Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 17:12:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Dusza i wszystko o niej ...  (Przeczytany 179380 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #250 : Maj 16, 2012, 07:19:02 »

Tekst generalnie ok tylko moim skromnym zdaniem troszkê autor po³¹czy³ dusze ze œwiadomoœci¹ i hm z ,,monad¹" z naszym dorobkiem (wiedz¹)
Trzy w jednym - moÂże taka maÂła promocja UÂśmiech
Dodam tylko, ze ró¿nica miĂŞdzy duszÂą a, ego czy intelektem  jest taka, Âże sÂą to narzĂŞdzia takie jak np rĂŞka, dusza jest jednym z elementĂłw naszego przejawu.
Jednym z elementĂłw budowy w/g klucza budowy hm...Ziemian MrugniĂŞcie
east
Gość
« Odpowiedz #251 : Maj 16, 2012, 09:23:43 »

NiektĂłre Stare Dusze czujÂą siĂŞ nieswojo ze swojÂą szorstkoÂściÂą lub brakiem emocjonalnego ciepÂła i starajÂą siĂŞ nadrobiĂŚ ten jak im siĂŞ wydaje – brak, chociaÂż czasem nie majÂą takiego odczucia.

Có¿, na ka¿dym etapie rozwoju aktualna to¿samoœÌ uwiera Chichot Co dalej ? Kiedy powrót do m³odych i dojrza³ych jest ju¿ pozbawiony sensu, a to¿samoœÌ "staroœci" równie¿ zdaje siê ograniczaÌ Duszê, to jaki jest kolejny etap rozwoju ?
Kosmiczna, bezosobowa ŒwiadomoœÌ ?
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #252 : Maj 16, 2012, 09:53:21 »

NiektĂłre Stare Dusze czujÂą siĂŞ nieswojo ze swojÂą szorstkoÂściÂą lub brakiem emocjonalnego ciepÂła
nie wiem z skÂąd pomysÂł, iÂż tak wÂłaÂśnie jest??

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Gość
« Odpowiedz #253 : Maj 16, 2012, 18:17:32 »

CzytajÂąc wczoraj zamieszczony przez Chanell  tekst o starych duszach, na ekranie pojawiÂł mi siĂŞ goœÌ.
A Âże akurat byÂło tam coÂś o aparacie fotograficznym, to zrobiÂłam z niego uÂżytek.
I teraz zastanawiam siĂŞ, co ma znaczyĂŚ owa wizyta, skoro nie ma przypadkĂłw?  DuÂży uÂśmiech I dlaczego ĂŚma?  Chichot
ÂŚlepi jesteÂśmy jak te ĂŚmy, czy co? I jeszcze mĂłj odcisk palca obok owada… tego juÂż stanowczo za duÂżo!!!  ZÂły
No chyba, Âże to kosmiczna, bezosobowa ÂświadomoœÌ mi siĂŞ objawiÂła?  Cool

east
Gość
« Odpowiedz #254 : Maj 16, 2012, 19:18:17 »

To skrzydlate coÂś przyleciaÂło do ptaszyny MrugniĂŞcie Normalnie jak swĂłj do swego MrugniĂŞcie
ÂŻarty na bok... DuÂży uÂśmiech
SprawdŸ na co , w momencie robienia zdjêcia, wskaza³ goœÌ. Mo¿e ta synchronizacja byÌ zabawna Chichot Pomijaj¹c to, ¿e i tak dzisiaj nie ogarniesz czego w Ca³oœci to ma dotyczyÌ. Nie ogarniesz, poniewa¿ JA nie ma takich mo¿lwoœci ... œwiadomoœÌ zrobi³a co mia³a zrobiÌ ...
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #255 : Maj 16, 2012, 19:20:14 »

myÂślĂŞ, Âże chodzi o to.. Szok

<a href="http://www.youtube.com/v/_fglzCnPlec?version=3&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/_fglzCnPlec?version=3&amp;amp;hl=pl_PL</a>

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #256 : Maj 16, 2012, 19:24:34 »

No, songo, toÂś przywaliÂł ... Ptaszynie potrzebny spokĂłj teraz, a nie duchy z przeszÂłoÂści ... no chyba Âże.
ptak
Gość
« Odpowiedz #257 : Maj 16, 2012, 19:45:38 »

PrzestaĂącie siĂŞ ÂśmiaĂŚ!  ZÂły Najpierw pĂŞkajÂąca ÂżarĂłwka, potem ĂŚma na czytanym tekÂście o duszy
oraz na odcisku mego palca i co jeszcze?  Szok
Mam zacz¹Ì siĂŞ baĂŚ, czy szykowaĂŚ do drogi? Znaczy siĂŞ tej ostatniej? KtoÂś wie?  CoÂś
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #258 : Maj 16, 2012, 19:47:38 »

PrzestaĂącie siĂŞ ÂśmiaĂŚ!  ZÂły Najpierw pĂŞkajÂąca ÂżarĂłwka, potem ĂŚma na czytanym tekÂście o duszy
Mam zacz¹Ì siĂŞ baĂŚ, czy szykowaĂŚ do drogi? Znaczy siĂŞ tej ostatniej? KtoÂś wie?  CoÂś

..do drogi, nie ostatniej bynajmniej MrugniĂŞcie
¿ycie to podró¿- wiêc leÌ Ptaku Chichot
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2012, 19:50:47 wysłane przez songo1970 » Zapisane

ptak
Gość
« Odpowiedz #259 : Maj 16, 2012, 19:52:33 »

Cytat: Songo1970
wiĂŞc leĂŚ Ptaku  Chichot   

…tylko dokÂąd?
W nowÂą inkarnacjĂŞ?  ZÂły
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #260 : Maj 16, 2012, 19:57:50 »

Cytat: Songo1970
wiĂŞc leĂŚ Ptaku  Chichot  

…tylko dokÂąd?
W nowÂą inkarnacjĂŞ?  ZÂły

tego to ja nie wiem, ja nie wró¿ Mrugniêcie

Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #261 : Maj 16, 2012, 20:13:55 »

Darek!
Czytalam dzis na watkach wpisy Astre o zrodle energii, i bardzo mnie zafascynowaly.
Facet rodzinie PLAN porobil, kiedy i o ktorej godzinie... no fakt, za prad^^^nie placi, bo ma kolektory i ... 4 akumulatory.
A JA pytam (chodz nie z kopalni Bytom), , ile miejsca trzeba jeszcze, w naszych komorkach... drogo oplaconych, aby ta cala seria mogla dzialac,,,
Bo to jest wlasnie ARKA!

UÂśmiech

east
Gość
« Odpowiedz #262 : Maj 16, 2012, 20:46:31 »

Zdarzenia dziejÂą siĂŞ .Nie masz na nie wpÂływu, wiĂŞc nie siÂłuj siĂŞ na odpowiedzi, ani na dziaÂłanie. PozwĂłl na przepÂływy energii i nie martw siĂŞ, poniewaÂż nic nie dzieje siĂŞ po to, aby CiĂŞ przestraszyĂŚ. Natura tak nie dziaÂła UÂśmiech
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #263 : Maj 16, 2012, 21:11:57 »

lepiej idz na piwo i sie wyluzuj i miej ..to Ty sama przylecialas z innego wymiaru:) od Ciebie zalezy czy juz tam chcesz byc UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #264 : Maj 16, 2012, 21:19:04 »

WiedziaÂłam Âże ten tekst wywoÂła emocje,ale Âżeby ĂŚmy do niego leciaÂły  Szok

PrzebiÂśnieg piszesz Âże ktoÂś pomieszaÂł pojĂŞcia duszy ,ego i ÂświadomoÂści.MoÂże tak jest ,ale mi siĂŞ bardzo podoba taki opis duszy Chichot.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
ptak
Gość
« Odpowiedz #265 : Maj 16, 2012, 21:45:19 »

lepiej idz na piwo i sie wyluzuj i miej ..to Ty sama przylecialas z innego wymiaru:) od Ciebie zalezy czy juz tam chcesz byc UÂśmiech

Quetz, dziĂŞki, jestem wyluzowana jak nigdy dotÂąd. Piwo mĂłwisz?  Chichot
To raczej przysmak przebiÂśniega, ja mam za sÂłabÂą gÂłowĂŞ.  DuÂży uÂśmiech
A w inne wymiary wcale mi siĂŞ nie spieszy. Ale, kto wie, co moja dusza postanowiÂła?
MoÂże juÂż czas? Lecz tak bez towarzystwa? I przed grudniem?

Poza tym east nie radzi siÂłowaĂŚ siĂŞ, bo wszystko i tak dzieje siĂŞ samo.
JesteÂśmy ubezwÂłasnowolnieni, jak te ĂŚmy bez swego „ja”. Ot, i na co nam przyszÂło…  Chichot

Chanell, no widzisz przecieÂż, Âże ĂŚma byÂła na tekÂście. Nie wymyÂśliÂłam tego.  DuÂży uÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #266 : Maj 17, 2012, 07:34:16 »

ptak DuÂży uÂśmiech
Moim skromnym zdaniem raczej masz przestaĂŚ siĂŞ baĂŚ JĂŞzyk
Szanow...hm ten no ptak albo znasz swoje sÂłaboÂści i Âżyjesz z nimi, zauwaÂżasz i neutralizujesz, albo...piwko na rozluÂźnienie  JĂŞzyk
Proces wielkiego oczyszczania i wielkich zmian trwa. JĂŞzyk
PoniewaÂż nie istnieje Âżaden inny sposĂłb, aby natura mogÂła siĂŞ odnowiĂŚ, a my wszyscy jesteÂśmy czĂŞÂściÂą tej wspaniaÂłej Uniwersalnej Natury. (ptaki rĂłwnieÂż) DuÂży uÂśmiech
Wszystkie Nasze maÂłe tragedie sÂą odzwierciedleniem duÂżo wiĂŞkszych perturbacji, zachodzÂących na caÂłym Âłonie Matki Natury – w³¹czajÂąc w to naszÂą ZiemiĂŞ i z pewnoÂściÂą sÂłoĂące, sÂłoneczny ukÂład i galaktykĂŞ.  JĂŞzyk
KaÂżda planetarna, sÂłoneczna, galaktyczna niĂŚ w kosmicznym kroÂśnie jest dokÂładnie przeczesywana.
Nic nie zostaje pozostawione bez zmian. (pĂŞkajÂą ÂżarĂłwki etc) DuÂży uÂśmiech
Dzieje siĂŞ dzieje, urzeczywistnia siĂŞ w skali kosmicznej.
WiĂŞc dobrze jest posiadaĂŚ wystarczajÂąco duÂże szkÂło powiĂŞkszajÂące lub soczewkĂŞ, by dostrzec poszczegĂłlne wydarzenia Cool
JeÂżeli siĂŞ nie nabĂŞdzie ,,sprzĂŞtu” to wszystko moÂże wydaĂŚ siĂŞ  hm..  przeraÂżajÂące.(moze pĂŞkn¹Ì ÂżarĂłwka np. ) DuÂży uÂśmiech
Najproœciej strach, zamieniÌ na mi³oœÌ (znaczy nie sex choÌ...). Z³y
Warto zneutralizowaĂŚ lĂŞk przed stratÂą, pozwoliĂŚ temu lĂŞkowi, przeksztaÂłciĂŚ siĂŞ (zamieniĂŚ go dostrzec)  przepuÂściĂŚ przez serducho,( ale nam siĂŞ duszyczka rozgrzeje i nie bĂŞdzie szorstka o nie ) DuÂży uÂśmiech
Moim skromnym zdaniem czas ostateczny to m/innymi teÂż wzbogacenie kolorystyczne duszy. (programatorka)
WyglÂąda to naprawdĂŞ jak niespodziewane, staniĂŞcie w obliczu Âśmierci.
Dla kaÂżdego co innego lecz albo jesteÂśmy ciaÂłem albo mamy ciaÂło DuÂży uÂśmiech
Wiem kim jestem dlaczego jestem i co tutaj robiĂŞ, albo latam jak ĂŚma do telewizora  JĂŞzyk
Stary Âświat i wszystko, co wiemy o nim przeksztaÂłca siĂŞ zmienia ZÂły
Nie jestem specem od channelingĂłw, ale wedle nich niewiele pozostaÂło wÂłaÂściwie lat, aby przygotowaĂŚ siĂŞ na koniec – na Czas ZamkniĂŞcie Cyklu.  JĂŞzyk
Czas zauwaÂżyĂŚ co jest stare, co przestaÂło mnie sÂłuÂżyĂŚ.  ZÂły
WaÂżne,by nie zmarnowaĂŚ niesamowitej okazji do wyĂŚwiczenia i wykorzystania swoich przejawĂłw (duszy teÂż)  DuÂży uÂśmiech

Znaczy bezkrĂłlewie Âślepy los - figa z makiem JĂŞzyk
OczywiÂście siÂłowaÂł siĂŞ nie bĂŞdĂŞ bo mi siÂł zabraknie by sÂąsiadowi wyroby zrobiĂŚ, a Âświniaczka wczoraj oprawiÂł DuÂży uÂśmiech
chanell
WiedziaÂłam Âże ten tekst wywoÂła emocje,ale Âżeby ĂŚmy do niego leciaÂły

PrzebiÂśnieg piszesz Âże ktoÂś pomieszaÂł pojĂŞcia duszy ,ego i ÂświadomoÂści.MoÂże tak jest ,ale mi siĂŞ bardzo podoba taki opis duszy .
Tez mi siĂŞ podobaÂł co do emocji to raczej ludzie dodawali co wiedzÂą i raczej w emocje nie wchodzili ja przynajmniej Âżadnych zÂłych emocji nie odczuÂłem DuÂży uÂśmiech
Warto tylko zauwaÂżyĂŚ pewne informacje by w przyszÂłoÂści nie dziaÂłaĂŚ na zasadzie chÂłop swoje baba swoje DuÂży uÂśmiech
Jak ktoÂś lubi ÂświeÂżyznĂŞ zapraszam DuÂży uÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2012, 07:41:58 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #267 : Maj 17, 2012, 08:34:00 »

@Ptaku
JesteÂśmy ubezwÂłasnowolnieni, jak te ĂŚmy bez swego „ja”. Ot, i na co nam przyszÂło…
@PrzebiÂśnieg 
Znaczy bezkrĂłlewie Âślepy los - figa z makiem
Tak trudno przyznaĂŚ, Âże siĂŞ nie ma kontroli nad przepÂływem energii Âżycia ? Kontroler silnie trzyma stery. Nawet jak i tak nie ma wpÂływu na ÂżarĂłwki pĂŞkajÂące, ani na ĂŚmĂŞ na komputerze to bĂŞdzie siĂŞ upieraÂł Âże ma.
A co mĂłwi Wam krĂłlewskie Serce ? JakieÂś przeczucia ? One wiĂŞcej informacji dostarczÂą , niÂźli logicznie kombinujÂące JA (ktĂłrego istnienie to iluzja). Iluzoryczne wydawaÂłoby siĂŞ przeczucie niesie prawdziwÂą informacjĂŞ, a silne przekonanie na temat siebie i swoich racji to iluzje Chichot Ot Âżycie ..

@PrzebiÂśnieg
WyglÂąda to naprawdĂŞ jak niespodziewane, staniĂŞcie w obliczu Âśmierci (..) Czas zauwaÂżyĂŚ co jest stare, co przestaÂło mnie sÂłuÂżyĂŚ.(..)
"Finish it " - jak mówi³ duch ukochanej bohaterowi filmu pt "ród³o" (The Fountain). Dokoùcz to teraz. ŒmierÌ JA wydaje siê byÌ czymœ tragicznym, godnym poematu co najmniej. Co na to rodzina, co spo³eczeùstwo ? Co Bóg ? Czy wyprawi¹ "mi" godny pogrzeb ? Chcê le¿eÌ w sektorze z babci¹ ... hehehehe. Jakby to mia³o w ogóle jakieœ znaczenie dla Ciebie, który ju¿ nie ¿yjesz, poniewa¿ Twoje istnienie jest iluzj¹. Jest, poniewa¿ w³aœnie stan¹³eœ w obliczu œmierci, a jeœli jeszcze nie, to na pewno siê to kiedyœ stanie. "Kiedyœ" to zaledwie mgnienie oka w skali nieskoùczonoœci Wszechœwiata. JA traci sens w obliczu œmierci. Ale Istnienie nie umiera. ¯ycie siê dalej toczy. Toczy toczy , swój dar uroczy .... tyle, ¿e ju¿ bez Ciebie. Mo¿esz nareszcie opuœciÌ to zabójcze JA. Teraz jest na to czas. Czas na Istnienie.

@chanell
WiedziaÂłam Âże ten tekst wywoÂła emocje,ale Âżeby ĂŚmy do niego leciaÂły
Æmy lec± do ¦wiat³a Mrugniêcie
MoÂże sÂą i gÂłupie, bez tego JA, ale ... jakÂże piĂŞknie ÂżyjÂą ! Niczym Ikar. Na chwilĂŞ przed spaleniem formy stajÂą siĂŞ w peÂłni OÂświecone MrugniĂŞcie
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #268 : Maj 17, 2012, 10:40:38 »

Hej Ptaku,

Æma i zarówka ... jeste¶ mocno pobudzona duchowo i zaczynasz siê synchronizowaæ z otoczeniem, wchodzisz schodami w dó³ w kraine mroku. Æma jest symbolem przeobrazajacej siê duszy, duszy zmar³ych, wystepuje w wielu kulturach jako symbol umar³ych czasami jako aspekt wampiryczny. Pekajaca zarówka swiadczy o tym wymownie, przechodzisz do obszaru mroku, to pocz±tek okresu niepokoju, U¶miech)))).

"Then the true demon, after existing for a span of years equivalent to a human lifetime, dies and changes into a certain species of giant butterfly or moth called wampan. This creature has markings on its wings which lend it the appearance of an owl’s face. All the wampan are believed to be souls and are said always to be hungry, as is the case with any of the forms which the true soul takes. When a wampan flies into a house, one of the persons there tosses a small piece of sweet manioc or a few drops of manioc beer in its direction. The Jivaro believe that since the wampan might be the soul of a dead relative or friend it would be wrong to neglect its hungry. They do not fear the creature, however but show sympathy on them."
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2012, 10:43:29 wysłane przez nagumulululi » Zapisane
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #269 : Maj 17, 2012, 10:58:47 »

ptaku - nie ma czego sie bac, sa to manifestacje. Kiedys na takie rzeczy nie zwracalas uwagi, ale teraz wciagnelo Cie to, no i wiesz juz wiecej. Od siebie dodam, ze takie manifestacje moga byc najrozniejsze, jak w filmie. Nie strac glowy, gdy nagle zobaczysz kogos bliskiego (zyjacego, czy nie), ale w innej sytuacji np. w tramwaju.
W takich gierkach (tych sil) chodzi o wywolanie emocji, nie boj sie i nie daj sie, teraz TY bedziesz decydowac i wybierac. No albo ... cma za Ciebie;)

P.S. Mozna zabezpieczyc sie przed takimi "goscmi", widac faktycznie Ziemia:) podnosi wibracje.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #270 : Maj 17, 2012, 17:49:44 »

Ta jak siĂŞ manifestujÂą u Fair Lady to ta naciÂąga rĂŞkawice i manifestantĂłw naparza DuÂży uÂśmiech
Jak nie ma w Tobie agresji szacowna ptak czyli tak jak u mnie MrugniĂŞcie
PolecĂŞ Ci mĂłj wÂłasny sposĂłb.
Ano jak siĂŞ zacznÂą manifestowaĂŚ napij siĂŞ piwa ile moÂżesz zmieÂściĂŚ w polichach i ich obryzgaj ZÂły
Jak mimo to nie zrobi¹ chodu skutkuje puszczenie b¹ka tylko, ¿e wczeœniej trzeba du¿o kapusty zjeœÌ Cool
PS
Jak to nie bĂŞdzie skutkowaÂło napisz coÂś tam wymyÂślimy coby tam Twoja dusza byÂła spokojna JĂŞzyk
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #271 : Maj 17, 2012, 19:32:45 »

Wlasnie tak!
Walka to np. tez uznanie swej nizszosci i kompleksow, jak niestety szacowny Przebisniegu masz bez liku.
My mamy czas, ale przyjdzie ta chwila, w ktorej zrozumiesz, ze nie da sie tylko "jesc, pic i miec grzeszne mysli"MrugniĂŞcie
Zbyt mocno wisisz na siatce ... ogolu!

Buduj! A wtedy Architekci przyjda i ocenia:)
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #272 : Maj 17, 2012, 20:09:56 »

OK
ZapoznaÂłbyÂś mnie z jakimÂś architektem szacowna Fair Lady Cool
ChoĂŚ przyznam, Âże architekt raczej mi siĂŞ kojarzy z twĂłrca a nie kontrolerem  JĂŞzyk
Có¿ dla ka¿dego co innego
Walka to np. tez uznanie swej nizszosci i kompleksow,
DokÂładnie. DuÂży uÂśmiech
Doda³bym wiêcej - to zni¿enie siê do poziomu, w którym jakiœ np fanatyk czy ...jest mistrzem i na tym poziomie mo¿na ponieœÌ tylko klêskê, ba ju¿ zejœcie na ten poziom jest klêsk¹ Z³y
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2012, 20:10:11 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #273 : Maj 17, 2012, 22:18:40 »

KochaniUÂśmiech dziĂŞki za te wszystkie wspaniaÂłe rady, tylko, Âże ja siĂŞ wcale nie bojĂŞ.
A Âżeby byÂło Âśmieszniej, to po jawie z ÂżarĂłwkÂą i ĂŚmÂą ciÂąg dalszy nastÂąpiÂł w snach.

W pierwszym Âśnie, jechaÂłam pociÂągiem w ostatnim wagonie. PociÂąg zatrzymaÂł siĂŞ, wysiadÂłam na chwilĂŞ
rozprostowaÌ koœci i nie zd¹¿y³am wsi¹œÌ, gdy poci¹g niespodziewanie ruszy³.
Zacz¹³ obje¿d¿aÌ jakieœ rondo, ja widz¹c to, przebieg³am po œrednicy ronda na drug¹ stronê i co widzê?
Ostatni wagon wykolejony i wszyscy pasaÂżerowie (30 osĂłb) sÂą nieÂżywi. A miaÂłam byĂŚ w tym wagonie,
gdybym wczeÂśniej nie wysiadÂła.
Drugi sen, zaraz po tym. UlicÂą idĂŞ z mojÂą mamÂą (nieÂżyjÂącÂą od paru lat) lekkim i tanecznym krokiem.
JesteÂśmy radosne i rozeÂśmiane. Mama jest mÂłoda i dziwiĂŞ siĂŞ trochĂŞ, Âże tak wyglÂąda.

Ciekawe, co dalej? Chyba coÂś siĂŞ jednak kroi…  DuÂży uÂśmiech
MoÂże jednak wypijĂŞ w koĂącu to piwo, co zalega w lodĂłwce od miesiÂąca?
Zanim wejdĂŞ w krainĂŞ mroku, jak sugeruje nagumulululi.?   Chichot
east
Gość
« Odpowiedz #274 : Maj 17, 2012, 22:51:19 »

Ptaku, a nie zapomnij nabraĂŚ tego piwa peÂłne policzki i jakby co to ...wiesz co PrzebiÂśnieg doradza DuÂży uÂśmiech
Ale to nie w obronie, co ze Âśmiechu  bardziej MrugniĂŞcie
Masz rzadki dar posiadania g³upawki, a g³upawka ratuje, jak wiadomo z ka¿dej opresji przede wszystkim dlatego, ¿e daje wolnoœÌ œmiania siê z siebie wiêc wyobra¿enia pryskaj¹ .. no, wiadomo ..... jak baùki (a nie jak piwo po tapecie ) Mrugniêcie
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: