Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 06:03:59

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Prêgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 1406 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« : Wrzesieñ 15, 2009, 20:26:53 »

Ptaku, dziêkujê za ¿yczenia, ale do prima aprillis jeszcze kupa czasu Chichot
Przeprosi³am, bo zrobi³am tu bajzel jak Ty w reinkarnacji. Ja umiem uznaæ swoj± winê i w dodatku umiem za ni± przeprosiæ. Dla Ciebie to faktycznie obce uczucie, wspó³czujê ludziom, którzy musz± z Tob± przebywaæ na co dzieñ w ¿yciu prawdziwym. Mnie spotka³o takie szczê¶cie, ¿e takie ewenementy jak Ty nie krz±taj± mi siê pod nogami w realu, jak chcê trochê dziwaczno¶ci pos³uchaæ to wpadam na forum i od razu buzia mi siê u¶miecha i humor poprawia.
I dlatego w³a¶nie to miejsce szanujê tak jak i tych, którzy tu porz±dku pilnuj±.
Jak na mnie kiedy¶ spadnie miecz (jak to poetycko ujê³a¶), to uwierz mi - nie bêdê p³akaæ i lamentowaæ, ¿e mnie niesprawiedliwie potraktowano. Ku Twojemu rozczarowaniu znowu przeproszê i bêdê sobie przeprasza³a ile bêdê chcia³a i potrzebowa³a, bo nie jest to dla mnie obce s³owo. To, ¿e potrafiê siê przyznaæ do w³asnych b³êdów i wyraziæ za nie ubolewanie ¶wiadczy o moim dobrym wychowaniu, a od "przepraszam" naprawdê korona mi z g³owy nie spadnie.
Nie bêdê Ciê pouczaæ, ni nak³aniaæ do przeprosin, bo szczere mimo moich chêci i tak by nie by³y.
Z reszt± jak mniemam jeste¶ ju¿ doros³± babeczk± i zamiast byæ nauczana, sama powinna¶ przyk³adem ¶wieciæ.
O jedno tylko proszê - je¶li ju¿ Tobie przez gard³o to s³owo nie przechodzi, nie zakazuj jego u¿ywania innym, którzy w ten sposób chc± komu¶ szacunek pokazaæ b±d¼ winê sw± uzmys³owiæ.

A ¿ycie - fakt - mam jedno. Je¶li Tobie dali wiêcej, znaczy ¿e wiêcej czasu potrzebujesz na zrobienie tego, co ja dokonam podczas tego jednego.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: