Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 04:54:24

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 843655 razy)
0 u¿ytkowników i 45 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Pa¼dziernik 29, 2009, 20:55:31 »

ale JA nie mam o czym z nim gadaæ, wiêc nie wiem co sugerujesz Mora...

718'
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Pa¼dziernik 29, 2009, 21:03:49 »

Rafaelo a ja to wiem od kilku lat!!! i to w³a¶nie mam do artqa, ¿e jego ponad 2000 postów NIC nie wnosz± do dyskusji...

N I C

718'

ponawiaj albo poszukaj sobie ciekawszego dla siebie forum - mo¿e na katolik.pl bêd± ciê s³uchaæ, tutaj najwidoczniej NIE  Z³y

pozdr616,
718'

¯eby tego typu posty jak i posty artqa skierowane do twojej osoby przesta³y byæ na tym forum norm±. To nie jest normalne te ci±g³e zaczepki i je¿eli nie chcecie rozmawiaæ na PW to skoñczcie to milczeniem.

Proste?

Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Pa¼dziernik 29, 2009, 21:55:44 »

..Ale Ptak mocny jest, wiêc kto wie, kto wie... O i PFIRIORI, tu zawin±³...Priviet Tobie!!! U¶miech

Ptak jest bardzo mocny.Zakres czêstotliwo¶ci jej pola my¶lowego jest szeroki....
Co prawda to nie wy¶cig szczurów, ale pod wieloma wzglêdami moja siostra mnie przegania. Lecz jak Ptak mówi , to tak jakbym ''ja'' mówi³, jak Ptak pisze to tak jakbym ''ja pisa³.
Ptak wie tak jak i ''ja'' wiem, ¿e ludzko¶æ to jedna wielka rodzina i  wszyscy jeste¶my braæmi i siostrami.Stanowimy jedno POLE ¯YCIA. A wszystkie podzia³y to tylko spo³eczny fa³sz.Fa³sz, który odziela ludzi od ludzi, cz³owieka od cz³owieka, ¿ycie  od ¿ycia. Fa³sz, który zabija najwieksz± prawdê Kim jeste¶my i co tu robimy.
Fa³sz, który powoduje, ¿e ¿ycie walczy z ¿yciem, a do¶wiadczenie  do¶wiadczeniem.

A Ty Koliberku gdzie pozna³e¶ Ptaka. Hmm.. podejrzewam, ¿e na chodzeniu po rozrza¿onych wêglach, które organizowa³ Colin Sisson, który wyzwoli³ mnie z psychicznej niewoli.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 29, 2009, 22:11:01 wys³ane przez Silver » Zapisane
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Pa¼dziernik 29, 2009, 22:35:07 »

To nie by³ Collin. Jest w Polsce taki nadzwyczaj skromny cz³owiek, przepiêkny wnêtrzem i niezwyk³y w dzia³aniu, które s³u¿y ludziom, a który urodzi³ siê z darem widzenia aury. Kiedy¶  zobaczy³ i moja aurê i zaprosi³ na swój kurs widzenia aury jako go¶cia i to nieodp³atnie. Pod koniec dnia nagle o¶wiadczy³, ¿e je¿eli kto¶ chce, to mo¿e chodziæ po ogniu. Tak po prostu i znienacka. To by³ szok, poniewa¿ koliberek "jak ognia ba³ siê ognia". Nigdy niczego nie ba³ siê bardziej... By³o nas tam dwana¶cie osób, reszta ulotni³a siê jak kamfora... Ale pozosta³ w¶ród nich Ptak i mój patner za którym to w³a¶nie "koliberek poszed³ w ogieñ".  I jemu to zawdziêcza w g³ównej mierze. Oraz naszemu prowadz±cemu. Za rok by³o nastêpne spotkanie.. Nikt siê nie poparzy³ i wszyscy byli szczê¶liwi,  A ognisko mia³o ponad dwa metry (rozrza¿one wêgle). Jednak spokój naszego nauczyciela udzieli³ siê i nam. O ile wiem, to Ptak by³ potem gdzie indziej i u kogo¶ drugiego, ale tam niektóre osoby  siê poparzy³y.

Ale wracam do naszego nauczyciela, który jak siê okaza³o, (bo koliberek o nim potem czyta³) by³ rzeczywistym wtajemniczonym Mistrzem, kszta³conym w niejednym klasztorze przez wielkich lamów i Mistrzów.  Dlatego nikt z nas  go nie rozpozna³, gdy¿ tylko prawdziw± wielko¶æ cechuje skromno¶æ i takie cnoty, którymi siê On wyró¿nia³ i nadal wyró¿nia. Utrzymujê z nim wci±z kontakt i wiele Mu zawdziêczam. Nazwiska nie wymieniê, gdy¿ to nie ma chyba znaczenia.

Tyle ze wspomnieñ z ogniowej próby. Wtedy z Ptakiem by³y¶my nieopierzonymi kurami; koliberek na pewno Chichot. Po chodzeniu po ogniu wiele spraw w moim ¿yciu ruszy³o  intensywnie do przodu.

Pozdrawiam serdecznie, i bardzo lubiê czytaæ Twoje opowie¶ci. Znakomicie siê w nich "znajdujê".

kolibere33 U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 30, 2009, 00:02:29 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Pa¼dziernik 29, 2009, 23:45:58 »

A Ty Koliberku gdzie pozna³e¶ Ptaka. Hmm.. podejrzewam, ¿e na chodzeniu po rozrza¿onych wêglach, które organizowa³ Colin Sisson, który wyzwoli³ mnie z psychicznej niewoli.

Silver, chodzi³am po ogniu równie¿ i z Colinem Sissonem.
Jednak pierwszy raz by³ zupe³nie inny, o czym wspomnia³ koliberek.

Po kursie widzenia aury z … (skoro koliberek nie poda³ nazwiska, uszanujê to) poszli¶my do nadmorskiego lasu. By³a ju¿ pó¼na noc. £azili¶my po lesie zbieraj±c ga³êzie na nasz stos ca³opalny … a z ka¿d± k³od± ros³o w nas zdumienie i pow±tpiewanie, czy odwa¿ymy siê … ¿artowali¶my, ale w ¶rodku trawi³ nas ogieñ, ten który mia³ siê potem zmaterializowaæ …

… i przyszed³ ten czas … ta magiczna chwila, gdy po krótkiej intonacji mantry OM trzeba by³o zmierzyæ siê z w³asnymi s³abo¶ciami, przede wszystkim strachem … i zawierzyæ sobie, w³asnej mocy …

… i duch zwyciê¿y³ materiê … nagle wszystkie lêki posz³y precz, a my zawarli¶my przymierze z ogniem,  taki chrzest z ognia, zamiast z wody …
Tañczyli¶my z ogniem … przechodzili¶my ognisko po kilkana¶cie razy, wprost fruwali¶my … my ziemskie gwiazdy pod czarnym niebem …

Takie prze¿ycia zmieniaj±, przesuwa siê próg mo¿no¶ci.
To ju¿ na zawsze wyry³o siê w nas, jako jedno z najpiêkniejszych do¶wiadczeñ.

No i pozosta³a têsknota …   

Pozdrawiam, by³a nieopierzona kura  Du¿y u¶miech
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Pa¼dziernik 29, 2009, 23:55:18 »

...ale¶ polecia³ Ptaku! Wracaj tu, na ziemiê... Chichot
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 29, 2009, 23:56:04 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Pa¼dziernik 30, 2009, 00:02:11 »

Silver, chodzi³am po ogniu równie¿ i z Colinem Sissonem.
Jednak pierwszy raz by³ zupe³nie inny, o czym wspomnia³ koliberek.

Ten pierwszy raz emocje lêku pewnie by³y jeszcze zbyt silne i zagórowa³y nad wszystkim. Dlatego wysz³o jak wysz³o.

Takie prze¿ycia zmieniaj±, przesuwa siê próg mo¿no¶ci.

Czyli niby takie proste do¶wiadczenie, ale jak wiele mo¿na do¶wiadczyæ.
Do¶wiadczyæ, jak to w³a¶nie MY tworzymy swoj± rzeczywisto¶æ zgodnie z naszymi  my¶lami i przekonaniami.
Czyli - parzy to parzy,  boli to boli..... nie dam rady (lêk), to nie dam rady.
Czyli próg mo¿no¶ci przesuwa siê niesamowicie daleko, gdy tylko uzmys³owimy sobie jak emocje lêku, s± silniejsze od Nas. Och ten lêk. Nic w nim z³ego, tylko ¿e...boimy siê lêku ... bo nie chcemy siê baæ, czyli go t³umimy  Mrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 30, 2009, 00:11:15 wys³ane przez Silver » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Pa¼dziernik 30, 2009, 00:07:36 »

Dziewczyny?
A by³y¶cie na górze ¶w. Miko³aja (¦wiêta Góra) w okolicach Gdyni?

Matela pisze ¿e macie tam miejsce mocy siegaj±ce 50 000 jednostek Bovisa.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Pa¼dziernik 30, 2009, 00:16:47 »

Nie Thotalu, przynajmniej ja nie by³am.
Dopiero od Ciebie dowiadujê siê o istnieniu takiej góry. Bêdziemy musia³y z koliberkiem wybadaæ j± …  Du¿y u¶miech 
Dziêki za info!

Pozdrawiam  U¶miech
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Pa¼dziernik 30, 2009, 00:19:49 »

Miejsce mocy, to tzw. Kamienna Góra, ale mo¿e ochrzcili j± MIKO£AJEM... Otó¿, przed ka¿dym wej¶ciem do pracy (góra znajdujê siê obok teatru) wchodzi³em na ni±, relaksowa³em siê i patrz±c przy okazji na morze, nabiera³em mocy...Jest tam potê¿ny krzy¿ od pewnego czasu. On te¿ emituje bia³± energiê.

No i potem siê fruwa³o w czasie zajêæ, jakby to Ptaszyd³o tutejsze okre¶li³o. Chichot Ptaku, a mo¿e  dla Thotala jaka¶ inna jeszcze góra specjalnie nabra³a mocy? Thotalu, podaj dok³adny azymut, to pofruniemy z Ptakiem, ale wtedy nie bêdziesz mia³ ju¿ z kim tu rozmawiaæ Chichot  A, TY tak po miejscach mocy lubisz wêdrowaæ i siê ³adowaæ? Nie jest to, nie przypadkiem, pój¶cie na ³atwiznê, hê ? Mrugniêcie

Afro
Ps. Góra ¦w. Miko³aja jest w okolicy Sycowa, na pó³noc od Ole¶nicy. Ale  w okolicy Gdyni Co¶?
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 30, 2009, 00:39:17 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Pa¼dziernik 30, 2009, 00:50:15 »

Po kursie widzenia aury z … (skoro koliberek nie poda³ nazwiska, uszanujê to) poszli¶my do nadmorskiego lasu.

A czy po tym kursie widzenia aury, Widzia³y¶cie chocia¿ przez moment aurê.A mo¿e j± widziecie ?
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Pa¼dziernik 30, 2009, 00:50:54 »

¦wiêta Góra (¶w. Miko³aja) znajduje siê w dzielnicy Leszczyki ko³o ul. Morskiej, pomiêdzy Swarzewsk±, a G. W³adys³wskiego. Na górze znajduje siê ma³a kapliczka ¶w Miko³aja, w miejscu kultu tzw. kultury oksywskiej.

Tam mo¿ecie jeszcze lepiej wyra¿aæ siebie (¿eby nie bylo offa Du¿y u¶miech)

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 30, 2009, 00:57:17 wys³ane przez Thotal » Zapisane
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Pa¼dziernik 30, 2009, 10:49:47 »

A propos aury: i owszem. Zreszt± uda³o mi siê to wcze¶niej podczas  medytacji w o¶rodku zen w Falenicy pod Warszaw±, potem w domu, no i potem na tym  kursie. Nie tak ³atwo siê tego nauczyæ, zw³aszcza przy wirze codzienno¶ci...Ale je¶li siê ju¿ j± widzi, to jej s± kolory tak piêkne, ¿e nie przek³adaj± siê na znane nam w otaczaj±cej rzeczywisto¶ci, chyba ¿e to "brudna aura".

Jednak¿e w moim wydaniu, by³y to zaledwie sporadyczne przypadki. Tê zdolno¶æ trzeba æwiczyæ...a koliberek mia³ tyle obowi±zków. Natomiast mój synek widzia³ j± do ok. siódmego roku ¿ycia.  I to by³o dla nas ciekawe - reakcje na ka¿ego cz³owieka. Okre¶la³ kolory, ale i wielko¶æ aury. I np. mówi³: a ten Pan ma j± du¿± jak ten fiacik, a ta pani, to tak jak wej¶cie do naszej klatki.... I nie by³a to  fantazja, gdy¿ mia³em jeszcze jednego niezwyk³ego przyjaciela, który mia³ tak¿e tê naturaln± od zawsze zdolno¶æ i on potwierdza³, to co widzia³ mój synek.

Ale to nic specjalneego, to co tu opisujê, jednak¿e chcia³bym "'to nic specjalnego" posiadaæ  nadal. U¶miech Ale gdybym nie siedzia³ przed komputerem itd... to zdolno¶æ  wróci³aby, ot i co!

Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 30, 2009, 18:22:06 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Pa¼dziernik 31, 2009, 08:57:42 »

a kto oprócz mnie widzi, ¿e TEN w±tek to kontynuacja "MASZ CO¦ DO MNIE?"  Co¶

718'
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Pa¼dziernik 31, 2009, 10:45:33 »

koliberek Chichot
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Pa¼dziernik 31, 2009, 16:08:48 »

... ptak równie¿ to widzi. Chichot
Symeon
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Pa¼dziernik 31, 2009, 17:35:13 »

zmiesza³e¶ z b³otem moj± kobietê i mnie a jej rodziców katolików broni³e¶...

Kap³an, mijasz siê z prawd± delikatnie mówi±c. Tak sie sk³ada, ze doskonale pamiêtam tamten temat zwi±zany z Twoim ¶lubem we Francji. Arteq nie miesza³ z b³otem Twojej dziewczyny i Ciebie, nie chwali³ twoich te¶ciów za próbê wrobienia Ciebie w pedofilie, wrêcz przeciwnie, on to stanowczo potêpi³, stara³ siê zrozumieæ co sk³oni³o rodziców dziewczyny do tak drastycznych metod, ale to zachowanie zdecydowanie potêpi³, wróæ sobie do tego tematu i zobacz.

janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #67 : Pa¼dziernik 31, 2009, 21:11:10 »

A mnie siê wydaja, ¿e nie jest kontynuacj±. Jak na razie jedyn± bardziej nerwow± czê¶ci± tego tematu by³a w³a¶nie scysja pomiêdzy Kap³anem i Arteq'iem. Rozwi±zana z reszt± w temacie "Nowy regulamin i pf". Tam sprawa zosta³a wyja¶niona.
Mówi³am na pocz±tku, ¿e tu nie bêdziemy siê k³ócili, a wyra¿ali siebie, w³asne zdanie, pogl±dy...
Kap³an w³o¿y³ Arteq'owi w usta co¶, czego ten nie powiedzia³ i zosta³ za to upomniany. Oboje z reszt± zostali, poniewa¿ zarówno ta ich awantura jak i szereg innych zbaczaj± z g³ównych tematów.
Chcecie wskazywaæ, co Was ³±czy a co dzieli? Proszê bardzo.
Ten temat ró¿ni siê od "Masz co¶ do mnie" czym¶ bardzo istotnym, a mianowicie podmiotem. Tamten temat "wycelowany" by³ zawsze w "Ciebie", tutaj podmiotem jest "ja".

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Listopad 02, 2009, 21:00:29 »

Rafaelo jeszcze nikt mnie tak nie obrazi³ jak Ty. Zaufa³em Ci i wiesz wiele ciekawych rzeczy ale jeszcze nikt mnie tak nie obrazi³ mówi±c publicznie(bo to by³y s³owa skierowane do wszystkich bez wyj±tku) abym siê wstydzi³.

Piszê to publicznie bo nie pozwolê na obra¿anie siebie jak i innych. Na poniewieranie czyj±¶ godno¶ci±.

Nie mam czego siê wstydziæ, nie mam i nikt nie mo¿e mi rozkazywaæ a tym bardziej mówiæ mi kiedy mam siê wstydziæ a kiedy nie. Wstyd to prymitywne uczucie mo¿na porównaæ je do poczucia winy które jest tak¿e dla mnie prymitywnym uczuciem. Ja wiem kiedy co¶ jest z³e a kiedy dobre i nikt mi nie bêdzie dyktowa³ i próbowa³ wmawiaæ ¿e mam siê wstydziæ!

To graniczy z absurdem.

Na wstêpie powiem ¿e tyle mi³ych s³ów jakie us³ysza³em na tym forum to jeszcze nikt mi nie zgotowa³. No mo¿e prócz mojej by³ej dziewczyny które potrafi³a powiedzieæ mi "¿e jestem jak baba", cz³owiek nawet za w³asn± wra¿liwo¶æ jest potêpiany.

Tutaj cz³owiek jest potêpiany za szczer± wypowied¼. Ka¿± Ci siê wstydziæ, ka¿± Ci siê zamkn±æ a to Tylko dlatego ¿e jest siê m³odym. Ja temu mówiê NIE! I nikt ale to nikt nie bêdzie negowa³ mojej szczero¶ci, nikt nie bêdzie wpaja³ mi nauk które opieraj± siê na chorych prze¶wiadczeniach.

Mówiê STOP i idê dalej.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Listopad 02, 2009, 21:08:34 »

a ja my¶la³em, ¿e to ja jestem ten najgorszy i ¿e lubicie wszyscy stawiaæ kogo¶ pod murem i strzelaæ do niego grupowo - nie napiszê z czym mi siê to kojarzy...

718'
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #70 : Listopad 02, 2009, 21:59:37 »

Mora ,kiedy i gdzie  ciê obrazi³a Rafaela Co¶  Szok  Chyba jestem slepa bo ja nie mogê znale¼æ takich s³ów.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #71 : Listopad 02, 2009, 22:01:49 »

Okazuje sie ze to ja jestem taka okropna osoba. Jeszcze raz oswiadczam wszystkim, moja wypowiedz tyczyla wszystkich ktorzy rozpoczeli i rozkrecali nastepna klutnie. Byla to sobota, prze Wszystkimi Swietymi. Wiele z nas ma na cmetarzach swoich najblizszych i oczywiscie trzeba bylo groby przygotowac , w domu przygotowac poczestunek i przyjecie gosci.
Niektorzy formuowicze zadali aby osoby odpowiedzialne zajely stanowisko- wiecej nie bede cytowala. Moze jest czas najwyzszy, zanim rospocznie sie nastepna przepychanke pomyslec o innych, zastanowic sie czy to naprawde ma sens, a na dodatek , teraz ja jestem stawiana pod mur. Serdecznie dziekuje , czuje sie tam bardzo dobrze. Rafaela

« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2009, 22:11:52 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Listopad 02, 2009, 22:03:00 »

A ja niecierpie ruskich. Jesli chodzi o zydow, nie mam zadnych problemow. Uwazam i bardzo szanuje ludzi ktorzy na chleb zarabiaja sami. Szanuje kazdego to chce sie uczyc, pracuje i sie rozwija i oczywiscie zarabia pieniadze , dzieki wlozonym sila.
Bezmyslne ocenianie ludzi, juz nie raz doprowadzilo do bardzo przykrych historii. Jesli chodzi o zydow, zanim kto kolwiek
rozpocznie dyskusje , prosze niech sie zastanowi, ale gleboko co wie o tym narodzie. Kiedy przyjezdzam do Polski, to czesto
slysze  slowo "zyd" na rozne mozliwosci, szczegolnie od mlodych ludzi. Zapytalam sie juz kilka razy, dlaczego wyrazasz sie
z taka pogarda. No tak sobie, to przeciesz jest zyd, zapytalam co wiesz o zydach, o tym czlowieku- odpowiedz, nic, nic nie wiem, wszyscy nienawidza zydow. Taka byla rozmowa z mlodym czlowiekiem, potem dalsza rozmowa z dojzalymi ludzmi- ta sama sytuacja. Teraz tu na forum, to samo. Pan Jezus tez byl zydem, zydem sie urodzil.
       A wogole, ludzie litosci. Jak dlugo bedzie jeszcze trwala ta cala maskarada na naszym forum. Czy wam nie wstyd.
Kazdy z nas ma kogos na cmetarzu, kogos kogo kochal. W Polsce to swieto , jest bardzo hucznie obchodzone.
Kazdy musial  w tym tygodniu swoja prace wypelnic, pojechac na cmentarz i zrobic pozadek na grobach zmarlych, moze przygotowac sie tez w domu na przyjazd rodziny. Znalazlo sie pare osob, ktore na nic nie zwracaja uwagi, bezlitosnie
prowokujado niesnasek i zadaja od wladz foruma reakcji wyrazajac swoje ogromne niezadowolenie z calej sytuacji.
Powiem wam, to jest ostatnie.Powinniscie sie wszyscy wstydzic za dzisiejsze zajscia. Rafaela

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3886.msg46970#msg46970
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2009, 00:10:53 wys³ane przez janneth » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Listopad 02, 2009, 22:16:44 »

No Torton, powiedz gdzie jest napisane ze ja tobie kaze sie wstydzic. Przykre to bardzo ze rozkrecasz nastepna awanture, ale widocznie za dlugo byl spokoj na forum. Nikt nie zglosil do mnie pretensji i to bylo bardzo przyjazne. Poczekales do poniedzialku i co teraz krecisz nastepne lody, krec- ty nie mozesz zyc bez awantury, to jest twoja karma.
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Listopad 02, 2009, 22:27:06 »

Rozumiesz co napisa³a¶ czy nie? Nie chcê siê k³óciæ. Zamie¶ci³em to na pro¶bê chanell.

"Wszyscy" czyli ka¿da inna osoba która wypowiedzia³a siê w tym temacie ma siê wstydziæ. To wynika z twojego zdania. Nie mam zamiaru siê k³óciæ ale nie pozwolê wchodziæ mi na g³owê. Skoro innych to nie ruszy³o to ich sprawa. Mnie ruszy³o, to nie by³o mi³e. Kilka razy s³ysza³em podobne stwierdzenie które jest bardzo podobne do twojego a mianowicie. "Wstyd mi za Ciebie". To prawie to samo.

To samo prymitywne uczucie. Posty które by³y w tym temacie usun±³em poniewa¿ przemy¶la³em sobie ¿e nie warto ale nadal podtrzymuje swoje zdanie. Nie mam czego siê wstydziæ poniewa¿ pisa³em szczer± prawdê i dyskusja by³a dyskusj± a nie k³ótni± jak twierdzisz.

Nie obchodzi mnie czy jest ¶wiêto wszystkich ¶wiêtych ; bo¿e narodzenie ; dzieñ nie podleg³o¶ci Kazachstanu czy cokolwiek innego. Forum to forum, chcesz czciæ swoje ¶wiêto odpocznij od komputera i tyle proste. Ja nie jestem katolikiem i dla mnie tamten dzieñ nie mia³ ¿adnego duchowego znaczenia. No mo¿e prócz tego ¿e zobaczy³em siê z rodzink± i mi³o spêdzi³em tamten dzieñ.

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: