Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 10, 2025, 13:07:57

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Magazyn Ekspresu ReporterĂłw - sekta En-ki  (Przeczytany 192342 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #175 : Wrzesień 24, 2009, 20:44:49 »

MiÂłe panie Kiaro i Ptaku Chichot o takich sprawach powinnyÂście rozmawiaĂŚ na priv,bo pozostawiacie niedomĂłwienia ,a my nie wiemy o co chodzi ( no dobra ja nie wiem o co chodzi) Czy chcecie Âżeby mi "pypeĂŚ" na jĂŞzyku wyrĂłsÂł z ciekawoÂści  Szok  Kim jest teraz Enki tu na Ziemi  Z politowaniem Powiedzcie proszĂŞ jestem ciekawa DuÂży uÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
memphis
Gość
« Odpowiedz #176 : Wrzesień 24, 2009, 20:46:10 »

Dokladnie ! Mnie tez to dosyc zaciekawilo...
Kiara
Gość
« Odpowiedz #177 : Wrzesień 24, 2009, 20:46:24 »

Skoro wiesz   Ptaku , to po co pytasz? On , On , cala dzielna "zaloga" jest na ziemi, by moc dokonac transformacji siebie w IV wymiar.
Ten czas jest wyjatkowy , tak wiec wszystko jest wyjatkowe , nawet wcielenia tych Energii. Wszyscy sa cudowni w swojej nieporadnosci borykania sie z przecietnoscia losu. Anonimowosc jest celowa i niech tak narazie zostanie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. I widzisz co narobiles Ptaku? Mnie nie wolno o tym mowic, zapytajcie P. Lucyne, moze Ona wie i powie.
A jezeli nie , musimy poczekac na wlasciwy czas,a na pypcia polecam jaskolcze ziele..  MrugniĂŞcie UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2009, 20:52:02 wysłane przez Kiara » Zapisane
Constantin
Gość
« Odpowiedz #178 : Wrzesień 24, 2009, 20:50:52 »

Kiaro a skÂąd masz informacje Âże En-ki siĂŞ inkarnowaÂł?
Posiadasz na to jakieÂś dowody?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #179 : Wrzesień 24, 2009, 20:53:25 »

Kiaro a skÂąd masz informacje Âże En-ki siĂŞ inkarnowaÂł?
Posiadasz na to jakieÂś dowody?

Chociaz Ty odpusc sobie z dowodami. A co bys chcial zebym przedstawila jako dowod ze to On?
Co dla Ciebie bylo by wiarygodnym dowodem?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2009, 20:55:14 wysłane przez Kiara » Zapisane
Constantin
Gość
« Odpowiedz #180 : Wrzesień 24, 2009, 20:55:22 »

Przynajmniej powiedz skÂąd posiadasz takie sensacyjne informacje?
Kiara
Gość
« Odpowiedz #181 : Wrzesień 24, 2009, 20:59:35 »

Przynajmniej powiedz skÂąd posiadasz takie sensacyjne informacje?

Alez od Niego , ale nie tylko od niego, rowniez od Myslicieli  i jeszcze cos  wiem iz to jest 100% prawda.
Ale udowodnic? Teraz tego sie nie da, zreszta po co? Zakonczmy juz ten temat prosze.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Energia moze byc wcielona na ziemi , zyc normalnym zyciem, nie znac swojej tozsamosci energetycznej ( bo moze miec taki plan przed urodzeniowy) , a ta czesc nie wcielona moze sie normalnie kontaktowac z ludzmi. Moze uzywac swoich dawnych imion , a moze do kontaktu przybrac zupelnie nowe.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2009, 21:03:17 wysłane przez Kiara » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #182 : Wrzesień 24, 2009, 21:05:36 »

Ty nikogo nie sÂłuchasz.Ty tylko mĂłwisz to,co chcesz aby inni sobie przyswoili.

A ty drogi kolego kogo sÂłuchasz? Âśmiem przypuszczaĂŚ, Âże nieraz gÂłosu rozsÂądku, ale oprĂłcz tego jest jeszcze pewnie ktoÂś komu bezgranicznie, bez cienia wÂątpliwoÂści ufasz, sÂłuchasz, wierzysz.
Nawet po tak ekscytujÂącym, nie pozbawionym wielu wad programie twoja wiara nie zmalaÂł, ale liczysz, Âże innych wiara zmaleje i Âże uwierzÂą w TwojÂą jedynÂą, pewna i niezachwiana wiarĂŞ? Czy Âładnie tak?

Kogo sÂłucham?
Niemal wszystkie Wasze posty czytam i z pokor¹ ich zawartoœÌ w wiêkszoœci przyjmujê.

UczĂŞ siĂŞ i czasem skromnie coÂś wtrÂącĂŞ.

Nie mogĂŞ jednak biernoÂści pozostawiĂŚ pole,gdy krzywda innym jest czyniona.

Standardem na tym forum jest wyraÂżanie opinii na temat osĂłb bezbronnych-ÂżerujÂąc na ich nieobecnoÂści.
I jest tu persona,ktĂłra ma poÂżywkĂŞ w takich sytuacjach.

Nigdy nie pogodzĂŞ sie z moralnoÂściÂą takowÂą,bo to absurd aby takie zachowania tolerowaĂŚ

zwÂłaszcza,gdy pod pÂłaszczykiem KoÂścioÂła naszego Katolickiego rosnÂą.

Skandalowi mĂłwiĂŞ NIE!!!

Zastanawia mnie,czy z racji kamiennego serca siĂŞ tak ma,czy z angaÂżu to wynika?
Constantin
Gość
« Odpowiedz #183 : Wrzesień 24, 2009, 21:10:56 »

Kiaro nie wiedziaÂłem Âże masz kontakt z En-ki.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #184 : Wrzesień 24, 2009, 21:13:17 »

Kiaro nie wiedziaÂłem Âże masz kontakt z En-ki.

Ja tez dlugo nie wiedzialam iz to On.

Zycze mu wszystkiego najlepszego , ale prosze z daleka odemnie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2009, 21:14:50 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #185 : Wrzesień 24, 2009, 21:20:07 »

Cytat: Kiara
Mogla bym , ale wstrzymam sie narazie z dalsza informacja do wlasciwego czasu, wowczas  ta informacja nie bedzie  traumatyczna dla niektorych ludzi.

Kiaro, wierzaj mi Âże te informacje nikomu traÂłmy nie przysporza. ÂŚmiaÂło moÂżesz klikaĂŚ co wiesz w tym temacie.

Mnie nie wolno o tym mowic

Szok
A któ¿ to, lub co zabrani Ci tego, wszak wyjawisz tylko "prawdê", której z niecierpliwoœci¹ wyczekujemy.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
ptak
Gość
« Odpowiedz #186 : Wrzesień 24, 2009, 21:25:46 »

MiÂłe panie Kiaro i Ptaku Chichot o takich sprawach powinnyÂście rozmawiaĂŚ na priv,bo pozostawiacie niedomĂłwienia ,a my nie wiemy o co chodzi ( no dobra ja nie wiem o co chodzi) Czy chcecie Âżeby mi "pypeĂŚ" na jĂŞzyku wyrĂłsÂł z ciekawoÂści  Szok  Kim jest teraz Enki tu na Ziemi  Z politowaniem Powiedzcie proszĂŞ jestem ciekawa DuÂży uÂśmiech

Chanell, skoro Kiara zaczĂŞÂła temat inkarnacji Enkiego publicznie, sÂądziÂłam, Âże rozmowa o nim jest juÂż moÂżliwa.
Jednak Âźle sÂądziÂłam, no i przykro mi z powodu Twego pypcia …  DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam  UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #187 : Wrzesień 24, 2009, 21:27:01 »

Dariusz , juz napisalam , nie czas , ja to wiem i nic na to nie poradze.
 Skoro On sam nie chce tej idetyfikacji , ja moge wspomniec ze jest , ale nie moge powiedziec , kto , bo nie moge tego udowodnic.
Tak wiec musimy poczekac.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
niepozorny
Gość
« Odpowiedz #188 : Wrzesień 24, 2009, 21:39:10 »

Witaj arteq.
Widzę że Twoją domeną jest nie zostawić na niczym "suchej nitki".Przyjmijmy jak twierdzisz ze Łobos nie ma racji a Pch i MF to bajka.Co Ty możesz zaproponować na 2012 rok -może uruchomisz słońce na 24 cykl żeby nie bylo burzy magnetycznej?
Pozdrawiam
Niepozorny
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2009, 21:47:32 wysłane przez niepozorny » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #189 : Wrzesień 24, 2009, 21:43:23 »

Witaj niepozorny UÂśmiech o kim myslisz ?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2009, 21:43:57 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
niepozorny
Gość
« Odpowiedz #190 : Wrzesień 24, 2009, 21:45:37 »

Witaj
MyÂśle o arteq.
Pozdrawiam cale forum
arteq
Gość
« Odpowiedz #191 : Wrzesień 24, 2009, 21:48:23 »

CoÂś czujĂŞ przez majty, Âże Kiara moÂże obstawiaĂŚ Ratzingera...

edit: nie, mojÂą domenÂą jeÂżeli juÂż jest rozsÂądnie podchodziĂŚ do zagadnienia, obserwowaĂŚ efekty. JeÂżeli nie zgadzasz siĂŞ z tym co pisĂŞ - ÂśmiaÂło, byle krytyka byÂła konkretna.

Jakim mam pomys³ na 2012? Nie ró¿ni¹cy siê od pomys³u na 2009, 2010, 2011 i 2013, 2014... StaraÌ siê ¿yÌ jak najlepiej potrafiê.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2009, 21:51:11 wysłane przez arteq » Zapisane
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #192 : Wrzesień 24, 2009, 22:07:27 »

Gdzie ten podpis?!... Czy nogi Ci siĂŞ z rĂŞkoma zaplÂątaÂły?!..

Jeszcze nie.Staram sie unikac czytania postow sPhirow,bo maja taka
wartosc poznawcza i sprawcza,ze po nich juz tylko na drzewach sie
hustac i bebnic w klatke z piersiami.

kot
Gość
« Odpowiedz #193 : Wrzesień 24, 2009, 22:11:10 »

Arteq!!

Jeœli to jest ¿ycie na wzór "jak najlepiej potrafiê"-nienawiœÌ i niezgodê promuj¹cy-to nie gratuluje ale

wspó³czujê mocno nie Tobie ale duszy Twojej,bo TY nie masz przysz³oœci- mimo zarozumia³oœci o swej

wartosci.To dusza Twoja z problemem siĂŞ mierzy -ma problem  z TobÂą,bo jej rozwĂłj zatrzymaĂŚ siĂŞ musi.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 25, 2009, 07:43:15 wysłane przez kot » Zapisane
niepozorny
Gość
« Odpowiedz #194 : Wrzesień 24, 2009, 22:18:48 »

Witaj arteq
Ja Ciebie nie krytykuje,tylko chcĂŞ CiĂŞ prosiĂŚ-zasugerowaĂŚ wiĂŞkszy obiektywizm przy poruszanych zagadnieniach. UÂśmiech

Niepozorny

t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #195 : Wrzesień 24, 2009, 22:21:14 »

ave satan
Silver
Gość
« Odpowiedz #196 : Wrzesień 24, 2009, 22:48:37 »

Prawdziwy Enki inkarnowal w naszych czasach ( pisalam juz o tym), musial i chcial, by nie byc uwiezionym w zamykajacym sie III wymiarze.  Nie wiem czy kiedykolwiek komukolwiek powiedzial o tym, ale jest to fakt , ktory kiedys ujrzy swiatlo dzienne.

Kiaro.
Ale co mnie interesuje Enki i jego inkarnacje !
Niech sobie bĂŞdzie kim chce i to jego problem.
Nawet gdybym siĂŞ dowiedziaÂł, Âże Enki to prez.Obama, PapieÂż, czy ktokolwiek, to czy ta informacja  coÂś zmieni ? Co zmieni ?, HĂŞ ?
KaÂżdy odpowiada za siebie, za swĂłj byt i tyle !
Chyba, Âże Pan Enki przybyÂł tu, poniewaÂż wie, Âże : nasza planeta zostaÂła juÂż dawno  sprzedana obcym i za chwilĂŞ obcy tu wkroczÂą, ba juÂż dawno tu sÂą i  teraz wreszcie  obudziÂło siĂŞ w nim ''serce'' i moÂże prĂłbuje coÂś zrobiĂŚ ?
Mnie nie intersuje  kto jest kto i jakie tam ma on problemy ( bo zostaÂł uwiĂŞziony w III wymiarze, czy gdzieÂś ), tylko interesuje mnie co robi i w imiĂŞ czego robi.
Jak pwiedzia³ Winter , nie liczy siê iloœÌ pracowników, tylko jakoœÌ i tego co mog¹ oni uczyniÌ !
A co moÂże uczyniĂŚ Enki ?
Ma za swoimi plecami kilka potĂŞÂżnych cywilizacji, ktĂłre opanowaÂły ten Âświat juÂż dawno.
Gdzie byÂł wtedy gdy rzÂądy Âświatowe sprzedawaÂły z premedytacjÂą  Planete ZiemiĂŞ ?
Nawet teraz jak piszĂŞ ten post, to czuje, Âże ''cieĂą'' przy mnie stoi.
WiĂŞc co mnie obchodzi Enki, obchodzi mnie moja ÂścieÂżka mocy, bo jak jÂą nie odnajdĂŞ to zabiorÂą mnie na ''gadzi pokÂład''.
Nikt nikogo nie krzywdzi, jak robisz tak masz.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2009, 22:55:15 wysłane przez Silver » Zapisane
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #197 : Wrzesień 24, 2009, 23:01:10 »

Ja jestem w trzecim wymiarze. Aktualnie w drugiej gĂŞstoÂści, ale niedÂługo przejdĂŞ do czwartej gĂŞstoÂści, a wymiar zmienie na szĂłsty jak mi czwarty zbrzydnie.

MrugniĂŞcieMrugniĂŞcie
kot
Gość
« Odpowiedz #198 : Wrzesień 24, 2009, 23:05:22 »

No to SIUP!! na g³ówkê. Uœmiech Uœmiech
Silver
Gość
« Odpowiedz #199 : Wrzesień 24, 2009, 23:05:47 »

Ja jestem w trzecim wymiarze. Aktualnie w drugiej gĂŞstoÂści, ale niedÂługo przejdĂŞ do czwartej gĂŞstoÂści, a wymiar zmienie na szĂłsty jak mi czwarty zbrzydnie.

MrugniĂŞcieMrugniĂŞcie

Powiedz to lepiej dzieciom na osiedlowym podwĂłrku, kim  jesteÂś i gdzie jesteÂś, moÂże Ci uwierzÂą.
Chyba, Âże jesteÂś internetowym trolem, ktĂłry tu przypadkiem trafiÂł i chce obwieÂściĂŚ Âświatu, Âże istnieje.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2009, 23:07:50 wysłane przez Silver » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: