KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #25 : Luty 01, 2009, 07:45:50 » |
|
no my jesteœmy nieŸli i umiemy odnaleŸÌ rózne wspólne elementy i z fragmentów puzzli potrafimy u³o¿yÌ ca³y spójny obraz, a Ty?
to byÂło retoryczne pytanie...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #26 : Luty 23, 2009, 13:14:51 » |
|
Zastanawia mnie jedna rzecz bo coÂś mi w tym przepowiedniach ostatnio nie gra.
Czy w ogĂłle ÂżyÂł ktoÂś taki jak Andrzej Gwiazda. OczywiÂście chodzi mi o informacje spoza PCh.
Bo ja nic na jego temat nie znalazÂłem w necie.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #27 : Luty 23, 2009, 13:50:06 » |
|
Na przykÂład znany dziaÂłacz SolidarnoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
diabolicq
Gość
|
|
« Odpowiedz #28 : Marzec 04, 2009, 13:05:33 » |
|
Witam wszystkich na forum. Pozwole wlaczyc sie do tej dyskusji w sprawie przepowidni. Jesli mnie pamiec nie myli to w jednej z sesji Samuel sam powiedzial ze wizje przyszlosci I co za tym idzie same przepowidnie to nie to co sie ma stac, ale to co sie moze stac jesli sie nie zmienimy. Wiec moim zdaniem istnieje malenka iskierka. Bo ja osobiscie wole wiezyc Samuelowi niz naszym politykom i ksiezom ktorzy z politykom przeciez "niemaja nic wspolnego".
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #29 : Marzec 04, 2009, 13:18:34 » |
|
dokÂładnie, to nie jest to co siĂŞ stanie, ale tylko jedna z wielu moÂżliwoÂści, jeÂśli na ziemi nic siĂŞ nie zmieni
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
secularus
Gość
|
|
« Odpowiedz #30 : Marzec 05, 2009, 20:41:45 » |
|
A czy słyszeliście może chociaż jedną przepowiednie która to by wróżyła iż nic się nie stanie, nie będzie żadnych wielkich katastrof w 12 czy jakimkolwiek innym roku a świat będzie dalej kręcił we wspaniałych ustrojach politycznych i religijnych. Nie mam tu na myśli "przepowiedni" racjonalistów ale kogoś kto uf przyszłość zobaczył.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 20:42:29 wysłane przez secularus »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
|
« Odpowiedz #31 : Marzec 05, 2009, 20:58:16 » |
|
Myœlê, ze przysz³oœÌ widzi ka¿dy z nas. jednak jedni sa na te widzenia bardziej wyczuleni niz inni. Problem jednak w nas samych. WiêkszoœÌ szuka poklasku za wszelk¹ cenê i aby go pozyskaÌ dopasowuje siê do publiki, a ta oczekuje z regó³y czarnowidztwa.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #32 : Maj 03, 2009, 13:34:16 » |
|
A czy s³yszeliœcie mo¿e chocia¿ jedn¹ przepowiednie która to by wró¿y³a i¿ nic siê nie stanie, nie bêdzie ¿adnych wielkich katastrof w 12 czy jakimkolwiek innym roku a œwiat bêdzie dalej krêci³ we wspania³ych ustrojach politycznych i religijnych. Nie mam tu na myœli "przepowiedni" racjonalistów ale kogoœ kto uf przysz³oœÌ zobaczy³.
Wydaje mi siê,¿e wiêkszoœÌ przepowiadaj¹cych przysz³oœÌ(naprzyk³ad Jackowski)fachowców-nie widzi w 2012 roku ¿adnej katastrofy.
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : Maj 03, 2009, 13:58:01 » |
|
Jednak Jackowski miaÂł wizjĂŞ o jakimÂś wydarzeniu w Polsce w drugiej poÂłowie 2009 ktĂłre ma skutkowaĂŚ exodusem. http://www.youtube.com/watch?v=nKBf_Kj9_F8
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #34 : Maj 03, 2009, 18:56:45 » |
|
Zgadza siĂŞ.Przewiduje on,Âże coÂś niedobrego na jesieni moÂże siĂŞ wydarzyĂŚ. Jednak,jeÂżeli chodzi o 2012 rok,to nie widzi kataklizmu. wniosek:wszystko bedzie dobrze!!
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #35 : Maj 03, 2009, 20:31:33 » |
|
Wiele osób uwa¿a,¿e wizja Jackowskiego ma zwi¹zek z przepowiedni¹ mówi¹c¹ o wielkiej powodzi w Polsce. Ja po obejrzeniu tego te¿ sobie o tym pomyœla³em<ale ró¿nie to mo¿na odbieraÌ...
|
|
|
|
|
|
|
daniel1704
Gość
|
|
« Odpowiedz #36 : Maj 29, 2009, 12:13:52 » |
|
witam Moje skromne zdanie wygl¹da nastêpuj¹co: Rok 2009 na pewno bêdzie rokiem wa¿nym dla Polski zmagaj¹cej siê z tym ca³ym kryzysem, a jeœli chodzi o kataklizmy ,wed³ug mnie nasza ojczyznê czeka powódŸ spowodowana uderzeniem meteoru,który ma rzekomo spaœÌ do Ba³tyku. Jednak bardziej martwiê siê gospodark¹ Polski, której w tym roku wed³ug Enkiego maj¹ powa¿nie zagroziÌ Chiny,a Chiny jak wiemy zaczê³y dominowaÌ w prawie wszystkich ga³êziach gospodarki œwiatowej!!!! Spodziewam siê za³amania rynku œwiatowego w drugiej po³owie roku i jeszcze szerszego kryzysu.
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #37 : Maj 29, 2009, 15:56:49 » |
|
witam Moje skromne zdanie wygl¹da nastêpuj¹co: Rok 2009 na pewno bêdzie rokiem wa¿nym dla Polski zmagaj¹cej siê z tym ca³ym kryzysem, a jeœli chodzi o kataklizmy ,wed³ug mnie nasza ojczyznê czeka powódŸ spowodowana uderzeniem meteoru,który ma rzekomo spaœÌ do Ba³tyku. Jednak bardziej martwiê siê gospodark¹ Polski, której w tym roku wed³ug Enkiego maj¹ powa¿nie zagroziÌ Chiny,a Chiny jak wiemy zaczê³y dominowaÌ w prawie wszystkich ga³êziach gospodarki œwiatowej!!!! Spodziewam siê za³amania rynku œwiatowego w drugiej po³owie roku i jeszcze szerszego kryzysu.
nie bêdzie powodzi spowodowanej upadkiem meteorytu - Enki ju¿ powiedzia³ ¿e nas ochroni i do Ba³tyku wpadnie tylko drobny okruch EDIT: Chin nie nale¿y siê obawiaÌ - ich potêg¹ s¹ pó³produkty, podróbki i tania si³a robocza. Jest to papierowy tygrys - nie stanowi si³y gospodarzczej zdolnej równaÌ siê Europie i USA z ich technologi¹ i si³¹ rozwoju (mimo, ¿e os³abion¹ to i tak bardzo du¿¹ - wystarczy spojrzeÌ jakie waluty s¹ najsilniejsze - nie ma tam chiùskiej)
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2009, 15:58:52 wysłane przez Val Dee »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
|
« Odpowiedz #38 : Maj 29, 2009, 20:56:33 » |
|
Ja tu widzê, inne zagro¿enie. Szykowanie siê Rosji do ataku nuklearnego. Dlaczego , akurat w tym czasie, po³owa wojsk bêdzie przetransportowana na Œl¹sk? Dla mniejszych strat, spowodowanych globalnym uderzeniem, , a tak wojska bêd¹ rozproszone, i trudniejsze, do zniszczenia. To tylko przykrywka tego, co siê obecnie œwiêci. Jesli Rosja siê szykuje, to znak,¿e nadal jest inwigilowana przez Iluminatów. Teraz doskonale zrozumia³em ten problem, ogl¹daj¹c w kinie "Anio³y i Demony", oraz przed chwil¹ na you tube, materia³ o podobnym tytule 7-mio odcinkowy. Wiêc wniosek jest jeden, d¹¿¹ Iluminaci do ostatecznego przejêcia w³adzy na Ca³ym Œwiecie, poci¹gaj¹c za sznurki Paùstw: Rosji, Uni Europ, oraz USA. I mamy nowy "zniewolony porz¹dek œwiata" Niechybnie Enki, tu ma racjê, oraz ostrze¿enia, jakie dawa³ we wczeœniejszych sesjach. Pozdrawiam. Ps. http://www.youtube.com/watch?v=nKZnluYq1bk&feature=relatedMi³ej analizy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2009, 20:57:36 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #39 : Maj 30, 2009, 14:31:45 » |
|
¯o³nierzu w³aœnie jestem w trakcie czytania ksi¹¿ki "Anio³y i demony" jest zdecydowanie lepsza ni¿ film.Nie wiem czy to co w niej pisze autor jest prawd¹ czy fikcj¹,ale gdyby okaza³o siê prawd¹ chocia¿ w 50% to mamy powód do niepokoju.W³asciwie to czêœÌ tematów poruszana jest na tym forum. Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2009, 14:32:54 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Krons
Gość
|
|
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 01, 2009, 17:03:38 » |
|
Ja tu widzĂŞ, inne zagroÂżenie. Szykowanie siĂŞ Rosji do ataku nuklearnego. Dlaczego , akurat w tym czasie, poÂłowa wojsk bĂŞdzie przetransportowana na ÂŚlÂąsk? Dla mniejszych strat, spowodowanych globalnym uderzeniem, , a tak wojska bĂŞdÂą rozproszone, i trudniejsze, do zniszczenia. To tylko przykrywka tego, co siĂŞ obecnie ÂświĂŞci. JeÂśli Rosja siĂŞ szykuje, to znak,Âże nadal jest inwigilowana przez IluminatĂłw. Ja z resztÂą miaÂłem wizjĂŞ dawno temu dotyczÂąca tego o czym wspomniaÂłeÂś (opisana jest chyba nawet to na forum) tutaj komandosie040 na dÂługo zanim pojawiÂły siĂŞ w ogĂłle te domysÂły o prawdopodobnym ataku na PolskĂŞ .Rzecz w tym wszystkim Âże z poczÂątku (kiedy jÂą miaÂłem)wydawaÂło mi to siĂŞ wrĂŞcz nie moÂżliwe(wiadomo... inne czasy),a jednak pamiĂŞtam przebieg tego caÂłego zajÂścia.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
|
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 01, 2009, 17:48:35 » |
|
Ja tu widzê, inne zagro¿enie. Szykowanie siê Rosji do ataku nuklearnego. Dlaczego , akurat w tym czasie, po³owa wojsk bêdzie przetransportowana na Œl¹sk? Dla mniejszych strat, spowodowanych globalnym uderzeniem, , a tak wojska bêd¹ rozproszone, i trudniejsze, do zniszczenia. To tylko przykrywka tego, co siê obecnie œwiêci. Jeœli Rosja siê szykuje, to znak,¿e nadal jest inwigilowana przez Iluminatów. Ja z reszt¹ mia³em wizjê dawno temu dotycz¹ca tego o czym wspomnia³eœ (opisana jest chyba nawet to na forum) tutaj komandosie040 na d³ugo zanim pojawi³y siê w ogóle te domys³y o prawdopodobnym ataku na Polskê .Rzecz w tym wszystkim ¿e z pocz¹tku (kiedy j¹ mia³em)wydawa³o mi to siê wrêcz nie mo¿liwe(wiadomo... inne czasy),a jednak pamiêtam przebieg tego ca³ego zajœcia. W porz¹dku, tylko zauwa¿ fakt, ¿e oni siê szykuj¹ (nasza czêœÌ Armii z regionu mazowieckiego)- na Œl¹sk. I o to mi tu g³ównie chodzi³o. Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2009, 17:49:40 wysłane przez komandos040 »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 01, 2009, 20:53:24 » |
|
Panowie, zaczynamy odbijaÌ od g³ównego tematu, o wojnie jest temat w Hydeparku. Pozdrawiam.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
kamil771
Gość
|
|
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 13, 2009, 08:48:46 » |
|
Na portalu Twoja pogoda.pl jest zamieszczony interesujÂący artykuÂł,po jego przeczytaniu przypominajÂą siĂŞ przepowiednie dotyczÂące losĂłw Polski na rok 2009.
El Niño przyniesie nam ch³ód i deszcze?
Nadchodzi jedno z silniejszych El Niño w wielu ostatnich latach. Co moÂże to oznaczaĂŚ pod wzglĂŞdem pogody dla Polski, Europy jak i caÂłego Âświata...
WedÂług najnowszych danych amerykaĂąskiego Krajowego Instytutu do spraw OceanĂłw i Atmosfery (NOAA) druga poÂłowa 2009 roku bĂŞdzie niewÂątpliwie okresem panowania El Niño, czyli anomalii polegajÂącej na tym, iÂż woda w rĂłwnikowej strefie Pacyfiku jest znacznie cieplejsza niÂż normalnie powinna. Obecnie temperatura wody na badanym obszarze minimalnie przekracza normĂŞ, a to oznacza kres dÂługiego panowania La Niña, czyli przeciwieĂąstwa El Niño. Zdecydowane nasilenie siĂŞ El Niño spodziewane jest w sierpniu, a nastĂŞpnie jesieniÂą i na poczÂątku zimy. Na razie naukowcom trudno jest dokÂładnie okreÂśliĂŚ jak wielkie bĂŞdzie odchylenie temperatury wody od normy, ale najnowsze prognozy wskazujÂą, Âże moÂże ono przekroczyĂŚ 2 stopnie, a to juÂż duÂżo. Lato z El Niño niesie sporo zagroÂżeĂą ze strony pogody w najró¿niejszych regionach naszej planety. W tym okresie El Niño najczĂŞÂściej przynosi potĂŞÂżne ulewy i powodzie na wyspach Âśrodkowej czĂŞÂści Oceanii, na pó³nocnym zachodzie StanĂłw Zjednoczonych oraz w Âśrodkowym Chile w Ameryce PoÂłudniowej. Susze panujÂą wtedy w Australii, poÂłudniowej Oceanii, poÂłudniowej i poÂłudniowo-wschodniej Azji oraz w rejonie Morza Karaibskiego. Nadzwyczaj ciepÂło jest w wielu regionach Ameryki PoÂłudniowej i na Karaibach. WiĂŞksze niÂż zazwyczaj fale chÂłodĂłw panujÂą zaÂś na wyspach poÂłudniowego Pacyfiku oraz w Australii. JednoczeÂśnie wzrasta zagroÂżenie takÂże dla Polski. ChociaÂż naukowcy dziĂŞki wieloletnim badaniom okreÂślili miejsca na Âświecie, gdzie wpÂływ El Niño jest najwiĂŞkszy, to jednak takich obszarĂłw w Europie nie wyró¿niono. Taka sytuacja dotyczy jeszcze tylko Antarktydy, kontynentu, ktĂłry wci¹¿ nie zostaÂł w caÂłoÂści zbadany. Naukowcy nie wykluczajÂą, Âże wpÂływ El Niño na pogodĂŞ w Europie istnieje, ale do tej pory nie udaÂło siĂŞ zaobserwowaĂŚ zmian, ktĂłre byÂłyby cykliczne, gdyÂż tylko one mogÂą rzetelnie opisaĂŚ wpÂływ tych anomalii. Mimo to zauwaÂża siĂŞ, Âże anomalia ta prawdopodobnie objawia siĂŞ chÂłodami i wzmoÂżonymi opadami, dlatego czĂŞsto wi¹¿e siĂŞ najpotĂŞÂżniejsze w historii El Niño z 1997 roku z powodziÂą stulecia w Polsce, Czechach i Niemczech. Na chwilĂŞ obecnÂą nie moÂżna jeszcze ze stuprocentowÂą pewnoÂściÂą przyznaĂŚ, Âże od przeÂłomu lata i jesieni w Polsce bĂŞdzie chÂłodniej i bardziej deszczowo niÂż zwykle, ale prawdopodobieĂąstwo takiego rozwoju sytuacji wzrasta. PoniÂżej szczegó³owe informacje na temat anomalii El Niño i La Niña.
PamiĂŞtacie przepowiednie jasnowidza z KÂłodzka o wielkim potopie w Polsce we wrzeÂśniu 2009? Jackowski rĂłwnieÂż miaÂł wizjĂŞ dotyczÂącÂą jesieni tego roku- "na jesieni coÂś siĂŞ wydarzy" ,mĂłwiÂł rĂłwnieÂż o exodusie mieszkaĂącĂłw naszego kraju.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 13, 2009, 15:42:32 » |
|
To wy³¹cznie Twoja interpretacja poniewa¿ w tej przepowiedni nie widnieje data wrzesieù 2009 r. Zreszt¹ by³o to ju¿ omawiane na forum.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 16, 2009, 09:44:04 » |
|
Przepowiednia jasnowidza z KÂłodzka wydaje siĂŞ potwierdzaĂŚ przepowiednie Jackowskiego.Oby do tego nie doszÂło. http://www.nautilus.org.pl/
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2009, 09:45:43 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 16, 2009, 10:35:32 » |
|
Chanell, a mogÂłabyÂś jasno napisaĂŚ CO siĂŞ POTWIERDZIÂŁO?
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 16, 2009, 22:19:05 » |
|
Arteq PotwierdziÂła siĂŞ przepowiednia jasnowidza z KÂłodzka ( przewidziaÂła powĂłdÂź 1997 w lipcu) zresztÂą nie bedĂŞ powtarzaĂŚ tego co napisaÂł w swoim poÂście kamil771 przeczytaj go i porĂłwnaj z przepowiedniÂą Jackowskiego dotyczÂącÂą wrzeÂśnia 2009 .Ona teÂż jest na forum. Pozdrawiam
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 16, 2009, 23:27:55 » |
|
czyli mam rozumieĂŚ, Âże przepowiednia z wrzeÂśnia 2009 juÂż teÂż siĂŞ potwierdziÂła? czy moÂże wystarczy aby 2 osoby o czymÂś wspomniaÂły i automatycznie [w ciemno] staje siĂŞ to faktem?
edit: i w ktĂłrym miejsce Jackowski mĂłwi, Âże we wrzeÂśniu 2009 r. we WrocÂławiu bĂŞdzie powĂłdÂź?
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2009, 23:29:24 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 16, 2009, 23:45:25 » |
|
czyli mam rozumieĂŚ, Âże przepowiednia z wrzeÂśnia 2009 juÂż teÂż siĂŞ potwierdziÂła? czy moÂże wystarczy aby 2 osoby o czymÂś wspomniaÂły i automatycznie [w ciemno] staje siĂŞ to faktem?
edit: i w ktĂłrym miejsce Jackowski mĂłwi, Âże we wrzeÂśniu 2009 r. we WrocÂławiu bĂŞdzie powĂłdÂź?
Czy ja napisaÂłam Âże we WrocÂławiu Jackowski nie mĂłwi w jakim miejsu i co siĂŞ wydarzy ,ale powiedziaÂł te sÂłowa ; "na jesieni coÂś siĂŞ wydarzy" ,mĂłwiÂł rĂłwnieÂż o exodusie mieszkaĂącĂłw naszego kraju.
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
|