Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 23:38:31

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Przepowiednie dotyczÂące Polski.  (Przeczytany 109862 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #25 : Luty 01, 2009, 07:45:50 »

no my jesteœmy nieŸli i umiemy odnaleŸÌ rózne wspólne elementy i z fragmentów puzzli potrafimy u³o¿yÌ ca³y spójny obraz, a Ty?

to byÂło retoryczne pytanie...

718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #26 : Luty 23, 2009, 13:14:51 »

Zastanawia mnie jedna rzecz bo coÂś mi w tym przepowiedniach ostatnio nie gra.

Czy w ogĂłle ÂżyÂł ktoÂś taki jak Andrzej Gwiazda. OczywiÂście chodzi mi o informacje spoza PCh.

Bo ja nic na jego temat nie znalazÂłem w necie.

kot
Gość
« Odpowiedz #27 : Luty 23, 2009, 13:50:06 »

Na przykÂład znany dziaÂłacz SolidarnoÂści.
diabolicq
Gość
« Odpowiedz #28 : Marzec 04, 2009, 13:05:33 »

Witam wszystkich  na forum.
 Pozwole wlaczyc sie do tej dyskusji w sprawie przepowidni.  Jesli mnie pamiec nie myli to w jednej z sesji Samuel sam powiedzial ze wizje przyszlosci I co za tym idzie same przepowidnie to nie to co sie ma stac, ale to co sie moze stac jesli sie nie zmienimy. Wiec moim zdaniem istnieje malenka iskierka. Bo ja osobiscie wole wiezyc Samuelowi niz naszym politykom i ksiezom ktorzy z politykom przeciez "niemaja nic wspolnego".
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #29 : Marzec 04, 2009, 13:18:34 »

dokÂładnie, to nie jest to co siĂŞ stanie, ale tylko jedna z wielu moÂżliwoÂści, jeÂśli na ziemi nic siĂŞ nie zmieni

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
secularus
Gość
« Odpowiedz #30 : Marzec 05, 2009, 20:41:45 »

A czy słyszeliście  może chociaż jedną przepowiednie która to by wróżyła iż nic się nie stanie, nie będzie żadnych wielkich katastrof w 12 czy jakimkolwiek innym roku a świat będzie dalej kręcił we wspaniałych ustrojach politycznych i religijnych. Nie mam tu na myśli "przepowiedni" racjonalistów ale kogoś kto uf przyszłość zobaczył.
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 20:42:29 wysłane przez secularus » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #31 : Marzec 05, 2009, 20:58:16 »

Myœlê, ze przysz³oœÌ widzi ka¿dy z nas. jednak jedni sa na te widzenia bardziej wyczuleni niz inni. Problem jednak w nas samych. WiêkszoœÌ szuka poklasku za wszelk¹ cenê i aby go pozyskaÌ dopasowuje siê do publiki, a ta oczekuje z regó³y czarnowidztwa.
kot
Gość
« Odpowiedz #32 : Maj 03, 2009, 13:34:16 »

A czy sÂłyszeliÂście  moÂże chociaÂż jednÂą przepowiednie ktĂłra to by wró¿yÂła iÂż nic siĂŞ nie stanie, nie bĂŞdzie Âżadnych wielkich katastrof w 12 czy jakimkolwiek innym roku a Âświat bĂŞdzie dalej krĂŞciÂł we wspaniaÂłych ustrojach politycznych i religijnych. Nie mam tu na myÂśli "przepowiedni" racjonalistĂłw ale kogoÂś kto uf przyszÂłoœÌ zobaczyÂł.

Wydaje mi siê,¿e wiêkszoœÌ przepowiadaj¹cych przysz³oœÌ(naprzyk³ad Jackowski)fachowców-nie widzi w 2012 roku ¿adnej katastrofy.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #33 : Maj 03, 2009, 13:58:01 »

Jednak Jackowski miaÂł wizjĂŞ o jakimÂś wydarzeniu w Polsce w drugiej poÂłowie 2009 ktĂłre ma skutkowaĂŚ exodusem.

http://www.youtube.com/watch?v=nKBf_Kj9_F8

kot
Gość
« Odpowiedz #34 : Maj 03, 2009, 18:56:45 »

Zgadza siĂŞ.Przewiduje on,Âże coÂś niedobrego na jesieni moÂże siĂŞ wydarzyĂŚ.

Jednak,jeÂżeli chodzi o 2012 rok,to nie widzi kataklizmu.

wniosek:wszystko bedzie dobrze!! MrugniĂŞcie
kamil771
Gość
« Odpowiedz #35 : Maj 03, 2009, 20:31:33 »

Wiele osĂłb uwaÂża,Âże wizja Jackowskiego ma  zwiÂązek z przepowiedniÂą mĂłwiÂącÂą o wielkiej powodzi w Polsce. Ja po obejrzeniu tego teÂż sobie o tym pomyÂślaÂłem<ale ró¿nie to moÂżna odbieraĂŚ...
daniel1704
Gość
« Odpowiedz #36 : Maj 29, 2009, 12:13:52 »

witam
Moje skromne zdanie wyglÂąda nastĂŞpujÂąco:
Rok 2009 na pewno bĂŞdzie rokiem waÂżnym dla Polski zmagajÂącej siĂŞ z tym caÂłym kryzysem,
a jeÂśli chodzi o kataklizmy ,wedÂług mnie nasza ojczyznĂŞ czeka powĂłdÂź spowodowana  uderzeniem meteoru,ktĂłry ma rzekomo spaœÌ do BaÂłtyku. Jednak bardziej martwiĂŞ siĂŞ gospodarkÂą Polski, ktĂłrej w tym roku wedÂług Enkiego majÂą powaÂżnie zagroziĂŚ Chiny,a Chiny jak wiemy zaczĂŞÂły dominowaĂŚ w prawie wszystkich ga³êziach gospodarki Âświatowej!!!!
Spodziewam siĂŞ zaÂłamania rynku Âświatowego w drugiej poÂłowie roku i jeszcze szerszego kryzysu.

Val Dee
Gość
« Odpowiedz #37 : Maj 29, 2009, 15:56:49 »

witam
Moje skromne zdanie wyglÂąda nastĂŞpujÂąco:
Rok 2009 na pewno bĂŞdzie rokiem waÂżnym dla Polski zmagajÂącej siĂŞ z tym caÂłym kryzysem,
a jeÂśli chodzi o kataklizmy ,wedÂług mnie nasza ojczyznĂŞ czeka powĂłdÂź spowodowana  uderzeniem meteoru,ktĂłry ma rzekomo spaœÌ do BaÂłtyku. Jednak bardziej martwiĂŞ siĂŞ gospodarkÂą Polski, ktĂłrej w tym roku wedÂług Enkiego majÂą powaÂżnie zagroziĂŚ Chiny,a Chiny jak wiemy zaczĂŞÂły dominowaĂŚ w prawie wszystkich ga³êziach gospodarki Âświatowej!!!!
Spodziewam siĂŞ zaÂłamania rynku Âświatowego w drugiej poÂłowie roku i jeszcze szerszego kryzysu.

nie bĂŞdzie powodzi spowodowanej upadkiem meteorytu - Enki juÂż powiedziaÂł Âże nas ochroni i do BaÂłtyku wpadnie tylko drobny okruch

EDIT:

Chin nie nale¿y siê obawiaÌ - ich potêg¹ s¹ pó³produkty, podróbki i tania si³a robocza. Jest to papierowy tygrys - nie stanowi si³y gospodarzczej zdolnej równaÌ siê Europie i USA z ich technologi¹ i si³¹ rozwoju (mimo, ¿e os³abion¹ to i tak bardzo du¿¹ - wystarczy spojrzeÌ jakie waluty s¹ najsilniejsze - nie ma tam chiùskiej)
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2009, 15:58:52 wysłane przez Val Dee » Zapisane
komandos040
Gość
« Odpowiedz #38 : Maj 29, 2009, 20:56:33 »

Ja tu widzĂŞ, inne zagroÂżenie.
Szykowanie siĂŞ Rosji do ataku nuklearnego.
Dlaczego , akurat w tym czasie, poÂłowa wojsk bĂŞdzie przetransportowana na ÂŚlÂąsk?
Dla mniejszych strat, spowodowanych globalnym uderzeniem, , a tak wojska bĂŞdÂą rozproszone, i trudniejsze, do zniszczenia.
To tylko przykrywka tego, co siĂŞ obecnie ÂświĂŞci.
Jesli Rosja siĂŞ szykuje, to znak,Âże nadal jest inwigilowana przez IluminatĂłw.
Teraz doskonale zrozumiaÂłem ten problem, oglÂądajÂąc w kinie "AnioÂły i Demony", oraz przed chwilÂą
na you tube, materiaÂł o podobnym tytule 7-mio odcinkowy.
Wiêc wniosek jest jeden, d¹¿¹ Iluminaci do ostatecznego przejêcia w³adzy na Ca³ym Œwiecie, poci¹gaj¹c za sznurki Paùstw: Rosji, Uni Europ, oraz USA.
I mamy nowy "zniewolony porzÂądek Âświata"

Niechybnie Enki, tu ma racjĂŞ, oraz ostrzeÂżenia, jakie dawaÂł we wczeÂśniejszych sesjach.
Pozdrawiam. Cool
Ps.
http://www.youtube.com/watch?v=nKZnluYq1bk&feature=related
MiÂłej analizy.UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2009, 20:57:36 wysłane przez komandos040 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #39 : Maj 30, 2009, 14:31:45 »

ÂŻoÂłnierzu MrugniĂŞcie wÂłaÂśnie jestem w trakcie czytania ksi¹¿ki "AnioÂły i demony" jest zdecydowanie lepsza niÂż film.Nie wiem czy to co w niej pisze autor jest prawdÂą czy fikcjÂą,ale gdyby okazaÂło siĂŞ prawdÂą chociaÂż w 50% to mamy powĂłd do niepokoju.WÂłasciwie to  czêœÌ tematĂłw poruszana jest na tym forum.
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2009, 14:32:54 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Krons
Gość
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 01, 2009, 17:03:38 »

Dlaczego , akurat w tym czasie, poÂłowa wojsk bĂŞdzie przetransportowana na ÂŚlÂąsk?
Dla mniejszych strat, spowodowanych globalnym uderzeniem, , a tak wojska bĂŞdÂą rozproszone, i trudniejsze, do zniszczenia.
JeÂśli Rosja siĂŞ szykuje, to znak,Âże nadal jest inwigilowana przez IluminatĂłw.

Ja z resztÂą miaÂłem wizjĂŞ dawno temu dotyczÂąca tego o czym wspomniaÂłeÂś (opisana jest chyba nawet to na forum) tutaj komandosie040 na dÂługo zanim pojawiÂły siĂŞ w ogĂłle te domysÂły o prawdopodobnym ataku na PolskĂŞ Cool.Rzecz w tym wszystkim Âże z poczÂątku (kiedy jÂą miaÂłem)wydawaÂło mi to siĂŞ wrĂŞcz nie moÂżliwe(wiadomo... inne czasy),a jednak pamiĂŞtam przebieg tego caÂłego zajÂścia.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 01, 2009, 17:48:35 »

JeÂśli Rosja siĂŞ szykuje, to znak,Âże nadal jest inwigilowana przez IluminatĂłw.

Ja z resztÂą miaÂłem wizjĂŞ dawno temu dotyczÂąca tego o czym wspomniaÂłeÂś (opisana jest chyba nawet to na forum) tutaj komandosie040 na dÂługo zanim pojawiÂły siĂŞ w ogĂłle te domysÂły o prawdopodobnym ataku na PolskĂŞ Cool.Rzecz w tym wszystkim Âże z poczÂątku (kiedy jÂą miaÂłem)wydawaÂło mi to siĂŞ wrĂŞcz nie moÂżliwe(wiadomo... inne czasy),a jednak pamiĂŞtam przebieg tego caÂłego zajÂścia.

W porz¹dku, tylko zauwa¿ fakt, ¿e oni siê szykuj¹ (nasza czêœÌ Armii z regionu mazowieckiego)-
na ÂŚlÂąsk. JĂŞzyk
I o to mi tu g³ównie chodzi³o.
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2009, 17:49:40 wysłane przez komandos040 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 01, 2009, 20:53:24 »

Panowie, zaczynamy odbijaÌ od g³ównego tematu, o wojnie jest temat w Hydeparku.
Pozdrawiam.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 13, 2009, 08:48:46 »

Na portalu Twoja pogoda.pl jest zamieszczony interesujÂący artykuÂł,po jego przeczytaniu przypominajÂą siĂŞ przepowiednie dotyczÂące losĂłw Polski na rok 2009.

El Niño przyniesie nam ch³ód i deszcze?

Nadchodzi jedno z silniejszych El Niño w wielu ostatnich latach. Co moÂże to oznaczaĂŚ pod wzglĂŞdem pogody dla Polski, Europy jak i caÂłego Âświata...

WedÂług najnowszych danych amerykaĂąskiego Krajowego Instytutu do spraw OceanĂłw i Atmosfery (NOAA) druga poÂłowa 2009 roku bĂŞdzie niewÂątpliwie okresem panowania El Niño, czyli anomalii polegajÂącej na tym, iÂż woda w rĂłwnikowej strefie Pacyfiku jest znacznie cieplejsza niÂż normalnie powinna. Obecnie temperatura wody na badanym obszarze minimalnie przekracza normĂŞ, a to oznacza kres dÂługiego panowania La Niña, czyli przeciwieĂąstwa El Niño. Zdecydowane nasilenie siĂŞ El Niño spodziewane jest w sierpniu, a nastĂŞpnie jesieniÂą i na poczÂątku zimy. Na razie naukowcom trudno jest dokÂładnie okreÂśliĂŚ jak wielkie bĂŞdzie odchylenie temperatury wody od normy, ale najnowsze prognozy wskazujÂą, Âże moÂże ono przekroczyĂŚ 2 stopnie, a to juÂż duÂżo. Lato z El Niño niesie sporo zagroÂżeĂą ze strony pogody w najró¿niejszych regionach naszej planety. W tym okresie El Niño najczĂŞÂściej przynosi potĂŞÂżne ulewy i powodzie na wyspach Âśrodkowej czĂŞÂści Oceanii, na pó³nocnym zachodzie StanĂłw Zjednoczonych oraz w Âśrodkowym Chile w Ameryce PoÂłudniowej. Susze panujÂą wtedy w Australii, poÂłudniowej Oceanii, poÂłudniowej i poÂłudniowo-wschodniej Azji oraz w rejonie Morza Karaibskiego. Nadzwyczaj ciepÂło jest w wielu regionach Ameryki PoÂłudniowej i na Karaibach. WiĂŞksze niÂż zazwyczaj fale chÂłodĂłw panujÂą zaÂś na wyspach poÂłudniowego Pacyfiku oraz w Australii. JednoczeÂśnie wzrasta zagroÂżenie takÂże dla Polski. ChociaÂż naukowcy dziĂŞki wieloletnim badaniom okreÂślili miejsca na Âświecie, gdzie wpÂływ El Niño jest najwiĂŞkszy, to jednak takich obszarĂłw w Europie nie wyró¿niono. Taka sytuacja dotyczy jeszcze tylko Antarktydy, kontynentu, ktĂłry wci¹¿ nie zostaÂł w caÂłoÂści zbadany. Naukowcy nie wykluczajÂą, Âże wpÂływ El Niño na pogodĂŞ w Europie istnieje, ale do tej pory nie udaÂło siĂŞ zaobserwowaĂŚ zmian, ktĂłre byÂłyby cykliczne, gdyÂż tylko one mogÂą rzetelnie opisaĂŚ wpÂływ tych anomalii. Mimo to zauwaÂża siĂŞ, Âże anomalia ta prawdopodobnie objawia siĂŞ chÂłodami i wzmoÂżonymi opadami, dlatego czĂŞsto wi¹¿e siĂŞ najpotĂŞÂżniejsze w historii El Niño z 1997 roku z powodziÂą stulecia w Polsce, Czechach i Niemczech. Na chwilĂŞ obecnÂą nie moÂżna jeszcze ze stuprocentowÂą pewnoÂściÂą przyznaĂŚ, Âże od przeÂłomu lata i jesieni w Polsce bĂŞdzie chÂłodniej i bardziej deszczowo niÂż zwykle, ale prawdopodobieĂąstwo takiego rozwoju sytuacji wzrasta. PoniÂżej szczegó³owe informacje na temat anomalii El Niño i La Niña.

PamiĂŞtacie przepowiednie jasnowidza z KÂłodzka o wielkim potopie w Polsce we wrzeÂśniu 2009?
Jackowski rĂłwnieÂż miaÂł wizjĂŞ dotyczÂącÂą jesieni tego roku-  "na jesieni coÂś siĂŞ wydarzy" ,mĂłwiÂł rĂłwnieÂż o exodusie mieszkaĂącĂłw naszego kraju.

arteq
Gość
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 13, 2009, 15:42:32 »

To wy³¹cznie Twoja interpretacja poniewa¿ w tej przepowiedni nie widnieje data wrzesieù 2009 r. Zreszt¹ by³o to ju¿ omawiane na forum.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #45 : Czerwiec 16, 2009, 09:44:04 »

Przepowiednia jasnowidza z KÂłodzka wydaje siĂŞ potwierdzaĂŚ przepowiednie Jackowskiego.Oby do tego nie doszÂło.  http://www.nautilus.org.pl/
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2009, 09:45:43 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 16, 2009, 10:35:32 »

Chanell, a mogÂłabyÂś jasno napisaĂŚ CO siĂŞ POTWIERDZIÂŁO?
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #47 : Czerwiec 16, 2009, 22:19:05 »

Arteq UÂśmiech
PotwierdziÂła siĂŞ przepowiednia jasnowidza z KÂłodzka ( przewidziaÂła powĂłdÂź 1997 w lipcu) zresztÂą nie bedĂŞ powtarzaĂŚ tego co napisaÂł w swoim poÂście  kamil771  przeczytaj go i porĂłwnaj z przepowiedniÂą Jackowskiego dotyczÂącÂą wrzeÂśnia 2009 .Ona teÂż jest na forum. UÂśmiech
Pozdrawiam

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 16, 2009, 23:27:55 »

czyli mam rozumieĂŚ, Âże przepowiednia z wrzeÂśnia 2009 juÂż teÂż siĂŞ potwierdziÂła? czy moÂże wystarczy aby 2 osoby o czymÂś wspomniaÂły i automatycznie [w ciemno] staje siĂŞ to faktem?

edit: i w ktĂłrym miejsce Jackowski mĂłwi, Âże we wrzeÂśniu 2009 r. we WrocÂławiu bĂŞdzie powĂłdÂź?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2009, 23:29:24 wysłane przez arteq » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #49 : Czerwiec 16, 2009, 23:45:25 »

czyli mam rozumieĂŚ, Âże przepowiednia z wrzeÂśnia 2009 juÂż teÂż siĂŞ potwierdziÂła? czy moÂże wystarczy aby 2 osoby o czymÂś wspomniaÂły i automatycznie [w ciemno] staje siĂŞ to faktem?

edit: i w ktĂłrym miejsce Jackowski mĂłwi, Âże we wrzeÂśniu 2009 r. we WrocÂławiu bĂŞdzie powĂłdÂź?
Czy ja napisaÂłam Âże we WrocÂławiu CoÂś  Jackowski nie mĂłwi w jakim miejsu i co siĂŞ wydarzy ,ale  powiedziaÂł te sÂłowa ; "na jesieni coÂś siĂŞ wydarzy" ,mĂłwiÂł rĂłwnieÂż o exodusie mieszkaĂącĂłw naszego kraju.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: 1 [2] 3 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: