strefa-niewyjasnionych
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #75 : Wrzesieñ 22, 2009, 21:56:41 » |
|
EWIDENTNIE widaæ ¿e wycieli rozmowê z Lucyn± pod koniec, S¡ TAM CIÊCIA... WIDAÆ ¯E SIÊ BRONI£A, ale tego ju¿ nie pokazali... CO do tego np. "rozwied¼ siê" czy "zablokuj konto ¿onie" - nie znamy ca³ej historii... to co przekaza³a nam TV by³o tylko wycinkiem tego co chcieli nam pokazaæ...
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #76 : Wrzesieñ 22, 2009, 21:57:00 » |
|
BRAK OBIEKTYWIZMU !!
Czy brakiem obiektywizmu wyt³umaczysz niektóre w±tpliwej jako¶ci porady £obos? - np. "rozwied¼ siê" czy "zablokuj konto ¿onie"? Arteq, takie porady, mia³y ju¿ miejsca na sesjach naszej cudotwórczyni. Wiesz, Lucynka jest s³aba, wiec enki, broni ja wszelkimi sposobami. I tak to te¿ wypad³o, odpowiadaj±c dziennikarzom.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #77 : Wrzesieñ 22, 2009, 21:58:35 » |
|
Arteq, czy kto¶ próbowa³ manipulowaæ Twoimi "dobrami" materialnymi? Daj telefon do ¿ony, ja jej podpowiem jak dzialaæ w podobnych przypadkach... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
kubraczek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #78 : Wrzesieñ 22, 2009, 21:58:54 » |
|
hm czuje siê kim¶ Wiêkszym ;P Ale to ja lubiê decydowaæ kim jestem, a nie pozwalam manipulowaæ sob± bez swojej zgody. czyli po co s³uchasz nagabywania innych ludzi? jeste¶my tym kim chcemy byæ, tym kim jeste¶my...no chyba ¿e¶ sekciarz jaki¶ zawziêty co to nawet nie wie, ¿e do sekty przynale¿y...no wydaj siê w koñcu
|
|
|
|
|
|
|
t0m3k12
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #79 : Wrzesieñ 22, 2009, 21:59:08 » |
|
Hahahah, mo¿e jaki¶ program nowy powtanie
Cheops-smile show
¦miaæ siê z was chce hah:D
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #80 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:01:44 » |
|
hm czuje siê kim¶ Wiêkszym ;P Ale to ja lubiê decydowaæ kim jestem, a nie pozwalam manipulowaæ sob± bez swojej zgody. czyli po co s³uchasz nagabywania innych ludzi? jeste¶my tym kim chcemy byæ, tym kim jeste¶my...no chyba ¿e¶ sekciarz jaki¶ zawziêty co to nawet nie wie, ¿e do sekty przynale¿y...no wydaj siê w koñcu No to fajnie tylko ja lubiê chodziæ do s±du, tak jak ty chyba lubisz ogl±daæ TVP wiêc widzisz robimy co chcemy A co do opinii innych ka¿dy ma prawo takowe mieæ ..
|
|
|
|
|
|
|
kubraczek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #81 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:02:20 » |
|
¦miaæ siê z was chce hah:D
a to dla czego? co w tym ¶miesznego, ¿e niektórym z tutaj obecnych zadano cios, ¿e podkopano w jakim¶ tam stopniu fundamenty ich wiary? No chyba ¿e ¶miejesz siê z nat³oku i szybko¶ci zapodawanych komentarzy....
|
|
|
|
|
|
|
kubraczek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #82 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:04:19 » |
|
No to fajnie tylko ja lubiê chodziæ do s±du, tak jak ty chyba lubisz ogl±daæ TVP wiêc widzisz robimy co chcemy A co do opinii innych ka¿dy ma prawo takowe mieæ .. e tam, wcale nie lubiê (i raczej nie ogl±dam), z t± opini± to siê zgadzam....
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #83 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:06:04 » |
|
Arteq, czy kto¶ próbowa³ manipulowaæ Twoimi "dobrami" materialnymi? Daj telefon do ¿ony, ja jej podpowiem jak dzialaæ w podobnych przypadkach... Nie rozumiem co chcesz do mnie powiedzieæ. No i o jak± zonê Ci chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #84 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:06:18 » |
|
Parafrazuj±c. Enki znowu stan±³ na wysoko¶ci zadania, i obroni³ resztki energii Lucyny, jako zuzytego medium. Musi zachowaæ ± , do kolejnych "wa¿nych" sesji, na przysz³o¶æ, by nas wkrótce zaszokowaæ i zadziwiæ, nasza "niewiar±". Ciekawe co na to NORAD oraz P51.
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #85 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:07:45 » |
|
E tam czas ju¿ ten padó³ opu¶ciæ i na Marsa ruszaæ .... tam jest chocia¿ przyjazny klimat.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #86 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:12:34 » |
|
Niesamowita jest moc telewizji - niektórzy wierz± w 100% to co na przekazuje
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2009, 22:12:50 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
memphis
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #87 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:12:49 » |
|
Nooo i co dalej ?
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #88 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:13:38 » |
|
Tak i dziêkujê TVP2 za to ¿e dzisiaj 50 osób z forum mog³o siê spotkaæ.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #89 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:14:12 » |
|
Nooo i co dalej ?
Dalej........odejd± pieniacze i sceptycy a ci co pozostan± bêd± ¿yæ d³ugo i szczê¶liwie ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tak i dziêkujê TVP2 za to ¿e dzisiaj 50 osób z forum mog³o siê spotkaæ.
Te¿ to zauwa¿y³e¶ mysla³am ¿e przekroczymy te magiczne 51 ''Scali³em posty.'' Janusz.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2009, 22:55:53 wys³ane przez janusz »
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Dry007
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #90 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:16:33 » |
|
Nooo i co dalej ?
Dalej........odejd± pieniacze i sceptycy a ci co pozostan± bêd± ¿yæ d³ugo i szczê¶liwie Lepiej mieæ jednego przyjaciela ni¿ wielu znajomych.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #91 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:17:08 » |
|
Niesamowita jest moc telewizji - niektórzy wierz± w 100% to co na przekazuje Proszê o wyja¶nienie który z pokazanych obrazów/przekazanych s³ów by³y fa³szywe i nie istniej±ce? Ciekawy sposób obrony - z³apana za rêkê mówi - to nie moja rêka.
|
|
|
|
|
|
|
kubraczek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #92 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:17:50 » |
|
Dalej........odejd± pieniacze i sceptycy a ci co pozostan± bêd± ¿yæ d³ugo i szczê¶liwie toæ mi powia³o kolejna skrajno¶ci±, o ile do pieniaczy siê przychylam to je¿eli chodzi o sceptyków...ehh przecie¿ dziêki nim mamy wiêkszy/pe³niejszy obraz zagadnieñ, które roztrz±samy. Wiele rzeczy na które by¶my nie wpadli to w³a¶nie Oni nam "dostarczaj±" ( o ile sami nie popadaj± w fanatyzm)
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #93 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:18:22 » |
|
Niesamowita jest moc telewizji - niektórzy wierz± w 100% to co na przekazuje Proszê o wyja¶nienie który z pokazanych obrazów/przekazanych s³ów by³y fa³szywe i nie istniej±ce? Ciekawy sposób obrony - z³apana za rêkê mówi - to nie moja rêka. Arteq, a ogl±da³e¶ kiedy¶ telewizjê z zamkniêtymi oczami ?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #94 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:19:19 » |
|
Chciêli pokazaæ sektê-i pokazali.
Wa³kowali¶cie ju¿ moi drodzy t± kwestiê parê dni temu na forum i chyba inne by³y spostrze¿enia czy PCh jest sekt±.
Bezczelnej manipulacji to by³ przyk³ad.
Mecz jednej dru¿yny przeciwko osamotnionemu bramkarzowi,któremu spêtano rêce.
Jednak wyrok zapad³ wcze¶niej-dziennikarz dobrze wykona³ zlecenie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #95 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:19:55 » |
|
Nie, jak przymykam oczy to jako¶ dziwnie wy³apujê tylko foniê.
Kocie - i jak nadal bêdziesz twierdzi³ ¿e £obos/samcio nie nawo³uj± do datków? Czy¿ nie posuwaj± sie nawet dalej "doradzaj±c" rozwody i blokady kont gdyby ma³¿onek nie chcia³ byc hojnym "datkowo"?
Tytu³ móg³ powstaæ pó¼niej - po zebraniu materia³ów. Gdyby "bramkarz" mia³ rzetelne i uczciwe argumenty zmia¿d¿y³by ich.
No i zrobiono bezp³atn± ogólnopolsk± reklamê "cudownego" leku - jak sami widzieli¶my/s³yszeli¶my pomaga na wszystko i wszêdzie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2009, 22:23:31 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #96 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:20:26 » |
|
Kto ja nik mnie za nic nie z³apa³ i nie mam zamiaru nawet na ten temat dyskutowaæ.Stwierdzi³am tylko fakt
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Dry007
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #97 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:21:05 » |
|
Chciêli pokazaæ sektê-i pokazali.
Wa³kowali¶cie ju¿ moi drodzy t± kwestiê parê dni temu na forum i chyba inne by³y spostrze¿enia czy PCh jest sekt±.
Bezczelnej manipulacji to by³ przyk³ad.
Mecz jednej dru¿yny przeciwko osamotnionemu bramkarzowi,któremu spêtano rêce.
Jednak wyrok zapad³ wcze¶niej-dziennikarz dobrze wykona³ zlecenie.
No i o to mi chodzi .... cdn
|
|
|
|
|
|
|
kubraczek
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #98 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:21:25 » |
|
jeszcze tutaj nie pad³o ¿adne konkretne spostrze¿enie na temat mo¿liwo¶ci udowodnienia PCh dzia³alno¶ci jako sekta
|
|
|
|
|
|
|
Dry007
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #99 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:22:43 » |
|
jeszcze tutaj nie pad³o ¿adne konkretne spostrze¿enie na temat mo¿liwo¶ci udowodnienia PCh dzia³alno¶ci jako sekta
Jutro sekt± bêdzie inne forum z interneu.
|
|
|
|
|
|
|
|