Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:26:28

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Do¶wiadczenia paranormaine i weryfikowanie ich ;)  (Przeczytany 15152 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Wrzesieñ 27, 2009, 11:38:10 »

ni ktokolwiek inny pozbawi dostêpu do informacji, lecz sam informator, który ich nie przeka¿e.
PHIRIOORI, je¿eli podj±³e¶ siê zadania przekazania pewnych informacji, które maj± na celu poszerzenie ¶wiadomo¶ci u niektórych, to tylko Ty jeste¶ odpowiedzialny za wykonanie tego zadania.

Sprawa jest BARDZO PROSTA.
jesli siê czego¶ PODJ¡£EM - to na swoich warunkach.

nie musze tego robiæ tutaj. I wierz mi ¿e nie ograniczam siê do tego forum.

¦wiat jest du¿y - nie musze rzucac pere³ przed wieprze. Bo daleko mi do syzyfa.. duzo dalej ni¿ mo¿e wygl±daæ..  Mrugniêcie Przy ca³ym szacunku dla Grona Wspania³ych osób tutaj!

Skoro wieprze i tak nic nie s³ysz± i nie widz±.. mozemy porozmawiaæ w innym otoczeniu
ni¿ breja ich wierzgaj±cych kopyt.

Z informacji, które podajê.. na starcie korzysta oko³o 260-300 tysiêcy odwiedzaj±cych dziennie.
(bezpo¶rednio zewnetrznie). A jest jeszcze wewnêtrzny przekaz U¶miech

Prezentacja równoleg³ych  statystyk mniej znanego portalu jest zamierzona. Nie jedyny.
Manipulowane  jest wyj¶cie tylko z jednej mojej klawiatury Du¿y u¶miech Lubiê patrzeæ do czego doprowadza ICH pró¿ne poczucie ilo¶ciowej wiêkszo¶ci. I kontroli. Niech ¶nia swój slodki sen.
bo na podstawie tych zachowañ predefiniowana jest planeta pobytu i dojrzewania tych dusz. Te, które ci±gn± w dó³ - zostan± poci±gniête od do³u Mrugniêcie
O ile wogóle zachowane zostanie ich kontinuum.
I ja sobie to studiujê ..jak ta predefinicja funkcjonuje. Praca poznawcza - bardzo pouczaj±ca!

Wiesz gdzie mnie znale¼æ - jesli masz niedosyt mojej wiedzy.
Masz szanse na zni¿ki lub nawet darmowy abonament.

Ja postanowi³em jakis czas temu mniej siê tu udzielaæ  w zwi±zku z panuj±cymi normami komunikacji... ale na zasadzie inercji.. jeszcze mnie widaæ tu wiêcej ni¿ mnie tu jest

« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 27, 2009, 12:03:12 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Wrzesieñ 27, 2009, 12:27:00 »

Cytat: PHIRIOORI
Masz szanse na zni¿ki lub nawet darmowy abonament.

A ja naiwnie s±dzi³am, ¿e we Wszech¶wiecie WIEDZA jest za darmo. Choæ na tej planecie trzeba p³aciæ …
Dziêki za szanse na zni¿ki, ale g³ównym ogranicznikiem jest zbyt techniczny jêzyk. My¶lê, ¿e nie tylko dla mnie.
Wiêkszo¶æ przekazu odbieraæ muszê intuicyjnie …  U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Wrzesieñ 27, 2009, 12:52:40 »

pro¶ba do moda, by ten tu offtop : od postu 59 przenie¶æ do w±tku
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3577.0

A ja naiwnie s±dzi³am, ¿e we Wszech¶wiecie WIEDZA jest za darmo. Choæ na tej planecie trzeba p³aciæ …
ja te¿. Ale mialem paranormalne do¶wiadczenie!

..i okaza³o siê..

¿e trzeba p³aciæ! To taki jêzyk WYRA¯ANIA SZACUNKU dla cudzej pracy.
Choæ wielu bierze za nie swoj± robotê.. pszczo³y miód zrobi³y - a kto inkasuje?

Dziêki za szanse na zni¿ki, ale g³ównym ogranicznikiem jest zbyt techniczny jêzyk.
Jêzyk okre¶la odbiorców grono.. masz tu pewne pole do popisu i powodowania zmian
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 27, 2009, 12:58:37 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Pa¼dziernik 17, 2009, 13:30:52 »

w zwiazku z t± mysla ptaka< kontynuuje relacjê pewnych historii,
które przypomnia³y mi sie po wys³uchaniu audycji Barbary Choroszy:
projekt Camelot, cz.II (z drugiej sekwencji),
faktów,bêdacych rozwiniêciem relacji podanej tutaj<:

to zaczynam rozwijaæ chronologicznie o wspomnianych wy¿ej do¶wiadczeniach z roku 2009..
Ad.1.
Przypominaj± mi siê dwie sytuacje odno¶nie tej projekcji z zewn±trz:
Za ka¿dym razem by³ to kontakt z.. jakbytonazwac.. z istot±/bytem,
podczas którego byt ów by³ bardzo 'agresywny magicznie' (to rodzaj niematerialnego ataku).
Jak to wyglada³o?
Otó¿ Energia ta wypuszcza³a takie energetyczne poruszaj±ce siê bardzo szybko "macki",
które by³y ukierunkowane na cel ... cel w moim ciele fizycznym tj. na niefizyczny odpowiednik organów fizycznych.

I to by³y dwie akcje: je
a) jedna na serce,
b) druga na bardzo konkretne miejsce w mózgu*.

Ad1.a.
To by³ aprzedziwna rzecz, bo za tym dzia³aniem kry³a siê jaka¶ intencja "zakotwiczenia" siê "czego¶" w moim sercu, jak równie¿ ukierunkowanie na "manipulacjê (czy kontrolê) moim wewnêtrznym czasem/rytmem.

I to by³o fizycznie odczuwalne.. ta energia. Co dziwne, otrzyma³em wówczas szereg zapisów dezorientuj±cych, w które ta energia by³a "ubrana".. by³a jaka¶ jazda aztecka z wyrywaniem serca (mojego serca). Ja pierwotnie pomymy¶la³em wówczas nawet, ¿e to mo¿e feedback z pola jakich¶ "moich" onegdajszych uczynków.. Potem przysz³a interpretacja o tym, ze azteckie przedstawienia s± nieprawd±, w sensie ¿e symbolicznie pokazuj± ten proces, który przechodzi³em i ze tam chodzi³o o co¶ ca³kiem innego.   ..ale to by³o tak w³a¶nie zrobione, ¿ebym tak pomy¶la³.

Ad1.b.
I tutaj , zeby to przedstawiæ.. muszê zachaczyæ o technologiê opart± na kryszta³ach, ale i optyce.
Nie wchodz±c w szczegó³y, zna³em t± technologiê dziêki do¶wiadczeniu jeszcze wczesniejszemu(ale nie to jest celem niniejszej opowie¶ci),
wiêc przygotowa³em co¶ jakby duplikat mnie samego o sporym zagêszczeniu, i sprzêga³em duplikata - nie siebie... z t± technologi± krystalo-optyczn±. By³a to postaæ stworzona jako projekcja mnie samego zbudowana z podstawowej substancji. nazywam to 'magiczny zwiadowca'.

I to by³a ta druga agresja wówczas.. ukierunkowana na co¶ co jest pomiedzy pó³kulami mózgowymi.. nie wiem dokladnie: przysadka lub szyszynka.

..i to co¶.. ta Energia/byt.. równiez w formie macki.. równie¿ bardzo nagle i niespodziwanie wypusci³o sie w to w³a¶nie miejsce... i co ciekawe, tym razem nie po to by "siê zakotwiczyæ", ale wyje¶æ.. po prostu ze¿reæ te organy. To by³o niessamowite. I ciekawe równie¿, ¿e nie odró¿nia³a projekcji(odbicia) od orygina³u. Ja oniemia³em, gdy to zobaczy³em. To by³o, jak precyzyjna chirurgiczna operacja wyciêcia przysadki/szyszynki.

Przy tym wszystkim nie by³o odczucia, ¿e ta energia jest czym¶ ¿ywym. By³o to odbiór takie, ¿e te dzia³ania sa raczej efektem paniki, próby ratowania 'czego¶' za wszelk± cenê, kosztem mojego ¿ycia.
Ale to co mi³obybyæ uratowane - to nie ¿ycie... to jaki¶ program raczej. Jaki¶ sztuczny egregor.

Ta energia bywa obecna na forum. raczej jako go¶æ - ni¿ zarejestrowany u¿ytkownik. Choæ ma dostêp i do kilku zarejestrowanych u¿ytkowników, przez których mo¿e dzia³aæ niejako ponad ich wol±. oni nie wiedz± tego wówczas, ¿e s± narzêdziem tylko.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 17, 2009, 13:35:35 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: