Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 10, 2025, 05:23:07

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Witamy serdecznie- powroty  (Przeczytany 154198 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #75 : Czerwiec 11, 2009, 22:20:12 »

Co to CoÂś inwazja ÂŁowcy CoÂś  JĂŞzyk miÂło mi powitaĂŚ  DuÂży uÂśmiech

Witam rĂłwnieÂż nowego forumowicza Sobka UÂśmiech Pozdrawiam Chichot
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 15, 2009, 15:53:07 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
ptak
Gość
« Odpowiedz #76 : Lipiec 10, 2009, 23:16:25 »

Witaj Silver w nowej szacie.  DuÂży uÂśmiech
CzyÂżby litery hebrajskie nie speÂłniÂły swego zadania? Eksperyment zakoĂączony?

Pozdrawiam serdecznie, jak zwykle.  UÂśmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #77 : Lipiec 10, 2009, 23:29:11 »

Jak bym Cie mĂłgÂł droga siostro opuÂściĂŚ  UÂśmiech
 NadszedÂł czas na nowy eksperyment.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 10, 2009, 23:37:24 wysłane przez Silver » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #78 : Lipiec 10, 2009, 23:51:10 »

Zatem, niech siĂŞ dzieje po Twojej myÂśli …

Dobranoc miÂły bracie.  UÂśmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #79 : Lipiec 11, 2009, 00:00:12 »

Zatem, niech siĂŞ dzieje po Twojej myÂśli …

Dobranoc miÂły bracie.  UÂśmiech

Hehe... ale w nastĂŞpnym ''wcieleniu'' mnie nie poznasz siostro  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2009, 00:00:32 wysłane przez Silver » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #80 : Lipiec 11, 2009, 07:59:49 »

Witaj  Silver Chichot
WidaĂŚ lubisz siĂŞ "przebieraĂŚ"  ,ale Ptaszki maja doskonaÂłe oczy,tak zwany sokoli wzrok i zawsze ciĂŞ wypatrzÂą Cool

ptaku  czy ty jesteÂś  sokoÂłem  Szok Chichot

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Silver
Gość
« Odpowiedz #81 : Lipiec 11, 2009, 16:52:26 »

Witaj  Silver Chichot
WidaĂŚ lubisz siĂŞ "przebieraĂŚ"  ,ale Ptaszki maja doskonaÂłe oczy,tak zwany sokoli wzrok i zawsze ciĂŞ wypatrzÂą Cool

Tak zgadza siĂŞ - lubiĂŞ siĂŞ ''przebieraĂŚ'' . Dlatego nigdy nie bĂŞdziecie wiedzieĂŚ kim jestem i co tu robiĂŞ.
Nie bĂŞdziecie wiedzieĂŚ, bo i ja sam tego  nie wiem.

Bo jestem:
NajwiĂŞkszym  heretykiem
NajwiĂŞkszym  szarlatanem
Mistrzem  Zenu
NajwiĂŞkszym  sceptykiem
Ukochanym  czÂłowiekiem
Niebezpiecznym  czÂłowiekiem
Duchowym mistrzem
NajwiĂŞkszym  anarchistÂą
Duchowym terrorystÂą
NajwiĂŞkszym ateistÂą
BezboÂżnym  czÂłowiekiem
NajwiĂŞkszym  obrazoburcÂą
NajwiĂŞkszym  immoralistÂą

JAM JEST  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2009, 16:59:54 wysłane przez Silver » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #82 : Lipiec 11, 2009, 20:41:02 »

Cytat: chanell
ptaku  czy ty jesteÂś  sokoÂłem  Szok Chichot 

KiedyÂś, forumowy koliberek miaÂł sen. Na podÂłodze w jej pokoju leÂżaÂł rozciÂągniĂŞty bocian z ksi¹¿kÂą przed dziobem i czytaÂł zawziĂŞcie. To byÂłam ja. DuÂży uÂśmiech Ja takÂże kiedyÂś miaÂłam sen. W ParyÂżu dÂźwigaÂłam pod Wie¿ê Eiffla ciĂŞÂżkiego, ÂśnieÂżno biaÂłego ÂłabĂŞdzia. ByÂł niesamowity upaÂł i zmĂŞczyÂłam siĂŞ nieco, toteÂż usiedliÂśmy z ÂłabĂŞdziem przy stoliku na skwerze pod wie¿¹ i piliÂśmy wodĂŞ. ÂŁabĂŞdÂź gadaÂł ze mnÂą juÂż nie pamiĂŞtam o czym. Potem dowiedziaÂłam siĂŞ, Âże dÂźwigaÂłam swojÂą duszĂŞ. Hehe …   Chichot

Jakim jestem ptakiem? O to koliberek ciÂągle mnie molestowaÂł, bym okreÂśliÂła siĂŞ, czyli znalazÂła toÂżsamoœÌ. A ja przecieÂż bĂŞdÂąc ptakiem mam wiele toÂżsamoÂści. TakÂże wrĂłbelka …  UÂśmiech I z sokolim wzrokiem, czy bez, wszĂŞdzie, nawet na dnie piekieÂł rozpoznam tego heretyka i anarchistĂŞ, aktualnego silvera. ÂŻadne przebranie mu nie pomoÂże, bo energia go zdradza.

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i niedÂługo znikam na czas nieokreÂślony. Czeka mnie trzĂŞsienie ziemi i maÂły koniec Âświata, czyli po prostu remont mieszkania, brrrr ...
Ptak  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2009, 20:46:03 wysłane przez ptak » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #83 : Lipiec 11, 2009, 22:05:28 »

O rety !! remont !! wiem coÂś o tym  Z politowaniem Pozdrawiam ciĂŞ ptaszku i ³¹czĂŞ siĂŞ z tobÂą w remontowym bĂłlu Chichot
Czekamy na twĂłj powrĂłt Chichot

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kiara
Gość
« Odpowiedz #84 : Lipiec 11, 2009, 23:38:18 »

A ja nie mialam snu , dzialo sie to w realu. Bylam pewnego jesiennego ranka okolo 7, 30 pod wieza Eiffela w Pryzu , stalam na srosku pod nia z parasolem bo padal deszcz.
W pewnym momecie pod moje  nogi spadla  z nieba zywa ryba, szczerze mowiac nie wiedzialam co mam robic , podniesc ja, ratowac, czy co? Patrzylam na nia,  byla calkiem spora ( gdzies okolo30/40 cm), zastanawialam sie skad sie tu wziela. Praktycznie nikogo nie bylo, padal deszcz, wieza jeszcze dlugo nie czynna ( bo od 9 byla otwierana), pusto.., ja i ryba.

Postalam porozgladalam sie uslyszalam z tylu jakies kroki, odwrocilam na chwile glowe. Chcialam jeszcze raz popatrzec na ta rybe, ale ona normalnie zniknela. Chociaz lezala tak sobie chyba z 5 minut.
To bylo naprawde niesamowite

Na swiecie dzieja sie bardzo dziwne rzeczy.... MrugniĂŞcie UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #85 : Lipiec 11, 2009, 23:51:37 »

A ja nie mialam snu , dzialo sie to w realu. Bylam pewnego jesiennego ranka okolo 7, 30 pod wieza Eiffela w Pryzu , stalam na srosku pod nia z parasolem bo padal deszcz.
W pewnym momecie pod moje  nogi spadla  z nieba zywa ryba, szczerze mowiac nie wiedzialam co mam robic , podniesc ja, ratowac, czy co? Patrzylam na nia,  byla calkiem spora ( gdzies okolo30/40 cm), zastanawialam sie skad sie tu wziela. Praktycznie nikogo nie bylo, padal deszcz, wieza jeszcze dlugo nie czynna ( bo od 9 byla otwierana), pusto.., ja i ryba.

Postalam porozgladalam sie uslyszalam z tylu jakies kroki, odwrocilam na chwile glowe. Chcialam jeszcze raz popatrzec na ta rybe, ale ona normalnie zniknela. Chociaz lezala tak sobie chyba z 5 minut.
To bylo naprawde niesamowite

Na swiecie dzieja sie bardzo dziwne rzeczy.... MrugniĂŞcie UÂśmiech

To  moÂże byÂł znak dla Ciebie, Âże mija era ryb i nadchodzi era wodnika. UÂśmiech
Có¿ za wspaniaÂły slogan wobec tylu milionĂłw patologii, ktĂłre wokĂłl siĂŞ dziejÂą  ta zadufana  ludzkoœÌ sobie wymyÂśliÂła - ''Era Wodnika'' CoÂś

Ps.KiedyÂś miaÂłem sen jak na biaÂłym koniu jechaÂł Budda. Tylko czy to byÂł Budda ?

Dobranoc miÂłe ''podró¿niczki'' i  ''podró¿nicy''

Carpe diem
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 00:00:43 wysłane przez Silver » Zapisane
zigrin
Gość
« Odpowiedz #86 : Lipiec 12, 2009, 11:27:02 »

Witaj Silver – przebieraĂącu jeden…  DuÂży uÂśmiech
Jak widzisz, na nic Twoje wysiÂłki, bo i tak CiĂŞ wypatrzy jakiÂś ptak, albo inna sprytna bestia…  MrugniĂŞcie
Jak widzĂŞ, jest teraz jakaÂś moda na zmiany i remonty (nie tylko nickĂłw…) – sam teÂż przystawiam siĂŞ do kapitalnego remontu Âłazienki.  Szok

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i ÂżyczĂŞ szybkiego ukoĂączenia wszelkich remontĂłw…  UÂśmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #87 : Lipiec 12, 2009, 15:49:09 »

Witaj Silver – przebieraĂącu jeden…  DuÂży uÂśmiech
Jak widzisz, na nic Twoje wysiÂłki, bo i tak CiĂŞ wypatrzy jakiÂś ptak, albo inna sprytna bestia…  MrugniĂŞcie
Jak widzĂŞ, jest teraz jakaÂś moda na zmiany i remonty (nie tylko nickĂłw…) – sam teÂż przystawiam siĂŞ do kapitalnego remontu Âłazienki.  Szok

Eee...tam bĂŞdziesz remontowaÂł Âłazienke.WaliĂŚ siĂŞ nie wali, to nie ma co jej ruszaĂŚ.Ja tam nie inwestuje w te tzw.materialne dobytki, chyba, Âże juÂż naprawdĂŞ muszĂŞ.
Odzwyczajam siĂŞ powoli  od wszelkich ziemskich standardĂłw istnienia.

ÂŻyjĂŞ lub staram siĂŞ ÂżyĂŚ zgodnie ze sÂłowami wielkiego filozofa Diogenesa, ktĂłry rzekÂł: nie obawiaj siĂŞ nie mieĂŚ nic i nie obawiaj siĂŞ byĂŚ nikim, poniewaÂż wszystko czego potrzebujesz juÂż masz.
O dziwo taka postawa przynosi mi wiĂŞcej obfitoÂści, niÂż lĂŞki, obawy i rozmyÂślania, Âże mi czegoÂś brakuje lub czegoÂś nie mam.
Pozatem otrzymujesz tyle ile w Âżyciu wielkiego dla siebie i innych chcesz zrobiĂŚ. Czyli jaka przyczyna taki skutek.
Wiêc z racji, ¿e pêdz¹ w nasz¹ stronê potê¿ne zastêpy Zeta Reticulis, a inni ju¿ od dawna siêdz¹ po Ziemi¹, dosta³em przekaz, ¿e oni nie cierpi¹ pewnych czêstotliwoœci i trzeba zbudowaÌ generatory, aby t¹ czêstotliwoœÌ generowa³y.
Bo nie obroniÂą siĂŞ przed nimi ludzie o niskich wibracjach wÂłasnych i dla tych to jest jedyny ratunek.
Pytanie tylko jaka to czêstotliwoœÌ. Jak zwykle brak szczegó³ów, na których opiera siê ca³y œwiat.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 15:51:58 wysłane przez Silver » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #88 : Lipiec 12, 2009, 17:54:05 »

Eee...tam bĂŞdziesz remontowaÂł Âłazienke.WaliĂŚ siĂŞ nie wali, to nie ma co jej ruszaĂŚ.Ja tam nie inwestuje w te tzw.materialne dobytki, chyba, Âże juÂż naprawdĂŞ muszĂŞ.
Odzwyczajam siĂŞ powoli  od wszelkich ziemskich standardĂłw istnienia.

ÂŻyjĂŞ lub staram siĂŞ ÂżyĂŚ zgodnie ze sÂłowami wielkiego filozofa Diogenesa, ktĂłry rzekÂł: nie obawiaj siĂŞ nie mieĂŚ nic i nie obawiaj siĂŞ byĂŚ nikim, poniewaÂż wszystko czego potrzebujesz juÂż masz.

To, ¿e ktoœ chce przebywaÌ w piêknym otoczeniu, nie znaczy zaraz, ¿e jest nastawiony na mieÌ. Dusza karleje i ubo¿eje, gdy brak wokó³ piêkna. Piêkno materii, jej uporz¹dkowanie ma pozytywny wp³yw nie tylko na psychikê cz³owieka, ale równie¿ na jego duchowoœÌ. Dusza ³aknie piêkna i harmonii, obojêtnie, czy to w przejawie natury, czy w formie wytworów dzie³ ludzkich.
PiĂŞkno, to piĂŞkno a brzydota, to brzydota.
MoÂżna ÂżyĂŚ na Âśmietniku i szczyciĂŚ siĂŞ, Âże nie ma siĂŞ nic, jednak, czy nie jest to samooszukiwaniem siĂŞ i zuboÂżaniem siebie?  O ileÂż przyjemniej jest patrzeĂŚ na piĂŞkne rzeczy. Wszystko ma na siebie wpÂływ, nawet, gdy temu zaprzeczamy.
A postawa „mam czego potrzebujĂŞ” i owszem, daje to, ale trzeba to sobie zaÂłatwiĂŚ na planie materialnym. ÂŁazienka sama nie wyremontuje siĂŞ, prĂŞdzej zniszczeje, lecz moÂżna myĂŚ siĂŞ i w zniszczonej, jak ktoÂś lubi ...  DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam  UÂśmiech
zigrin
Gość
« Odpowiedz #89 : Lipiec 12, 2009, 18:54:23 »

Silver i Ptaku, wydaje mi siĂŞ, Âże oboje macie tutaj racjĂŞ. To prawda, Âże Âłazienka jeszcze siĂŞ nie wali. PrawdĂŞ mĂłwiÂąc, to ten remont (wÂłaÂściwie wiĂŞcej przebudowa) jest bardziej dla rodzicĂłw z ktĂłrymi jeszcze sobie mieszkam i pomagam im w maÂłym gospodarstwie.

CzÂłowiek jest nie tylko istotÂą duchowÂą, ale teÂż materialnÂą. Co prawda, manifestacja materialna jest wynikiem manifestacji duchowej, ale skÂąd wiemy, Âże nie ma Âżadnego sprzĂŞÂżenia zwrotnego ? OsobiÂście uwaÂżam Âże jakieÂś jest – lub, moÂże byĂŚ. WaÂżne, aby nie pomyliĂŚ priorytetĂłw…

To samo odnosi siĂŞ tzw. ÂŚwiĂŞtej Geometrii. Szukamy miÂłoÂści w piĂŞciokÂątach, w zÂłotych podziaÂłach, ÂświĂŞtych czĂŞstotliwoÂściach itd...
OczywiÂście, miÂłoœÌ jest znacznie wiĂŞksza od wymienionych elementĂłw, ale moÂże sÂą to furtki do lepszego jej zrozumienia… ? MoÂże to jest wejÂście na jakieÂś logiczne sprzĂŞÂżenie zwrotne – chociaÂż, samÂą miÂłoœÌ jeszcze dÂługo nie ogarniemy logikÂą ? A moÂże akurat siĂŞ okaÂże, Âże czĂŞstotliwoœÌ np. 528 Hz nie znoszÂą pasoÂżytnicze cywilizacje… ? Mi nie wydaje siĂŞ, aby znacznie bardziej zaawansowane cywilizacje moÂżna byÂło przeganiaĂŚ przy pomocy dÂźwiĂŞku, jak krety z pola. Ale miÂłoœÌ nie takie czyni cuda…

Pozdrawiam  UÂśmiech     
ptak
Gość
« Odpowiedz #90 : Lipiec 12, 2009, 19:16:16 »

Mi nie wydaje siĂŞ, aby znacznie bardziej zaawansowane cywilizacje moÂżna byÂło przeganiaĂŚ przy pomocy dÂźwiĂŞku, jak krety z pola. Ale miÂłoœÌ nie takie czyni cuda…

... toteÂż zamiast budowaĂŚ generatory dla przepĂŞdzenia pĂŞdzÂących ku nam zastĂŞpĂłw Zeta Reticulis,
moÂże powinniÂśmy przytuliĂŚ ich do serca? A potem zaprosiĂŚ do wyremontowanej i pachnÂącej ÂświeÂżoÂściÂą
Âłazienki w celu zmycia kosmicznego kurzu … no i spokojnie czekaĂŚ na cud … a moÂże na prawidÂłowoœÌ
dziaÂłania praw … ?  DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam  UÂśmiech
zigrin
Gość
« Odpowiedz #91 : Lipiec 12, 2009, 19:42:16 »

Po takim powitaniu, byĂŚ moÂże sami ucieknÂą z braku dla nich poÂżywienia...  DuÂży uÂśmiech
Przypadkiem moÂże siĂŞ teÂż okazaĂŚ, Âże nie cierpiÂą wody...  DuÂży uÂśmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #92 : Lipiec 12, 2009, 20:36:45 »

Mi nie wydaje siĂŞ, aby znacznie bardziej zaawansowane cywilizacje moÂżna byÂło przeganiaĂŚ przy pomocy dÂźwiĂŞku, jak krety z pola. Ale miÂłoœÌ nie takie czyni cuda…

Mi³oœÌ czyni cuda, tylko ¿e w¹tpiê, ¿e nagle 7 miliardów ludzi, podniesie sw¹ (œwiadomoœÌ ) wibracjê do œwiadomoœci serca.
A Zeta Reticulis sÂą juÂż blisko.
KtoÂś powie ? A po co straszysz.
Nie straszĂŞ, bo kto ''wibruje'' na poziomie czĂŞstotliwoÂści energii miÂłoÂści, to lĂŞk przecieÂż dla niego nie istnieje.
Fajnie siĂŞ pisze i teÂż lubiĂŞ sobie jaknajbardziej poÂżartowaĂŚ jednak .... hmmm.. nie czas chyba jeszcze o pewnych rzeczach mĂłwiĂŚ.
PĂłki co remontujmy Âłazienki, moÂże i ja swojÂą wyremontuje ? UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2009, 20:39:43 wysłane przez Silver » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #93 : Lipiec 12, 2009, 20:53:52 »

Silver, sÂłowa Zigrina wÂłoÂżyÂłeÂś do dzioba ptaka w tym caÂłym zamieszaniu.  DuÂży uÂśmiech
I sk¹d pewnoœÌ, ¿e pêdz¹ ku nam nieprzyjazne istoty? Mia³eœ przekaz? A jesteœ pewien od kogo?
Czy mo¿e podœwiadomoœÌ zakodowana bzdurami internetowymi wyrzuca œmieci na powierzchniê?

Pozdrawiam  UÂśmiech
HabibiDah
Gość
« Odpowiedz #94 : Lipiec 12, 2009, 20:58:18 »

... toteÂż zamiast budowaĂŚ generatory dla przepĂŞdzenia pĂŞdzÂących ku nam zastĂŞpĂłw Zeta Reticulis,
moÂże powinniÂśmy przytuliĂŚ ich do serca? A potem zaprosiĂŚ do wyremontowanej i pachnÂącej ÂświeÂżoÂściÂą
Âłazienki w celu zmycia kosmicznego kurzu … no i spokojnie czekaĂŚ na cud … a moÂże na prawidÂłowoœÌ
dziaÂłania praw … ?  DuÂży uÂśmiech

w peÂłni popieram  DuÂży uÂśmiech

Po takim powitaniu, byĂŚ moÂże sami ucieknÂą z braku dla nich poÂżywienia...  DuÂży uÂśmiech
Przypadkiem moÂże siĂŞ teÂż okazaĂŚ, Âże nie cierpiÂą wody...  DuÂży uÂśmiech

ucieknÂą albo przestawiÂą siĂŞ na innÂą "dietĂŞ"  DuÂży uÂśmiech

w koĂącu nie ma rzeczy niemoÂżliwych, czyÂż nie?  MrugniĂŞcie
Silver
Gość
« Odpowiedz #95 : Lipiec 12, 2009, 21:01:42 »

Silver, sÂłowa Zigrina wÂłoÂżyÂłeÂś do dzioba ptaka w tym caÂłym zamieszaniu.  DuÂży uÂśmiech
I sk¹d pewnoœÌ, ¿e pêdz¹ ku nam nieprzyjazne istoty? Mia³eœ przekaz? A jesteœ pewien od kogo?
Czy mo¿e podœwiadomoœÌ zakodowana bzdurami internetowymi wyrzuca œmieci na powierzchniê?

Heh... , ale nie powinno CiĂŞ to intrygowaĂŚ.
Jak nadjadÂą, to jak piszesz ich przytulisz  do serca i zaprosisz do nowej wyremontowanej Âłazienki i problem masz z gÂłowy.
Dobrze by byÂło ..hmmm, gdybyÂś jeszcze mogÂła drzwi wejÂściowe co nieco powiĂŞkszyĂŚ, bo ( z tego co Credo Mutwa i inni to samo rzekli  ) majÂą okoÂło
6m wzrostu, wiĂŞc mogÂą mieĂŚ trochĂŞ problem zawitaĂŚ w Twoim domku.
Powodzenia
ptak
Gość
« Odpowiedz #96 : Lipiec 12, 2009, 21:21:18 »

AleÂż wcale mnie to nie irytuje, uÂśmiaÂłam siĂŞ z pomyÂłki.  Chichot
ZaÂś goÂści i owszem, przytulĂŞ do serca, a Tobie dziĂŞkujĂŞ za info na temat ich wzrostu.
Zd¹¿ê zaopatrzyĂŚ siĂŞ w drabinĂŞ …  DuÂży uÂśmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #97 : Lipiec 12, 2009, 22:02:31 »

AleÂż wcale mnie to nie irytuje, uÂśmiaÂłam siĂŞ z pomyÂłki.  Chichot
ZaÂś goÂści i owszem, przytulĂŞ do serca, a Tobie dziĂŞkujĂŞ za info na temat ich wzrostu.
Zd¹¿ê zaopatrzyĂŚ siĂŞ w drabinĂŞ …  DuÂży uÂśmiech

Tak wszystkich goÂści przytulasz do serca, czy tylko przytulisz (ze strachu )  Zeta Reticulis, bo sÂądzisz, Âże wtedy zmiĂŞknÂą.
No i uwa¿aj na ogon, ¿e by nim nie majdn¹³ z radoœci, bo te¿ mo¿e byÌ wtedy problem.
arteq
Gość
« Odpowiedz #98 : Lipiec 12, 2009, 22:10:30 »

Czy mo¿e mi ktoœ wyt³umaczyÌ co to wszystko ma wspólnego z tematem topicu: "nieobecnoœci"? Tak nieœmia³o pytam, ¿eby póŸniej nie s³yszeÌ utyskiwaù, ¿e wykasowano tak wiele wnosz¹ce posty...
ptak
Gość
« Odpowiedz #99 : Lipiec 12, 2009, 22:17:28 »

Tak wszystkich goÂści przytulasz do serca, czy tylko przytulisz (ze strachu )  Zeta Reticulis, bo sÂądzisz, Âże wtedy zmiĂŞknÂą.
No i uwa¿aj na ogon, ¿e by nim nie majdn¹³ z radoœci, bo te¿ mo¿e byÌ wtedy problem.

Silver, a tak na powaÂżnie. UwaÂżam, Âże podobnie jak Ziemianie, istoty w kosmosie takÂże sÂą na ró¿nym poziomie rozwoju duchowego. Nie muszĂŞ obawiaĂŚ siĂŞ „zÂłych” ZetanĂłw  czy innych ogoniastych, bo nie ma we mnie zÂłych intencji i ÂżyczeĂą wobec nich. Zatem, nie przyciÂągnĂŞ „odmieĂącĂłw” …  DuÂży uÂśmiech
I gdzie podzia³a siê Twoja wiara w doskona³oœÌ wszystkiego?

Arteq, przecieÂż jesteÂśmy jak najbardziej w temacie. Wci¹¿ mamy nieobecnoœÌ Zeta Reticuli ...  DuÂży uÂśmiech
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: