Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 09:40:59

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)????  (Przeczytany 96079 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #150 : Luty 21, 2009, 00:40:34 »

Astro, obejrza³am ramówkê wskazanego filmu i nasz³a mnie my¶l, ¿e tak naprawdê, najwa¿niejszy jest moment ¶mierci, gdy przed oczami staje ca³e ¿ycie. I w tych paru chwilach, doznajesz ol¶nienia i prawdy o sobie i minionym ¿yciu. Bez przek³amañ i fa³szu. Pojawia siê czysta, krystaliczna prawda i jest to nasze ¶wiat³o daj±ce zrozumienie, kolejny milowy krok do przodu …
Tak¿e Ci, co za ¿ycia nie chcieli s³yszeæ pró¶b konaj±cych, zobacz± w³asne kamienne serca i przera¿± siê …
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #151 : Luty 21, 2009, 00:44:03 »

O to moja rozmowa na PW z Lagun±. Dos³ownie sprzed chwili.

Mora
Powiesz mi i po co ci to wszystko?

Czemu siê nie przyznasz ¿e to zmy¶li³a¶?

Dobrze oboje wiemy jaka jest prawda.

Czujesz siê potê¿na co? Ale wiesz z czasem ta potêga Ciê przero¶nie i stracisz kontrolê nad tym a potem to ju¿ bêdzie tylko gorzej.

Pozdro
Mora

Laguna
Mora
Niczego nie wymy¶li³am by³ przekaz , przekazy - nie zmieniê faktu ze one mia³y miejsce ....

i znowu chcesz abym pisala to samo co pisze na forum ....

Mora
A jeste¶ w stanie udowodniæ mi ¿e te przekazy mia³y miejsce?

Laguna
Mora a jak mam Tobie to udowodniæ , mam przedstawiæ ¶wiadków?? nie zalezy mi na udowodnieniu bo i po co Co¶  Sory Mora , ale to nie ten etap rozwoju u mnie abym musiala komus cos udowadanic ....
Moje Ego mna juz nie rzadzi mam to za soba - amento

Mora
To powiedz mi po co umie¶ci³a¶ ten channeling tutaj?
Sama gdzie¶ napisa³a¶ ¿e channelingi nie s± nam potrzebne.

Laguna
Mora za jakis czas sam zrozumiesz dlaczego sie i ty tak zachowujesz jak teraz , moze dopiero teraz mam wieksza swiadomosc , moze cos we mnie sie rowniez cos zmienilo Co¶ Jutro sensownie odpisze Ci na ten temat  oki Co¶?

Mora
Odpisz mi dzisiaj na moje proste pytanie po co zamie¶ci³a¶ ten channeling tutaj na forum.

Bo znaj±c Ciebie jutro znowu wywiniesz kota ogonem.

Laguna
Nie ja zawsze odpowiadam tylko Ty tego nie przyjmujesz ,

Mora
Wiêc poka¿ mi fragment z twoich poprzednich prywatnych wiadomo¶ci gdzie odpowiadasz na moje pytanie.

Wtedy dojdziemy do porozumienia.

PO CO UMIE¦CI£A¦ NA FORUM TE CHANNELINGI? ODPOWIEDZ

Skomentujê to tak chyba jestem na prawdê têpy ale je¿eli kto¶ widzi, niech mi poka¿e gdzie ona mi odpowiedzia³a w tych prywatnych wiadomo¶ciach na moje pytanie.(Pytanie: po co umie¶ci³a¶ ten channeling tutaj?)

Serio ale chyba jestem jaki¶ g³upi czy co¶ i ¶lepy do kwadratu jak nie widzê. Tego. Jak mi to kto¶ poka¿e to wtedy przeproszê Lagunê za nazywanie jej oszustk± itd.

Nie dosta³em odpowiedzi na swoje pytanie i chyba nie ma dalszego sensu prowadzenie tej prymitywnej dyskusji.

Bo ja z kim¶ kto tak pisze nie bêdê rozmawia³ widocznie za wysoki poziom dla mnie.

Pozdro dla wszystkich o¶wieconych...
Mora

Dobranoc.
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 00:49:35 wys³ane przez Mora » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #152 : Luty 21, 2009, 00:56:58 »

Mora, jeste¶ jeszcze taki m³ody, daj sobie czas …
Teraz nie jeste¶ w stanie wszystkiego zrozumieæ. Nie znaczy to, ¿e jeste¶ têpy, g³upi, czy ¶lepy, po prostu, nie ta faza … 
Wy¶pij siê dobrze, mi³ych snów.  U¶miech
JACK
Go¶æ
« Odpowiedz #153 : Luty 21, 2009, 07:45:46 »

Gwoli ¶cis³o¶ci
Ani s³owem nie wspomnia³em na temat naszych dusz, które u¿ywaj±c tego zepsutego cia³a zdolne s± do osi±gniêcia najwy¿szych poziomów wibracji.
Ci z Oriona o tym wiedz±. Dlatego nas kochaj± i ratuj±.
Paradoksalnie  w³a¶nie to, ¿e jeste¶my  mieszañcani jest w nas najlepsze i dziêki temu nie wybito nas 10 tys lat temu jakim¶ wirusem.

Ograniczenia ludzkiego cia³a wci±¿ jednak istniej±, np. nienaturalnie wielka seksualno¶c niszcz±ca g³ównie mê¿czyzn, a tak¿e agresja szympansów. Przez ni± stajemy siê zwierzêtami.
Dlatego by osi±gn±c najwy¿sze poziomy wibracji ludzie musz± stosowac specjalne , dawniej ¶cisle tajne techniki taoistyczne.

http://www.nieznany.pl/Milosny-potencjal-mezczyzny-pbi-3524.htmle.
Nasze cia³a to takie lepsze rowery-sk³adaki, na których po odpowiednim treningu mo¿na nawet daleko zajechac.
Trzeba jednak wiedziec na czym siê jedzie

Co do ksi±¿ki "Bastard na ³onie macochy"
polecam ka¿demu
http://www.optymalni.org.pl/sklep/?p=productsList&iCategory=3
Po lekturze sam by³em w ciê¿kim szoku.
Od tego czasu 10 razy siê zastanowiê zanim zachowam siê jak szympans
Taka jest po prostu zagmatwana historia nas bia³ych, prawdziwa historia

Poczytacie sesje 95 . To jest 100 procentowe potwierdzenie "Bastarda"

Dla tych co nadal ¿yj± w mrzonce jacy s± inteligentni i wspaniali polecam
stronê zeta reticuli   www.zetatalk.com

Nie mamy u Nich dobrej prasy.  Nazywaj± nas prosto z mostu - zwierzêta ludzkie (Human Animals)
Nasz± historiê (bêkarta) opisuj± dok³adnie tak samo jak Józef Wasilik i Enki
Jest to równie¿ idealne miejsce by zobaczyc co bedzie siê dzia³o bez zabezpieczenia.(Safe locations)
Zetanie ju¿ teraz mówi± ¿e bedziemy je¶c robaki. Ciemno¶c ma by przez 25 -40 lat. Wszystkie elektrownie atomowe zostan± zniszczone, bêdzie 15 stopni w skali Richtera.
Ludzie z g³odu nawzajem siê pozjadaj±. Przetrwa zaledwie kilka procent
Dok³adnie o to im chodzi. Mamy byc zwierzêtami.Wtedy planeta bêdzie ich.
Szare klony bardzo siê w USA rozpanoszy³y. Maj± ju¿ gotowe hybrydy ludzko-zetacze, g³ównie dla swoich pobratymców przeznaczonych do osiedlenia .Chc± nimi zasiedlic ca³± ziemiê.
Dlatego wyluzujcie kochani i do roboty. Wykorzystajmy te 2% genów z Oriona

Przy Zetakach  Enki to  wcielony anio³. Chyba trzeba to docenic

Jest oczywi¶cie druga opcja. Mo¿emy dalej zachowywac siê jak szympanse, k³ócic siê w nieskoñczono¶c ale wtedy, bêdziemy u nich najwy¿ej sprz±tac. Tylko nieliczni z nas dost±pi± tego zaszczytu. Resztê maj± zreinkarnowac w pó³inteligentnych o¶miornicach na jednej a wodnych planet (bez l±du), których jest we wszech¶wiecie najwiêcej.
Sam En-ki mówi³, ¿e "oczyszczanie" musi nast±pic

JACK

Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #154 : Luty 21, 2009, 11:24:32 »

Gwoli ¶cis³o¶ci, to ja umie¶ci³em - upubliczni³em po raz pierwszy przekazy Laguny w internecie, jeszcze na starym forum i jeszcze na pewnym innym forum. Wcze¶niej przekazy kr±zy³y mailowo w¶ród zaprzyja¼nionych osób, bywalców pewnych pokoji ezoterycznych na czat.onet.pl.
Zrobi³em to po wielu dyskusjach z przyjació³mi i ró¿nych analizach. A dlaczego mieli¶my tego nie umie¶ciæ? Mo¿e to mia³a byæ forma ostrze¿enia, ¿e nie wszystko co Samuel mówi, trzeba braæ za dobr± monetê? (Zreszt± na samym pocz±tku byli¶my zwolennikami Samuela i wydawa³o nam siê, ¿e pierwsze przekazy tylko go utwierdzaj± jak i ca³y Projekt Cheops). Ja nie twierdze, ¿e byty w tych przekazach mówi± prawdê, zwykle jest tak, ¿e daj±c cz±stke prawdy dodaj± trochê fa³szu, tak by to tylko odpowiednie osoby mog³y dostrzec ukryty obraz przekazu...
Wiec argument, ¿e Laguna chcia³a zab³ysn±æ - odpada, bo gdyby chciala to pewnie kontynuowa³a by przekazy i sta³a siê druga Lucyn± a nie o to przecie¿ chodzi.
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 11:29:09 wys³ane przez Kristobal » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #155 : Luty 21, 2009, 12:26:00 »

Jack, obraz naszej przysz³o¶ci, który kre¶lisz, to jedna z wizji lub alternatyw. Masz to w swoim umy¶le i realizacjê tego obdarzasz wysokim rachunkiem prawdopodobieñstwa. 
Sk±d jednak czerpiesz „pewno¶æ”? Czy z w³asnych do¶wiadczeñ? A je¿eli nawet, to jak± masz gwarancjê na poprawn± interpretacjê rzeczywisto¶ci?
Nie twierdzê, ¿e cz³owiek jest na szczycie ewolucji, ale mo¿emy ju¿ wp³ywaæ na ni±. Mamy na tyle ¶wiadomo¶ci, by decydowaæ o swoim „losie”. Wystarczy, ¿e „kilku” jest ¶wiadomych, reszta bêdzie …
Czy warto znaæ zagro¿enia? S±dzê, ¿e tak, nawet, je¿eli s± to wgrane w nasze umys³y fikcje.
I do póki nie znajdziemy dowodów na tak lub nie, wszystkie warianty nale¿y rozwa¿yæ.
Wiêc „maluj” dalej … zobaczymy, co siê w nas uaktywni, jakie my¶li i uczucia zagospodarujemy, lub one nas … 

Pozdrawiam  U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #156 : Luty 21, 2009, 12:31:32 »

Wiesz wybacz Kristobal ale ta wasza forma "ostrze¿enia" jest do¶æ marna ¿e tak powiem.

Jedno za co Ci mogê podziêkowaæ to za to ¿e w koñcu dosta³em odpowied¼ na moje pytanie.

Tyle chcia³em wiedzieæ. Róbcie se co chcecie internet daje wolno¶æ i pocz±wszy od oszustów do przestêpców a na terrorystach koñcz±c ka¿dy znajdzie w nim miejsce.

Laguna ze swoimi channelingami jest ma³ym zagro¿eniem w przeciwieñstwie do PCh.

Zastanawia mnie czy policja zainteresuje siê t± instytucj± tutaj.  Mrugniêcie

Pozdrawiam
Mora U¶miech
Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Luty 21, 2009, 13:14:20 »

. Róbcie se co chcecie internet daje wolno¶æ i pocz±wszy od oszustów do przestêpców a na terrorystach koñcz±c ka¿dy znajdzie w nim miejsce.

W przeciwieñstwie do Ciebie, uwa¿am ¿e internet daje wolno¶æ nie tylko takim osobom....  a Ty do których z nich sie zaliczasz? Ja bym siebie nazwa³ poszukiwaczem prawdy, akurat channelingi to zupe³ny margines, bo jak zapewne domy¶lasz siê, zajmuje siê g³ównie innymi tematami.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #158 : Luty 21, 2009, 13:20:00 »

A co je¿eli channeling Laguny to nic innego jak rozmowa z w³asn± pod¶wiadomo¶ci±?

Jest to bardziej prawdopodobne ni¿ to i¿ rozmawia³a z jakim¶ bytem.
Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #159 : Luty 21, 2009, 15:26:04 »

A co je¿eli channeling Laguny to nic innego jak rozmowa z w³asn± pod¶wiadomo¶ci±?

Jest to bardziej prawdopodobne ni¿ to i¿ rozmawia³a z jakim¶ bytem.

Jak to co.. nic....! Ja nie uwa¿am ze te przekazy nios± prawde czy sam± prawdê, mo¿e to byt, moze demon, mo¿e poswiadomo¶æ, ale nie jest to k³amstwo nie jest to wymy¶lone - po prostu przekaz zosta³ odebrany, nie wiem kto i po co go wys³a³ i co on niesie ze sob±. Taka sam sytuacja jest przy PCH i Lucynie (no chyba ze tu jest juz celowe dzialanie)...
Po prostu Mora, nie ma co sie k³óciæ - przekaz siê pojawi³ a czy niesie on prawde czy fa³sz - mo¿emy siê jedynie zastanawiaæ. Je¶li jest to fa³sz - nie jest to win± Laguny - ona by³a tylko przeka¼nikiem...
east
Go¶æ
« Odpowiedz #160 : Luty 21, 2009, 16:04:27 »

(..) ró¿ne frakcje tocz± ze sob± ustawiczne walki o w³adzê i wp³ywy. (..) Przy okazji jeste¶my dla nich ¼ród³em energii jak w Matrix'ie. Nasza agresja wzglêdem siebie to wy³±cznie ich dzie³o i systemu który stworzyli.
Czyta³em wiêkszo¶æ z tego, o czym piszecie.
Jeszcze kilka miesiêcy temu  móg³bym napisaæ, ze wszelkie channelingi to bzdury wyssane z palca , ¿e to projekcje ludzkich mózgów , umys³ów  - czyste wymys³y itd.
Ale ju¿ nie dzisiaj. Nie teraz.
Moje kryterium przez które oceniam Przes³ania wynika z tego, co wydarzy³o siê w moim ¿yciu w ci±gu kilku ostatnich miesiêcy. Nie bêdê siê rozpisywa³ , tylko wypowiem tu sedno.
Motorem wszystkiego , co mnie spotka³o, ( zupe³na zmiana sytuacji ¿yciowej o 180 st) , jest moja ¶wiadoma, wolna wola. Nie wiem w jaki sposób ona to robi , ale sta³o siê to , co ju¿ kilka lat czu³em ,¿e staæ siê powinno. Nie podejmowa³em ¿adnych dzia³añ, aby zmieniæ swoje ¿ycie , a wrêcz odwrotnie - moje ego brnê³o  w ró¿nego rodzaju uwarunkowania ¿yciowe , ale to i tak na nic siê da³o. Potêga wolnej woli jest przeogromna  i wszystko siê zmieni³o
Dlatego nie ufam ewolucji. Ufam sobie, swojemu prawdziwemu JA. To jest najpotê¿niejszy byt , wiêkszy ni¿ cokolwiek innego. Dziêki niemu wiem ,¿e Ksiê¿yc nie stworzy³ siê naturalnie i tak samo nie wierzê,¿e  Cz³owiek  jest dzie³em ewolucji.
Nasze umys³y nie s± naturalnym tworem . Bogowie sumeryjscy mog± byæ Obcymi hodowcami.
Mo¿e byæ tak, jak pisze Laguna . Mo¿e Samuel co¶ tam zdzia³a . Mo¿e ca³a ta kosmiczna banda teraz próbuje dorwaæ siê do naszych umys³ów, by za ich pomoc± ugraæ "swoje" .Byæ mo¿e do tej pory jeste¶my dla nich bateryjkami, a jednocze¶nie te wszystkie konflikty , które nas ró¿ni± s± po prostu odzwierciedleniem tego, kim s± nasi hodowcy. Zaprawdê zostaliby¶my stworzeni "na obraz i podobieñstwo" . Ale koniec z tym. U¶wiadomione istoty maj± wielk± moc , by powiedzieæ NIE. DO¦Æ. I to ich przera¿a. My , ludzie, nie jeste¶my ju¿ tylko bateryjkami - byd³o wymyka siê spod kontroli swoich Panów. Poprzez dzia³ania zewnêtrzne ( religie, w³adzê, manipulacjê medialn± ) oraz wewnêtrzn± ( channelingi, Przekazy, ) usi³uj± na nas wp³yn±æ. A my jeste¶my jak te zmutowane chwasty - w drodze rozwoju uzyskali¶my w³asne, niezale¿ne ¿ycie , w³asn± moc . Dlatego cokolwiek siê stanie z lud¼mi - stanie siê wy³±cznie na w³asne ¿yczenie tych ludzi.
Niektórzy mog±  nawi±zywaæ kontakty z Obcymi, a oni z lud¼mi, którzy tego pragn± - to ju¿ nie jest zabronione przez Stra¿nika. Dlatego uwa¿am ,¿e Laguna dobrowolnie podda³a siê manipulacji obcych bytów. Oni zaplanowali dla Ciebie tutaj jak±¶ rolê do odegrania . Przemawiasz, przekazujesz informacje, ale jednocze¶nie posiadasz wystarczaj±c± ¶wiadomo¶æ tego , co robisz , aby nie zagubiæ dystansu do siebie.
To , o czym piszesz to dla mnie jakby Przestroga. Uwa¿ajcie Bracia i Siostry - bramy ju¿ siê otwieraj± . Nie ka¿dy byt , który siê przypl±ta stamt±d jest dla nas dobry. Ka¿dy z nich jest dobry wg swoich w³asnych kryteriów oceny dobra.
Je¶li o mnie chodzi, to jest tak , jak napisa³em . Nie oceniam innych. S³ucham swojej wolnej woli , moje wy¿sze JA najlepiej mi s³u¿y . Ono wie jak , a ja wiem dok±d zmierzaæ.
Wsuchajcie siê w siebie... zacznijcie od ciszy  ..
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #161 : Luty 21, 2009, 19:31:42 »

Hej Jack!
Odno¶nie Zetatalk - obserwujê t± stronê od d³u¿szego czasu.
W czasach gdy by³em zwolennikiem PCH kontaktowa³em siê nawet z Nancy osobi¶cie próbuj±c dowiedzieæ siê czego¶ o piramidach - odpowiedzi± na pytanie po co zbudowano piramidy by³o co¶ w stylu "s³u¿y³y jako punkty nawigacyjne dla statków UFO"
Zaiste ciekawa odpowied¼...
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawê, ale Nibiru mia³o siê pojawiæ wg Zetatalk w 2003 roku i od tamtego czasu pojawia siê ¶rednio co pó³ roku i pó¼niej z ró¿nych powodów jej wizyta jest przek³adana.
Je¶li PCH bêdzie Ciê interesowa³ w okolicach sylwestra 2009 przekonasz siê ¿e boski Samuel te¿ bêdzie siê musia³ zdrowo nagimnastykowaæ ¿eby prze³o¿yæ termin jej pojawienia.
Co do naszych braci z Oriona tak dzielnie rzucaj±cych siê na pomoc g³upim ziemianom - naprawdê my¶lisz ¿e jakiekolwiek wy¿ej rozwiniête i POZYTYWNE byty ingeruj± w woln± wolê tych rozwiniêtych s³abiej cywilizacji?
To bardzo piêkna koncepcja - ¶wiadomo¶æ ¿e gdzie¶ tam czeka w odwodach kawaleria która na nasze skinienie przyleci i posprz±ta ten b....el który wygenerowali¶my.
Mogliby zrobiæ np porz±dek z paso¿ytnicz± cywilizacj± traktuj±c± ludzi jak baterie i pozbawiaj±c ich energii poprzez manipulacjê ich emocjami zabarwionymi negatywnie.
Tylko ¿e te paso¿yty przenios± siê pó¼niej na jak±¶ inn± planetê (mo¿e bli¿ej rodzinnych stron naszej kawalerii?) i z szerszego punktu widzenia nasza hipotetyczna kawaleria URATUJE nas, ale narobi niez³ego bigosu jakiej¶ bogu ducha winnej planecie.
A wracaj±c do negatywnych emocji i paso¿ytów ca³kiem nie¼le rabuj±cych ludzi z energii poprzez utrzymywanie ich w stanie strachu, zagro¿enia, niepewno¶ci, nienawi¶ci - ponoæ ostatnio trac± zasilanie bo po Ziemii b³±ka siê coraz wiêcej oszo³omów którzy ju¿ nie zasilaj± systemu. Chodz± sobie u¶miechniêci od rana do wieczora, podoba im siê ka¿dy dzieñ, rozumiej± sens stwierdzenia Majów "jestem innym Tob±" i szczerze kochaj± otaczaj±cy nas ¶wiat - dlatego z przyjemno¶ci± patrz± na odchodz±cy system i maj± ¶wiadomo¶æ ¿e KA¯DA informacja maj±ca nas przestraszyæ powinna trafiæ na swoje miejsce - do ¶mietnika.

pozdrawiam Ciê serdecznie, papa

p.s. polecam "beyond the cutting edge" na youtubie - a przynajmniej 3 czê¶æ
zodiakus71
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Luty 21, 2009, 19:49:27 »

Rados³aw z tego co piszesz poniek±d wynika³oby ¿e o ile piramidy s± punktami nawigacyjnymi to mog³y celowo zostaæ "wy³±czone" w celu zgubienia drogi na Ziemiê . O ile koncepcja "mieszañców" jest s³uszna to mo¿e dla uwolnienia sie od zwierzchników z innych ¶wiatów celowo wy³±czono punkty odniesienia a "klucze" do uruchomienia dobrze zabezpieczono aby nikt tego nie robi³ ale ¿eby by³a mo¿liwo¶æ wezwania obcych kiedy "niewolnicy" siê zbuntuj±.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #163 : Luty 21, 2009, 20:40:48 »

Cytat: Rados³aw
A wracaj±c do negatywnych emocji i paso¿ytów ca³kiem nie¼le rabuj±cych ludzi z energii poprzez utrzymywanie ich w stanie strachu, zagro¿enia, niepewno¶ci, nienawi¶ci - ponoæ ostatnio trac± zasilanie bo po Ziemii b³±ka siê coraz wiêcej oszo³omów którzy ju¿ nie zasilaj± systemu. Chodz± sobie u¶miechniêci od rana do wieczora, podoba im siê ka¿dy dzieñ, rozumiej± sens stwierdzenia Majów "jestem innym Tob±" i szczerze kochaj± otaczaj±cy nas ¶wiat - dlatego z przyjemno¶ci± patrz± na odchodz±cy system i maj± ¶wiadomo¶æ ¿e KA¯DA informacja maj±ca nas przestraszyæ powinna trafiæ na swoje miejsce - do ¶mietnika.

Rados³awie, otó¿ to …  U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech

Jak ja kocham takich oszo³omów!!!  Buziak
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #164 : Luty 21, 2009, 21:17:36 »

Gwoli ¶cis³o¶ci, to ja umie¶ci³em - upubliczni³em po raz pierwszy przekazy Laguny w internecie, jeszcze na starym forum i jeszcze na pewnym innym forum. Wcze¶niej przekazy kr±zy³y mailowo w¶ród zaprzyja¼nionych osób, bywalców pewnych pokoji ezoterycznych na czat.onet.pl.
Zrobi³em to po wielu dyskusjach z przyjació³mi i ró¿nych analizach. A dlaczego mieli¶my tego nie umie¶ciæ? Mo¿e to mia³a byæ forma ostrze¿enia, ¿e nie wszystko co Samuel mówi, trzeba braæ za dobr± monetê? (Zreszt± na samym pocz±tku byli¶my zwolennikami Samuela i wydawa³o nam siê, ¿e pierwsze przekazy tylko go utwierdzaj± jak i ca³y Projekt Cheops). Ja nie twierdze, ¿e byty w tych przekazach mówi± prawdê, zwykle jest tak, ¿e daj±c cz±stke prawdy dodaj± trochê fa³szu, tak by to tylko odpowiednie osoby mog³y dostrzec ukryty obraz przekazu...
Wiec argument, ¿e Laguna chcia³a zab³ysn±æ - odpada, bo gdyby chciala to pewnie kontynuowa³a by przekazy i sta³a siê druga Lucyn± a nie o to przecie¿ chodzi.

Witam
 My¶lê Kristobal  zamie¶ci³ na tyle odpowi
Wiesz wybacz Kristobal ale ta wasza forma "ostrze¿enia" jest do¶æ marna ¿e tak powiem.

Jedno za co Ci mogê podziêkowaæ to za to ¿e w koñcu dosta³em odpowied¼ na moje pytanie.

Tyle chcia³em wiedzieæ. Róbcie se co chcecie internet daje wolno¶æ i pocz±wszy od oszustów do przestêpców a na terrorystach koñcz±c ka¿dy znajdzie w nim miejsce.

Laguna ze swoimi channelingami jest ma³ym zagro¿eniem w przeciwieñstwie do PCh.

Zastanawia mnie czy policja zainteresuje siê t± instytucj± tutaj.  Mrugniêcie

Pozdrawiam
Mora U¶miech

Witaj Mora
Nie odpiszê wiêcej  na zadawane pytania bo , Kristobal bardzo dobrze zrobi³ to za mnie ...Mam nadziejê ,¿e to wystarczy , Mora zwyczajnie nie chc mi siê nawet skupiaæ  w tej chwili na przekazach , które ju¿ dawno nie s± dla mnie punktem odniesienia do tego nad czym teraz skupiam swoj± uwagê .... to tak po krótce...

pozdrawiam Laguna
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #165 : Luty 21, 2009, 22:34:01 »

no to tak dla Mory dodam - ja ju¿ siê nie skupiam na Samuelu i Radzie Bogów, to by³a cenna lekcja ale BY£A a teraz idê dalej - nie prawda, ¿e zawsze jest jakie¶ dalej - w pewnym momencie jest PUNKT W KTÓRYM NASTÊPUJ¡ KOLEJNE ETAPY DO¦WIADCZENIA DUCHOWEGO ale to nie jest dalej lecz jest to urzeczywistnienie i poznanie natury umys³u - O¦WIECENIE U¶miech

718'
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #166 : Luty 21, 2009, 23:18:39 »

Zodiakus71!
Napisa³em o wiedzy wg Zetatalk - czyli bezwarto¶ciowej manipulacji podobnej do Projektu Cheops.
Wg moich poszukiwañ - piramida w Gizie jest g³ówn± czê¶ci± ogólno¶wiatowej sieci energetycznej z czasów po zag³adzie Atlantydy. W punktach wêz³owych tej¿e siatki znajdujemy najczê¶ciej jakie¶ egipskie obeliski wzniesione przez rz±dz±c± ¶wiatem rodzinkê , staro¿ytne budowle czy piramidy.
http://www.przebudzenie.pl/lofiversion/index.php?t7067.html - tutaj o tej siatce,
http://montalk.net/science/115/earth-grid-research - tutaj mo¿esz ¶ci±gn±æ nak³adkê na google earth i zbadaæ dok³adniej sprawê
Kwestia tego DO JAKICH CELÓW ta ca³a sieæ budowli mo¿e zostaæ u¿yta jest te¿ otwarta i niekoniecznie "odpalenie" ca³ego systemu bêdzie korzystne dla ludzko¶ci.
Zw³aszcza ¿e wszystko wskazuje na to ¿e nasi kosmiczni bracia zamieszani w stworzenie tego systemu i manipulacje w naszym DNA robili to dla celów ¿ywieniowych swojej cywilizacji a my jeste¶my dla nich tylko bateryjkami.
pozdrawiam
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #167 : Listopad 23, 2010, 15:01:20 »

Ten temat, jak i przekaz to jedna wielka ¶ciema - robienie z ludzi... Stada ¦lepych Baranów.
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: