Septerra
Gość
|
 |
« Odpowiedz #100 : Grudzień 05, 2008, 14:03:40 » |
|
ok, bedÂą skarpetki ale musze nogi goliĂŚ? raz musiaÂłem, przed operacja, i nie chce tego potwarzac wiecej, czulem sie okropnie
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #101 : Grudzień 05, 2008, 15:36:44 » |
|
Halo Septera, nie mozesz golic nog, to jest Twoja meskosc. Jesli chodzi o mnie to mi sie podobaja eleganccy mezczyzni w eleganckich spodniach, skarpetkach i butach, CALOSC. Tak wiec jestes uratowany, bo podjales sie zrobic mi radoche, tak wiec juz tym jestem zaspokojona. Serdecznie dziekuje za dobre checi. Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze ci ladnego dnia......
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #102 : Grudzień 06, 2008, 19:54:31 » |
|
HELIODOR - z greckiego Helios (SÂłoĂące) Doros (Dar) czyli DAR SÂŁOĂCA (mama miaÂła sen i tak mi daÂła na imiĂŞ)
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #103 : Grudzień 06, 2008, 20:04:23 » |
|
ZaskakujÂące zbiegi okolicznoÂści ciĂŞÂżko nazwaĂŚ przypadkiem. ZaskakujÂące, Âże "Dar SÂłoĂąca" poÂświĂŞca kilka lat swojego Âżycia Projektowi Cheops.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #104 : Grudzień 06, 2008, 20:16:26 » |
|
zaskaujÂące jest to, Âże chciaÂłem napisaĂŚ w dopisku to co Ty teraz - ciekawe imiĂŞ w powiÂązaniu z Projektem Cheops, to nie jest przypadek ale przeznaczenie, Samuel powierzyÂł mi misjĂŞ i jÂą wypeÂłniaÂłem caÂłe Âżycie dowiadujÂąc siĂŞ dopiero w 2005 roku o Projekcie Cheops - jak powiedziaÂł Samuel na sesji prywatnej - byÂłem przygotowywany dÂługo a teraz jestem Âświadom tego i CAÂŁE moje Âżycie nagle nabraÂło sensu gdy powstaÂł Projekt Cheops...
jak powiedziaÂł Platon "nie ma przypadkĂłw, to nazwa prawa, ktĂłrego jeszcze nie umiemy nazwaĂŚ"
pozdrawiam, DAR SÂŁOĂCA
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #105 : Grudzień 06, 2008, 20:22:30 » |
|
¯ywiê jedynie g³êbok¹ nadziejê, ¿e wedle w³asnych s³ów, Dar S³oùca zachowa nale¿yty umiar. Sam krytykuj¹c ortodoksyjnych katolików mo¿e nieœwiadomie staÌ siê fanatykiem idei, która do tej pory nie znalaz³a rzetelnego potwierdzenia. Micha³a przepraszam za ma³ego off'a, ale liczê, ¿e przymknie oko, taki dzia³ 
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
lukhel
Gość
|
 |
« Odpowiedz #106 : Grudzień 07, 2008, 10:21:24 » |
|
Witajcie jam jest ÂŁukasz  pochodzi od ÂłaciĂąskiego lucius, czyli urodzony o Âświcie. Inne znaczenie to pochodzÂący z Lukanii (region WÂłoch), a takÂże ten, ktĂłry wstaje o Âświcie[1]. wedÂług Encyklopedji JakoÂś to do mnie nie pasuje bo lobiĂŞ spaĂŚ  Pozdrowienia dla wszystkich o otwartych umysÂłach
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2008, 10:27:19 wysłane przez lukhel »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #107 : Grudzień 07, 2008, 12:33:43 » |
|
Dariusz, imiĂŞ o medzkim rodowodzie. Jego znaczenie, to podobno - zdobywca, Âżywiciel.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #108 : Grudzień 07, 2008, 12:53:24 » |
|
Wikipedia o moim imieniu : Dorota - imiĂŞ ÂżeĂąskie pochodzÂące z greckiego DorothĂŠa - "dar bogĂłw", jego mĂŞskim odpowiednikiem jest Doroteusz. W Polsce imiĂŞ to uÂżywane od XIII wieku w formach Dochna, Dora, Dorota, Doroteja, Dorotka. To samo znaczenie ma zÂłoÂżone z analogicznych czÂłonĂłw, tylko w odwrotnej kolejnoÂści, imiĂŞ Teodora PrzysÂłowia [edytuj] "Na ÂŚwiĂŞtej Doroty bĂŞdzie Âśniegu za pÂłoty" "SÂłodka Dorotka, ale droga nieboga." "U Dosi nic nie uprosi." "O ÂświĂŞtej Dorocie pĂłjdziesz po bÂłocie." "ÂŚwiĂŞta Dorota - miej siĂŞ do pÂłota." "KaÂżda Dorota ma swoje kÂłopota." "ÂŚwiĂŞta Dorotka wypuszcza skowronka za wrotka." Ja natomiast znam takie przysÂłowie: " Po ÂświĂŞtej Dorotcie,wyschna gacie na pÂłocie " 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2008, 12:53:56 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #109 : Grudzień 08, 2008, 16:05:33 » |
|
UprzedziÂłaÂś mnie, jestem niepocieszony, nasz Darze od Boga ;-)
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #110 : Grudzień 08, 2008, 23:55:10 » |
|
UprzedziÂłaÂś mnie, jestem niepocieszony, nasz Darze od Boga ;-)
Blad to do mnie  ale dlaczego niepocieszony???
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #111 : Grudzień 09, 2008, 07:51:51 » |
|
Ja czasami jestem jak dziecko. ChciaÂłem Tobie powiedzieĂŚ o Twoim imieniu :-( jednak Ty juÂż wszystko wiesz :-) czasami to lepiej
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #112 : Grudzień 09, 2008, 20:56:38 » |
|
Ja czasami jestem jak dziecko. ChciaÂłem Tobie powiedzieĂŚ o Twoim imieniu :-( jednak Ty juÂż wszystko wiesz :-) czasami to lepiej
ale moÂże wiesz coÂś wiĂŞcej? Blad ,dlaczego wÂłaÂśnie o moim imieniu ?
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Betti
Gość
|
 |
« Odpowiedz #113 : Grudzień 11, 2008, 18:59:51 » |
|
ElÂżbieta – imiĂŞ ÂżeĂą skie pochodzenia biblijnego. Wywodzi siĂŞ od hebrajskiego sÂłowa אלשבת eliszebeth oznaczajÂącego "BĂłg mÂą przysiĂŞgÂą". Biblijny ElÂżbieta byÂła matkÂą Jana Chrzciciela, a wiĂŞc takÂże krewnÂą Maryi i Jezusa. Jest to jedno z tych imion, poprzez ktĂłre dawni Izraelici czuli siĂŞ szczegĂłlnie zobowiÂązani wobec Boga. ImiĂŞ to brzmi jak uroczysta przysiĂŞga - nic dziwnego, Âże jego moc dziaÂła do tej pory ! Niewiasty noszÂące to imiĂŞ czujÂą w sobie wewnĂŞtrznÂą si³ê, szczegĂłlne powoÂłanie czy tez ÂżyciowÂą misjĂŞ do speÂłnienia.
[za³¹cznik starszy ni¿ 60 dni - usuniêty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
nemezis
Gość
|
 |
« Odpowiedz #114 : Grudzień 12, 2008, 13:03:11 » |
|
Witajcie Mam na imiĂŞ Mirka ale znajomi nazywajÂą mnie MilkÂą... 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #115 : Grudzień 12, 2008, 14:51:02 » |
|
Witaj Milko! Baw sie z nami dobrze i nie przejmuj zbytnio jezeli ktos zaneguje Twoj poglad. Tak tu juz jest. Wazne co znajdziesz ciekawego dla siebie. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
 |
« Odpowiedz #116 : Grudzień 13, 2008, 15:43:36 » |
|
Mam osobiste wnioski na temat noszonego imienia. Otó¿, imiê jest wskazówk¹ jakich cech mamy nabyÌ w zwi¹zku z t¹ wibracj¹. Czyli, jest zaledwie drogowskazem, a nie z góry danym noœnikiem cech. Nie ka¿dy jednak korzysta ze wskazówek... 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 13, 2008, 15:56:49 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
Leszek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #117 : Grudzień 16, 2008, 15:58:59 » |
|
Witajcie Mam na imiĂŞ Mirka ale znajomi nazywajÂą mnie MilkÂą...  Chodzi o jeden z atrybutĂłw kobiecoÂści? 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #118 : Grudzień 16, 2008, 16:41:45 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2008, 16:42:19 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #119 : Grudzień 18, 2008, 14:06:36 » |
|
Witam, moje imie Andrzej - wedlug pewnych danych Osobonazwa ANDRZEJ, mimo iz nie posiada trzycyfrowego demonicznego rozwiniecia w Nous, okazuje sie byc imieniem egotyczno-demonicznym. Cielesnie wyglada na uduchowiona i pobozna mistyke, harmonie. Umysl i emocje spowite sa jednak egoizmem o demonicznym (15) charakterze. Duch zasloniety ciemnymi chmurami demonicznego egozimu. Zewnetrznie plytka duchowosc, a wnetrze demoniczne, egoistyczne, bo 15 i 17 to najbardziej demoniczne tla. Imie dobre do zewnetrznej dzialalnosci, ale do wewnetrznych osiagĂłw fatalne. To co plynie z wnetrza – te opory, rozklad, nieudolnosc to wszystko poklady wewnetrznego, ciemnego egotyzmu, powodujacego zawieszenia lub dzialania na opak w istotnych momentach w duchowej sluzbie i pracy! i jakos musze z tym zyc  pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #120 : Grudzień 18, 2008, 15:09:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #121 : Grudzień 19, 2008, 15:09:04 » |
|
Witaj Kiaro,  to ze strony  a moze... pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #122 : Grudzień 19, 2008, 16:12:21 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2008, 16:13:18 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Email
|
 |
« Odpowiedz #123 : Grudzień 19, 2008, 18:49:28 » |
|
Witaj Kiaro, najpierw zycie wygladzilo mi troche ego. Potem pare kuracji wstrzasowych zwiazanych z mistyka zrewidowalo ego dalej. Nowe znajomosci chyba byly najwiekszym przyczynkiem pozytywnch zmian a takze nasze mile forum wygladzilo to i owo. Na koncu zmienilem imie! Acentaur ma nieco lepsze wibracje.  Chyba sie moge wypiac na "himavanti.org"  pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
kabaretka28
Gość
|
 |
« Odpowiedz #124 : Grudzień 25, 2008, 19:33:48 » |
|
Ma³gorzata czyli - per³a>  Drogocenna, trudno dostêpna  okr¹g³a  przynosz¹ca pecha  pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|