Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 19:43:05

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nagrane sesje z hipnozy  (Przeczytany 9161 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Sobek
Gość
« : Sierpień 21, 2009, 11:42:37 »

Witam,

dostaÂłem linka od znajomka, puszczam dalej w eter.

proponuje zacz¹Ì od nagrania z Anit¹, zw³aszcza w drugiej czêœci jest mowa o pch....

http://nabi.pl/download/hipnoza/
wiki
Gość
« Odpowiedz #1 : Sierpień 21, 2009, 13:57:40 »

baaaardzo ciekawe

polecam
arteq
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 21, 2009, 13:59:44 »

Zastanawia mnie dlaczego "pan prowadzÂący" tak mocno sili siĂŞ na taki "grobowy" gÂłos - w kilku miejscach bardzo widoczne jest to, Âże robi to sztuczne.

yyy... czy to tajemnicze imiĂŞ to lucyfer?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2009, 14:02:23 wysłane przez arteq » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #3 : Sierpień 21, 2009, 14:12:44 »

chyba raczej nie lucyfer, a mi siĂŞ nie wydaje Âże pan prowadzÂący sili siĂŞ na taki gÂłos, odbieram to inaczej. OglÂądaÂłam swego czasu doÂżo takich nagraĂą tyle, Âże na wideo, wydaje mi siĂŞ Âże taki gÂłos spokojny jet potrzebny aby nie wprowadzaĂŚ sugestii osobie zahipnotyzowanej, ale to moje zdanie.............

nie ma co straszyĂŚ lucyferem bo on raczej nie jest osobÂą ........
kot
Gość
« Odpowiedz #4 : Sierpień 21, 2009, 19:06:57 »

Bardzo ciekawe sesje z AnitÂą.

Z ciekawoÂściÂą przesÂłuchaÂłem sesjĂŞ z panem Rysiem-ostatnia z zamieszczonych.

Pan Rysio nie nad¹¿a³ z matematyk¹ i wysz³o mu,¿e równoczeœnie w dwóch wcieleniach przez wiele lat ¿y³.

PóŸniej wykona³ by³ delikatn¹ korektê,¿e to jednak by³ 1857 a nie 1957.

JeÂśli Was to interesuje,to posÂłuchajcie sobie od 26 minuty.

Jednak niezgadza siĂŞ to z pewnymi faktami jego opowiadania,bo w 1857 roku monitorĂłw raczej nie byÂło a i samochodami teÂż siĂŞ nie jeÂździÂło.

Dziwne,Âże kolega Hipnotyzer nie zatrybiÂł i zamieÂściÂł tÂą ciekawÂą sesjĂŞ. UÂśmiech MrugniĂŞcie Chichot DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2009, 19:11:13 wysłane przez kot » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Sierpień 21, 2009, 19:38:07 »

Cytat: Kot
Dziwne,Âże kolega Hipnotyzer nie zatrybiÂł i zamieÂściÂł tÂą ciekawÂą sesjĂŞ.   

MyÂślĂŞ Âże chciaÂł byĂŚ uczciwy i nic nie zmieniaÂł.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
kot
Gość
« Odpowiedz #6 : Sierpień 21, 2009, 19:58:33 »

No ale uczciwoœci¹ tak¹ poddaje w w¹tpliwoœÌ wszystkie sesje,czy aby nie spreparowane zosta³y ich treœci i z poœpiechu,bo hurtowa iloœc by³a publikowana ma³a pomy³ka siê wkrad³a.

PrzecieÂż naleÂży sÂłuchaĂŚ o czym siĂŞ rozmawia i myÂśleĂŚ przy tym.

Sesja z Rysiem œwiadczy,¿e facet nie odró¿nia,czy goœcia wprowadzi³ w stan,czy nie,wiêc mo¿na mu nieŸle naopowiadaÌ fajnych bajeczek,bo Rysio zmyœla³ ewidentnie.

Tu chyba nie o uczciwoœÌ idzie a o nieuwagê . Uœmiech Uœmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Sierpień 21, 2009, 20:07:55 »

Cytat: Kot
Tu chyba nie o uczciwoœÌ idzie a o nieuwagê .

Jest i druga mo¿liwoœÌ.
GoÂściu wymyÂśliÂł sobie zabawĂŞ - coÂś na zasadzie Baldura Mory - i upubliczniÂł, majÂąc niezÂły przy tym ubaw.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
kot
Gość
« Odpowiedz #8 : Sierpień 21, 2009, 20:14:31 »

No wÂłaÂśnie niewiadomo kto jest tym hipnotyzerem.

Mo¿e faktycznie Mora,to wyjaœni³o by nieco wiarygodnoœÌ.

W kaÂżdym razie obie sesje z AnitÂą sÂą super. UÂśmiech : MrugniĂŞcie
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #9 : Sierpień 21, 2009, 20:28:26 »

ca³a ta hipnoza regresywna mi œmierdzi. Umys³ jest zbyt skomplikowany. Nie ma pewnoœci ¿e to co ludzie w stamioe hipnozy widz¹ to ich prze¿ycia z poprzednich wcieleù bo w rzeczywistoœci widz¹ to co chc¹. Mistrz hipnozy Derren Brown poda³ w ksi¹¿ce ,,sztuczki umys³u'' informacje jak zahipnotyzowaÌ cz³owieka oraz wyjaœni³ kilka mitów. Hipnoza to po prostu wyczulenie na sugestie Uœmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #10 : Sierpień 21, 2009, 22:19:22 »

wydaje mi siĂŞ Âże taki gÂłos spokojny jet potrzebny aby nie wprowadzaĂŚ sugestii osobie zahipnotyzowanej, ale to moje zdanie
Wiki, ten argument mnie nie przekonuje. PrzecieÂż pan "baryton" bardzo czĂŞsto sugeruje odpowiedzi przy zadawaniu pytaĂą - nie pozwala caÂłkowicie swobodnie wypowiedzieĂŚ siĂŞ "przekaÂźnikowi" [a to konieczny warunek aby nie sugerowaĂŚ], w pytaniu najczĂŞÂściej podaje 2 moÂżliwe odpowiedzi. ZresztÂą sam odpowiada na zadane pytania...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2009, 22:22:15 wysłane przez arteq » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #11 : Sierpień 22, 2009, 15:50:09 »

Zaczyna siĂŞjakby grubymi niĂŚmi, ale potem coÂś siĂŞ przebija ze stanu faktycznego... chcÂąc-niechcÂąc.

jest tam parĂŞ ciekawych wÂątkĂłw, z ktĂłrymi "Brat Gabriela" sobie nie radzi opisowo.
Po prostu caÂłe te stare niebo siĂŞ wali tam. A z takim cieniem u odchÂłani bram nie moÂżna juÂż roli ÂświatÂła graĂŚ.

Generalnie to widaĂŚ potwierdzenie tego, co w linku ktĂłregoÂś z wÂątkĂłw o tym, jak ma wyglÂądaĂŚ "ten 2012"
jest pokazane od strony praktycznych zjawisk

rozbicie zwierciadÂła teÂż jest znamienne..

Bo system luster NIE WIE, co ma odbijaĂŚ.. stÂąd utrata toÂżsamoÂści, ktĂłrej nigdy nie byÂło
To skutek wydarzeĂą z ostatnich lat, ktĂłre nie sÂą jeszcze dostĂŞpne publicznie, choĂŚ wielu siĂŞgaĂŚ juÂż moÂże, nim opisane zostanÂą i prawdziwie i faÂłszywie.

« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2009, 14:37:31 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #12 : Sierpień 24, 2009, 21:29:38 »

Ja uwazam ze jest to Pipi Faks. Ktos sie postanowil zabawic, zrobil to bez rak i nog. Jedno co mi sie bardzo podobalo, to dykcja pana prowadzacego ten caly teatr, mowi piekna polszczyzna, az milo sluchac.
Pozdrawiam wszystkich Rafaela.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #13 : Sierpień 24, 2009, 21:34:16 »

ja nie moge tego otworzyÌ,moze to wina internetu,bo strasznie wolno mi dzia³a.Podobno TP zmnienia ³¹cza na cyfrowe Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2009, 21:34:43 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #14 : Sierpień 24, 2009, 22:10:20 »

To prawda, trzeba dlugo czekac aby zaczelo sie cos dziac. Mialam mozliwosc posluchania tekstu jak prowadzacy wprawial pierwsza z tych kobiet w stan hipnozy. Byl to calkiem normalny tekst z Autogenes Trening, tyle co wiem to do hipnozy nie potrzeba takich zachodow tj. napinania miesni i rozluzniania na calym ciele. Uwazam to za nowa sztuczke na naszym forum.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: