Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:00:44

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Gdzie siê ukrywacie Dzieci Indygo?  (Przeczytany 26402 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Listopad 22, 2012, 18:38:39 »

Szacowny Du¿y u¶miech
Nie maj± ci oni elfich uszów, nie maj± rogów na g³owie, cia³a fizyczne maj±  takie same, ba jak siê skalecz± to krwaw± -  mo¿na wiêcej w tym temacie rzec, ale to ju¿ zale¿y od autora pytania.
Tobie szacowny mogê rzec ¿e zarówno Kryszta³ jak i Indygo maj± mo¿liwo¶æ wyrównania ¶wiadomo¶ci zewnêtrznej z wewnêtrzn± U¶miech
 to pa Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #26 : Listopad 22, 2012, 20:20:43 »

St±d niemo¿no¶æ ich rozró¿nienia.

Cytat: Przebi¶nieg
... zarówno Kryszta³ jak i Indygo maj± mo¿liwo¶æ wyrównania ¶wiadomo¶ci zewnêtrznej z wewnêtrzn±  U¶miech

Maj± takie mo¿liwo¶ci, a rzek³bym nawet, ¿e i inne, ¿e i wiêksze, jednak niewielki ich odsetek jest tego ¶wiadom i umie to wykorzystaæ. Uwa¿am, ¿e zdecydowana wiêkszo¶æ z nich wci±¿ ¶pi i choæ niektórzy zaczynaj± zauwa¿aæ sw± inno¶æ to zmanipulowani dogmatyzmem dzisiejszej edukacji maj± trudno¶ci z uto¿samieniem.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Listopad 24, 2012, 08:28:22 »

Szacowny to stwierdzenie faktu czy ocena Cool
Czy to nie dla ka¿dego co innego Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #28 : Listopad 24, 2012, 17:11:22 »

Faktów nie jestem w stanie podaæ, gdy¿ nie mam "narzêdzi" którymi móg³bym je sprecyzowaæ, ocen za¶ nie podejmujê siê wydawaæ.
Mogê pisaæ tylko to co mi na jêzyk przyjdzie.
Moim zdaniem Ty te¿ jeste¶ "indygo" - ale dla ka¿dego, równie¿ "indygo", co innego.  Du¿y u¶miech Mrugniêcie

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Listopad 25, 2012, 08:17:54 »

Dariusz
Moim zdaniem Ty te¿ jeste¶ "indygo" - ale dla ka¿dego, równie¿ "indygo", co innego
Du¿y u¶miech
Dziêkujê bo rozumiem, ¿e nic z³ego na my¶li nie mia³e¶ U¶miech
Szacowny ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e podobn± ,,³atkê" mo¿na przykleiæ wielu ludziom (Tobie te¿), gdy¿ sk±d¶ oni brali wzorzec tworz±c tzw ,,dzieci indygo"
Uwa¿am, ¿e od czasu jak nasi bracia wybrali ucieczkê w kosmos zamiast kontynuowania pracy nad w³asn± ¶wiadomo¶ci± tu na Ziemi zapominaj±c, ¿e automatycznie odciêli swoje przejawy od energotypu Ziemi (Ziemia tak jak ka¿da planeta posiada swój indywidualny wzorzec energetyczny), osiad³szy na innych planetach.
Ano s±dzili, ¿e potê¿na wiedza, któr± dysponuj± pomo¿e im to obej¶æ niestety.
I tak zaczê³y siê do¶wiadczenia z tworzeniem ró¿nych krzy¿ówek...
Wiêc moim skromnym zdaniem Indygo s± kwintesencj± tych krzy¿ówek.
Mo¿e uchwyc± wzorzec mo¿e nie w ka¿dym razie maj± oczywi¶cie moim skromnym zdaniem tak± mo¿liwo¶æ U¶miech
Mo¿e z Indygo przekszta³ca siê na ludzi.
I tak zamiast Wybranej/ego przybêdzie do krêgu jeden wiêcej Cz³owiek Du¿y u¶miech
Dodam te¿, ¿e z tego co mi wiadomo projekt Indygo realizowa³ siê w czasie w którym ja koñczy³em szko³ê podstawow± Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2012, 08:18:50 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Listopad 25, 2012, 13:12:43 »

Cytat: Przebi¶nieg
Dziêkujê bo rozumiem, ¿e nic z³ego na my¶li nie mia³e¶

Oczywi¶cie, ¿e nie. Gdyby¶ czyta³ od pocz±tku w±tek "Dzieci indygo i kryszta³owe", który niestety znikn±³ z tego forum, wiedzia³by¶, ¿e nie kpiê z tego fenomenu.

Mam inne zdanie, ale to moje zdanie.  Mrugniêcie
A, oni s± lud¼mi, wiêc nie mog± siê dopiero nimi staæ. Du¿y u¶miech

Dodam te¿, ¿e z tego co mi wiadomo projekt Indygo realizowa³ siê w czasie w którym ja koñczy³em szko³ê podstawow±

Ten projekt jest realizowany ju¿ od lat piêædziesi±tych, a jego kulminacja przypada teraz, na lata 2000 - 2012. St±d zapewne rozró¿nienie na dzieci "indygo" i "kryszta³owe".
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2012, 13:16:37 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Listopad 25, 2012, 20:47:48 »

Mam inne zdanie, ale to moje zdanie.   Mrugniêcie
A, oni s± lud¼mi, wiêc nie mog± siê dopiero nimi staæ

Szacowny jak tak mówisz to wychodzi na to wygl±da na to, ¿e sprawdzi³e¶ wiêc troszkê zweryfikuje swoj± wiedzê na ten temat, choæ spieszê donie¶æ, ¿e maj±c na my¶li krzy¿ówki mówi³em o ciele fizycznym U¶miech
Zreszt± mój kamrat - spec od kontaktów z ....mo¿e kosmitami twierdzi, ¿e oni nas Ziemian nazywaj± kosmicznymi mieszañcami lub po prostu kundlami Du¿y u¶miech
Wiêc mo¿e i ci Indygo tak naprawdê maja du¿o wspólnego z Ziemianami Du¿y u¶miech
Uparty nie jestem Du¿y u¶miech
to pa
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #32 : Listopad 25, 2012, 22:21:44 »

Tak, wiele cywilizacja tak nas postrzega i traktuje, nie dotyczy to jednak tych, z których pochodz±, przychodz± indygo.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Listopad 25, 2012, 23:43:22 »

Darek, to które z cywilizacji tak nas postrzegaj±? I na czym opierasz takie zdanie?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #34 : Listopad 26, 2012, 18:29:33 »

Darek, to które z cywilizacji tak nas postrzegaj±? I na czym opierasz takie zdanie?

Np. Zeta, Drako i ich poplecznicy.
Na czym opieram swe twierdzenia?
Na podobnych przes³ankach do Twoich? W obu przypadkach, przynajmniej póki co musimy opieraæ siê równie¿ na wierze. Mrugniêcie

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Listopad 26, 2012, 19:07:07 »

"podobne"... hmmmm...
Darek, wybacz ale materia³ na którym mo¿na bazowaæ jest niepowyrównywany, zarówno pod wzglêdem ilo¶ciowym jak i ilo¶ciowym.

Ale chêtnie siê podci±gnê - kto/gdzie jest Darko i Zeta? Sk±d o nich wiemy?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #36 : Listopad 27, 2012, 11:29:20 »

O¶mielê siê stwierdziæ, ¿e "pod wzglêdem ilo¶ciowym jak i ilo¶ciowym"  Mrugniêcie materia³ z którego ja czerpiê jest ju¿ obszerniejszy, o¶mielê siê równie¿ postawiæ tezê, ze i pod wzglêdem jako¶ciowym te¿ jest rzetelniejszy. Oczywi¶cie to moje subiektywne widzenie tych zagadnieñ.

Sk±d o nich wiemy?

Nie ma najmniejszego sensu powielaæ i tak ju¿ obszernych informacji na ten temat, zamieszczonych na naszym forum i nie tylko.
Je¶li za¶ chodzi Ci o "wiarygodno¶æ", bo nie pochodz± one z Biblii, no có¿, dla mnie Biblia nie jest wiarygodna.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Listopad 27, 2012, 11:52:32 »

Sk±d o nich wiemy?

Nie ma najmniejszego sensu powielaæ i tak ju¿ obszernych informacji na ten temat, zamieszczonych na naszym forum i nie tylko.
Je¶li za¶ chodzi Ci o "wiarygodno¶æ", bo nie pochodz± one z Biblii, no có¿, dla mnie Biblia nie jest wiarygodna.

Nie Darek, nie "sk±d o nich wiemy" tylko sk±d Ty o nich wiesz. Liczba mnogo wskazuje, ¿e nie czujesz siê mocny, pewny w tym co mówisz i dlatego budujesz sobie lustra - "my" - usi³uj±c zwiêkszyæ w ten sposób swoj± si³ê, wiarygodno¶æ, ale ok.
Widzisz, odes³anie do "licznych" ale szalenie nieprecyzyjnych informacji "gdzie¶ tam s±" nie jest uczciw± odpowiedzi±. Mi na pocz±tek wystarczy tylko gar¶æ informacji w stylu "Zetalki znajduj± siê na takiej a takiej planecie, robi± to a to, potrafi± to i tamto - wed³ug posiadanych przeze mnie informacji, bo posiadam je st±d a st±d" analogicznie w przypadku Darko...

Co do Biblii, ok, mo¿e byæ dla Ciebie niewiarygodn±, ale czy wiesz, ¿e znajduj± siê w niej zawarte fakty historyczne, ¿e potwierdzaj± to historycy?
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #38 : Listopad 27, 2012, 14:52:01 »

Jak ju¿ wspomina³em channelerzy ostatnio coraz wiêcej pisz± artyku³ów. ten dotyczy tematu Indygo.

Liderzy Bez Na¶ladowców

Indygo reprezentuje pokolenie nowych przywódców ¶wiata i podczas, gdy ich odwaga, wizja, determinacja i zaanga¿owanie wyposa¿y³y ich do tego zadania, inne aspekty sprawiaj±, ¿e to jest bardzo trudne.

S± to liderzy, którzy nie maj± pionierskiego ducha i wraz z tym zaufania, które jest wymagane od tych, którzy szar¿uj± z wyprzedzeniem na czele ogromnej zmiany. Czêsto s± to przywódcy, którzy nie maj± zwolenników i, o ile nie potrafi± pogodziæ siê z tym, ryzykuj± porzuceniem swojej misji co mog± poczuæ jako mniej samotne i mniej wymagaj±ce ¶cie¿ki. Oni ryzykuj± stanie siê na¶ladowcami, kiedy naprawdê potrzebuj± kierowaæ, nawet je¶li kieruj±, przez chwilê, w izolacji.

Mówi³am, ¿e mój syn Indygo znajdzie najgorszych ludzi, aby byli jego przyjació³mi. I by³am zadowolona, gdy wszystkie numery zniknê³y z jego telefonu komórkowego, gdy przypadkowo przeszed³ pranie, bo straci³ wszystkie te kontakty. Choæ wybra³ tych przyjació³ (i oni wybrali jego), bo musia³ byæ liderem i dzieliæ siê swoj± wizj± i prezentami z nimi, znalaz³ wiêcej akceptacji jako obserwator. I jako obserwator by³ zadowolony, ¿e by³ akceptowany w grupie, i nie dzieli³ siê swoj± wizj±, tak wiêc nie móg³ czuæ siê tak odosobniony. Brakowa³o mu pewno¶ci siebie i pewno¶ci, ¿e potrzebuje broniæ swoich przekonañ, zanim inni zobacz± ich warto¶æ i prawdê.

Nawet jako doros³y walczy z tym, coraz bardziej sfrustrowany, gdy inni nie mog± lub nie chc± zobaczyæ ¶cie¿ek, które s± tak oczywiste dla niego. Ale z wielk± pomoc±, nauczy³ siê trzymaæ kurs, aby byæ zadowolonym, jako lider bez zwolenników a¿ inni bêd± gotowi zobaczyæ warto¶æ w tym, co ma do podzielenia siê.

Bez wzglêdu na to, jak potê¿na jest wizja, nawet najbardziej utalentowany lider zaczyna w±tpiæ w jego ¶cie¿kê, kiedy okazuje siê, ¿e nikt o to nie dba, lub nie na¶laduje. Czasami my, jako rodzice, jeste¶my naszymi indygo, jedynymi  "zwolennikami” i mo¿emy pomóc im dostaæ siê do kolejnego etapu ich drogi, która ma utrzymaæ ich zaufanie, aby wyj¶æ poza potrzebê posiadania zwolenników i czuæ siê komfortowo z ich wizj±.

Wszystkie Indygo zmagaj± siê z tym, zastanawiaj±c siê, czy s± oni skazane na pój¶cie swoj± drogê samotnie, bez nikogo, kto zweryfikowa³by ich dary lub wiadomo¶ci. Oni, i wy nie jeste¶cie sami lub niespotykani, ale musicie byæ gotowi utrzymaæ kurs, poniewa¿ jako pionierzy musicie ¶wieciæ ¶wiat³em na nowej drodze dla ludzko¶ci i mo¿e to zaj±æ trochê czasu dla ich oczu i ducha, aby dostosowa³y siê do tego.

Musimy nauczyæ siê wyra¿aæ nasze dary i wizje, nie wa¿ne kto wydaje siê lub nie byæ na¶ladowc±, a potem pewnego dnia, kiedy najmniej siê tego spodziewacie, drzwi otworz± siê i bêdziemy mieli wszystkie walidacje, których chcemy i potrzebujemy i nie bêdziemy czuæ siê, jak lider w izolacji. Wtedy mo¿emy ¶mia³o dzieliæ siê tym, co jest w naszych sercach, i wiedzcie, ¿e z ka¿d± wiadomo¶ci, któr± siê dzielimy, rozprzestrzeniamy ¶wiat³o w ¶wiecie i pomagamy tym, którzy s± gotowi, aby s³uchaæ.

Jennifer Hoffman
26 listopada 2012
http://enlighteninglife.com/jennifers-blog/

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Listopad 27, 2012, 15:45:11 »

Bez wzglêdu na to, jak potê¿na jest wizja, nawet najbardziej utalentowany lider zaczyna w±tpiæ w jego ¶cie¿kê, kiedy okazuje siê, ¿e nikt o to nie dba, lub nie na¶laduje.

No tak, có¿ za pech, mo¿na siê za³amaæ normalnie hahahahaa Du¿y u¶miech .. ."Czemu nikt MNIE nie rozumie? " - to czêsty problem nastolatków nie tylko indygo .. a w przypadku indygo dochodzi problem, ¿e nie do¶æ, ¿e nie rozumie, to jeszcze nie na¶laduje ... makabra  Du¿y u¶miech

Czasami my, jako rodzice, jeste¶my naszymi indygo, jedynymi  "zwolennikami” i mo¿emy pomóc im dostaæ siê do kolejnego etapu ich drogi, która ma utrzymaæ ich zaufanie, aby wyj¶æ poza potrzebê posiadania zwolenników i czuæ siê komfortowo z ich wizj±.
Tak tak , pog³askaæ po g³ówce , utwierdziæ w iluzjach ...... tylko jak taki m³ody "Mistrz" poradzi sobie z okrutnym ¶wiatem , który go nie chce zrozumieæ ?
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Listopad 27, 2012, 16:26:23 »

Dodam, ¿e ja podpiszê siê pod wiêkszo¶ci± tekstu wstawionego przez szacownego blu U¶miech
Dodam, ¿e je¿eli mówimy o Cz³owiek jako Ca³o¶æ, a nie mamy na my¶li cia³o fizyczne to Indygo - oczywiscie nie wszyscy pracuj± by Cz³owiekiem zostaæ
Kontakt z Indygo moim skromnym zdaniem przypomina kontakt z bytem z innej przestrzeni, który obj±³ dane cia³o fizyczne
Fenomen Indygo polega na przejawianiu siê przez cia³o fizyczne du¿ych lub bardzo du¿ych predyspozycji umiejêtno¶ci i wiedzy o ¶wiecie energii danego bytu (przepraszam za wyra¿enie ale nie znam innej nazwy)
To oczywi¶cie wnioski akurat na bazie moich do¶wiadczeñ U¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2012, 16:29:30 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
Uduchowiony Piotr
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Listopad 28, 2012, 00:48:24 »

no prosze jak temat dzieci indygo ³adnie siê rozwin±³, a¿ mi³o siê czyta co¶ takiego
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: