Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 19:28:37

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Witamy serdecznie- powroty  (Przeczytany 153449 razy)
0 u¿ytkowników i 47 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #350 : Grudzieñ 16, 2012, 22:13:52 »

"kury która znosi z³ote jajka"...... nie oddaje siê w "dobre rêce"..... Du¿y u¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #351 : Grudzieñ 17, 2012, 00:51:05 »

arteq nigdy nie powróci, bo nigdy nie opu¶ci tego forum Du¿y u¶miech

To fakt, w³a¶nie widaæ jaki tarmosi po tematach  Du¿y u¶miech w swoim ¿ywiole.
Ja my¶le ¿e taki forumowicz to skarb, nie pozwoli ¿eby pozostali czytacze zeszli na niew³a¶ciw± ¶cie¿kê  U¶miech 2

http://www.sjp.pl/%B6wierzy
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #352 : Grudzieñ 17, 2012, 20:55:09 »

Po prostu uwa¿am za mia³kie gdy daje siê wodziæ za nos i hucznie wita siê kogo¶ po "powrocie" gdy ten nigdzie nie wybiera³ siê, cyklicznie bywa³ na forum, tyle tylko, ze siê nie odzywa³...
Analogicznie wygl±da sprawa z szumnymi odej¶ciami, które maj± wzbudziæ spazmy p³aczu i lamentu... gdy i tak wiadomo (przynajmniej sprawdza³o siê w przypadkach w których z góry to zapowiada³em), ¿e nie ma wa³a, nie odejdzie na d³ugo i wróci szybciej ni¿ wyszed³  :]
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #353 : Grudzieñ 18, 2012, 16:59:25 »

Nie by³o ¿adnego hucznego powitania, tylko jedno zwyk³e cze¶æ... o który nie powiniene¶ byæ tak prostacko zazdrosny. I znów k³amiesz insynuuj±c ¿e kto¶ "cyklicznie bywa³ na forum, tyle tylko, ¿e siê nie odzywa³.." - od tego jest profil i tam mo¿na sprawdziæ kto sie loguje i nie odzywa, a kto siê nie loguje. Zdaje ci siê mo¿e ¿e pozjada³e¶ wszystkie rozumy i bêdziesz rozstawiaæ po k±tach ludzi - którzy w przeciwieñstwie do ciebie maj± co¶ do powiedzenia, poza zajad³± krytyk±? Zjed¼ atrq na ziemie ju¿ albo upu¶æ sobie odrobinê powietrza z tego balonu w jaki siê nado³e¶ - megalomania jest bowiem bardzo niezdrowa.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #354 : Grudzieñ 18, 2012, 17:13:19 »

S± takowi forumowicze, a ¶ci¶lej - niektórzy z forumowiczów czasami siê tak zachowuj± i... mi nic do tego w kwestii mog±-nie mog± - stwierdzam fakt.
Mo¿na tak¿e, a przynajmniej do niedawna by³o siedzieæ na forum i... nie logowaæ siê - to w kwestii technicznej.
Je¿eli kto¶ ¿yczy sobie witaæ/¿egnaæ innych - ok, przecie¿ nie zabraniam mo¿e robiæ to i codziennie.
Zazdrosny nie jestem, bo nie widzê powodu czego i komu mai³bym zazdro¶ciæ.
Na pewne sprawy/zachowania mam swoje pogl±dy i tyle, co do prostactwa... có¿ mogê byæ i prostakiem, nie ma problemu.
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #355 : Grudzieñ 18, 2012, 17:23:27 »

Jak sie u¿ytkownik nie loguje do forum, to nie mo¿e u¿yæ opcji 'Poka¿ wiadomo¶ci od ostatniej wizyty' - tym samym ma niewielki wgl±d w toczone aktualnie rozmowy. Mo¿na mieæ znikomy podgl±d na dyskusje i nie bierze sie udzia³u w rozmowie. Wiêc nie wiem po co czlowiek mia³by traciæ czas i energie na taki szkodliwy bana³.

Zapewne wydedukowa³e¶ ten b³êdny fakt, na podstawie swojej ci±g³ej tu obecno¶ci i niejako uzale¿nienia od Cheopsa - artq obud¼ siê ludzie maja du¿o innych ciekawszych zajêæ, ni¿ ¶lêczenie tu 20h/dobe, w celu plinowania poprawno¶ci pogl±dów innych.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #356 : Grudzieñ 18, 2012, 17:44:57 »

Nie wiem dlaczego, (tzn. mam pewn± hipotezê) ale to pytanie nie do mnie.
Nie rozliczam nikogo z jego czasu - chce siedzieæ, niech siedzi, nie chce - ok.
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #357 : Grudzieñ 18, 2012, 19:56:40 »

Du¿o manipulacji tu widzê! Pomijaj±c brak istoty w samej dyskusji, robi siê personalnie.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #358 : Grudzieñ 18, 2012, 20:03:39 »

Po prostu uwa¿am za mia³kie gdy daje siê wodziæ za nos i hucznie wita siê kogo¶ po "powrocie" gdy ten nigdzie nie wybiera³ siê, cyklicznie bywa³ na forum, tyle tylko, ze siê nie odzywa³...
Analogicznie wygl±da sprawa z szumnymi odej¶ciami, które maj± wzbudziæ spazmy p³aczu i lamentu... gdy i tak wiadomo (przynajmniej sprawdza³o siê w przypadkach w których z góry to zapowiada³em), ¿e nie ma wa³a, nie odejdzie na d³ugo i wróci szybciej ni¿ wyszed³  :]

S± takowi forumowicze, a ¶ci¶lej - niektórzy z forumowiczów czasami siê tak zachowuj± i... mi nic do tego w kwestii mog±-nie mog± - stwierdzam fakt.
Mo¿na tak¿e, a przynajmniej do niedawna by³o siedzieæ na forum i... nie logowaæ siê - to w kwestii technicznej.
Je¿eli kto¶ ¿yczy sobie witaæ/¿egnaæ innych - ok, przecie¿ nie zabraniam mo¿e robiæ to i codziennie.
Zazdrosny nie jestem, bo nie widzê powodu czego i komu mai³bym zazdro¶ciæ.
Na pewne sprawy/zachowania mam swoje pogl±dy i tyle, co do prostactwa... có¿ mogê byæ i prostakiem, nie ma problemu.

1. odeszlam, gdyz EMOCJE byly zbyt duze (dostalam ostrzezenie)
2. czytalam posty
3. widzialam DOBRE dusze, ktore zalowaly mojej decyzji
4. wrocilam
5. ale juz nie ta sama...

Nie ma we mnie werwy do dyskusji, ani ochoty uczestnictwa w konkursie na punkty.
To tak, jakbym wzniosla sie ponad ten swiat, ktory jest mi obojetny

Teraz jestem. I tylko tyle. Co oznacza czekam na tych, ktorzy rozumieja moj tok myslenia.

P.S. Kto chce znajdzie mnie, ja juz nie szukam nikogo...

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 18, 2012, 20:03:58 wys³ane przez Kate » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #359 : Grudzieñ 18, 2012, 20:18:57 »

Du¿o manipulacji tu widzê! Pomijaj±c brak istoty w samej dyskusji, robi siê personalnie.
Przetrzyj oczy.
Je¿eli robi siê personalnie - to wymieñ nicki, ok?
i wypowiedzi ¶ci¶le dotycz± "powrotów", wiêc gdzie tutaj widzisz brak zwi±zku z tematem?

Blueray, rozumiem, ¿e czujesz do mnie niechêæ z powodu pewnych nieco krytycznych wobec Ciebie wypowiedzi, z którymi to nie potrafisz sobie wprost poradziæ - ale nie pogr±¿aj siê, krecie podkopywanie jest nadto widoczne. Wiêcej subtelno¶ci, chopie.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 18, 2012, 20:19:19 wys³ane przez arteq » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #360 : Grudzieñ 18, 2012, 20:57:01 »

Mimo, ¿e nigdy z forum nie odchodzi³am, chcia³abym sam± siebie serdecznie powitaæ. Du¿y u¶miech
Jako¶ tak mi têskno siê zrobi³o.  Mrugniêcie

Witaj ptaku!  Chichot  Innych te¿ gor±co witam!  U¶miech

Ps. A gdy za dwa dni odejdê, to siê po¿egnam.  Du¿y u¶miech

blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #361 : Grudzieñ 18, 2012, 21:21:31 »

Ale¿, ptaku, czy¿by¶ gdzie¶ siê wybiera³a? Za Kiar±?
Wiesz, teraz nie jest dobry sezon na odloty, no chyba, ¿e to bêdzie pe³ny "odlot".
Tak, czy inaczej bardzo chêtnie powitam ciê z powrotem, bo bez ciebie to forum sporo szczebiotu utraci.
A je¿eli "odlecimy" wszyscy to internet bêdzie prze¿ytkiem, tylko trudno póki co wyobraziæ to sobie jak w tej gêstwinie nitek wzajemnych po³±czeñ ze wszystkim odnale¼æ t± w³a¶ciw±, której szukamy. Ale to zmartwienie na potem.
Je¿eli musisz to wysokich lotów ¿yczê.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #362 : Grudzieñ 18, 2012, 21:34:32 »

Cytat: blueray21
Ale¿, ptaku, czy¿by¶ gdzie¶ siê wybiera³a? Za Kiar±?

No przecie¿ nie mogê Kiary opu¶ciæ.  Chichot Muszê za ni±! Gdziekolwiek ona, tam i ptak.  Du¿y u¶miech
To wszystko przez t± mi³o¶æ bezwarunkow±.  Du¿y u¶miech
Bo tu, to tylko taka gra by³a. A tam PAN ju¿ na nas czeka.  Du¿y u¶miech

To pa  Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #363 : Grudzieñ 19, 2012, 12:55:47 »

Posty dotycz±ce imion przenios³em do: Jak masz na imiê? >>

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #364 : Grudzieñ 19, 2012, 13:11:22 »

He he. U¶miech
Kiaro, to gdzie odlatujesz ? Do 6 wymiaru ? U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #365 : Grudzieñ 19, 2012, 15:17:11 »

He he. U¶miech
Kiaro, to gdzie odlatujesz ? Do 6 wymiaru ? U¶miech

Tam gdzie i Ptak, jako ¿e odloty to specjalno¶æ Ptaków zrobiê sobie jak±¶ wycieczkê ¿eby to zobaczyæ..... widaæ tak nas Pan poustawia³ i¿ zawsze Ptak przyfruwa .... U¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #366 : Grudzieñ 19, 2012, 22:02:26 »

Spoko aretq i tak was wy¶ledzi, ¿eby móc przylepiæ pó¼niej ³atenw stylu 'taki a taki osobnik, skry³ sie w³a¶nie przed artkiem i jego niez³om± logik±'.

21 XII ju¿ tu¿ tu¿, mam nadzieje artq ¿e przygotowa³e¶ ju¿ odpowiedni referat pochwalny na swoj± cze¶æ. Czekam na ten potok s³ów 'jak wszyscy dooko³a ciemni s±'
- btw, ¿eby by³o jasne, je¶li nie z³apa³e¶ porzedniej nuty ironii, ka¿dy mierzy ludzi pod³ug swojej miary.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #367 : Grudzieñ 20, 2012, 18:41:22 »

Enigma, czcze z³o¶liwo¶ci i kpiny w miejsce argumentów - ok, nic wiêcej nie pozosta³o...
Kiedy¶ - a sk±d wiesz, na jakiej podstawie tak twierdzisz, mylisz siê, ¿e nie spe³ni± obietnic... a dzisiaj kiedy jasno widaæ co i jak... kpiny maj±ce postawiæ mnie w ¶wietle zarozumialca o chybionej logice, o¶mieszyæ aby... zdewaluowaæ, zatrzeæ swoje wcze¶niejsze postawy, stanowiska, stwierdzenia i tezy, których mylno¶æ zaczyna byæ bezdyskusyjna w zakresie pch i niektórych okolicznych w±tków...

Pozdrawiam
serdecznie. 
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #368 : Grudzieñ 21, 2012, 17:19:53 »

Artq, sam kpi³e¶, o¶miesza³e¶, dewaluowa³e¶ tu wystarczaj±co. Nawet z faktu czyjej¶ nieobecno¶ci i powitania, potrafi³e¶ zrobiæ sprawe donios³ej wagi. W imiê czego? Otó¼ w³asnej nieomylno¶ci...
Oczekujesz teraz braw mo¿e? Je¶li umia³abym klaskaæ uszami, to mo¿e bym siê zdecydowa³a.
Ale có¿ mam wychwalaæ? Wymienionymi z³o¶liwo¶ciami pod adresem Pch? Prze¶ladowanie kilku upatrzonych rozmówców? A mo¿e zajad³± obronê zbrodniczej oprganizacji zwanej KRK?
Na szczê¶cie klaskaæ uszami jeszcze nie potrafie. Boli ciê ¿e kto¶ raz zastosowa³ twoj± przebieg³± technikê? Pozostali musieli znosiæ ten styl na codzieñ.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #369 : Grudzieñ 22, 2012, 01:38:19 »

Enigma, zawsze na spokojnie mo¿emy wróciæ do dowolnego tematu i obejrzeæ jak on wygl±da po pewnym czasie, przekonaæ siê czy moje opinie by³y s³uszne czy te¿ nie...
Nic mnie nie boli, ¿yje sobie spokojnie, ca³kowicie olewa³em i olewam.. .zapowiadany tak hucznie na tym forum koniec ¶wiata/rozdzielenie wymiarów/ etc...
Mo¿e Ciebie ci¶nie, ¿e zapowiedzi "zbrodniczej" organizacji okaza³y siê drastycznie trafniejsze ni¿ wielu "uduchowionych" z tego forum?
Nic nie oczekujê, bo zarówno ewentualne brawa nic mnie nie wzbogac±, ani tez ¿ó³æ i czcze z³o¶liwo¶ci nic mi nie ujmie.

Tak jak wcze¶niej pisa³em - przyprawa wzbogaca smak potrawy, nadaje jej subtelno¶ci lecz sama przyprawa nie jest zbytnio zjadliwa.
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #370 : Grudzieñ 22, 2012, 23:11:30 »

Dobrze Atrq, masz racje.
Zreszt± ju¿ du¿o wcze¶niej ci napisa³am, kto siê bedzie cieszyæ na koñcu - ty.
Tak wiêc jak widzisz, ka¿dy ma swój kawa³ek racji... Moje racje zwi±zania siê z tematem Pch i uczestniczenia w rozmowach na tym forum, s± moje i nie pozwole ich sobie odebraæ, z powodu kawa³ka racji kogo¶ innego. Pozdrawiam
Byt
Go¶æ
« Odpowiedz #371 : Grudzieñ 23, 2012, 05:23:21 »

Czo³em.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #372 : Grudzieñ 23, 2012, 08:36:15 »

Moje racje zwi±zania siê z tematem Pch i uczestniczenia w rozmowach na tym forum, s± moje i nie pozwole ich sobie odebraæ, z powodu kawa³ka racji kogo¶ innego.
Patrz±c na liczne z Twoich postów jestem o tym przekonany, tyle tylko, ¿e u¿ywasz nietrafnego okre¶lenia Twoich "racji" - znacznie trafniejszym okre¶leniem jest... fanatyzm vel za¶lepienie.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #373 : Grudzieñ 23, 2012, 16:23:25 »

Czo³em.

Cze¶æ >Byt'cie<. Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #374 : Grudzieñ 23, 2012, 22:34:13 »

Vice versa arteq
Strony: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: