Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 23:35:18

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883240 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #50 : Październik 29, 2009, 20:55:31 »

ale JA nie mam o czym z nim gadaĂŚ, wiĂŞc nie wiem co sugerujesz Mora...

718'
Torton
Gość
« Odpowiedz #51 : Październik 29, 2009, 21:03:49 »

Rafaelo a ja to wiem od kilku lat!!! i to wÂłaÂśnie mam do artqa, Âże jego ponad 2000 postĂłw NIC nie wnoszÂą do dyskusji...

N I C

718'

ponawiaj albo poszukaj sobie ciekawszego dla siebie forum - moÂże na katolik.pl bĂŞdÂą ciĂŞ sÂłuchaĂŚ, tutaj najwidoczniej NIE  ZÂły

pozdr616,
718'

ÂŻeby tego typu posty jak i posty artqa skierowane do twojej osoby przestaÂły byĂŚ na tym forum normÂą. To nie jest normalne te ciÂągÂłe zaczepki i jeÂżeli nie chcecie rozmawiaĂŚ na PW to skoĂączcie to milczeniem.

Proste?

Silver
Gość
« Odpowiedz #52 : Październik 29, 2009, 21:55:44 »

..Ale Ptak mocny jest, wiêc kto wie, kto wie... O i PFIRIORI, tu zawin¹³...Priviet Tobie!!! Uœmiech

Ptak jest bardzo mocny.Zakres czĂŞstotliwoÂści jej pola myÂślowego jest szeroki....
Co prawda to nie wyÂścig szczurĂłw, ale pod wieloma wzglĂŞdami moja siostra mnie przegania. Lecz jak Ptak mĂłwi , to tak jakbym ''ja'' mĂłwiÂł, jak Ptak pisze to tak jakbym ''ja pisaÂł.
Ptak wie tak jak i ''ja'' wiem, Âże ludzkoœÌ to jedna wielka rodzina i  wszyscy jesteÂśmy braĂŚmi i siostrami.Stanowimy jedno POLE ÂŻYCIA. A wszystkie podziaÂły to tylko spoÂłeczny faÂłsz.FaÂłsz, ktĂłry odziela ludzi od ludzi, czÂłowieka od czÂłowieka, Âżycie  od Âżycia. FaÂłsz, ktĂłry zabija najwiekszÂą prawdĂŞ Kim jesteÂśmy i co tu robimy.
FaÂłsz, ktĂłry powoduje, Âże Âżycie walczy z Âżyciem, a doÂświadczenie  doÂświadczeniem.

A Ty Koliberku gdzie poznaÂłeÂś Ptaka. Hmm.. podejrzewam, Âże na chodzeniu po rozrzaÂżonych wĂŞglach, ktĂłre organizowaÂł Colin Sisson, ktĂłry wyzwoliÂł mnie z psychicznej niewoli.
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2009, 22:11:01 wysłane przez Silver » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #53 : Październik 29, 2009, 22:35:07 »

To nie byÂł Collin. Jest w Polsce taki nadzwyczaj skromny czÂłowiek, przepiĂŞkny wnĂŞtrzem i niezwykÂły w dziaÂłaniu, ktĂłre sÂłuÂży ludziom, a ktĂłry urodziÂł siĂŞ z darem widzenia aury. KiedyÂś  zobaczyÂł i moja aurĂŞ i zaprosiÂł na swĂłj kurs widzenia aury jako goÂścia i to nieodpÂłatnie. Pod koniec dnia nagle oÂświadczyÂł, Âże jeÂżeli ktoÂś chce, to moÂże chodziĂŚ po ogniu. Tak po prostu i znienacka. To byÂł szok, poniewaÂż koliberek "jak ognia baÂł siĂŞ ognia". Nigdy niczego nie baÂł siĂŞ bardziej... ByÂło nas tam dwanaÂście osĂłb, reszta ulotniÂła siĂŞ jak kamfora... Ale pozostaÂł wÂśrĂłd nich Ptak i mĂłj patner za ktĂłrym to wÂłaÂśnie "koliberek poszedÂł w ogieĂą".  I jemu to zawdziĂŞcza w g³ównej mierze. Oraz naszemu prowadzÂącemu. Za rok byÂło nastĂŞpne spotkanie.. Nikt siĂŞ nie poparzyÂł i wszyscy byli szczĂŞÂśliwi,  A ognisko miaÂło ponad dwa metry (rozrzaÂżone wĂŞgle). Jednak spokĂłj naszego nauczyciela udzieliÂł siĂŞ i nam. O ile wiem, to Ptak byÂł potem gdzie indziej i u kogoÂś drugiego, ale tam niektĂłre osoby  siĂŞ poparzyÂły.

Ale wracam do naszego nauczyciela, ktĂłry jak siĂŞ okazaÂło, (bo koliberek o nim potem czytaÂł) byÂł rzeczywistym wtajemniczonym Mistrzem, ksztaÂłconym w niejednym klasztorze przez wielkich lamĂłw i MistrzĂłw.  Dlatego nikt z nas  go nie rozpoznaÂł, gdyÂż tylko prawdziwÂą wielkoœÌ cechuje skromnoœÌ i takie cnoty, ktĂłrymi siĂŞ On wyró¿niaÂł i nadal wyró¿nia. UtrzymujĂŞ z nim wciÂąz kontakt i wiele Mu zawdziĂŞczam. Nazwiska nie wymieniĂŞ, gdyÂż to nie ma chyba znaczenia.

Tyle ze wspomnieĂą z ogniowej prĂłby. Wtedy z Ptakiem byÂłyÂśmy nieopierzonymi kurami; koliberek na pewno Chichot. Po chodzeniu po ogniu wiele spraw w moim Âżyciu ruszyÂło  intensywnie do przodu.

Pozdrawiam serdecznie, i bardzo lubiĂŞ czytaĂŚ Twoje opowieÂści. Znakomicie siĂŞ w nich "znajdujĂŞ".

kolibere33 UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 00:02:29 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #54 : Październik 29, 2009, 23:45:58 »

A Ty Koliberku gdzie poznaÂłeÂś Ptaka. Hmm.. podejrzewam, Âże na chodzeniu po rozrzaÂżonych wĂŞglach, ktĂłre organizowaÂł Colin Sisson, ktĂłry wyzwoliÂł mnie z psychicznej niewoli.

Silver, chodziÂłam po ogniu rĂłwnieÂż i z Colinem Sissonem.
Jednak pierwszy raz byÂł zupeÂłnie inny, o czym wspomniaÂł koliberek.

Po kursie widzenia aury z … (skoro koliberek nie podaÂł nazwiska, uszanujĂŞ to) poszliÂśmy do nadmorskiego lasu. ByÂła juÂż póŸna noc. ÂŁaziliÂśmy po lesie zbierajÂąc ga³êzie na nasz stos caÂłopalny … a z kaÂżdÂą kÂłodÂą rosÂło w nas zdumienie i powÂątpiewanie, czy odwaÂżymy siĂŞ … ÂżartowaliÂśmy, ale w Âśrodku trawiÂł nas ogieĂą, ten ktĂłry miaÂł siĂŞ potem zmaterializowaĂŚ …

… i przyszedÂł ten czas … ta magiczna chwila, gdy po krĂłtkiej intonacji mantry OM trzeba byÂło zmierzyĂŚ siĂŞ z wÂłasnymi sÂłaboÂściami, przede wszystkim strachem … i zawierzyĂŚ sobie, wÂłasnej mocy …

… i duch zwyciĂŞÂżyÂł materiĂŞ … nagle wszystkie lĂŞki poszÂły precz, a my zawarliÂśmy przymierze z ogniem,  taki chrzest z ognia, zamiast z wody …
TaĂączyliÂśmy z ogniem … przechodziliÂśmy ognisko po kilkanaÂście razy, wprost fruwaliÂśmy … my ziemskie gwiazdy pod czarnym niebem …

Takie przeÂżycia zmieniajÂą, przesuwa siĂŞ prĂłg moÂżnoÂści.
To juÂż na zawsze wyryÂło siĂŞ w nas, jako jedno z najpiĂŞkniejszych doÂświadczeĂą.

No i pozostaÂła tĂŞsknota …   

Pozdrawiam, byÂła nieopierzona kura  DuÂży uÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #55 : Październik 29, 2009, 23:55:18 »

...aleÂś poleciaÂł Ptaku! Wracaj tu, na ziemiĂŞ... Chichot
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2009, 23:56:04 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Silver
Gość
« Odpowiedz #56 : Październik 30, 2009, 00:02:11 »

Silver, chodziÂłam po ogniu rĂłwnieÂż i z Colinem Sissonem.
Jednak pierwszy raz byÂł zupeÂłnie inny, o czym wspomniaÂł koliberek.

Ten pierwszy raz emocje lĂŞku pewnie byÂły jeszcze zbyt silne i zagĂłrowaÂły nad wszystkim. Dlatego wyszÂło jak wyszÂło.

Takie przeÂżycia zmieniajÂą, przesuwa siĂŞ prĂłg moÂżnoÂści.

Czyli niby takie proste doÂświadczenie, ale jak wiele moÂżna doÂświadczyĂŚ.
DoÂświadczyĂŚ, jak to wÂłaÂśnie MY tworzymy swojÂą rzeczywistoœÌ zgodnie z naszymi  myÂślami i przekonaniami.
Czyli - parzy to parzy,  boli to boli..... nie dam rady (lĂŞk), to nie dam rady.
Czyli prĂłg moÂżnoÂści przesuwa siĂŞ niesamowicie daleko, gdy tylko uzmysÂłowimy sobie jak emocje lĂŞku, sÂą silniejsze od Nas. Och ten lĂŞk. Nic w nim zÂłego, tylko Âże...boimy siĂŞ lĂŞku ... bo nie chcemy siĂŞ baĂŚ, czyli go tÂłumimy  MrugniĂŞcie

« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 00:11:15 wysłane przez Silver » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #57 : Październik 30, 2009, 00:07:36 »

Dziewczyny?
A byÂłyÂście na gĂłrze Âśw. MikoÂłaja (ÂŚwiĂŞta GĂłra) w okolicach Gdyni?

Matela pisze Âże macie tam miejsce mocy siegajÂące 50 000 jednostek Bovisa.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #58 : Październik 30, 2009, 00:16:47 »

Nie Thotalu, przynajmniej ja nie byÂłam.
Dopiero od Ciebie dowiadujĂŞ siĂŞ o istnieniu takiej gĂłry. BĂŞdziemy musiaÂły z koliberkiem wybadaĂŚ jÂą …  DuÂży uÂśmiech 
DziĂŞki za info!

Pozdrawiam  UÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #59 : Październik 30, 2009, 00:19:49 »

Miejsce mocy, to tzw. Kamienna Góra, ale mo¿e ochrzcili j¹ MIKO£AJEM... Otó¿, przed ka¿dym wejœciem do pracy (góra znajdujê siê obok teatru) wchodzi³em na ni¹, relaksowa³em siê i patrz¹c przy okazji na morze, nabiera³em mocy...Jest tam potê¿ny krzy¿ od pewnego czasu. On te¿ emituje bia³¹ energiê.

No i potem siĂŞ fruwaÂło w czasie zajĂŞĂŚ, jakby to PtaszydÂło tutejsze okreÂśliÂło. Chichot Ptaku, a moÂże  dla Thotala jakaÂś inna jeszcze gĂłra specjalnie nabraÂła mocy? Thotalu, podaj dokÂładny azymut, to pofruniemy z Ptakiem, ale wtedy nie bĂŞdziesz miaÂł juÂż z kim tu rozmawiaĂŚ Chichot  A, TY tak po miejscach mocy lubisz wĂŞdrowaĂŚ i siĂŞ ÂładowaĂŚ? Nie jest to, nie przypadkiem, pĂłjÂście na ÂłatwiznĂŞ, hĂŞ ? MrugniĂŞcie

Afro
Ps. GĂłra ÂŚw. MikoÂłaja jest w okolicy Sycowa, na pó³noc od OleÂśnicy. Ale  w okolicy Gdyni CoÂś?
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 00:39:17 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Silver
Gość
« Odpowiedz #60 : Październik 30, 2009, 00:50:15 »

Po kursie widzenia aury z … (skoro koliberek nie podaÂł nazwiska, uszanujĂŞ to) poszliÂśmy do nadmorskiego lasu.

A czy po tym kursie widzenia aury, WidziaÂłyÂście chociaÂż przez moment aurĂŞ.A moÂże jÂą widziecie ?
Thotal
Gość
« Odpowiedz #61 : Październik 30, 2009, 00:50:54 »

ÂŚwiĂŞta GĂłra (Âśw. MikoÂłaja) znajduje siĂŞ w dzielnicy Leszczyki koÂło ul. Morskiej, pomiĂŞdzy SwarzewskÂą, a G. WÂładysÂłwskiego. Na gĂłrze znajduje siĂŞ maÂła kapliczka Âśw MikoÂłaja, w miejscu kultu tzw. kultury oksywskiej.

Tam moÂżecie jeszcze lepiej wyraÂżaĂŚ siebie (Âżeby nie bylo offa DuÂży uÂśmiech)

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 00:57:17 wysłane przez Thotal » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #62 : Październik 30, 2009, 10:49:47 »

A propos aury: i owszem. ZresztÂą udaÂło mi siĂŞ to wczeÂśniej podczas  medytacji w oÂśrodku zen w Falenicy pod WarszawÂą, potem w domu, no i potem na tym  kursie. Nie tak Âłatwo siĂŞ tego nauczyĂŚ, zwÂłaszcza przy wirze codziennoÂści...Ale jeÂśli siĂŞ juÂż jÂą widzi, to jej sÂą kolory tak piĂŞkne, Âże nie przekÂładajÂą siĂŞ na znane nam w otaczajÂącej rzeczywistoÂści, chyba Âże to "brudna aura".

JednakÂże w moim wydaniu, byÂły to zaledwie sporadyczne przypadki. TĂŞ zdolnoœÌ trzeba ĂŚwiczyĂŚ...a koliberek miaÂł tyle obowiÂązkĂłw. Natomiast mĂłj synek widziaÂł jÂą do ok. siĂłdmego roku Âżycia.  I to byÂło dla nas ciekawe - reakcje na kaÂżego czÂłowieka. OkreÂślaÂł kolory, ale i wielkoœÌ aury. I np. mĂłwiÂł: a ten Pan ma jÂą du¿¹ jak ten fiacik, a ta pani, to tak jak wejÂście do naszej klatki.... I nie byÂła to  fantazja, gdyÂż miaÂłem jeszcze jednego niezwykÂłego przyjaciela, ktĂłry miaÂł takÂże tĂŞ naturalnÂą od zawsze zdolnoœÌ i on potwierdzaÂł, to co widziaÂł mĂłj synek.

Ale to nic specjalneego, to co tu opisujĂŞ, jednakÂże chciaÂłbym "'to nic specjalnego" posiadaĂŚ  nadal. UÂśmiech Ale gdybym nie siedziaÂł przed komputerem itd... to zdolnoœÌ  wrĂłciÂłaby, ot i co!

Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 18:22:06 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #63 : Październik 31, 2009, 08:57:42 »

a kto oprĂłcz mnie widzi, Âże TEN wÂątek to kontynuacja "MASZ COÂŚ DO MNIE?"  CoÂś

718'
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #64 : Październik 31, 2009, 10:45:33 »

koliberek Chichot
ptak
Gość
« Odpowiedz #65 : Październik 31, 2009, 16:08:48 »

... ptak rĂłwnieÂż to widzi. Chichot
Symeon
Gość
« Odpowiedz #66 : Październik 31, 2009, 17:35:13 »

zmieszaÂłeÂś z bÂłotem mojÂą kobietĂŞ i mnie a jej rodzicĂłw katolikĂłw broniÂłeÂś...

Kap³an, mijasz siê z prawd¹ delikatnie mówi¹c. Tak sie sk³ada, ze doskonale pamiêtam tamten temat zwi¹zany z Twoim œlubem we Francji. Arteq nie miesza³ z b³otem Twojej dziewczyny i Ciebie, nie chwali³ twoich teœciów za próbê wrobienia Ciebie w pedofilie, wrêcz przeciwnie, on to stanowczo potêpi³, stara³ siê zrozumieÌ co sk³oni³o rodziców dziewczyny do tak drastycznych metod, ale to zachowanie zdecydowanie potêpi³, wróÌ sobie do tego tematu i zobacz.

janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #67 : Październik 31, 2009, 21:11:10 »

A mnie siĂŞ wydaja, Âże nie jest kontynuacjÂą. Jak na razie jedynÂą bardziej nerwowÂą czĂŞÂściÂą tego tematu byÂła wÂłaÂśnie scysja pomiĂŞdzy KapÂłanem i Arteq'iem. RozwiÂązana z resztÂą w temacie "Nowy regulamin i pf". Tam sprawa zostaÂła wyjaÂśniona.
Mówi³am na pocz¹tku, ¿e tu nie bêdziemy siê k³ócili, a wyra¿ali siebie, w³asne zdanie, pogl¹dy...
Kap³an w³o¿y³ Arteq'owi w usta coœ, czego ten nie powiedzia³ i zosta³ za to upomniany. Oboje z reszt¹ zostali, poniewa¿ zarówno ta ich awantura jak i szereg innych zbaczaj¹ z g³ównych tematów.
Chcecie wskazywaÌ, co Was ³¹czy a co dzieli? Proszê bardzo.
Ten temat ró¿ni siê od "Masz coœ do mnie" czymœ bardzo istotnym, a mianowicie podmiotem. Tamten temat "wycelowany" by³ zawsze w "Ciebie", tutaj podmiotem jest "ja".

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Torton
Gość
« Odpowiedz #68 : Listopad 02, 2009, 21:00:29 »

Rafaelo jeszcze nikt mnie tak nie obraziÂł jak Ty. ZaufaÂłem Ci i wiesz wiele ciekawych rzeczy ale jeszcze nikt mnie tak nie obraziÂł mĂłwiÂąc publicznie(bo to byÂły sÂłowa skierowane do wszystkich bez wyjÂątku) abym siĂŞ wstydziÂł.

Piszê to publicznie bo nie pozwolê na obra¿anie siebie jak i innych. Na poniewieranie czyj¹œ godnoœci¹.

Nie mam czego siĂŞ wstydziĂŚ, nie mam i nikt nie moÂże mi rozkazywaĂŚ a tym bardziej mĂłwiĂŚ mi kiedy mam siĂŞ wstydziĂŚ a kiedy nie. Wstyd to prymitywne uczucie moÂżna porĂłwnaĂŚ je do poczucia winy ktĂłre jest takÂże dla mnie prymitywnym uczuciem. Ja wiem kiedy coÂś jest zÂłe a kiedy dobre i nikt mi nie bĂŞdzie dyktowaÂł i prĂłbowaÂł wmawiaĂŚ Âże mam siĂŞ wstydziĂŚ!

To graniczy z absurdem.

Na wstêpie powiem ¿e tyle mi³ych s³ów jakie us³ysza³em na tym forum to jeszcze nikt mi nie zgotowa³. No mo¿e prócz mojej by³ej dziewczyny które potrafi³a powiedzieÌ mi "¿e jestem jak baba", cz³owiek nawet za w³asn¹ wra¿liwoœÌ jest potêpiany.

Tutaj cz³owiek jest potêpiany za szczer¹ wypowiedŸ. Ka¿¹ Ci siê wstydziÌ, ka¿¹ Ci siê zamkn¹Ì a to Tylko dlatego ¿e jest siê m³odym. Ja temu mówiê NIE! I nikt ale to nikt nie bêdzie negowa³ mojej szczeroœci, nikt nie bêdzie wpaja³ mi nauk które opieraj¹ siê na chorych przeœwiadczeniach.

MĂłwiĂŞ STOP i idĂŞ dalej.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #69 : Listopad 02, 2009, 21:08:34 »

a ja myÂślaÂłem, Âże to ja jestem ten najgorszy i Âże lubicie wszyscy stawiaĂŚ kogoÂś pod murem i strzelaĂŚ do niego grupowo - nie napiszĂŞ z czym mi siĂŞ to kojarzy...

718'
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #70 : Listopad 02, 2009, 21:59:37 »

Mora ,kiedy i gdzie  ciĂŞ obraziÂła Rafaela CoÂś  Szok  Chyba jestem slepa bo ja nie mogĂŞ znaleŸÌ takich s³ów.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #71 : Listopad 02, 2009, 22:01:49 »

Okazuje sie ze to ja jestem taka okropna osoba. Jeszcze raz oswiadczam wszystkim, moja wypowiedz tyczyla wszystkich ktorzy rozpoczeli i rozkrecali nastepna klutnie. Byla to sobota, prze Wszystkimi Swietymi. Wiele z nas ma na cmetarzach swoich najblizszych i oczywiscie trzeba bylo groby przygotowac , w domu przygotowac poczestunek i przyjecie gosci.
Niektorzy formuowicze zadali aby osoby odpowiedzialne zajely stanowisko- wiecej nie bede cytowala. Moze jest czas najwyzszy, zanim rospocznie sie nastepna przepychanke pomyslec o innych, zastanowic sie czy to naprawde ma sens, a na dodatek , teraz ja jestem stawiana pod mur. Serdecznie dziekuje , czuje sie tam bardzo dobrze. Rafaela

« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2009, 22:11:52 wysłane przez Rafaela » Zapisane
Torton
Gość
« Odpowiedz #72 : Listopad 02, 2009, 22:03:00 »

A ja niecierpie ruskich. Jesli chodzi o zydow, nie mam zadnych problemow. Uwazam i bardzo szanuje ludzi ktorzy na chleb zarabiaja sami. Szanuje kazdego to chce sie uczyc, pracuje i sie rozwija i oczywiscie zarabia pieniadze , dzieki wlozonym sila.
Bezmyslne ocenianie ludzi, juz nie raz doprowadzilo do bardzo przykrych historii. Jesli chodzi o zydow, zanim kto kolwiek
rozpocznie dyskusje , prosze niech sie zastanowi, ale gleboko co wie o tym narodzie. Kiedy przyjezdzam do Polski, to czesto
slysze  slowo "zyd" na rozne mozliwosci, szczegolnie od mlodych ludzi. Zapytalam sie juz kilka razy, dlaczego wyrazasz sie
z taka pogarda. No tak sobie, to przeciesz jest zyd, zapytalam co wiesz o zydach, o tym czlowieku- odpowiedz, nic, nic nie wiem, wszyscy nienawidza zydow. Taka byla rozmowa z mlodym czlowiekiem, potem dalsza rozmowa z dojzalymi ludzmi- ta sama sytuacja. Teraz tu na forum, to samo. Pan Jezus tez byl zydem, zydem sie urodzil.
       A wogole, ludzie litosci. Jak dlugo bedzie jeszcze trwala ta cala maskarada na naszym forum. Czy wam nie wstyd.
Kazdy z nas ma kogos na cmetarzu, kogos kogo kochal. W Polsce to swieto , jest bardzo hucznie obchodzone.
Kazdy musial  w tym tygodniu swoja prace wypelnic, pojechac na cmentarz i zrobic pozadek na grobach zmarlych, moze przygotowac sie tez w domu na przyjazd rodziny. Znalazlo sie pare osob, ktore na nic nie zwracaja uwagi, bezlitosnie
prowokujado niesnasek i zadaja od wladz foruma reakcji wyrazajac swoje ogromne niezadowolenie z calej sytuacji.
Powiem wam, to jest ostatnie.Powinniscie sie wszyscy wstydzic za dzisiejsze zajscia. Rafaela

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3886.msg46970#msg46970
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2009, 00:10:53 wysłane przez janneth » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #73 : Listopad 02, 2009, 22:16:44 »

No Torton, powiedz gdzie jest napisane ze ja tobie kaze sie wstydzic. Przykre to bardzo ze rozkrecasz nastepna awanture, ale widocznie za dlugo byl spokoj na forum. Nikt nie zglosil do mnie pretensji i to bylo bardzo przyjazne. Poczekales do poniedzialku i co teraz krecisz nastepne lody, krec- ty nie mozesz zyc bez awantury, to jest twoja karma.
Torton
Gość
« Odpowiedz #74 : Listopad 02, 2009, 22:27:06 »

Rozumiesz co napisa³aœ czy nie? Nie chcê siê k³óciÌ. Zamieœci³em to na proœbê chanell.

"Wszyscy" czyli ka¿da inna osoba która wypowiedzia³a siê w tym temacie ma siê wstydziÌ. To wynika z twojego zdania. Nie mam zamiaru siê k³óciÌ ale nie pozwolê wchodziÌ mi na g³owê. Skoro innych to nie ruszy³o to ich sprawa. Mnie ruszy³o, to nie by³o mi³e. Kilka razy s³ysza³em podobne stwierdzenie które jest bardzo podobne do twojego a mianowicie. "Wstyd mi za Ciebie". To prawie to samo.

To samo prymitywne uczucie. Posty które by³y w tym temacie usun¹³em poniewa¿ przemyœla³em sobie ¿e nie warto ale nadal podtrzymuje swoje zdanie. Nie mam czego siê wstydziÌ poniewa¿ pisa³em szczer¹ prawdê i dyskusja by³a dyskusj¹ a nie k³ótni¹ jak twierdzisz.

Nie obchodzi mnie czy jest ÂświĂŞto wszystkich ÂświĂŞtych ; boÂże narodzenie ; dzieĂą nie podlegÂłoÂści Kazachstanu czy cokolwiek innego. Forum to forum, chcesz czciĂŚ swoje ÂświĂŞto odpocznij od komputera i tyle proste. Ja nie jestem katolikiem i dla mnie tamten dzieĂą nie miaÂł Âżadnego duchowego znaczenia. No moÂże prĂłcz tego Âże zobaczyÂłem siĂŞ z rodzinkÂą i miÂło spĂŞdziÂłem tamten dzieĂą.

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: