Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 20:26:26

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883490 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« Odpowiedz #1700 : Sierpień 18, 2012, 21:45:32 »

Swietnie! Brawo! Przejales stery. Wypowiadasz sie w imie ludzkosci, bo tak uwazasz za sluszne, ale moze tak w istocie nie jest. Trudno zmienic wstecz, czym skorupka za mlodu tym etc. etc.
Nie przej¹³em sterów. Na w³asne oczy w przeci¹gu ostatniego miesi¹ca widzia³em setki, tysi¹ce uœmiechaj¹cych siê ludzi - stwierdzam fakt. Ale... mo¿e sama powiesz jakich to konkretnie braków doœwiadczy³aœ z powodu jakiœ tam nieprzekazanych nauk Phi?
east
Gość
« Odpowiedz #1701 : Sierpień 21, 2012, 13:06:12 »

OdpowiedÂź Kiarze w dyskusji z wÂątku o Rodos http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8350.0

Nie wiem czy robisz to z gÂłupoty czy z zawiÂści?
Nie wiesz , zgadza siĂŞ. Z gÂłupoty. Nie ma Âżadnych dowodĂłw DuÂży uÂśmiech . Powinno byÂło siĂŞ dopisaĂŚ "ewentualnych" sponsorĂłw. W sumie to czcza pisanina byÂła, przepraszam.

Wszystko co opatrzone zosta³o uœmiechami w wypowiedzi easta nale¿y przyjmowaÌ z przymró¿eniem oka. Nie bierz tego tak powa¿nie do siebie. Twoje pozaziemskie pochodzenie -w sensie, ¿e z jakiegoœ statku - wydaje siê niesamowit¹ teori¹, ale kto tam wie Mrugniêcie Nie takie cuda na kiju siê dziej¹ na Ziemi Mrugniêcie I nie ma powodu nie wierzyÌ Ptakowi.

Co wiĂŞcej. CaÂła ta pisanina easta nie ma najmniejszego sensu dla Ciebie. Nie jest skierowana do Ciebie, lecz ku temu, co znajduje siĂŞ  poza TobÂą w ludzkiej istocie pt Kiara . To wie iÂż iluzjom nadchodzi kres. Bo -tak jak piszesz - "maski spadajÂą, bo to czas na to wÂłaÂściwy ".

zatem jakiÂś bot stuka w klawiaturĂŞ i wypisuje gÂłupoty od dawna w twoim imieniu
O Wypraszam "sobie" ! DuÂży uÂśmiech
Bot nie moÂże wypisywaĂŚ czegoÂś w MOIM imieniu , bo mnie -jak sÂłusznie zauwaÂżyÂłaÂś -nie ma DuÂży uÂśmiech ImiĂŞ sobie jest.

takie zagrywki uwaÂżam za naiwnÂą dziecinadĂŞ takie tarmoszenie za sukienkĂŞ z krzykiem .. ja tu jestem!
Ostatnio we Âśnie "byÂłem" 18to latkiem ! Powaga.
Dla wyjaÂśnienia. Babcio Kiaro "mnie" tu nie ma Chichot

z czynieniem dobra... o! co to, to nie! Moje osobiste dobro , o tak, ale cudze?
Dobro to nie sÂłodzenie i lukrowanie toÂżsamoÂści Kiaro. Nie ma czegoÂś takiego jak "moje osobiste dobro". Nie istnieje teÂż "cudze" . Dobro to wibracja. Ona teÂż jest Chichot Nie moÂżesz go uczyniĂŚ. Samo siĂŞ dzieje i obnaÂża to, co jest faÂłszem.

W koĂącu moÂże napisz coÂś o mnie prawdziwego , bo wypisujesz takie idiotyzmy Âże siĂŞ czytaĂŚ nie daje
Sama prawda o Kiarze - bardzo wielkie JA o gigantycznych aspiracjach przykrytych zbĂŞdnÂą skromnoÂściÂą ( ale (nie)stety .... nieprawdziwe )
Co do drugiej czĂŞÂści  wypowiedzi  - to nie czytaj. ByĂŚ moÂże to idiotyzmy, a byĂŚ moÂże nie . Ty tego nie wiesz i to jest piĂŞkne Chichot

Jeszcze ciutkê i wszystkie maseczki pospadaj¹ , bo sztuczny ksiê¿yc Saturna ju¿ ich dalej trzymaÌ nie mo¿e , 9 dni trwa wy³¹czanie jego funkcji. resztê zrobi ods³aniaj¹ca siê natura.
O ! I takie s-f jest Âświetne . Co do Natury zaÂś, to racja. Jak maseczki pospadajÂą to powinniÂśmy zobaczyĂŚ prawdziwÂą KiarĂŞ Chichot

Ty jeszcze nie wiesz iÂż uczuciem nie moÂżna sterowaĂŚ ?
Ja juÂż niczego nie wie bo nie istnieje DuÂży uÂśmiech Ale przychodzÂą myÂśli takie dziwne ... nie sÂą moje. I nawet nie wiadomo skÂąd przychodzÂą. Brzydkie podsuwajÂą pomysÂły, Âże sercem da siĂŞ manipulowaĂŚ. Hmmm oby to nie byÂła prawda.

zwyczajnie szlak niektĂłrych  trafia i rozpoczynajÂą wojnĂŞ
Wybierasz siê na jak¹œ wojnê Kiaro ?

Kiara
Gość
« Odpowiedz #1702 : Sierpień 21, 2012, 13:29:00 »

Pierwsza sprawa, nie znam Ptaka , nigdy nie widziaÂłam i brzydzĂŞ siĂŞ jej plotkarskimi zapĂŞdami. Druga sprawa,  to Âże jest juÂż wiele wojen i niektĂłrzy chcÂą wywoÂłaĂŚ kolejna , wcale nie znaczy iÂż mam zamiar w jakiejÂś uczestniczyĂŚ.

Wszyscy czytelnicy tego forum wiedzÂą to  od dawna,Âże kaÂżda energia wcielajÂąca siĂŞ na ziemi ma pozaziemskie pochodzenie, to Âżadna nowoœÌ. Na ziemi czasowo tylko ÂżyjÂą Energie swatajÂące   siĂŞ na okres swojego Âżycia ludÂźmi ( czyli zakÂładajÂący ubrania fizyczne) typu "ludzkie ciaÂło materialne. O tym fakcie to juÂż od niepamiĂŞtnych czasĂłw  wiedza wszyscy czytelnicy tego forum , wiĂŞc z jakiej racji ta sensacja z mojÂą osobÂą?

I na tym powinniÂśmy zakoĂączyĂŚ te niskich lotĂłw wywody, bo nie tworzÂą pozytywnej atmosfery.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2012, 13:49:34 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1703 : Sierpień 21, 2012, 13:45:08 »

Cytat: Kiara
Widzisz obecnie  maski spadajÂą  z ludzkich twarzy, bo to czas na to wÂłaÂściwy i pokazujÂą siĂŞ powykrzywiane twarze tych co to niby chcÂą "dobra ludzi.."Ale gdy to dobro zaczyna siĂŞ przejawiaĂŚ uwalnianiem blokad energetycznych i powrotem  LudzkoÂści do ich pierwotnych moÂżliwoÂści i praw, to zwyczajnie szlak niektĂłrych  trafia i rozpoczynajÂą wojnĂŞ. A niby to tak Âładnie pisali.... pisaĂŚ moÂżna i paplaĂŚ teÂż moÂżna, ale z czynieniem dobra... o! co to, to nie! Moje mojsze i lepsze i waÂżne...moje osobiste dobro , o tak, ale cudze?

Jeszcze ciutkê i wszystkie maseczki pospadaj¹ , bo sztuczny ksiê¿yc Saturna ju¿ ich dalej trzymaÌ nie mo¿e , 9 dni trwa wy³¹czanie jego funkcji. Resztê zrobi ods³aniaj¹ca siebie i innych natura.

Ojejku, toÂż to pewnie o ptaku Kiara prawi. I tak brzydko do tego.  Smutny
To siĂŞ naraziÂłam MyÂślicielom. I co teraz? Maski spadajÂą, jakieÂś powykrzywiane twarze ukazujÂą siĂŞ Kiarze.
Tylko, jak sama nieraz pisaÂła, Âświat jest odbiciem wÂłasnego wnĂŞtrza. Zatem, czemu te twarze wykrzywione?
Ja widzĂŞ same uÂśmiechniĂŞte.  Chichot
Teraz teÂż zerkam w lustereczko i gĂŞba ptaka uÂśmiechniĂŞta jak siĂŞ patrzy. Od ucha do ucha.  DuÂży uÂśmiech
Chyba, Âże z moim lustereczkiem coÂś nie tak. MoÂże jakiÂś obcy ogonem przejechaÂł albo ksiĂŞÂżyc Saturna
siĂŞ przekrzywiÂł, bo na Rodosie depozyt siĂŞ wyczerpaÂł. Nie wiem, inni za to wiedzÂą…

To pa i niech szlag nikogo nie trafia. I niech piszÂą Âładnie o bliÂźnich.  UÂśmiech

Ps. Kiaro, ptaka wprawdzie na oczy nie widziaÂłaÂś, ale gadaÂłaÂś i przez telefon i na skype.
Ale faktycznie, zupeÂłnie nie znasz. Buziaczek tym razem.  MrugniĂŞcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #1704 : Sierpień 25, 2012, 23:38:19 »

Ja nie zauwaÂżyÂłem w zachowaniu Kiary Hipokryzji.
ZauwaÂżyÂłem w tamtych, przykrych dla Ciebie czasach TwojÂą obawĂŞ, byĂŚ moÂże strach o niewÂłaÂściwÂą ocenĂŞ Twojej postawy, ktĂłra w Twoim obiektywie byÂła jedynie wÂłaÂściwa.
Wiem, Âże okrutnie Ci na tym zaleÂżaÂło, wiĂŞc przy mojej obojĂŞtnoÂści w stosunku do Twoich zabiegĂłw o przywrĂłcenie wyÂżej wymienionych punktĂłw ujemnych po prostu odpuÂściÂłem Ci wiedzÂąc, Âże to naprawdĂŞ waÂżne byÂło dla Ciebie.
SpeÂłniasz tu wszak rolĂŞ wychowawczÂą a zadanie trudne jest, wiĂŞc odpuÂściÂłem. A moÂże to Twoja postawa dziÂś trÂąci hipokryzjÂą?
Nie chciaÂłbym komuÂś psuĂŚ dÂługo wypracowywanej strategii, niweczÂąc jej jednym byĂŚ moÂże obiektywnym postem.
Yy.. jeÂśli chodzi o Nibiru, to chyba Ty miaÂłeÂś najÂświeÂższÂą wiedzĂŞ.. Ja jedynie komentowaÂłem uprzejmoÂści Twoje w stosunku do innych forumowiczĂłw.
Nawiasem mĂłwiÂąc zastosowaÂłeÂś niezbyt fortunne rozmydlenie problemu. PodnoszÂąc temat punktĂłw niezaleÂżnych od Twojej aktywnoÂści a spotykajÂąc konkretne argumenty w danym temacie, reagujesz w sposĂłb standardowy dla Ciebie- zmieniasz temat aby oddaliĂŚ dla opinii to, co dla Ciebie niewygodne.
Zapêdzi³eœ siê przyjacielu w swej pewnoœci i g³upio bez zadania kolejnego ciosu wyjœÌ z opresji.

1. Jednak maÂło wiesz...
2. ProponujĂŞ zapoznaĂŚ siĂŞ z definicjÂą hipokryzji...
3. Nigdy niczego mi nie odpuœci³eœ - masz wprost uczulenie na mnie - co widaÌ w ka¿dym Twoim poœcie, a w wielu przypadkach nie mog³eœ po prostu sprostaÌ argumentom/faktom - st¹d Twoja z³oœÌ w bezsilnoœci
4. Nigdy nie uciekaÂłem od rzeczowej rozmowy/dyskusji - w przeciwieĂąstwie do Ciebie czy Kiary
5. analogicznie byÂło i jest w przypadku konkretĂłw i rozmywania...

6. BÂądÂź szczĂŞÂśliwy i Âżyj dÂługo.
Szmer
Gość
« Odpowiedz #1705 : Wrzesień 26, 2012, 12:44:09 »

Szmer

No widzisz, nazywasz pewn¹ grupê androidami a ja nale¿ê do tej grupy. Wiêc nazywasz mnie androidem. Podpisu nie zmieniê bo nie mija siê on z prawd¹.
[/b]

i
Jestem tylko Androidem... tak mi Kiara powiedziala... nie musisz ze mnÂą rozmawiaĂŚ MrugniĂŞcie

Sam siĂŞ tak okreÂślasz przez uznanie  przynaleÂżenia do tej grupy,  a nie ja tak powiedziaÂłam o Tobie , naucz siĂŞ mĂłwiĂŚ prawdĂŞ , bo brzydzĂŞ siĂŞ manipulacjÂą.

Dla mnie mo¿esz siê identyfikowaÌ nawet z ba³wankiem œniegowym , to Twoja i tylko Twoja sprawa, co nie zmieni mojej opinii na temat œniegowych ba³wanków. i nie bêdzie prawd¹ i¿ ja ciebie z nimi uto¿samiam, mo¿e teraz zrozumia³eœ zasadnicz¹ ró¿nicê na czym polega manipulacja informacj¹?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Nie twoja sprawa z jak¹ grup¹ siê uto¿samiam. Nazwa³aœ j¹ androidami wiêc i nazwa³aœ tak mnie. Niewiedza nie jest t³umaczeniem. To tak jakbyœ obrazi³a moj¹ rodzinê a gdybyœmy do Ciebie osobiœcie przyszli po wyjaœnienia to byœ siê t³umaczy³a - "nie, nie... nie o was mi chodzi³o, nie wiedzia³am ¿e to wy jesteœcie w tej rodzinie". Bierz odpowiedzialnoœÌ za swoje s³owa a nie t³umaczysz siê jak przedszkolak. £atwo jest rzucaÌ hase³kami gdy nie robisz tego personalnie. Ale jak ktoœ jednak poczuje siê adresatem to wypisujesz jakieœ g³upie wymówki. Nie usunê podpisu bo to prawda. Nie myœl sobie ¿e jesteœ nie wiadomo kim i bêdziesz mi wmawiaÌ czy ja mam siê poczuÌ adresatem czy nie. Ty ju¿ powiedzia³aœ swoje, teraz pozostaw to nam - androidom. Usunê to jeœli przyznasz ¿e ¿adnych androidów nie ma a ca³y ten post wtedy wyssa³aœ sobie z palca. Albo poka¿ mi paluszkiem tych wszystkich androidów i wyjaœnij dlaczego ja nim nie jestem.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1706 : Wrzesień 26, 2012, 14:33:11 »

Po raz ostatni  to sÂą androidy , ktĂłre mogÂą mieĂŚ "obudowĂŞ , wyglÂąd zewnĂŞtrzny identyczny jak CzÂłowiek, moÂże byĂŚ uÂżyta w ich budowie technologia przewyÂższajÂącÂą  wiedzĂŞ ludzi na ziemi. nie mniej jednak android to nie CzÂłowiek; http://pl.wikipedia.org/wiki/Android_%28robot%29  i nie nazwĂŞ go CzÂłowiekiem bo nim nie jest, basta!

Jak chcesz siĂŞ utoÂżsamiaĂŚ z takÂą grupÂą to Twoja nie moja sprawa, ale z powodu Twojego przynaleÂżenia do nich nie zmieniĂŞ zdania na ich temat ani informacji o nich.
Powiedzeniem prawdy o kimÂś wedle znanej doskonale wiedzy nie jest obraÂźliwe, szczegulnie jeÂżeli dotyczy to identyfikacji maszyn.

Szmer.
Albo pokaÂż mi paluszkiem tych wszystkich androidĂłw i wyjaÂśnij dlaczego ja nim nie jestem.
Zastanawiaj siĂŞ nad tym co piszesz!

To nie ja powiedziaÂłam iÂż jesteÂś androidem, a Ty tak stwierdziÂłeÂś, zatem sam siebie zapytaj dlaczego tak myÂślisz o sobie.

Tak znam osobiÂście takie osoby , ale nie mam prawa upubliczniaĂŚ ich danych i nie zrobiĂŞ tego bez niczyjej zgody , a zgody takiej nie posiadam.
Jednak je¿eli chcesz jakieœ wiarygodne informacje to s¹ one te¿ w ksi¹¿ce Melchizedeka "Kwiat ¯ycia" w której on opisuje spotkanie z tak¹ kobiet¹ dosyÌ szczegó³owo.
Zatem , czy Ci siĂŞ podoba czy nie , takie istoty ÂżyjÂą na ziemi w ludzkich formach obok Ludzi.
PoniewaÂż temat byÂł poruszany wielokrotnie dalszego ciÂągu z mojej strony juÂż nie bĂŞdzie.

Nie wypisuj o sobie bzdur , a nie bĂŞdziesz miaÂł Âżalu iÂż Âże ktoÂś ma takie czy inne zdanie w temacie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 26, 2012, 14:39:59 wysłane przez Kiara » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1707 : Wrzesień 26, 2012, 14:36:34 »

Albo pokaÂż mi paluszkiem tych wszystkich androidĂłw

...na kogo wypadnie, na tego bĂŞc Chichot

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Szmer
Gość
« Odpowiedz #1708 : Wrzesień 26, 2012, 14:51:14 »

Nie wypisuj o sobie bzdur , a nie bĂŞdziesz miaÂł Âżalu iÂż Âże ktoÂś ma takie czy inne zdanie w temacie.

przecieÂż to nie ja mam jakieÂś Âżale tylko Ty. To Tobie przeszkadza mĂłj podpis. Ja nie mam z tym Âżadnego problemu MrugniĂŞcie
No niech bêdê tym androidem, nie wiedzia³em jak siê nazwaÌ, powiedzia³aœ jak siê nazywamy wiêc na czeœÌ tego zamieœci³em sobie podpis. A ¿e cz³owiekiem nie jestem to nie musi ze mn¹ nikt gadaÌ. Proste?

A ksi¹¿ek to ja mogê Ci podes³aÌ tutaj setki, które powiedz¹ ¿e istnienie tych twoich Androidów nie jest mo¿liwe...
east
Gość
« Odpowiedz #1709 : Wrzesień 26, 2012, 15:08:34 »

Daremne Twoje starania Szmer ...

East tu ciÂągle pisze, Âże go nie ma, a Kiara na to , Âże jest DuÂży uÂśmiech

Ba, nawet w ktĂłrymÂś poÂście east siĂŞ do SyntetykĂłw zaliczyÂł stwierdzajÂąc, Âże nie posiada duszy, wyÂższej jaÂźni , energii niewcielonej i czego tam jeszcze z tej caÂłej menaÂżerii...  ale i temu Kiara stanowczo wiary nie daje odmawiajÂąc uznania , Âże Âżadnego mnie po prostu nie ma DuÂży uÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #1710 : Październik 01, 2012, 13:58:19 »

Musze powiedziec ,ze z poczatkiem miesiaca,celem dowartosciowania swojego ego,udalam sie na male zakupy.
Nie powiem,ego zostalo mile polaskotane i poczulo sie pewniej.Ja pozbawiona troszke energii w postaci gotowki,nie powiem czuje sie swietnie.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,pierwszopazdziernikowo.Greta
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #1711 : Październik 01, 2012, 14:17:55 »

Musze powiedziec ,ze z poczatkiem miesiaca,celem dowartosciowania swojego ego,udalam sie na male zakupy.
Nie powiem,ego zostalo mile polaskotane i poczulo sie pewniej.Ja pozbawiona troszke energii w postaci gotowki,nie powiem czuje sie swietnie.

MuszĂŞ  przyznaĂŚ ze nie lubiĂŞ tego wÂątku i rzadko tu zaglÂądam.Jednak dzisiaj coÂś mi tu naprowadziÂło rĂŞkĂŞ  i kliknĂŞÂłam.No i proszĂŞ ,taka  "pereÂłka" wÂśrĂłd jadu  i zÂłoÂści.
greto jesteÂś wielka UÂśmiech ObiecujĂŞ ze twoje posty w tym wÂątku z przyjemnoÂściÂą bĂŞdĂŞ czytaĂŚ   Chichot
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2012, 14:18:34 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1712 : Październik 01, 2012, 14:36:58 »

MuszĂŞ  przyznaĂŚ ze nie lubiĂŞ tego wÂątku i rzadko tu zaglÂądam.Jednak dzisiaj coÂś mi tu naprowadziÂło rĂŞkĂŞ  i kliknĂŞÂłam.No i proszĂŞ ,taka  "pereÂłka" wÂśrĂłd jadu  i zÂłoÂści.
greto jesteÂś wielka UÂśmiech ObiecujĂŞ ze twoje posty w tym wÂątku z przyjemnoÂściÂą bĂŞdĂŞ czytaĂŚ   Chichot

i ja siĂŞ ciesze, Âże coÂś pozytywnego, a nie tylko pomĂłwienia, oskarÂżenia, wymagania, oczekiwania i pretensje etc., etc..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
ptak
Gość
« Odpowiedz #1713 : Październik 01, 2012, 15:15:06 »

Cytat: Greta

Greto, aleÂż to ego samo siebie dowartoÂściowuje. Ty, jedynie to rozpoznajesz.  MrugniĂŞcie
Niemniej, dobrze jest czasami ciaÂłu sprawiĂŚ jak¹œ przyjemnoœÌ.  Chichot

A dusza? Ona ma inne przyjemnoÂści i czerpie je obficie podczas pobytu w materii. Innymi teÂż patrzy oczyma.
Potrafi nawet wspó³dzieliĂŚ radoœÌ z radoÂściÂą pÂłynÂącÂą z Ego. Gdy np. czÂłowiek sprawia sobie nowÂą, piĂŞknÂą rzecz. 
Albo smakuje czerwone wino, czy inny trunek dla rozluÂźnienia i wesoÂłoÂści. OczywiÂście, bez przesady.  DuÂży uÂśmiech

Dusza z natury jest radosna, tylko nie zawsze moÂże przebiĂŚ siĂŞ przez rojenia umysÂłu, ktĂłry tworzy sobie
historie-legendy dla podbudowania i usprawiedliwienia JuÂż bez wnikania czego?  MrugniĂŞcie

To pa,
na dworze piĂŞkne sÂłoĂące, lecĂŞ zaabsorbowaĂŚ trochĂŞ dla ciaÂła witaminy D, na zimowe dni.  Chichot

Zaœ dla radosnego uœmiechu, zamieszczam tego motyla i pszczo³ê (chyba?) posilaj¹cych siê
na sÂłoneczniku rosnÂącym na koliberka dziaÂłce.
Cudna jest to dziaÂłka, jak zaczarowany, baÂśniowy Âświat. A ileÂż tam barw i kolorĂłw?  UÂśmiech

greta
Gość
« Odpowiedz #1714 : Październik 01, 2012, 15:32:14 »

Dzieki kochani,wydaje mi sie,ze wyrazac siebie mozemy na wiele sposobow.Jezeli jestescie mile zaskoczeni,to tym bardziej sie ciesze.

Jeszcze raz,mile pazdziernikowe pozdrowienia.Greta
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #1715 : Październik 01, 2012, 15:41:08 »

A co sobie kupilas nowego?  MrugniĂŞcie
greta
Gość
« Odpowiedz #1716 : Październik 01, 2012, 16:10:08 »

Kupilam sobie sliczna jeseinno-zimowa kurteczke granatowa,do tego rowniez granatowe spodnie z cieniutkiego sztruksiku plus bardzo wygodne skarpetki z angorki.Kupilam rowniez bardzo ladna kurteczke dla jednego 8 letniego dziecka,ktora mu podaruje.Mysle,ze bedzie zadowolony.
Zeby sobie troche oslodzic zywot kupilam cukier Xylitol.Tylko taki uzywam.
Kupilam sobie lodzika,bo bylo bardzo cieplo.

Posiedzialam na laweczce,na sloneczku i wrocilam,cala w skowronkach do domciu.

To tyle.Greta
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1717 : Październik 01, 2012, 16:37:01 »

CieszĂŞ siĂŞ z TobÂą Greto!  Chichot Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #1718 : Październik 01, 2012, 16:40:03 »

Dzieki Kiaro.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1719 : Październik 02, 2012, 16:43:36 »

Dodam do tego co piszecie szacowni, ze ja odkryÂłem nowe piwo tworzone w/g starej receptury. DuÂży uÂśmiech
Na razie jest to pocz¹tek produkcji partia próbna bo chc¹ j¹ podpi¹Ì pod wyrób regionalny Du¿y uœmiech
Znaczy piwo pi³em na Podlasiu bo mój znajomy zaprosi³ mnie tam (pomagam mu k³aœÌ glazurê).
Oczywiœcie jak siê powiedzie zamówi³em ca³¹ beczkê Du¿y uœmiech
Dodam, Âże po wypiciu kufla tego piwa, wszystkich i wszystko kochaÂłem DuÂży uÂśmiech
Ba oferowa³em swoj¹ dozgonn¹ przyjaŸù Du¿y uœmiech
Pies który wabi siê ,,Donald" i jest z³y merda³ ogonem jak go poczêstowa³em, ma³o tego póŸniej po przyjacielsku traktowa³ nawet kota.
Hm nastĂŞpnego dnia byÂło troszkĂŞ gorzej ale gÂłowa nie bolaÂła DuÂży uÂśmiech
Piesio zaÂś zostaÂł moim kumplem, kot zresztÂą teÂż DuÂży uÂśmiech
Miejscowi opowiadali Âże wszystkich ich przytulaÂłem wiĂŞc hm no receptura przednia DuÂży uÂśmiech
Nie pamiĂŞtam wiele, ale jedno pamiĂŞtam, Âże naprawdĂŞ warto skupiaĂŚ siĂŞ przede wszystkim na sobie i siebie zaakceptowaĂŚ, nawiÂązaĂŚ z sobÂą kontakt i dalej, dalej to juÂż jest z gĂłrki DuÂży uÂśmiech
I gÂłowa nie boli i rĂŞce nie opadajÂą i szable moÂżna odpasaĂŚ
A jak siĂŞ szable odpasze to i ciÂśnienie Âłatwiej schodzi DuÂży uÂśmiech
Wtedy nie ma w czÂłowieku ciÂśnienia tylko jest lÂśnienie DuÂży uÂśmiech
A to przedni widok i przednie towarzyszÂą takiemu widokowi odczucia DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 02, 2012, 16:46:11 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #1720 : Październik 02, 2012, 17:19:42 »

No ja niby to wszystko chopie wim, ale jak dla mnie, to trza za czĂŞsto w krzajdy ganiaĂŚ !

No chyba, Âże to nie byÂło do mnie.

A to szszepaaaszam baaazschÂźo !

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1721 : Październik 02, 2012, 19:39:18 »

No hm jak to jest uderz w stó³, a no¿yce... Du¿y uœmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #1722 : Październik 02, 2012, 20:07:39 »

Przebisnieg cyt

Miejscowi opowiadali Âże wszystkich ich przytulaÂłem wiĂŞc hm no receptura przednia
Nie pamiĂŞtam wiele, ale jedno pamiĂŞtam, Âże naprawdĂŞ warto skupiaĂŚ siĂŞ przede wszystkim na sobie i siebie zaakceptowaĂŚ, nawiÂązaĂŚ z sobÂą kontakt i dalej, dalej to juÂż jest z gĂłrki

Miales swoj dzien, tesknisz za kontaktem uczuciowym i jak masz "wlane", to chcesz byc kochany i tez kochasz wszystkich. Fajnie, ze sie zaakceptowales. Jestes rowny gostek MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1723 : Październik 03, 2012, 15:17:10 »

DziĂŞkuje szacowna MrugniĂŞcie
Dodam, Âże zaczerwieniÂłem siĂŞ ale tak myÂślĂŞ, ze jak ktoÂś o kimÂś mĂłwi Âże jest fajny to zgodnie z metodÂą luster szacownego songo1970 teÂż jest rĂłwnÂą gostkÂą DuÂży uÂśmiech
to ap DuÂży uÂśmiech
Sventer
Gość
« Odpowiedz #1724 : Październik 08, 2012, 11:59:15 »

A wojna dalej trwa... Z okazji 70 strony tegoÂż jakÂże inteligentnego wÂątku Admin zrobi imprezĂŞ? Wszyscy siĂŞ napijÂą i moÂże Wam przejdzie.

Kapitan Major Barbara powinna byĂŚ dla Was wzorcem DuÂży uÂśmiech

Kto by pomyÂślaÂł, ludzie siĂŞ tÂłukÂą na ulicach a i teÂż wojnĂŞ w internecie moÂżna prowadziĂŚ. Niech ktoÂś sobie zobaczy datĂŞ pierwszego postu ile juÂż ta wojna tutaj trwa.
« Ostatnia zmiana: Październik 08, 2012, 12:00:39 wysłane przez Sventer » Zapisane
Strony: 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: