Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 21:55:08

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Witamy serdecznie- powroty  (Przeczytany 157923 razy)
Kiara
Gość
« Odpowiedz #350 : Grudzień 16, 2012, 22:13:52 »

"kury ktĂłra znosi zÂłote jajka"...... nie oddaje siĂŞ w "dobre rĂŞce"..... DuÂży uÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #351 : Grudzień 17, 2012, 00:51:05 »

arteq nigdy nie powrĂłci, bo nigdy nie opuÂści tego forum DuÂży uÂśmiech

To fakt, wÂłaÂśnie widaĂŚ jaki tarmosi po tematach  DuÂży uÂśmiech w swoim Âżywiole.
Ja myÂśle Âże taki forumowicz to skarb, nie pozwoli Âżeby pozostali czytacze zeszli na niewÂłaÂściwÂą ÂścieÂżkĂŞ  UÂśmiech 2

http://www.sjp.pl/%B6wierzy
arteq
Gość
« Odpowiedz #352 : Grudzień 17, 2012, 20:55:09 »

Po prostu uwaÂżam za miaÂłkie gdy daje siĂŞ wodziĂŚ za nos i hucznie wita siĂŞ kogoÂś po "powrocie" gdy ten nigdzie nie wybieraÂł siĂŞ, cyklicznie bywaÂł na forum, tyle tylko, ze siĂŞ nie odzywaÂł...
Analogicznie wyglÂąda sprawa z szumnymi odejÂściami, ktĂłre majÂą wzbudziĂŚ spazmy pÂłaczu i lamentu... gdy i tak wiadomo (przynajmniej sprawdzaÂło siĂŞ w przypadkach w ktĂłrych z gĂłry to zapowiadaÂłem), Âże nie ma waÂła, nie odejdzie na dÂługo i wrĂłci szybciej niÂż wyszedÂł  :]
Enigma
Gość
« Odpowiedz #353 : Grudzień 18, 2012, 16:59:25 »

Nie by³o ¿adnego hucznego powitania, tylko jedno zwyk³e czeœÌ... o który nie powinieneœ byÌ tak prostacko zazdrosny. I znów k³amiesz insynuuj¹c ¿e ktoœ "cyklicznie bywa³ na forum, tyle tylko, ¿e siê nie odzywa³.." - od tego jest profil i tam mo¿na sprawdziÌ kto sie loguje i nie odzywa, a kto siê nie loguje. Zdaje ci siê mo¿e ¿e pozjada³eœ wszystkie rozumy i bêdziesz rozstawiaÌ po k¹tach ludzi - którzy w przeciwieùstwie do ciebie maj¹ coœ do powiedzenia, poza zajad³¹ krytyk¹? ZjedŸ atrq na ziemie ju¿ albo upuœÌ sobie odrobinê powietrza z tego balonu w jaki siê nado³eœ - megalomania jest bowiem bardzo niezdrowa.
arteq
Gość
« Odpowiedz #354 : Grudzień 18, 2012, 17:13:19 »

SÂą takowi forumowicze, a ÂściÂślej - niektĂłrzy z forumowiczĂłw czasami siĂŞ tak zachowujÂą i... mi nic do tego w kwestii mogÂą-nie mogÂą - stwierdzam fakt.
MoÂżna takÂże, a przynajmniej do niedawna byÂło siedzieĂŚ na forum i... nie logowaĂŚ siĂŞ - to w kwestii technicznej.
JeÂżeli ktoÂś Âżyczy sobie witaĂŚ/ÂżegnaĂŚ innych - ok, przecieÂż nie zabraniam moÂże robiĂŚ to i codziennie.
Zazdrosny nie jestem, bo nie widzĂŞ powodu czego i komu maiÂłbym zazdroÂściĂŚ.
Na pewne sprawy/zachowania mam swoje pogl¹dy i tyle, co do prostactwa... có¿ mogê byÌ i prostakiem, nie ma problemu.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #355 : Grudzień 18, 2012, 17:23:27 »

Jak sie uÂżytkownik nie loguje do forum, to nie moÂże uÂżyĂŚ opcji 'PokaÂż wiadomoÂści od ostatniej wizyty' - tym samym ma niewielki wglÂąd w toczone aktualnie rozmowy. MoÂżna mieĂŚ znikomy podglÂąd na dyskusje i nie bierze sie udziaÂłu w rozmowie. WiĂŞc nie wiem po co czlowiek miaÂłby traciĂŚ czas i energie na taki szkodliwy banaÂł.

Zapewne wydedukowa³eœ ten b³êdny fakt, na podstawie swojej ci¹g³ej tu obecnoœci i niejako uzale¿nienia od Cheopsa - artq obudŸ siê ludzie maja du¿o innych ciekawszych zajêÌ, ni¿ œlêczenie tu 20h/dobe, w celu plinowania poprawnoœci pogl¹dów innych.
arteq
Gość
« Odpowiedz #356 : Grudzień 18, 2012, 17:44:57 »

Nie wiem dlaczego, (tzn. mam pewnÂą hipotezĂŞ) ale to pytanie nie do mnie.
Nie rozliczam nikogo z jego czasu - chce siedzieĂŚ, niech siedzi, nie chce - ok.
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #357 : Grudzień 18, 2012, 19:56:40 »

DuÂżo manipulacji tu widzĂŞ! PomijajÂąc brak istoty w samej dyskusji, robi siĂŞ personalnie.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Kate
Gość
« Odpowiedz #358 : Grudzień 18, 2012, 20:03:39 »

Po prostu uwaÂżam za miaÂłkie gdy daje siĂŞ wodziĂŚ za nos i hucznie wita siĂŞ kogoÂś po "powrocie" gdy ten nigdzie nie wybieraÂł siĂŞ, cyklicznie bywaÂł na forum, tyle tylko, ze siĂŞ nie odzywaÂł...
Analogicznie wyglÂąda sprawa z szumnymi odejÂściami, ktĂłre majÂą wzbudziĂŚ spazmy pÂłaczu i lamentu... gdy i tak wiadomo (przynajmniej sprawdzaÂło siĂŞ w przypadkach w ktĂłrych z gĂłry to zapowiadaÂłem), Âże nie ma waÂła, nie odejdzie na dÂługo i wrĂłci szybciej niÂż wyszedÂł  :]

SÂą takowi forumowicze, a ÂściÂślej - niektĂłrzy z forumowiczĂłw czasami siĂŞ tak zachowujÂą i... mi nic do tego w kwestii mogÂą-nie mogÂą - stwierdzam fakt.
MoÂżna takÂże, a przynajmniej do niedawna byÂło siedzieĂŚ na forum i... nie logowaĂŚ siĂŞ - to w kwestii technicznej.
JeÂżeli ktoÂś Âżyczy sobie witaĂŚ/ÂżegnaĂŚ innych - ok, przecieÂż nie zabraniam moÂże robiĂŚ to i codziennie.
Zazdrosny nie jestem, bo nie widzĂŞ powodu czego i komu maiÂłbym zazdroÂściĂŚ.
Na pewne sprawy/zachowania mam swoje pogl¹dy i tyle, co do prostactwa... có¿ mogê byÌ i prostakiem, nie ma problemu.

1. odeszlam, gdyz EMOCJE byly zbyt duze (dostalam ostrzezenie)
2. czytalam posty
3. widzialam DOBRE dusze, ktore zalowaly mojej decyzji
4. wrocilam
5. ale juz nie ta sama...

Nie ma we mnie werwy do dyskusji, ani ochoty uczestnictwa w konkursie na punkty.
To tak, jakbym wzniosla sie ponad ten swiat, ktory jest mi obojetny

Teraz jestem. I tylko tyle. Co oznacza czekam na tych, ktorzy rozumieja moj tok myslenia.

P.S. Kto chce znajdzie mnie, ja juz nie szukam nikogo...

« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2012, 20:03:58 wysłane przez Kate » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #359 : Grudzień 18, 2012, 20:18:57 »

DuÂżo manipulacji tu widzĂŞ! PomijajÂąc brak istoty w samej dyskusji, robi siĂŞ personalnie.
Przetrzyj oczy.
JeÂżeli robi siĂŞ personalnie - to wymieĂą nicki, ok?
i wypowiedzi ÂściÂśle dotyczÂą "powrotĂłw", wiĂŞc gdzie tutaj widzisz brak zwiÂązku z tematem?

Blueray, rozumiem, ¿e czujesz do mnie niechêÌ z powodu pewnych nieco krytycznych wobec Ciebie wypowiedzi, z którymi to nie potrafisz sobie wprost poradziÌ - ale nie pogr¹¿aj siê, krecie podkopywanie jest nadto widoczne. Wiêcej subtelnoœci, chopie.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2012, 20:19:19 wysłane przez arteq » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #360 : Grudzień 18, 2012, 20:57:01 »

Mimo, Âże nigdy z forum nie odchodziÂłam, chciaÂłabym samÂą siebie serdecznie powitaĂŚ. DuÂży uÂśmiech
JakoÂś tak mi tĂŞskno siĂŞ zrobiÂło.  MrugniĂŞcie

Witaj ptaku!  Chichot  Innych teÂż gorÂąco witam!  UÂśmiech

Ps. A gdy za dwa dni odejdĂŞ, to siĂŞ poÂżegnam.  DuÂży uÂśmiech

blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #361 : Grudzień 18, 2012, 21:21:31 »

AleÂż, ptaku, czyÂżbyÂś gdzieÂś siĂŞ wybieraÂła? Za KiarÂą?
Wiesz, teraz nie jest dobry sezon na odloty, no chyba, Âże to bĂŞdzie peÂłny "odlot".
Tak, czy inaczej bardzo chĂŞtnie powitam ciĂŞ z powrotem, bo bez ciebie to forum sporo szczebiotu utraci.
A je¿eli "odlecimy" wszyscy to internet bêdzie prze¿ytkiem, tylko trudno póki co wyobraziÌ to sobie jak w tej gêstwinie nitek wzajemnych po³¹czeù ze wszystkim odnaleŸÌ t¹ w³aœciw¹, której szukamy. Ale to zmartwienie na potem.
JeÂżeli musisz to wysokich lotĂłw ÂżyczĂŞ.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
ptak
Gość
« Odpowiedz #362 : Grudzień 18, 2012, 21:34:32 »

Cytat: blueray21
AleÂż, ptaku, czyÂżbyÂś gdzieÂś siĂŞ wybieraÂła? Za KiarÂą?

No przecieÂż nie mogĂŞ Kiary opuÂściĂŚ.  Chichot MuszĂŞ za niÂą! Gdziekolwiek ona, tam i ptak.  DuÂży uÂśmiech
To wszystko przez tÂą miÂłoœÌ bezwarunkowÂą.  DuÂży uÂśmiech
Bo tu, to tylko taka gra byÂła. A tam PAN juÂż na nas czeka.  DuÂży uÂśmiech

To pa  DuÂży uÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #363 : Grudzień 19, 2012, 12:55:47 »

Posty dotyczÂące imion przeniosÂłem do: Jak masz na imiĂŞ? >>

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #364 : Grudzień 19, 2012, 13:11:22 »

He he. UÂśmiech
Kiaro, to gdzie odlatujesz ? Do 6 wymiaru ? UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #365 : Grudzień 19, 2012, 15:17:11 »

He he. UÂśmiech
Kiaro, to gdzie odlatujesz ? Do 6 wymiaru ? UÂśmiech

Tam gdzie i Ptak, jako ¿e odloty to specjalnoœÌ Ptaków zrobiê sobie jak¹œ wycieczkê ¿eby to zobaczyÌ..... widaÌ tak nas Pan poustawia³ i¿ zawsze Ptak przyfruwa .... Uœmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Enigma
Gość
« Odpowiedz #366 : Grudzień 19, 2012, 22:02:26 »

Spoko aretq i tak was wyœledzi, ¿eby móc przylepiÌ póŸniej ³atenw stylu 'taki a taki osobnik, skry³ sie w³aœnie przed artkiem i jego niez³om¹ logik¹'.

21 XII ju¿ tu¿ tu¿, mam nadzieje artq ¿e przygotowa³eœ ju¿ odpowiedni referat pochwalny na swoj¹ czeœÌ. Czekam na ten potok s³ów 'jak wszyscy dooko³a ciemni s¹'
- btw, Âżeby byÂło jasne, jeÂśli nie zÂłapaÂłeÂś porzedniej nuty ironii, kaÂżdy mierzy ludzi podÂług swojej miary.
arteq
Gość
« Odpowiedz #367 : Grudzień 20, 2012, 18:41:22 »

Enigma, czcze zÂłoÂśliwoÂści i kpiny w miejsce argumentĂłw - ok, nic wiĂŞcej nie pozostaÂło...
Kiedyœ - a sk¹d wiesz, na jakiej podstawie tak twierdzisz, mylisz siê, ¿e nie spe³ni¹ obietnic... a dzisiaj kiedy jasno widaÌ co i jak... kpiny maj¹ce postawiÌ mnie w œwietle zarozumialca o chybionej logice, oœmieszyÌ aby... zdewaluowaÌ, zatrzeÌ swoje wczeœniejsze postawy, stanowiska, stwierdzenia i tezy, których mylnoœÌ zaczyna byÌ bezdyskusyjna w zakresie pch i niektórych okolicznych w¹tków...

Pozdrawiam
serdecznie. 
Enigma
Gość
« Odpowiedz #368 : Grudzień 21, 2012, 17:19:53 »

Artq, sam kpi³eœ, oœmiesza³eœ, dewaluowa³eœ tu wystarczaj¹co. Nawet z faktu czyjejœ nieobecnoœci i powitania, potrafi³eœ zrobiÌ sprawe donios³ej wagi. W imiê czego? OtóŸ w³asnej nieomylnoœci...
Oczekujesz teraz braw moÂże? JeÂśli umiaÂłabym klaskaĂŚ uszami, to moÂże bym siĂŞ zdecydowaÂła.
Ale có¿ mam wychwalaÌ? Wymienionymi z³oœliwoœciami pod adresem Pch? Przeœladowanie kilku upatrzonych rozmówców? A mo¿e zajad³¹ obronê zbrodniczej oprganizacji zwanej KRK?
Na szczêœcie klaskaÌ uszami jeszcze nie potrafie. Boli ciê ¿e ktoœ raz zastosowa³ twoj¹ przebieg³¹ technikê? Pozostali musieli znosiÌ ten styl na codzieù.
arteq
Gość
« Odpowiedz #369 : Grudzień 22, 2012, 01:38:19 »

Enigma, zawsze na spokojnie moÂżemy wrĂłciĂŚ do dowolnego tematu i obejrzeĂŚ jak on wyglÂąda po pewnym czasie, przekonaĂŚ siĂŞ czy moje opinie byÂły sÂłuszne czy teÂż nie...
Nic mnie nie boli, Âżyje sobie spokojnie, caÂłkowicie olewaÂłem i olewam.. .zapowiadany tak hucznie na tym forum koniec Âświata/rozdzielenie wymiarĂłw/ etc...
MoÂże Ciebie ciÂśnie, Âże zapowiedzi "zbrodniczej" organizacji okazaÂły siĂŞ drastycznie trafniejsze niÂż wielu "uduchowionych" z tego forum?
Nic nie oczekujê, bo zarówno ewentualne brawa nic mnie nie wzbogac¹, ani tez ¿ó³Ì i czcze z³oœliwoœci nic mi nie ujmie.

Tak jak wczeÂśniej pisaÂłem - przyprawa wzbogaca smak potrawy, nadaje jej subtelnoÂści lecz sama przyprawa nie jest zbytnio zjadliwa.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #370 : Grudzień 22, 2012, 23:11:30 »

Dobrze Atrq, masz racje.
ZresztÂą juÂż duÂżo wczeÂśniej ci napisaÂłam, kto siĂŞ bedzie cieszyĂŚ na koĂącu - ty.
Tak wiĂŞc jak widzisz, kaÂżdy ma swĂłj kawaÂłek racji... Moje racje zwiÂązania siĂŞ z tematem Pch i uczestniczenia w rozmowach na tym forum, sÂą moje i nie pozwole ich sobie odebraĂŚ, z powodu kawaÂłka racji kogoÂś innego. Pozdrawiam
Byt
Gość
« Odpowiedz #371 : Grudzień 23, 2012, 05:23:21 »

CzoÂłem.
arteq
Gość
« Odpowiedz #372 : Grudzień 23, 2012, 08:36:15 »

Moje racje zwiÂązania siĂŞ z tematem Pch i uczestniczenia w rozmowach na tym forum, sÂą moje i nie pozwole ich sobie odebraĂŚ, z powodu kawaÂłka racji kogoÂś innego.
PatrzÂąc na liczne z Twoich postĂłw jestem o tym przekonany, tyle tylko, Âże uÂżywasz nietrafnego okreÂślenia Twoich "racji" - znacznie trafniejszym okreÂśleniem jest... fanatyzm vel zaÂślepienie.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #373 : Grudzień 23, 2012, 16:23:25 »

CzoÂłem.

CzeœÌ >Byt'cie<. Du¿y uœmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #374 : Grudzień 23, 2012, 22:34:13 »

Vice versa arteq
Strony: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: