komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #225 : Grudzień 01, 2009, 08:56:39 » |
|
ToÂż to jeden klan.
Ale nie ta sama osoba. 
|
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #226 : Grudzień 01, 2009, 12:47:55 » |
|
Moje przeœwiadczenie o postêpie prac w egipcie kolejny raz siê potwierdzi³o. min¹³ kolejny miesi¹c i dalej nic. dla mnie to nic nowego i dziwnego. dla niektórych z was wrêcz przeciwnie. ale pewnie i tak znajdziecie kilka powodów na wyjaœnienie tych niepowodzeù. ================================== "A Ty nie wiesz iz ..."(Kiara)
Wiem, Kiaro. Dlatego pisaÂłam o intencjach czÂłowieka. Ale badam wszelkie prĂłby czÂłowieka i jego drogi do realizacji pragnieĂą zapisanych w sercu i DNA.
A jakimi metodami pomiarowymi siê pos³ugujesz do okreœlenia miary stopnia relalizacji tych pragnieù? Interesuje mnie zw³aszcza to w kontekœcie badania struktury DNA. Zaraz dos³ownie "pokulam siê" ze œmiechu...  Czy ty rozumiesz co piszesz? ============================================================ frosk, przy³anczam siê bo mnie ze œmiechu ju¿ bol¹ boki...  Dawno nie s³ysza³em (czyta³em) tak rozlaz³ych wywodów które nijak siê kupy nie trzymaj¹. Dla mnie Nr 1 pretenduj¹cy do minana "dyrdyma³ów-pierdó³ek" Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2009, 14:42:15 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #228 : Grudzień 03, 2009, 12:59:24 » |
|
Darek, nie obraÂź siĂŞ ale zachowanie merytorycznej treÂści wÂątku od cenzury dzieli cienka czerwona linia. Bardzo Âłatwo jÂą przekroczyĂŚ. Moim zdaniem chĂŞĂŚ zachowania porzÂądku nie moÂże prowadziĂŚ do stricte mechanicznego przenoszenia lub usuwania wypowiedzi gdyÂż jako takie zostajÂą wyrwane z kontekstu i dziĂŞki temu bardzo czĂŞsto stajÂą siĂŞ niezrozumiaÂłe dla postronnych obserwatorĂłw. A genezÂą sporu jest bardzo czĂŞsto wymiana poglÂądĂłw ktĂłrych juÂż nie przenosicie. DziĂŞki temu zaciera siĂŞ lokalny koloryt toczonej dyskusji, wymiany zdaĂą, poglÂądĂłw lub ocen. Czasami lepiej je pozostawiĂŚ niÂż odrazu wycinaĂŚ. Takie jest moje zdanie. MoÂżesz siĂŞ z nim zgodziĂŚ, moÂżesz siĂŞ nie zgodziĂŚ ale na pewno warto siĂŞ nad tym zastanowiĂŚ. Wszak cenzurĂŞ juÂż mieliÂśmy, a od tego tylko krok do dyktatury i systemĂłw totalitarnego myÂślenia. ObraÂżaĂŚ nie mam siĂŞ o co, zresztÂą wyrosÂłem juz z tego.  GdybyÂście pisali na temat wykopalisk lub coÂś w pobliÂżu, nie przenosiÂłbym tego. Wy jednak skupiliÂście siĂŞ na ocenianiu swych postaw a to nijak ma siĂŞ do jakiejkolwiek formy omawiania wykopalisk.
No i ten post rĂłwnieÂż ni w zÂąb nie pasuje do tego watku.  Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2009, 15:51:20 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #229 : Grudzień 04, 2009, 14:36:02 » |
|
WycinaÌ!  A co do wykopków w Egipcie -> wci¹¿ "constans". Czyli nic nowego jak do tej pory. Niech siê lepiej postaraj¹, bo wkrótce projekt "zaroœnie" pajêczyn¹ - jak to jest w "wielkim labiryncie". 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #230 : Grudzień 04, 2009, 15:53:46 » |
|
Niech siĂŞ lepiej postarajÂą, bo wkrĂłtce projekt "zaroÂśnie" pajĂŞczynÂą - jak to jest w "wielkim labiryncie". Taki stan rzeczy raczej nie grozi Projektowi, juÂż choĂŚby to forum jest przyczynkiem jego ÂżywotnoÂści. 
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #231 : Grudzień 04, 2009, 15:56:28 » |
|
Niech siĂŞ lepiej postarajÂą, bo wkrĂłtce projekt "zaroÂśnie" pajĂŞczynÂą - jak to jest w "wielkim labiryncie". Taki stan rzeczy raczej nie grozi Projektowi, juÂż choĂŚby to forum jest przyczynkiem jego ÂżywotnoÂści.  Fakt. 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #232 : Grudzień 04, 2009, 22:18:04 » |
|
Z tego co widzĂŞ to zwolennicy teÂż zaczynajÂą rozumieĂŚ, Âże byli kiwani i dostrzegajÂą, Âże nie majÂą argumentĂłw na obronĂŞ pch...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #233 : Grudzień 04, 2009, 22:23:07 » |
|
Znaczy siê wzrok na staroœÌ s³abiej dzia³a a umys³ coraz gorzej analizuje. 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #234 : Grudzień 04, 2009, 22:36:33 » |
|
Czyli niektĂłrzy nadal pozostajÂą naiwni, tak?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #235 : Grudzień 04, 2009, 23:05:20 » |
|
Chyba tak. NaiwnoÂściÂą bowiem jest przekonanie o swojej nieomylnoÂści. 
|
|
|
|
|
|
|
BBernard
Gość
|
 |
« Odpowiedz #236 : Grudzień 04, 2009, 23:49:39 » |
|
Chyba tak. NaiwnoÂściÂą bowiem jest przekonanie o swojej nieomylnoÂści.  Czesto potrafisz mnie rozszmieszyĂŚ. Dawno nie zagladaÂłem na forum, drugi wÂątek jaki otwieram, i co ? No oczywiÂście artq i kot, chÂłopaki znĂłw na swojej ulubionej fali. ps. skoro nic sie nie dzieje to troche nabije licznik
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #237 : Grudzień 05, 2009, 00:10:43 » |
|
Twój niewspó³miernie do naszego nabi³ ale wpadaj do nas czêœciej Bernardzie Be. Myœlê,¿e jakaœ optymistyczna wiadomoœÌ na temat interesuj¹cych nas wykopalisk niebawem nasyci nasze oczekiwania. 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #238 : Grudzień 05, 2009, 10:55:31 » |
|
Chyba tak. Naiwnoœci¹ bowiem jest przekonanie o swojej nieomylnoœci.  Czas poka¿e kto by³ a kto nie by³ naiwny - i to ju¿ wkrótce: 1. nie wierzy³em £obos, ¿e religie upadn¹ do koùca 2009 r - poczekajmy jeszcze 4 tygodnie i zobaczymy kto jest naiwniakiem - [ten punkt do wyjaœnienia za 4 tygodnie] 2. nie wierzy³em, ¿e przyleci nibiru [bêdzie nagle widoczna] w zapowiadanym czasie i w ci¹g³e przestawianie dat jej pojawienia siê - nadal jej nie ma - fakt 3. nie wierzy³em w "rozmach prac" w Egipcie widz¹c ten "zaawansowany" sprzêt - prace le¿¹, a do tej pory by³y to prace porz¹dkowe a nie archeologiczne - fakt 4. nie wierzy³em w harmonogram prac [taki jak zapowiada³a £obos] - harmonogram le¿y - fakt 5. pomimo zapowiedzi prace na Œlê¿y nie ruszy³y - fakt 6. pomimo zapowiedzi Œlê¿a nie by³a wybuchem w œwiecie archeologicznym - fakt, [za przeproszeniem nie by³a nawet pierdniêciem] 7. gdzie to zalewanie po wpadniêciu meteorytu? - nie ma - fakt Takie s¹ fakty i to tyle w zakresie nieomylnoœci i naiwnoœci. Twoje kontrargumenty to jedynie prywatne wycieczki i suche uszczypliwoœci, zero konkretów. Chêtnie z Tob¹ porozmawiam, ale przy u¿yciu konkretów - o które sam kiedyœ tak apelowa³eœ. Osobiste wycieczki mnie nie interesuj¹, pomimo tego, ¿e bez problemu mogê wykazaÌ Twoj¹ naiwnoœÌ i zerowy poziom sensownych argumentów. Oczywiœcie nie uwa¿am siê za nieomylnego - ale potrafiê zauwa¿yÌ gdy ktoœ ³¿e - szczególnie gdy jest to podane na tacy.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #239 : Grudzień 05, 2009, 11:26:56 » |
|
Nie wierzyÂłem... nie wierzyÂłem... Nie wierzyÂłem... Nie wierzyÂłem... ..nie ruszyÂły... ..nie byÂła wybuchem... Gdzie to zalewanie... Tak to z boku wyglÂąda.Wszystko na NIE. Masz wiĂŞc problem,w ktĂłrym ja na pewno Ci nie pomogĂŞ a inni rĂłwnieÂż-twierdzĂŞ,bo od dawna znane mi sÂą Twoje poglÂądy,ktĂłre mocno akcentujesz. Ja niestety inaczej wszystko widzĂŞ. Identyczne wydarzenie komentujemy zupeÂłnie inaczej. Ty zawsze masz racjĂŞ,wiĂŞc z tÂą racjÂą musisz siĂŞ pogodziĂŚ. Nie naprawiaj kalekich umysÂłowo,ktĂłrzy prawdy Twojej nie akceptujÂą,bo jak widzisz jest to syzyfowa praca. Po co chcesz ze mnÂą rozmawiaĂŚ,gdy jednoczeÂśnie podkreÂślasz zerowy poziom moich argumentĂłw. Ty przed dyskusjÂą ze mnÂą podkreÂślasz brak sensownej argumentacji i do rozmowy jednoczeÂśnie mnie zapraszasz. MiÂły jesteÂś.
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #240 : Grudzień 05, 2009, 11:33:58 » |
|
w temacie i trochê obok,- ci¹gle mnie zastanawia logiczna sprzecznoœÌ stanowisk pewnych ludzi którzy zaprzeczaj¹ czemuœ co nie istnieje ich zdaniem???
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #241 : Grudzień 05, 2009, 14:02:29 » |
|
Zaprzeczam temu, Âże ÂŁobos mĂłwiÂła prawdĂŞ. PowyÂższe zaprzeczenia sÂą na to dowodem [Âże kÂłamie].
Kocie, zawsze bĂŞdĂŞ na nie gdy bĂŞdzie w grĂŞ wchodziÂło wykorzystywanie ludzi. I nadal Âżadnych argumentĂłw z Twojej strony - tylko stwierdzenie, Âże jestem na nie...
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #242 : Grudzień 05, 2009, 14:11:02 » |
|
zaprzeczam, Âże arteq zaprzecza zaprzeczajÂąc zaprzeczania zaprzeczajÂących... tak to moÂżna by podsumowaĂŚ  718'
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #243 : Grudzień 05, 2009, 14:26:59 » |
|
Ja nie widzĂŞ tu wykorzystywania ludzi. Kto i jak Ciebie wykorzystaÂł? Kto mnie wykorzystaÂł i w jaki sposĂłb? WyjaÂśnij to na naszym przykÂładzie. Nie na przykÂładzie innych.Na naszym. 
|
|
|
|
|
|
|
blekitnyadam
Gość
|
 |
« Odpowiedz #244 : Grudzień 05, 2009, 20:19:57 » |
|
tez siĂŞ chĂŞtnie dowiem kto i jak mnie wykorzystaÂł
|
|
|
|
|
|
|
nagumulululi
Gość
|
 |
« Odpowiedz #245 : Grudzień 05, 2009, 20:49:58 » |
|
Lepiej siĂŞ cieszcie Âże nic z tego nie wynika, niÂż rozpaczaĂŚ.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #246 : Grudzień 06, 2009, 13:59:02 » |
|
zaprzeczam, ¿e arteq zaprzecza zaprzeczaj¹c zaprzeczania zaprzeczaj¹cych... 718' tak to mo¿na by podsumowaÌ  Kap³an , gadasz teraz jak diabe³, mieszaj¹c w kotle s³ów. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2009, 14:00:07 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #247 : Grudzień 06, 2009, 21:14:09 » |
|
Kocie czy nie zauwaÂżasz groteskowoÂści swoich zarzutĂłw? Kilka postĂłw wyÂżej masz mi za zÂłe, Âże nie daÂłem siĂŞ oszukaĂŚ...
PodsumowujÂąc: Nie daÂłem siĂŞ wykorzystaĂŚ w Âżaden sposĂłb. Ciebie z tego co widaĂŚ, udaje im [pch] siĂŞ wykorzystywaĂŚ do walki o zwolennikĂłw. WykorzystujÂą CiĂŞ jako fanatycznego obroĂącĂŞ wmawianych kÂłamstw. Doprowadzili do tego, Âże staÂłeÂś siĂŞ niewiarygodny, straciÂłeÂś twarz, kÂłamaÂłeÂś - to jest do udowodnienia na podstawie Twoich wypowiedzi na forum. WiĂŞcej mĂłgÂłbym siĂŞ wypowiedzieĂŚ gdybyÂś raczyÂł dokÂładnie opisaĂŚ swojÂą przygodĂŞ z pch - czy bywaÂłes na sesjach, czy wpÂłacaÂłeÂś datki, czy pomagaÂłeÂś w organizowaniu "zlotĂłw", etc, etc...
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #248 : Grudzień 06, 2009, 22:20:44 » |
|
To ja Ci k³amstwo udowodni³em na forum,wiêc to Ty k³amiesz. Id¹c Twoim tokiem myœlenia Krk wykorzystuje Ciebie,jako fanatycznego obroùce wielu k³amstw,które g³osi. Doprowadzili do tego,ze jesteœ kompletnie niewiarygodny,nie masz twarzy,bo dawno j¹ straci³eœ i pos³ugujesz siê k³amstwem w walce o Twoje w¹tpliwe,jak widaÌ dla wiekszoœci forumowiczów racje. Wiêcej chorego uzale¿nienia Twojego od KRK móg³bym wymieniÌ ale szkoda czasu. Ciekawe ile wydojono z Ciebie datków(wygl¹dasz na sknerê)ale mimo wszystko sposobem ka¿dego mozna podejœÌ,ile czasu tracisz na coniedzielne sesje,moze nawet zbierasz,jako podstarza³y ministrant na tacê? I tak dalej... 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #249 : Grudzień 06, 2009, 22:30:02 » |
|
Kocie i Artqu  proszê przenieœÌ dyskusjê do w¹tku "wyra¿ siebie" http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.0 albo na forumowy czat.Bêdê usuwaÌ posty niedotycz¹ce tego tematu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2009, 22:32:05 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|