Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 20:26:26

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883491 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ptak
Gość
« Odpowiedz #1850 : Listopad 12, 2012, 13:45:11 »

Cytat: Kiara
Ja wybieram inny Âświat dal siebie do Âżycia peÂłen dobra , harmonii , piĂŞkna i tworzenia miÂłoÂściÂą nie strachem.
Dlatego Âświaty siĂŞ rozdzielajÂą , bo ludzie wybierajÂą dla siebie inne przestrzenie z innymi doÂświadczeniami.

A póki co, Ciebie, 'mi³oœciwej' równie¿ pe³no w œmietniku, wiêc czym siê ró¿nisz? Wszak to ta sama
Âśmietnikowa przestrzeĂą. NaprawdĂŞ sÂądzisz, Âże jesteÂś lepsza a ktoÂś gorszy? B³¹d aksjologiczny.  MrugniĂŞcie

KaÂżdy wybiera Âświat miÂłoÂści, dobra i harmonii, bo to mamy w swoich wnĂŞtrzach i do tego tĂŞsknimy.
Jednak tkwimy TU, na poligonie i doÂświadczamy, szlifujÂąc wewnĂŞtrzny diament. ÂŻeby diament byÂł diamentem,
muszÂą zadziaÂłaĂŚ na niego ogromne siÂły. Nie wyhodujesz diamentu w kloszu.  DuÂży uÂśmiech
Kate
Gość
« Odpowiedz #1851 : Listopad 12, 2012, 13:50:21 »

Kiara cyt
Nie mam potrzeby atakowania nikogo, ni chĂŞci  ciÂągÂłego bronienia siebie przed cudzymi atakami.

Chichot no wlasnie ta nomenklatura - do dzis jeszcze tkwia stare uzbrojenia slowne - atak i obrona to wcale nie oznacza "dac komus w morde, albo skulic sie przed kopiacym glanem:). To UMIEJETNOSC reakcji, na szybka zmiane biegunow. Nie czujesz strachu, wiec nie prowokujesz ataku. To jest wlasnie ta sztuka walki bez walki;)

Blu
Moje watki, ktore tworzylam, nie byly tylko dla mnie, chcialam podzielic sie wiedza z innymi. Wiedze zbieralam z roznych zrodel i przez dlugi czas. Skoro je wcielo to nie ma sprawy, to tylko zapis, ktos kiedys pociagne ten woz dalej.
Symetria to tzw. przeksztalcenie, sa rozne metody odwzorowan przestrzennych, symetria jest jednym z podstawowych. Czyli mozna szybko skonfrontowac, czy wszystko jest ok. Np. czy mamy rowno zapiete guziki, prawidlowy przedzialek na glowie, jednakowe skarpetki;) itp. itd. To takie narzedzie uzytku codziennego;)
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 13:52:40 wysłane przez Kate » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1852 : Listopad 12, 2012, 14:05:20 »

Kiara cyt
Nie mam potrzeby atakowania nikogo, ni chĂŞci  ciÂągÂłego bronienia siebie przed cudzymi atakami.

Chichot no wlasnie ta nomenklatura - do dzis jeszcze tkwia stare uzbrojenia slowne - atak i obrona to wcale nie oznacza "dac komus w morde, albo skulic sie przed kopiacym glanem:). To UMIEJETNOSC reakcji, na szybka zmiane biegunow. Nie czujesz strachu, wiec nie prowokujesz ataku. To jest wlasnie ta sztuka walki bez walki;)

byĂŚ moÂże wÂłaÂśnie tak, co nie wszyscy jeszcze sÂą w stanie zrozumieĂŚ, a moÂże nigdy nie zrozumiejÂą? Nie wiem...
Nie uwaÂżam siĂŞ za lepszÂą czy gorszÂą , a za innÂą.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1853 : Listopad 12, 2012, 16:09:55 »

Szacowni osobiÂście uwaÂżam, ze kiedyÂś kaÂżdy z nas narozrabiaÂł.
JeÂżeli nie kaÂżdy to wiĂŞkszoœÌ jak by mogÂła cofn¹Ì czas to pewne cosie zrobiÂła by inaczej  UÂśmiech
Ja jestem praktykiem, a przynajmniej siĂŞ staram nim byĂŚ.
Praca na wÂłasnÂą ÂświadomoÂściÂą u mnie skutkuje wprowadzaniem u mnie i dookoÂła mnie zmian i przemian.
Zgodnie z prawem odbicia (lustrem) wychodzĂŞ z zaÂłoÂżenia Âże jeÂżeli ja siĂŞ zmieniam i moja przestrzeĂą to drugi i jego przestrzeĂą tez siĂŞ zmienia.
Moim skromnym zdaniem albo Âżyje siĂŞ historiÂą, albo tworzy siĂŞ Nowe, a historia sÂłuÂży jako wyciÂągniĂŞte wnioski z doÂświadczeĂą.
Co za tym idzie jeÂżeli ktoÂś byÂł kiedyÂś kominiarzem to teraz moÂże jest piekarzem, wiĂŞc postrzeganie go jak kominiarza jest wracaniem do historii juÂż  nie aktualnej.
Dodatkowo stawia tak postrzegajÂącego czÂłowieka po stronie deklarujÂących akceptacje innoÂści drugiego,,,tylko deklarujÂących tzn teoretykĂłw.
Wiem te¿ i po sobie, ¿e ³atwo zapaliÌ siê z³¹ radoœci¹ zauwa¿aj¹c , ¿e drugiemu garb wyrasta tylko co to u mnie zmieni ?
KaÂżdy kowalem swojego losu ...tylko swojego.
Weryfikacje kaÂżdy sam swojemu ciaÂłu fizycznemu zafunduje sam nie ktoÂś komuÂś tylko kaÂżdy sam, wiĂŞc Âżeby siĂŞ nie okazaÂło, Âże ,,sprawiedliwy" dostanie kopa w ÂżyĂŚ, a ten kopany przepustkĂŞ do Innej Przestrzeni,
Cierpliwy jestem wiĂŞc cierpliwie powtĂłrzĂŞ ja siĂŞ zmieniÂłem, zmieniam, przemieniam (znaczy chyba rozwijam)wiĂŞc nie negujĂŞ, Âże drugi siĂŞ zmieniÂł, zmienia i przemienia (chyba rozwija) DuÂży uÂśmiech
Nie mam wy³¹cznoÂści na bycie harcerzem, ktoÂś teÂż moÂże byĂŚ choĂŚ w innej druÂżynie lub innym obozie ale nie oznacza to, Âże ten drugi nie jest harcerzem tak dobrym jak ja  UÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 16:12:39 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #1854 : Listopad 12, 2012, 16:25:00 »

ÂŻeby kogoÂś poznaĂŚ i mieĂŚ prawo o nim coÂś powiedzieĂŚ potrzebny jest kontakt bezpoÂśredni , fizyczny i to w trudnych sytuacjach , bo dopiero w takich ludzie pokazujÂą prawdziwÂą twarz.
O, wychodzi na to, Âże Kiara poznaÂła mnie osobiÂście, do tego w trudnych sytuacjach... (bo nie zak³¹dam w tym momencie hipokryzji)...  tylko dlaczego ja nic o tym spotkaniu nie wiem?  :]
Gonimy w piĂŞtkĂŞ, juÂż w piĂŞtkĂŞ...
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1855 : Listopad 12, 2012, 19:45:32 »

Matulu moja ciele ogon ma Z politowaniem
to pa
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1856 : Listopad 12, 2012, 19:59:00 »

PrzebiÂśniegu, to juÂż mutant, tych ogonĂłw ze trzy tu widzĂŞ, a nic nie pobraÂłem, widaĂŚ najwyÂższa pora.
To na zdrowie.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
Kate
Gość
« Odpowiedz #1857 : Listopad 12, 2012, 21:25:24 »

O, wychodzi na to, Âże Kiara poznaÂła mnie osobiÂście, do tego w trudnych sytuacjach... (bo nie zak³¹dam w tym momencie hipokryzji)...  tylko dlaczego ja nic o tym spotkaniu nie wiem?  :]
Gonimy w piĂŞtkĂŞ, juÂż w piĂŞtkĂŞ...

Kiara z mojego punktu widzenia stara sie byc otwarta na kontakty, a w jakim celu je nawiazuje to jest JEJ prywatna sprawa.
Dzis ludzie ciesza sie np. spamy dostawac nagle "ktos" do nich napisal i mysli o nich - to pietno samotnosci... choc Ziemia wzmacnia wibracje, tylko jakie??

Bo moze i Ziemia wzmacnia, ale Szatan ze szponow puscic nie chce.

P.S. Cala ta farsa arteq contra Kiara --- ciekawe, bo na skypie chyba mozna wymienic sie lepiej niz tu na tej platformie 2D.

Jednostki komunikacyjne zywia... maluckie baranki, ktore sa potem na oltarzach w imie WODZA ... kojone truciznami.
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2012, 21:26:31 wysłane przez Kate » Zapisane
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1858 : Listopad 13, 2012, 16:18:07 »

Kate
P.S. Cala ta farsa arteq contra Kiara --- ciekawe, bo na skypie chyba mozna wymienic sie lepiej niz tu na tej platformie 2D.
Szacowna, a nie zgodzĂŞ siĂŞ z TobÂą
Bo na wieœÌ o krzywych nogach kobieta przewa¿nie skype wy³¹cza a tu tu musi przeczytaÌ od a do z
to pa DuÂży uÂśmiech
Kate
Gość
« Odpowiedz #1859 : Listopad 13, 2012, 20:38:03 »

Nie ma AKTYWNYCH (krzywych) nog, po waszej selekcji. ZÂły
Teraz sa cwiczenia!
A na krzywego°° to i ja napije sie, za Twoje zdrowko!
 Z politowaniem
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1860 : Listopad 15, 2012, 19:30:41 »

MrugniĂŞcie
Hm co do krzywych nĂłg mamy inne doÂświadczenia szacowna DuÂży uÂśmiech
ChoĂŚ rozumiem, Âże jak pijesz za moje zdrĂłwko (dziekuje Buziak) ,,na krzywego" to masz nogi masz zgrabne
 DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1861 : Listopad 25, 2012, 21:33:44 »

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2012, 21:34:08 wysłane przez Kiara » Zapisane
Szmer
Gość
« Odpowiedz #1862 : Grudzień 13, 2012, 13:53:31 »

yyy... Kiara, wiem Âże nie raz siĂŞ sprzeczaliÂśmy, ale chciaÂłbym Cie gorÂąco poÂżegnaĂŚ. Szkoda Âże za tydzieĂą nie bĂŞdzie Cie juÂż z nami. PomyÂślaÂłem sobie Âże mogÂłabyÂś przepisaĂŚ caÂły swĂłj majÂątek na mnie. Odezwij siĂŞ moÂże na PW to podam Ci moje dane personalne i umĂłwimy siĂŞ z notariuszem. Dodatkowe mieszkanie by siĂŞ przydaÂło... obiecujĂŞ Âże bĂŞdĂŞ podlewaÂł kwiaty.
ptak
Gość
« Odpowiedz #1863 : Grudzień 13, 2012, 14:11:18 »

Ja tam majÂątku Kiary nie chcĂŞ, ale poÂżegnaĂŚ gorÂąco, jak najbardziej.  UÂśmiech
Jeszcze tylko tydzieĂą i Kiara (jak nas zapewniaÂła) uruchomi swojÂą merkabĂŞ oraz odleci na NowÂą ZiemiĂŞ.

Zatem Âżegnaj Kiaro. Smutno nam bĂŞdzie bez Ciebie. Powodzenia, gdziekolwiek bĂŞdziesz.
I przekaÂż nam czasami w formie channelingu, jak TAM jest. Oraz jak Ci siĂŞ wiedzie.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1864 : Grudzień 13, 2012, 14:42:12 »

widzisz Kiaro jak CiĂŞ bardzo kochajÂą...bo tylko miÂłoœÌ tak nie odpuszcza, chyba Âże..... nienawiœÌ, ale to tylko jej odwrotnoœÌ...przenicowaĂŚ zawsze moÂżna, pod warunkiem, Âże skorzysta siĂŞ ze swojej wolnej woli we wÂłaÂściwy sposĂłb. a warto, zdaje siĂŞ; bowiem zbyt duÂżo tu Âłopatyzmu i kawanaÂławizmu  wszelakiego Chichot, by siĂŞ tego wreszcie nie wzi¹Ì i nie nauczyĂŚ MrugniĂŞcie

post i scriptum:

...nie uwaÂżacie, Âże 12.12.1012 to byÂł naprawdĂŞ przewspaniaÂły dzieĂą i dzisiaj podobnie jest! tyle sÂłoĂąca w caÂłym mieÂście...

UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 13, 2012, 14:43:14 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1865 : Grudzień 13, 2012, 14:48:00 »

Ocenianie osoby nie okreÂśla kim ona jest. OkreÂśla to, kim Ty jesteÂś.

Zgadzam siĂŞ z powyÂższym w peÂłni.  UÂśmiech
Jednak niektĂłrzy nie mogÂą pozbyĂŚ siĂŞ owej przykrej dolegliwoÂści i oceniajÂą
na okrÂągÂło. Nie waÂżne, wrĂłg, czy przyjaciel. Robaczywe myÂśli projektowane sÂą
na bliÂźnich. No i Âświat odpÂłaca wyrokiem.
OczywiÂście niesprawiedliwym, wedle oceniacza, bo winni sÂą przecieÂż inni.  DuÂży uÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #1866 : Grudzień 13, 2012, 15:06:25 »

I pozdrĂłw brata Enkiego... :*
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1867 : Grudzień 13, 2012, 16:27:11 »

jak widaĂŚ koliberek przez Ptaka kochany
o wiele bardziej jeszcze
zatem uÂściski w podziĂŞkowaniu Âśle
tym szczegĂłlniejsze DuÂży uÂśmiech

i jakÂże sÂłodki to wyrok w porĂłwnaniu z tymÂże tutaj jest
gdyÂż bardziej groÂźny taki "Âświadomy", niÂźli nieÂświadomy "bies".

UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
"Nasza klasa" - nie ogladaÂłem jeszcze, ale pierwsze pytanie z filmu intrygujÂące.

https://www.youtube.com/watch?v=i_7_LuqRJUE
« Ostatnia zmiana: Grudzień 13, 2012, 20:19:09 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1868 : Grudzień 13, 2012, 17:08:40 »

A co tu ma mi³oœÌ ptaka do koliberka lub odwrotnie? Pisa³am o w³asnych obserwacjach.
SÂą, jakie sÂą. I tyle.  Chichot

East, myÂślisz, Âże Enki i jego brat bĂŞdÂą na Nowej Ziemi?  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 13, 2012, 17:09:23 wysłane przez ptak » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1869 : Grudzień 13, 2012, 18:16:11 »

koùczê ogl¹daÌ zapodany przeze mnie film. znakomity, oparty na faktach. myœlê, ¿e bêdzie niez³¹ odpowiedzi¹...
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1870 : Grudzień 13, 2012, 18:26:24 »

Przykro mi bardzo iÂż wszystkich moich "wielbicieli" szpetnie rozczarujĂŞ nie pozostawiajÂąc im tak bardzo cenionych przez nich  dĂłbr materialnych....  JĂŞzyk ale niestety dematerializujÂąca siĂŞ ziemia dokona rĂłwnieÂż  ich  dematerializacji bezpowrotnie.
Zatem moÂżecie zabraĂŚ jedynie moje dary w postaci  mojej wiedzy , ktĂłrÂą przekazywaÂłam wam razem z miÂłoÂściÂą mojego serca.
Nic bowiem nie jest bardziej cennego niÂż miÂłoœÌ, dobro i mÂądroœÌ, zatem wybaczcie iÂż tylko takie dary wam pozostawiĂŞ , jednak gdy ceniĂŚ je zaczniecie , oprawcie je w najpiĂŞkniejsze  ornamenty i w waszych sercach jako skarby pielĂŞgnujcie.
MogĂŞ jedynie zagwarantowaĂŚ iÂż gdy cenne dla Was  bĂŞdÂą wartoœÌ Wasza wzroÂśnie razem z nimi i kaÂżdy kto na Was spojrzy sercem otwartym o podzielenie siĂŞ tymi bezcennymi darami poprosi.

Ci ktĂłrzy w podró¿   ISTNIENIA wybiorÂą siĂŞ ze swojÂą EnergiÂą niechaj drogĂŞ piĂŞknem MÂądroÂści Serca sobie wyznaczÂą, niezaleÂżnie czy juÂż w wyÂższym wymiarze siĂŞ znajdÂą, czy jeszcze niÂższy zechcÂą osobÂą swojÂą wzbogacaĂŚ.
Có¿ dodaĂŚ jeszcze mogĂŞ...? NiezaleÂżnie od Waszych niechĂŞci do mnie ( jak zawsze niewiedzÂą podyktowanych) kaÂżdy jest mi bliski i drogi i o dobro losu kaÂżdego z Was wystĂŞpowaÂłam z wiarÂą, Âże czas piĂŞkno, dobro i mÂądroœÌ w Was  otworzy.

Reszta wiedz¹ Wasz¹ stanie siê w najw³aœciwszym momencie mo¿liwoœci jej akceptacji, w rzeczy samej przeka¿ê Wam wiêcej ni¿ w najœmielszych marzeniach oczekiwaÌ mogli byœcie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2012, 13:37:29 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1871 : Grudzień 13, 2012, 19:31:48 »

ale niestety dematerializujÂąca siĂŞ ziemia dokona ich wszystkich dematerializacji bezpowrotnie.

O, czyli za tydzieĂą zdematerializuje siĂŞ nam Ziemia? Szok
A niektĂłrzy obawiajÂą siĂŞ zalania polskiego WybrzeÂża, lecz to pikuÂś w porĂłwnaniu ze znikniĂŞciem Ziemi.  Chichot

21 grudnia napiszĂŞ post ze zdematerializowanego laptopa.
I przeÂślĂŞ Wszystkim ÂświÂąteczne Âżyczenia. TakÂże tobie, KiaroMrugniĂŞcie

To na razie, pa  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1872 : Grudzień 13, 2012, 19:41:26 »

Na czas dematerializacji ka¿dy stworzy sam sobie swój œwiat wedle swojej projekcji , swoich wyobra¿eù i oczekiwaù. Je¿eli ktoœ zaplanuje sobie w tym czasie wojnê , ona siê wydarzy w jego œwiadomoœci , je¿eli bêdzie to jakiœ kataklizm , on zaistnieje w jego œwiadomoœci , je¿e ktoœ zaprogramuje sobie i¿ nic siê nie wydarzy tak odbierze swoj¹ rzeczywistoœÌ.
Zatem wa¿ne jest by nie programowaÌ nic strachem , as reszta...? Ka¿dy jest inny i ka¿dy prze¿yje inn¹ rzeczywistoœÌ z grupa ludzi podobnie myœl¹cych.

Jak sobie zaprogramujesz wysyÂłanie ÂżyczeĂą tak siĂŞ dla Ciebie stanie, to normalne.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #1873 : Grudzień 13, 2012, 19:45:22 »

To chyba pozostaje nam tylko powtĂłrzyĂŚ za Herbertem:  MrugniĂŞcie

Testament

Zapisuje czterem ÂżywioÂłom
to co miaÂłem na niedÂługie wÂładanie

ogniowi - myÂśl
niech kwitnie ogieĂą

ziemi ktĂłrÂą kochaÂłem za bardzo
ciaÂło moje jaÂłowe ziarno

a powietrzu sÂłowa i rĂŞce
i tĂŞsknoty to jest rzeczy zbĂŞdne

to co zostanie
kropla wody
niech kr¹¿y miêdzy
ziemia niebem

niech bĂŞdzie deszczem przezroczystym
paprociÂą mrozu pÂłatkiem Âśniegu

niech nie doszedÂłszy nigdy nieba
ku Âłez dolinie mojej ziemi

powraca wiernie czystÂą, rosÂą,
cierpliwie kruszÂąc twardÂą glebĂŞ

wkrĂłtce zwrĂłcĂŞ czterem ÂżywioÂłom
to co miaÂłem na niedÂługie wÂładanie

- nie powrĂłcĂŞ do ÂźrĂłdÂła spokoju

Herbert Zbigniew

Szmer
Gość
« Odpowiedz #1874 : Grudzień 13, 2012, 20:10:19 »

Przykro mi bardzo iÂż wszystkich moich "wielbicieli" szpetnie rozczarujĂŞ nie pozostawiajÂąc im tak bardzo cenionych przez nich  dĂłbr materialnych....  JĂŞzyk ale niestety dematerializujÂąca siĂŞ ziemia dokona ich wszystkich dematerializacji bezpowrotnie.
Zatem moÂżecie zabraĂŚ jedynie moje dary w postaci  mojej wiedzy , ktĂłrÂą przekazywaÂłam wam razem z miÂłoÂściÂą mojego serca.
Nic bowiem nie jest bardziej cennego niÂż miÂłoœÌ, dobro i mÂądroœÌ, zatem wybaczcie iÂż tylko takie dary wam pozostawiĂŞ , jednak gdy ceniĂŚ je zaczniecie , oprawcie je w najpiĂŞkniejsze  ornamenty i w waszych sercach jako skarby pielĂŞgnujcie.
Mogê jedynie zagwarantowaÌ i¿ gdy ceniÌ je zaczniecie wartoœÌ Was wzroœnie razem z nimi i ka¿dy kto na was spojrzy sercem otwartym o podzielenie siê tymi bezcennymi darami poprosi.

Ci ktĂłrzy w podró¿   ISTNIENIA wybiorÂą siĂŞ ze swojÂą EnergiÂą niechaj drogĂŞ piĂŞknem mÂądroÂści Serca sobie wyznaczÂą niezaleÂżnie czy juÂż w wyÂższym wymiarze siĂŞ znajdÂą czy jeszcze niÂższy zechcÂą osobÂą swoja wzbogacaĂŚ.
Có¿ dodaĂŚ jeszcze mogĂŞ...? NiezaleÂżnie od waszych niechĂŞci do mnie ( jak zawsze niewiedzÂą podyktowanych) kaÂżdy jest mi bliski i drogi i o dobro losu kaÂżdego wystaÂłam z wiarÂą Âże czas piĂŞkno dobro i mÂądroœÌ w was  otworzy.

Reszta wiedz¹ wasz¹ stanie siê w najw³aœciwszym momencie mo¿liwoœci jej akceptacji. W rzeczy samej przeka¿ê Wam wiêcej ni¿ w najœmielszych marzeniach oczekiwaÌ mogli byœcie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Ale sÂłuchaj, Tobie i tak wszystko jedno a my mamy taki misterny plan jak przetrwaĂŚ... takÂże wiesz... wykaÂż siĂŞ odrobinÂą miÂłoÂści i daj nam szansĂŞ na przeÂżycie :>
Strony: 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: