Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:20:17

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844775 razy)
0 u¿ytkowników i 90 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1675 : Czerwiec 24, 2012, 06:25:01 »

ARIOWIE - rasa ludzka

ARIANIE - rasa ludzka.

Lady.

Ty szacowna Cyganeczko--m

Aryan jest byl i bedzie gotowy do nauk. A "inni" albo uznaja wyzszosc, albo trzepia jk. Tak jak Ty.

ARYAN[/b].... http://pl.wikipedia.org/wiki/Aryan_Brotherhood

Wypada wiedzieæ o czym siê pisze , co siê chce zacytowaæ.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Dodam tylko...  Bez problemu mo¿na byæ równocze¶nie ¯ydówk± i Cygank± , dlaczego? Sekrety rodowe. Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 07:54:10 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1676 : Czerwiec 24, 2012, 08:45:45 »

kiedy...? gdy Nibiru przyleci???  Afro
Wtedy, gdy klapki z oczu (i nie tylko) opadn± Mrugniêcie
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1677 : Czerwiec 24, 2012, 10:22:01 »

A jak opadn± i rêce Szok
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1678 : Czerwiec 24, 2012, 11:34:32 »

A jak opadn± i rêce Szok

Przebisiegu mi ju¿ opad³y !

Drogie panie przywo³ujê was do porz±dku.Od k³ótni i wymiany zdañ  nie na temat, jest odpowiedni w±tek pt; " wyra¼ siebie "
F.Lady co to insynuacje z ¯ydami i Cyganami.Jeste¶ uprzedzona do tych nacji? na naszym forum nie tolerujemy rasizmu.

Bardzo uprzejmie proszê wszystkich  o powrót do tematu.Mo¿ecie zadawaæ pytania do Kap³ana718 .on tu zagl±da  i czyta Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 11:35:15 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1679 : Czerwiec 24, 2012, 11:51:45 »

Sugerujesz mi kobieto rasizm? To jest forum niezalezne jak nazwa wskazuje a nie pralnia danych.
Slowo Cygan czy Zyd widac kojarzy sie Tobie z czyms gorszym.
Wypraszam sobie ciagle ataki na moja osobe i tym razem przywoluje Ciebie do rozsadku.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 11:52:39 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1680 : Czerwiec 24, 2012, 12:11:43 »

Sugerujesz mi kobieto rasizm? To jest forum niezalezne jak nazwa wskazuje a nie pralnia danych.
Slowo Cygan czy Zyd widac kojarzy sie Tobie z czyms gorszym.
Wypraszam sobie ciagle ataki na moja osobe i tym razem przywoluje Ciebie do rozsadku.

Nic ci nie sugerujê kobieto ,takie wnioski mozna wysun±æ z twoich postów.Wcale ciê nie atakujê ,zwracam tylko grzecznie uwagê.Dalej nie dyskutujê bo bardzo nie lubiê tego w±tku. Do poklikania w innych, pa

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1681 : Czerwiec 24, 2012, 12:29:42 »

A dlaczego nie lubisz tego watku? U¶miech

Wyrazam siebie. Wlasnie zaczelam wpisywac na tamtym watku, bo mnie tytul zainspirowal.
Nawet niezle byloby tak "Pytania do Bogini Fair Lady cdn."

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1682 : Czerwiec 24, 2012, 12:43:33 »

Wypada wiedzieæ o czym siê pisze , co siê chce zacytowaæ.
racja, jak np. o niepokalanym poczêciu...

na naszym forum nie tolerujemy rasizmu.
chyba, ¿e wobec katolików - tutaj masz najwiêkszy margines "bezpieczeñstwa" do pou¿ywania sobie :]

W kwestii formalnej to chyba w±tek "pytania do ... 718" jest wyj±tkiem na tym forum od pewnej zasady - bo podobno nie piszemy/zak³adamy w±tków o forumowiczu.

Lady, Kiara co jaki¶ czas - gdy spada jej poczucie "ogl±dalno¶ci" na tym forum (bo na jej i 718 forum wynosi ono czê¶æ promila - i to jest rzeczywisty wska¼nik zainteresowania jej wywodami) odgrzewa w±tki na si³ê, ba - sama zadaje sobie pytania i na nie odpowiada i budzi to zdziwienie u¿ytkowników bo odpowiada na pytania których oni jej nie zadali. Ale - ale, dla równowagi czêsto unika odpowiedzi na pytania kierowane ¶ci¶le do niej... ot taki szutnik :]
nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #1683 : Czerwiec 24, 2012, 14:04:42 »

Proponuje nie wtracac sie do konfliktu dwoch Pan.

To modelowy konfilkt psycholigiczny na podstawie ktorego mozna robic doskonale obserwacje i charakterystyki.

Pierwsz kobieta, Kiara: jak wszyscy podejrzewaja identyfikuje sie z zydami i cyganami, zapewne wygladem moze przypoinac przedstawiciela tych ras. Reprezntuje sily zniewolonych, wierzy w sily nadprzyrodzone, narcystycznie upaja sie swoja moca prorocza i sila magii, liczy na nowe czasy ktore nadejda i pod plaszczykiem milosci wciaz ma nadzieje na odzyskanie wladzy, ktore w jej mniemaniu zostala jej odebrana niesprawiedliwie. Kto wie, moze jej dusza tkwi tam w studni przeznaczenia gdzies w mrocznej jaskini gory Slezy? Jednakze w kontrascie co najwaznisze - sercem jej motywacji jest platoniczna milosc do blondynow, wlasciwie wojownikow o bialych wlosach z duzym mieczem, jako wyzwoliscieli tego swiata.

Druga Pani: wrecz przeciwnie, ma watpliwosci co istnienia swiata magii, jest przekonan o wyzszosci technologii, ufa wyznawcom new age dlatego ze wszystko staraja sie wyjasnic racjonalnie, wie ze posiada wladze , gardzi brudasami poniewaz wydaj sie jej nosicielami grzechu i dlategozostali skazani na pieklo, wydaje jej sie ze reprezentuje wyzsza rase, uwielbia mity ilegendy ale w kontrascie do tego marzy w zasciszu o romantycznym kochanku o sniadej karnacji, ktory przekonalby ja o istnieniu swiata magii.

jak sie podoba charakterysyka? U¶miech))).
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1684 : Czerwiec 24, 2012, 14:20:48 »

Marna rzec mo¿na i nie prawdziwa  w pochodzeniu etnicznym pud³o. Nie podobaj± mi siê blondyni , nigdy w nich nie gustowa³am. Jednak priorytet ma dla mnie osobowo¶æ Cz³owieka , a nie jego wygl±d.
Technikê i technologie traktuje jako pomoc Cz³owiekowi,  wa¿ne ale nie  wa¿niejsze od niego. W magiê nie wierzê , w moc my¶li Ludzkiej tak! Z niej p³ynie energia , ona napêdza dzia³anie.
Nie interesuje mnie inna w³adza jak nad swoimi s³abo¶ciami , to tak! A nawet bardzo, tak! Czy kto¶ mi co¶ odebra³? Jak to zrobi³ i dlaczego? Nad tym warto siê zastanowiæ... ja tego tak nie traktujê , moje do¶wiadczenia ¿yciowe traktujê jako drogê rozwoju osobistego i zwiêkszanie mocy. Po co mi to? w ten sposób realizujê moje marzenia ,ale nie s± nimi ni w³adza ni majêtno¶æ ni autorytety.
Nikt nie mo¿e wyzwoliæ tego ¶wiata, bowiem on koñczy ju¿ swoj± karierê jako miejsce nauki rozwoju Ludzko¶ci. Szkoda czasu i energii nawet na my¶lenie o tym.
Ale , lepsza taka zabawna  analiza ni¿ jakie¶ awanturki , mo¿na siê po¶miaæ. U¶miech U¶miech U¶miech U¶miech

dziêkuje

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 14:27:35 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1685 : Czerwiec 24, 2012, 18:13:47 »

nagumulululi
Szacowny nagumulululi utrafi³ w sedno Du¿y u¶miech
Nie chodzi mi o charakterystykê tylko o sprawdzenie dystansu do siebie (akceptacje siebie)U¶miech
Je¿eli cz³owiek zaakceptowa³ siebie powolutku siê zmienia, zamienia rozwija - oczywi¶cie moim skromnym zdaniem Mrugniêcie
Ja np dawno przesta³em siê obra¿aæ jak kto¶ ¶miej siê z mojego brzucha, który pozwoli³em sobie nazwaæ ¶mietnikiem
to pa Du¿y u¶miech
PS
Jak by by³o mo¿na i potrzeba to ja mogê reprezentowaæ puszystych Du¿y u¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1686 : Czerwiec 24, 2012, 19:17:21 »

cyt Kiara
W magiê nie wierzê ,

hmmm, to po co pytania do ... zwyklego uzytkownika...? A moze "rozkaz" z wyzszego pudeleczka niz mysl i szkielko medrca moze przeleciec...

nagumululi - niezle kombinujesz, ale ja facetow nie dziele na blondynow, rudych^^ czy ciemnowlosych.
Fajniejszy wygrywa i tyle. Tylko, ze ten najfajniejszy jest tym, ktory ODWZAJEMNIA uczucia, i pragnie rozwoju jednostki, a nie tylko sluzenia wg "automatycznej centralki sterowniczej"

Mrugniêcie

edit:

arteq
mysle, ze my to juz od dawna wiemy, ale tu jest wlasnie problem analogii //czlowiek-maszyna//
odgrzewa w±tki na si³ê

Co do "zupy spod lawy:) to chanell robi to od dawna, ale widac ma tu wieksze prawa, gdyz jest NAD-uzytkownikiemMrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 19:35:03 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1687 : Czerwiec 24, 2012, 21:16:25 »

Alez nie wtr±cam siê do konfliktu, skromnie tylko zauwa¿y³em, ze to co tak dobitnie Kiara raczy krytykowaæ jest w wielu wypadkach jej domen±.

Ponadto swoj± "charakterystyk±" nieco popycha³e¶ obie strony do dalszej aktywno¶ci - ot takie tr±canie patykiem ¿yj±tka które chwilowo nie chce siê poruszaæ...

Jak mam byæ szczery to raczej ¶rednia - niezbyt trafna, mêtna i ogólnikowa...
nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #1688 : Czerwiec 24, 2012, 21:35:30 »

Alez nie wtr±cam siê do konfliktu, skromnie tylko zauwa¿y³em, ze to co tak dobitnie Kiara raczy krytykowaæ jest w wielu wypadkach jej domen±.

Ponadto swoj± "charakterystyk±" nieco popycha³e¶ obie strony do dalszej aktywno¶ci - ot takie tr±canie patykiem ¿yj±tka które chwilowo nie chce siê poruszaæ...

Jak mam byæ szczery to raczej ¶rednia - niezbyt trafna, mêtna i ogólnikowa...
Odnosnie char. Kiary to zgoda, nie bede tu wrzucal wywazonej charakterystyki aby nie powodowac nastepnej pyskowki, troche podkolorowalem. Jednak celem charakterystyki byloa nakkreslenie konfliktu oraz zwiazku tych Pan ze soba poprzez kompleks sprzecznosci a zarazem komplementarnosci - the one. Jedno bez drugiego zyc nie moze, choc wzajmenie sie zwalcza, to wlasnie definicja czlowieka, blizniaka. Moze sam cos skrobniesz, charakterystyka konfliktu ...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 21:36:10 wys³ane przez nagumulululi » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1689 : Czerwiec 24, 2012, 22:04:14 »

Z mojej strony problemu nie ma, nie bylo i nie sadze, aby zaistnial. Jestem tu relatywnie nowym uzytkownikiem, a K. uznanym kompanem, wiec "blizsza koszula cialu".
Z punktu widzenia ludzkiego, to Kiara uzywala czesto obrazliwych zwrotow w stosunku do mnie (mozna sprawdzic!). Ja tylko raz jej wytknelam, ze uzywa zlych koncowek polskiej deklinacji, a czy jest Zydowka, Cyganka, czy nawet dywanem perskim albo krolowa Madagaskaru to mnie nie specjalnie obchodzi.°°
janusz

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 29

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 1370

« Odpowiedz #1690 : Czerwiec 24, 2012, 23:20:05 »

Uprzejmnie proszê szanownych forumowiczów o uspokojenie swoich niezbyt dobrych emocji. Zwracam uwagê na to, ¿e obowi±zuj±cy tutaj regulamin nadal istnieje. Szczególnie obra¿anie i lekcewa¿enie moderatorów przypominaj±cych o w/w nie jest mile widziane. Troszkê wiêcej wyrozumia³o¶ci wobec innych nikomu nie zaszkodzi a raczej pomo¿e. U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2012, 23:21:29 wys³ane przez janusz » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1691 : Czerwiec 25, 2012, 07:11:26 »

Kalemu ukrasc krowe = grzech
Kali ukrasc krowe = nie-grzech

Janusz wyraz sie jasniej, bo "niezbyt dobre emocje" to chyba malo.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 25, 2012, 08:18:16 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1692 : Czerwiec 25, 2012, 17:56:47 »

Ja ja ja wyja¶niê dobrze Szok
Schowaj szable do pochwy szacowna Fair Lady Du¿y u¶miech
Fajny jestem i lubiê zawody o ile nie jest to bieganie, albo wspinaczka ale np picie piwka Du¿y u¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1693 : Czerwiec 25, 2012, 18:18:38 »

Moze sam cos skrobniesz, charakterystyka konfliktu ...
Spowodowa³oby to tylko kolejne podniesienie ci¶nienia... wiêc zrezygnujê.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #1694 : Sierpieñ 17, 2012, 12:16:45 »

Weryfikacja modow polegajaca na wyrzucaniu tekstow im niezrozumialych
To najs³absze ogniwo tego¿ forum.

le nie znaczy to, ¿e umieszczenie samego obrazka wszystko ka¿demu z nas wyja¶ni. Ma³y opis troszkê ''tajemnic'' ogó³owi przybli¿y i nie widzê w tym powodu do d±sania siê.
powód jest. A to dlatego, ¿e czasami sens wypowiedzi zamyka siê w wiêcej ni¿ jednym po¶cie.
Nie zawsze kazdy ma okazjê za jednym zamachem przedstawiæ to co ma do pokazania.
A Wy po prostu rwiecie sensy i znaczenia czêsto.

Od jesieni zesz³ego roku odpusci³em sobie wyartyku³owanie wielu dosyæ kluczowych informacji,
które za¶wiadczaj±  zjawiskach czasem do¶æ trudno uchwytnych. A sam fakt ich dookre¶lenia otwiera dostêp do oczywisto¶ci, które po prostu s± skuteczne, sa pozazyczeniowymi faktami
tj z ich jednoznaczno¶ci wyp³ywaj± dalsze nastêpstwa.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1695 : Sierpieñ 17, 2012, 17:30:33 »

Od jesieni zesz³ego roku odpusci³em sobie wyartyku³owanie wielu dosyæ kluczowych informacji,
które za¶wiadczaj±  zjawiskach czasem do¶æ trudno uchwytnych.
Zobacz, i pomimo tego, ¿e ludzie s± ubo¿si o jak¿e niesamowit± wiedzê któr± nie raczy³e¶ siê z nimi podzieliæ... ¶wiat istnieje nadal, ludzie siê ¶miej±, ba - idê o zak³ad, ze lwia czê¶æ nie odczu³a jakiejkolwiek zmiany...

Stanowczo przeceniasz siebie oraz znaczenie/wagê swoich wywodów. Cyklicznie pop³akujesz na forum jak to Ci ¼le, jak modzi nic nie rozumiej±, ¿e uwziêli siê na Ciebie czy te¿, ¿e niegodnim Twoich nauk...
Twoje - po¿al siê Bo¿e - poszukiwania ukrytych znaczeñ wyrazów s± po prostu ¿a³osne, nie maj± nic wspólnego ze s³owotwórstwem czy tez etymologi± - nic, ot na si³ê przycinasz puzzle - oczywi¶cie mo¿na mi nie wierzyæ i skonsultowaæ siê z pierwszym lepszym jêzykoznawc± albo i ca³ym ich stadem, gor±co zachêcam - potwierdz±. Jedne co uprawiasz to standardowe brniêcie w niejasno¶æ celem stworzenia poczucia g³êbi... jak zabawa w nowe szaty cesarza - ile¶ tam osób przytakuje Ci aby nie daæ po sobie poznaæ, ¿e ich "o¶wiecenie" i "rozeznanie" jest... wydmuszk±. Zapewniasz nas wprost jak i pomiêdzy wierszami jaki to jeste¶ wyj±tkowy, co Ty nie wiesz i nie potrafisz, ale gdy powie siê "sprawdzam" - uciekasz i fukasz - jakie¿ to typowe. Jeste¶ tchórzem Phi, bo wykorzystasz ka¿d± sposobno¶æ aby upu¶ciæ ¿ó³ci i nienawi¶ci poprzez wulgaryzmy i chamskie epitety w stosunku do znienawidzonych osób - najczê¶ciej katolików, ale... tak pokrzykujesz zza p³otu, z bezpiecznej dla siebie odleg³o¶ci - i z³apany za rêkê w³a¶nie tchórzliwie siê miotasz, chowasz za dupochrony, ¿e co¶ innego mia³e¶ na my¶li, ¿e to nie do nich... Albo jak kto¶ ju¿ mocno zniecierpliwiony odp³aci Ci piêknym za nadobne krzyczysz: ³olaboga, bij±.
Jak ju¿ poobdzieraæ te wszystkie maski, zas³ony ukazuje nam siê biedny, zakompleksiony ch³opczyk ¶ni±cy sen o swojej wielko¶ci...

Oby¶ dorós³, ¿y³ d³ugo i szczê¶liwie, ¿yczê powodzenia, i pomodlê siê o to, zamiast odgryzaæ siê.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 17, 2012, 17:50:07 wys³ane przez arteq » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1696 : Sierpieñ 17, 2012, 23:02:30 »

arteq

Zobacz, i pomimo tego, ¿e ludzie s± ubo¿si o jak¿e niesamowit± wiedzê któr± nie raczy³e¶ siê z nimi podzieliæ... ¶wiat istnieje nadal, ludzie siê ¶miej±, ba - idê o zak³ad, ze lwia czê¶æ nie odczu³a jakiejkolwiek zmiany...

Swietnie! Brawo! Przejales stery. Wypowiadasz sie w imie ludzkosci, bo tak uwazasz za sluszne, ale moze tak w istocie nie jest. Trudno zmienic wstecz, czym skorupka za mlodu tym etc. etc.
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #1697 : Sierpieñ 18, 2012, 08:57:11 »

Krociotki tekst z Paulo Coelho "Walkirie",wydaje mi sie na temat.Jezeli nie,to warto chociaz go przeczytac.

"W "Braciach Karamazow"Dostojewski opowiada historie Wielkiego Inkwizytora,ktora przekazuje tu wlasnymi slowami:
   W czasie przesladowan religijnych w Sewilli,kiedy wszyscy majacy inne zdanie niz oficjalnie gloszone przez Kosciol trafiali do iezien i gineli na stosie,sam Chrystus zstapil na ziemie i zmieszal sie z tlumem.Wielki Inkwizytor wypatrzyl Jezusa i kazal go aresztowac.
   W nocy schodzi do celi,w ktorej trzymaja Jezusa.Pyta wieznia,dlaczeo postanowil wrocic wlasnie teraz."Przeszkadzasz nam",rzecze."Twoje idee byly bardzo piekne,ale tylko nam udaje sie je zastosowac w praktyce.Moze w przyszlosci Inkwizycja zostanie surowo oceniona",argumentuje,"ale teraz jest niezbedna i doskonale spelnia postawione przed nia zadania.Po co gadac o pokoju,kiedy w ludzkich sercach trwa bezustannie wojna?Po co mowic o lepszym swiecie,skoro ludzkie serca przepelnia nienawisc?Nie warto poswiecac zycia w imie ludzkosci pograzonej wciaz w poczuciu winy.Mowiles,ze wszyscy ludzie sa rowni,ze maja w sobie boskie swiatlo,ale zapomniales o tym,ze sa tez bardzo zagubieni i potrzebuja przywodztwa.Nie przeszkadzaj nam w pracy i wynos sie stad",konczy swoj wywod Wielki Inkwizytor.
   W celi zapada cisza,a po chwili Jezus podchodzi do niego i caluje go w policzek.
   "Byc moze masz racje"przyznaje."Jednak moja milosc jest silniejsza".

Swiat sie zmienia,a my stanowimy czesc tej zmiany.Nie jestesmy sami.Anioly nas chronia i wskazuja nam droge.Mimo calej niesprawiedliwosci,mimo nieszczesc,ktore staja sie naszym udzialem,chociaz na nie nie zasluzylismy,mimo to,ze nie czujemy sie na slach,zeby zmienic swiat i ludzi,wbrew argumentom wszystkich Wielkich Inkwizytorow - wierzymy,ze Milosc jest potezniejsza nad wszystko inne i pomoze nam rozwijac sie duchowo.Dopiero wtedy bedziemy w stanie pojac gwiazdy,anioly i cuda."

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1698 : Sierpieñ 18, 2012, 09:07:25 »

"Byc moze masz racje"przyznaje."Jednak moja milosc jest silniejsza".

i to jest piêkne i proste przes³anie..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1699 : Sierpieñ 18, 2012, 09:32:43 »

Dziêki Greta. To przepiêkny i prawdziwy tekst. Bowiem tylko MI£O¦Æ ma moc zmian na lepsze!

Nie wa¿ne i¿ dziej± siê obok rzeczy niegodziwe i okrutne mi³o¶æ swoim blaskiem mocy dobra i tak poczyni w nich zmiany na lepsze. A ¿e jest to proces dojrzewania Ludzkich uczuæ ... wymaga wiêc czasu.

Ka¿de ludzkie dzia³anie z³e ... niedoskona³e , to tylko brak wiedzy praktycznej i¿ naprawdê mo¿na inaczej i bêdzie dobrze, lepiej ni¿ poprzednio. Blokad± zawsze jest strach przed zrobieniem , pomy¶leniem inaczej ni¿ wpojono nam kanonami my¶lowymi. Dopiero osobiste cierpienie ( zazwyczaj jest tak) otwiera chêæ zmian. Ludzie ju¿ nie chc± cierpieæ , nie chc± bólu, chc± rado¶ci i szczê¶cia, które zawsze towarzysz± mi³o¶ci.

Prawdziwa mi³o¶æ zawsze jest najsilniejsza!
O bólu cierpieniu przykro¶ciach zapominamy, mi³o¶æ raz zapisana w sercu pozostaje w nim wieczna.

Kiara U¶miech U¶miech
Strony: 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: