sqnik
Go¶æ
|
|
« : Pa¼dziernik 23, 2009, 11:11:27 » |
|
siemka mam takie pytanie, zna ktos sie na aurach ? ostatnio jakis koles powiedzial ze mam ciemn± aure... troche sie zdziwilem co to oznacza?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 23, 2009, 11:30:15 » |
|
Powody mog± byæ ró¿ne... Mo¿esz d³ugo przebywaæ w niedpowiednim miejscu (cieki wodne, szkodliwa strefa geopatyczna) Mo¿esz doznawac d³ugotrwa³ego stresu, strachu, braku oparcia w ¶ród najbli¿szych. Mo¿esz nadu¿ywaæ ( u¿ywek) Mo¿esz byæ chory i nie zdawaæ sobie z tego sprawy. Ciemna aura. to ¼le funkcjonuj±ca energia w ciele i wokó³ niego, otwieraj±ca mo¿liwo¶æ wycieku poprzez nieszczeln± pow³okê ochronn±. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
sqnik
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 25, 2009, 16:25:32 » |
|
-.- zawsze myslalem ze mam jasna wielka aure przez uczynki ktore robie, jestem pomocny itd... fakt mam skrecona kostke w kolanie... ale czy to choroba? fakt uzywam roznych uzywek... :S
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 25, 2009, 16:45:23 » |
|
Sqnik ja nie wiem czy osoba która Ci to powiedzia³a mówi³a prawdê. Zapytaj j± aby dok³adnie opisa³a Ci "t± ciemn± aurê" która widzia³a. Ja swoj± aurê widzieæ umiem po chwili skupienia ale ¿adnych specjalnych kolorów nie rozró¿niam. U innych ludzi idzie mi trudniej z tym. Jeszcze jako¶ nigdy nie zdarzy³o mi siê abym widzia³ co¶ "kolorowego" b±d¼ "czarnego" zawsze jest to przezroczysta pow³oka. Kilka razy widzia³em aurê wokó³ g³owy i jest o wiele bardziej oddalona ni¿ przy reszcie cia³a. Ale kolorów jak do tej pory ¿adnych. Trudno mi stwierdziæ czy w ogóle istniej± kolory w aurze skoro ich nie widzê. Wiem mo¿liwe ¿e nie jestem a¿ na tyle spostrzegawczy ale to ju¿ by³o kilka razy i dos³owny brak tych barw o których wielu pisze. Sqnik polecam moj± sprawdzon± metodê, uwierz a pomo¿e(mi pomog³o). Przed snem powtarzaj w my¶lach z pe³nym skupieniem i si³± ¿e wierzysz w to... ba nawet wiêcej my¶l ¿e wiesz ¿e tak bêdzie, ¿e to siê realizuje a mianowicie "Jestem zdrowy" ; "Moja kostka w kolanie zdrowieje/jest zdrowa". Pozdro I ¯yczê zdrowia Mora
|
|
|
|
|
|
|
sqnik
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 25, 2009, 22:23:38 » |
|
dzieki wielkie ;] bede sobie to powtarzac ;]
|
|
|
|
|
|
|
sqnik
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Listopad 01, 2009, 00:12:59 » |
|
a w sumie aura jest odzwierciedleniem czego ? energii jaka was jest? medytacja? czy dobre uczynki ? zna sie ktos na tym ?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Listopad 01, 2009, 00:42:08 » |
|
Aura, to pow³oka energetyczna cia³a fizycznego, i ma promieñ ok 80cm, jest w kszta³cie jaja, siêga ponad g³owê i poni¿ej stóp. Ta czê¶æ energetycznej postaci mo¿e byæ zauwa¿alna, ale jest jeszcze wiêksza jej odmiana, tzw. pole pod¶wiadomo¶ci siêgaj±ce ok 16 metrów ¶rednicy. W praktyce, polega to na tym, ¿e nasze pola bardzo czêsto zachodz± na pola innych ludzi. Nasza pod¶wiadomo¶æ zbiera informacje z pól s±siaduj±cych obok i nasze reakcje w stosunku do nich s± wynikiem dzia³ania energetycznej wymiany impulsów tych cia³. Pole pod¶wiadomo¶ci jest nie zauwa¿alne, mo¿na je wyczuæ d³oñmi, podobnie jak wyczuwa siê strefy geopatyczne (¿y³y wodne) Kolory aury s± ¶ci¶le zwi±zane z rozwojem duchowym cz³owieka, ma³o do¶wiadczone dusze rezyduj±ce na ziemi s± zwykle czerwone, pomarañczowe, tak jak kolory najni¿szych czakr. Mistycy, jogini otoczeni s± fioletami (indygo). Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 11:15:32 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Listopad 01, 2009, 00:53:28 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 00:56:58 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Listopad 01, 2009, 01:03:00 » |
|
Tak masz racjê, to jeszcze nie fiolet, a ju¿ nie niebieski
|
|
|
|
|
|
|
Symeon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Listopad 01, 2009, 01:24:07 » |
|
Ja swoj± aurê widzieæ umiem po chwili skupienia ale ¿adnych specjalnych kolorów nie rozró¿niam.
Mora, to bardzo ciekawe co piszesz. Nie wiedzia³em, ¿e masz takie zdolno¶ci, urodzi³e¶ siê z tym "darem" czy naby³e¶ tê umiejêtno¶æ po latach æwiczeñ?
|
|
|
|
|
|
|
Bonifacy1
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Listopad 01, 2009, 10:51:37 » |
|
Te ca³e widzenie aury, to w po³owie ¶ciema. Oklamywanie samych siebie - gdy na kogo¶ patrzycie w skupieniu wydaje wam siê, ¿e widzicie otaczaj±cy t± osobe subtelny zarys energii. To nic innego jak z³udzenie. Sqnik a mo¿e ta osoba Cie wkrêca³a? Ja te¿ wiele ju¿ s³ysza³em, od tych ,,rozwiniêtych duchowo''. Wszystko to nie mia³o wiele wspólnego z prawd±.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Listopad 01, 2009, 11:18:59 » |
|
Bonifacy, a wktórej po³owie widzenie aury to ¶ciema? w tej wiêkszej, czy mniejszej? Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Bonifacy1
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Listopad 01, 2009, 11:21:17 » |
|
¦ciema w po³owie bo aure faktycznie mo¿na zobaczyæ. Mówi Ci co¶ synestezja?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Listopad 01, 2009, 11:25:58 » |
|
Tak, tak s³ysza³em ju¿ wiele kolorów
|
|
|
|
|
|
|
Bonifacy1
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Listopad 01, 2009, 11:33:25 » |
|
To niekoniecznie tak działa. Np. ja dostrzegam często kolory, które w miejscu w któym je dostrzegam nie istnieją. Po prostu skupiam się na jednym przedmiocie a przedmiot obok na którym się nie skupiam tak jakby emanował. Być może ,,Aura Viewiers'' po prostu mają pewną wadę powiązaną z synestezją, niekoniecznie widzą kolory zamiast dźwięków, ale coś w tym stylu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 11:34:28 wys³ane przez Bonifacy1 »
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Listopad 01, 2009, 12:27:25 » |
|
Synestezja ? Czego to ludzie nie wymy¶l±, ¿eby jeszcze bardziej ¶ciemniæ to, co dla wielu jest niejasne .
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Listopad 01, 2009, 12:33:48 » |
|
Podczas zabiegu bioenergoterapeutycznego widzia³em zarys sto³u który emanowa³ po konturach jaskrawym pomarañczowym kolorem. Wygl±da³o to tak, jakby stó³ na zewnêtrznych krawêdziach owiniety by³ cienk± jarzeniow± obwódk±. Bardzo czesto s³yszê muzykê, albo w miejscu gdzie nikogo nie ma s³yszê t³um ludzi jakby jakie¶ przyjêcia, wesela, ale bez zrozumienia jakichkolwiek tre¶ci. Aurê tê najbli¿sz± ok. 3cm od g³owy widzê prawie zawsze, w tym przypadku wa¿ne jest t³o. Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 16:11:56 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Bonifacy1
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #17 : Listopad 01, 2009, 14:57:01 » |
|
Synestezja ? Czego to ludzie nie wymyślą, żeby jeszcze bardziej ściemnić to, co dla wielu jest niejasne .
Lepiej używać rozumu niż ,,trzeciego oka''. No chyba, że ktoś woli iść na łatwiznę, życie w iluzji też może być ciekawe. Warto jeszcze wspomnieć, że człowiek emituje promieniowanie elektromagnetyczne w widmie podczerwonym. Nie jest to jednak ta uwielbiana przez wielu aura, która określa stan duszy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 15:02:08 wys³ane przez Bonifacy1 »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Listopad 01, 2009, 19:46:32 » |
|
Podczas zabiegu bioenergoterapeutycznego widzia³em zarys sto³u który emanowa³ po konturach jaskrawym pomarañczowym kolorem. ma³o do¶wiadczone dusze rezyduj±ce na ziemi s± zwykle czerwone, pomarañczowe, tak jak kolory najni¿szych czakr. Czy to oznacza, ¿e stó³ ma podobn± "¶wiadomo¶æ" jak niektórzy z ludzi?
|
|
|
|
|
|
|
Bonifacy1
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Listopad 01, 2009, 21:36:48 » |
|
Po prostu meble też mają dusze. Tylko mają problem z rozwojem duchowym, dlatego ich aury nie są indygo
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2009, 21:37:58 wys³ane przez Bonifacy1 »
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Listopad 01, 2009, 23:27:17 » |
|
By³ taki przypadek "¿ywej" lalki, która przejê³a cechy dziewczynki, jej "opiekunki". Dziewczynka tak intensywnie nasyci³a j± swoj± energi±, i¿ ta "o¿ywa³a".
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Listopad 02, 2009, 23:01:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
sqnik
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #22 : Listopad 08, 2009, 00:27:22 » |
|
Te ca³e widzenie aury, to w po³owie ¶ciema. Oklamywanie samych siebie - gdy na kogo¶ patrzycie w skupieniu wydaje wam siê, ¿e widzicie otaczaj±cy t± osobe subtelny zarys energii. To nic innego jak z³udzenie. Sqnik a mo¿e ta osoba Cie wkrêca³a? Ja te¿ wiele ju¿ s³ysza³em, od tych ,,rozwiniêtych duchowo''. Wszystko to nie mia³o wiele wspólnego z prawd±.
wiesz ta osoba nie byla ze tak powiem w stu procentach wiarygodna ;P link nie dziala
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Listopad 08, 2009, 10:11:56 » |