Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 22:41:21

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883505 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1900 : Grudzień 22, 2012, 15:09:56 »

songo ucaÂłuj ÂświÂątecznie mamĂŞ i pogratuluj jej wytrwaÂłoÂści w zawodzie oraz serca jakie przekazaÂła wszystkim , ktĂłrych uczyÂła. ByĂŚ nauczycielem to jedna z najtrudniejszych rĂłl, ktĂłra uczy niesamowitej cierpliwoÂści , wytrwaÂłoÂści i szlifuje wszystkie osobiste wybujaÂłoÂści...

ÂŚwiÂąteczne, Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Nauczycieli !

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1901 : Grudzień 22, 2012, 15:36:11 »

songo ucaÂłuj ÂświÂątecznie mamĂŞ i pogratuluj jej wytrwaÂłoÂści w zawodzie oraz serca jakie przekazaÂła wszystkim , ktĂłrych uczyÂła. ByĂŚ nauczycielem to jedna z najtrudniejszych rĂłl, ktĂłra uczy niesamowitej cierpliwoÂści , wytrwaÂłoÂści i szlifuje wszystkie osobiste wybujaÂłoÂści...

ÂŚwiÂąteczne, Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Nauczycieli !

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

dziĂŞkujĂŞ w imieniu mamy,-
masz racje w swej refleksji nad tym zawodem, a kaÂżda mama i tak jest nauczycielkÂą caÂłe Âżycie swych dzieci. UÂśmiech

pozdrĂłwka ÂświÂąteczne Chichot
« Ostatnia zmiana: Grudzień 22, 2012, 15:42:27 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1902 : Grudzień 24, 2012, 02:07:41 »

12 dni do ÂświÂąt (CaÂły film)
http://www.youtube.com/watch?v=RqkidLVPeAQ
ptak
Gość
« Odpowiedz #1903 : Styczeń 05, 2013, 20:29:46 »

Cytat: Arteq
Rozumiem Blue, ¿e w dzia³ach przez Ciebie moderowanych mo¿na swobodnie (i co ciekawsze - bezpodstawnie) u¿ywaÌ okreœleù "t³umok" czy "idiota", tak? Bo skoro tutaj Ci nie przeszkadzaj¹... ba - przyklaskujesz temu, popieraj¹c dan¹ postawê forumowicza. Za to niewygodne dla Ciebie i Twoich towarzyszy posty (w których nie ma ani œladu l¿enia, k³amstw) usuwasz b³yskawicznie, bez s³owa wyjasnienia... Kolejny raz siê pogr¹¿asz.

Kolejna, regulaminowa farsa.  Chichot
Egzorcyzmy nad „tÂłumokami” i „idiotami” odczyniane przez "uduchowione" ega.  DuÂży uÂśmiech
ZaÂś czwarty wymiar, tudzieÂż epoka serca, wci¹¿ nieosiÂągalne…

To pa  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 20:31:06 wysłane przez ptak » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1904 : Styczeń 05, 2013, 21:03:50 »

Arteq, na tym forum odpuœci³em sobie, bo dla mnie wszystkie twoje posty tutaj by³y personalne i na nowym usun¹³bym je bez wahania, inne, jak te wywo³ywane przez was równie¿. Nie ma skutku bez przyczyny, i to w³aœnie Kap³anowi uœwiadomi³em.

Edit: WiĂŞc na nowym przyczyna nie zaistniaÂłaby, a wÂłaÂściwie zaistniaÂłaby czasowo.

Ptaku, eh, epoka serca mĂłwisz, ja naprawdĂŞ nie widzĂŞ serca w postach arteq, KapÂłana czasami teÂż, nie widzĂŞ rĂłwnieÂż w niektĂłrych swoich i niektĂłrych twoich - a czy ty widzisz je wszĂŞdzie?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 21:09:25 wysłane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
arteq
Gość
« Odpowiedz #1905 : Styczeń 05, 2013, 21:59:26 »

WidzĂŞ to nieco inaczej, takÂże z postawÂą.
Nie mo¿na twierdziÌ, ¿e jest siê cz³owiekiem rzetelnym, a potem... tutaj nie jestem, a tam - tak, jestem/bêdê. Tak samo z uczciwoœci¹ - nie mo¿na powiedzieÌ jestem uczciwym, ale... od 13:00 do 15:00, albo w pracy nie, w domu tak. Natomiast Twój powy¿szy post jest dowodem na podwójn¹ moralnoœÌ - w zale¿noœci od czasu/miejsca deklarujesz odmienne dzia³ania w tych samych aspektach.

edit start:
Takich Twoich wybiórczych postaw móg³bym dowodziÌ wiele razy - jak najbardziej "personalnie". Nie ³apiesz tak¿e znaczenia "personalna wypowiedŸ". Personaln¹ wypowiedzi¹ jest ka¿da w której jest chocia¿ œlad opinii, pogl¹du, postawy, komentarza - bo ktoœ (personalnie) to wyra¿a. Tak samo w przypadku gdy ktoœ dan¹ tezê argumentuje swoj¹ postaw¹/ nieweryfikowaln¹ bezpoœrednio wiedz¹ - wtedy zanim damy "wiarê" danej opinii mamy jak najbardziej prawo oceniaÌ postawê danej osoby, sprawdzaÌ jej wiarygodnoœÌ. I to nie jest mój wymys³, jest to powszechnie akceptowalne i praktykowane.
edit stop.

Osoba która jest stronnicza, przyzwala, ba - przyklaskuje w jednym miejscu czynom za które ma (?) zamiar karaÌ gdzie indziej - jak dla mnie nie ma moralnego prawa rozliczaÌ innych, bez wzglêdu na miejsce. Tym bardziej gdy dowiedziono jej stronniczoœÌ ocen.

Albo jest siĂŞ w porzÂądku albo nie.

I mylisz siĂŞ, uwaÂżajÂąc Âże na nowym forum bĂŞdziesz alfÂą i omegÂą... Nie przejdzie to na dÂłuÂższÂą metĂŞ, "obawiam" siĂŞ Âże i na krĂłtszÂą rĂłwnieÂż. Jestem o tym dziwnie przekonany, tak samo jak byÂłem przekonany o losach tego forum, piszÂąc jakieÂś 2 m-ce temu, Âże to forum nie pociÂągnie dÂługo...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 22:04:30 wysłane przez arteq » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1906 : Styczeń 05, 2013, 22:02:43 »

Tak, to ty jesteÂś nieomylnym prorokiem. ChwaÂła ci.

arteq
Gość
« Odpowiedz #1907 : Styczeń 05, 2013, 22:12:29 »

Nie jestem nieomylny - wiele razy to mĂłwiÂłem, niepotrzebny sarkazm (chociaÂż nic poza nim Ci nie pozostaje w Âświetle faktĂłw, to czĂŞste zachowanie-"obrona").

Aby przewidzieĂŚ jak zakoĂączy siĂŞ wiele deklaracji, postaw, jak rozwinÂą siĂŞ wÂątki na tym forum, co bĂŞdĂŞ mĂłwiĂŚ niektĂłrzy z forumowiczĂłw gdy przyjdzie czas "speÂłnienia" nie trzeba byĂŚ nieomylnym. Nie trzeba byĂŚ prorokiem. Nie trzeba posiadaĂŚ szerokiej wiedzy merytorycznej na dany temat. Nie trzeba Âżadnych tam trzecich oczu, uduchowieĂą, "wiedzy" wewnĂŞtrznej czy porozwijanych czakr.
Wystarczy nieco doÂświadczenia Âżyciowego, obserwacja zachowania w tym reakcji na pewne sytuacje, i nieco znajomoÂści psychologii - nawet tych nabytych i... zdrowego rozsÂądku.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 22:15:24 wysłane przez arteq » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1908 : Styczeń 05, 2013, 22:38:57 »

Odpowiedz sobie, bo mnie nie musisz: co ci do tego, Âże czyjaÂś przepowiednia, czy prognoza siĂŞ nie speÂłniÂła? 
To problem tej osoby, a nie twĂłj. Jaki masz, Âże tak powiem: tytuÂł, aby rozliczaĂŚ kogoÂś?
Ptak tu piĂŞknie pisaÂła o lustrach i ego.
Nawet channelingi byÂły o robieniu dobrze i posiadaniu racji.
StwierdziÂłeÂś sarkazm w celowo wstawionym sformuÂłowaniu, a jak nazwaĂŚ twoje sformuÂłowania wobec w tym przypadku KapÂłana?
Gdy widzê niektóre twoje posty to autentycznie przypomina mi siê przypowieœÌ Mistrza o drzazdze i belce w oku.
A teraz wjecha³eœ na mnie, pisz sobie tutaj co chcesz, co wymyœlisz i domniemasz - bo widzê, ¿e ci to sprawia przyjemnoœÌ i przynosi satysfakcjê.
StronniczoœÌ? Owszem jestem stronniczy, trzymam swoj¹ stronê, tak jak ty swoj¹, ale nigdy nie deklarowa³em inaczej.
I jak zwykle, kaÂżdy temat po twoim podejÂściu do niego,  lÂąduje w personalnych aspektach, wiĂŞc nic dziwnego, Âże juÂż brakuje ci dyskutantĂłw.
Ja juÂż skoĂączyÂłem. Pa pa, jak ptak mĂłwi.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2013, 22:40:03 wysłane przez blueray21 » Zapisane

ptak
Gość
« Odpowiedz #1909 : Styczeń 05, 2013, 23:17:50 »

Dlaczego to forum ma Artqa? Bo WszechÂświat stawia lustro dla „doskonaÂłych”,
co by mogli siĂŞ podciÂągn¹Ì.  DuÂży uÂśmiech
Arteq, to boska szczepionka. Tym potrzebniejsza, im bardziej wkurzajÂąca.  Chichot

To pa  DuÂży uÂśmiech

Ps. OdnoÂśnie serca. Ja go nie widzĂŞ, ale ono widzi mnie i to wystarczy.  MrugniĂŞcie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1910 : Styczeń 06, 2013, 11:37:55 »

Problem, ptaku, jest taki, Âże stawia to lustro, a raczej ono samo siĂŞ stawia w kuchni, zamiast w Âłazience.
Sama szczepionka, owszem, czasami bardzo potrzebna, ale czy przymusowe szczepienia wszystkich?
Wkurzaj¹ca? Wielu tutaj ju¿ oduczy³o siê reagowania, co oczywiœcie zwiêksza intensywnoœÌ prób szczepienia, ale to mój punkt widzenia, nieco inny ni¿ twój.

ptak
Gość
« Odpowiedz #1911 : Styczeń 06, 2013, 13:09:57 »

Cytat: blueray21
Problem, ptaku, jest taki, Âże stawia to lustro, a raczej ono samo siĂŞ stawia w kuchni, zamiast w Âłazience.
Sama szczepionka, owszem, czasami bardzo potrzebna, ale czy przymusowe szczepienia wszystkich?
Wkurzaj¹ca? Wielu tutaj ju¿ oduczy³o siê reagowania, co oczywiœcie zwiêksza intensywnoœÌ prób szczepienia, ale to mój punkt widzenia, nieco inny ni¿ twój.

To dobrze, Âże lustro stawia siĂŞ takÂże w kuchni. Bo wyobraÂź sobie jakie strawy a raczej niestrawy
byÂłyby serwowane przez kucharza, ktĂłry nigdy nie przeglÂąda siĂŞ w lustrze?  MrugniĂŞcie

A przecieÂż wszem wiadomo, co tak bardzo broni siĂŞ przed oglÂądaniem siebie. To nasze pieszczoszki
niedopieszczone - ega.  DuÂży uÂśmiech I jak takie jedno z drugim (ego) zobaczy siebie zjeÂżonego, bo Arteq pyta,
to mo¿e zamiast szczerzyÌ k³y na brata, uœmiechnie siê. I jeszcze podziêkuje za uci¹¿liwoœÌ odbijania
naszych niedoskonaÂłoÂści, zamiast posyÂłaĂŚ brata na pohybel. WĂłwczas i szczepionki bĂŞdÂą zbĂŞdne i
przymus zniknie.  MrugniĂŞcie

Dlaczego Arteq jednych draÂżni wiĂŞcej, drugich mniej a innych wcale? Odpowiedzi szukaĂŚ trzeba
w sobie, nie w Artqu.
No i powiedz blue, czy ten post kwalifikujesz jako personalny i na nowym forum nie miaÂłby prawa
zaistnieĂŚ? ProszĂŞ o szczerÂą odpowiedÂź.  UÂśmiech

To pa  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1912 : Styczeń 06, 2013, 13:31:50 »

DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech oj coÂś widzĂŞ juÂż dublikat artqa ciekawe czy w tej samej agenturze czy inna lokalizacja tym razem? Nawet sÂłowa te same w postach , kopiowanie perfekt. DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Czy osobiste czy nie? raczej oglÂąd rzeczywistoÂści.

kiara UÂśmiech UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #1913 : Styczeń 06, 2013, 13:40:09 »

A ja widzê Kiaro, ¿e coœ zaciemni³o Ci postrzeganie i rozró¿nianie.

CzyÂżby ten nieszczĂŞsny fiolet na trzecim oku?  DuÂży uÂśmiech

To pa  Chichot

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1914 : Styczeń 06, 2013, 13:41:09 »

Szczerze, to na pewno nie, chyba, Âże wobec protestu arteq. JeÂśli ktoÂś mĂłwi pozytywnie o kimÂś, lub jego cechach nie widzĂŞ powodu, aby to kasowaĂŚ, ale na pewno nie w dowolnym wÂątku, jak teraz to robimy - przeniĂłsÂłbym go do czegoÂś odpowiedniego.
Dlaczego draÂżni, tu moje zdanie jest inne i pozwolĂŞ sobie je zachowaĂŚ.
MoÂżna teÂż poobserwowaĂŚ i odwrĂłciĂŚ pytanie. Dlaczego niektĂłrzy draÂżniÂą tylko niektĂłrych, a inni nikogo. Jako podpowiedÂź dodam, Âże lustra jakby nie patrzeĂŚ dziaÂłajÂą w druga stronĂŞ teÂż.
Wiêc skoro ju¿ tutaj nawijamy sobie o arteq i lustrach, to jego reakcja dla mnie jest w³aœnie wynikiem takiego w³aœnie podra¿nienia, poniewa¿ zawsze (trudno, a w³aœciwie, nie mogê znaleŸÌ innego przyk³adu) on jest on jest inicjatorem. Potem to ju¿ jest lustro w lustrze i robi¹ siê coraz wiêksze, chyba, ¿e ktoœ nie zareaguje.
WiĂŞc proszĂŞ spĂłjrz teÂż z innego punktu widzenia, a wÂłaÂściwie z punktu widzenia obserwatora, bez emocji, a zobaczysz wiĂŞcej.
Dla mnie to wÂłaÂśnie on ma bardzo duÂżo luster i ja tak to widzĂŞ.
I ta teoria luster naprawdĂŞ wiele mĂłwi. O stylu dziaÂłania luster nie bĂŞdĂŞ siĂŞ wypowiadaÂł, bo szkoda czasu.

Edit: dwa powyÂższe posty to klasyka tego, o czym mĂłwiĂŞ, choĂŚ nie sÂą jakieÂś agresywne, to jeÂśli o mnie chodzi na nowym trafiÂłyby w niebyt.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 13:55:37 wysłane przez blueray21 » Zapisane

ptak
Gość
« Odpowiedz #1915 : Styczeń 06, 2013, 14:04:19 »

Blu, kaÂżdy dla kaÂżdego jest lustrem.  UÂśmiech

A to, co nas irytuje w odbiciu, jest informacj¹ by siê temu bli¿ej przyjrzeÌ. Lecz tylko i wy³¹cznie sobie,
bo irytacja jest nasza. ZewnêtrznoœÌ jedynie otwiera nam oczy, jeœli przestaniemy je mocno zaciskaÌ
i wkurzaĂŚ siĂŞ na bliÂźnich.  MrugniĂŞcie

W czym Arteq jest gorszy od Ciebie, blue? No w czym?  UÂśmiech
Czy to jego wina, Âże Âświat siĂŞ w nim odbija? A zwÂłaszcza niektĂłrzy?
Widocznie ci niektĂłrzy muszÂą coÂś zobaczyĂŚ i zrozumieĂŚ, mimo, Âże tak bardzo nie chcÂą.

Jak zobaczÂą, artqowe lustro zniknie lub stanie siĂŞ neutralne. I nawet da siĂŞ lubiĂŚ, o zgrozo!  Chichot

Zaœ to, czy Arteq odniesie korzyœÌ z naszych luster wzglêdem niego, nie powinno nas tak
bardzo obchodziĂŚ. KaÂżdy ma swĂłj indywidualny proces. ChociaÂż jest on rĂłwnieÂż wspĂłlny.

To pa  DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1916 : Styczeń 06, 2013, 14:31:42 »

OdwrĂłciÂłaÂś nieco kota ogonem, skoro nas nie powinny obchodziĂŚ lustra arteq -  tu siĂŞ z tobÂą  w peÂłni zgadzam - to dlaczego arteq majÂą obchodziĂŚ lustra innych?
Nie widzisz ró¿nicy w swojej interpretacji?
WedÂług twojego pierwotnego twierdzenia to przykÂładowy arteq pierwszy widzi tak wiele luster - skoro to sÂą jego odbicia - to kto w koĂącu ma coÂś do zrozumienia, zrobienia? Dla mnie to jest oczywiste, i nie negujĂŞ dalszych odbiĂŚ wobec jego "przeciwnikĂłw", bo to siĂŞ teÂż do tego sprowadza, ale inicjacja jest najwaÂżniejsza.

ptak
Gość
« Odpowiedz #1917 : Styczeń 06, 2013, 14:43:58 »

Blu, to nie waÂżne, z ktĂłrej strony kot jest oglÂądany, bÂądÂź gÂłaskany.  MrugniĂŞcie
Wa¿ne, co czujesz przy dotyku, tak¿e tym na odleg³oœÌ.

Oczywistym jest, Âże kaÂżdy ma swoje do przepracowania i tym wiĂŞcej, im wiĂŞcej pojawia siĂŞ odbiĂŚ.
Ale niech kaÂżdy martwi siĂŞ przede wszystkim o wÂłasne lustrzane odbicia.
I coÂś z tym robi, do diaska, zamiast rozbijaĂŚ lustra.  Chichot
Albo obchodziĂŚ czarnego kota z daleka.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1918 : Styczeń 06, 2013, 15:13:02 »

No nie, powiedz to kotu gÂłaskanemu pod wÂłos.
AleÂż mnie caÂły czas chodzi o to samo, Âże kaÂżdy powinien zajmowaĂŚ siĂŞ sobÂą osobiÂście.
Faktycznie, im wiĂŞcej luster widzi tym wiĂŞcej ma do przerobienia, choĂŚ tÂłuczenie ich teÂż jest jednym ze sposobĂłw przerabiania, moÂże wymaga najmniej pracy. A obchodzenie, to tylko przesuniĂŞcie w czasie i tak to wrĂłci, jak przysÂłowiowe dÂługi.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #1919 : Styczeń 06, 2013, 15:22:08 »

Prawda jest taka iÂż to nie w artqu odbijajÂą siĂŞ ci niektĂłrzy i nie w ptaku , a to ci dwoje widzÂą swoje odbicia w tych niektĂłrych i nie potrafiÂą ich zaakceptowaĂŚ. miast skupiĂŚ siĂŞ na sobie, zastanowiĂŚ dlaczego i co z tym zrobiĂŚ? Oni zaczynajÂą toczyĂŚ walki ze swoimi odbiciami w niektĂłrych , prowokujÂąc niektĂłrych do zmiany na swĂłj styl Âżeby odbicie swoje zobaczyĂŚ inne. Bowiem to nie ci niektĂłrzy piszÂą do tych "ÂświĂŞtych , doskonaÂłych" agresywne i oÂśmieszajÂące posty tylko to ci "ÂświĂŞci doskonali" to robiÂą wyczekujÂąc na reakcje i pociÂągniecie energii z tego zdarzenia ( co kolwiek kryje siĂŞ pod nazwÂą pociÂągniĂŞcie energii), zatem wypadaÂło by siebie korygowaĂŚ , a nie ciÂągle wymuszaĂŚ na lustereczku pokazanie innego siebie.

No có¿ ale trudno to zaakceptowaÌ gdy ego wali pod chmury....

Mnie nie przeszkadza cudza odmiennoœÌ i nikomu z tego powodu nie robiê wymówek, rób sobie cz³owieku co, ci siê tylko podoba,( jednak mam prawo i korzystam z niego) krytykowaÌ , chwaliÌ i dyskutowaÌ na temat zdarzeù, sytuacji , filozofii , polityki , religii i wszelkich ideologij.

KtoÂś kto ma problemy sam z sobÂą , ciÂągle szuka kogoÂś do wyhaczenia i zrzucenia na niego swojej niedoskonaÂłoÂści, nie potrafi siebie akceptowaĂŚ i ceniĂŚ takim jakim jest.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 15:23:55 wysłane przez Kiara » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1920 : Styczeń 06, 2013, 18:20:03 »

No i jakieÂś ego znalazÂło dwoje winnych, choĂŚ niedawno tyle o miÂłoÂści szÂło. A tu raptem
taki agresywny post, w dodatku bardzo personalny.  ZÂły  Dyskusja o lustrach nie w smak?
Co ciĂŞ Kiaro zahaczyÂło? I komu potrzebna jest energia, Âże atakujesz? 

Có¿, regulaminem nie da siê niczego wymusiÌ, jak widaÌ.
Najgorzej jest oceniĂŚ siebie, prawda? Bo ktoÂś tu nie akceptuje Artqa, ptaka, racjonalistĂŞ i wielu
innych, czyli zwyczajnie nie akceptuje jakiejÂś czĂŞÂści siebie samego.

Ja tam CiĂŞ Kiaro akceptujĂŞ, ze wszystkimi przylegÂłoÂściami, tak samo jak akceptujĂŞ Artqa
i kaÂżdego forumowicza.  AkceptujĂŞ teÂż siebie, dlatego piszĂŞ szczerze co myÂślĂŞ, nawet jeÂśli komuÂś
czasami nie w smak. Na szczĂŞÂście sÂą ró¿ne smaki.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech

Ps. Spoko, na nowym forum ptaka nie bĂŞdzie.  Chichot
Przynajmniej na razie.  MrugniĂŞcie
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #1921 : Styczeń 06, 2013, 19:06:35 »

No i jakieÂś ego znalazÂło dwoje winnych, choĂŚ niedawno tyle o miÂłoÂści szÂło. A tu raptem
taki agresywny post, w dodatku bardzo personalny.  ZÂły  Dyskusja o lustrach nie w smak?
Co ciĂŞ Kiaro zahaczyÂło? I komu potrzebna jest energia, Âże atakujesz? 

Có¿, regulaminem nie da siê niczego wymusiÌ, jak widaÌ.
Najgorzej jest oceniĂŚ siebie, prawda? Bo ktoÂś tu nie akceptuje Artqa, ptaka, racjonalistĂŞ i wielu
innych, czyli zwyczajnie nie akceptuje jakiejÂś czĂŞÂści siebie samego.

Ja tam CiĂŞ Kiaro akceptujĂŞ, ze wszystkimi przylegÂłoÂściami, tak samo jak akceptujĂŞ Artqa
i kaÂżdego forumowicza.  AkceptujĂŞ teÂż siebie, dlatego piszĂŞ szczerze co myÂślĂŞ, nawet jeÂśli komuÂś
czasami nie w smak. Na szczĂŞÂście sÂą ró¿ne smaki.  MrugniĂŞcie

To pa  DuÂży uÂśmiech

Ps. Spoko, na nowym forum ptaka nie bĂŞdzie.  Chichot
Przynajmniej na razie.  MrugniĂŞcie

Ptaku oswiecony .... dlaczego kobiety uwielbiajÂą przeglÂądaĂŚ siĂŞ w lustrze? To pytanie filozoficzne. Niestety lustro bywa tu rozumiane potocznie.

Hmmm gdyby ludzie znali odpowiedÂź na to dlaczego interesujÂą siĂŞ ezoteryka ... mieliby nietegie miny. Czy dobro jest dobrem a zÂło zÂłem ? A moÂże to tylko zwyciĂŞzca i zwyciezony?

« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 19:16:35 wysłane przez nagumulululi » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1922 : Styczeń 06, 2013, 19:27:42 »

Cytat: nagumulululi
Ptaku oswiecony .... dlaczego kobiety uwielbiajÂą przeglÂądaĂŚ siĂŞ w lustrze? To pytanie filozoficzne. Niestety lustro bywa tu rozumiane potocznie.

Nagu, chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże przeglÂądanie siĂŞ w lustrze, takÂże filozoficzne - to domena kobiet.
MĂŞÂżczyÂźni rĂłwnieÂż to uwielbiajÂą, tylko bardziej skrycie.  MrugniĂŞcie Dlaczego?
A jednak Narcyz byÂł pÂłci mĂŞskiej.  DuÂży uÂśmiech

Hmmm gdyby ludzie znali odpowiedÂź na to dlaczego interesujÂą siĂŞ ezoteryka ... mieliby nietegie miny. Czy dobro jest dobrem a zÂło zÂłem ? A moÂże to tylko zwyciĂŞzca i zwyciezony?

A Ty znasz odpowiedÂź? I jest jedna dla wszystkich?
Ciekawy jest ten twĂłj pomysÂł korelacji dobra-zÂła ze zwyciĂŞzcÂą-zwyciĂŞÂżonym.
Wart przemyÂślenia. Nawet g³êbokiego. Kurcze……  Szok
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #1923 : Styczeń 06, 2013, 19:39:07 »

Nagu, chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże przeglÂądanie siĂŞ w lustrze, takÂże filozoficzne - to domena kobiet.
MĂŞÂżczyÂźni rĂłwnieÂż to uwielbiajÂą, tylko bardziej skrycie.  MrugniĂŞcie Dlaczego?
A jednak Narcyz byÂł pÂłci mĂŞskiej.  DuÂży uÂśmiech

A Ty znasz odpowiedÂź? I jest jedna dla wszystkich?
Ciekawy jest ten twĂłj pomysÂł korelacji dobra-zÂła ze zwyciĂŞzcÂą-zwyciĂŞÂżonym.
Wart przemyÂślenia. Nawet g³êbokiego. Kurcze……  Szok

Niestety uwaÂżam Âże to domenÂą kobiet. Niestety nie udzielam odpowiedzi ... dlaczego jednak wyewoluowaly ptaki ...  z pewnoÂściÂą nie dlatego Âże byÂły dobre.UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2013, 19:39:48 wysłane przez nagumulululi » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #1924 : Styczeń 06, 2013, 19:51:06 »

Nagu, ok., nie bĂŞdziemy k³óciĂŚ siĂŞ o lusterkowÂą domenĂŞ.  MrugniĂŞcie

Ale z tymi ptakami, to móg³byœ temat trochê rozwin¹Ì. Co masz na myœli pisz¹c o ptasiej ewolucji.
I jakie ptaki? Rozumiane jako ziemski gatunek? Kosmiczny gatunek? Bogowie ptaki?  DuÂży uÂśmiech
Strony: 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 [77] 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: