Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 23:25:32

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Co jest z tymi Egipskimi "wykopkami"? ...  (Przeczytany 147946 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #225 : Grudzień 01, 2009, 08:56:39 »

ToÂż to jeden klan.
Ale nie ta sama osoba.UÂśmiech
marek324
Gość
« Odpowiedz #226 : Grudzień 01, 2009, 12:47:55 »

Moje przeœwiadczenie o postêpie prac w egipcie kolejny raz siê potwierdzi³o. min¹³ kolejny miesi¹c i dalej nic. dla mnie to nic nowego i dziwnego. dla niektórych z was wrêcz przeciwnie. ale pewnie i tak znajdziecie kilka powodów na wyjaœnienie tych niepowodzeù.

==================================

"A Ty nie wiesz iz ..."(Kiara)

Wiem, Kiaro. Dlatego pisaÂłam o intencjach czÂłowieka. Ale badam wszelkie prĂłby czÂłowieka i jego drogi do realizacji pragnieĂą zapisanych w sercu i DNA.

A jakimi metodami pomiarowymi siĂŞ posÂługujesz do okreÂślenia miary stopnia relalizacji tych pragnieĂą? Interesuje mnie zwÂłaszcza to w kontekÂście badania struktury DNA.

Zaraz dosÂłownie "pokulam siĂŞ" ze Âśmiechu... UÂśmiech Czy ty rozumiesz co piszesz?

============================================================

Moja  drobna uwaga w tym temacie:
proszĂŞ siĂŞ nie spodziewaĂŚ podania daty odkopania labiryntu i faraona z dokÂładnoÂściÂą do miesiÂąca a nawet roku.
prognozowanie zdarzeĂą, gdzie w grĂŞ wchodzi "materiaÂł ludzki", generujÂący uczucia i emocje to wymysÂł czÂłowieka i jego teÂż wymagania, by duchowi opiekunowie podawali wszystko "na talerzu" z uwzglĂŞdnieniem czasu linearnego, jakim posÂługuje siĂŞ czÂłowiek.
JeÂśli ktokolwiek przyjrzy siĂŞ sÂłowom jednego z najwiĂŞkszych nauczycieli ludzkoÂści, moÂże zweryfikowaĂŚ trochĂŞ swoje pojĂŞcie czasu...

to mnie rozbawiÂłaÂś , nie chodzi o dokÂładnÂą datĂŞ ale mĂłwiÂąc Âże nie moÂżna podaĂŚ jej co do roku to juÂż przegiĂŞcie przecieÂż zostaÂło 2 lata , wiec mogÂą min¹Ì siĂŞ o miesiÂąc i juÂż klops a co dopiero rok  Szok  Chichot  Chichot  Chichot

frosk, przyÂłanczam siĂŞ bo mnie ze Âśmiechu juÂż bolÂą boki... UÂśmiech  Dawno nie sÂłyszaÂłem (czytaÂłem) tak rozlazÂłych wywodĂłw ktĂłre nijak siĂŞ kupy nie trzymajÂą. Dla mnie Nr 1 pretendujÂący do minana "dyrdyma³ów-pierdó³ek" UÂśmiech

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2009, 14:42:15 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #227 : Grudzień 03, 2009, 12:23:01 »

Dalsze motywowanie powodĂłw swego tu klikania moÂżecie kontynuowaĂŚ w tym wÂątku:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.0

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
marek324
Gość
« Odpowiedz #228 : Grudzień 03, 2009, 12:59:24 »

Darek, nie obraÂź siĂŞ ale zachowanie merytorycznej treÂści wÂątku od cenzury dzieli cienka czerwona linia. Bardzo Âłatwo jÂą przekroczyĂŚ. Moim zdaniem chĂŞĂŚ zachowania porzÂądku nie moÂże prowadziĂŚ do stricte mechanicznego przenoszenia lub usuwania wypowiedzi gdyÂż jako takie zostajÂą wyrwane z kontekstu i dziĂŞki temu bardzo czĂŞsto stajÂą siĂŞ niezrozumiaÂłe dla postronnych obserwatorĂłw. A genezÂą sporu jest bardzo czĂŞsto wymiana poglÂądĂłw ktĂłrych juÂż nie przenosicie. DziĂŞki temu zaciera siĂŞ lokalny koloryt toczonej dyskusji, wymiany zdaĂą, poglÂądĂłw lub ocen. Czasami lepiej je pozostawiĂŚ niÂż odrazu wycinaĂŚ. Takie jest moje zdanie. MoÂżesz siĂŞ z nim zgodziĂŚ, moÂżesz siĂŞ nie zgodziĂŚ ale na pewno warto siĂŞ nad tym zastanowiĂŚ. Wszak cenzurĂŞ juÂż mieliÂśmy, a od tego tylko krok do dyktatury i systemĂłw totalitarnego myÂślenia.

ObraÂżaĂŚ nie mam siĂŞ o co, zresztÂą wyrosÂłem juz z tego.  MrugniĂŞcie
GdybyÂście pisali na temat wykopalisk lub coÂś w pobliÂżu, nie przenosiÂłbym tego. Wy jednak skupiliÂście siĂŞ na ocenianiu swych postaw a to nijak ma siĂŞ do jakiejkolwiek formy omawiania wykopalisk.

No i ten post rĂłwnieÂż ni w zÂąb nie pasuje do tego watku. UÂśmiech
Darek
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2009, 15:51:20 wysłane przez Dariusz » Zapisane
komandos040
Gość
« Odpowiedz #229 : Grudzień 04, 2009, 14:36:02 »

WycinaĂŚ! DuÂży uÂśmiech
A co do wykopków w Egipcie -> wci¹¿ "constans".
Czyli nic nowego jak do tej pory.
Niech siĂŞ lepiej postarajÂą, bo wkrĂłtce projekt "zaroÂśnie" pajĂŞczynÂą - jak to jest w "wielkim labiryncie". UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #230 : Grudzień 04, 2009, 15:53:46 »

Cytat: Komandos
Niech siĂŞ lepiej postarajÂą, bo wkrĂłtce projekt "zaroÂśnie" pajĂŞczynÂą - jak to jest w "wielkim labiryncie".

Taki stan rzeczy raczej nie grozi Projektowi, juÂż choĂŚby to forum jest przyczynkiem jego ÂżywotnoÂści.  UÂśmiech MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #231 : Grudzień 04, 2009, 15:56:28 »

Cytat: Komandos
Niech siĂŞ lepiej postarajÂą, bo wkrĂłtce projekt "zaroÂśnie" pajĂŞczynÂą - jak to jest w "wielkim labiryncie".

Taki stan rzeczy raczej nie grozi Projektowi, juÂż choĂŚby to forum jest przyczynkiem jego ÂżywotnoÂści.  UÂśmiech MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech
Fakt.DuÂży uÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #232 : Grudzień 04, 2009, 22:18:04 »

Z tego co widzĂŞ to zwolennicy teÂż zaczynajÂą rozumieĂŚ, Âże byli kiwani i dostrzegajÂą, Âże nie majÂą argumentĂłw na obronĂŞ pch...
kot
Gość
« Odpowiedz #233 : Grudzień 04, 2009, 22:23:07 »

Znaczy siê wzrok na staroœÌ s³abiej dzia³a a umys³ coraz gorzej analizuje. Uœmiech Mrugniêcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #234 : Grudzień 04, 2009, 22:36:33 »

Czyli niektĂłrzy nadal pozostajÂą naiwni, tak?

kot
Gość
« Odpowiedz #235 : Grudzień 04, 2009, 23:05:20 »

Chyba tak.
NaiwnoÂściÂą bowiem jest przekonanie o swojej nieomylnoÂści. UÂśmiech UÂśmiech
BBernard
Gość
« Odpowiedz #236 : Grudzień 04, 2009, 23:49:39 »

Chyba tak.

Czesto potrafisz mnie rozszmieszyĂŚ.

Dawno nie zagladaÂłem na forum, drugi wÂątek jaki otwieram, i co ? No oczywiÂście artq i kot, chÂłopaki znĂłw na swojej ulubionej fali.

ps. skoro nic sie nie dzieje to troche nabije licznik
kot
Gość
« Odpowiedz #237 : Grudzień 05, 2009, 00:10:43 »

Twój niewspó³miernie do naszego nabi³ ale wpadaj do nas czêœciej Bernardzie Be.

Myœlê,¿e jakaœ optymistyczna wiadomoœÌ na temat interesuj¹cych nas wykopalisk niebawem nasyci nasze

oczekiwania. UÂśmiech UÂśmiech

arteq
Gość
« Odpowiedz #238 : Grudzień 05, 2009, 10:55:31 »

Chyba tak.

Czas pokaÂże kto byÂł a kto nie byÂł naiwny - i to juÂż wkrĂłtce:
1. nie wierzyÂłem ÂŁobos, Âże religie upadnÂą do koĂąca 2009 r - poczekajmy jeszcze 4 tygodnie i zobaczymy kto jest naiwniakiem - [ten punkt do wyjaÂśnienia za 4 tygodnie]
2. nie wierzyÂłem, Âże przyleci nibiru [bĂŞdzie nagle widoczna] w zapowiadanym czasie i w ciÂągÂłe przestawianie dat jej pojawienia siĂŞ - nadal jej nie ma - fakt
3. nie wierzy³em w "rozmach prac" w Egipcie widz¹c ten "zaawansowany" sprzêt - prace le¿¹, a do tej pory by³y to prace porz¹dkowe a nie archeologiczne - fakt
4. nie wierzyÂłem w harmonogram prac [taki jak zapowiadaÂła ÂŁobos] - harmonogram leÂży - fakt
5. pomimo zapowiedzi prace na ÂŚlĂŞÂży nie ruszyÂły - fakt
6. pomimo zapowiedzi ÂŚlĂŞÂża nie byÂła wybuchem w Âświecie archeologicznym - fakt, [za przeproszeniem nie byÂła nawet pierdniĂŞciem]
7. gdzie to zalewanie po wpadniĂŞciu meteorytu? - nie ma - fakt

Takie s¹ fakty i to tyle w zakresie nieomylnoœci i naiwnoœci. Twoje kontrargumenty to jedynie prywatne wycieczki i suche uszczypliwoœci, zero konkretów. Chêtnie z Tob¹ porozmawiam, ale przy u¿yciu konkretów - o które sam kiedyœ tak apelowa³eœ. Osobiste wycieczki mnie nie interesuj¹, pomimo tego, ¿e bez problemu mogê wykazaÌ Twoj¹ naiwnoœÌ i zerowy poziom sensownych argumentów.

Oczywiœcie nie uwa¿am siê za nieomylnego - ale potrafiê zauwa¿yÌ gdy ktoœ ³¿e - szczególnie gdy jest to podane na tacy.
kot
Gość
« Odpowiedz #239 : Grudzień 05, 2009, 11:26:56 »

Nie wierzyÂłem...
nie wierzyÂłem...
Nie wierzyÂłem...
Nie wierzyÂłem...
..nie ruszyÂły...
..nie byÂła wybuchem...
Gdzie to zalewanie...

Tak to z boku wyglÂąda.Wszystko na NIE.

Masz wiĂŞc problem,w ktĂłrym ja na pewno Ci nie pomogĂŞ a inni rĂłwnieÂż-twierdzĂŞ,bo od dawna znane mi sÂą Twoje poglÂądy,ktĂłre mocno akcentujesz.
Ja niestety inaczej wszystko widzĂŞ.
Identyczne wydarzenie komentujemy zupeÂłnie inaczej.
Ty zawsze masz racjĂŞ,wiĂŞc z tÂą racjÂą musisz siĂŞ pogodziĂŚ.
Nie naprawiaj kalekich umysÂłowo,ktĂłrzy prawdy Twojej nie akceptujÂą,bo jak widzisz jest to syzyfowa praca.
Po co chcesz ze mnÂą rozmawiaĂŚ,gdy jednoczeÂśnie podkreÂślasz zerowy poziom moich argumentĂłw.
Ty przed dyskusjÂą ze mnÂą podkreÂślasz brak sensownej argumentacji i do rozmowy jednoczeÂśnie mnie zapraszasz.
MiÂły jesteÂś. UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #240 : Grudzień 05, 2009, 11:33:58 »

w temacie i trochê obok,- ci¹gle mnie zastanawia logiczna sprzecznoœÌ stanowisk pewnych ludzi którzy zaprzeczaj¹ czemuœ co nie istnieje ich zdaniem???

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #241 : Grudzień 05, 2009, 14:02:29 »

Zaprzeczam temu, Âże ÂŁobos mĂłwiÂła prawdĂŞ. PowyÂższe zaprzeczenia sÂą na to dowodem [Âże kÂłamie].

Kocie, zawsze bĂŞdĂŞ na nie gdy bĂŞdzie w grĂŞ wchodziÂło wykorzystywanie ludzi. I nadal Âżadnych argumentĂłw z Twojej strony - tylko stwierdzenie, Âże jestem na nie...
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #242 : Grudzień 05, 2009, 14:11:02 »

zaprzeczam, Âże arteq zaprzecza zaprzeczajÂąc zaprzeczania zaprzeczajÂących...

tak to moÂżna by podsumowaĂŚ  ZÂły

718'
kot
Gość
« Odpowiedz #243 : Grudzień 05, 2009, 14:26:59 »

Ja nie widzĂŞ tu wykorzystywania ludzi.

Kto i jak Ciebie wykorzystaÂł?

Kto mnie wykorzystaÂł i w jaki sposĂłb?

WyjaÂśnij to na naszym przykÂładzie.

Nie na przykÂładzie innych.Na naszym. UÂśmiech UÂśmiech

blekitnyadam
Gość
« Odpowiedz #244 : Grudzień 05, 2009, 20:19:57 »

tez siĂŞ chĂŞtnie dowiem kto i jak mnie wykorzystaÂł
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #245 : Grudzień 05, 2009, 20:49:58 »

Lepiej siĂŞ cieszcie Âże nic z tego nie wynika, niÂż rozpaczaĂŚ.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #246 : Grudzień 06, 2009, 13:59:02 »

zaprzeczam, Âże arteq zaprzecza zaprzeczajÂąc zaprzeczania zaprzeczajÂących...
718'
tak to moÂżna by podsumowaĂŚ  ZÂły

Kap³an , gadasz teraz jak diabe³, mieszaj¹c w kotle s³ów.Du¿y uœmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2009, 14:00:07 wysłane przez komandos040 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #247 : Grudzień 06, 2009, 21:14:09 »

Kocie czy nie zauwaÂżasz groteskowoÂści swoich zarzutĂłw? Kilka postĂłw wyÂżej masz mi za zÂłe, Âże nie daÂłem siĂŞ oszukaĂŚ...

PodsumowujÂąc:
Nie daÂłem siĂŞ wykorzystaĂŚ w Âżaden sposĂłb.
Ciebie z tego co widaĂŚ, udaje im [pch] siĂŞ wykorzystywaĂŚ do walki o zwolennikĂłw. WykorzystujÂą CiĂŞ jako fanatycznego obroĂącĂŞ wmawianych kÂłamstw. Doprowadzili do tego, Âże staÂłeÂś siĂŞ niewiarygodny, straciÂłeÂś twarz, kÂłamaÂłeÂś - to jest do udowodnienia na podstawie Twoich wypowiedzi na forum. WiĂŞcej mĂłgÂłbym siĂŞ wypowiedzieĂŚ gdybyÂś raczyÂł dokÂładnie opisaĂŚ swojÂą przygodĂŞ z pch - czy bywaÂłes na sesjach, czy wpÂłacaÂłeÂś datki, czy pomagaÂłeÂś w organizowaniu "zlotĂłw", etc, etc...
kot
Gość
« Odpowiedz #248 : Grudzień 06, 2009, 22:20:44 »

To ja Ci kÂłamstwo udowodniÂłem na forum,wiĂŞc to Ty kÂłamiesz.

IdÂąc Twoim tokiem myÂślenia Krk wykorzystuje Ciebie,jako fanatycznego obroĂące wielu kÂłamstw,ktĂłre gÂłosi.

Doprowadzili do tego,ze jesteÂś kompletnie niewiarygodny,nie masz twarzy,bo dawno jÂą straciÂłeÂś i posÂługujesz siĂŞ

kÂłamstwem w walce o Twoje wÂątpliwe,jak widaĂŚ dla wiekszoÂści forumowiczĂłw racje.

WiĂŞcej chorego uzaleÂżnienia Twojego od KRK mĂłgÂłbym wymieniĂŚ ale szkoda czasu.

Ciekawe ile wydojono z Ciebie datkĂłw(wyglÂądasz na sknerĂŞ)ale mimo wszystko sposobem kaÂżdego mozna

podejœÌ,ile czasu tracisz na coniedzielne sesje,moze nawet zbierasz,jako podstarza³y ministrant na tacê?

I tak dalej... UÂśmiech UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #249 : Grudzień 06, 2009, 22:30:02 »

Kocie i Artqu  UÂśmiech proszĂŞ przenieœÌ dyskusjĂŞ do wÂątku "wyraÂż siebie" http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.0 albo na  forumowy czat.BĂŞdĂŞ usuwaĂŚ posty niedotyczÂące tego tematu.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2009, 22:32:05 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: