Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 21, 2024, 17:39:26

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 843372 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1700 : Sierpieñ 18, 2012, 21:45:32 »

Swietnie! Brawo! Przejales stery. Wypowiadasz sie w imie ludzkosci, bo tak uwazasz za sluszne, ale moze tak w istocie nie jest. Trudno zmienic wstecz, czym skorupka za mlodu tym etc. etc.
Nie przej±³em sterów. Na w³asne oczy w przeci±gu ostatniego miesi±ca widzia³em setki, tysi±ce u¶miechaj±cych siê ludzi - stwierdzam fakt. Ale... mo¿e sama powiesz jakich to konkretnie braków do¶wiadczy³a¶ z powodu jaki¶ tam nieprzekazanych nauk Phi?
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1701 : Sierpieñ 21, 2012, 13:06:12 »

Odpowied¼ Kiarze w dyskusji z w±tku o Rodos http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8350.0

Nie wiem czy robisz to z g³upoty czy z zawi¶ci?
Nie wiesz , zgadza siê. Z g³upoty. Nie ma ¿adnych dowodów Du¿y u¶miech . Powinno by³o siê dopisaæ "ewentualnych" sponsorów. W sumie to czcza pisanina by³a, przepraszam.

Wszystko co opatrzone zosta³o u¶miechami w wypowiedzi easta nale¿y przyjmowaæ z przymró¿eniem oka. Nie bierz tego tak powa¿nie do siebie. Twoje pozaziemskie pochodzenie -w sensie, ¿e z jakiego¶ statku - wydaje siê niesamowit± teori±, ale kto tam wie Mrugniêcie Nie takie cuda na kiju siê dziej± na Ziemi Mrugniêcie I nie ma powodu nie wierzyæ Ptakowi.

Co wiêcej. Ca³a ta pisanina easta nie ma najmniejszego sensu dla Ciebie. Nie jest skierowana do Ciebie, lecz ku temu, co znajduje siê  poza Tob± w ludzkiej istocie pt Kiara . To wie i¿ iluzjom nadchodzi kres. Bo -tak jak piszesz - "maski spadaj±, bo to czas na to w³a¶ciwy ".

zatem jaki¶ bot stuka w klawiaturê i wypisuje g³upoty od dawna w twoim imieniu
O Wypraszam "sobie" ! Du¿y u¶miech
Bot nie mo¿e wypisywaæ czego¶ w MOIM imieniu , bo mnie -jak s³usznie zauwa¿y³a¶ -nie ma Du¿y u¶miech Imiê sobie jest.

takie zagrywki uwa¿am za naiwn± dziecinadê takie tarmoszenie za sukienkê z krzykiem .. ja tu jestem!
Ostatnio we ¶nie "by³em" 18to latkiem ! Powaga.
Dla wyja¶nienia. Babcio Kiaro "mnie" tu nie ma Chichot

z czynieniem dobra... o! co to, to nie! Moje osobiste dobro , o tak, ale cudze?
Dobro to nie s³odzenie i lukrowanie to¿samo¶ci Kiaro. Nie ma czego¶ takiego jak "moje osobiste dobro". Nie istnieje te¿ "cudze" . Dobro to wibracja. Ona te¿ jest Chichot Nie mo¿esz go uczyniæ. Samo siê dzieje i obna¿a to, co jest fa³szem.

W koñcu mo¿e napisz co¶ o mnie prawdziwego , bo wypisujesz takie idiotyzmy ¿e siê czytaæ nie daje
Sama prawda o Kiarze - bardzo wielkie JA o gigantycznych aspiracjach przykrytych zbêdn± skromno¶ci± ( ale (nie)stety .... nieprawdziwe )
Co do drugiej czê¶ci  wypowiedzi  - to nie czytaj. Byæ mo¿e to idiotyzmy, a byæ mo¿e nie . Ty tego nie wiesz i to jest piêkne Chichot

Jeszcze ciutkê i wszystkie maseczki pospadaj± , bo sztuczny ksiê¿yc Saturna ju¿ ich dalej trzymaæ nie mo¿e , 9 dni trwa wy³±czanie jego funkcji. resztê zrobi ods³aniaj±ca siê natura.
O ! I takie s-f jest ¶wietne . Co do Natury za¶, to racja. Jak maseczki pospadaj± to powinni¶my zobaczyæ prawdziw± Kiarê Chichot

Ty jeszcze nie wiesz i¿ uczuciem nie mo¿na sterowaæ ?
Ja ju¿ niczego nie wie bo nie istnieje Du¿y u¶miech Ale przychodz± my¶li takie dziwne ... nie s± moje. I nawet nie wiadomo sk±d przychodz±. Brzydkie podsuwaj± pomys³y, ¿e sercem da siê manipulowaæ. Hmmm oby to nie by³a prawda.

zwyczajnie szlak niektórych  trafia i rozpoczynaj± wojnê
Wybierasz siê na jak±¶ wojnê Kiaro ?

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1702 : Sierpieñ 21, 2012, 13:29:00 »

Pierwsza sprawa, nie znam Ptaka , nigdy nie widzia³am i brzydzê siê jej plotkarskimi zapêdami. Druga sprawa,  to ¿e jest ju¿ wiele wojen i niektórzy chc± wywo³aæ kolejna , wcale nie znaczy i¿ mam zamiar w jakiej¶ uczestniczyæ.

Wszyscy czytelnicy tego forum wiedz± to  od dawna,¿e ka¿da energia wcielaj±ca siê na ziemi ma pozaziemskie pochodzenie, to ¿adna nowo¶æ. Na ziemi czasowo tylko ¿yj± Energie swataj±ce   siê na okres swojego ¿ycia lud¼mi ( czyli zak³adaj±cy ubrania fizyczne) typu "ludzkie cia³o materialne. O tym fakcie to ju¿ od niepamiêtnych czasów  wiedza wszyscy czytelnicy tego forum , wiêc z jakiej racji ta sensacja z moj± osob±?

I na tym powinni¶my zakoñczyæ te niskich lotów wywody, bo nie tworz± pozytywnej atmosfery.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 21, 2012, 13:49:34 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1703 : Sierpieñ 21, 2012, 13:45:08 »

Cytat: Kiara
Widzisz obecnie  maski spadaj±  z ludzkich twarzy, bo to czas na to w³a¶ciwy i pokazuj± siê powykrzywiane twarze tych co to niby chc± "dobra ludzi.."Ale gdy to dobro zaczyna siê przejawiaæ uwalnianiem blokad energetycznych i powrotem  Ludzko¶ci do ich pierwotnych mo¿liwo¶ci i praw, to zwyczajnie szlak niektórych  trafia i rozpoczynaj± wojnê. A niby to tak ³adnie pisali.... pisaæ mo¿na i paplaæ te¿ mo¿na, ale z czynieniem dobra... o! co to, to nie! Moje mojsze i lepsze i wa¿ne...moje osobiste dobro , o tak, ale cudze?

Jeszcze ciutkê i wszystkie maseczki pospadaj± , bo sztuczny ksiê¿yc Saturna ju¿ ich dalej trzymaæ nie mo¿e , 9 dni trwa wy³±czanie jego funkcji. Resztê zrobi ods³aniaj±ca siebie i innych natura.

Ojejku, to¿ to pewnie o ptaku Kiara prawi. I tak brzydko do tego.  Smutny
To siê narazi³am My¶licielom. I co teraz? Maski spadaj±, jakie¶ powykrzywiane twarze ukazuj± siê Kiarze.
Tylko, jak sama nieraz pisa³a, ¶wiat jest odbiciem w³asnego wnêtrza. Zatem, czemu te twarze wykrzywione?
Ja widzê same u¶miechniête.  Chichot
Teraz te¿ zerkam w lustereczko i gêba ptaka u¶miechniêta jak siê patrzy. Od ucha do ucha.  Du¿y u¶miech
Chyba, ¿e z moim lustereczkiem co¶ nie tak. Mo¿e jaki¶ obcy ogonem przejecha³ albo ksiê¿yc Saturna
siê przekrzywi³, bo na Rodosie depozyt siê wyczerpa³. Nie wiem, inni za to wiedz±…

To pa i niech szlag nikogo nie trafia. I niech pisz± ³adnie o bli¼nich.  U¶miech

Ps. Kiaro, ptaka wprawdzie na oczy nie widzia³a¶, ale gada³a¶ i przez telefon i na skype.
Ale faktycznie, zupe³nie nie znasz. Buziaczek tym razem.  Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1704 : Sierpieñ 25, 2012, 23:38:19 »

Ja nie zauwa¿y³em w zachowaniu Kiary Hipokryzji.
Zauwa¿y³em w tamtych, przykrych dla Ciebie czasach Twoj± obawê, byæ mo¿e strach o niew³a¶ciw± ocenê Twojej postawy, która w Twoim obiektywie by³a jedynie w³a¶ciwa.
Wiem, ¿e okrutnie Ci na tym zale¿a³o, wiêc przy mojej obojêtno¶ci w stosunku do Twoich zabiegów o przywrócenie wy¿ej wymienionych punktów ujemnych po prostu odpu¶ci³em Ci wiedz±c, ¿e to naprawdê wa¿ne by³o dla Ciebie.
Spe³niasz tu wszak rolê wychowawcz± a zadanie trudne jest, wiêc odpu¶ci³em. A mo¿e to Twoja postawa dzi¶ tr±ci hipokryzj±?
Nie chcia³bym komu¶ psuæ d³ugo wypracowywanej strategii, niwecz±c jej jednym byæ mo¿e obiektywnym postem.
Yy.. je¶li chodzi o Nibiru, to chyba Ty mia³e¶ naj¶wie¿sz± wiedzê.. Ja jedynie komentowa³em uprzejmo¶ci Twoje w stosunku do innych forumowiczów.
Nawiasem mówi±c zastosowa³e¶ niezbyt fortunne rozmydlenie problemu. Podnosz±c temat punktów niezale¿nych od Twojej aktywno¶ci a spotykaj±c konkretne argumenty w danym temacie, reagujesz w sposób standardowy dla Ciebie- zmieniasz temat aby oddaliæ dla opinii to, co dla Ciebie niewygodne.
Zapêdzi³e¶ siê przyjacielu w swej pewno¶ci i g³upio bez zadania kolejnego ciosu wyj¶æ z opresji.

1. Jednak ma³o wiesz...
2. Proponujê zapoznaæ siê z definicj± hipokryzji...
3. Nigdy niczego mi nie odpu¶ci³e¶ - masz wprost uczulenie na mnie - co widaæ w ka¿dym Twoim po¶cie, a w wielu przypadkach nie mog³e¶ po prostu sprostaæ argumentom/faktom - st±d Twoja z³o¶æ w bezsilno¶ci
4. Nigdy nie ucieka³em od rzeczowej rozmowy/dyskusji - w przeciwieñstwie do Ciebie czy Kiary
5. analogicznie by³o i jest w przypadku konkretów i rozmywania...

6. B±d¼ szczê¶liwy i ¿yj d³ugo.
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #1705 : Wrzesieñ 26, 2012, 12:44:09 »

Szmer

No widzisz, nazywasz pewn± grupê androidami a ja nale¿ê do tej grupy. Wiêc nazywasz mnie androidem. Podpisu nie zmieniê bo nie mija siê on z prawd±.
[/b]

i
Jestem tylko Androidem... tak mi Kiara powiedziala... nie musisz ze mn± rozmawiaæ Mrugniêcie

Sam siê tak okre¶lasz przez uznanie  przynale¿enia do tej grupy,  a nie ja tak powiedzia³am o Tobie , naucz siê mówiæ prawdê , bo brzydzê siê manipulacj±.

Dla mnie mo¿esz siê identyfikowaæ nawet z ba³wankiem ¶niegowym , to Twoja i tylko Twoja sprawa, co nie zmieni mojej opinii na temat ¶niegowych ba³wanków. i nie bêdzie prawd± i¿ ja ciebie z nimi uto¿samiam, mo¿e teraz zrozumia³e¶ zasadnicz± ró¿nicê na czym polega manipulacja informacj±?

Kiara U¶miech U¶miech

Nie twoja sprawa z jak± grup± siê uto¿samiam. Nazwa³a¶ j± androidami wiêc i nazwa³a¶ tak mnie. Niewiedza nie jest t³umaczeniem. To tak jakby¶ obrazi³a moj± rodzinê a gdyby¶my do Ciebie osobi¶cie przyszli po wyja¶nienia to by¶ siê t³umaczy³a - "nie, nie... nie o was mi chodzi³o, nie wiedzia³am ¿e to wy jeste¶cie w tej rodzinie". Bierz odpowiedzialno¶æ za swoje s³owa a nie t³umaczysz siê jak przedszkolak. £atwo jest rzucaæ hase³kami gdy nie robisz tego personalnie. Ale jak kto¶ jednak poczuje siê adresatem to wypisujesz jakie¶ g³upie wymówki. Nie usunê podpisu bo to prawda. Nie my¶l sobie ¿e jeste¶ nie wiadomo kim i bêdziesz mi wmawiaæ czy ja mam siê poczuæ adresatem czy nie. Ty ju¿ powiedzia³a¶ swoje, teraz pozostaw to nam - androidom. Usunê to je¶li przyznasz ¿e ¿adnych androidów nie ma a ca³y ten post wtedy wyssa³a¶ sobie z palca. Albo poka¿ mi paluszkiem tych wszystkich androidów i wyja¶nij dlaczego ja nim nie jestem.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1706 : Wrzesieñ 26, 2012, 14:33:11 »

Po raz ostatni  to s± androidy , które mog± mieæ "obudowê , wygl±d zewnêtrzny identyczny jak Cz³owiek, mo¿e byæ u¿yta w ich budowie technologia przewy¿szaj±c±  wiedzê ludzi na ziemi. nie mniej jednak android to nie Cz³owiek; http://pl.wikipedia.org/wiki/Android_%28robot%29  i nie nazwê go Cz³owiekiem bo nim nie jest, basta!

Jak chcesz siê uto¿samiaæ z tak± grup± to Twoja nie moja sprawa, ale z powodu Twojego przynale¿enia do nich nie zmieniê zdania na ich temat ani informacji o nich.
Powiedzeniem prawdy o kim¶ wedle znanej doskonale wiedzy nie jest obra¼liwe, szczegulnie je¿eli dotyczy to identyfikacji maszyn.

Szmer.
Albo poka¿ mi paluszkiem tych wszystkich androidów i wyja¶nij dlaczego ja nim nie jestem.
Zastanawiaj siê nad tym co piszesz!

To nie ja powiedzia³am i¿ jeste¶ androidem, a Ty tak stwierdzi³e¶, zatem sam siebie zapytaj dlaczego tak my¶lisz o sobie.

Tak znam osobi¶cie takie osoby , ale nie mam prawa upubliczniaæ ich danych i nie zrobiê tego bez niczyjej zgody , a zgody takiej nie posiadam.
Jednak je¿eli chcesz jakie¶ wiarygodne informacje to s± one te¿ w ksi±¿ce Melchizedeka "Kwiat ¯ycia" w której on opisuje spotkanie z tak± kobiet± dosyæ szczegó³owo.
Zatem , czy Ci siê podoba czy nie , takie istoty ¿yj± na ziemi w ludzkich formach obok Ludzi.
Poniewa¿ temat by³ poruszany wielokrotnie dalszego ci±gu z mojej strony ju¿ nie bêdzie.

Nie wypisuj o sobie bzdur , a nie bêdziesz mia³ ¿alu i¿ ¿e kto¶ ma takie czy inne zdanie w temacie.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 26, 2012, 14:39:59 wys³ane przez Kiara » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1707 : Wrzesieñ 26, 2012, 14:36:34 »

Albo poka¿ mi paluszkiem tych wszystkich androidów

...na kogo wypadnie, na tego bêc Chichot

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #1708 : Wrzesieñ 26, 2012, 14:51:14 »

Nie wypisuj o sobie bzdur , a nie bêdziesz mia³ ¿alu i¿ ¿e kto¶ ma takie czy inne zdanie w temacie.

przecie¿ to nie ja mam jakie¶ ¿ale tylko Ty. To Tobie przeszkadza mój podpis. Ja nie mam z tym ¿adnego problemu Mrugniêcie
No niech bêdê tym androidem, nie wiedzia³em jak siê nazwaæ, powiedzia³a¶ jak siê nazywamy wiêc na cze¶æ tego zamie¶ci³em sobie podpis. A ¿e cz³owiekiem nie jestem to nie musi ze mn± nikt gadaæ. Proste?

A ksi±¿ek to ja mogê Ci podes³aæ tutaj setki, które powiedz± ¿e istnienie tych twoich Androidów nie jest mo¿liwe...
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1709 : Wrzesieñ 26, 2012, 15:08:34 »

Daremne Twoje starania Szmer ...

East tu ci±gle pisze, ¿e go nie ma, a Kiara na to , ¿e jest Du¿y u¶miech

Ba, nawet w którym¶ po¶cie east siê do Syntetyków zaliczy³ stwierdzaj±c, ¿e nie posiada duszy, wy¿szej ja¼ni , energii niewcielonej i czego tam jeszcze z tej ca³ej mena¿erii...  ale i temu Kiara stanowczo wiary nie daje odmawiaj±c uznania , ¿e ¿adnego mnie po prostu nie ma Du¿y u¶miech
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #1710 : Pa¼dziernik 01, 2012, 13:58:19 »

Musze powiedziec ,ze z poczatkiem miesiaca,celem dowartosciowania swojego ego,udalam sie na male zakupy.
Nie powiem,ego zostalo mile polaskotane i poczulo sie pewniej.Ja pozbawiona troszke energii w postaci gotowki,nie powiem czuje sie swietnie.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,pierwszopazdziernikowo.Greta
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1711 : Pa¼dziernik 01, 2012, 14:17:55 »

Musze powiedziec ,ze z poczatkiem miesiaca,celem dowartosciowania swojego ego,udalam sie na male zakupy.
Nie powiem,ego zostalo mile polaskotane i poczulo sie pewniej.Ja pozbawiona troszke energii w postaci gotowki,nie powiem czuje sie swietnie.

Muszê  przyznaæ ze nie lubiê tego w±tku i rzadko tu zagl±dam.Jednak dzisiaj co¶ mi tu naprowadzi³o rêkê  i kliknê³am.No i proszê ,taka  "pere³ka" w¶ród jadu  i z³o¶ci.
greto jeste¶ wielka U¶miech Obiecujê ze twoje posty w tym w±tku z przyjemno¶ci± bêdê czytaæ   Chichot
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 01, 2012, 14:18:34 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1712 : Pa¼dziernik 01, 2012, 14:36:58 »

Muszê  przyznaæ ze nie lubiê tego w±tku i rzadko tu zagl±dam.Jednak dzisiaj co¶ mi tu naprowadzi³o rêkê  i kliknê³am.No i proszê ,taka  "pere³ka" w¶ród jadu  i z³o¶ci.
greto jeste¶ wielka U¶miech Obiecujê ze twoje posty w tym w±tku z przyjemno¶ci± bêdê czytaæ   Chichot

i ja siê ciesze, ¿e co¶ pozytywnego, a nie tylko pomówienia, oskar¿enia, wymagania, oczekiwania i pretensje etc., etc..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1713 : Pa¼dziernik 01, 2012, 15:15:06 »

Cytat: Greta

Greto, ale¿ to ego samo siebie dowarto¶ciowuje. Ty, jedynie to rozpoznajesz.  Mrugniêcie
Niemniej, dobrze jest czasami cia³u sprawiæ jak±¶ przyjemno¶æ.  Chichot

A dusza? Ona ma inne przyjemno¶ci i czerpie je obficie podczas pobytu w materii. Innymi te¿ patrzy oczyma.
Potrafi nawet wspó³dzieliæ rado¶æ z rado¶ci± p³yn±c± z Ego. Gdy np. cz³owiek sprawia sobie now±, piêkn± rzecz. 
Albo smakuje czerwone wino, czy inny trunek dla rozlu¼nienia i weso³o¶ci. Oczywi¶cie, bez przesady.  Du¿y u¶miech

Dusza z natury jest radosna, tylko nie zawsze mo¿e przebiæ siê przez rojenia umys³u, który tworzy sobie
historie-legendy dla podbudowania i usprawiedliwienia Ju¿ bez wnikania czego?  Mrugniêcie

To pa,
na dworze piêkne s³oñce, lecê zaabsorbowaæ trochê dla cia³a witaminy D, na zimowe dni.  Chichot

Za¶ dla radosnego u¶miechu, zamieszczam tego motyla i pszczo³ê (chyba?) posilaj±cych siê
na s³oneczniku rosn±cym na koliberka dzia³ce.
Cudna jest to dzia³ka, jak zaczarowany, ba¶niowy ¶wiat. A ile¿ tam barw i kolorów?  U¶miech

greta
Go¶æ
« Odpowiedz #1714 : Pa¼dziernik 01, 2012, 15:32:14 »

Dzieki kochani,wydaje mi sie,ze wyrazac siebie mozemy na wiele sposobow.Jezeli jestescie mile zaskoczeni,to tym bardziej sie ciesze.

Jeszcze raz,mile pazdziernikowe pozdrowienia.Greta
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1715 : Pa¼dziernik 01, 2012, 15:41:08 »

A co sobie kupilas nowego?  Mrugniêcie
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #1716 : Pa¼dziernik 01, 2012, 16:10:08 »

Kupilam sobie sliczna jeseinno-zimowa kurteczke granatowa,do tego rowniez granatowe spodnie z cieniutkiego sztruksiku plus bardzo wygodne skarpetki z angorki.Kupilam rowniez bardzo ladna kurteczke dla jednego 8 letniego dziecka,ktora mu podaruje.Mysle,ze bedzie zadowolony.
Zeby sobie troche oslodzic zywot kupilam cukier Xylitol.Tylko taki uzywam.
Kupilam sobie lodzika,bo bylo bardzo cieplo.

Posiedzialam na laweczce,na sloneczku i wrocilam,cala w skowronkach do domciu.

To tyle.Greta
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1717 : Pa¼dziernik 01, 2012, 16:37:01 »

Cieszê siê z Tob± Greto!  Chichot Buziak

Kiara U¶miech U¶miech
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #1718 : Pa¼dziernik 01, 2012, 16:40:03 »

Dzieki Kiaro.
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1719 : Pa¼dziernik 02, 2012, 16:43:36 »

Dodam do tego co piszecie szacowni, ze ja odkry³em nowe piwo tworzone w/g starej receptury. Du¿y u¶miech
Na razie jest to pocz±tek produkcji partia próbna bo chc± j± podpi±æ pod wyrób regionalny Du¿y u¶miech
Znaczy piwo pi³em na Podlasiu bo mój znajomy zaprosi³ mnie tam (pomagam mu k³a¶æ glazurê).
Oczywi¶cie jak siê powiedzie zamówi³em ca³± beczkê Du¿y u¶miech
Dodam, ¿e po wypiciu kufla tego piwa, wszystkich i wszystko kocha³em Du¿y u¶miech
Ba oferowa³em swoj± dozgonn± przyja¼ñ Du¿y u¶miech
Pies który wabi siê ,,Donald" i jest z³y merda³ ogonem jak go poczêstowa³em, ma³o tego pó¼niej po przyjacielsku traktowa³ nawet kota.
Hm nastêpnego dnia by³o troszkê gorzej ale g³owa nie bola³a Du¿y u¶miech
Piesio za¶ zosta³ moim kumplem, kot zreszt± te¿ Du¿y u¶miech
Miejscowi opowiadali ¿e wszystkich ich przytula³em wiêc hm no receptura przednia Du¿y u¶miech
Nie pamiêtam wiele, ale jedno pamiêtam, ¿e naprawdê warto skupiaæ siê przede wszystkim na sobie i siebie zaakceptowaæ, nawi±zaæ z sob± kontakt i dalej, dalej to ju¿ jest z górki Du¿y u¶miech
I g³owa nie boli i rêce nie opadaj± i szable mo¿na odpasaæ
A jak siê szable odpasze to i ci¶nienie ³atwiej schodzi Du¿y u¶miech
Wtedy nie ma w cz³owieku ci¶nienia tylko jest l¶nienie Du¿y u¶miech
A to przedni widok i przednie towarzysz± takiemu widokowi odczucia Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 02, 2012, 16:46:11 wys³ane przez Przebi¶nieg » Zapisane
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #1720 : Pa¼dziernik 02, 2012, 17:19:42 »

No ja niby to wszystko chopie wim, ale jak dla mnie, to trza za czêsto w krzajdy ganiaæ !

No chyba, ¿e to nie by³o do mnie.

A to szszepaaaszam baaazsch¼o !

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1721 : Pa¼dziernik 02, 2012, 19:39:18 »

No hm jak to jest uderz w stó³, a no¿yce... Du¿y u¶miech
to pa Du¿y u¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1722 : Pa¼dziernik 02, 2012, 20:07:39 »

Przebisnieg cyt

Miejscowi opowiadali ¿e wszystkich ich przytula³em wiêc hm no receptura przednia
Nie pamiêtam wiele, ale jedno pamiêtam, ¿e naprawdê warto skupiaæ siê przede wszystkim na sobie i siebie zaakceptowaæ, nawi±zaæ z sob± kontakt i dalej, dalej to ju¿ jest z górki

Miales swoj dzien, tesknisz za kontaktem uczuciowym i jak masz "wlane", to chcesz byc kochany i tez kochasz wszystkich. Fajnie, ze sie zaakceptowales. Jestes rowny gostek Mrugniêcie
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1723 : Pa¼dziernik 03, 2012, 15:17:10 »

Dziêkuje szacowna Mrugniêcie
Dodam, ¿e zaczerwieni³em siê ale tak my¶lê, ze jak kto¶ o kim¶ mówi ¿e jest fajny to zgodnie z metod± luster szacownego songo1970 te¿ jest równ± gostk± Du¿y u¶miech
to ap Du¿y u¶miech
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #1724 : Pa¼dziernik 08, 2012, 11:59:15 »

A wojna dalej trwa... Z okazji 70 strony tego¿ jak¿e inteligentnego w±tku Admin zrobi imprezê? Wszyscy siê napij± i mo¿e Wam przejdzie.

Kapitan Major Barbara powinna byæ dla Was wzorcem Du¿y u¶miech

Kto by pomy¶la³, ludzie siê t³uk± na ulicach a i te¿ wojnê w internecie mo¿na prowadziæ. Niech kto¶ sobie zobaczy datê pierwszego postu ile ju¿ ta wojna tutaj trwa.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 08, 2012, 12:00:39 wys³ane przez Sventer » Zapisane
Strony: 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: