chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #100 : Wrzesieñ 08, 2009, 22:37:33 » |
|
No i dobrze ja lubie ¿yæ w napiêciu wszystko mi siê wtedy udaje chcê byæ podtrzymywana w napiêciu
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #101 : Wrzesieñ 08, 2009, 22:42:19 » |
|
Symeonie!! A sk±d wiesz,¿e wp³acaj±cy pieni±zki nie otrzymuj± informacji na temat wykopalisk? Czemu martwisz siê o nastroje zwolenników?
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #102 : Wrzesieñ 08, 2009, 22:47:00 » |
|
Kocie, nie martw siê, ¿e ja sie martwie, bo siê nie martwie tym co sugerujesz Udzielam Wam tylko samych dobrych rad, ¿eby by³o wiêcej pomy¶lunku, a mniej bezgranicznej wiary z Waszej stony No i dobrze ja lubie ¿yæ w napiêciu wszystko mi siê wtedy udaje chcê byæ podtrzymywana w napiêciu Chanell, problem polega na tym, ¿e nie tylko w samym napiêciu jeste¶cie podtrzymywani, ale równie¿ w nadziei, ¿e stanie sie co¶ wielkiego jak odkopi± ten grobowiec i uruchomi± zabezpieczenie. Pó¼niej czar moze zwyczajnie prysn±æ i bêdziecie ogromnie rozczarowani i roz¿aleni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2009, 22:51:05 wys³ane przez Symeon »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #103 : Wrzesieñ 08, 2009, 22:48:21 » |
|
Kocie, nie martw siê, ¿e ja sie martwie, bo siê nie martwie tym co sugerujesz Udzielam Wam tylko samych dobrych rad, ¿eby by³o wiêcej pomy¶lunku, a mniej bezgranicznej wiary z Waszej stony bardzo dziêkujê i pozdrawiam
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #104 : Wrzesieñ 08, 2009, 22:56:03 » |
|
Symeonie!! Jestem zdezorientowany Twoimi radami. Raz radzisz aby przedstawicieli PCh nie s³uchaæ,bo w b³±d wprowadzaj± a za chwilkê krytykujesz ich,bo nie przekazuj± informacji-informacji,których oczekujesz. Dziêki zatem za radê.Sprawê przegry¼æ muszê ale z rana,bo na noc niezdrowo siê objadaæ.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #105 : Wrzesieñ 08, 2009, 22:57:21 » |
|
A sk±d wiesz,¿e wp³acaj±cy pieni±zki nie otrzymuj± informacji na temat wykopalisk? Mo¿e bazuje na informacji któr± usi³ujecie karmiæ forumowiczów, tj. "maj± zakaz przekazywania jakichkolwiek informacji na temat wykopalisk"... To jak w koñcu mog± mówiæ czy nie?, mówi± czy nie? K³ami± czy nie? Bo widaæ, ¿e sam zaczynasz siê w tym gubiæ. Przedobrzy³e¶...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #106 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:03:58 » |
|
Nie przedobrzy³em kolego Artqu,tylko troszkê g³ow± trzeba ruszyæ aby problem zrozumieæ.
Co innego na forum pisaæ a co innego prywatnie informowaæ.
Nawet te informacje o przyczynach braku informacji nie z internetu pochodz± a z rozmów prywatnych.
Na nich siê w³a¶nie opierasz.-na informacjach od ludzi,którzy prywatnie jêzyka zaci±gnêli.
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #107 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:09:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #108 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:10:57 » |
|
Oczywi¶cie, ¿e nie rozumiem - bo "zakaz umieszczania informacji" to zakaz. Dlatego bêd±c w zgodzie z nim nie nalezy przekazywaæ tej informacji ustnie, gestykuluj±c, pisz±c [w dowolnym miejscu], wysy³aæ go³êbiem czy te¿ w butelce. Nie pad³o okre¶lenie "zakaz umieszczania na forum" lecz "zakaz umieszczania". Czy w mailu to nie jest umieszczanie? No chyba, ¿e darczyñcy dostaj± sms-y lub telefony z "info zx ostatniej chwili". Dla mnie to jednoznaczne. No chyba, ¿e kto¶ powierzaj±c Ci tajemnicê mówi±c "proszê nie mów o tym" Ty j± rozpowszechnisz w formie pisanej i bêdziesz twierdzi³ "ale¿ jestem ok, nikomu nie powiedzia³em...". Manipulacja rodem z przedszkola i to najm³odszych grup. "Gratulujê" pomy¶lunku i linii obrony pch.
edit: mo¿e poprosimy strefa-niewyja¶nionych aby rozwin±³ my¶l "OFICJALNY zakaz umieszczania informacji"
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2009, 23:16:27 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
Symeon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #109 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:13:18 » |
|
Raz radzisz aby przedstawicieli PCh nie s³uchaæ,bo w b³±d wprowadzaj± a za chwilkê krytykujesz ich,bo nie przekazuj± informacji-informacji,których oczekujesz.
¬le mnie zrozumia³e¶, nie napisa³em, ¿eby ich nie s³uchaæ tylko ¿eby zastanawiaæ siê czy to co mówi± jest wiarygodne.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #110 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:20:41 » |
|
Symeonie!! Nie wierzcie im w to co mówi±-apelowa³e¶ Czemu nic nie informuj±-krytykowa³e¶ jednocze¶nie.
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #111 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:29:21 » |
|
Kocie, mo¿e rzeczywiscie lepiej bêdzie jak rano powrócisz do tematu. Czytaj uwa¿nie, ja apelowa³em ¿eby nie wierzyæ im bezgranicznie, a nie ¿eby w ogóle im nie wierzyæ.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #112 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:34:06 » |
|
Rozumiem wiêc,¿e masz do nich zaufanie,lecz nie tak do koñca.
Ale masz to zaufanie ale nie bezgraniczne-prawda?
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #113 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:36:07 » |
|
A mo¿e - nie wierzy im, lecz dopuszcza, ¿e przypadkowo powiedz± co¶ zgodnego z prawd±? Ale niech sam Symeon siê wypowie.
Co do otrzymywania informacji to Chanell mo¿e siê wypowiedzieæ. Kiedy¶ deklarowa³a, ¿e cosik im tam przela³a i otrzymuje info nt. "postêpu" prac w Egipcie.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #114 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:42:52 » |
|
No to juz mam jasno¶c!! No to jak co¶ og³osz±,to ja bede siê dowiadywa³ u Symeona które zdanie mam z pamiêci wykre¶liæ a które mogê zachowaæ sobie w pamiêci.
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #115 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:45:21 » |
|
Dla mnie Samuel/Lucyna/Pch są bardzo mało wiarygodni i im poprostu nie wierzę. Jednak zdaje sobie sprawę, że zwolennicy im wierzą, czasami nawet bezgranicznie, czyli we wszystko co powiedzą i właśnie do tych osób zwróciłem się z moim apelem.
Ps. Kocie, Ty mnie chyba lubisz męczyć taką dyskusją, wydaje się to dziwne, że już wszyscy zrozumieli o co mi chodziło, a Ty nadal zadajesz dziwne, jak dla mnie, pytania.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2009, 23:47:39 wys³ane przez Symeon »
|
|
|
|
|
lukasz245
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #116 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:56:38 » |
|
i znowu sie usmialem czytajac was nie musze ogladac kabaretu w tv a tak na powaznie , piszac ze wykopki sie kopia dalej to chyba nie jest jakas straszna tajemnica i nie musza sie wcale nad tym rozpisywac wystarczyloby jak juz wczesniej pisalem : wykopki rozpoczete stop wiecej pozniej stop o ile uzyskamy zgode stop od rady starozytnych stop prof Ha³as jest nami wniebowziety stop pozdrawiamy wierna ekipa PCH stop No i dobrze ja lubie ¿yæ w napiêciu wszystko mi siê wtedy udaje chcê byæ podtrzymywana w napiêciu haha chanell podlacz sie do pradu i zamow sobie defibrylator
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 08, 2009, 23:59:20 wys³ane przez lukasz245 »
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #117 : Wrzesieñ 08, 2009, 23:59:04 » |
|
Masz potwierdzenie,jak Arteq ciê zrozumia³. Ja po kazdym Twoim po¶cie inaczej Ciê zrozumia³em. W ostatnim wydusi³e¶ wreszcie z siebie,ze PCh jest w/g Ciebie bardzo ma³o wiarygodny,wiêc nie dziw siê,¿e pytam:Na kiego grzyba sa Ci ma³o wiarygodne od nich informacje? Ja sobie my¶lê,¿e chyba lepiej,gdy informacje bêd± p³ywaæ w¶ród zainteresowanych a nie do tych,którzy na po¿ywkê domniemanego k³amstwa czekaja. Chyba korzystne dla PCh bêdzie,gdy z³ego rozg³osu poprzez komentarze nieprzychylne uniknie. Prawda?
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #118 : Wrzesieñ 09, 2009, 00:02:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
lukasz245
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #119 : Wrzesieñ 09, 2009, 00:09:33 » |
|
zgorszeni a niby czym jutro to rzecz wzgledna liczy sie tu i teraz ( a co dostaniemy )
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #120 : Wrzesieñ 09, 2009, 00:15:17 » |
|
W ostatnim wydusi³e¶ wreszcie z siebie,ze PCh jest w/g Ciebie bardzo ma³o wiarygodny
My¶la³em, ¿e wiêkszo¶æ u¿ytkowników a juz zw³aszcza tak aktywny forumowicz jak Ty wie, ¿e ca³e PCh jest dla mnie ma³o wiarygodne. Na kiego grzyba sa Ci ma³o wiarygodne od nich informacje?
Mi s± one w zasadzie niepotrzebne, ale dla Was (zwolenników) jak s±dze by³yby to bardzo wa¿ne wiadomo¶ci.
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #121 : Wrzesieñ 09, 2009, 00:16:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
lukasz245
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #122 : Wrzesieñ 09, 2009, 00:23:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #123 : Wrzesieñ 09, 2009, 06:25:16 » |
|
A ja dosta³em informacje (nieoficjalne) z obozu projektu Cheops,¿e to ju¿ koniec i nied³ugo na stronie g³ównej projektu zostanie zamieszczona notka o zakoñczeniu dzia³alno¶ci projektu. Powodem tej decyzji bêd± problemy finansowe.
|
|
|
|
|
|
|
strefa-niewyjasnionych
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #124 : Wrzesieñ 09, 2009, 06:44:38 » |
|
Ja was proszê... to nie jest ¿aden koniec Projektu... Rozmawia³em z Andrzejem i Lucyn± o naszych dalszych planach na rok 2010. Mo¿e nawet zostanie zorganizowane kolejne Sympozjum o Misji Ratowania Ziemi.
|
|
|
|
|
|
|
|