Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #100 : Grudzieñ 05, 2008, 14:03:40 » |
|
ok, bed± skarpetki ale musze nogi goliæ? raz musia³em, przed operacja, i nie chce tego potwarzac wiecej, czulem sie okropnie
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #101 : Grudzieñ 05, 2008, 15:36:44 » |
|
Halo Septera, nie mozesz golic nog, to jest Twoja meskosc. Jesli chodzi o mnie to mi sie podobaja eleganccy mezczyzni w eleganckich spodniach, skarpetkach i butach, CALOSC. Tak wiec jestes uratowany, bo podjales sie zrobic mi radoche, tak wiec juz tym jestem zaspokojona. Serdecznie dziekuje za dobre checi. Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze ci ladnego dnia......
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #102 : Grudzieñ 06, 2008, 19:54:31 » |
|
HELIODOR - z greckiego Helios (S³oñce) Doros (Dar) czyli DAR S£OÑCA (mama mia³a sen i tak mi da³a na imiê)
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #103 : Grudzieñ 06, 2008, 20:04:23 » |
|
Zaskakuj±ce zbiegi okoliczno¶ci ciê¿ko nazwaæ przypadkiem. Zaskakuj±ce, ¿e "Dar S³oñca" po¶wiêca kilka lat swojego ¿ycia Projektowi Cheops.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #104 : Grudzieñ 06, 2008, 20:16:26 » |
|
zaskauj±ce jest to, ¿e chcia³em napisaæ w dopisku to co Ty teraz - ciekawe imiê w powi±zaniu z Projektem Cheops, to nie jest przypadek ale przeznaczenie, Samuel powierzy³ mi misjê i j± wype³nia³em ca³e ¿ycie dowiaduj±c siê dopiero w 2005 roku o Projekcie Cheops - jak powiedzia³ Samuel na sesji prywatnej - by³em przygotowywany d³ugo a teraz jestem ¶wiadom tego i CA£E moje ¿ycie nagle nabra³o sensu gdy powsta³ Projekt Cheops...
jak powiedzia³ Platon "nie ma przypadków, to nazwa prawa, którego jeszcze nie umiemy nazwaæ"
pozdrawiam, DAR S£OÑCA
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #105 : Grudzieñ 06, 2008, 20:22:30 » |
|
¯ywiê jedynie g³êbok± nadziejê, ¿e wedle w³asnych s³ów, Dar S³oñca zachowa nale¿yty umiar. Sam krytykuj±c ortodoksyjnych katolików mo¿e nie¶wiadomie staæ siê fanatykiem idei, która do tej pory nie znalaz³a rzetelnego potwierdzenia. Micha³a przepraszam za ma³ego off'a, ale liczê, ¿e przymknie oko, taki dzia³
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
lukhel
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #106 : Grudzieñ 07, 2008, 10:21:24 » |
|
Witajcie jam jest £ukasz pochodzi od ³aciñskiego lucius, czyli urodzony o ¶wicie. Inne znaczenie to pochodz±cy z Lukanii (region W³och), a tak¿e ten, który wstaje o ¶wicie[1]. wed³ug Encyklopedji Jako¶ to do mnie nie pasuje bo lobiê spaæ Pozdrowienia dla wszystkich o otwartych umys³ach
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 07, 2008, 10:27:19 wys³ane przez lukhel »
|
|
|
|
|
Dariusz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #107 : Grudzieñ 07, 2008, 12:33:43 » |
|
Dariusz, imiê o medzkim rodowodzie. Jego znaczenie, to podobno - zdobywca, ¿ywiciel.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #108 : Grudzieñ 07, 2008, 12:53:24 » |
|
Wikipedia o moim imieniu : Dorota - imiê ¿eñskie pochodz±ce z greckiego Dorothéa - "dar bogów", jego mêskim odpowiednikiem jest Doroteusz. W Polsce imiê to u¿ywane od XIII wieku w formach Dochna, Dora, Dorota, Doroteja, Dorotka. To samo znaczenie ma z³o¿one z analogicznych cz³onów, tylko w odwrotnej kolejno¶ci, imiê Teodora Przys³owia [edytuj] "Na ¦wiêtej Doroty bêdzie ¶niegu za p³oty" "S³odka Dorotka, ale droga nieboga." "U Dosi nic nie uprosi." "O ¶wiêtej Dorocie pójdziesz po b³ocie." "¦wiêta Dorota - miej siê do p³ota." "Ka¿da Dorota ma swoje k³opota." "¦wiêta Dorotka wypuszcza skowronka za wrotka." Ja natomiast znam takie przys³owie: " Po ¶wiêtej Dorotcie,wyschna gacie na p³ocie "
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 07, 2008, 12:53:56 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #109 : Grudzieñ 08, 2008, 16:05:33 » |
|
Uprzedzi³a¶ mnie, jestem niepocieszony, nasz Darze od Boga ;-)
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #110 : Grudzieñ 08, 2008, 23:55:10 » |
|
Uprzedzi³a¶ mnie, jestem niepocieszony, nasz Darze od Boga ;-)
Blad to do mnie ale dlaczego niepocieszony???
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #111 : Grudzieñ 09, 2008, 07:51:51 » |
|
Ja czasami jestem jak dziecko. Chcia³em Tobie powiedzieæ o Twoim imieniu :-( jednak Ty ju¿ wszystko wiesz :-) czasami to lepiej
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #112 : Grudzieñ 09, 2008, 20:56:38 » |
|
Ja czasami jestem jak dziecko. Chcia³em Tobie powiedzieæ o Twoim imieniu :-( jednak Ty ju¿ wszystko wiesz :-) czasami to lepiej
ale mo¿e wiesz co¶ wiêcej? Blad ,dlaczego w³a¶nie o moim imieniu ?
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #113 : Grudzieñ 11, 2008, 18:59:51 » |
|
El¿bieta – imiê ¿eñ skie pochodzenia biblijnego. Wywodzi siê od hebrajskiego s³owa אלשבת eliszebeth oznaczaj±cego "Bóg m± przysiêg±". Biblijny El¿bieta by³a matk± Jana Chrzciciela, a wiêc tak¿e krewn± Maryi i Jezusa. Jest to jedno z tych imion, poprzez które dawni Izraelici czuli siê szczególnie zobowi±zani wobec Boga. Imiê to brzmi jak uroczysta przysiêga - nic dziwnego, ¿e jego moc dzia³a do tej pory ! Niewiasty nosz±ce to imiê czuj± w sobie wewnêtrzn± si³ê, szczególne powo³anie czy tez ¿yciow± misjê do spe³nienia.
[za³±cznik starszy ni¿ 60 dni - usuniêty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
nemezis
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #114 : Grudzieñ 12, 2008, 13:03:11 » |
|
Witajcie Mam na imiê Mirka ale znajomi nazywaj± mnie Milk±...
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #115 : Grudzieñ 12, 2008, 14:51:02 » |
|
Witaj Milko! Baw sie z nami dobrze i nie przejmuj zbytnio jezeli ktos zaneguje Twoj poglad. Tak tu juz jest. Wazne co znajdziesz ciekawego dla siebie. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
ambro¿y
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #116 : Grudzieñ 13, 2008, 15:43:36 » |
|
Mam osobiste wnioski na temat noszonego imienia. Otó¿, imiê jest wskazówk± jakich cech mamy nabyæ w zwi±zku z t± wibracj±. Czyli, jest zaledwie drogowskazem, a nie z góry danym no¶nikiem cech. Nie ka¿dy jednak korzysta ze wskazówek...
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 13, 2008, 15:56:49 wys³ane przez ambro¿y »
|
|
|
|
|
Leszek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #117 : Grudzieñ 16, 2008, 15:58:59 » |
|
Witajcie Mam na imiê Mirka ale znajomi nazywaj± mnie Milk±... Chodzi o jeden z atrybutów kobieco¶ci?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #118 : Grudzieñ 16, 2008, 16:41:45 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2008, 16:42:19 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 12
Wiadomo¶ci: 1464
Email
|
|
« Odpowiedz #119 : Grudzieñ 18, 2008, 14:06:36 » |
|
Witam, moje imie Andrzej - wedlug pewnych danych Osobonazwa ANDRZEJ, mimo iz nie posiada trzycyfrowego demonicznego rozwiniecia w Nous, okazuje sie byc imieniem egotyczno-demonicznym. Cielesnie wyglada na uduchowiona i pobozna mistyke, harmonie. Umysl i emocje spowite sa jednak egoizmem o demonicznym (15) charakterze. Duch zasloniety ciemnymi chmurami demonicznego egozimu. Zewnetrznie plytka duchowosc, a wnetrze demoniczne, egoistyczne, bo 15 i 17 to najbardziej demoniczne tla. Imie dobre do zewnetrznej dzialalnosci, ale do wewnetrznych osiagów fatalne. To co plynie z wnetrza – te opory, rozklad, nieudolnosc to wszystko poklady wewnetrznego, ciemnego egotyzmu, powodujacego zawieszenia lub dzialania na opak w istotnych momentach w duchowej sluzbie i pracy! i jakos musze z tym zyc pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #120 : Grudzieñ 18, 2008, 15:09:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #121 : Grudzieñ 19, 2008, 15:09:04 » |
|
Witaj Kiaro, to ze strony a moze... pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #122 : Grudzieñ 19, 2008, 16:12:21 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2008, 16:13:18 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gadu³a ;)
Email
|
|
« Odpowiedz #123 : Grudzieñ 19, 2008, 18:49:28 » |
|
Witaj Kiaro, najpierw zycie wygladzilo mi troche ego. Potem pare kuracji wstrzasowych zwiazanych z mistyka zrewidowalo ego dalej. Nowe znajomosci chyba byly najwiekszym przyczynkiem pozytywnch zmian a takze nasze mile forum wygladzilo to i owo. Na koncu zmienilem imie! Acentaur ma nieco lepsze wibracje. Chyba sie moge wypiac na "himavanti.org" pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
kabaretka28
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #124 : Grudzieñ 25, 2008, 19:33:48 » |
|
Ma³gorzata czyli - per³a> Drogocenna, trudno dostêpna okr±g³a przynosz±ca pecha pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|