Sobek
Go¶æ
|
|
« : Sierpieñ 21, 2009, 11:42:37 » |
|
Witam, dosta³em linka od znajomka, puszczam dalej w eter. proponuje zacz±æ od nagrania z Anit±, zw³aszcza w drugiej czê¶ci jest mowa o pch.... http://nabi.pl/download/hipnoza/
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Sierpieñ 21, 2009, 13:57:40 » |
|
baaaardzo ciekawe
polecam
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Sierpieñ 21, 2009, 13:59:44 » |
|
Zastanawia mnie dlaczego "pan prowadz±cy" tak mocno sili siê na taki "grobowy" g³os - w kilku miejscach bardzo widoczne jest to, ¿e robi to sztuczne.
yyy... czy to tajemnicze imiê to lucyfer?
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 21, 2009, 14:02:23 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Sierpieñ 21, 2009, 14:12:44 » |
|
chyba raczej nie lucyfer, a mi siê nie wydaje ¿e pan prowadz±cy sili siê na taki g³os, odbieram to inaczej. Ogl±da³am swego czasu do¿o takich nagrañ tyle, ¿e na wideo, wydaje mi siê ¿e taki g³os spokojny jet potrzebny aby nie wprowadzaæ sugestii osobie zahipnotyzowanej, ale to moje zdanie.............
nie ma co straszyæ lucyferem bo on raczej nie jest osob± ........
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Sierpieñ 21, 2009, 19:06:57 » |
|
Bardzo ciekawe sesje z Anit±. Z ciekawo¶ci± przes³ucha³em sesjê z panem Rysiem-ostatnia z zamieszczonych. Pan Rysio nie nad±¿a³ z matematyk± i wysz³o mu,¿e równocze¶nie w dwóch wcieleniach przez wiele lat ¿y³. Pó¼niej wykona³ by³ delikatn± korektê,¿e to jednak by³ 1857 a nie 1957. Je¶li Was to interesuje,to pos³uchajcie sobie od 26 minuty. Jednak niezgadza siê to z pewnymi faktami jego opowiadania,bo w 1857 roku monitorów raczej nie by³o a i samochodami te¿ siê nie je¼dzi³o. Dziwne,¿e kolega Hipnotyzer nie zatrybi³ i zamie¶ci³ t± ciekaw± sesjê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 21, 2009, 19:11:13 wys³ane przez kot »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #5 : Sierpieñ 21, 2009, 19:38:07 » |
|
Dziwne,¿e kolega Hipnotyzer nie zatrybi³ i zamie¶ci³ t± ciekaw± sesjê. My¶lê ¿e chcia³ byæ uczciwy i nic nie zmienia³.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Sierpieñ 21, 2009, 19:58:33 » |
|
No ale uczciwo¶ci± tak± poddaje w w±tpliwo¶æ wszystkie sesje,czy aby nie spreparowane zosta³y ich tre¶ci i z po¶piechu,bo hurtowa ilo¶c by³a publikowana ma³a pomy³ka siê wkrad³a. Przecie¿ nale¿y s³uchaæ o czym siê rozmawia i my¶leæ przy tym. Sesja z Rysiem ¶wiadczy,¿e facet nie odró¿nia,czy go¶cia wprowadzi³ w stan,czy nie,wiêc mo¿na mu nie¼le naopowiadaæ fajnych bajeczek,bo Rysio zmy¶la³ ewidentnie. Tu chyba nie o uczciwo¶æ idzie a o nieuwagê .
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #7 : Sierpieñ 21, 2009, 20:07:55 » |
|
Tu chyba nie o uczciwo¶æ idzie a o nieuwagê . Jest i druga mo¿liwo¶æ. Go¶ciu wymy¶li³ sobie zabawê - co¶ na zasadzie Baldura Mory - i upubliczni³, maj±c niez³y przy tym ubaw.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Sierpieñ 21, 2009, 20:14:31 » |
|
No w³a¶nie niewiadomo kto jest tym hipnotyzerem. Mo¿e faktycznie Mora,to wyja¶ni³o by nieco wiarygodno¶æ. W ka¿dym razie obie sesje z Anit± s± super. :
|
|
|
|
|
|
|
Bonifacy1
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Sierpieñ 21, 2009, 20:28:26 » |
|
ca³a ta hipnoza regresywna mi ¶mierdzi. Umys³ jest zbyt skomplikowany. Nie ma pewno¶ci ¿e to co ludzie w stamioe hipnozy widz± to ich prze¿ycia z poprzednich wcieleñ bo w rzeczywisto¶ci widz± to co chc±. Mistrz hipnozy Derren Brown poda³ w ksi±¿ce ,,sztuczki umys³u'' informacje jak zahipnotyzowaæ cz³owieka oraz wyja¶ni³ kilka mitów. Hipnoza to po prostu wyczulenie na sugestie
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Sierpieñ 21, 2009, 22:19:22 » |
|
wydaje mi siê ¿e taki g³os spokojny jet potrzebny aby nie wprowadzaæ sugestii osobie zahipnotyzowanej, ale to moje zdanie Wiki, ten argument mnie nie przekonuje. Przecie¿ pan "baryton" bardzo czêsto sugeruje odpowiedzi przy zadawaniu pytañ - nie pozwala ca³kowicie swobodnie wypowiedzieæ siê "przeka¼nikowi" [a to konieczny warunek aby nie sugerowaæ], w pytaniu najczê¶ciej podaje 2 mo¿liwe odpowiedzi. Zreszt± sam odpowiada na zadane pytania...
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 21, 2009, 22:22:15 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Sierpieñ 22, 2009, 15:50:09 » |
|
Zaczyna siêjakby grubymi niæmi, ale potem co¶ siê przebija ze stanu faktycznego... chc±c-niechc±c.
jest tam parê ciekawych w±tków, z którymi "Brat Gabriela" sobie nie radzi opisowo. Po prostu ca³e te stare niebo siê wali tam. A z takim cieniem u odch³ani bram nie mo¿na ju¿ roli ¶wiat³a graæ.
Generalnie to widaæ potwierdzenie tego, co w linku którego¶ z w±tków o tym, jak ma wygl±daæ "ten 2012" jest pokazane od strony praktycznych zjawisk
rozbicie zwierciad³a te¿ jest znamienne..
Bo system luster NIE WIE, co ma odbijaæ.. st±d utrata to¿samo¶ci, której nigdy nie by³o To skutek wydarzeñ z ostatnich lat, które nie s± jeszcze dostêpne publicznie, choæ wielu siêgaæ ju¿ mo¿e, nim opisane zostan± i prawdziwie i fa³szywie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2009, 14:37:31 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Sierpieñ 24, 2009, 21:29:38 » |
|
Ja uwazam ze jest to Pipi Faks. Ktos sie postanowil zabawic, zrobil to bez rak i nog. Jedno co mi sie bardzo podobalo, to dykcja pana prowadzacego ten caly teatr, mowi piekna polszczyzna, az milo sluchac. Pozdrawiam wszystkich Rafaela.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #13 : Sierpieñ 24, 2009, 21:34:16 » |
|
ja nie moge tego otworzyæ,moze to wina internetu,bo strasznie wolno mi dzia³a.Podobno TP zmnienia ³±cza na cyfrowe
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2009, 21:34:43 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Sierpieñ 24, 2009, 22:10:20 » |
|
To prawda, trzeba dlugo czekac aby zaczelo sie cos dziac. Mialam mozliwosc posluchania tekstu jak prowadzacy wprawial pierwsza z tych kobiet w stan hipnozy. Byl to calkiem normalny tekst z Autogenes Trening, tyle co wiem to do hipnozy nie potrzeba takich zachodow tj. napinania miesni i rozluzniania na calym ciele. Uwazam to za nowa sztuczke na naszym forum.
|
|
|
|
|
|
|
|