Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 15:38:13

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Blue Beam manipulacja na ÂświatowÂą skalĂŞ  (Przeczytany 37325 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Constantin
Gość
« : Sierpień 10, 2009, 17:40:34 »

PROJEKT BLUE BEAM - (Projekt Niebieskiego Promienia)

Istnieje ciekawa konspiracyjno-spiskowa teoria, ¿e w po³owie lat 90' wokó³ firmy INTEL, w œrodowiskach wojskowych, informatycznych i naukowych opracowano Projekt BLUE BEAM. Rz¹d USA lub precyzuj¹c tzw. rz¹d cieni (w sk³ad którego wchodz¹ wybrani wysocy rang¹ urzêdnicy i wojskowi) stworzy³ broù, która nie tyle jest groŸna dla ludzkiej fizycznoœci, ale stanowi zagro¿enie dla ludzkiego umys³u. Projekt BLUE BEAM stanowi jeden z programów, który mo¿e mieÌ powa¿ny wp³yw na wartoœci moralne konkretnej osoby i na jej zdrowie psychiczne.

Projekt BLUE BEAM jest specjalnym programem, który jest powi¹zany z innym programem HAARP prowadzonym na Alasce. HAARP jest programem, który w du¿ym uproszczeniu wystrzeliwuje wi¹zki wysokoenergetyczne (technologia Nikoli Tesli), które dos³ownie doprowadzaj¹ do zagotowania wy¿szych warstw naszej atmosfery. Jednym z wielu mo¿liwych zastosowaù tej technologi jest zdolnoœÌ do projekcji obrazów w olbrzymiej skali na niebie. Projekt BLUE BEAM ma byÌ programem wykorzystuj¹cym obrazy o charakterze religijnym do stworzenia holograficznej prezentacji na niewyobra¿aln¹ wrêcz skalê. Forma holografii przypominaÌ mo¿e telewizjê dostarczaj¹c¹ wra¿eù wizualnych, bez potrzeby wykorzystywania jakiegokolwiek odbiornika tak, i¿ ka¿dy mo¿e wzi¹Ì udzia³ w "przedstawieniu".

To co zdumiewa bardziej to fakt, Âże technika ta ma wykorzystywaĂŚ sygnaÂły, ktĂłre majÂą bezpoÂśredni wpÂływ na ludzki umysÂł w taki sposĂłb, Âże nawet osoby niewidome bĂŞdÂą mogÂły "zobaczyĂŚ" hologram.

Czy¿ nie brzmi to jak szaleùstwo? Ale to jeszcze nie wszystko. W ramach projektu BLUE BEAM mo¿liwe ma byÌ przesy³anie dŸwiêku prosto do g³owy cz³owieka, w procesie, w którym nasze uszy nie bior¹ udzia³u. DŸwiêk ma docieraÌ bezpoœrednio do mózgu w postaci impulsów elektrycznych. Przy wykorzystaniu super komputerów i technologii satelitarnej, program ten pozwoli na interakcjê z ludzkim umys³em na olbrzymi¹ skalê sprawiaj¹c, ¿e ludzie us³ysz¹ w sobie "g³os Boga" i zobacz¹ go ponad swoimi g³owami na niebie. Teraz brzmi to jak zupe³na niedorzecznoœÌ...

Neurofonia

Tematyka neurofonii jest obecnie maÂło znana, choĂŚ zjawisko to udokumentowano a sam proces opatentowano juÂż w roku 1968. Neurofonia pozwala na wykorzystanie zupeÂłnie innego kanaÂłu w procesie dostarczania informacji do ludzkiego mĂłzgu. Znane nam zjawisko sÂłuchu polega na stymulacji ucha Âśrodkowego poprzez wibracje. Kiedy gÂłos dociera do ucha Âśrodkowego wibracje zamieniane sÂą na impulsy nerwowe przy wykorzystaniu tzw. narzÂądu Cortiego. Impulsy te docierajÂą nastĂŞpnie do oÂśrodka nerwowego w naszym mĂłzgu, ktĂłry odpowiada za sÂłuch. Tak w skrĂłcie wyglÂąda proces "odbierania fal dÂźwiĂŞkowych". Neurofonia pomija ten kanaÂł caÂłkowicie.

W 1958 roku, Dr. Flanagan - ówczeœnie w wieku 14 lat, wynalaz³ transmiter radiowy, który wykorzystywa³ ludzki mózg jako odbiornik. Urz¹dzenie transmitowa³o sygna³y akustyczne prosto do mózgu - przesy³aj¹c fale radiowe z pominiêciem normalnej drogi tj. ucha œrodkowego. Kiedy Dr. Flanagan chcia³ opatentowaÌ swoje urz¹dzenie odmówiono mu, uznaj¹c wynalazek za przecz¹cy znanej nauce. Mimo to, Dr. Flanagan walczy³ o swoje prawo do patentu i uda³o mu siê to kilkanaœcie lat póŸniej. W drodze do patentu, magazyn LIFE opublikowa³ obszerny artyku³ na temat Neurofonu (tak nazwano urz¹dzenie) nazywaj¹c wtedy Flanagan'a jednym z dziesiêciu najwiêkszych naukowców Stanów Zjednoczonych. W ostatecznym kroku desperacji Flanagan zademonstrowa³ publicznie dzia³anie swojego urz¹dzenia. G³uchy mê¿czyzna po raz pierwszy od 15 lat us³ysza³ muzykê, co doprowadzi³o go do ³ez - patent w koùcu zosta³ przyznany. Patent Neurofonu nosi numer 3,393,279 i pochodzi z dnia 16 lica 1968 roku. [Szczegó³owe informacje o wynalazku mo¿na znaleŸÌ na stronie: [http://www.netti.fi/~makako/mind/neurop.htm]]

Zjawisko channelingu

Istnieje takÂże pewna teoria alternatywna wobec zjawiska tzw. channelingu, ktĂłrÂą warto bez wÂątpienia rozwaÂżyĂŚ. Zanotowano, Âże w ostatnich latach wzrasta liczba tzw. channelingowcĂłw tj. osĂłb, ktĂłre rzekomo potrafiÂą odbieraĂŚ przekazy od innych (czy to fizycznych czy niefizycznych) bytĂłw. Osobliwym jest fakt, jak podobne do siebie sÂą wszystkie te przekazy i o czym tak naprawdĂŞ traktujÂą. MoÂżemy zadaĂŚ sobie pytanie - czy moÂże istnieĂŚ jedno ÂźrĂłdÂło tych wszystkich przekazĂłw? Czy przekazy te majÂą konkretny cel? SkÂąd pochodzÂą? MoÂżemy zrobiĂŚ pewien eksperyment myÂślowy - czy znany nam wszystkim projekt CHEOPS moÂże mieĂŚ coÂś wspĂłlnego z I krokiem projektu BLUE BEAM?

To prawda, pomysÂł wydaje siĂŞ szalony i wielce nierealistyczny, ale moÂże teÂż z tego wzglĂŞdu warto przyjrzeĂŚ mu siĂŞ bliÂżej. Miejmy tylko nadziejĂŞ, Âże projekt BLUE BEAM jest niczym wiĂŞcej jak tylko kampaniÂą dezinformacji. JeÂśli nie, to wizja jednego Âświatowego porzÂądku jest bliÂższa niÂż moÂże nam siĂŞ wydawaĂŚ...

Projekt BLUE BEAM prowadzony przez NASA ma sk³adaÌ siê z 4 g³ównych czêœci, których realizacja ma ostatecznie doprowadziÌ do wprowadzenia nowej globalnej religii New Age z jednym globalnym przywódc¹. Nale¿y pamiêtaÌ, ¿e religia New Age le¿y u podstaw nowego œwiatowego porz¹dku. Bez globalnej religii dyktatura nie jest mo¿liwa. Bez uniwersalnej wiary, nowy porz¹dek œwiata nigdy nie nast¹pi, to dlatego projekt BLUE BEAM ma byÌ tak wa¿nym projektem, skrywanym w ca³oœci a¿ do chwili, w której du¿a czêœÌ informacji przeciek³a do globalnej sieci.

Projekt Blue Beam ma siĂŞ skÂładaĂŚ podobno z kilku krokĂłw (manipulacji).

Krok 1 - TrzĂŞsienia Ziemi i faÂłszywe odkrycia

Pierwszy z czterech kroków programu BLUE BEAM dotyczy roz³amu i zmian obecnej wiedzy archeologicznej. Punkt ten ma zostaÌ osi¹gniêty poprzez przygotowanie i sztuczne wytworzenie trzêsieù ziemi w œciœle okreœlonych miejscach na planecie. Skutkiem tych kataklizmów maj¹ byÌ nowe odkrycia archeologiczne ukazuj¹ce wszystkim ludziom "b³¹d" le¿¹cy u podstaw wszystkich doktryn religijnych. Sfa³szowanie tych informacji zostanie wykorzystane w taki sposób, aby wszystkie narody zrozumia³y, ¿e ich religie zosta³y Ÿle zrozumiane i przez wieki by³y b³êdnie interpretowane. Psychologiczne przygotowania do pierwszego kroku zosta³y ju¿ poczynione chocia¿by przez filmy takie jak: "2001: Odyseja Kosmiczna", Seriê Star Trek czy Dzieù Niepodleg³oœci. Filmy takie jak Jurajski Park poruszaj¹ce temat ewolucji mia³y daÌ podstawy w dyskusji na temat tego, ¿e s³owa Boga s¹ k³amstwem.

To co istotne w kroku pierwszym to fakt, Âże trzĂŞsienia ziemi majÂą mieĂŚ miejsce w precyzyjnie wybranych regionach Âświata, gdzie wedÂług naukowej i archeologicznej wiedzy pogrzebane zostaÂły nieprzeniknione tajemnice. WywoÂłanie trzĂŞsieĂą ziemi pozwoli dotrzeĂŚ do ukrytych obecnie obszarĂłw wiedzy, ktĂłre zdyskredytujÂą obecne doktryny religijne. To pierwszy krok planu - zniszczenie obecnych wierzeĂą ChrzeÂścijaĂąstwa czy Islamu na planecie przy wykorzystaniu faÂłszywych "dowodĂłw" z przeszÂłoÂści.

Istnieje teoria konspiracyjna Blue Beam Project (Projekt Niebieskiego Promienia) i wed³ug tych planów w³adcy œwiata 'odkryj¹' jakieœ niezwyk³e zwoje, w których oka¿e siê, ¿e dotychczasowe wierzenia, czy w Bibliê czy Koran czy inne ksiêgi oka¿¹ siê ca³kowicie mylne oraz oczywiœcie oka¿e siê, ¿e jedynie w tych zwojach jest szczera Prawda. ByÌ mo¿e zostanie 'odkryta' Arka Przymierza i to, co zostanie 'znalezione' w Arce bêdzie dowodem na to, ¿e œwiat myli³ siê w swoich wierzeniach religijnych poniewa¿ je mylnie interpretowa³.
[ÂźrĂłdÂło: [*****************/antychryst.htm]]

Krok 2 - Wielkie Przedstawienie

Tzw. kontrolowane objawienia i wizje

NiezwykÂłe odkrycia archeologiczne i zmiany w postawach wiernych na caÂłym Âświecie bĂŞdÂą tylko poczÂątkiem. Krok drugi projektu BLUE BEAM zniszczy caÂłkowicie obecne wartoÂści religijne.

Drugi krok projektu BLUE BEAM obejmie gigantyczne "widowisko kosmiczne" z trĂłjwymiarowymi optycznymi hologramami i dÂźwiĂŞkiem. Projekcja laserowa wielorakich obrazĂłw obejmie dosÂłownie kaÂżdy zakÂątek Âświata. KaÂżdy otrzyma inny obraz, zgodnie z dominujÂącÂą regionalnÂą czy narodowÂą kulturÂą. DÂźwiĂŞki - gÂłosy "Boga" rozlegaĂŚ siĂŞ bĂŞdÂą w umysÂłach ludzi we wszystkich jĂŞzykach.

Jak powstanie ta niezwyk³a projekcja? Obrazy przesy³ane bêd¹ przez satelity, które wezm¹ udzia³ w projekcji. Ta odbêdzie siê na tzw. warstwie sodowej ziemskiej mezosfery, oko³o 90km nad ziemi¹. Warstwa sodowa (z ang. "Sodium Layer") znajduje siê w obrêbie mezosfery i sk³ada siê z niezjonizowanych atomów sodu. GruboœÌ tej warstwy to oko³o 5km. [wiêcej informacji: [en.wikipedia.org/wiki/Sodium_layer]]. Próby w tej warstwie by³y ju¿ wielokrotnie przeprowadzane, a wszelkie tzw. UFO czy masowe obserwacje lataj¹cych obiektów maj¹ byÌ tego dowodem.

Skutkiem tych wyreÂżyserowanych pokazĂłw bĂŞdzie ukazanie Âświatu nowego "Chrystusa" - mesjasza, dla natychmiastowego wprowadzenia nowej Âświatowej religii. Forma przekazĂłw - szokujÂąca i niezwykÂła, wobec niczego niespodziewajÂącego siĂŞ Âświata sprawi, Âże kÂłamstwo stanie siĂŞ prawdÂą. "Nawet najbardziej Âświatli zostanÂą oszukani".

Projekt przy wykorzystaniu technologii ma tak¿e pozwoliÌ na unoszenie ogromnej liczby ludzi w scenach niczym z wniebowst¹pienia, by przenieœÌ ich do "utopijnej krainy marzeù". Bez w¹tpienia jest to alternatywne wyt³umaczenie dla setek tysiêcy tzw. uprowadzeù lub wziêÌ, które mia³y miejsce na ca³ym œwiecie, a które przypisuje siê albo dzia³alnoœci obcej formy ¿ycia, albo - co bardziej racjonalne - ma zwi¹zek z nocnym parali¿em lub chorob¹ psychiczn¹. W projekcie BLUE BEAM ludzie maj¹ doœwiadczaÌ prze¿yÌ uprowadzenia - co opisywane jest jako "dos³owne wyrwanie noc¹ z ³ó¿ka i przeniesienie do obcego statku".

Jakikolwiek opĂłr ze strony ludzi w przyjĂŞciu nowej wiary ma wiÂązaĂŚ siĂŞ ze stratami w ludnoÂści na skalĂŞ jaka nigdy jeszcze nie miaÂła miejsca na planecie. Projekt BLUE BEAM stanowiĂŚ ma takÂże uniwersalne wypeÂłnienie siĂŞ przepowiedni staroÂżytnych kultur czy wierzeĂą o "ponownym przyjÂściu mesjasza" czy "apokalipsie".

W procesie projekcji wezm¹ udzia³ komputery, które skoordynuj¹ pracê satelitów. Holograficzne obrazy oparte bêd¹ na niemal identycznych sygna³ach jak te wykorzystywane do produkcji obrazu lub hologramu o g³êbokiej perspektywie z wykorzystaniem fal akustycznych ELF, VLF i LF i zjawisk optycznych.

W skrĂłcie samo zjawisko holografii moÂżna opisaĂŚ jako otrzymywanie 3-wymiarowych obrazĂłw przy wykorzystaniu wzoru interferencji pomiĂŞdzy 2 falami ÂświatÂła.

Aby uzyskaĂŚ hologram naleÂży podzieliĂŚ wiÂązkĂŞ ÂświatÂła laserowego na dwie czĂŞÂści za pomocÂą pÂłytki szklanej. Pierwsza (wiÂązka przedmiotowa) oÂświetla przedmiot, po odbiciu ktĂłrego pada na kliszĂŞ fotograficznÂą, natomiast druga (wiÂązka odniesienia) pada na kliszĂŞ bezpoÂśrednio lub po odbiciu od pÂłaskiego zwierciadÂła kierujÂącego jÂą na kliszĂŞ. W ten sposĂłb otrzymuje siĂŞ kliszĂŞ zwanÂą hologramem. [ÂźrĂłdÂło: [pl.wikipedia.org/wiki/Holografia]]

Hologram moÂże zostaĂŚ wykorzystany do odtworzenia 3-wymiarowego obrazu przedmiotu. OdnoszÂąc siĂŞ do raportu kanadyjskiego badacza Serge Monast, w projekcie BLUE BEAM holografia pozwoli na wytworzenie obrazĂłw bezpoÂśrednio na niebie. Z pomocÂą komputerĂłw, animacji, forma pokazu da wraÂżenie, Âże ten pochodzi z kosmosu, a ludzie bĂŞdÂą "wiedzieĂŚ", Âże mesjasz powrĂłciÂł.
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #1 : Sierpień 10, 2009, 18:14:44 »

PamiĂŞtam, Âże na poczÂątku jak czytaÂłem o Blue Beam Project myÂślaÂłem, Âże coÂś w tym moÂże byĂŚ. Teraz myÂślĂŞ, jednak, Âże to idiotyzm; jeÂśli rzÂąd chce cos takiego wyczarowaĂŚ to ÂżyczĂŞ im powodzenia bo na 65% siĂŞ nie uda UÂśmiech
Constantin
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 10, 2009, 19:26:57 »

A dlaczego siĂŞ nie uda?
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #3 : Sierpień 10, 2009, 19:36:30 »

bardzo prawdopodobne Constantin...
Technika laserowa ma bardzo szerokie zastosowanie,a z tego co wiem z discovery to w stanach istnieje wiele generatorĂłw  podziemnych,ktĂłre napĂŞdzajÂą potĂŞÂżne lasery(do celĂłw wojskowych)
a co jeszcze przed nami ukrywajÂą?? nawet ksiÂądz rydzyk tego nie wie:)
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #4 : Sierpień 10, 2009, 20:15:13 »

A co ma producent mikroprockĂłw do technologii energetycznych?
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #5 : Sierpień 11, 2009, 10:25:30 »

Bo to wszystko jest przesadzone. UFO, gÂłos boÂży, Jezus... ZresztÂą te fale nie bĂŞdÂą nadawaĂŚ tego samego obrazu do wszystkich ludzi bo kaÂżdy ma inny umysÂł, wiĂŞc predzej czy póŸniej ktoÂś siĂŞ zorientuje. ChociaÂż chwileczke... RzÂąd szybko weÂźmie siĂŞ za niedowiarkĂłw... a sam juÂż nie wiem. Poczekamy zobaczymy, mnie osobiÂście fascynuje moÂżliwoœÌ doÂświadczenia takich halucynacji bez pomocy halucynogenĂłw...noi te fale w sumie sÂą bardziej szkodliwe DuÂży uÂśmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #6 : Sierpień 22, 2009, 11:18:46 »

manipulacja na ÂświatowÂą skalĂŞ  ..KOMUÂŚ nie wyszÂła
EgoZerCystom ..Constantinie.

Dlaczego?

jakoœÌ tego wywodu sk³ania
do kilku pytaĂą zadania:

Co zrobiliby apratczyki KK, wiedzÂąc, ze prawda - czyli klamstwa sekty KK i Canne DominujÂących wyjdÂą na jaw?

Czy kosció³ by³by beneficjentem ewent. ³ykniêcia tych teorii?

Czy podjêtoby w zastepach KK próbê przygotowania swoich zak³adników/generatorów podsuwaj¹c im gotowe fa³szywe interpretacje do przeczuwanych nieuniknionych zjawisk? (jakoœÌ i logika tych interpretacji to osobna kwestia)

A moÂże jest tak, Âże jak sie 2kilo lat kladÂło siĂŞ komuÂś we Âłby jakieÂś treÂści, to one siĂŞ teraz muszÂą zmaterializowaĂŚ?
Ale wartoby wyci¹gn¹Ì wniosek, ze kolejne z czasu rzeczywistego - te¿ siê zamanifestuj¹

Czy teÂż moÂże Istota Ludzka ByÂłaby beneficjentem tych teorii?

Czy teÂż Istota bezwolna(z odessanÂą jaÂźniÂą) w rĂŞkach koÂścioÂła, jako NarzĂŞdzie walki kaplanĂłw upadlych z IstotÂą LudzkÂą byÂłaby beneficjentem takiej teorii?

SkÂąd taka wiedza u autora artykuÂłu?.. moÂże KK miaÂł byĂŚ beneficjentem Blue Beam, ale coÂś poszÂło "nietak" i okupacji nie uda siĂŞ przedÂłuÂżyĂŚ?
np. Nie wyszedÂł chrystus dla wizji  KK - zrobiÂą  antychrysta dla realizacji wizji KK.

Jest do tego watku na prawdĂŞ wiele logicznych jeszcze nie zadanych pytaĂą.

motto:
Ludzie w swej ignorancji uplatujÂą sie w ÂścieÂżki konkretnej wybranej drogi do szczĂŞÂścia - tracÂąc jego istotĂŞ z oczu.
Z potencjalnych SprzymierzeĂącĂłw w takowej Drodze czyniÂą wrogĂłw.. co szczĂŞÂście TRWAÂŁE i STABILNE oddala.
PogoĂą za szczĂŞÂściem iluzorycznym, chwilowym wymusza nieustannÂą walkĂŞ o kaÂżdÂą jego chwilĂŞ.

btw. ten post zostaÂł OCENZUROWANY
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2009, 11:20:25 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #7 : Sierpień 22, 2009, 20:09:17 »

Cytat: PHIRIOORI
btw. ten post zostaÂł OCENZUROWANY

Przez kogo?
A tak na marginesie, to cenzurĂŞ mamy we wÂłasnych umysÂłach … czasami bardzo skutecznÂą …  Smutny
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #8 : Sierpień 22, 2009, 20:17:42 »

Przez kogo?
poÂśrednio przez modĂłw, ale faktycznie na monity smymeona lub arteq`a trafiÂł do kosza. ZresztÂą kilka innych teÂż trafiÂło do kosza,
a i moja obrona róznie¿, a argumenty arteq`a do jego ukochanego w¹tku "ataków personalnych". W rezultacie ci¹g³oœÌ zosta³a zamazana i rozmyta pozornie.

arteq usiÂłowaÂł na mnie wymusiĂŚ udowodnienie czegoÂś, co byÂło sformuÂłowane jako domniemana teza i zapytanie.
ChoĂŚ dobrze odczytaÂł, Âże jet moim przekonaniem.
Pozniej w amoku ci¹gn¹³ ten hologram, ¿e niby siê "dziecinnie t³umaczê" - tylko jakoœ NIE SPOSTRZEG£, ze
ja nie miaÂłem najmniejszego zamiaru "sie tÂłumaczyĂŚ" przed kimkolwiek (zwÂłaszcza kimÂś takim), Âże to nie jest sala inkwizycji, Âże to NIE ROZPRAWA SÂĄDOWA, a "zwykÂłe" forum dyskusyjne, gdzie ludzie dzielÂą siĂŞ swoimi opiniami.

I mial za nic fakt, Âże wcale mi nie zaleÂży na przekonywaniu kogokolwiek co do  swoich domniemaĂą..
Ma³o tego... uzna³, ¿e skoro nie Mam ochoty coœ udowadniaÌ, to zapewne nie ma na to dowodów (co ju¿ by³o sporym b³êdem logicznym).. a dalej, ¿e skoro "nie mam dowodów" - to nie mam prawa wyra¿ac opinii.
maÂło tego ..nie mam prawa nawet zapytania zadaĂŚ...

Ma³o tego... zamonitowali jakieœ moje posty z wulgaryzmami(fakt) w pakiecie z takimi, które mia³y znikn¹Ì... i admin pakietem wyreza³ wszystko, bo pewnie nie mia³ czasu przeczytac, co wywala. I w ten sposób cenzura sta³a siê faktem.

Nie przewidziaÂł jednego:
¯e jest to wyrazisty DOWÓD na UPADEK religii. A czeka³em by wszyscy mogli to zobaczyæ ca³e "kilka dni".

Gdyby nie byÂł taki agresywny personalnie na odmienne poglÂądy, to ten upadek by byÂł Âłagodniejszy dla tych, ktĂłrzy sie tak do niego "modlili" o tĂŞ agresjĂŞ.
I TU ZACZYNA sie powrĂłt do mojej opowieÂści o NATURALNEJ strukturze przestrzeni-czasu, z ktĂłrÂą siĂŞ wybraÂłem na te forum, a sprawy potoczyÂły siĂŞ jednak tak, Âże przez POÂŁ roku OPOÂŹNIENIE jest w jej  przekazaniu, przez te akcje na dzieĂą dobry z agresjami niewidzialnymi. Ja tylko wĂłwczas nie wiedziaÂłem Kto za tym staÂł.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2009, 14:08:37 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Trel
Gość
« Odpowiedz #9 : Sierpień 22, 2009, 20:21:18 »

Pieknie brzmi,tyle ze wystarczy troche pointeresowac sie psychologia i elektronika z minimalna iloscia wiedzy fizycznej by wiedziec ze jest to niemozliwe.Jestem w stanie powaznie zastanowic sie nad wywolaniem obrazów w ludzkiej podswiadomosci poprzez wibracje fal i dzwieków,ale idealna projekcja rzeczywistosci poprzez laser(to zart??)i superkomputer(zaden nie radzi sobie z srednim hakerem) to czysta niedorzecznoœÌ.
arteq
Gość
« Odpowiedz #10 : Sierpień 22, 2009, 21:03:13 »

MonitowaÂłem. PrzedstawiÂłem swĂłj punkt widzenia, nie wchodzÂąc ani na jotĂŞ w decyzje i kompetencje admina. Tyle tytuÂłem wyjaÂśnienia.
Dla mnie nie jest wa¿ne gdzie wypowiada siê s³owa - wa¿ne jest aby wziaÌ za nie odpowiedzialnoœÌ. Co siê sieje to zbiera, i ¿al nale¿y mieÌ wy³¹cznie do siebie.

Jak na razie Âżadnego upadku ktĂłrejkolwiek z religii nie widzĂŞ.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #11 : Sierpień 22, 2009, 21:09:57 »

Dla mnie nie jest wa¿ne gdzie wypowiada siê s³owa - wa¿ne jest aby wziaÌ za nie odpowiedzialnoœÌ.
wa¿ne ¿eby nawet wzi¹Ì odpowiedzialnoœÌ za moje s³owa te¿? Bo wzi¹³eœ j¹.
Jak chcesz, to moÂżesz ponoÂśiĂŚ i za moje - skoro jesteÂś taki hiperOdpowiedzialny.

Musia³eœ uznaÌ, ¿e coœ jest na rzeczy, bo gdyby to by³a kompletna bzdura - przecie¿ nikt by siê tym nie przej¹³.

Szkoda, Âże nie uszczkinesz owocĂłw swojej ciĂŞÂżkiej pracy. Ale Raduj siĂŞ, Âże inni bedÂą mieli z niej poÂżytek.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2009, 14:14:33 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #12 : Sierpień 22, 2009, 21:21:02 »

Musia³eœ uznaÌ, ¿e coœ jest na rzeczy, bo gdyby to by³a kompletna bzdura - przecie¿ nikt by siê tym nie przej¹³.
Dlatego w wielu tematach nawet mi siĂŞ nie chce komentowaĂŚ...

Dlatego moÂżesz sobie pisaĂŚ bzdury ile tylko chcesz, byle bez lÂżenia i wulgaryzmĂłw - na ktĂłre zareagowaÂłem.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #13 : Sierpień 22, 2009, 21:31:34 »

tak, to najwazniejsze. Byle byÂło bez wulgaryzmĂłw.
ptak
Gość
« Odpowiedz #14 : Sierpień 22, 2009, 21:56:25 »

Szkoda, Âże nie uszczkinesz owocĂłw swojej ciĂŞÂżkiej pracy. Ale Raduj siĂŞ, Âże inni bedÂą mieli z niej poÂżytek.

Arteg, rezultaty Twoich wysiÂłkĂłw sÂą przeciwne do zamierzonych … teÂż tak to odbieram jak przedmĂłwca … 

Wg mnie, religie sÂą juÂż upadÂłe, choĂŚ dziaÂła jeszcze prawo inercji … niedÂługo i to siĂŞ skoĂączy …
arteq
Gość
« Odpowiedz #15 : Sierpień 23, 2009, 13:19:35 »

Wg mnie, religie sÂą juÂż upadÂłe, choĂŚ dziaÂła jeszcze prawo inercji … niedÂługo i to siĂŞ skoĂączy …

Mam tylko nadziejĂŞ, Âże to nie bĂŞdzie dla niektĂłrych "argument" "udowadniajÂący" zapowiedziany upadek religii.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #16 : Sierpień 24, 2009, 14:17:20 »

Ty deklarowaÂłeÂś jedynie Katolizyzm, wiĂŞc do udawadniania upadku tegoÂż jedynie argumentĂłw dostarczasz.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #17 : Maj 30, 2011, 22:53:19 »

Statek-matka UFO – project Blue-Beam – blisko finaÂłu…

To wyglÂąda na prĂłbĂŞ generalnÂą. Wczoraj (26 maja) w programie Hola Todos telewizji peruwiaĂąskiej pokazano niezwykÂłe nagranie wielkiego statku kosmicznego, UFO… Nagranie byÂło dokonane rzekomo za pomocÂą telefonu komĂłrkowego. MateriaÂł zostaÂł podobno przekazany za darmo stacji telewizyjnej. OczywiÂście jest to falsyfikat, jednak ktoÂś musiaÂł w niego wÂłoÂżyĂŚ sporo pracy – zachodzi wiĂŞc pytanie po co?
Realizatorzy projektu Blue-Beam, o ktĂłrym juÂż pisaliÂśmy, stopniowo przygotowujÂą spoÂłeczeĂąstwo na „inwazjĂŞ obcych” czy teÂż „przyjÂście Mesjasza”. Setki wieÂż GWEN w USA i nie tylko bĂŞdzie sÂłuÂżyÂło emisji dÂźwiĂŞkĂłw prosto do naszych mĂłzgĂłw, potrzebna jest tylko bardzo realistyczna projekcja, Âżeby ludzie uwierzyli, Âże to co obserwujÂą jest cudem.
Niestety, nie jest to niewinna zabawa, moÂżna bowiem przewidzieĂŚ, Âże  „inwazja obcych” bĂŞdzie momentem przeÂłomowym, pretekstem do wprowadzenia rzÂądu Âświatowego i wypuszczenia szwadronĂłw Âśmierci na ulice, aby te w sposĂłb systematyczny mogÂły mordowaĂŚ opozycjĂŞ politycznÂą. Wszystko po to by zrealizowaĂŚ chory plan depopulacji. Z mocnÂą opozycjÂą nie jest to moÂżliwe, bowiem ludzie uÂświadomieni szybko mogliby zaraziĂŚ prawdÂą du¿¹ czêœÌ spoÂłeczeĂąstwa.
Takie rozwiÂązanie nie byÂłoby niczym nowym w historii – wszystkie reÂżimy totalitarne miaÂły na poczÂątku swojego istnienia wielkie czystki.
Project Blue-Beam bĂŞdzie szczegĂłlnie nakierowany na Sany Zjednoczone, gdzie kilkadziesiÂąt milionĂłw ChrzeÂścijan jest od kilkudziesiĂŞciu lat przygotowywane do powtĂłrnego przyjÂścia Chrystusa, a ÂŻydzi na przyjÂście Mesjasza. Lucyferianie, ktĂłrzy sÂą autorami tych chorych planĂłw muszÂą siĂŞ jednak spieszyĂŚ, bowiem w USA powstaje bardzo silna opozycja i niezaleÂżne media, ktĂłre szybko przejmujÂą kontrolĂŞ nad tym krajem. Dlatego teÂż moÂżna siĂŞ bĂŞdzie spodziewaĂŚ wydarzeĂą, ktĂłre mogÂły by daĂŚ wiĂŞcej czasu oprawcom, jak manipulacje pogodÂą w celu spowodowania kataklizmĂłw czy zamachĂłw terrorystycznych.
Nie pomo¿e im te¿ afera ze sfa³szowanym certyfikatem urodzenia prezydenta Obamy, tu na ratunek idzie wojna z Pakistanem i specjalne uprawnienia niedawno nadane Prezydentowi przez Kongres. Oczywiœcie media w 100% dzia³aj¹ w interesie satanistów, np. nikt nawet nie pisn¹³ o sprawie karnej za³o¿onej przez FBI rz¹dowi federalnemu w zwi¹zku ze sfa³szowaniem certyfikatu urodzenia.

http://monitorpolski.wordpress.com/2011/05/27/statek-matka-w-ufo-project-blue-beam-blisko-finalu/

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 14, 2011, 21:09:18 »

NiektĂłrzy twierdzÂą, ze jest to niemoÂżliwe. MoÂże i majÂą racjĂŞ.
UwaÂżam jednak, Âże warto rozpowszechniaĂŚ tego typu informacje, bo ... czasy robiÂą siĂŞ coraz ciekawsze.  MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech

FaÂłszywe pojawienie siĂŞ Jezusa w projekcie Blue Beam!

Hologramy, Haarp i dostosowanie Biblii do dnia apokalipsy w projekcie zwanym "Project Blue Beam"...

Projekt Blue Beam to nic innego jak sfa³szowany krajobraz apokalipsy i powtórnego przyjœcia Zbawiciela. Jak widzimy, wiele Religi trzyma swoich wyznawców w b³êdach i fa³szywych œwiadectwach, tak wiêc powstaje projekt Blue Beam aby nawróciÌ oddalaj¹cych siê od danych wyznaù wyznawców. Pierwszy œwietlny projekt zosta³ wyœwietlony w Norwegii w postaci spirali, co opisywaliœmy ju¿ na FAKTA. Po za tym ka¿dy z nas przyzna ¿e ¿yjemy w jakby to okreœliÌ Biblijnych czasach apokalipsy, gdzie natura jest niszczycielska dla owego cz³owieka i zwierz¹t, a w sklepach zamiast po¿ywnych i zdrowych posi³ków znajdujemy ³adnie opakowane ¿ywe trucizny. Projekt Blue Beam obejmuje œrodowisko NASA, a tak¿e opatentowan¹ broù HAARP. Za spraw¹ zjawisk i olbrzymiego hologramu, wnet odbêdzie siê œwiatowy przekrêt w którym zobaczymy powtórne przyjœcie Mesjasza. Dziêki jasnowidzom z przesz³oœci wiemy, ¿e zanim przyjdzie prawdziwy mesjasz z wierzeù Biblijnych, to najpierw ukarze siê fa³szywy Zbawiciel za którym pójd¹ miliardy wyznawców.

Od 2000 roku projekt jest realizowany, a rozpocz¹³ go atak na World Trade Center 11.09.2001 roku.

(Tu zamieszczone sÂą dwa filmiki, ktĂłrych nie umiem - jeszcze - zamieÂściĂŚ)

BÂądÂźmy nie zÂłudni iÂż bĂŞdÂą znaki na Ziemi i na Niebie, oraz bĂŞdzie dawane nam FaÂłszywe ÂŚwiadectwo...

(W tym miejscu kolejne trzy filmy)

---------------------------------------------- co o tym my¶l± STOP NWO POZNAÑ.....

Projekt BLUE BEAM – planowany przekrĂŞt wszechczasĂłw

Projekt BLUE BEAM jest tajnym programem wykorzystujÂącym obrazy o charakterze religijnym do stworzenia holograficznej prezentacji na niewyobraÂżalnÂą wrĂŞcz skalĂŞ. Forma holografii przypominaĂŚ moÂże telewizjĂŞ dostarczajÂącÂą wraÂżeĂą wizualnych, bez potrzeby wykorzystywania jakiegokolwiek odbiornika. Przy wykorzystaniu super komputerĂłw i technologii satelitarnej, program ten pozwoli na interakcjĂŞ z ludzkim umysÂłem na olbrzymiÂą skalĂŞ sprawiajÂąc, Âże ludzie usÂłyszÂą w sobie „gÂłos Boga” i zobaczÂą go ponad swoimi gÂłowami na niebie. Czy teraz juÂż Âłapiecie czym w istocie bĂŞdzie „faÂłszywe przyjÂście Chrystusa” i powrĂłt faÂłszywych „bogĂłw”?

JuÂż w poÂłowie lat 90-tych w Âśrodowiskach wojskowych i naukowych zaczĂŞÂło roiĂŚ siĂŞ od plotek i spekulacji na temat dziwnej serii naukowych programĂłw testowych. Jeden z tych programĂłw nazywa siĂŞ HAARP (o tym w szerzej w innym artykule), inny nazwano Projektem BLUE BEAM. Okazuje siĂŞ, Âże rzÂąd lub raczej „rzÂąd cieni” – prawdziwi wÂładcy tego Âświata -  stworzyli broĂą, ktĂłra nie tyle jest groÂźna dla ludzkiej fizycznoÂści, ale stanowi zagroÂżenie dla ludzkiego umysÂłu. Projekt BLUE BEAM stanowi jeden z programĂłw, ktĂłry moÂże mieĂŚ powaÂżny wpÂływ na wartoÂści moralne konkretnej osoby i na jej zdrowie psychiczne. JednÂą z wielu moÂżliwych zastosowaĂą broni HAARP jest zdolnoœÌ do projekcji obrazĂłw w olbrzymiej skali na niebie, ale najwaÂżniejsze w tym wszystkim jest to, Âże technika ta ma wykorzystywaĂŚ sygnaÂły, ktĂłre majÂą bezpoÂśredni wpÂływ na ludzki umysÂł w taki sposĂłb, Âże nawet osoby niewidome bĂŞdÂą mogÂły „zobaczyĂŚ” hologram! W ramach projektu BLUE BEAM moÂżliwe ma byĂŚ takÂże przesyÂłanie dÂźwiĂŞku bezpoÂśrednio do gÂłowy czÂłowieka, w procesie, w ktĂłrym nasze uszy nie biorÂą udziaÂłu – dÂźwiĂŞk ma docieraĂŚ bezpoÂśrednio do mĂłzgu w postaci impulsĂłw elektrycznych. Przy wykorzystaniu super komputerĂłw i technologii satelitarnej, program ten pozwoli na interakcjĂŞ z ludzkim umysÂłem na olbrzymiÂą skalĂŞ. Jednym sÂłowem projekt ten sprawi, Âże ludzie usÂłyszÂą w sobie „gÂłos Boga” i zobaczÂą go ponad swoimi gÂłowami na niebie! I z ca³¹ pewnoÂściÂą ogromna wiĂŞkszoœÌ z nich uwierzy w boski charakter tego „cudu”…

Dla bardzo wielu przeciĂŞtnych zjadaczy chleba wspomnienie o podobnej skrytej dziaÂłalnoÂści wÂładz wydaje siĂŞ kompletnie szalone i nierealne. Na tym wÂłaÂśnie to wszystko bazuje – „przecieÂż oni by nie mogli zrobiĂŚ takich okropnoÂści” – myÂśli wielu. Ano niestety mogÂą, robili, robiÂą i bĂŞdÂą robiĂŚ coraz gorsze rzeczy. DziĂŞki projektowi BLUE BEAM wizja jednego Âświatowego porzÂądku stanie siĂŞ bardzo realna, a oto wÂłaÂśnie iluminatom chodzi. Projekt BLUE BEAM ma skÂładaĂŚ siĂŞ z 4 g³ównych czĂŞÂści, ktĂłrych realizacja ma ostatecznie doprowadziĂŚ do wprowadzenia nowej globalnej religii z jednym globalnym przywĂłdcÂą. Jeden Âświat, jedna religia, jeden BĂłg i jeden Âświatowy rzÂąd. Bez globalnej religii dyktatura nie jest moÂżliwa, tak samo jak bez uniwersalnej wiary, nowy porzÂądek Âświata nigdy nie nastÂąpi, to dlatego projekt BLUE BEAM jest tak ÂściÂśle trzymany w tajemnicy przed nami.

ETAP 1 – FaÂłszywe Odkrycia i rewizja prawd religijnych

Pierwszy z czterech krokĂłw programu BLUE BEAM dotyczy rewolucji w obecnej wiedzy archeologicznej. OsiÂągnie siĂŞ to poprzez przygotowanie i sztuczne wytworzenie trzĂŞsieĂą ziemi w ÂściÂśle okreÂślonych miejscach na planecie, w skutek czego nastÂąpiÂą nowe odkrycia archeologiczne. Uka¿¹ one wszystkim ludziom, Âże wszystkie doktryny religijne sÂą oparte na zupeÂłnie faÂłszywych tezach. Spreparowanie tych informacji zostanie wykorzystane w taki sposĂłb, aby wszystkie narody zrozumiaÂły, Âże ich religie zostaÂły Âźle zrozumiane i przez wieki byÂły b³êdnie interpretowane. WywoÂłanie trzĂŞsieĂą ziemi pozwoli dotrzeĂŚ do ukrytych obecnie obszarĂłw wiedzy, ktĂłre zdyskredytujÂą obecne doktryny religijne. To pierwszy krok planu – zniszczenie obecnych wierzeĂą ChrzeÂścijaĂąstwa czy Islamu na planecie przy wykorzystaniu faÂłszywych „dowodĂłw” z przeszÂłoÂści. ByĂŚ moÂże zostanie ‘odkryta’ Arka Przymierza i to, co zostanie ‘znalezione’ w Arce bĂŞdzie dowodem na to, Âże Âświat myliÂł siĂŞ w swoich wierzeniach religijnych? A moÂże nowe zapiski samego Chrystusa mĂłwiÂące o zupeÂłnie innych prawdach niÂż te, ktĂłre znamy? MoÂżliwoÂści jest wiele.

ETAP 2 – Wielkie Przedstawienie

Krok drugi projektu BLUE BEAM juÂż doszczĂŞtnie unicestwiĂŚ obecne wartoÂści religijne. Rozpocznie siĂŞ gigantyczne „widowisko kosmiczne” z trĂłjwymiarowymi optycznymi hologramami i dÂźwiĂŞkiem. Projekcja laserowa wielorakich obrazĂłw obejmie dosÂłownie kaÂżdy zakÂątek Âświata w tym samym dokÂładnie czasie. KaÂżdy otrzyma jednak nieco inny obraz, zgodnie z dominujÂącÂą regionalnÂą czy narodowÂą kulturÂą – tak aby kaÂżdy zaakceptowaÂł to co widzi. DÂźwiĂŞki – gÂłos „Boga” rozlegaĂŚ siĂŞ bĂŞdÂą w bezpoÂśrednio w umysÂłach ludzi we wszystkich jĂŞzykach. Obecna technologia pozwala juÂż na takie cuda. Obrazy zostanÂą przesÂłane przez satelity, ktĂłre wezmÂą udziaÂł w projekcji, majÂącej miejsce na tzw. warstwie sodowej ziemskiej mezosfery, czyli okoÂło 90km nad ziemiÂą. Warstwa sodowa (z ang. „Sodium Layer”) znajduje siĂŞ w obrĂŞbie mezosfery i skÂłada siĂŞ z nie zjonizowanych atomĂłw sodu. GruboœÌ tej warstwy to okoÂło 5km. W procesie projekcji wezmÂą udziaÂł komputery, ktĂłre skoordynujÂą pracĂŞ satelitĂłw. Holograficzne obrazy oparte bĂŞdÂą na niemal identycznych sygnaÂłach jak te wykorzystywane do produkcji obrazu lub hologramu o g³êbokiej perspektywie z wykorzystaniem fal akustycznych ELF, VLF i LF i zjawisk optycznych. Tak wiĂŞc skutkiem tych wyreÂżyserowanych pokazĂłw bĂŞdzie ukazanie Âświatu nowego „Chrystusa” – mesjasza, dla natychmiastowego wprowadzenia nowej Âświatowej religii. Forma przekazĂłw – szokujÂąca i niezwykÂła, wobec niczego niespodziewajÂącego siĂŞ Âświata sprawi, Âże kÂłamstwo stanie siĂŞ prawdÂą. ZakÂładam siĂŞ o wszystko, Âże 90% ludzi padnie na kolana i w pierwszej fazie tych wydarzeĂą nie bĂŞdzie nic podejrzewaĂŚ. MoÂże póŸniej z biegiem czasu ludzie pĂłjdÂą po rozum do gÂłowy – oby! Dlatego trzeba wÂłaÂśnie o tym wszystkich informowaĂŚ, by byĂŚ przygotowanym i ustrzec siĂŞ najwiĂŞkszego oszustwa w dziejach Ziemi. BĂŞdzie to naprawdĂŞ diabelsko przebiegÂła sztuczka majÂąca wmĂłwiĂŚ ludzkoÂści wypeÂłnianie siĂŞ przepowiedni staroÂżytnych kultur czy wierzeĂą o „ponownym przyjÂściu mesjasza” czy „apokalipsie”.

ETAP 3 – Elektroniczna telepatia i sztuczne myÂśli

Kolejny krok projektu BLUE BEAM to tzw. elektroniczna telepatia przy wykorzystaniu fal ELF, VLF i LF, ktĂłre majÂą penetrowaĂŚ ludzie umysÂły i oddziaÂływaĂŚ, a takÂże interferowaĂŚ z naturalnymi myÂślami czÂłowieka. Fale ELF (z ang. Extremely Low Frequency – skrajnie maÂła czĂŞstotliwoœÌ) nale¿¹ do zakresu fal radiowych o czĂŞstotliwoÂści od 3 do 30Hz i dÂługoÂści od 10-100 tys. km. Wykorzystywane sÂą powszechnie przez MarynarkĂŞ WojennÂą StanĂłw Zjednoczonych do ³¹cznoÂści z zanurzonymi okrĂŞtami podwodnymi. Fale ELF budzÂą kontrowersje, gdyÂż znane jest ich niezwykÂłe oddziaÂływanie na ludzki mĂłzg. Badania przeprowadzone na zakresie fal o czĂŞstotliwoÂści 6-10 Hz pokazaÂły, Âże fale takie mogÂą zmieniaĂŚ naturalnÂą czĂŞstotliwoœÌ pracy ludzkiego mĂłzgu.

Fale mózgowe s¹ to cykle aktywnoœci bioelektrycznej mózgu. Charakterystycznym czêstotliwoœciom fal mózgowych odpowiadaj¹ w du¿ym stopniu stany œwiadomoœci cz³owieka i tak wyró¿niamy: fale gamma (od 40 do 100Hz), fale beta (od 12 do 28Hz), fale alfa (od 8 do 13Hz), fale theta (od 4 do 7Hz) i fale delta (od 0,5 do 3Hz). Rodzaj fal (zakres czêstotliwoœci) wytwarzanych przez nasz mózg ma œcis³y zwi¹zek z czynnoœciami jakie wykonujemy. Przyk³adowo fale gamma towarzysz¹ dzia³aniu, du¿ej aktywnoœci cz³owieka, beta wystêpuj¹ przy zwyk³ej dziennej aktywnoœci, fale alfa podczas stanu relaksu, odprê¿enia, fale theta podczas snu i w fazach g³êbokiej medytacji czy hipnozy, fale delta podczas fazy najg³êbszego snu, g³êbokiej medytacji itd. Tak wiêc oddzia³ywanie na ludzki umys³ falami z zakresu skrajnie ma³ej czêstotliwoœci mo¿e zmieniaÌ stany naszej œwiadomoœci, a tak¿e mieÌ wp³yw na formu³owane w naszych umys³ach myœli.

Tak teÂż w kolejnym etapie projektu BLUE BEAM kaÂżdy czÂłowiek na Ziemi ma znaleŸÌ siĂŞ w zasiĂŞgu dziaÂłania fal z zakresu ekstremalnie niskich czĂŞstotliwoÂści, ktĂłre wpÂłynÂą na jego myÂśli i dziaÂłania. Fale zagÂłuszÂą nasze naturalne myÂśli i wykreujÂą zupeÂłnie nowe – sztuczne, ktĂłre wpÂłynÂą na nasze zachowania i dziaÂłania. Fale majÂą byĂŚ emitowane za poÂśrednictwem satelitĂłw z wykorzystaniem danych o niemalÂże kaÂżdym czÂłowieku na ziemi, jĂŞzykach i dialektach. W tym etapie projektu BLUE BEAM znaczÂącÂą rolĂŞ odegraĂŚ moÂże zestaw anten programu HAARP . MoÂżliwe wiĂŞc bĂŞdzie to, Âże miliardy ludzi na caÂłym Âświecie otrzyma przekaz – gÂłos mesjasza, rozlegajÂący siĂŞ w ich umysÂłach. GÂłos, mogÂący przekazywaĂŚ fanatykom religijnym instrukcje i rozkazy. MasowÂą histeriĂŞ i chaos jaki powstanie wĂłwczas nie opiszÂą Âżadne sÂłowa. Kontrola w obecnej postaci, czyli media, reklama, wpojone ideologie, religia itp. byÂłyby niczym wobec programu BLUE BEAM.

KROK IV – niezwykÂłe manifestacje

NastĂŞpny etap dotyczy „cudownych” manifestacji, ktĂłre powstanÂą przy uÂżyciu ÂśrodkĂłw elektronicznych. Plan zakÂłada wykorzystanie znanych powszechnie wizerunkĂłw przybyszy z obcej planety (szarakĂłw?), a takÂże ich „latajÂących dyskĂłw”. ByĂŚ moÂże rozegra siĂŞ dramat pod tytuÂłem „na granicy inwazji obcych”, ktĂłra ma dotkn¹Ì kaÂżde miasto na planecie. Ostatecznym celem byÂłoby zmuszenie narodĂłw do zjednoczenia i demilitaryzacji pod egidÂą ONZ. Wykorzystany zostanie motyw walki siÂł dobra ze zÂłem (szatanem), z finalnÂą interwencjÂą obcej cywilizacji, ktĂłra zostanie odebrana jako boska interwencja majÂąca „uratowaĂŚ” ludzkoœÌ – czyÂżby wiĂŞc na pomoc przybyli nam „przyjaÂźni” reptalianie? AleÂż podstĂŞp!. Ludzie uwierzÂą, Âże jedynÂą sÂłusznÂą religiÂą jest New Age a przybyÂłych obcych uznajÂą za anio³ów, a moÂże nawet bogĂłw. Ostatnim etapem projektu BLUE BEAM bĂŞdzie wywoÂłanie zjawisk supernaturalnych przy wykorzystaniu elektroniki dostĂŞpnej w kaÂżdym domu – zjawisk takich jak projekcje energetyczne, zÂłe duchy, poltergeisty i tym podobne. Ma to doprowadziĂŚ ludzi do szaleĂąstwa i masowej histerii. W tym stanie umysÂłu zawsze Âłatwiej jest ludÂźmi sterowaĂŚ i manipulowaĂŚ. WedÂług zamysÂłu spiskowcĂłw Nowy PorzÂądek ÂŚwiata zostanie wĂłwczas wprowadzony bezproblemowo.

Najciekawszy rozdziaÂł – inwazja obcych

NaÂświetlmy nieco szerzej wÂątek istot pozaziemskich w tym nadchodzÂącym dramacie. Od wielu lat po Âświecie kr¹¿¹ plotki o tajnych planach iluminatĂłw majÂących zaprezentowaĂŚ Âświatu niezwykÂły „reality show” pod tytuÂłem „Inwazja niedobrych obcych”, ktĂłra ma skonsolidowaĂŚ Âświat pod egidÂą rzÂądu Âświatowego. CzÂłonkowie Projektu Ujawnienie swoje oÂświadczenie w tej kwestii wydali, jeszcze przed 9/11. WedÂług nich ogromna liczba obiektĂłw wyglÂądajÂących jak UFO sÂą tak naprawdĂŞ tworzone w tajnych laboratoriach i pracowniach, w tzw. Czarnych Projektach po to, aby symulowaĂŚ pojawianie siĂŞ obcych, w tym porwania i okaleczanie bydÂła. Ma to na celu wywoÂłanie pierwotnego lĂŞku przed Âżyciem pozaziemskim. ZupeÂłnie jak w filmie DzieĂą NiepodlegÂłoÂści, albo teÂż w Wojnie ÂŚwiatĂłw – prĂłba zjednoczenia ludzi przez wojnĂŞ, uÂżywajÂąc ET jako kozÂła ofiarnego. Dlatego w najbliÂższych latach musimy byĂŚ bardzo czujni. Preparowanie faÂłszywych, przeraÂżajÂących spotkaĂą z bezwzglĂŞdnymi i morderczymi obcymi stworzy nowego, pozaziemskiego wroga, ktĂłry spowoduje, Âże kaÂżdy przyjmie Âświatowy rzÂąd z otwartymi rĂŞkoma. SpĂłjrzmy na ten cytat wypowiedziany 21 wrzeÂśnia 1987 roku podczas zgromadzenia Organizacji NarodĂłw Zjednoczonych przez Ronalda Regana – 40 prezydenta StanĂłw Zjednoczonych, ktĂłry uwidoczni wszystkim, Âże to nie tylko mrzonki:

„W naszej obsesji antagonizmĂłw chwili, czĂŞsto zapominamy jak wiele jednoczy ca³¹ ludzkoœÌ. ByĂŚ moÂże potrzebujemy jakiegoÂś zewnĂŞtrznego, uniwersalnego zagroÂżenia abyÂśmy mogli rozpoznaĂŚ tĂŞ wspĂłlnÂą wiĂŞÂź. Od czasu do czasu myÂślĂŞ, jak szybko nasze globalne ró¿nice zatarÂłyby siĂŞ, gdybyÂśmy tylko stanĂŞli w obliczu obcego zagroÂżenia z poza tego Âświata”

Rok póŸniej, w Bia³ym Domu, 5 maja 1988 roku, Ronald Reagan przemawiaj¹c do zgromadzenia reporterów wypowiedzia³ te s³owa:
„CzĂŞsto zastanawiaÂłem siĂŞ, co by siĂŞ staÂło, gdyby wszyscy na Âświecie odkryli, Âże grozi nam niebezpieczeĂąstwo z zewnÂątrz… siÂła z innej planety. Czy w obliczu tego nagÂłego odkrycia nie stwierdzilibyÂśmy, Âże pomiĂŞdzy nami nie istniejÂą jakichkolwiek ró¿nice, Âże wszyscy jesteÂśmy ludÂźmi, obywatelami Âświata, czy nie zjednoczylibyÂśmy siĂŞ razem w walce z tym konkretnym zagroÂżeniem?”

ÂźrĂłdÂło: http://stopnwopoznan.wordpress.com/projekt-blue-beam-planowany-przekret-wszechczasow/
(strona podana jako ÂźrĂłdÂła nie otwiera siĂŞ. MateriaÂł ten przekleiÂłem ze strony, ktĂłra rĂłwnieÂż nie bardzo jest ochotna do otwierania, ale dziaÂła: http://tvĂą24.pl/bluebeam.html )

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #19 : Czerwiec 15, 2011, 08:43:58 »

Bardzo ciekawe !! ChoĂŚ trochĂŞ nieprawdopodobne,ale zawsze lepiej wiedzieĂŚ, Âże istnieje taka mozliwoœÌ i byĂŚ dwa kroki przed wrogiem  MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 15, 2011, 09:54:57 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kiara
Gość
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 15, 2011, 09:28:41 »

Manipulacja ludzkim mĂłzgiem , dostrajanie go do odbioru okreÂślonego zakresu fal dzieje siĂŞ juÂż od bardzo wielu lat, telewizja jest tylko jednym z przykÂładĂłw.

MyÂślĂŞ iÂż usiÂłowania takie mogÂą zaistnieĂŚ , ale nie przyniosÂą oczekiwanego rezultatu , a byĂŚ moÂże juÂż nie przyniosÂły.
Bowiem cokolwiek ma siê wydarzyÌ w œwiecie fizycznym musi mieÌ matrycê energetyczn¹ w œwiecie energetycznym , która to przeniesie jako odbicie na fizycznoœÌ . Forma jak do pieczenia ciasta tylko ¿e energetyczna.

Nasi "cudni wÂładcy" nie posiadajÂą juÂż tyle energii Âżeby stworzyĂŚ takÂą matrycĂŞ i nie posiadajÂą tyle energii Âżeby oddziaÂływaĂŚ niÂą na dotychczasowe matryce wszystkich ludzi, to jedno a drugie nie mogÂą tego robiĂŚ wbrew woli ludzi. Doskonale wiedzÂą o tym.

Jest duÂżo prostszy sposĂłb , szkoÂły wszelakie i kursy na ktĂłrych ludzie dobrowolnie wprowadzajÂą sobie roÂżne energetyczne implanty i ograniczenia do swoich mĂłzgĂłw. One zaÂś sÂą sterowane przez jeden program  , kreujÂący w tych mozgach przeró¿ne fikcje.
I tu nie wchodzi w grê odpowiedzialnoœÌ za ³amanie cudzej wolnej woli.

Ale to tez zadziaÂła tylko do pewnego momentu , bowiem idziemy innÂą drogÂą niÂż byÂła w zaÂłoÂżeniach pierwotnych tych wszystkich  programĂłw.

Czyli weszliÂśmy w innÂą strefĂŞ wibracyjnÂą z innÂą czĂŞstotliwoÂściÂą energetycznÂą ktĂłra systematycznie zwiĂŞksza siĂŞ.

Co to znaczy? ano tylko to iÂż zasilanie dawnych programĂłw juÂż nie bĂŞdzie moÂżliwe bo dziaÂłajÂą na innej czĂŞstotliwoÂści.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 15, 2011, 10:07:14 »

Cytat: Kiara
Jest duÂżo prostszy sposĂłb , szkoÂły wszelakie i kursy na ktĂłrych ludzie dobrowolnie wprowadzajÂą sobie roÂżne energetyczne implanty i ograniczenia do swoich mĂłzgĂłw. One zaÂś sÂą sterowane przez jeden program  , kreujÂący w tych mozgach przeró¿ne fikcje.

Kiaro, o ile dobrze pamiĂŞtam, Ty rĂłwnieÂż prowadziÂłaÂś jakieÂś kursy. Czy nadal jeszcze je prowadzisz?
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #22 : Czerwiec 15, 2011, 10:14:13 »

..kto chce byĂŚ zmanipulowany- to bĂŞdzie,-
ludzie nie od dziœ staj¹ siê wyznawcami ró¿nych sekt i nieformalnych grup, i do tego nie trzeba kosmicznej technologi, ani potê¿nej organizacji- no, tu jest kwestia skali przedsiêwziêcia i to ca³a ró¿nica. Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 15, 2011, 10:15:05 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Gość
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 15, 2011, 10:22:24 »

Songo, ÂświĂŞte sÂłowa. Popyt zapewnia podaÂż.
Ale czas ju¿ chyba na generalne porz¹dki i opró¿nienie przepe³nionego umys³u.
Byleby znĂłw go nie zagraciĂŚ byle czym.  DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam  UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 15, 2011, 10:23:55 »

Cytat: Kiara

Kiaro, o ile dobrze pamiĂŞtam, Ty rĂłwnieÂż prowadziÂłaÂś jakieÂś kursy. Czy nadal jeszcze je prowadzisz?

Nie nazwaÂła bym tego kursami a spotkaniami dyskusyjnym ludzi zainteresowanych jakimÂś tematem.
Na kursach czegoÂś siĂŞ uczy , coÂś przyjmuje jako wÂłasne zgodnie z  zaÂłoÂżonym planem.
My rozmawialiÂśmy , dyskutowaliÂśmy , kto chciaÂł koncentrowaÂł siĂŞ na swoich  energetycznych odczuciach.
To wszystko .

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

sp. Zgadzam siĂŞ w 100% z akceptacjÂą kaÂżdej cudzej woli nawet na bycie niewolnikiem jednak niech to bĂŞdzie decyzja caÂłkowicie Âświadoma , a nie uÂżycie manipulacji na wyÂłudzenie akceptacji takiej  decyzji.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 15, 2011, 11:16:04 wysłane przez Kiara » Zapisane
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: