Cytat: PHIRIOORI Sierpieñ 11, 2009, 13:51:13
Czy wieloletnia wspó³praca KK z obc± okupuj±ca ziemiê cywilizacj±, [...]
Proszê o dowody takowej wspó³pracy. Skoro z tak± pewno¶ci± stawiasz ten zarzut to zapewne bêdziesz nimi sypa³ jak z rêkawa.
Je¶li kto¶ potrzebuje dowodów na to czy co innego - to niech sobie sam poszuka.
Ja nie mam potrzeby uczestniczenia w meandrach umys³owo¶ci, która mnie odra¿a.
arteq uwielbia cedowanie prac, które realizuj± jego potrzeby na innych.
Pos³uguje siê przy tym czym¶, co przypomina logikê. Ale bardzo wyrywkow±. Jeste¶ doskona³± maszyn±, ale zacznij uczyæ siê czuæ. Bo literalne podej¶cie ma ograniczony zakres - choæ tak¿e interesuj±cy.
Ostatecznie arteq sam w sobie jest doskona³ym dowodem - na wiele rzeczy, których dowodzenia siê domaga.
Ca³y charakter jego dzia³alno¶ci na tym forum jest dostatecznym dowodem na wiele rzeczy.
Je¶li jeszcze widzisz siebie w lustrze... arteq - znaczy s± twarde dowody
))
Jak my¶lisz?.. po co jeste¶ na tym forum?!.. do przekazania czego s³u¿ysz ludzko¶ci?!.. pokazujesz styl dzia³ania katolika. I absurd katolictwa. to wszystko. To bardzo po¿yteczna robota, Dziêkujemy Ci za to.
Napisa³em to co wyczyta³em w necie na temat projektu Blue Beam wcale nie mówiê ¿e w to wierzê jest to jedna z wielu teorii spiskowych i podchodzê do niej z dystansem. Obi³o mi siê o uszy ¿e projekt Blue Beam ma co¶ wspólnego z chemtralis czyli czym¶ co wygl±da jak smuga kondensacyjna ale w rzeczywisto¶ci s± to chemikalia rozpylane nad du¿ymi miastami ostatnio tak¿e w Polsce.
Nie poda³e¶ ¼ród³a, wiêc feedback poszed³ do Ciebie.
A materia³ jest konglomeratem ró¿nych faktów i mitów, zlepek taki, który zamula jedynie sprawy, co jest wynikiem g³upoty lub intencji
jego autora.
A Chemikalia widzialem. to fakt.