Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 21:51:22

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Magazyn Ekspresu ReporterĂłw - sekta En-ki  (Przeczytany 192259 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
komandos040
Gość
« Odpowiedz #50 : Wrzesień 22, 2009, 21:24:12 »

Jak tu piszĂŞ, nigdy nie uznam samcia za Ducha ÂŚw.
Bo tym samym, robi wielkie ÂświĂŞtokradztwo, nazywajÂąc siĂŞ Nim osobiÂście.
I tu teÂż wpadÂł, w tej swej "dobroci" dla ludzkoÂści. DuÂży uÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #51 : Wrzesień 22, 2009, 21:24:44 »

Jestem zdegustowana brakiem obiektywizmu i profesjonalizmu autora tego reportazu.To wÂłaÂściwe byÂły same oskarÂżenia bez moÂżliwoÂści obrony.Dlaczego nie poproszono o wypowiedzi kogoÂś z Pch  ?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Sobek
Gość
« Odpowiedz #52 : Wrzesień 22, 2009, 21:27:21 »

Rozumiem w takim razie, Âże materiaÂł zostaÂł po prostu spreparowany i zasÂłyszane tam sÂłowa: "wpÂłaĂŚcie" nie padÂły z ust ÂŁobos?

edit: Âżal Ci go? naprawdĂŞ? Przeciez ÂŁobos sama przyznaÂła siĂŞ, Âże namawiaÂła [takie sÂłowa padaÂły z jej ust]: "rozwiedÂź siĂŞ"  czy "zablokuj Âżonie konto"...

jestes cyniczny i tyle, nie napisalem ze zostaÂł spreparowany, tylko ze zostaÂła przedstawiona jedna strona medalu.... Sprawa jest prosta, jezeli dziennikarka ktora chciala by zachowaĂŚ swĂłj dziennikarski obiektywizm opisaÂła by dwie strony medalu, tak jak czĂŞsto to robiÂą dobrzy dziennikarze.

Nie jest mi Âżal ÂŁobos, tylko tego goÂścia co wyskoczyÂł przez okno. A co do Âżalu to tak - jest mi go Âżal, ale Ty tego uczucia artku nigdy nie poznasz
komandos040
Gość
« Odpowiedz #53 : Wrzesień 22, 2009, 21:29:02 »

Widocznie "wielebny Andrzej " i s-ka, maj¹ siê dobrze, i œ¹ w œciœle tajnej organizacji, która, nie musi siê tam pojawiaÌ.
Có¿ dziegi p³yn¹, czyli sakiewki ...pop³ynê³y , jak to stwierdzi³ samuœ. Du¿y uœmiech
Co bêdzie dalej, có¿ , zobaczymy wkrótce.
Constantin
Gość
« Odpowiedz #54 : Wrzesień 22, 2009, 21:29:31 »

En-ki podobno potrafi czytaĂŚ w myÂślach a jakoÂś siĂŞ nie zorientowaÂł Âże to prowokacja dziennikarska coraz bardziej skÂłania siĂŞ ku twierdzeniu Âże En-ki to wyobraÂźnia Lucyny i pomyÂśleĂŚ Âże kiedyÂś byÂłem zwolennikiem projektu.
nataniel
Gość
« Odpowiedz #55 : Wrzesień 22, 2009, 21:30:27 »

Bardzo dobre zapÂłaĂŚ albo zginiesz co za wspaniaÂła piramida finansowa dla naiwnych.
Przy takich tekstach nawet sam ojciec dyrektor moÂże siĂŞ schowaĂŚ.
arteq
Gość
« Odpowiedz #56 : Wrzesień 22, 2009, 21:31:10 »

Nie oÂśmieszajcie siĂŞ i nie kÂłam Chanell - ÂŁobos miaÂła szansĂŞ siĂŞ wypowiedzieĂŚ we wÂłasnej obronie - czyÂż nie jest "osobÂą z pch"? Tylko jakoÂś nie potrafiÂła sensownie uzasadniĂŚ swoich wczeÂśniejszych wypowiedzi.

No i ten wspaniaÂły lek - na wszystko pomaga, nie waÂżne gdzie i jak stosujesz...

edit:
Constantin - z ust mi to wyj¹³eœ. Czyta w myœlach i nie zorientowa³ siê. Ale jaka¿ to niby prowokacja? Zapisali siêna sesjê, zap³acili, porozmawiali - nie wk³adali £obos ¿adnych s³ów w usta - po prostu przedstawili jej wypowiedŸ. Czy¿by musia³a siêwstydziÌ za to co powiedzia³a? Dlaczego?

Czekam na gromy o pogwaÂłceniu prywatnoÂści - ale zaraz zaraz, przeciez samcio pozwala nagrywaĂŚ i robiĂŚ sobie notatki.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2009, 21:35:56 wysłane przez arteq » Zapisane
komandos040
Gość
« Odpowiedz #57 : Wrzesień 22, 2009, 21:35:44 »

Po takich atakach na pch, tylko teraz czekaĂŚ naleÂży na nowÂą sesjĂŞ(102) i
oczekiwaĂŚ jak z tego teraz "wybrnie" samcio.
MoÂże na caÂłego przyÂśpieszÂą na wykopaliskach i odkryjÂą Hufu.(samcia- w rentgenie- do "zmartwych-wstania" na Orion. DuÂży uÂśmiech
A potem, juÂż tylko " Witajcie Nowy PorzÂądku ÂŚwiata i kochane Jaszczurki. DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
kubraczek
Gość
« Odpowiedz #58 : Wrzesień 22, 2009, 21:35:44 »

PragnĂŞ tak zupeÂłnie po cichutku zauwaÂżyĂŚ, Âże sama rozmowa z LucynÂą vel Enki mogÂła byĂŚ wyciÂągniĂŞta z kontekstu...nie zmienia to jednak faktu, Âże z chĂŞcia zobaczĂŞ jak prezentuje siĂŞ pani dobrodziejka w zÂłocie i diamentach (a moÂże i koronĂŞ zamĂłwiÂła?)
kamil771
Gość
« Odpowiedz #59 : Wrzesień 22, 2009, 21:36:24 »

Jestem zdegustowana brakiem obiektywizmu i profesjonalizmu autora tego reportazu.To wÂłaÂściwe byÂły same oskarÂżenia bez moÂżliwoÂści obrony.Dlaczego nie poproszono o wypowiedzi kogoÂś z Pch  ?

PrzestaĂą!!!
jak moÂżesz tak pisaĂŚ???
Rozumiem,Âże walczy siĂŞ do koĂąca,ale nadszedÂł dzieĂą ostatecznej klĂŞski Lucyny, OszukaÂła tylu ludzi,wyÂłudziÂła ogromne pieniÂądze,rozbiÂła rodziny,
NadszedÂł moment w ktĂłrym zwolennicy pCH powinni zÂłoÂżyĂŚ broĂą ,poddaĂŚ siĂŞ, i przyznaĂŚ siĂŞ do poraÂżki... to juÂż koniec
Constantin
Gość
« Odpowiedz #60 : Wrzesień 22, 2009, 21:36:25 »

Jednym sÂłowem caÂły projekt to wielka Âściema i nie mam juÂż Âżadnych wÂątpliwoÂści.
arteq
Gość
« Odpowiedz #61 : Wrzesień 22, 2009, 21:37:25 »

Nie przyznajÂą siĂŞ do poraÂżki - niektĂłrzy pomimo deklaracji poszli w zaparte.
strefa-niewyjasnionych
Gość
« Odpowiedz #62 : Wrzesień 22, 2009, 21:39:58 »

To byÂło straszne Smutny Nie dziwiĂŞ siĂŞ Âże LucynkĂŞ tak zatkaÂło... zaprasza ludzi do swojego domu prywatnego na sesje... £¿¹ w Âżywe oczy...A potem przychodzÂą z kamerami i jÂą oskarÂżajÂą... NiektĂłrzy ludzie sÂą okropni...

A caÂły meteriaÂł widaĂŚ Âże byÂł dobrze zmontowany, wycieli wiĂŞkszoœÌ, i poskÂładali najkorzystniejsze dla siebie fragmenty... BRAK OBIEKTYWIZMU... A na koĂącu jeszcze ten ojciec/ksiÂądz...  Chcieli pogr¹¿yĂŚ tÂą ,,sektĂŞ"

Jest mi bardzo Âżal P. Lucynki... NiektĂłrzy ludzie (dziennikarze) sÂą naprawdĂŞ okrutni.
SpotkaÂłem siĂŞ osobiÂście z P. LucynkÂą i wiem jaka jest z niej przesympatyczna osoba... Smutny
komandos040
Gość
« Odpowiedz #63 : Wrzesień 22, 2009, 21:41:23 »

PragnĂŞ tak zupeÂłnie po cichutku zauwaÂżyĂŚ, Âże sama rozmowa z LucynÂą vel Enki mogÂła byĂŚ wyciÂągniĂŞta z kontekstu...nie zmienia to jednak faktu, Âże z chĂŞcia zobaczĂŞ jak prezentuje siĂŞ pani dobrodziejka w zÂłocie i diamentach (a moÂże i koronĂŞ zamĂłwiÂła?)
DokÂładnie.UÂśmiech
Wiesz kolie juÂż do niej jadÂą, i inne ÂświecideÂłka, .
WkrĂłtce zazdroÂściĂŚ jej bĂŞdzie sama KrĂłlowa Elizabeth. DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2009, 21:41:55 wysłane przez komandos040 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #64 : Wrzesień 22, 2009, 21:44:43 »

Rozumiem Kamil Âże juz ciĂŞ nie zobaczymy na tym forum,skoroto juz koniec CoÂś JĂŞzyk

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
kamil771
Gość
« Odpowiedz #65 : Wrzesień 22, 2009, 21:45:07 »

To by³o straszne Smutny Nie dziwiê siê ¿e Lucynkê tak zatka³o... zaprasza ludzi do swojego domu prywatnego na sesje... £¿¹ w ¿ywe oczy...A potem przychodz¹ z kamerami i j¹ oskar¿aj¹... Niektórzy ludzie s¹ okropni...

A caÂły meteriaÂł widaĂŚ Âże byÂł dobrze zmontowany, wycieli wiĂŞkszoœÌ, i poskÂładali najkorzystniejsze dla siebie fragmenty... BRAK OBIEKTYWIZMU... A na koĂącu jeszcze ten ojciec/ksiÂądz...  Chcieli pogr¹¿yĂŚ tÂą ,,sektĂŞ"

Jest mi bardzo Âżal P. Lucynki... NiektĂłrzy ludzie (dziennikarze) sÂą naprawdĂŞ okrutni.
SpotkaÂłem siĂŞ osobiÂście z P. LucynkÂą i wiem jaka jest z niej przesympatyczna osoba... Smutny

To by³o straszne Smutny Nie dziwiê siê ¿e Lucynkê tak zatka³o... zaprasza ludzi do swojego domu prywatnego na sesje... £¿¹ w ¿ywe oczy...A potem przychodz¹ z kamerami i j¹ oskar¿aj¹... Niektórzy ludzie s¹ okropni...

Nie potrafisz przegrywaĂŚ!
-JesteÂś za sÂłaby
Brak Ci odwagi?!

kubraczek
Gość
« Odpowiedz #66 : Wrzesień 22, 2009, 21:48:00 »

Nie potrafisz przegrywaĂŚ!
-JesteÂś za sÂłaby
Brak Ci odwagi?!

z przykroœci¹ zauwa¿am, ¿e dla niektórych mo¿noœÌ komentowania pewnych rzeczy niemal na ¿ywo nastrêcza zbyt wielu problemów. Ja te¿ siê nieraz "podpalam", ale radzê zachowaÌ pewien "styl".
arteq
Gość
« Odpowiedz #67 : Wrzesień 22, 2009, 21:48:46 »

Zadali jej konkretne pytania dajac mozliwoœÌ odpowiedzi - £obos po prostu nie by³a w stanie "zgrabnie" wywin¹Ì siê z ju¿ wypowiedzianych s³ów i tyle. To, ¿e reporta¿ bêdzie na "niekorzyœÌ" pch by³o widaÌ po tytule i zapowiedzi - jednak w ¿aden sposób nie wp³ywa to na to, ¿e s³owa pad³y jakie pad³y - wp³acajcie oraz "nie chce pomóc to siê rozwiedŸ" - tak ie dawa³a porady.
Co do dominikanina - udzielaÂł ogĂłlnych rad - szczegĂłlnie zachĂŞcajÂąc do weryfikacji jako spsobie obrony przed manipulacjÂą - czyli do stosowania tego czego tak wiele osĂłb boi siĂŞ na tym forum.
strefa-niewyjasnionych
Gość
« Odpowiedz #68 : Wrzesień 22, 2009, 21:50:12 »

Kiedy Ci "dziennikarze" przyszli do Lucyny, i powiedzieli jej Âże sÂą dziennikarzami moÂżemy zobaczyĂŚ szybki montaÂż...
Kiedy Lucyna zaczyna siĂŞ broniĂŚ :
- Zobaczymy co bêdzie w 12 roku... TUTAJ PRZERYWAJ¡, i ZARAZ ZACZYNAJ¡ Z TEGO SAMEGO UJÊCIA, widz my¶li ¿e to jest ci±g³e.. natomiast widaæ ¿e co¶ wycieli... Lucyna mog³a powiedzieæ o wiele wiêcej.. ale zosta³o to WYCIÊTE...
Mam ten materiaÂł juÂż zgrany na komputer i teraz go oglÂądam... BRAK OBIEKTYWIZMU !!
komandos040
Gość
« Odpowiedz #69 : Wrzesień 22, 2009, 21:50:29 »

Ale "gromy" siĂŞ posypaÂły. DuÂży uÂśmiech
Brakuje tu teraz jeszcze naszej Kiary.UÂśmiech
Co do tego kanonika, to powiedzial tylko standardowÂą "reguÂłkĂŞ" o tych bytach co rabiÂą z ludÂźmi, i
ich metody dziaÂłania.
Tak naprawdĂŞ rozstrzygnie siĂŞ wszystko w roku 2011. UÂśmiech
kubraczek
Gość
« Odpowiedz #70 : Wrzesień 22, 2009, 21:52:01 »

Arteq temat weryfikacji oraz jego sposoby to juÂż osobny temat, sam zauwaÂżyÂłeÂś zapewne, Âże rozbieÂżnoÂści rozmĂłwcĂłw w sposobie postrzegania pewnych kwestii sÂą na tyle duÂże, Âże nie udaje siĂŞ jednoznacznie "zapodaĂŚ gotowca" - oczywiÂście nie powinno mieĂŚ to wpÂływu na relacje a takowy niestety ma. MrugniĂŞcie
Dry007
Gość
« Odpowiedz #71 : Wrzesień 22, 2009, 21:52:22 »

Mam krĂłtkie pytanie ... czy jest podstawa po tym reportaÂżu, Âże okreÂślenie "sekta" dotyczy teÂż mnie.
Reszta mnie jakoÂś maÂło obchodzi bo wiem swoje i nie potrzebuje osĂłb 3 do tÂłumaczenia mi na czym polega Âżycie.
arteq
Gość
« Odpowiedz #72 : Wrzesień 22, 2009, 21:53:14 »

BRAK OBIEKTYWIZMU !!
Czy brakiem obiektywizmu wytÂłumaczysz niektĂłre wÂątpliwej jakoÂści porady ÂŁobos? - np. "rozwiedÂź siĂŞ" czy "zablokuj konto Âżonie"?
kubraczek
Gość
« Odpowiedz #73 : Wrzesień 22, 2009, 21:54:22 »

Mam krĂłtkie pytanie ... czy jest podstawa po tym reportaÂżu, Âże okreÂślenie "sekta" dotyczy teÂż mnie.
Reszta mnie jakoÂś maÂło obchodzi bo wiem swoje i nie potrzebuje osĂłb 3 do tÂłumaczenia mi na czym polega Âżycie.

a czujesz siĂŞ sekciarzem?
Dry007
Gość
« Odpowiedz #74 : Wrzesień 22, 2009, 21:56:37 »

hm czuje siĂŞ kimÂś WiĂŞkszym ;P
Ale to ja lubiĂŞ decydowaĂŚ kim jestem, a nie pozwalam manipulowaĂŚ sobÂą bez swojej zgody.

pzd Maciej
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: