Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:43:50

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA)????  (Przeczytany 96084 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Laguna__
Go¶æ
« : Pa¼dziernik 07, 2008, 20:24:47 »

Syzyfowa Praca SAMUELA (nieudany najazd na PLANETÊ ZIEMIA) Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶Co¶?

----prawda czy fa³sz?Co¶Co¶?----------------------------------------------------------------------------

Jestem tu nowa , ale P.CH przygl±dam siê od lutego tego roku przeczyta³am wiêkszo¶æ ich przekazów tzn t± wiêkszosc przez kilka dni , pó¿niej czytalam prawie na bierz±co........Za nim dowiedzia³am siê o P.CH mia³am ju¿ swoich kilka przekazów , które by³y dla mnie przyznam do¶æ zaskakuj±ce(nie wiem czy to dobre okre¶lenie)Nie omieszka³am zapytaæ moje byty o Projekt Cheops  , mo¿ê wklejê czê¶æ tego przekazu...................poprzez Byty z jakimi ja mia³am kontakt poprosi³am o rozmowe w³a¶nie z owym Samuelem jn:
= Tak mo¿emy zapytaæ Samuela czy bêdzie chcia³ kontaktu.....
.
 .+ Mam pytanie .. Czy ja mogê porozmawiaæ z Samuelem  poprzez Was?Co¶

+  A mo¿ecie zrobiæ to teraz??

=Tak.
Witaj to ja Samuel witam Ciê mi³o¶ci± i ¶wiat³em jakie jest w Nas , s³ucham Twoich pytañ 
= to jest tak ,¿e Cheops a ludzie to dwie ró¿ne sprawy , oni wiedz± i znaj± tajemnicê tego co Ty , ¿e ich rola zakoñczy siê w momencie odnalezienia urz±dzenia . To jest uk³ad jaki zosta³ zawarty , a Oni o tym wiedz± , niestety nie mog± zdradziæ tej tajemnicy ....... nie kontaktuj± siê z Tob± poniewa¿ Twoja rola jest inna ,a do odpowiadania na pytania maj± mnie i s± grup± . Ale nadejdzie czas , kiedy zbierzecie swoje si³y o tym ju¿ wiesz , ale wszystko jest uzale¿nione od Waszej decyzji nikt nie mo¿e Wam tego nakazaæ .
 urz±dzenia , rozwi±zañ wiec zajmij siê i skup na sobie i swoich wspó³pracuj±cych , tak to bêdzie mia³o sens i nie bêdziecie traciæ czasu .
+ Samuelu , a jaka jest moja rola i wspó³pracuj±cych ze mn± ludzi ??

= przecie¿ mój Brat ju¿ Ci wyja¶ni³ , my¶lê nie muszê siê powtarzaæ niepotrzebnie.

+ Jak mnie odebrali ludzie z CHEOPS?

=Powiem tak, a jak Cie mieli odebraæ ich nic ju¿ nie dziwi z takimi przekazami maj± kontakt od lat zatem  przyjêli to normalnie wiarygodnie .

+ Nie czuje abym musia³a zadawaæ Ci Samuelu dalej pytañ.

= bo w sumie wszystko wiesz , wiesz co masz robiæ i to jest najwa¿niejsze nie musisz szukaæ

NIE MOG£AM DALEJ PISAÆ BO WYPISA£ SIÊ D£UGOPIS WZIÊ£AM NASTÊPNY I NIE PISA£ PO¯EGNA£AM SIÊ ZE WSZYSTKIMI I PRZEKAZ ZOSTA£ ZAKOÑCZONY
.NASTÊPNY PRZEKAZ - ZNÓW PYTAM MOJE BYTY O CHEOPS: PRZEKAZ Z DNIA 21,03,2008

+Czy Wasza energia wspó³pracuje z energia Samuela?

=Samuel to wa¿na postaæ , ale nasze energie s± ró¿ne ze wzglêdu na role jakie maj± odegraæ tzn. Samuel ma zaj±æ siê doprowadzeniem do urz±dzenia i na tym jego rola siê koñczy , pó¼niej zaczyna siê praca innej energii tak najpro¶ciej mogê Ci to wyja¶niæ .

+ rozumiem . Czyli Samuel nie bêdzie kierowa³ do koñca t± spraw± Cheopsa??

=Nie tylko do okre¶lonego momentu to dla pewno¶ci jaka ma byæ , aby mog³o zostaæ wype³nione ¶wiata ochron± . A po za tym u Nas w naszym ¶wiecie s± podzia³y jak ju¿ mówili¶my na role jak± dana energia ,ma odegraæ .....Dlatego nikt nie ma do koñca jeszcze jaki jest dalszy plan dzia³ania , oni maj± dotrzeæ do urz±dzenia reszt± zajmie siê inna energia wa¿na , Samuel to energia roli , wagii i wielkiej pracy, ale jego rola to najwa¿niejsza dlatego zaj±³ siê ni± w³a¶nie On . Dalej bêdzie ju¿ inna energia wspó³pracowaæ i wszystko oka¿e siê w odpowiednim momencie kto i co to bêdzie.Czujemy zw±tpienie u Ciebie Co¶??

+Tak jest w tym momencie we mnie jaka¶ niepewno¶æ sama nie wiem co mam my¶lec o tym wszystkim
A TA CZÊ¦Æ DOTYCZY PYTANIE KIM JEST BYT Z KTÓRYM JA MAM KONTAKT:
+Kim Ty jeste¶ WOTTER??

=Jestem energia wa¿no¶ci mówili¶my Ci ju¿  , u Nas nie posiadamy cia³ mamy zbiorow± my¶l oraz ró¿nimy siê jedynie rolami , moja rola wyplenienie energii wa¿no¶ci , po to aby ca³y ¶wiat móg³by byæ ocalony .... Na tym dzi¶ skoñcze kochana  ........ Niech ¶wiat³o mi³o¶ci Ciê nape³nia i niech mi³o¶æ bêdzie wype³niaæ ka¿dy Twój dzieñ oraz Twoich przewodników oraz doradców duchowych .Nie obawiaj siê nie zwariowa³a¶ to co piszesz to prawda , któr± siê nape³nisz.Czujemy , ¿e masz tak± "niedowiare" w sobie , my¶lisz Nas nie ma , jeste¶my i Ciê pozdrawiamy oraz oczekujemy Twojego owocnego dzia³ania .

+Kiedy¶ w medytacji widzia³am symbol oraz ¶wi±tynie i znak 3 oka , co to za symbol???

= to co widzia³a¶ to bardzo wa¿ny symbol jest to symbol ¯YCIA ,który jest kluczem wrót jakie zostan± otwarte , ale on siê Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to równie¿ dla Twojej ochrony..Mniej mów niepowo³anym osob± , bêdziesz ju¿ czu³a które to s± osoby..................
MO¯E JESZCZE JAKIE¦ FRAGMENTY WAM WKLEJE
+Kim jeste¶ Wotter w ¦wiecie energii?? Sk±d jeste¶??

=Powiem jestem  z ¦wiata niematerialnego ze ¶wiata , który jest nieskoñczon± energi±.
To jest ¶wiat³o i ¶wiat³o tak nazywa siê Nasz ¶wiat (narysowali mi 4 ko³a po³±czone ze sob± jak
ogniwa ³añcucha i w kazdym tym kole by³o mniejsze ko³o)

+A co to takiego Wotter to tak siê nazywa ten wasz ¶wiat??

=Te ko³a to jedno¶æ w jednosci ca³o¶æ w ca³o¶ci , jeste¶my nieskoñczeni , a to symbol nieskoñczonosci (pózniej narysowali drugi obrazek jakby stopê , ale o 3 palcach)
a to co narysowali¶my to ca³o¶æ w nieskoñczono¶ci w jedno¶ci , wiemy i tak tego nie rozumiesz , tak to dla was ludzi wci±¿ ma³o zrozumia³e.

+Czyli z tego co zrozumia³am Wy jeste¶cie energi± Bosk± jakby tak??

=Dok³adnie tak jestesmy swiat³em
Wiem  to s± tylko fragmenty i byæ mo¿e ma³o mówi± , ale z tego co ja wyczuwam to Samuel jakby robi to za  karê , ale korzy¶ci nie bêdzie mia³ z tego ¿adnych , On jest typem energii materialnej , wiêc mo¿e w jaki¶ sposób ingerowaæ , ale dla niego nie bêdzie ¿adnych korzy¶ci przed samym celem o jakim marzy, oczywi¶cie bêdzie jemu to odebrane (OBYM DOBRZE TO CZU£A), obym bo, jednak wykopaliska s± ju¿ w trakcie , ja to czujê Samcia jako takiego kosmicznego pirata hehe, który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz , aby nie ponie¶æ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI musi jako zado¶æ uczynienie odwaliæ czarn± robotê i choæ mu siê to bardzo nie spodoba obe¶æ siê bez smaku ,  bêdzie zmuszony siê wycofaæ ....Tylko pytanie po co w takim razie ma byæ znalezione te urz±dzenie?Co¶ A mo¿e mo¿na wykorzystaæ je nietylko w z³ych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosæi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....

Mia³am równie¿ przekazy telepatyczne na temat tego ,¿e im siê to nie uda , oka¿e sie ,¿e bêdzie brakowaæ jednego ogniwa o jakim niestety nie wiedz± , czyli jakie¶ zabezpieczenie Byty wy¿sze maj± na Samcia , aby siê znów nie zagalopowa³........Na wypadek ,gdyby jego natura bandziora kosmicznego siê uaktywni³a.
Jak widzicie mog³abym równie¿ zachwycaæ siê moimi przekazami bo ,przecie¿ energie nieskoñczone mówi± o mojej wyj±tkowo¶ci o tym te¿ w dalszych przekazach ,¿e jestem Kap³ank±. ¿e jestem Nimi tylko przysz³am tu na ziemie , aby pomóc ludziom w przemianach -
Wiecie co ....ja nadal jestem sob±, nie wzbudzi³o to we mnie ¿adnego fanatyzmu jak to w przypadku P.CH-DLACZEGO?? Bo jest we mnie pokora wobec wiedzy , ludzi siebie , bo mam ¶wiadomo¶c jak wiele pracy mnie czeka nad sob± sam± i to , ¿e im wiêcej i d³u¿ej poch³ania mnie wiedza tym mniej wiem..
.

Kto¶ z Was tu pisa³ na temat klucza jaki podobno znajduje siê w³a¶nie w Polsce, bardzo ciekawe info, mo¿e wiecie co¶ wiecej , aby ze mn± porozmawiaæ na ten temat?Co¶

NA KONIEC podam linka do radia w Chicago - zdecydowanie niektore audycje s± tylko potwierdzeniem Waszych domys³ów , tam bardziej otwarcie mówi B.Choroszy na temat kim jest Samcio oraz kim s± osoby z Misji i P.CH, .
Sama p. Basia jest do¶æ opêtana energi± Samcia i s± momenty w . których w sposób zdecydowany przemawiaj± przez t± w³a¶nie p. redaktor inne Byty (kolosalne ró¿nice w wibracji g³osu)pewnie z cz³owiekiem owa pani nie ma ju¿ za wiele wspólnego   

http://cheops.republika.pl/index1.html

Kochani tak naprawdê chodzi o to ,¿e informacjê mog± przychodziæ i nap³ywaæ z ró¿nych stron zarówno z zewn±trz jak i wewn±trz , nie powinni¶my trzymaæ siê kurczowo np. samego channellingu i owych przekazów, czy tego co zawieraj± najró¿niejsze ksi±¿ki , oraz inne ¿ród³a informacji wiedzy trzeba szukaæ w sobie g³ównie, a dopiero szukaæ jej na zewnatrz , nale¿y nauczyæ siê czuæ w sobie t± wiedzê jak± sami jeste¶my naturalnie obdarzeni.......... :)Wymaga to pracy jednak to co w sobie wypracujemy nie zabierze nam nikt ...............  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 12, 2008, 09:54:14 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 07, 2008, 20:55:08 »

Cze¶æ Laguna.

Przeczyta³em te szcz±tkowe (tak my¶lê, po wielokropkach wnioskujê, ¿e zamie¶ci³a¶ je bardzo wybiórczo) informacje i wybacz stwierdzenie, ale choæ nie jestem jasnowidzem, empat±, jasnoucz±cym, to jednak w jakim¶ stopniu intuicjê sw± ju¿ rozwin±³em, a ona mi podpowiada dziwne (nie chcê pisaæ negatywne) wibracje w twoich przekazach.
Byæ mo¿e jak siê nauczê pos³ugiwaæ metodami, którymi wy siê pos³ugujecie w tych przekazach to i nauczê siê wiêkszego wyczulenia w rozró¿nianiu owych wibracji, ale póki co moje wibracje rezonuj± odwrotnie proporcjonalmie do waszych.
Pozdrawiam.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 07, 2008, 21:09:19 »

Cze¶æ Laguna.

Przeczyta³em te szcz±tkowe (tak my¶lê, po wielokropkach wnioskujê, ¿e zamie¶ci³a¶ je bardzo wybiórczo) informacje i wybacz stwierdzenie, ale choæ nie jestem jasnowidzem, empat±, jasnoucz±cym, to jednak w jakim¶ stopniu intuicjê sw± ju¿ rozwin±³em, a ona mi podpowiada dziwne (nie chcê pisaæ negatywne) wibracje w twoich przekazach.
Byæ mo¿e jak siê nauczê pos³ugiwaæ metodami, którymi wy siê pos³ugujecie w tych przekazach to i nauczê siê wiêkszego wyczulenia w rozró¿nianiu owych wibracji, ale póki co moje wibracje rezonuj± odwrotnie proporcjonalmie do waszych.
Pozdrawiam.
U¶miech
Cze¶æ Laguna.

Pozdrawiam.
Cze¶æ Dariuszu !
Nie przeszkadza mi to , ¿e ¿le odbierasz te ,jak nazwa³e¶ szcz±tkowe czê¶ci przekazów ... odsy³am Ciê do koñcowej wersji mojego w±tku .... U¶miech.
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 07, 2008, 21:09:24 »

Faktycznie to jaki¶ niesamowity wysyp przekazów... mo¿e wprowadzili na rynek jaki¶ nowy psychotrop?
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 07, 2008, 21:15:29 »

Faktycznie to jaki¶ niesamowity wysyp przekazów... mo¿e wprowadzili na rynek jaki¶ nowy psychotrop?

Masz poczucie humoru ..dobrze U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech
jasnowidz
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 07, 2008, 21:17:48 »

Cze¶æ Laguna.

Pozdrawiam.
wiesz...negatywne wibracje mo¿na wyczuæ w audycjach Choroszy,wyczynach Pch na pustyni  i  przekazach Lucyny L...która  sob± ju¿ dawno nie jest...
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 07, 2008, 21:18:14 wys³ane przez jasnowidz » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 07, 2008, 21:29:36 »

Cze¶æ Laguna.

Pozdrawiam.
wiesz...negatywne wibracje mo¿na wyczuæ w audycjach Choroszy,wyczynach Pch na pustyni  i  przekazach Lucyny L...która  sob± ju¿ dawno nie jest...
Prawdê mówisz jasnowidzko pani Lucyna chyba nie jest ju¿ cz³owiekiem....Oczywi¶cie to moje zdanie .
Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 07, 2008, 21:30:49 »

Znam przekazy Laguny ju¿ od ponad pó³ roku - w ca³o¶ci  - wiêc moje zdanie jest takie, ¿e zawieraj± 100xwiecej mi³o¶ci i ¶wiat³a ni¿ typowe z projektu cheops... zreszt± nie ma co porównywac - 70% sesji cheopsa to i tak zwykle nieistotne, nie wiele wnosz±ce pytania od "widzów" + wiele wymijaj±cych odpowiedzi Samuela.
Generalnie jestem sceptyczny wobec wszelkich channelingow - bo sk±d niby mamy wiedzieæ czy ten który z drugiej strony przedstawia siê jako Samuel, Wotter, Saint Germain, czy Federacja ¦wiat³a - jest nim naprawdê - mo¿e tak naprawdê to jaka¶ b³±kaj±ca siê dusza, która ma z nas ubaw  ? U¶miech
Oczywi¶cie globalnie, channelingi maj± czêsto bardzo pozytywny, wrêcz humanistyczny wyd¼wiêk - mam na my¶li przekazy Kasjopean, Plejadian itp.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 07, 2008, 21:58:26 »

Znam przekazy Laguny ju¿ od ponad pó³ roku - w ca³o¶ci  - wiêc moje zdanie jest takie, ¿e zawieraj± 100xwiecej mi³o¶ci i ¶wiat³a ni¿ typowe z projektu cheops... zreszt± nie ma co porównywac - 70% sesji cheopsa to i tak zwykle nieistotne, nie wiele wnosz±ce pytania od "widzów" + wiele wymijaj±cych odpowiedzi Samuela.
Generalnie jestem sceptyczny wobec wszelkich channelingow - bo sk±d niby mamy wiedzieæ czy ten który z drugiej strony przedstawia siê jako Samuel, Wotter, Saint Germain, czy Federacja ¦wiat³a - jest nim naprawdê - mo¿e tak naprawdê to jaka¶ b³±kaj±ca siê dusza, która ma z nas ubaw  ? U¶miech
Oczywi¶cie globalnie, channelingi maj± czêsto bardzo pozytywny, wrêcz humanistyczny wyd¼wiêk - mam na my¶li przekazy Kasjopean, Plejadian itp.

Brawo Kristobal to jest zdrowe podej¶cie do tematu Channellingów....Mog± zawieraæ prawdê oraz fa³sz... I to prawda, nigdy niewiadomo sk±d pochodzi dane ¿ród³o informacji..Nie mo¿na wierzyæ ¶lepo w to co one nam ods³aniaj±..Zawsze przed wej¶ciem w kontakt nale¿y zastosowaæ inwokacjê , to daje wiêcej pewno¶ci z kim uzyskujemy owy kontakt....
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 07, 2008, 23:02:36 »

No to teraz moje podej¶cie... Chichot

Laguno, na poczatku chce ci podziekowaæ za uchylenie wiekszej ilo¶ci przekazu. Zawsze to co¶ wiecej ni¿ jedynie sk±pych kilka zdañ i bêde stara³a sie uwypukliæ zarówno negatywne jak i pozytywne strony.

Na poczatku tytu³: dlaczego 'syzyfowa praca, nieudany najazd na ziemie'? W przytoczonym przez ciebie fragmencie nie ma wspomnienia i¿ Samuel chce sprowadziæ Gadzi± Rodzinkê  - jak to sama napisa³a¶. Czy to aby nie jest twój prywatny pogl±d na sprawê? Czy moze taki fragment znajduje sie gdzie indziej, pytam bo mnie to wszystko ciekawi.
Widze w twoim fragmencie tu ze jego rola i Pch ma sie w pewnym momencie skoñczyæ. Ale czy jest to az taka tajemnic±? mysle ze nie i wiele osób zdaje sobie z tego sprawe, a co bedzie dalej to ju¿ jest wiele spekulacji. Mamy na stronie równie¿ i przekaz z automatycznego pisma od Mory, prosi³am go aby zapyta³ 'czy Samuel jest jaszczurk±'? Oto odpowiedzi:

P: Kim jest Samuel?
O: Hebrajski Prorok stra¿nik Arki Przymierza.
P: Stra¿nik? Czym jest Arka Przymierza?
O: Tak stra¿nik paktu jest odpowiedzialny za przymierza zawarte z ludem hebrajskim kilka tysiecy wiosen wcze¶niej. Arka Przymierza to symbol w którym ... jest umowa.
P: Z kim lud zawar³ pakt? i jaki cel mia³ ten pakt?
O: Z odkrywcami z gwiazd cel jest mi nieznany.
P: Jakimi odkrywcami? dlaczego nieznasz celu?
O: Wzajemno¶æ obcy wy. Stra¿nik nie pozwala.

i drugi podobny:
P: Mam pytanie. Kim jest opiekun ziemi?
O: Dobrze skoro ufasz mi odpowiem. Jest to inny front. Duch i stra¿nik Arki Przymierza.
P: Jaki ma cel?
O: Dope³niæ pakt do koñca.
P: Czy jest dobry czy z³y?
O: Jest dobry. Ale tak jak bogowie inny dawno temu zrobi³ z³o i te¿ chce odkupiæ winy za wasze cierpienie. Dlatego czas ¶lepoty idzie koniec.
P: Jakie z³o?
O: On wie najlepiej sam.

Co o tym powiesz, bo pad³o tu stwierdzenie 'który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz, aby nie ponie¶æ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI odwaliæ czarn± robotê i choæ mu siê to bardzo nie spodoba obe¶æ siê bez smaku' .
Wiec czy mozesz to jako¶ skomentowac? Chcia³abym znaæ zdanie z kilku ¼róde³.

Cytat: Laguna
Kiedy¶ w medytacji widzia³am symbol oraz ¶wi±tynie i znak 3 oka , co to za symbol
to co widzia³a¶ to bardzo wa¿ny symbol jest to symbol ¯YCIA ,który jest kluczem wrót jakie zostan± otwarte , ale on siê Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to równie¿ dla Twojej ochrony.

Czy mozesz co¶ wiecej napisac o jego wygl±dzie? Czy by³ w trójk±cie, bez ¿adnych linii graficznych? Ja sama uwazam ze znak 3 oka za pozytywny.

Co do bycia Kap³ank±, mysle ze nazwy nie s± wa¿ne. Popatrz na Lucyne z innej perspektywy, to takze cz³owiek, kobieta która znalaz³a sie w tej sytuacji, jak w matni. Ani wyj¶æ ani uciec, jej rola wcale nie jest do pozazdroszczenia wiele sie mówi z³ego o przekazach, a jeszcze wiecej jest niewyjasnionych domys³ów. Wiec póki mozesz ciesz sie swoj± sytuacj±, swobod± ze nie masz na plecach ¿adnego cie¿aru, nie pisze tego z³o¶liwe wyczuwam ze czas beztrostki dla ciebie równie¿ sie kiedy¶ zakoñczy. Mysle ze po 12r wiele osób które dzisiaj s± w cieniu, bed± mia³y swoje role do spe³nienia, wtedy Lucyna odsapnie a co z tego wyniknie...to ogromny cie¿ar i odpowiedzialno¶æ i za nic nie chcia³abym sie z ni± zamieniæ.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 07, 2008, 23:32:51 »

Enigma U¶miech
Czy mogê siê  "podpisaæ" pod tym co napisa³a¶? Mam du¿e zapotrzebowanie na wiedzê ,dlatego jestem ciekawa odpowiedzi Laguny.Podobno na naukê nigdy nie jest za pó¼no U¶miech
ps; przeczyta³am link który mi poda³as na priv(dziekujê) ,zrobi³ na mnie przygnêbiaj±ce wra¿enie,wcale nie czu³am w nim troski i mi³o¶ci wzgledem ludzi,tylko rozgoryczon± i ura¿ona ambicjê odtr±conej kobiety.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 08, 2008, 05:48:44 »

O: Tak stra¿nik paktu jest odpowiedzialny za przymierza zawarte z ludem hebrajskim kilka tysiecy wiosen wcze¶niej. Arka Przymierza to symbol w którym ... jest umowa.

Tylko ci±gle nie znamy to¿samo¶ci Samuela.... Mam nadziejê, ¿e Mora zapyta konkretnie - sk±d pochodzi Samuel - czy jest Reptilianiem, Plejadanem czy mo¿e jeszcze kim¶ innym?
Ten pakt zawarty z ludem hebrajskim brzmi tajemniczo... Czy dotyczy³o to faktu, ¿e ¯ydzi stali siê narodem "wybranym". A mo¿e, tak jak to zasugerowa³ w jednej z ksi±¿ek Arnold Mostowicz, by³ to naród "wybrany do eksperymentu" (choæby ta 40 letnia wêdrówka przez pustyniê jako test maszyny do produkcji manny itp).
Albo, mo¿e Samuel by³ odpowiedzialny jeszcze wcze¶niej za co¶ - np. za zagnanie genetycznie zmodyfikowanych ma³poludów do pracy w kopalniach w Afryce (¶lady regularnego wydobycia z przed 100-200 tys. lat) - jak wspominaj± o tym sumeryjskie mity.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 08, 2008, 08:29:14 »

No to teraz moje podej¶cie... Chichot

Laguno, na poczatku chce ci podziekowaæ za uchylenie wiekszej ilo¶ci przekazu. Zawsze to co¶ wiecej ni¿ jedynie sk±pych kilka zdañ i bêde stara³a sie uwypukliæ zarówno negatywne jak i pozytywne strony.

Na poczatku tytu³: dlaczego 'syzyfowa praca, nieudany najazd na ziemie'? W przytoczonym przez ciebie fragmencie nie ma wspomnienia i¿ Samuel chce sprowadziæ Gadzi± Rodzinkê  - jak to sama napisa³a¶. Czy to aby nie jest twój prywatny pogl±d na sprawê? Czy moze taki fragment znajduje sie gdzie indziej, pytam bo mnie to wszystko ciekawi.
Widze w twoim fragmencie tu ze jego rola i Pch ma sie w pewnym momencie skoñczyæ. Ale czy jest to az taka tajemnic±? mysle ze nie i wiele osób zdaje sobie z tego sprawe, a co bedzie dalej to ju¿ jest wiele spekulacji. Mamy na stronie równie¿ i przekaz z automatycznego pisma od Mory, prosi³am go aby zapyta³ 'czy Samuel jest jaszczurk±'? Oto odpowiedzi:

i drugi podobny:
P: Mam pytanie. Kim jest opiekun ziemi?
O: Dobrze skoro ufasz mi odpowiem. Jest to inny front. Duch i stra¿nik Arki Przymierza.
P: Jaki ma cel?
O: Dope³niæ pakt do koñca.
P: Czy jest dobry czy z³y?
O: Jest dobry. Ale tak jak bogowie inny dawno temu zrobi³ z³o i te¿ chce odkupiæ winy za wasze cierpienie. Dlatego czas ¶lepoty idzie koniec.
P: Jakie z³o?
O: On wie najlepiej sam.

Co o tym powiesz, bo pad³o tu stwierdzenie 'który tak bardzo narozrabia³ ,¿e teraz, aby nie ponie¶æ skutku przed wyzszymi ENERGIAMI odwaliæ czarn± robotê i choæ mu siê to bardzo nie spodoba obe¶æ siê bez smaku' .
Wiec czy mozesz to jako¶ skomentowac? Chcia³abym znaæ zdanie z kilku ¼róde³.

Cytat: Laguna
Kiedy¶ w medytacji widzia³am symbol oraz ¶wi±tynie i znak 3 oka , co to za symbol
to co widzia³a¶ to bardzo wa¿ny symbol jest to symbol ¯YCIA ,który jest kluczem wrót jakie zostan± otwarte , ale on siê Tobie przypomni w sytuacji , kiedy przyjdzie taka potrzeba , to równie¿ dla Twojej ochrony.

Czy mozesz co¶ wiecej napisac o jego wygl±dzie? Czy by³ w trójk±cie, bez ¿adnych linii graficznych? Ja sama uwazam ze znak 3 oka za pozytywny.

Co do bycia Kap³ank±, mysle ze nazwy nie s± wa¿ne. Popatrz na Lucyne z innej perspektywy, to takze cz³owiek, kobieta która znalaz³a sie w tej sytuacji, jak w matni. Ani wyj¶æ ani uciec, jej rola wcale nie jest do pozazdroszczenia wiele sie mówi z³ego o przekazach, a jeszcze wiecej jest niewyjasnionych domys³ów. Wiec póki mozesz ciesz sie swoj± sytuacj±, swobod± ze nie masz na plecach ¿adnego cie¿aru, nie pisze tego z³o¶liwe wyczuwam ze czas beztrostki dla ciebie równie¿ sie kiedy¶ zakoñczy. Mysle ze po 12r wiele osób które dzisiaj s± w cieniu, bed± mia³y swoje role do spe³nienia, wtedy Lucyna odsapnie a co z tego wyniknie...to ogromny cie¿ar i odpowiedzialno¶æ i za nic nie chcia³abym sie z ni± zamieniæ.

Enigma odpowiem na powy¿sze tylko w ten sposób jn:

odp:Ja to czujê w ten sposób: Ludzie zaczynaj± czytaæ przekaz to wci±ga poniewa¿ sam temat jest do¶æ ciekawy , zw³aszcza otoczka PIRAMIDY (wiadomo zawsze s± fascynuj±ce) , ale czytaj±c taki delikwent nie zdaje sobie sprawy z tego ,¿e energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominowaæ , wp³ywaæ na jego my¶lenie, zaczyna dziwnie siê zachowywaæ -wed³ug mnie przesi±ka energi± agresji stajê siê jakby obsesyjny, zaborczy.....

Odno¶nie mojej osoby:Moje odczucia

Ja jak ju¿ wspomnia³am w w±tku zamieszczonym na forum od razu przeczyta³am wiêksz± ilo¶æ tych przekazów i tez przez jakie¶ dwa tyg. by³am jakby pod wp³ywem tej energii. ale zaczê³am siê zastanawiaæ ,¿e to co¶ nie tak ..(zaczê³am wêszyæ , pyta³am równie¿ Byt z którym ja mia³am kontakt , ale to równie¿ zamie¶ci³am..W rezultacie zada³am sobie samej to pytanie ..otrzyma³am odpowiedz Oni w sumie nic nie zrobi± bo, nie zostan± dopuszczeni do tego , ale czerpi± energie z tego fanatyzmu i ludzi . Pos³uguj± siê manipulacj± ...
Dlatego tak wa¿ne jest nauczanie samego siebie "samodzielnego my¶lenia".
Osobi¶cie nie lubiê pisaæ przekazów bo zawsze to jednak jest ingerencja w Nas, owszem mo¿na czerpaæ z tego informacjê , rodzi siê jednak pytanie czy warto??
Enigma s³usznie napisa³a, ¿e dla Lucyny to wielkie obci±¿enie z którego jak podejrzewam nie mo¿e siê ju¿ wycofaæ ., ale wiem jak Ta kobieta mo¿e siê czuæ lub czu³a bo niewiadomo czy nadal czuje.

Otrzyma³am wiele odpowiedzi p³yn±cych z mojego wnetrza -Tak naprawdê nie s± nam potrzebne jakie¶ byty , aby zg³êbiaæ wiedzê i otrzymywaæ trafne odpowiedzi.My¶lê warto nad tym przynajmniej siê zatrzymaæ i sprawdziæ w sobie to, czego dostarczaj± te i inne Byty. U¶miech

Zatem Enigma proszê nie doszukujcie siê z mojej strony jak to czêsto jest w³asnie odczuwane w zwolennikach P.CH -zemsty, b±dz w stylu ¿e ,mo¿e jestem by³a jaskó³k±, b±dz niezrealizowana w pysze kobiet±..

Jestem ponad tym ....¯YCZÊ WAM TEGO SAMEGO ZE SZCZEREGO SERCA
ps.Tak zgadzam siê po roku 012 bêdzie wielu ludzi mia³o du¿o pracy zw³aszcza tych o¶wieconych,
Odno¶nie symbolu to równie¿ biorê pod uwagê tylko t± informacjê jak± otrzyma³am w medytacji , a odpowiedz zawarta w przekazie jest mniej brana pod uwagê w moim rozumieniu.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2008, 09:07:00 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Pa¼dziernik 08, 2008, 08:35:39 »

Tylko ci±gle nie znamy to¿samo¶ci Samuela.... Mam nadziejê, ¿e Mora zapyta konkretnie - sk±d pochodzi Samuel - czy jest Reptilianiem, Plejadanem czy mo¿e jeszcze kim¶ innym?
Ten pakt zawarty z ludem hebrajskim brzmi tajemniczo... Czy dotyczy³o to faktu, ¿e ¯ydzi stali siê narodem "wybranym". A mo¿e, tak jak to zasugerowa³ w jednej z ksi±¿ek Arnold Mostowicz, by³ to naród "wybrany do eksperymentu" (choæby ta 40 letnia wêdrówka przez pustyniê jako test maszyny do produkcji manny itp).
Albo, mo¿e Samuel by³ odpowiedzialny jeszcze wcze¶niej za co¶ - np. za zagnanie genetycznie zmodyfikowanych ma³poludów do pracy w kopalniach w Afryce (¶lady regularnego wydobycia z przed 100-200 tys. lat) - jak wspominaj± o tym sumeryjskie mity.

Jest du¿o w tym prawdy w tym o czym piszesz , ma³o tego z róznych ¿róde³ mo¿na zaczerpn±æ wiedzê na temat Anunnaki, Reptilians - wszystkie te ¿ród³a prowadz± w³a¶nie do Bogów Sumeryjskich..
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Pa¼dziernik 08, 2008, 09:12:54 »

Dziekuję Laguno U¶miech U¶miech U¶miech

A teraz trochę logiki, nie bierz oczywiście Tego do Siebie, masz prawo czuć inaczej.

....Tylko pytanie po co w takim razie ma być znalezione te urządzenie? A może można wykorzystać je nietylko w złych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosći GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....

To zdanie przeczy wszystkiemu, Enki nie może być gadem, ponieważ dlaczego wybrał by do pomocy słowian, którzy zawsze stali z boku rozgrywek Arianów i Reptalianów. Jeżeli nałeżałby do Gadziej rodzinki, uwierz pierwsza za łopatę by się złapała Królowa Matka z całą sitwą gadów. ( dziękuję Ci redmuluc za bardzo ciekawy filmy, który mi dużo rozjaśnił))

Więc znowu pudło, trzeba szukać dalej Samuel najwyraźniej nie ma nic wspólnego z gadami. Co¶

Ja to czuję w ten sposób: Ludzie zaczynają czytać przekaz to wciąga ponieważ sam temat jest dość ciekawy , zwłaszcza otoczka PIRAMIDY (wiadomo zawsze są fascynujące) , ale czytając taki delikwent nie zdaje sobie sprawy z tego ,że energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominować , wpływać na jego myślenie, zaczyna dziwnie się zachowywać -według mnie przesiąka energią agresji staję się jakby obsesyjny, zaborczy.....

U mnie jest wręcz przeciwnie, nigdy nie interesowały mnie piramidy, myślę jakby bardziej empatycznie, dziwnie się nie zachowuje( jeżeli by tak było to odrazu moja twardo stąpajaca rodzinka po ziemi wysłałaby mnie do psychiatry), jestem bardziej radosna, cieszę się z pierdół, więcej czasu poświęcam dzieciom i bardiej je rozumiem.  U¶miech U¶miech U¶miech

Jestem ponad tym ....ŻYCZĘ WAM TEGO SAMEGO ZE SZCZEREGO SERCA

Dziękuję Laguno, ja też nie jestem ani fanatykiem, ani przeciwnikiem, jestem obserwatorem Mrugniêcie Mrugniêcie Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2008, 09:13:57 wys³ane przez wiki » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Pa¼dziernik 08, 2008, 09:19:36 »

Dziekujê Laguno U¶miech U¶miech U¶miech

A teraz trochê logiki, nie bierz oczywi¶cie Tego do Siebie, masz prawo czuæ inaczej.

....Tylko pytanie po co w takim razie ma byæ znalezione te urz±dzenie? A mo¿e mo¿na wykorzystaæ je nietylko w z³ych celach jak sprowadzenie tu wiekszej ilosæi GADZIEJ RODZINKI czemu oczywiscie zdecydowanie jestem przeciwna....

To zdanie przeczy wszystkiemu, Enki nie mo¿e byæ gadem, poniewa¿ dlaczego wybra³ by do pomocy s³owian, którzy zawsze stali z boku rozgrywek Arianów i Reptalianów. Je¿eli na³e¿a³by do Gadziej rodzinki, uwierz pierwsza za ³opatê by siê z³apa³a Królowa Matka z ca³± sitw± gadów. ( dziêkujê Ci redmuluc za bardzo ciekawy filmy, który mi du¿o rozja¶ni³))

Wiêc znowu pud³o, trzeba szukaæ dalej Samuel najwyra¼niej nie ma nic wspólnego z gadami. Co¶

Ja to czujê w ten sposób: Ludzie zaczynaj± czytaæ przekaz to wci±ga poniewa¿ sam temat jest do¶æ ciekawy , zw³aszcza otoczka PIRAMIDY (wiadomo zawsze s± fascynuj±ce) , ale czytaj±c taki delikwent nie zdaje sobie sprawy z tego ,¿e energia jaka emanuje w przekazie zaczyna nim dominowaæ , wp³ywaæ na jego my¶lenie, zaczyna dziwnie siê zachowywaæ -wed³ug mnie przesi±ka energi± agresji stajê siê jakby obsesyjny, zaborczy.....

U mnie jest wrêcz przeciwnie, nigdy nie interesowa³y mnie piramidy, my¶lê jakby bardziej empatycznie, dziwnie siê nie zachowuje( je¿eli by tak by³o to odrazu moja twardo st±pajaca rodzinka po ziemi wys³a³aby mnie do psychiatry), jestem bardziej radosna, cieszê siê z pierdó³, wiêcej czasu po¶wiêcam dzieciom i bardiej je rozumiem.  U¶miech U¶miech U¶miech

Jestem ponad tym ....¯YCZÊ WAM TEGO SAMEGO ZE SZCZEREGO SERCA

Dziêkujê Laguno, ja te¿ nie jestem ani fanatykiem, ani przeciwnikiem, jestem obserwatorem Mrugniêcie Mrugniêcie Mrugniêcie

Jaki film mo¿e dacie mnie  równie¿ linka  U¶miech U¶miech U¶miech
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 08, 2008, 09:23:05 »

http://rapidshare.com/files/150971425/David_Icke-Revelations_Of_A_Mother_Goddess.part1.rar
http://rapidshare.com/files/150983368/David_Icke-Revelations_Of_A_Mother_Goddess.part2.rar
http://rapidshare.com/files/151245642/David_Icke-Revelations_Of_A_Mother_Goddess.part3.rar
http://rapidshare.com/files/151258808/David_Icke-Revelations_Of_A_Mother_Goddess.part4.rar

Pozdrawiam, ¿yczê mi³ego ogl±dania i trzymania sie krzes³a haha
jasnowidz
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 08, 2008, 09:38:35 »

Ja napiszê tylko jedno w tym w±tku: przekazy przekazami..i te¿ nie opieram siê wy³±cznie na nich....ale najwa¿niejsze jest to co siê czujê...intuicja  jest najwa¿niejsza...mo¿e siê powtórzê ...ale
na pocz±tku 2006 roku - ogolnie wtedy nie zajmowa³am siê chanellingiem...znajomy podes³a³ mi link strony PCH, abym siê zainteresowa³a t± spraw±...po przeczytaniu kilkudzesiêciu sesji z Lucyn± poczu³am, ¿e jest to samo z³o...¿e to nie jest dobre i wcale nie pomo¿e ziemi a wrêcz mo¿e jej zaszkodziæ. Byty  z jakimi nawi±zano kontakt maj± na celu spowodowanie chaosu na naszej planecie...i im siê to doskonale udaje...
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 08, 2008, 09:51:08 »

jasnowidz, wiesz to samo pytanie zadawa³am kilku wró¿bitom, i odpowied¼ zupe³nie odmienna od Twojej.

Pozdrawiam
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 08, 2008, 10:18:21 »

jasnowidz, wiesz to samo pytanie zadawa³am kilku wró¿bitom, i odpowied¼ zupe³nie odmienna od Twojej.

Pozdrawiam
Wró¿bici siê okre¶lili tak Wiki? A odrobina w³asnego my¶lenia? Chyba, ¿e polegasz na innych nie na sobie -TO dlaczego mi nie wierzysz?? Powiem Ci dlaczego bo sama masz czuæ to w Sobie Wiki U¶miech)))) U¶miech
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 08, 2008, 11:15:52 »

Laguno ja już w innych wątkach pisałam o swoich odczuciach, Przewodnik duchowy co mi na ten temat powiedział, jakie sa moje odczucia, jak sie czuje to już w tym wątku, a że mam możliwość poradzenia się tarocisty i mam kolegę szmana to co mi szkodziło poznac ich zdanie, to tak jak tu na forum, każdy pisze cos innego i próbuje przekonać do swoich racji.
 To, że ja czuję cos innego nie znaczy, że mniej lub wiecej kogoś lubię i mniej cenie jego zdanie.  Logiczne myślenie nie wystarcza w tej kwestii. Było juz tu kilku, którzy po paru wywiadach, dodali 2 do 2 i tak im nie wyszło 4. Dlaczego? Bo to co my wiemy to są strzępy informacji.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2008, 11:16:37 wys³ane przez wiki » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 08, 2008, 11:25:36 »

Laguno ja ju¿ w innych w±tkach pisa³am o swoich odczuciach, Przewodnik duchowy co mi na ten temat powiedzia³, jakie sa moje odczucia, jak sie czuje to ju¿ w tym w±tku, a ¿e mam mo¿liwo¶æ poradzenia siê tarocisty i mam kolegê szmana to co mi szkodzi³o poznac ich zdanie, to tak jak tu na forum, ka¿dy pisze cos innego i próbuje przekonaæ do swoich racji.
 To, ¿e ja czujê cos innego nie znaczy, ¿e mniej lub wiecej kogo¶ lubiê i mniej cenie jego zdanie.  Logiczne my¶lenie nie wystarcza w tej kwestii. By³o juz tu kilku, którzy po paru wywiadach, dodali 2 do 2 i tak im nie wysz³o 4. Dlaczego? Bo to co my wiemy to s± strzêpy informacji.

Prawda masz równie¿ du¿o racji w tym co napisa³as..Wspó³praca z innymi nie jest z³em,  wa¿ne jedynie jest to ,aby nie zatraciæ i nie zag³uszyæ w³asnej intuicji... U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 08, 2008, 11:40:58 »

Tu zacytuje (ogólnie) Icka z ksi±¿ki "Najwiêkszy Secret".

"Dlaczego to robi±, kontroluj± nas i zabijaj± od wieków ?
Robi± to z Zazdro¶ci i z Nienawi¶ci.
Zazdroszcz± nam tego ¿e jeste¶my tak potê¿ni, mo¿emy ewoluowaæ,
mamy co¶ czego Oni nigdy nie osi±gn±: Uczucia, Empatiê i Mi³o¶æ.
Mog± stworzyæ ekstremalnie bystre i szybkie maszyny, ale tylko do pewnego poziomu.
Mog± manipulowaæ Naszym umys³em, ale tylko do pewnego poziomu.
Mog± Nas kontrolowaæ , ale tylko do pewnego poziomu.
Nie mog± ewoluowaæ. Manipulacjami genetycznymi chc± uzyskaæ to co My mamy, a Nam wszystko odebraæ.
Dlatego nienawidz± Nas za to ¿e jeste¶my od nich Bezgranicznie lepsi i dlatego nas niewol± i niszcz±.
Ale to siê skoñczy. I oni o tym dobrze WIEDZ¡."

Skupmy siê na naszej wewnêtrznej sile i tym co mamy najlepsze i przygotujmy siê na nadej¶cie Promienia ¦wiat³a.
Jak mówi Hanna Kotwicka na swoich spotkaniach: "Ja Jestem Innym TY"
Wed³ug mnie za wiele nie nabroj± w Gizie.

Pozdrawiam
Bardziej mnie niepokoi czas który nam zosta³ do 2012. 

KIN 233
Czerwony Krystaliczny Wêdrowiec
Fala Wiatru - Si³a Komunikacji
"Dzi¶ rozpoznajê nowe mo¿liwo¶ci, przys³ane mi z szóstego wymiaru i
za ich pomoc± kszta³tujê nowy ¶wiatopogl±d..."
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 08, 2008, 11:52:44 »

ale te¿ nami gardz± jako gatunkiem, poniewa¿ cz³owiek cz³owiekowi czêsto wilkiem jest, a oni( gady) o siebie bardzo dbaj±.

Pozdrawiam
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 08, 2008, 12:04:50 »

Niekoniecznie dbają o siebie, różne frakcje toczą ze sobą ustawiczne walki o władzę i wpływy. Ich charakterki idealnie pokazują istoty takie jak Goa'uld z serialu "Gwiezdne Wrota i Wraith ze "Stargate Atlantis". Przy okazji jesteśmy dla nich źródłem energii jak w Matrix'ie. Nasza agresja względem siebie to wyłącznie ich dzieło i systemu który stworzyli.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2008, 12:08:57 wys³ane przez redmuluc » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: