Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Kwiecieñ 03, 2025, 09:57:37

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Co jest z tymi Egipskimi "wykopkami"? ...  (Przeczytany 147772 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Sierpieñ 28, 2009, 08:04:52 »

hmmmmmmmm no musicie miec kasiastych wolontariuszy  Du¿y u¶miech

I ja tam by³em, miód i winko pi³em, a com widzia³ i poczyta³, w piramidach umie¶ci³em. Du¿y u¶miech
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 28, 2009, 08:05:22 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
lukasz245
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Sierpieñ 31, 2009, 13:42:31 »

heh a tu dalej cisza  Cool chyba tak do konca juz bedzie  Du¿y u¶miech  Afro
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #27 : Sierpieñ 31, 2009, 19:57:56 »

Grunt to cierpliwo¶æ.
To zacna cecha. Mrugniêcie Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Sierpieñ 31, 2009, 20:12:27 »

Cierpliwo¶æ ju¿ dawno przesz³a w naiwno¶æ.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #29 : Sierpieñ 31, 2009, 21:00:57 »

¶miê siê z Tob± nie zgodziæ, ale mogê uchodziæ za naiwnego.
Nie takie przymiotniki mi ju¿ przypinano. Du¿y u¶miech

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Sierpieñ 31, 2009, 21:12:00 »

Darek, czy pamiêtasz jak nikt nie chcia³ podj±æ wyzwania i okre¶liæ konkretne daty na zapowiedziane przez pch zdarzenia? Zaproponowa³em: podajcie datê po up³ywie której uczciwie przyznacie [oczywi¶cie gdy proroctwa siê nie wype³ni±] ¿e pch k³amie/byli¶my naiwni... Dodam, ¿e dotyczy³o to wydarzeñ które ju¿ wcze¶niej mia³y siê wydarzyæ a zosta³y "przesuniête".
NIKT nie podj±³ wyzwania, ach by³a jedna propozycja 21.12.2012, oraz Chanell - ¦lê¿a i koniec 2008 r. - ale uciek³a, nie wywi±za³a siê z deklaracji.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Sierpieñ 31, 2009, 21:32:08 »

Aby podj±æ wyzwanie przyda³oby siê poinformowaæ wyzywanego,który ma je podj±æ,bo gdy o wyzwaniu on nic nie wie,to ¶miesznie komentarze o swoim mêstwie jest wystawiaæ. U¶miech U¶miech
lukasz245
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Sierpieñ 31, 2009, 21:42:02 »

ja proponuje 2112 kiedy potomkowie pch i ich dzieci beda w gizie jak w olbrzymiej piaskownicy kopac i krzyczec jescze sztych i sie uda , jeszcze sztych i koniec a pierwszi z pch sami beda mumiami  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Z³y
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Sierpieñ 31, 2009, 22:10:27 »

Aby podj±æ wyzwanie przyda³oby siê poinformowaæ wyzywanego,który ma je podj±æ,bo gdy o wyzwaniu on nic nie wie,to ¶miesznie komentarze o swoim mêstwie jest wystawiaæ.
Aby wypowiadaæ siê nale¿y najpierw zorientowaæ siê nieco w temacie. Znowu k³apiesz nie rozpoznawszy sytuacji. Taka otwarta propozycja pad³a oficjalnie na forum w jednym z topików - kto przegl±da³ forum ten widzia³. Nie zamierzam wysy³aæ ka¿demu swoich postów na PW.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Sierpieñ 31, 2009, 22:25:14 »

Podtrzymujê nadal,¿e aby rêkawicê rzuciæ nale¿y przekazaæ wyzywanemu,¿e siê j± rzuca i jeszcze nale¿y wyt³umaczyæ kim sie jest i czego siê oczekuje.

Trzeba co¶ wiêcej zrobiæ mrówczynie malutkiej aby zauwa¿ona zosta³a.

Bowiem pierdniêcie nie zawsze s³yszane byæ musi.Aby zamierzony cel uzyskaæ-poinformowaæ  z pokor± zainteresowanych nale¿y. U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Sierpieñ 31, 2009, 22:50:49 »

Kto chcia³ ten podj±³, temat jest nadal otwarty. Czy rozumiesz co oznacza termin "otwarta propozycja"? Wypowied¼ by³a czytelna nawet dla ¶rednio rozgarniêtego ucznia szko³y podstawowej, je¿eli nie za³apa³e¶ to z reklamacj± nie do mnie.

Ty natomiast wielokrotnie da³e¶ dowód, ¿e nie dotrzymujesz s³owa, uciekasz przed wyzwaniami i tylko k³apiesz z oddali. Jak widzê znowu odwilg³o - a przypomnê, ¿e nadal nie wyt³umaczy³e¶ siê ze swoich k³amstw:
1. klony forumowicza
2. uznanie jako oczerniania samcia stwierdzenie, ¿e nawo³ywa³ do datków.
3. podanie wyliczeñ przelotu nibiru

powy¿sze to ostatnie z Twoich "wybitnych osi±gniêæ"
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Wrzesieñ 01, 2009, 05:35:34 »

Moja wypowied¼ równie¿ powinna byæ czytelna ale wyja¶nie o co mi chodzilo.

Twoje wyzwanie,jak je nazwa³e¶ zamie¶ci³e¶ nie tu,gdzie trzeba.

Równie dobrze móg³by¶ je zapisaæ w swoim notesiku.

Jednakowy efekt uzyskasz.

Równie dobrze móg³bym wyzwac na tym forum ca³y lud afrykañski do gry w szachy ze mna a

pó¼niej popiskiwaæ,¿e nikt mi na to wezwanie nie odpowiedzia³,bo tam takich ¶mia³ków brak.

Bez odbioru. U¶miech Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Wrzesieñ 01, 2009, 12:06:06 »

Te¿ ju¿ dawno zauwa¿y³em, ¿e takich "¶mia³ków" brak. Tyle osób wierzy w to co samcio/Lucynka powtarzaj± - oficjalnie to deklaruj±, a odwagi na potwierdzenie tej wiary brak. Mo¿e jednak - chocia¿ oficjalnie nie chc± siê do tego przyznaæ - ¶wita im jakie¶ ¶wiate³ko, ¿e samcio/Lucynka karmi± ich bredniami, bo wielokrotnie ich "proroctwami" by³y wtop±.

Miejsce na takie dyskusje i wyzwania jest jak najbardziej prawid³owe - wszak to forum o pch i pe³no tutaj osób popieraj±cych projekt. Chyba, ¿e to ja jestem kretynem i do tej pory nie dostrzeg³em, ¿e to k±cik szachowy...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #38 : Wrzesieñ 01, 2009, 17:28:01 »

Darek, czy pamiêtasz jak nikt nie chcia³ podj±æ wyzwania i okre¶liæ konkretne daty na zapowiedziane przez pch zdarzenia? Zaproponowa³em: podajcie datê po up³ywie której uczciwie przyznacie [oczywi¶cie gdy proroctwa siê nie wype³ni±] ¿e pch k³amie/byli¶my naiwni... Dodam, ¿e dotyczy³o to wydarzeñ które ju¿ wcze¶niej mia³y siê wydarzyæ a zosta³y "przesuniête".
NIKT nie podj±³ wyzwania, ach by³a jedna propozycja 21.12.2012, oraz Chanell - ¦lê¿a i koniec 2008 r. - ale uciek³a, nie wywi±za³a siê z deklaracji.

Nigdzie nie uciek³am ! jestem tu i moj± odpowied¼ dosta³e¶,nie dam siê znowu wci±gn±æ w g³upi± bezowocn± dyskusjê.Pozyjemy zobaczymy
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 01, 2009, 17:28:27 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Wrzesieñ 01, 2009, 20:30:54 »

Nie dotrzyma³a¶ danego s³owa. Tyle.
Uciek³a¶ w dziecinne t³umaczenia, ¿e nie bêdê wymusza³ na Tobie odpowiedzi.
BBernard
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Wrzesieñ 03, 2009, 08:34:48 »

arteq, chyba musisz zrozumieæ ¿e nikt z osób które naprawdê wierz± w PCH nie bedzie przed Tob± potwierdza³ swojej wiary i nie bêdzie nic udowadnia³. Nie tak ¶wiat dzia³a.

Zak³adaj±c teoretycznie ¿e PCH jest oszustwem, mo¿na ¶mia³o przypuszczaæ ¿e ze strony PCH nie bedzie ju¿ ¿adnego orzeczenia w tej sprawie czyli ich cisza bedzie ju¿ trwa³a po wieki.

Ciekawe zatem jest to ¿e mimo tej teoretycznej ciszy spora czê¶æ formu³owiczów, w tym sceptycznych, nadal sie tu dzielnie udziela.
Widaæ ¿e wiara w to ¿e co¶ sie jeszcze wielkiego wyda¿y jest wielka:).

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 03, 2009, 08:42:15 wys³ane przez BBernard » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #41 : Wrzesieñ 03, 2009, 08:52:33 »

BBernard U¶miech
Dziêkujê Chichot sama bym tego lepiej nie uje³a. Czas to wszystko zweryfikuje i ¿adne deklaracje co i w który dzieñ,miesi±c czy rok nic nie pomog±.Zreszt± czas to pojêcie wzglêdne i moim zdaniem nie nalezy czepiaæ siê szczegu³ów:P

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Wrzesieñ 03, 2009, 09:26:44 »

Dziekujê za potwierdzenie przypuszczeñ oraz przemy¶leñ. Doda³bym tylko Chanell - czas ju¿ zweryfikowa³ wiele spraw.
xadamex
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Wrzesieñ 03, 2009, 15:43:20 »

Nowych sesji brak
wykopaliska stoj±
kasy nie ma
rzadnych nowych wie¶ci

chyba to ju¿ koniec Smutny

szkoda
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Wrzesieñ 03, 2009, 15:59:30 »

Optymizmu Xadamexie wiêcej nabierz!!

Cisza przed burz± czêsto siê pojawia,wiêc nie traæ nadziei,ze ta cisza wa¿ne wydarzenia zwiastuje.

U¶miech U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #45 : Wrzesieñ 03, 2009, 16:30:06 »

Nie przejmuj siê xadamex,cos mi mówi ¿e juz wkrótce rusz± wykopaliska.W zasadzie ju¿ nie jest wa¿ne kto dokona odkrycia,ale wazne jest ¿eby¶my siê wreszcie dowiedzieli ca³ej prawdy o ludzko¶ci.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Wrzesieñ 03, 2009, 19:02:21 »

My¶la³em, ¿e do tej pory chodzi o ratunek ludzko¶ci, a ten by³ w³a¶nie domen± pch.
kasiasz72
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Wrzesieñ 04, 2009, 07:33:08 »

Witam, nie udzielam sie na forum wole swoje opinie zachowac dla siebie. ca³kowicie popieram projekt. Chcialam was ponformowac , ze miesies temu spotakalam sie z Lucyna na sesji prywantej, pytalam ja o wykopaliska dlaczego nic sie nie dzieja. powiedziala mi ze caly czas trwaja wykopaliska w Egipcie i ze piniadze tez maja. Glowna przeszkoda w informowaniu ogólu jest Hawass wiec nie pozostaje nic innego tylko czekac...
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Wrzesieñ 04, 2009, 10:07:41 »

Az Hawass umrze..?A moze pozamykal wszystkim z PCH buzie?Bladego
pojecia nie mamy o co tu chodzi,bo skoro pieniadze sa i prace
trwaja,to co zrobic z informacja PCH,ze prace zostaly wstrzymane
z powodu braku funduszy?kolejne klamstwa p.lucyny,dezinformacja?
Alez tego juz bylo az za duzo.
wunjo
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Wrzesieñ 04, 2009, 11:34:46 »

Kasiasz72, dziêki za tak wa¿n± informacjê
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: