Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 04, 2025, 20:40:41

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: aura  (Przeczytany 15331 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sqnik
Gość
« : Październik 23, 2009, 11:11:27 »

siemka mam takie pytanie, zna ktos sie na aurach ?
ostatnio jakis koles powiedzial ze mam ciemnÂą aure... troche sie zdziwilem
co to oznacza?
Thotal
Gość
« Odpowiedz #1 : Październik 23, 2009, 11:30:15 »

Powody mog¹ byÌ ró¿ne...

MoÂżesz dÂługo przebywaĂŚ w niedpowiednim miejscu (cieki wodne, szkodliwa strefa geopatyczna)
MoÂżesz doznawac dÂługotrwaÂłego stresu, strachu, braku oparcia w ÂśrĂłd najbliÂższych.
MoÂżesz naduÂżywaĂŚ ( uÂżywek)
MoÂżesz byĂŚ chory i nie zdawaĂŚ sobie z tego sprawy.

Ciemna aura. to Ÿle funkcjonuj¹ca energia w ciele i wokó³ niego, otwieraj¹ca mo¿liwoœÌ wycieku poprzez nieszczeln¹ pow³okê ochronn¹.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
sqnik
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 25, 2009, 16:25:32 »

-.-
zawsze myslalem ze mam jasna wielka aure przez uczynki ktore robie, jestem pomocny itd...
fakt mam skrecona kostke w kolanie... ale czy to choroba?
fakt uzywam roznych uzywek...
:S
Torton
Gość
« Odpowiedz #3 : Październik 25, 2009, 16:45:23 »

Sqnik ja nie wiem czy osoba ktĂłra Ci to powiedziaÂła mĂłwiÂła prawdĂŞ. Zapytaj jÂą aby dokÂładnie opisaÂła Ci "tÂą ciemnÂą aurĂŞ" ktĂłra widziaÂła.

Ja swoj¹ aurê widzieÌ umiem po chwili skupienia ale ¿adnych specjalnych kolorów nie rozró¿niam. U innych ludzi idzie mi trudniej z tym. Jeszcze jakoœ nigdy nie zdarzy³o mi siê abym widzia³ coœ "kolorowego" b¹dŸ "czarnego" zawsze jest to przezroczysta pow³oka. Kilka razy widzia³em aurê wokó³ g³owy i jest o wiele bardziej oddalona ni¿ przy reszcie cia³a. Ale kolorów jak do tej pory ¿adnych.

Trudno mi stwierdziĂŚ czy w ogĂłle istniejÂą kolory w aurze skoro ich nie widzĂŞ. Wiem moÂżliwe Âże nie jestem aÂż na tyle spostrzegawczy ale to juÂż byÂło kilka razy i dosÂłowny brak tych barw o ktĂłrych wielu pisze.

Sqnik polecam moj¹ sprawdzon¹ metodê, uwierz a pomo¿e(mi pomog³o). Przed snem powtarzaj w myœlach z pe³nym skupieniem i si³¹ ¿e wierzysz w to... ba nawet wiêcej myœl ¿e wiesz ¿e tak bêdzie, ¿e to siê realizuje a mianowicie "Jestem zdrowy" ; "Moja kostka w kolanie zdrowieje/jest zdrowa".

Pozdro
I ÂŻyczĂŞ zdrowia
Mora UÂśmiech
sqnik
Gość
« Odpowiedz #4 : Październik 25, 2009, 22:23:38 »

dzieki wielkie ;] bede sobie to powtarzac ;]
sqnik
Gość
« Odpowiedz #5 : Listopad 01, 2009, 00:12:59 »

a w sumie aura jest odzwierciedleniem czego ? energii jaka was jest?
medytacja? czy dobre uczynki ? zna sie ktos na tym ?
Thotal
Gość
« Odpowiedz #6 : Listopad 01, 2009, 00:42:08 »

Aura, to powÂłoka energetyczna ciaÂła fizycznego, i ma promieĂą ok 80cm, jest w ksztaÂłcie jaja, siĂŞga ponad gÂłowĂŞ i poniÂżej stĂłp.
Ta czêœÌ energetycznej postaci mo¿e byÌ zauwa¿alna, ale jest jeszcze wiêksza jej odmiana, tzw. pole podœwiadomoœci siêgaj¹ce ok 16 metrów œrednicy. W praktyce, polega to na tym, ¿e nasze pola bardzo czêsto zachodz¹ na pola innych ludzi. Nasza podœwiadomoœÌ zbiera informacje z pól s¹siaduj¹cych obok i nasze reakcje w stosunku do nich s¹ wynikiem dzia³ania energetycznej wymiany impulsów tych cia³. Pole podœwiadomoœci jest nie zauwa¿alne, mo¿na je wyczuÌ d³oùmi, podobnie jak wyczuwa siê strefy geopatyczne (¿y³y wodne)

Kolory aury sÂą ÂściÂśle zwiÂązane z rozwojem duchowym czÂłowieka, maÂło doÂświadczone dusze rezydujÂące na ziemi sÂą zwykle czerwone, pomaraĂączowe, tak jak kolory najniÂższych czakr. Mistycy, jogini otoczeni sÂą fioletami (indygo).

« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 11:15:32 wysłane przez Thotal » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #7 : Listopad 01, 2009, 00:53:28 »

Indygo, to nie fiolet.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Indygo
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 00:56:58 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #8 : Listopad 01, 2009, 01:03:00 »

Tak masz racjĂŞ, to jeszcze nie fiolet, a juÂż nie niebieski UÂśmiech
Symeon
Gość
« Odpowiedz #9 : Listopad 01, 2009, 01:24:07 »

Ja swoj¹ aurê widzieÌ umiem po chwili skupienia ale ¿adnych specjalnych kolorów nie rozró¿niam.

Mora, to bardzo ciekawe co piszesz. Nie wiedzia³em, ¿e masz takie zdolnoœci, urodzi³eœ siê z tym "darem" czy naby³eœ tê umiejêtnoœÌ po latach Ìwiczeù? Mrugniêcie
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #10 : Listopad 01, 2009, 10:51:37 »

Te caÂłe widzenie aury, to w poÂłowie Âściema. Oklamywanie samych siebie - gdy na kogoÂś patrzycie w skupieniu wydaje wam siĂŞ, Âże widzicie otaczajÂący tÂą osobe subtelny zarys energii. To nic innego jak zÂłudzenie. Sqnik a moÂże ta osoba Cie wkrĂŞcaÂła? Ja teÂż wiele juÂż sÂłyszaÂłem, od tych ,,rozwiniĂŞtych duchowo''. Wszystko to nie miaÂło wiele wspĂłlnego z prawdÂą. 
Thotal
Gość
« Odpowiedz #11 : Listopad 01, 2009, 11:18:59 »

Bonifacy,
a wktĂłrej poÂłowie widzenie aury to Âściema? w tej wiĂŞkszej, czy mniejszej?

Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #12 : Listopad 01, 2009, 11:21:17 »

ÂŚciema w poÂłowie bo aure faktycznie moÂżna zobaczyĂŚ. MĂłwi Ci coÂś synestezja?
Thotal
Gość
« Odpowiedz #13 : Listopad 01, 2009, 11:25:58 »

Tak, tak sÂłyszaÂłem juÂż wiele kolorĂłw MrugniĂŞcie
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #14 : Listopad 01, 2009, 11:33:25 »

To niekoniecznie tak działa. Np. ja dostrzegam często kolory, które w miejscu w któym je dostrzegam nie istnieją. Po prostu skupiam się na jednym przedmiocie a przedmiot obok na którym się nie skupiam tak jakby emanował. Być może ,,Aura Viewiers'' po prostu mają pewną wadę powiązaną z synestezją, niekoniecznie widzą kolory zamiast dźwięków, ale coś w tym stylu.
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 11:34:28 wysłane przez Bonifacy1 » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #15 : Listopad 01, 2009, 12:27:25 »

Synestezja ? Czego to ludzie nie wymyÂślÂą, Âżeby jeszcze bardziej ÂściemniĂŚ to, co dla wielu jest niejasne .
Thotal
Gość
« Odpowiedz #16 : Listopad 01, 2009, 12:33:48 »

Podczas zabiegu bioenergoterapeutycznego widzia³em zarys sto³u który emanowa³ po konturach jaskrawym pomaraùczowym kolorem. Wygl¹da³o to tak, jakby stó³ na zewnêtrznych krawêdziach owiniety by³ cienk¹ jarzeniow¹ obwódk¹. Bardzo czesto s³yszê muzykê, albo w miejscu gdzie nikogo nie ma s³yszê t³um ludzi jakby jakieœ przyjêcia, wesela, ale bez zrozumienia jakichkolwiek treœci. Aurê tê najbli¿sz¹ ok. 3cm od g³owy widzê prawie zawsze, w tym przypadku wa¿ne jest t³o.

« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 16:11:56 wysłane przez Thotal » Zapisane
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #17 : Listopad 01, 2009, 14:57:01 »

Synestezja ? Czego to ludzie nie wymyślą, żeby jeszcze bardziej ściemnić to, co dla wielu jest niejasne .

Lepiej używać rozumu niż ,,trzeciego oka''. No chyba, że ktoś woli iść na łatwiznę, życie w iluzji też może być ciekawe.
 Warto jeszcze wspomnieć, że człowiek emituje promieniowanie elektromagnetyczne w widmie podczerwonym. Nie jest to jednak ta uwielbiana przez wielu aura, która określa stan duszy.
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 15:02:08 wysłane przez Bonifacy1 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #18 : Listopad 01, 2009, 19:46:32 »

Podczas zabiegu bioenergoterapeutycznego widziaÂłem zarys stoÂłu ktĂłry emanowaÂł po konturach jaskrawym pomaraĂączowym kolorem.
maÂło doÂświadczone dusze rezydujÂące na ziemi sÂą zwykle czerwone, pomaraĂączowe, tak jak kolory najniÂższych czakr.

Czy to oznacza, ¿e stó³ ma podobn¹ "œwiadomoœÌ" jak niektórzy z ludzi?
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #19 : Listopad 01, 2009, 21:36:48 »

Po prostu meble też mają dusze. Tylko mają problem z rozwojem duchowym, dlatego ich aury nie są indygo UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 21:37:58 wysłane przez Bonifacy1 » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #20 : Listopad 01, 2009, 23:27:17 »

ByÂł taki przypadek "Âżywej" lalki, ktĂłra przejĂŞÂła cechy dziewczynki, jej "opiekunki". Dziewczynka tak intensywnie nasyciÂła jÂą swojÂą energiÂą, iÂż ta "oÂżywaÂła".
Torton
Gość
« Odpowiedz #21 : Listopad 02, 2009, 23:01:26 »

Polecam przeczytaĂŚ.

Super-czuÂła kamera wykryÂła, Âże ludzie dosÂłownie promieniejÂą...

http://newworldorder.com.pl/artykul.php?tytul=Super-czu%C5%82a+kamera+wykry%C5%82a%2C+%C5%BCe+ludzie+dos%C5%82ownie+promieniej%C4%85...&id=1277
sqnik
Gość
« Odpowiedz #22 : Listopad 08, 2009, 00:27:22 »

Te caÂłe widzenie aury, to w poÂłowie Âściema. Oklamywanie samych siebie - gdy na kogoÂś patrzycie w skupieniu wydaje wam siĂŞ, Âże widzicie otaczajÂący tÂą osobe subtelny zarys energii. To nic innego jak zÂłudzenie. Sqnik a moÂże ta osoba Cie wkrĂŞcaÂła? Ja teÂż wiele juÂż sÂłyszaÂłem, od tych ,,rozwiniĂŞtych duchowo''. Wszystko to nie miaÂło wiele wspĂłlnego z prawdÂą. 
wiesz ta osoba nie byla ze tak powiem w stu procentach wiarygodna ;P

Polecam przeczytaĂŚ.

Super-czuÂła kamera wykryÂła, Âże ludzie dosÂłownie promieniejÂą...

http://newworldorder.com.pl/artykul.php?tytul=Super-czu%C5%82a+kamera+wykry%C5%82a%2C+%C5%BCe+ludzie+dos%C5%82ownie+promieniej%C4%85...&id=1277

link nie dziala
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #23 : Listopad 08, 2009, 10:11:56 »

lol, CAÂŁA strona im padÂła, widaĂŚ NWO nie Âśpi  ZÂły

718'
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: