿ jedynie sk¹pych kilka zdaù i bêde stara³a sie uwypukliÌ zarówno negatywne jak i pozytywne strony. Na poczatku tytu³: dlaczego 'syzyfowa praca, nieudany najazd na ziemie'? W przytoczonym przez ciebie fragmencie nie ma wspomnienia i¿ Samuel chce sprowadziÌ Gadzi¹ Rodzinkê - jak to sama napisa³aœ. Czy to aby nie jest twój prywatny pogl¹d na sprawê? Czy moze taki fragment znajduje sie gdzie indziej, pytam bo mnie to wszystko ciekawi. Widze w twoim fragmencie tu ze jego rola i Pch ma sie w pewnym momencie skoùczyÌ. Ale czy jest to az taka tajemnic¹? mysle ze nie i wiele osób zdaje sobie z tego sprawe, a co bedzie dalej to ju¿ jest wiele spekulacji. Mamy na stronie równie¿ i przekaz z automatycznego pisma od Mory, prosi³am go aby zapyta³ 'czy Samuel jest jaszczurk¹'? Oto odpowiedzi: P: Kim jest Samuel? O: Hebrajski Prorok stra¿nik Arki Przymierza. P: Stra¿nik? Czym jest Arka Przymierza? O: Tak stra¿nik paktu jest odpowiedzialny za przymierza zawarte z ludem hebrajskim kilka tysiecy wiosen wczeœniej. Arka Przymierza to symbol w którym ... jest umowa. P: Z kim lud zawar³ pakt? i jaki cel mia³ ten pakt? O: Z odkrywcami z gwiazd cel jest mi nieznany. P: Jakimi odkrywcami? dlaczego nieznasz celu? O: WzajemnoœÌ obcy wy. Stra¿nik nie pozwala. i drugi podobny: P: Mam pytanie. Kim jest opiekun ziemi? O: Dobrze skoro ufasz mi odpowiem. Jest to inny front. Duch i stra¿nik Arki Przymierza. P: Jaki ma cel? O: Dope³niÌ pakt do koùca. P: Czy jest dobry czy z³y? O: Jest dobry. Ale tak jak bogowie inny dawno temu zrobi³ z³o i te¿ chce odkupiÌ winy za wasze cierpienie. Dlatego czas œlepoty idzie koniec. P: Jakie z³o? O: On wie najlepiej sam. Co o tym powiesz, bo pad³o tu stwierdzenie 'który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz, aby nie ponieœÌ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI odwaliÌ czarn¹ robotê i choÌ mu siê to bardzo nie spodoba obeœÌ siê bez smaku' . Wiec czy mozesz to jakoœ skomentowac? Chcia³abym znaÌ zdanie z kilku Ÿróde³. Kiedyœ w medytacji widzia³am symbol oraz œwi¹tynie i znak 3 oka , co to za symbol to co widzia³aœ to bardzo wa¿ny symbol jest to symbol ¯YCIA ,który jest kluczem wrót jakie zostan¹ otwarte , ale on siê Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to równie¿ dla Twojej ochrony. Czy mozesz coœ wiecej napisac o jego wygl¹dzie? Czy by³ w trójk¹cie, bez ¿adnych linii graficznych? Ja sama uwazam ze znak 3 oka za pozytywny. Co do bycia Kap³ank¹, mysle ze nazwy nie s¹ wa¿ne. Popatrz na Lucyne z innej perspektywy, to takze cz³owiek, kobieta która znalaz³a sie w tej sytuacji, jak w matni. Ani wyjœÌ ani uciec, jej rola wcale nie jest do pozazdroszczenia wiele sie mówi z³ego o przekazach, a jeszcze wiecej jest niewyjasnionych domys³ów. Wiec póki mozesz ciesz sie swoj¹ sytuacj¹, swobod¹ ze nie masz na plecach ¿adnego cie¿aru, nie pisze tego z³oœliwe wyczuwam ze czas beztrostki dla ciebie równie¿ sie kiedyœ zakoùczy. Mysle ze po 12r wiele osób które dzisiaj s¹ w cieniu, bed¹ mia³y swoje role do spe³nienia, wtedy Lucyna odsapnie a co z tego wyniknie...to ogromny cie¿ar i odpowiedzialnoœÌ i za nic nie chcia³abym sie z ni¹ zamieniÌ. Enigma odpowiem na powy¿sze tylko w ten sposób jn:odp:Ja to czujê w ten sposób: Ludzie zaczynaj¹ czytaÌ przekaz to wci¹ga poniewa¿ sam temat jest doœÌ ciekawy , zw³aszcza otoczka PIRAMIDY (wiadomo zawsze s¹ fascynuj¹ce) , ale czytaj¹c taki delikwent nie zdaje sobie sprawy z tego ,¿e energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominowaÌ , wp³ywaÌ na jego myœlenie, zaczyna dziwnie siê zachowywaÌ -wed³ug mnie przesi¹ka energi¹ agresji stajê siê jakby obsesyjny, zaborczy..... Odnoœnie mojej osoby:Moje odczucia
Ja jak ju¿ wspomnia³am w w¹tku zamieszczonym na forum od razu przeczyta³am wiêksz¹ iloœÌ tych przekazów i tez przez jakieœ dwa tyg. by³am jakby pod wp³ywem tej energii. ale zaczê³am siê zastanawiaÌ ,¿e to coœ nie tak ..(zaczê³am wêszyÌ , pyta³am równie¿ Byt z którym ja mia³am kontakt , ale to równie¿ zamieœci³am..W rezultacie zada³am sobie samej to pytanie ..otrzyma³am odpowiedz Oni w sumie nic nie zrobi¹ bo, nie zostan¹ dopuszczeni do tego , ale czerpi¹ energie z tego fanatyzmu i ludzi . Pos³uguj¹ siê manipulacj¹ ... Dlatego tak wa¿ne jest nauczanie samego siebie "samodzielnego myœlenia". Osobiœcie nie lubiê pisaÌ przekazów bo zawsze to jednak jest ingerencja w Nas, owszem mo¿na czerpaÌ z tego informacjê , rodzi siê jednak pytanie czy warto?? Enigma s³usznie napisa³a, ¿e dla Lucyny to wielkie obci¹¿enie z którego jak podejrzewam nie mo¿e siê ju¿ wycofaÌ ., ale wiem jak Ta kobieta mo¿e siê czuÌ lub czu³a bo niewiadomo czy nadal czuje. Otrzyma³am wiele odpowiedzi p³yn¹cych z mojego wnetrza -Tak naprawdê nie s¹ nam potrzebne jakieœ byty , aby zg³êbiaÌ wiedzê i otrzymywaÌ trafne odpowiedzi.Myœlê warto nad tym przynajmniej siê zatrzymaÌ i sprawdziÌ w sobie to, czego dostarczaj¹ te i inne Byty. Zatem Enigma proszê nie doszukujcie siê z mojej strony jak to czêsto jest w³asnie odczuwane w zwolennikach P.CH -zemsty, b¹dz w stylu ¿e ,mo¿e jestem by³a jaskó³k¹, b¹dz niezrealizowana w pysze kobiet¹..
Jestem ponad tym ....ÂŻYCZĂ WAM TEGO SAMEGO ZE SZCZEREGO SERCA ps.Tak zgadzam siĂŞ po roku 012 bĂŞdzie wielu ludzi miaÂło duÂżo pracy zwÂłaszcza tych oÂświeconych, OdnoÂśnie symbolu to rĂłwnieÂż biorĂŞ pod uwagĂŞ tylko tÂą informacjĂŞ jakÂą otrzymaÂłam w medytacji , a odpowiedz zawarta w przekazie jest mniej brana pod uwagĂŞ w moim rozumieniu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 09:07:00 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 08, 2008, 08:35:39 » |
|
P: Kim jest Samuel? O: Hebrajski Prorok stra¿nik Arki Przymierza. P: Stra¿nik? Czym jest Arka Przymierza? O: Tak stra¿nik paktu jest odpowiedzialny za przymierza zawarte z ludem hebrajskim kilka tysiecy wiosen wczeœniej. Arka Przymierza to symbol w którym ... jest umowa. P: Z kim lud zawar³ pakt? i jaki cel mia³ ten pakt? O: Z odkrywcami z gwiazd cel jest mi nieznany. P: Jakimi odkrywcami? dlaczego nieznasz celu? O: WzajemnoœÌ obcy wy. Stra¿nik nie pozwala. Tylko ci¹gle nie znamy to¿samoœci Samuela.... Mam nadziejê, ¿e Mora zapyta konkretnie - sk¹d pochodzi Samuel - czy jest Reptilianiem, Plejadanem czy mo¿e jeszcze kimœ innym? Ten pakt zawarty z ludem hebrajskim brzmi tajemniczo... Czy dotyczy³o to faktu, ¿e ¯ydzi stali siê narodem "wybranym". A mo¿e, tak jak to zasugerowa³ w jednej z ksi¹¿ek Arnold Mostowicz, by³ to naród "wybrany do eksperymentu" (choÌby ta 40 letnia wêdrówka przez pustyniê jako test maszyny do produkcji manny itp). Albo, mo¿e Samuel by³ odpowiedzialny jeszcze wczeœniej za coœ - np. za zagnanie genetycznie zmodyfikowanych ma³poludów do pracy w kopalniach w Afryce (œlady regularnego wydobycia z przed 100-200 tys. lat) - jak wspominaj¹ o tym sumeryjskie mity. Jest du¿o w tym prawdy w tym o czym piszesz , ma³o tego z róznych ¿róde³ mo¿na zaczerpn¹Ì wiedzê na temat Anunnaki, Reptilians - wszystkie te ¿ród³a prowadz¹ w³aœnie do Bogów Sumeryjskich..
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 08, 2008, 09:12:54 » |
|
Dziekuję Laguno  A teraz trochę logiki, nie bierz oczywiście Tego do Siebie, masz prawo czuć inaczej. ....Tylko pytanie po co w takim razie ma być znalezione te urządzenie? A może można wykorzystać je nietylko w złych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosći GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna.... To zdanie przeczy wszystkiemu, Enki nie może być gadem, ponieważ dlaczego wybrał by do pomocy słowian, którzy zawsze stali z boku rozgrywek Arianów i Reptalianów. Jeżeli nałeżałby do Gadziej rodzinki, uwierz pierwsza za łopatę by się złapała Królowa Matka z całą sitwą gadów. ( dziękuję Ci redmuluc za bardzo ciekawy filmy, który mi dużo rozjaśnił)) Więc znowu pudło, trzeba szukać dalej Samuel najwyraźniej nie ma nic wspólnego z gadami. Ja to czuję w ten sposób: Ludzie zaczynają czytać przekaz to wciąga ponieważ sam temat jest dość ciekawy , zwłaszcza otoczka PIRAMIDY (wiadomo zawsze są fascynujące) , ale czytając taki delikwent nie zdaje sobie sprawy z tego ,że energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominować , wpływać na jego myślenie, zaczyna dziwnie się zachowywać -według mnie przesiąka energią agresji staję się jakby obsesyjny, zaborczy.....U mnie jest wręcz przeciwnie, nigdy nie interesowały mnie piramidy, myślę jakby bardziej empatycznie, dziwnie się nie zachowuje( jeżeli by tak było to odrazu moja twardo stąpajaca rodzinka po ziemi wysłałaby mnie do psychiatry), jestem bardziej radosna, cieszę się z pierdół, więcej czasu poświęcam dzieciom i bardiej je rozumiem.  Jestem ponad tym ....ŻYCZĘ WAM TEGO SAMEGO ZE SZCZEREGO SERCA Dziękuję Laguno, ja też nie jestem ani fanatykiem, ani przeciwnikiem, jestem obserwatorem 
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 09:13:57 wysłane przez wiki »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 08, 2008, 09:19:36 » |
|
Dziekujê Laguno  A teraz trochê logiki, nie bierz oczywiœcie Tego do Siebie, masz prawo czuÌ inaczej. ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byÌ znalezione te urz¹dzenie? A mo¿e mo¿na wykorzystaÌ je nietylko w z³ych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosÌi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna.... To zdanie przeczy wszystkiemu, Enki nie mo¿e byÌ gadem, poniewa¿ dlaczego wybra³ by do pomocy s³owian, którzy zawsze stali z boku rozgrywek Arianów i Reptalianów. Je¿eli na³e¿a³by do Gadziej rodzinki, uwierz pierwsza za ³opatê by siê z³apa³a Królowa Matka z ca³¹ sitw¹ gadów. ( dziêkujê Ci redmuluc za bardzo ciekawy filmy, który mi du¿o rozjaœni³)) Wiêc znowu pud³o, trzeba szukaÌ dalej Samuel najwyraŸniej nie ma nic wspólnego z gadami. Ja to czujê w ten sposób: Ludzie zaczynaj¹ czytaÌ przekaz to wci¹ga poniewa¿ sam temat jest doœÌ ciekawy , zw³aszcza otoczka PIRAMIDY (wiadomo zawsze s¹ fascynuj¹ce) , ale czytaj¹c taki delikwent nie zdaje sobie sprawy z tego ,¿e energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominowaÌ , wp³ywaÌ na jego myœlenie, zaczyna dziwnie siê zachowywaÌ -wed³ug mnie przesi¹ka energi¹ agresji stajê siê jakby obsesyjny, zaborczy.....U mnie jest wrêcz przeciwnie, nigdy nie interesowa³y mnie piramidy, myœlê jakby bardziej empatycznie, dziwnie siê nie zachowuje( je¿eli by tak by³o to odrazu moja twardo st¹pajaca rodzinka po ziemi wys³a³aby mnie do psychiatry), jestem bardziej radosna, cieszê siê z pierdó³, wiêcej czasu poœwiêcam dzieciom i bardiej je rozumiem.  Jestem ponad tym ....¯YCZà WAM TEGO SAMEGO ZE SZCZEREGO SERCA Dziêkujê Laguno, ja te¿ nie jestem ani fanatykiem, ani przeciwnikiem, jestem obserwatorem  Jaki film mo¿e dacie mnie równie¿ linka 
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 08, 2008, 09:23:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
jasnowidz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 08, 2008, 09:38:35 » |
|
Ja napiszê tylko jedno w tym w¹tku: przekazy przekazami..i te¿ nie opieram siê wy³¹cznie na nich....ale najwa¿niejsze jest to co siê czujê...intuicja jest najwa¿niejsza...mo¿e siê powtórzê ...ale na pocz¹tku 2006 roku - ogolnie wtedy nie zajmowa³am siê chanellingiem...znajomy podes³a³ mi link strony PCH, abym siê zainteresowa³a t¹ spraw¹...po przeczytaniu kilkudzesiêciu sesji z Lucyn¹ poczu³am, ¿e jest to samo z³o...¿e to nie jest dobre i wcale nie pomo¿e ziemi a wrêcz mo¿e jej zaszkodziÌ. Byty z jakimi nawi¹zano kontakt maj¹ na celu spowodowanie chaosu na naszej planecie...i im siê to doskonale udaje...
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 08, 2008, 09:51:08 » |
|
jasnowidz, wiesz to samo pytanie zadawa³am kilku wró¿bitom, i odpowiedŸ zupe³nie odmienna od Twojej.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 08, 2008, 10:18:21 » |
|
jasnowidz, wiesz to samo pytanie zadawa³am kilku wró¿bitom, i odpowiedŸ zupe³nie odmienna od Twojej.
Pozdrawiam
Wró¿bici siê okreœlili tak Wiki? A odrobina w³asnego myœlenia? Chyba, ¿e polegasz na innych nie na sobie -TO dlaczego mi nie wierzysz?? Powiem Ci dlaczego bo sama masz czuÌ to w Sobie Wiki )))) 
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 08, 2008, 11:15:52 » |
|
Laguno ja już w innych wątkach pisałam o swoich odczuciach, Przewodnik duchowy co mi na ten temat powiedział, jakie sa moje odczucia, jak sie czuje to już w tym wątku, a że mam możliwość poradzenia się tarocisty i mam kolegę szmana to co mi szkodziło poznac ich zdanie, to tak jak tu na forum, każdy pisze cos innego i próbuje przekonać do swoich racji. To, że ja czuję cos innego nie znaczy, że mniej lub wiecej kogoś lubię i mniej cenie jego zdanie. Logiczne myślenie nie wystarcza w tej kwestii. Było juz tu kilku, którzy po paru wywiadach, dodali 2 do 2 i tak im nie wyszło 4. Dlaczego? Bo to co my wiemy to są strzępy informacji.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 11:16:37 wysłane przez wiki »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 08, 2008, 11:25:36 » |
|
Laguno ja ju¿ w innych w¹tkach pisa³am o swoich odczuciach, Przewodnik duchowy co mi na ten temat powiedzia³, jakie sa moje odczucia, jak sie czuje to ju¿ w tym w¹tku, a ¿e mam mo¿liwoœÌ poradzenia siê tarocisty i mam kolegê szmana to co mi szkodzi³o poznac ich zdanie, to tak jak tu na forum, ka¿dy pisze cos innego i próbuje przekonaÌ do swoich racji. To, ¿e ja czujê cos innego nie znaczy, ¿e mniej lub wiecej kogoœ lubiê i mniej cenie jego zdanie. Logiczne myœlenie nie wystarcza w tej kwestii. By³o juz tu kilku, którzy po paru wywiadach, dodali 2 do 2 i tak im nie wysz³o 4. Dlaczego? Bo to co my wiemy to s¹ strzêpy informacji.
Prawda masz równie¿ du¿o racji w tym co napisa³as..Wspó³praca z innymi nie jest z³em, wa¿ne jedynie jest to ,aby nie zatraciÌ i nie zag³uszyÌ w³asnej intuicji... 
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 08, 2008, 11:40:58 » |
|
Tu zacytuje (ogólnie) Icka z ksi¹¿ki "Najwiêkszy Secret".
"Dlaczego to robi¹, kontroluj¹ nas i zabijaj¹ od wieków ? Robi¹ to z Zazdroœci i z Nienawiœci. Zazdroszcz¹ nam tego ¿e jesteœmy tak potê¿ni, mo¿emy ewoluowaÌ, mamy coœ czego Oni nigdy nie osi¹gn¹: Uczucia, Empatiê i Mi³oœÌ. Mog¹ stworzyÌ ekstremalnie bystre i szybkie maszyny, ale tylko do pewnego poziomu. Mog¹ manipulowaÌ Naszym umys³em, ale tylko do pewnego poziomu. Mog¹ Nas kontrolowaÌ , ale tylko do pewnego poziomu. Nie mog¹ ewoluowaÌ. Manipulacjami genetycznymi chc¹ uzyskaÌ to co My mamy, a Nam wszystko odebraÌ. Dlatego nienawidz¹ Nas za to ¿e jesteœmy od nich Bezgranicznie lepsi i dlatego nas niewol¹ i niszcz¹. Ale to siê skoùczy. I oni o tym dobrze WIEDZ¥."
Skupmy siĂŞ na naszej wewnĂŞtrznej sile i tym co mamy najlepsze i przygotujmy siĂŞ na nadejÂście Promienia ÂŚwiatÂła. Jak mĂłwi Hanna Kotwicka na swoich spotkaniach: "Ja Jestem Innym TY" WedÂług mnie za wiele nie nabrojÂą w Gizie.
Pozdrawiam Bardziej mnie niepokoi czas ktĂłry nam zostaÂł do 2012.
KIN 233 Czerwony Krystaliczny WĂŞdrowiec Fala Wiatru - SiÂła Komunikacji "DziÂś rozpoznajĂŞ nowe moÂżliwoÂści, przysÂłane mi z szĂłstego wymiaru i za ich pomocÂą ksztaÂłtujĂŞ nowy ÂświatopoglÂąd..."
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 08, 2008, 11:52:44 » |
|
ale teÂż nami gardzÂą jako gatunkiem, poniewaÂż czÂłowiek czÂłowiekowi czĂŞsto wilkiem jest, a oni( gady) o siebie bardzo dbajÂą.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 08, 2008, 12:04:50 » |
|
Niekoniecznie dbają o siebie, różne frakcje toczą ze sobą ustawiczne walki o władzę i wpływy. Ich charakterki idealnie pokazują istoty takie jak Goa'uld z serialu "Gwiezdne Wrota i Wraith ze "Stargate Atlantis". Przy okazji jesteśmy dla nich źródłem energii jak w Matrix'ie. Nasza agresja względem siebie to wyłącznie ich dzieło i systemu który stworzyli.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2008, 12:08:57 wysłane przez redmuluc »
|
|
|
|
|
|