Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:35:16

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Przepowiednie dotycz±ce Polski.  (Przeczytany 109325 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Luty 01, 2009, 07:45:50 »

no my jeste¶my nie¼li i umiemy odnale¼æ rózne wspólne elementy i z fragmentów puzzli potrafimy u³o¿yæ ca³y spójny obraz, a Ty?

to by³o retoryczne pytanie...

718'
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Luty 23, 2009, 13:14:51 »

Zastanawia mnie jedna rzecz bo co¶ mi w tym przepowiedniach ostatnio nie gra.

Czy w ogóle ¿y³ kto¶ taki jak Andrzej Gwiazda. Oczywi¶cie chodzi mi o informacje spoza PCh.

Bo ja nic na jego temat nie znalaz³em w necie.

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Luty 23, 2009, 13:50:06 »

Na przyk³ad znany dzia³acz Solidarno¶ci.
diabolicq
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Marzec 04, 2009, 13:05:33 »

Witam wszystkich  na forum.
 Pozwole wlaczyc sie do tej dyskusji w sprawie przepowidni.  Jesli mnie pamiec nie myli to w jednej z sesji Samuel sam powiedzial ze wizje przyszlosci I co za tym idzie same przepowidnie to nie to co sie ma stac, ale to co sie moze stac jesli sie nie zmienimy. Wiec moim zdaniem istnieje malenka iskierka. Bo ja osobiscie wole wiezyc Samuelowi niz naszym politykom i ksiezom ktorzy z politykom przeciez "niemaja nic wspolnego".
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #29 : Marzec 04, 2009, 13:18:34 »

dok³adnie, to nie jest to co siê stanie, ale tylko jedna z wielu mo¿liwo¶ci, je¶li na ziemi nic siê nie zmieni

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
secularus
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Marzec 05, 2009, 20:41:45 »

A czy słyszeliście  może chociaż jedną przepowiednie która to by wróżyła iż nic się nie stanie, nie będzie żadnych wielkich katastrof w 12 czy jakimkolwiek innym roku a świat będzie dalej kręcił we wspaniałych ustrojach politycznych i religijnych. Nie mam tu na myśli "przepowiedni" racjonalistów ale kogoś kto uf przyszłość zobaczył.
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 20:42:29 wys³ane przez secularus » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Marzec 05, 2009, 20:58:16 »

My¶lê, ze przysz³o¶æ widzi ka¿dy z nas. jednak jedni sa na te widzenia bardziej wyczuleni niz inni. Problem jednak w nas samych. Wiêkszo¶æ szuka poklasku za wszelk± cenê i aby go pozyskaæ dopasowuje siê do publiki, a ta oczekuje z regó³y czarnowidztwa.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Maj 03, 2009, 13:34:16 »

A czy s³yszeli¶cie  mo¿e chocia¿ jedn± przepowiednie która to by wró¿y³a i¿ nic siê nie stanie, nie bêdzie ¿adnych wielkich katastrof w 12 czy jakimkolwiek innym roku a ¶wiat bêdzie dalej krêci³ we wspania³ych ustrojach politycznych i religijnych. Nie mam tu na my¶li "przepowiedni" racjonalistów ale kogo¶ kto uf przysz³o¶æ zobaczy³.

Wydaje mi siê,¿e wiêkszo¶æ przepowiadaj±cych przysz³o¶æ(naprzyk³ad Jackowski)fachowców-nie widzi w 2012 roku ¿adnej katastrofy.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Maj 03, 2009, 13:58:01 »

Jednak Jackowski mia³ wizjê o jakim¶ wydarzeniu w Polsce w drugiej po³owie 2009 które ma skutkowaæ exodusem.

http://www.youtube.com/watch?v=nKBf_Kj9_F8

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Maj 03, 2009, 18:56:45 »

Zgadza siê.Przewiduje on,¿e co¶ niedobrego na jesieni mo¿e siê wydarzyæ.

Jednak,je¿eli chodzi o 2012 rok,to nie widzi kataklizmu.

wniosek:wszystko bedzie dobrze!! Mrugniêcie
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Maj 03, 2009, 20:31:33 »

Wiele osób uwa¿a,¿e wizja Jackowskiego ma  zwi±zek z przepowiedni± mówi±c± o wielkiej powodzi w Polsce. Ja po obejrzeniu tego te¿ sobie o tym pomy¶la³em<ale ró¿nie to mo¿na odbieraæ...
daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Maj 29, 2009, 12:13:52 »

witam
Moje skromne zdanie wygl±da nastêpuj±co:
Rok 2009 na pewno bêdzie rokiem wa¿nym dla Polski zmagaj±cej siê z tym ca³ym kryzysem,
a je¶li chodzi o kataklizmy ,wed³ug mnie nasza ojczyznê czeka powód¼ spowodowana  uderzeniem meteoru,który ma rzekomo spa¶æ do Ba³tyku. Jednak bardziej martwiê siê gospodark± Polski, której w tym roku wed³ug Enkiego maj± powa¿nie zagroziæ Chiny,a Chiny jak wiemy zaczê³y dominowaæ w prawie wszystkich ga³êziach gospodarki ¶wiatowej!!!!
Spodziewam siê za³amania rynku ¶wiatowego w drugiej po³owie roku i jeszcze szerszego kryzysu.

Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Maj 29, 2009, 15:56:49 »

witam
Moje skromne zdanie wygl±da nastêpuj±co:
Rok 2009 na pewno bêdzie rokiem wa¿nym dla Polski zmagaj±cej siê z tym ca³ym kryzysem,
a je¶li chodzi o kataklizmy ,wed³ug mnie nasza ojczyznê czeka powód¼ spowodowana  uderzeniem meteoru,który ma rzekomo spa¶æ do Ba³tyku. Jednak bardziej martwiê siê gospodark± Polski, której w tym roku wed³ug Enkiego maj± powa¿nie zagroziæ Chiny,a Chiny jak wiemy zaczê³y dominowaæ w prawie wszystkich ga³êziach gospodarki ¶wiatowej!!!!
Spodziewam siê za³amania rynku ¶wiatowego w drugiej po³owie roku i jeszcze szerszego kryzysu.

nie bêdzie powodzi spowodowanej upadkiem meteorytu - Enki ju¿ powiedzia³ ¿e nas ochroni i do Ba³tyku wpadnie tylko drobny okruch

EDIT:

Chin nie nale¿y siê obawiaæ - ich potêg± s± pó³produkty, podróbki i tania si³a robocza. Jest to papierowy tygrys - nie stanowi si³y gospodarzczej zdolnej równaæ siê Europie i USA z ich technologi± i si³± rozwoju (mimo, ¿e os³abion± to i tak bardzo du¿± - wystarczy spojrzeæ jakie waluty s± najsilniejsze - nie ma tam chiñskiej)
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2009, 15:58:52 wys³ane przez Val Dee » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Maj 29, 2009, 20:56:33 »

Ja tu widzê, inne zagro¿enie.
Szykowanie siê Rosji do ataku nuklearnego.
Dlaczego , akurat w tym czasie, po³owa wojsk bêdzie przetransportowana na ¦l±sk?
Dla mniejszych strat, spowodowanych globalnym uderzeniem, , a tak wojska bêd± rozproszone, i trudniejsze, do zniszczenia.
To tylko przykrywka tego, co siê obecnie ¶wiêci.
Jesli Rosja siê szykuje, to znak,¿e nadal jest inwigilowana przez Iluminatów.
Teraz doskonale zrozumia³em ten problem, ogl±daj±c w kinie "Anio³y i Demony", oraz przed chwil±
na you tube, materia³ o podobnym tytule 7-mio odcinkowy.
Wiêc wniosek jest jeden, d±¿± Iluminaci do ostatecznego przejêcia w³adzy na Ca³ym ¦wiecie, poci±gaj±c za sznurki Pañstw: Rosji, Uni Europ, oraz USA.
I mamy nowy "zniewolony porz±dek ¶wiata"

Niechybnie Enki, tu ma racjê, oraz ostrze¿enia, jakie dawa³ we wcze¶niejszych sesjach.
Pozdrawiam. Cool
Ps.
http://www.youtube.com/watch?v=nKZnluYq1bk&feature=related
Mi³ej analizy.U¶miech
« Ostatnia zmiana: Maj 29, 2009, 20:57:36 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #39 : Maj 30, 2009, 14:31:45 »

¯o³nierzu Mrugniêcie w³a¶nie jestem w trakcie czytania ksi±¿ki "Anio³y i demony" jest zdecydowanie lepsza ni¿ film.Nie wiem czy to co w niej pisze autor jest prawd± czy fikcj±,ale gdyby okaza³o siê prawd± chocia¿ w 50% to mamy powód do niepokoju.W³asciwie to  czê¶æ tematów poruszana jest na tym forum.
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2009, 14:32:54 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Krons
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 01, 2009, 17:03:38 »

Dlaczego , akurat w tym czasie, po³owa wojsk bêdzie przetransportowana na ¦l±sk?
Dla mniejszych strat, spowodowanych globalnym uderzeniem, , a tak wojska bêd± rozproszone, i trudniejsze, do zniszczenia.
Je¶li Rosja siê szykuje, to znak,¿e nadal jest inwigilowana przez Iluminatów.

Ja z reszt± mia³em wizjê dawno temu dotycz±ca tego o czym wspomnia³e¶ (opisana jest chyba nawet to na forum) tutaj komandosie040 na d³ugo zanim pojawi³y siê w ogóle te domys³y o prawdopodobnym ataku na Polskê Cool.Rzecz w tym wszystkim ¿e z pocz±tku (kiedy j± mia³em)wydawa³o mi to siê wrêcz nie mo¿liwe(wiadomo... inne czasy),a jednak pamiêtam przebieg tego ca³ego zaj¶cia.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 01, 2009, 17:48:35 »

Je¶li Rosja siê szykuje, to znak,¿e nadal jest inwigilowana przez Iluminatów.

Ja z reszt± mia³em wizjê dawno temu dotycz±ca tego o czym wspomnia³e¶ (opisana jest chyba nawet to na forum) tutaj komandosie040 na d³ugo zanim pojawi³y siê w ogóle te domys³y o prawdopodobnym ataku na Polskê Cool.Rzecz w tym wszystkim ¿e z pocz±tku (kiedy j± mia³em)wydawa³o mi to siê wrêcz nie mo¿liwe(wiadomo... inne czasy),a jednak pamiêtam przebieg tego ca³ego zaj¶cia.

W porz±dku, tylko zauwa¿ fakt, ¿e oni siê szykuj± (nasza czê¶æ Armii z regionu mazowieckiego)-
na ¦l±sk. Jêzyk
I o to mi tu g³ównie chodzi³o.
Pozdrawiam. Cool
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2009, 17:49:40 wys³ane przez komandos040 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 01, 2009, 20:53:24 »

Panowie, zaczynamy odbijaæ od g³ównego tematu, o wojnie jest temat w Hydeparku.
Pozdrawiam.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 13, 2009, 08:48:46 »

Na portalu Twoja pogoda.pl jest zamieszczony interesuj±cy artyku³,po jego przeczytaniu przypominaj± siê przepowiednie dotycz±ce losów Polski na rok 2009.

El Niño przyniesie nam ch³ód i deszcze?

Nadchodzi jedno z silniejszych El Niño w wielu ostatnich latach. Co mo¿e to oznaczaæ pod wzglêdem pogody dla Polski, Europy jak i ca³ego ¶wiata...

Wed³ug najnowszych danych amerykañskiego Krajowego Instytutu do spraw Oceanów i Atmosfery (NOAA) druga po³owa 2009 roku bêdzie niew±tpliwie okresem panowania El Niño, czyli anomalii polegaj±cej na tym, i¿ woda w równikowej strefie Pacyfiku jest znacznie cieplejsza ni¿ normalnie powinna. Obecnie temperatura wody na badanym obszarze minimalnie przekracza normê, a to oznacza kres d³ugiego panowania La Niña, czyli przeciwieñstwa El Niño. Zdecydowane nasilenie siê El Niño spodziewane jest w sierpniu, a nastêpnie jesieni± i na pocz±tku zimy. Na razie naukowcom trudno jest dok³adnie okre¶liæ jak wielkie bêdzie odchylenie temperatury wody od normy, ale najnowsze prognozy wskazuj±, ¿e mo¿e ono przekroczyæ 2 stopnie, a to ju¿ du¿o. Lato z El Niño niesie sporo zagro¿eñ ze strony pogody w najró¿niejszych regionach naszej planety. W tym okresie El Niño najczê¶ciej przynosi potê¿ne ulewy i powodzie na wyspach ¶rodkowej czê¶ci Oceanii, na pó³nocnym zachodzie Stanów Zjednoczonych oraz w ¶rodkowym Chile w Ameryce Po³udniowej. Susze panuj± wtedy w Australii, po³udniowej Oceanii, po³udniowej i po³udniowo-wschodniej Azji oraz w rejonie Morza Karaibskiego. Nadzwyczaj ciep³o jest w wielu regionach Ameryki Po³udniowej i na Karaibach. Wiêksze ni¿ zazwyczaj fale ch³odów panuj± za¶ na wyspach po³udniowego Pacyfiku oraz w Australii. Jednocze¶nie wzrasta zagro¿enie tak¿e dla Polski. Chocia¿ naukowcy dziêki wieloletnim badaniom okre¶lili miejsca na ¶wiecie, gdzie wp³yw El Niño jest najwiêkszy, to jednak takich obszarów w Europie nie wyró¿niono. Taka sytuacja dotyczy jeszcze tylko Antarktydy, kontynentu, który wci±¿ nie zosta³ w ca³o¶ci zbadany. Naukowcy nie wykluczaj±, ¿e wp³yw El Niño na pogodê w Europie istnieje, ale do tej pory nie uda³o siê zaobserwowaæ zmian, które by³yby cykliczne, gdy¿ tylko one mog± rzetelnie opisaæ wp³yw tych anomalii. Mimo to zauwa¿a siê, ¿e anomalia ta prawdopodobnie objawia siê ch³odami i wzmo¿onymi opadami, dlatego czêsto wi±¿e siê najpotê¿niejsze w historii El Niño z 1997 roku z powodzi± stulecia w Polsce, Czechach i Niemczech. Na chwilê obecn± nie mo¿na jeszcze ze stuprocentow± pewno¶ci± przyznaæ, ¿e od prze³omu lata i jesieni w Polsce bêdzie ch³odniej i bardziej deszczowo ni¿ zwykle, ale prawdopodobieñstwo takiego rozwoju sytuacji wzrasta. Poni¿ej szczegó³owe informacje na temat anomalii El Niño i La Niña.

Pamiêtacie przepowiednie jasnowidza z K³odzka o wielkim potopie w Polsce we wrze¶niu 2009?
Jackowski równie¿ mia³ wizjê dotycz±c± jesieni tego roku-  "na jesieni co¶ siê wydarzy" ,mówi³ równie¿ o exodusie mieszkañców naszego kraju.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 13, 2009, 15:42:32 »

To wy³±cznie Twoja interpretacja poniewa¿ w tej przepowiedni nie widnieje data wrzesieñ 2009 r. Zreszt± by³o to ju¿ omawiane na forum.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #45 : Czerwiec 16, 2009, 09:44:04 »

Przepowiednia jasnowidza z K³odzka wydaje siê potwierdzaæ przepowiednie Jackowskiego.Oby do tego nie dosz³o.  http://www.nautilus.org.pl/
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2009, 09:45:43 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 16, 2009, 10:35:32 »

Chanell, a mog³aby¶ jasno napisaæ CO siê POTWIERDZI£O?
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #47 : Czerwiec 16, 2009, 22:19:05 »

Arteq U¶miech
Potwierdzi³a siê przepowiednia jasnowidza z K³odzka ( przewidzia³a powód¼ 1997 w lipcu) zreszt± nie bedê powtarzaæ tego co napisa³ w swoim po¶cie  kamil771  przeczytaj go i porównaj z przepowiedni± Jackowskiego dotycz±c± wrze¶nia 2009 .Ona te¿ jest na forum. U¶miech
Pozdrawiam

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 16, 2009, 23:27:55 »

czyli mam rozumieæ, ¿e przepowiednia z wrze¶nia 2009 ju¿ te¿ siê potwierdzi³a? czy mo¿e wystarczy aby 2 osoby o czym¶ wspomnia³y i automatycznie [w ciemno] staje siê to faktem?

edit: i w którym miejsce Jackowski mówi, ¿e we wrze¶niu 2009 r. we Wroc³awiu bêdzie powód¼?
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2009, 23:29:24 wys³ane przez arteq » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #49 : Czerwiec 16, 2009, 23:45:25 »

czyli mam rozumieæ, ¿e przepowiednia z wrze¶nia 2009 ju¿ te¿ siê potwierdzi³a? czy mo¿e wystarczy aby 2 osoby o czym¶ wspomnia³y i automatycznie [w ciemno] staje siê to faktem?

edit: i w którym miejsce Jackowski mówi, ¿e we wrze¶niu 2009 r. we Wroc³awiu bêdzie powód¼?
Czy ja napisa³am ¿e we Wroc³awiu Co¶  Jackowski nie mówi w jakim miejsu i co siê wydarzy ,ale  powiedzia³ te s³owa ; "na jesieni co¶ siê wydarzy" ,mówi³ równie¿ o exodusie mieszkañców naszego kraju.

Ksiêga Koheleta 3,1
Strony: 1 [2] 3 4 5 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: