arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1700 : Sierpieñ 18, 2012, 21:45:32 » |
|
Swietnie! Brawo! Przejales stery. Wypowiadasz sie w imie ludzkosci, bo tak uwazasz za sluszne, ale moze tak w istocie nie jest. Trudno zmienic wstecz, czym skorupka za mlodu tym etc. etc. Nie przej±³em sterów. Na w³asne oczy w przeci±gu ostatniego miesi±ca widzia³em setki, tysi±ce u¶miechaj±cych siê ludzi - stwierdzam fakt. Ale... mo¿e sama powiesz jakich to konkretnie braków do¶wiadczy³a¶ z powodu jaki¶ tam nieprzekazanych nauk Phi?
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1701 : Sierpieñ 21, 2012, 13:06:12 » |
|
Odpowied¼ Kiarze w dyskusji z w±tku o Rodos http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8350.0Nie wiem czy robisz to z g³upoty czy z zawi¶ci? Nie wiesz , zgadza siê. Z g³upoty. Nie ma ¿adnych dowodów . Powinno by³o siê dopisaæ "ewentualnych" sponsorów. W sumie to czcza pisanina by³a, przepraszam. Wszystko co opatrzone zosta³o u¶miechami w wypowiedzi easta nale¿y przyjmowaæ z przymró¿eniem oka. Nie bierz tego tak powa¿nie do siebie. Twoje pozaziemskie pochodzenie -w sensie, ¿e z jakiego¶ statku - wydaje siê niesamowit± teori±, ale kto tam wie Nie takie cuda na kiju siê dziej± na Ziemi I nie ma powodu nie wierzyæ Ptakowi. Co wiêcej. Ca³a ta pisanina easta nie ma najmniejszego sensu dla Ciebie. Nie jest skierowana do Ciebie, lecz ku temu, co znajduje siê poza Tob± w ludzkiej istocie pt Kiara . To wie i¿ iluzjom nadchodzi kres. Bo -tak jak piszesz - " maski spadaj±, bo to czas na to w³a¶ciwy ". zatem jaki¶ bot stuka w klawiaturê i wypisuje g³upoty od dawna w twoim imieniu O Wypraszam "sobie" ! Bot nie mo¿e wypisywaæ czego¶ w MOIM imieniu , bo mnie -jak s³usznie zauwa¿y³a¶ -nie ma Imiê sobie jest. takie zagrywki uwa¿am za naiwn± dziecinadê takie tarmoszenie za sukienkê z krzykiem .. ja tu jestem! Ostatnio we ¶nie "by³em" 18to latkiem ! Powaga. Dla wyja¶nienia. Babcio Kiaro "mnie" tu nie ma z czynieniem dobra... o! co to, to nie! Moje osobiste dobro , o tak, ale cudze? Dobro to nie s³odzenie i lukrowanie to¿samo¶ci Kiaro. Nie ma czego¶ takiego jak "moje osobiste dobro". Nie istnieje te¿ "cudze" . Dobro to wibracja. Ona te¿ jest Nie mo¿esz go uczyniæ. Samo siê dzieje i obna¿a to, co jest fa³szem. W koñcu mo¿e napisz co¶ o mnie prawdziwego , bo wypisujesz takie idiotyzmy ¿e siê czytaæ nie daje Sama prawda o Kiarze - bardzo wielkie JA o gigantycznych aspiracjach przykrytych zbêdn± skromno¶ci± ( ale (nie)stety .... nieprawdziwe ) Co do drugiej czê¶ci wypowiedzi - to nie czytaj. Byæ mo¿e to idiotyzmy, a byæ mo¿e nie . Ty tego nie wiesz i to jest piêkne Jeszcze ciutkê i wszystkie maseczki pospadaj± , bo sztuczny ksiê¿yc Saturna ju¿ ich dalej trzymaæ nie mo¿e , 9 dni trwa wy³±czanie jego funkcji. resztê zrobi ods³aniaj±ca siê natura. O ! I takie s-f jest ¶wietne . Co do Natury za¶, to racja. Jak maseczki pospadaj± to powinni¶my zobaczyæ prawdziw± Kiarê Ty jeszcze nie wiesz i¿ uczuciem nie mo¿na sterowaæ ? Ja ju¿ niczego nie wie bo nie istnieje Ale przychodz± my¶li takie dziwne ... nie s± moje. I nawet nie wiadomo sk±d przychodz±. Brzydkie podsuwaj± pomys³y, ¿e sercem da siê manipulowaæ. Hmmm oby to nie by³a prawda. zwyczajnie szlak niektórych trafia i rozpoczynaj± wojnê Wybierasz siê na jak±¶ wojnê Kiaro ?
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1702 : Sierpieñ 21, 2012, 13:29:00 » |
|
Pierwsza sprawa, nie znam Ptaka , nigdy nie widzia³am i brzydzê siê jej plotkarskimi zapêdami. Druga sprawa, to ¿e jest ju¿ wiele wojen i niektórzy chc± wywo³aæ kolejna , wcale nie znaczy i¿ mam zamiar w jakiej¶ uczestniczyæ. Wszyscy czytelnicy tego forum wiedz± to od dawna,¿e ka¿da energia wcielaj±ca siê na ziemi ma pozaziemskie pochodzenie, to ¿adna nowo¶æ. Na ziemi czasowo tylko ¿yj± Energie swataj±ce siê na okres swojego ¿ycia lud¼mi ( czyli zak³adaj±cy ubrania fizyczne) typu "ludzkie cia³o materialne. O tym fakcie to ju¿ od niepamiêtnych czasów wiedza wszyscy czytelnicy tego forum , wiêc z jakiej racji ta sensacja z moj± osob±? I na tym powinni¶my zakoñczyæ te niskich lotów wywody, bo nie tworz± pozytywnej atmosfery. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 21, 2012, 13:49:34 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1703 : Sierpieñ 21, 2012, 13:45:08 » |
|
Widzisz obecnie maski spadaj± z ludzkich twarzy, bo to czas na to w³a¶ciwy i pokazuj± siê powykrzywiane twarze tych co to niby chc± "dobra ludzi.."Ale gdy to dobro zaczyna siê przejawiaæ uwalnianiem blokad energetycznych i powrotem Ludzko¶ci do ich pierwotnych mo¿liwo¶ci i praw, to zwyczajnie szlak niektórych trafia i rozpoczynaj± wojnê. A niby to tak ³adnie pisali.... pisaæ mo¿na i paplaæ te¿ mo¿na, ale z czynieniem dobra... o! co to, to nie! Moje mojsze i lepsze i wa¿ne...moje osobiste dobro , o tak, ale cudze?
Jeszcze ciutkê i wszystkie maseczki pospadaj± , bo sztuczny ksiê¿yc Saturna ju¿ ich dalej trzymaæ nie mo¿e , 9 dni trwa wy³±czanie jego funkcji. Resztê zrobi ods³aniaj±ca siebie i innych natura. Ojejku, to¿ to pewnie o ptaku Kiara prawi. I tak brzydko do tego. To siê narazi³am My¶licielom. I co teraz? Maski spadaj±, jakie¶ powykrzywiane twarze ukazuj± siê Kiarze. Tylko, jak sama nieraz pisa³a, ¶wiat jest odbiciem w³asnego wnêtrza. Zatem, czemu te twarze wykrzywione? Ja widzê same u¶miechniête. Teraz te¿ zerkam w lustereczko i gêba ptaka u¶miechniêta jak siê patrzy. Od ucha do ucha. Chyba, ¿e z moim lustereczkiem co¶ nie tak. Mo¿e jaki¶ obcy ogonem przejecha³ albo ksiê¿yc Saturna siê przekrzywi³, bo na Rodosie depozyt siê wyczerpa³. Nie wiem, inni za to wiedz±… To pa i niech szlag nikogo nie trafia. I niech pisz± ³adnie o bli¼nich. Ps. Kiaro, ptaka wprawdzie na oczy nie widzia³a¶, ale gada³a¶ i przez telefon i na skype. Ale faktycznie, zupe³nie nie znasz. Buziaczek tym razem.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1704 : Sierpieñ 25, 2012, 23:38:19 » |
|
Ja nie zauwa¿y³em w zachowaniu Kiary Hipokryzji. Zauwa¿y³em w tamtych, przykrych dla Ciebie czasach Twoj± obawê, byæ mo¿e strach o niew³a¶ciw± ocenê Twojej postawy, która w Twoim obiektywie by³a jedynie w³a¶ciwa. Wiem, ¿e okrutnie Ci na tym zale¿a³o, wiêc przy mojej obojêtno¶ci w stosunku do Twoich zabiegów o przywrócenie wy¿ej wymienionych punktów ujemnych po prostu odpu¶ci³em Ci wiedz±c, ¿e to naprawdê wa¿ne by³o dla Ciebie. Spe³niasz tu wszak rolê wychowawcz± a zadanie trudne jest, wiêc odpu¶ci³em. A mo¿e to Twoja postawa dzi¶ tr±ci hipokryzj±? Nie chcia³bym komu¶ psuæ d³ugo wypracowywanej strategii, niwecz±c jej jednym byæ mo¿e obiektywnym postem. Yy.. je¶li chodzi o Nibiru, to chyba Ty mia³e¶ naj¶wie¿sz± wiedzê.. Ja jedynie komentowa³em uprzejmo¶ci Twoje w stosunku do innych forumowiczów. Nawiasem mówi±c zastosowa³e¶ niezbyt fortunne rozmydlenie problemu. Podnosz±c temat punktów niezale¿nych od Twojej aktywno¶ci a spotykaj±c konkretne argumenty w danym temacie, reagujesz w sposób standardowy dla Ciebie- zmieniasz temat aby oddaliæ dla opinii to, co dla Ciebie niewygodne. Zapêdzi³e¶ siê przyjacielu w swej pewno¶ci i g³upio bez zadania kolejnego ciosu wyj¶æ z opresji. 1. Jednak ma³o wiesz... 2. Proponujê zapoznaæ siê z definicj± hipokryzji... 3. Nigdy niczego mi nie odpu¶ci³e¶ - masz wprost uczulenie na mnie - co widaæ w ka¿dym Twoim po¶cie, a w wielu przypadkach nie mog³e¶ po prostu sprostaæ argumentom/faktom - st±d Twoja z³o¶æ w bezsilno¶ci 4. Nigdy nie ucieka³em od rzeczowej rozmowy/dyskusji - w przeciwieñstwie do Ciebie czy Kiary 5. analogicznie by³o i jest w przypadku konkretów i rozmywania... 6. B±d¼ szczê¶liwy i ¿yj d³ugo.
|
|
|
|
|
|
|
Szmer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1705 : Wrzesieñ 26, 2012, 12:44:09 » |
|
Szmer
No widzisz, nazywasz pewn± grupê androidami a ja nale¿ê do tej grupy. Wiêc nazywasz mnie androidem. Podpisu nie zmieniê bo nie mija siê on z prawd±.
[/b] i Jestem tylko Androidem... tak mi Kiara powiedziala... nie musisz ze mn± rozmawiaæ Mrugniêcie Sam siê tak okre¶lasz przez uznanie przynale¿enia do tej grupy, a nie ja tak powiedzia³am o Tobie , naucz siê mówiæ prawdê , bo brzydzê siê manipulacj±. Dla mnie mo¿esz siê identyfikowaæ nawet z ba³wankiem ¶niegowym , to Twoja i tylko Twoja sprawa, co nie zmieni mojej opinii na temat ¶niegowych ba³wanków. i nie bêdzie prawd± i¿ ja ciebie z nimi uto¿samiam, mo¿e teraz zrozumia³e¶ zasadnicz± ró¿nicê na czym polega manipulacja informacj±? Kiara Nie twoja sprawa z jak± grup± siê uto¿samiam. Nazwa³a¶ j± androidami wiêc i nazwa³a¶ tak mnie. Niewiedza nie jest t³umaczeniem. To tak jakby¶ obrazi³a moj± rodzinê a gdyby¶my do Ciebie osobi¶cie przyszli po wyja¶nienia to by¶ siê t³umaczy³a - "nie, nie... nie o was mi chodzi³o, nie wiedzia³am ¿e to wy jeste¶cie w tej rodzinie". Bierz odpowiedzialno¶æ za swoje s³owa a nie t³umaczysz siê jak przedszkolak. £atwo jest rzucaæ hase³kami gdy nie robisz tego personalnie. Ale jak kto¶ jednak poczuje siê adresatem to wypisujesz jakie¶ g³upie wymówki. Nie usunê podpisu bo to prawda. Nie my¶l sobie ¿e jeste¶ nie wiadomo kim i bêdziesz mi wmawiaæ czy ja mam siê poczuæ adresatem czy nie. Ty ju¿ powiedzia³a¶ swoje, teraz pozostaw to nam - androidom. Usunê to je¶li przyznasz ¿e ¿adnych androidów nie ma a ca³y ten post wtedy wyssa³a¶ sobie z palca. Albo poka¿ mi paluszkiem tych wszystkich androidów i wyja¶nij dlaczego ja nim nie jestem.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1706 : Wrzesieñ 26, 2012, 14:33:11 » |
|
Po raz ostatni to s± androidy , które mog± mieæ "obudowê , wygl±d zewnêtrzny identyczny jak Cz³owiek, mo¿e byæ u¿yta w ich budowie technologia przewy¿szaj±c± wiedzê ludzi na ziemi. nie mniej jednak android to nie Cz³owiek; http://pl.wikipedia.org/wiki/Android_%28robot%29 i nie nazwê go Cz³owiekiem bo nim nie jest, basta! Jak chcesz siê uto¿samiaæ z tak± grup± to Twoja nie moja sprawa, ale z powodu Twojego przynale¿enia do nich nie zmieniê zdania na ich temat ani informacji o nich. Powiedzeniem prawdy o kim¶ wedle znanej doskonale wiedzy nie jest obra¼liwe, szczegulnie je¿eli dotyczy to identyfikacji maszyn. Szmer. Albo poka¿ mi paluszkiem tych wszystkich androidów i wyja¶nij dlaczego ja nim nie jestem. Zastanawiaj siê nad tym co piszesz! To nie ja powiedzia³am i¿ jeste¶ androidem, a Ty tak stwierdzi³e¶, zatem sam siebie zapytaj dlaczego tak my¶lisz o sobie. Tak znam osobi¶cie takie osoby , ale nie mam prawa upubliczniaæ ich danych i nie zrobiê tego bez niczyjej zgody , a zgody takiej nie posiadam. Jednak je¿eli chcesz jakie¶ wiarygodne informacje to s± one te¿ w ksi±¿ce Melchizedeka "Kwiat ¯ycia" w której on opisuje spotkanie z tak± kobiet± dosyæ szczegó³owo. Zatem , czy Ci siê podoba czy nie , takie istoty ¿yj± na ziemi w ludzkich formach obok Ludzi. Poniewa¿ temat by³ poruszany wielokrotnie dalszego ci±gu z mojej strony ju¿ nie bêdzie. Nie wypisuj o sobie bzdur , a nie bêdziesz mia³ ¿alu i¿ ¿e kto¶ ma takie czy inne zdanie w temacie. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 26, 2012, 14:39:59 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #1707 : Wrzesieñ 26, 2012, 14:36:34 » |
|
Albo poka¿ mi paluszkiem tych wszystkich androidów
...na kogo wypadnie, na tego bêc
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Szmer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1708 : Wrzesieñ 26, 2012, 14:51:14 » |
|
Nie wypisuj o sobie bzdur , a nie bêdziesz mia³ ¿alu i¿ ¿e kto¶ ma takie czy inne zdanie w temacie. przecie¿ to nie ja mam jakie¶ ¿ale tylko Ty. To Tobie przeszkadza mój podpis. Ja nie mam z tym ¿adnego problemu No niech bêdê tym androidem, nie wiedzia³em jak siê nazwaæ, powiedzia³a¶ jak siê nazywamy wiêc na cze¶æ tego zamie¶ci³em sobie podpis. A ¿e cz³owiekiem nie jestem to nie musi ze mn± nikt gadaæ. Proste? A ksi±¿ek to ja mogê Ci podes³aæ tutaj setki, które powiedz± ¿e istnienie tych twoich Androidów nie jest mo¿liwe...
|
|
|
|
|
|
|
east
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1709 : Wrzesieñ 26, 2012, 15:08:34 » |
|
Daremne Twoje starania Szmer ... East tu ci±gle pisze, ¿e go nie ma, a Kiara na to , ¿e jest Ba, nawet w którym¶ po¶cie east siê do Syntetyków zaliczy³ stwierdzaj±c, ¿e nie posiada duszy, wy¿szej ja¼ni , energii niewcielonej i czego tam jeszcze z tej ca³ej mena¿erii... ale i temu Kiara stanowczo wiary nie daje odmawiaj±c uznania , ¿e ¿adnego mnie po prostu nie ma
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1710 : Pa¼dziernik 01, 2012, 13:58:19 » |
|
Musze powiedziec ,ze z poczatkiem miesiaca,celem dowartosciowania swojego ego,udalam sie na male zakupy. Nie powiem,ego zostalo mile polaskotane i poczulo sie pewniej.Ja pozbawiona troszke energii w postaci gotowki,nie powiem czuje sie swietnie.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,pierwszopazdziernikowo.Greta
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #1711 : Pa¼dziernik 01, 2012, 14:17:55 » |
|
Musze powiedziec ,ze z poczatkiem miesiaca,celem dowartosciowania swojego ego,udalam sie na male zakupy. Nie powiem,ego zostalo mile polaskotane i poczulo sie pewniej.Ja pozbawiona troszke energii w postaci gotowki,nie powiem czuje sie swietnie.
Muszê przyznaæ ze nie lubiê tego w±tku i rzadko tu zagl±dam.Jednak dzisiaj co¶ mi tu naprowadzi³o rêkê i kliknê³am.No i proszê ,taka "pere³ka" w¶ród jadu i z³o¶ci. greto jeste¶ wielka Obiecujê ze twoje posty w tym w±tku z przyjemno¶ci± bêdê czytaæ
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 01, 2012, 14:18:34 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #1712 : Pa¼dziernik 01, 2012, 14:36:58 » |
|
Muszê przyznaæ ze nie lubiê tego w±tku i rzadko tu zagl±dam.Jednak dzisiaj co¶ mi tu naprowadzi³o rêkê i kliknê³am.No i proszê ,taka "pere³ka" w¶ród jadu i z³o¶ci. greto jeste¶ wielka Obiecujê ze twoje posty w tym w±tku z przyjemno¶ci± bêdê czytaæ i ja siê ciesze, ¿e co¶ pozytywnego, a nie tylko pomówienia, oskar¿enia, wymagania, oczekiwania i pretensje etc., etc..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1713 : Pa¼dziernik 01, 2012, 15:15:06 » |
|
Musze powiedziec ,ze z poczatkiem miesiaca,celem dowartosciowania swojego ego,udalam sie na male zakupy. Greto, ale¿ to ego samo siebie dowarto¶ciowuje. Ty, jedynie to rozpoznajesz. Niemniej, dobrze jest czasami cia³u sprawiæ jak±¶ przyjemno¶æ. A dusza? Ona ma inne przyjemno¶ci i czerpie je obficie podczas pobytu w materii. Innymi te¿ patrzy oczyma. Potrafi nawet wspó³dzieliæ rado¶æ z rado¶ci± p³yn±c± z Ego. Gdy np. cz³owiek sprawia sobie now±, piêkn± rzecz. Albo smakuje czerwone wino, czy inny trunek dla rozlu¼nienia i weso³o¶ci. Oczywi¶cie, bez przesady. Dusza z natury jest radosna, tylko nie zawsze mo¿e przebiæ siê przez rojenia umys³u, który tworzy sobie historie-legendy dla podbudowania i usprawiedliwienia Ju¿ bez wnikania czego? To pa, na dworze piêkne s³oñce, lecê zaabsorbowaæ trochê dla cia³a witaminy D, na zimowe dni. Za¶ dla radosnego u¶miechu, zamieszczam tego motyla i pszczo³ê (chyba?) posilaj±cych siê na s³oneczniku rosn±cym na koliberka dzia³ce. Cudna jest to dzia³ka, jak zaczarowany, ba¶niowy ¶wiat. A ile¿ tam barw i kolorów?
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1714 : Pa¼dziernik 01, 2012, 15:32:14 » |
|
Dzieki kochani,wydaje mi sie,ze wyrazac siebie mozemy na wiele sposobow.Jezeli jestescie mile zaskoczeni,to tym bardziej sie ciesze.
Jeszcze raz,mile pazdziernikowe pozdrowienia.Greta
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1715 : Pa¼dziernik 01, 2012, 15:41:08 » |
|
A co sobie kupilas nowego?
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1716 : Pa¼dziernik 01, 2012, 16:10:08 » |
|
Kupilam sobie sliczna jeseinno-zimowa kurteczke granatowa,do tego rowniez granatowe spodnie z cieniutkiego sztruksiku plus bardzo wygodne skarpetki z angorki.Kupilam rowniez bardzo ladna kurteczke dla jednego 8 letniego dziecka,ktora mu podaruje.Mysle,ze bedzie zadowolony. Zeby sobie troche oslodzic zywot kupilam cukier Xylitol.Tylko taki uzywam. Kupilam sobie lodzika,bo bylo bardzo cieplo.
Posiedzialam na laweczce,na sloneczku i wrocilam,cala w skowronkach do domciu.
To tyle.Greta
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1717 : Pa¼dziernik 01, 2012, 16:37:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1718 : Pa¼dziernik 01, 2012, 16:40:03 » |
|
Dzieki Kiaro.
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1719 : Pa¼dziernik 02, 2012, 16:43:36 » |
|
Dodam do tego co piszecie szacowni, ze ja odkry³em nowe piwo tworzone w/g starej receptury. Na razie jest to pocz±tek produkcji partia próbna bo chc± j± podpi±æ pod wyrób regionalny Znaczy piwo pi³em na Podlasiu bo mój znajomy zaprosi³ mnie tam (pomagam mu k³a¶æ glazurê). Oczywi¶cie jak siê powiedzie zamówi³em ca³± beczkê Dodam, ¿e po wypiciu kufla tego piwa, wszystkich i wszystko kocha³em Ba oferowa³em swoj± dozgonn± przyja¼ñ Pies który wabi siê ,,Donald" i jest z³y merda³ ogonem jak go poczêstowa³em, ma³o tego pó¼niej po przyjacielsku traktowa³ nawet kota. Hm nastêpnego dnia by³o troszkê gorzej ale g³owa nie bola³a Piesio za¶ zosta³ moim kumplem, kot zreszt± te¿ Miejscowi opowiadali ¿e wszystkich ich przytula³em wiêc hm no receptura przednia Nie pamiêtam wiele, ale jedno pamiêtam, ¿e naprawdê warto skupiaæ siê przede wszystkim na sobie i siebie zaakceptowaæ, nawi±zaæ z sob± kontakt i dalej, dalej to ju¿ jest z górki I g³owa nie boli i rêce nie opadaj± i szable mo¿na odpasaæ A jak siê szable odpasze to i ci¶nienie ³atwiej schodzi Wtedy nie ma w cz³owieku ci¶nienia tylko jest l¶nienie A to przedni widok i przednie towarzysz± takiemu widokowi odczucia to pa
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 16:46:11 wys³ane przez Przebi¶nieg »
|
|
|
|
|
barneyos
Gawêdziarz
Punkty Forum (pf): 2
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 689
|
|
« Odpowiedz #1720 : Pa¼dziernik 02, 2012, 17:19:42 » |
|
No ja niby to wszystko chopie wim, ale jak dla mnie, to trza za czêsto w krzajdy ganiaæ !
No chyba, ¿e to nie by³o do mnie.
A to szszepaaaszam baaazsch¼o !
|
|
|
|
Pzdr barneyos ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\" \"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1721 : Pa¼dziernik 02, 2012, 19:39:18 » |
|
No hm jak to jest uderz w stó³, a no¿yce... to pa
|
|
|
|
|
|
|
Fair Lady
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1722 : Pa¼dziernik 02, 2012, 20:07:39 » |
|
Przebisnieg cyt Miejscowi opowiadali ¿e wszystkich ich przytula³em wiêc hm no receptura przednia Nie pamiêtam wiele, ale jedno pamiêtam, ¿e naprawdê warto skupiaæ siê przede wszystkim na sobie i siebie zaakceptowaæ, nawi±zaæ z sob± kontakt i dalej, dalej to ju¿ jest z górki Miales swoj dzien, tesknisz za kontaktem uczuciowym i jak masz "wlane", to chcesz byc kochany i tez kochasz wszystkich. Fajnie, ze sie zaakceptowales. Jestes rowny gostek
|
|
|
|
|
|
|
Przebi¶nieg
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1723 : Pa¼dziernik 03, 2012, 15:17:10 » |
|
Dziêkuje szacowna Dodam, ¿e zaczerwieni³em siê ale tak my¶lê, ze jak kto¶ o kim¶ mówi ¿e jest fajny to zgodnie z metod± luster szacownego songo1970 te¿ jest równ± gostk± to ap
|
|
|
|
|
|
|
Sventer
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1724 : Pa¼dziernik 08, 2012, 11:59:15 » |
|
A wojna dalej trwa... Z okazji 70 strony tego¿ jak¿e inteligentnego w±tku Admin zrobi imprezê? Wszyscy siê napij± i mo¿e Wam przejdzie. Kapitan Major Barbara powinna byæ dla Was wzorcem Kto by pomy¶la³, ludzie siê t³uk± na ulicach a i te¿ wojnê w internecie mo¿na prowadziæ. Niech kto¶ sobie zobaczy datê pierwszego postu ile ju¿ ta wojna tutaj trwa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2012, 12:00:39 wys³ane przez Sventer »
|
|
|
|
|
|