Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA) Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶?
----prawda czy fa³sz?Co¶Co¶?----------------------------------------------------------------------------
Liczba Emotek których u¿ywasz jest pora¿aj±ca. Ogranicz j± je¿eli mo¿esz.
Jestem tu nowa , ale P.CH przygl±dam siê od lutego tego roku przeczyta³am wiêkszo¶æ ich przekazów tzn t± wiêkszosc przez kilka dni , pó¿niej czytalam prawie na bierz±co........Za nim dowiedzia³am siê o P.CH mia³am ju¿ swoich kilka przekazów , które by³y dla mnie przyznam do¶æ zaskakuj±ce(nie wiem czy to dobre okre¶lenie)Nie omieszka³am zapytaæ moje byty o Projekt Cheops , mo¿ê wklejê czê¶æ tego przekazu...................poprzez Byty z jakimi ja mia³am kontakt poprosi³am o rozmowe w³a¶nie z owym Samuelem jn:
Super... Z kim mia³a¶ ten kontakt? Mo¿e z jakim¶ Januszem?
= Tak mo¿emy zapytaæ Samuela czy bêdzie chcia³ kontaktu.....
Czyli rozmawia³a¶ równocze¶nie z kilko bytami naraz bo u¿ywaj± liczby mnogiej o mo¿e ten byt ma dwie g³owy?
.
.+ Mam pytanie .. Czy ja mogê porozmawiaæ z Samuelem poprzez Was?Co¶
+ A mo¿ecie zrobiæ to teraz??
=Tak.
Witaj to ja Samuel witam Ciê mi³o¶ci± i ¶wiat³em jakie jest w Nas , s³ucham Twoich pytañ
= to jest tak ,¿e Cheops a ludzie to dwie ró¿ne sprawy , oni wiedz± i znaj± tajemnicê tego co Ty , ¿e ich rola zakoñczy siê w momencie odnalezienia urz±dzenia . To jest uk³ad jaki zosta³ zawarty , a Oni o tym wiedz± , niestety nie mog± zdradziæ tej tajemnicy ....... nie kontaktuj± siê z Tob± poniewa¿ Twoja rola jest inna ,a do odpowiadania na pytania maj± mnie i s± grup± . Ale nadejdzie czas , kiedy zbierzecie swoje si³y o tym ju¿ wiesz , ale wszystko jest uzale¿nione od Waszej decyzji nikt nie mo¿e Wam tego nakazaæ .
urz±dzenia , rozwi±zañ wiec zajmij siê i skup na sobie i swoich wspó³pracuj±cych , tak to bêdzie mia³o sens i nie bêdziecie traciæ czasu .
Muszê ci powiedzieæ. Brawo!
Doskonale zmy¶lony channeling.
U¿y³a¶ w nim motywu tajemnicy a jak dobrze wiem to ludzi ciekawi wszystko co tajemnicze.
Dodatkowo napisa³a¶ "Twoja rola jest inna" daj±c do zrozumienia ¿e masz misjê.
+ Samuelu , a jaka jest moja rola i wspó³pracuj±cych ze mn± ludzi ??
= przecie¿ mój Brat ju¿ Ci wyja¶ni³ , my¶lê nie muszê siê powtarzaæ niepotrzebnie.
+ Jak mnie odebrali ludzie z CHEOPS?
=Powiem tak, a jak Cie mieli odebraæ ich nic ju¿ nie dziwi z takimi przekazami maj± kontakt od lat zatem przyjêli to normalnie wiarygodnie .
+ Nie czuje abym musia³a zadawaæ Ci Samuelu dalej pytañ.
= bo w sumie wszystko wiesz , wiesz co masz robiæ i to jest najwa¿niejsze nie musisz szukaæ
Pozdrów ode mnie swoich wspó³pracowników.
NIE MOG£AM DALEJ PISAÆ BO WYPISA£ SIÊ D£UGOPIS WZIÊ£AM NASTÊPNY I NIE PISA£ PO¯EGNA£AM SIÊ ZE WSZYSTKIMI I PRZEKAZ ZOSTA£ ZAKOÑCZONY
Pomys³y siê skoñczy³y?
.NASTÊPNY PRZEKAZ - ZNÓW PYTAM MOJE BYTY O CHEOPS: PRZEKAZ Z DNIA 21,03,2008
+Czy Wasza energia wspó³pracuje z energia Samuela?
=Samuel to wa¿na postaæ , ale nasze energie s± ró¿ne ze wzglêdu na role jakie maj± odegraæ tzn. Samuel ma zaj±æ siê doprowadzeniem do urz±dzenia i na tym jego rola siê koñczy , pó¼niej zaczyna siê praca innej energii tak najpro¶ciej mogê Ci to wyja¶niæ .
+ rozumiem . Czyli Samuel nie bêdzie kierowa³ do koñca t± spraw± Cheopsa??
Chcesz mu odebraæ fuchê?
=Nie tylko do okre¶lonego momentu to dla pewno¶ci jaka ma byæ , aby mog³o zostaæ wype³nione ¶wiata ochron± . A po za tym u Nas w naszym ¶wiecie s± podzia³y jak ju¿ mówili¶my na role jak± dana energia ,ma odegraæ .....Dlatego nikt nie ma do koñca jeszcze jaki jest dalszy plan dzia³ania , oni maj± dotrzeæ do urz±dzenia reszt± zajmie siê inna energia wa¿na , Samuel to energia roli , wagii i wielkiej pracy, ale jego rola to najwa¿niejsza dlatego zaj±³ siê ni± w³a¶nie On . Dalej bêdzie ju¿ inna energia wspó³pracowaæ i wszystko oka¿e siê w odpowiednim momencie kto i co to bêdzie.Czujemy zw±tpienie u Ciebie Co¶??
+Tak jest w tym momencie we mnie jaka¶ niepewno¶æ sama nie wiem co mam my¶lec o tym wszystkim
Nie dziwiê Ci siê. Ja te¿ jak pisa³em swoje channelingi nie wiedzia³em co do koñca my¶leæ o tym wszystkim.
A TA CZÊ¦Æ DOTYCZY PYTANIE KIM JEST BYT Z KTÓRYM JA MAM KONTAKT:
+Kim Ty jeste¶ WOTTER??
=Jestem energia wa¿no¶ci mówili¶my Ci ju¿ , u Nas nie posiadamy cia³ mamy zbiorow± my¶l oraz ró¿nimy siê jedynie rolami , moja rola wyplenienie energii wa¿no¶ci , po to aby ca³y ¶wiat móg³by byæ ocalony .... Na tym dzi¶ skoñcze kochana ........ Niech ¶wiat³o mi³o¶ci Ciê nape³nia i niech mi³o¶æ bêdzie wype³niaæ ka¿dy Twój dzieñ oraz Twoich przewodników oraz doradców duchowych .Nie obawiaj siê nie zwariowa³a¶ to co piszesz to prawda , któr± siê nape³nisz.Czujemy , ¿e masz tak± "niedowiare" w sobie , my¶lisz Nas nie ma , jeste¶my i Ciê pozdrawiamy oraz oczekujemy Twojego owocnego dzia³ania .
Do¶æ wyrachowane imiê.
Ok. Energi±. Co rozumiesz przez energiê wa¿no¶ci? Co to jest?
Pierw o sobie mówi jako "Jestem" a potem mówi/mówi± o sobie "Mówili¶my".
Niech siê w koñcu zdecyduje/±...
+Kiedy¶ w medytacji widzia³am symbol oraz ¶wi±tynie i znak 3 oka , co to za symbol???
= to co widzia³a¶ to bardzo wa¿ny symbol jest to symbol ¯YCIA ,który jest kluczem wrót jakie zostan± otwarte , ale on siê Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to równie¿ dla Twojej ochrony..Mniej mów niepowo³anym osob± , bêdziesz ju¿ czu³a które to s± osoby..................
Bzdura trzecie oko symbolizuje o¶wiecenie oraz odpowiada czakrze Ad¼ña.
MO¯E JESZCZE JAKIE¦ FRAGMENTY WAM WKLEJE
+Kim jeste¶ Wotter w ¦wiecie energii?? Sk±d jeste¶??
=Powiem jestem z ¦wiata niematerialnego ze ¶wiata , który jest nieskoñczon± energi±.
To jest ¶wiat³o i ¶wiat³o tak nazywa siê Nasz ¶wiat (narysowali mi 4 ko³a po³±czone ze sob± jak
ogniwa ³añcucha i w kazdym tym kole by³o mniejsze ko³o)
Zagadek siê zachcia³o co?
+A co to takiego Wotter to tak siê nazywa ten wasz ¶wiat??
=Te ko³a to jedno¶æ w jednosci ca³o¶æ w ca³o¶ci , jeste¶my nieskoñczeni , a to symbol nieskoñczonosci (pózniej narysowali drugi obrazek jakby stopê , ale o 3 palcach)
a to co narysowali¶my to ca³o¶æ w nieskoñczono¶ci w jedno¶ci , wiemy i tak tego nie rozumiesz , tak to dla was ludzi wci±¿ ma³o zrozumia³e.
Lanie wody...
+Czyli z tego co zrozumia³am Wy jeste¶cie energi± Bosk± jakby tak??
=Dok³adnie tak jestesmy swiat³em
Czyli uwa¿aj± siê za "Bogów".
Wiem to s± tylko fragmenty i byæ mo¿e ma³o mówi± , ale z tego co ja wyczuwam to Samuel jakby robi to za karê , ale korzy¶ci nie bêdzie mia³ z tego ¿adnych , On jest typem energii materialnej , wiêc mo¿e w jaki¶ sposób ingerowaæ , ale dla niego nie bêdzie ¿adnych korzy¶ci przed samym celem o jakim marzy, oczywi¶cie bêdzie jemu to odebrane (OBYM DOBRZE TO CZU£A), obym bo, jednak wykopaliska s± ju¿ w trakcie , ja to czujê Samcia jako takiego kosmicznego pirata hehe, który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz , aby nie ponie¶æ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI musi jako zado¶æ uczynienie odwaliæ czarn± robotê i choæ mu siê to bardzo nie spodoba obe¶æ siê bez smaku , bêdzie zmuszony siê wycofaæ ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byæ znalezione te urz±dzenie?Co¶ A mo¿e mo¿na wykorzystaæ je nietylko w z³ych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosæi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....
A sk±d to wiesz Wotter ci powiedzia³ czy mo¿e jaki¶ inny byt który nie wie czy mówiæ o sobie jako ON czy MY?
Mia³am równie¿ przekazy telepatyczne na temat tego ,¿e im siê to nie uda , oka¿e sie ,¿e bêdzie brakowaæ jednego ogniwa o jakim niestety nie wiedz± , czyli jakie¶ zabezpieczenie Byty wy¿sze maj± na Samcia , aby siê znów nie zagalopowa³........Na wypadek ,gdyby jego natura bandziora kosmicznego siê uaktywni³a.
Jak widzicie mog³abym równie¿ zachwycaæ siê moimi przekazami bo ,przecie¿ energie nieskoñczone mówi± o mojej wyj±tkowo¶ci o tym te¿ w dalszych przekazach ,¿e jestem Kap³ank±. ¿e jestem Nimi tylko przysz³am tu na ziemie , aby pomóc ludziom w przemianach -
Wiecie co ....ja nadal jestem sob±, nie wzbudzi³o to we mnie ¿adnego fanatyzmu jak to w przypadku P.CH-DLACZEGO?? Bo jest we mnie pokora wobec wiedzy , ludzi siebie , bo mam ¶wiadomo¶c jak wiele pracy mnie czeka nad sob± sam± i to , ¿e im wiêcej i d³u¿ej poch³ania mnie wiedza tym mniej wiem..
Fajnie to jest mieæ swoje 5 minut co? Byæ w centrum uwagi?
Oooo Kap³ank±?
Podrabiasz Pani± Lucynê i w dodatku Kap³ana 718...
No tego to wcze¶niej nie doczyta³em.
Oczywi¶cie nie wzbudzi³o to w tobie ¿adnego fanatyzmu ale jednak o tym piszesz i masz w sobie mnóstwo pokory.
Chwa³a Ci o wielka Kap³anko...
Kto¶ z Was tu pisa³ na temat klucza jaki podobno znajduje siê w³a¶nie w Polsce, bardzo ciekawe info, mo¿e wiecie co¶ wiecej , aby ze mn± porozmawiaæ na ten temat?Co¶
NA KONIEC podam linka do radia w Chicago - zdecydowanie niektore audycje s± tylko potwierdzeniem Waszych domys³ów , tam bardziej otwarcie mówi B.Choroszy na temat kim jest Samcio oraz kim s± osoby z Misji i P.CH, .
Sama p. Basia jest do¶æ opêtana energi± Samcia i s± momenty w . których w sposób zdecydowany przemawiaj± przez t± w³a¶nie p. redaktor inne Byty (kolosalne ró¿nice w wibracji g³osu)pewnie z cz³owiekiem owa pani nie ma ju¿ za wiele wspólnego
Oj tak to pewnie jaszczurka z radia.
¯adne ciemne si³y tutaj na ni± nie wp³ywaj± wed³ug mnie jak ju¿ to pogoñ za pieni±dzem i tylko tyle.
Kochani tak naprawdê chodzi o to ,¿e informacjê mog± przychodziæ i nap³ywaæ z ró¿nych stron zarówno z zewn±trz jak i wewn±trz , nie powinni¶my trzymaæ siê kurczowo np. samego channellingu i owych przekazów, czy tego co zawieraj± najró¿niejsze ksi±¿ki , oraz inne ¿ród³a informacji wiedzy trzeba szukaæ w sobie g³ównie, a dopiero szukaæ jej na zewnatrz , nale¿y nauczyæ siê czuæ w sobie t± wiedzê jak± sami jeste¶my naturalnie obdarzeni.......... :)Wymaga to pracy jednak to co w sobie wypracujemy nie zabierze nam nikt ............... U¶miech
Mówisz z wewn±trz? Mam szukaæ jej w sobie.
Czekaj niech no zerknê, nerki, w±troba a mo¿e jelito?
Ró¿nica miedzy channelingiem a ksi±¿ka jest taka ¿e nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie nawet nie mo¿emy zobaczyæ rozmówcê. Za to ksi±¿kê mo¿emy poczuæ, dotkn±æ itd. poszukaæ autora dowiedzieæ siê co nie co o nim i zweryfikowaæ t± wiedzê która dana ksi±¿ka zawiera.
Twoje channelingi to jeden wielki nie wypa³ ten zwi±zany z 14.10.2008 jest tego najlepszym przyk³adem.
Mnie nie nabierzesz.