Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:20:04

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844089 razy)
0 u¿ytkowników i 11 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Listopad 02, 2009, 22:34:15 »

Tak wiec ciesze sie dla ciebie ze ten dzien spedziles przyjemnie. Pozdrawiam cie serdecznie . Rafaela
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #76 : Listopad 02, 2009, 22:43:47 »

Tak czyta³am tan post Rafaeli i nie stwierdzi³am w nim nic obra¼liwego.Nikt nie zareagowa³ na niego negatywnie oprócz ciebie  Z politowaniem Chyba ¼le go zrozumia³e¶.
Prawdê mówi±c jestem zaskoczona twoj± reakcj±.To nie by³o poni¿enie,ale upomnienie ,jak matka upomina swoje dzieci,zeby by³y grzeczne i uszanowa³y ¶wiêto.Ja to odebra³am w³a¶nie w ten sposób.
Pozdrawiam Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Listopad 02, 2009, 22:45:20 »

No có¿ nie potrzebujê "takiego" matkowania. Po raz kolejny sprawdza siê to o czym pisa³em a¿ g³owa boli.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Listopad 02, 2009, 23:03:43 »

Ty nie potrzebujesz zadnego matkowania to i dobrze. Bede ci bardzo wdzieczna jak mnie zostawisz nareszcie w spokoju.
Nie widze potrzeby nowego nieporozumienia, nie widze potrzeby dalszej dyskusji. Jesli uwazasz ze cie tak bardzo obrazilam, to zwruc sie do wladz wyzszych niech mnie ukaraja.
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2009, 23:07:13 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Listopad 02, 2009, 23:11:12 »

A mnie bardzo rzuci³ siê w oczy ten post, i a¿e zatka³.... Nie spodziewa³abym sie po Rafaeli takiego zapisu. Otó¿, broni zaciekle ¯ydów, jednocze¶nie pisz±c wprost, ¿e "nie cierpi ruskich"

Zdumiewaj±ce u dojrza³ej i "duchowo rozwiniêtej", czy te¿ "rozwijaj±cej siê" osoby. A zawstydzanie, te¿ nie jest metod± wychowawcz±. Nie jeste¶my tu rodzicami, ale rozmawiamy na równi. I m³odo¶æ nale¿y uszanowaæ; owszem mo¿na skorygowaæ pewne zachowania, ale poprzez uzasadnione naprowadzenia.

Nie zawsze odpowiadaj± mi opinie Torntona, czemu dajê wyraz, jednak szanujê je, gdy¿ wynikaj± z g³êbokiego prze¶wiadczenia, ¿e tak powinno byæ. Kryje siê za tym szczera intencja. A jak ju¿ pisa³am w sprawie Kamila: m³odo¶æ chmurna.... jest! I nam starszym nie nale¿y o tym zapominaæ tak ³acno!

Ponadto, jak mo¿na zawstydzaæ innych z powodu, za³ó¿my, ¿e uprzedzeñ, ksenofobii, je¶li samemu pisze siê tekst, który zacytowa³em powy¿ej. To¿ to szczyt hipokryzji. I w ogóle zawstydzanie, to ustawienie siê w pozycji wy¿szo¶ci itp... W ka¿dym razie trudno ufaæ postaciom, które staæ na takie opinie i postawy.

Ca³e szczê¶cie, ¿e kto¶ ( w tym wypadku Tornton)na to wreszcie zareagowa³. Koliberkowi, to umknê³o, a mo¿e zwyczajnie zabrak³o odwagi... Jednak¿e, nawet siebie nie bêdzie z tego powodu zawstydza³. Hiopokryzjê widzi te¿ Kamil. I szanujmy to w m³odo¶ci, mimo ¿e mo¿e jest ona, czasami nadto "rozbuchana", ale bli¿ej o wiele prawdy i czysto¶ci, ani¿eli my.

zdegustowany koliberek bez 33 Szok

« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2009, 23:30:16 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Listopad 02, 2009, 23:33:27 »

Jesli ktos cos mowi, to znaczy ze ma cos do powiedzenia w tym temacie. Ja nie bronie zydow, moje informacje sa za plytkie,
abym mogla sie tym tematem gleboko zajac. W tym momecie drogi Koliberku musze stwierdzic, ze wielka szkoda ze nikt
nie zauwazyl w toku tematu, ze zaczyna sie rozkrecac awantura. Prosze poczytaj sobie dobrze, i zastanow sie sprawiedliwie.
Ptaszki tu, ptaszki tam, tu podleca, tam przeleca  tu ziarenk, tam ziarenko. Jestem urodzona katoliczka, i taka pozostane
do konca zycia. Sa dla mnie niektore swieta bardzo wazne, bo pozwalaja mi uczcic pamiec osob ktore odeszly z mojego zycia.
Nie jestem ja sama, wiele osob na forum ma zmarlych na cmetarzach. Janeth napewno tez. To co w tej chwili sie dzieje, to moje ptaszki kochane nie jest ok.
Masz mi za zle ze napisalam ze ruskich nie lubie, mam do tego powody i to bardzo powazne. Niestety, spowiadanie na forum zakonczylam. Jestem tu na forum ponad rok, zawsze staralam sie zalagodzic trudne sytuacje, okazuje sie teraz ze taka ok to ja nie jestem. Dobrze, nigdy o to nie zabiegalam aby mnie ktos tu kochal. Szukajcie sobie sami sprawiedliwosci, ja nie mam zamiaru wiecej tutaj mojego zdrowia i nerwow zostawiac. Fruwajcie, kluccie sie, awanturujcie, robcie co chcecie, ja wiecej
nie bede brala udzialu w tej organizacji. Rafaela

Wszystkie osoby ktore czuja sie urazone z powodu mojej wypowiedzi, prosze o dokladne przeczytanie tematu"W morzu zydow" i dokladne zastanowienie sie o co tam chodzilo i dlaczego. A ty Mora, gdybys czytal dobrze i dokladnie, to bys
wiedzial o co naprawde tam chodzilo i kto naprawde rozkrecil ta cala historie. Potem moze dojdziesz co bylo powiedziane i przez kogo.
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2009, 23:57:41 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #81 : Listopad 03, 2009, 00:12:15 »

Torton, nie chodzi³o o Ciebie ani nikogo, kto wypowiada³ siê w temacie o ¯ydach. To by³ jak Rafaela mówi dzieñ przed ¦wiêtem Zmar³ych. Tego dnia Kiara&birds mia³y zastrze¿enia do mojego sprawowania funkcji moderatora, pisa³y ¿e jak siê nie ma czasu, to siê powinno zrezygnowaæ. Rafaela pisz±c posta w temacie o ¯ydach po prostu wtr±ci³a swoj± opiniê na temat tej sytuacji.
Przeczytaj jeszcze raz:

Kazdy musial  w tym tygodniu swoja prace wypelnic, pojechac na cmentarz i zrobic pozadek na grobach zmarlych, moze przygotowac sie tez w domu na przyjazd rodziny. Znalazlo sie pare osob, ktore na nic nie zwracaja uwagi, bezlitosnie
prowokujado niesnasek i zadaja od wladz foruma reakcji wyrazajac swoje ogromne niezadowolenie z calej sytuacji.
Powiem wam, to jest ostatnie.Powinniscie sie wszyscy wstydzic za dzisiejsze zajscia. Rafaela

Szkoda, ¿e nie przeczyta³e¶ dok³adnie zanim dokona³e¶ oceny. Te¿ czyta³e¶ wypowiedzi w/w trójki na mój temat i te¿ Ci siê one nie podo³aby. Rafaela po prostu zareagowa³a na to w innym temacie.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #82 : Listopad 03, 2009, 00:32:52 »

Przeczyta³em dok³adnie a skoro dotyczy³y to zupe³nie innego tematu to, po co to, tam pisa³a? Po Co?!
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #83 : Listopad 03, 2009, 00:38:02 »

Najprawdopodobniej dlatego, ¿e razi³o j± ¿e tego dnia w tylu tematach tocz± siê bezsensowne k³ótnie. Nie tylko j± z reszt±, bo mnie i innych na pewno te¿. 

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #84 : Listopad 03, 2009, 00:51:36 »

Rafaelo!

Nie odnios³em siê w ogóle do Twoich uczuæ zwi±zanych ze ¦wiêtem Zmar³ych, choæ nie s±dzê, i¿ obchodzi siê to w Polsce z pomp±. Mocno przesadzone okre¶lenie i ma³oadekwatne do  "tre¶ci" samego ¶wiêta. Je¶li jeste¶ katoliczk±, jak siê deklarujesz, to tym bardziej zdumiewa mnie Twoja wrogo¶æ do innego narodu. Kardyna³ Wyszyñski nawet hitlerowcom wybaczy³. Koliberek i jego rodzina ma bardzo powa¿ne powody, by nienawidzieæ Niemców, Ukraiñców za ich bestialstwa w stosunku do bliskich, ale pozostawia to ich sumieniu.

Dlaczego piszesz ptaszki w formie mnogiej? To forma manipulacji. A to co napisa³em, jest moim osobistym spostrze¿eniem;  nawet gdybym by³ lwem, czy tygrysem, albo motylkiem, napisa³ bym tak samo i to w formie pojedyñczej. Daj mi prawo do osobistych i tylko osobistych odbiorów. Widzê, to co widzê i nie jest to  prowokacja, ani chêæ dokuczenia dla dokuczenia, czy awanturowania siê. Pozwól proszê, wyraziæ moj± w³asn± opiniê, tak jak TY wyrazi³a¶ chocia¿by w kwestii "ruskich", czy ¯ydów, których, jak piszesz ma³o znasz... itp. Zreszt± gdyby¶ napisa³a tak o ka¿dym innym narodzie, to co o "ruskich"; te¿ mia³oby tê sam± wagê. Ciê¿k± wagê...

I nie rozumiem, jak to siê ma do ¦wiêta Zmar³ych. Osobi¶cie, nie przydajê temu ¶wiêtu, a¿ takiego znaczenia, gdy¿ le¿y na cmentarzach tak¿e mnóstwo z³oczyñców i  morderców najprzeró¿niejszej ma¶ci. O swoich bliskich zmar³ych pamiêtam nierzadko w inne, pospolite dni.

A je¶li te ¶wiêta s± dla Ciebie tak wa¿ne, to dlaczego w tak szczególny dzieñ objawiasz swoj± nienawi¶æ do drugiego cz³owieka, narodu? Ranisz uczucia wielu. Jak s±dzisz, czy tu nie ma ani jednego Rosjanina? I dlaczego powstaj± wojny?  Czy¿ ogieñ nie zaczyna siê od iskry...

Widzisz, to jedno zdanie zaprzeczy³o wszystkim Twoim tak "¶wiêtym" wypowiedziom. Dla mnie jeste¶ tu najmniej wiarygodn± osob±. I czy ta opinia, to forma awantury? Gdy "poda³a¶ rêkê Janneth na zgodê" by³o to tak bardzo spektakularne zagranie. Zagranie...Ale ma³e koliberki wszêdzie wlec± i podpatrz±; i tu masz racjê, trudno nam siê koliberkom ( za inne ptaki odpowiedzialno¶ci nie biorê) daæ nabraæ. Czasem, nie mówi± wprost, bo nie chc± konfliktów, ale mnóstwo s³ów nieraz siê ci¶nie na usta. M³odzi s± odwa¿niejsi. Maj± tê iskrê w sobie. A koliberek zwyczajnie to docenia, nawet je¶li owi m³odzi, myl± siê w bezpo¶rednim wyra¿eniu swojej opinii. A zawstydzanie kogokolwiek jest nie na miejscu, w ogóle....

Je¿eli jednak wyra¿enie swojego punktu widzenia w sposób neutralny i bez emocji, tak Ciê ura¿a, i¿ u¿ywasz miano "awantura", to  zaiste lepiej byæ mo¿e bêdzie dla Ciebie jak najpierw skupisz siê na innych sprawach, ni¿ na jaki¶ tam forumowych ptakach, co to nie siej±, ani nie orz±...  Mrugniêcie, ale swoje posty w oparciu, o to co widz±, tworz±... Mrugniêcie

Ps. Choæ w sumie Ty i parê innych osób ma tu szczególn± misjê do wykonania. Otó¿, ka¿dy kto ¶ledzi te opinie, bardzo szybko wyleczy siê z katolickich uwarunkowañ. To uwaga jak najbardziej realna, pozbawiona jakiejkolwiek z³o¶liwo¶ci. O czym uprzedzam, gdyby ktokolwiek chcia³ w tej kwestii spekulowaæ na moj± niekorzy¶æ, jak próbowano powy¿ej.

Z pozdrowieniem

koiberek33

« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2009, 13:30:09 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Listopad 03, 2009, 09:57:56 »

Witaj Koliberku, dzisiaj mamy ladny dzien jesienny, posiedz troche na galazce i poczysc swoje pioreczka, pocwierkaj
z innymi ptaszkami napewno bedziesz miala sliczny dzien. Szkoda ze ja tez nie jestem ptaszkiem, ale na to nic nie poradze.
             Niestety ja jestem bardzo smutna i prawdopodobnie moj smutek potrwa przez jakis czas, ale to jest moja osobista sprawa i nikomu do tego. Uczuc czlowieka ktory przezyl pol wieku nie da sie w kilku slowach wyrazic, nie jest to tez mile
aby ludzie mlodzi wyrazali swoje opinie , ktore czesto sa wypowiedane bez przemyslenia. Jesli chodzi o moja wiare, to
urodzilam sie w wierze katolickiej i w niej pozostane, ja wierze w Boga, a nie w ksiezy i polityke koscielna.I tak mi pozostanie.
Dla swietego spokoju i dobra rodziny koncze moje pisanie, nie widze potrzeby dalszej dyskusji bo i tak macie swoje racje, tak wiec pozostancie przy nich. Nie mam w naturze klucenia sie , od wielu dni na forum sa przykre potyczki, dlatego uwazam
ze powiedzialam wszystko co mialam do powiedzenia. Zycze wszystkim ladnego, spokojnego dnia.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Listopad 03, 2009, 13:27:03 »

Rafaelo Kochana, u nas jest tak s³onecznie i piêknie, ale siarczysty ch³odzik ju¿ przebija wraz ze zbli¿aj±c± siê pe³ni±. Smuci mnie bardzo Twój smutek, ale na szczê¶cie po smutku tym wiêksza rado¶æ przychodzi. Najlepszy nañ jest spacer po lesie, lub brzegiem morza. Tam siê wszystko rozwiewa. Napisa³em, powy¿ej co my¶la³em, ale s± jeszcze na szczê¶cie uczucia. Nie martw siê wiêc, ptaszki zawsze ¶piewaj± dla wszystkich, i mimo wszystko. U¶miech

Serdecznie Ciê pozdrawiam i skrzyd³a Moja Droga do góry! Jeste¶ bardzo m±dra, st±d Twój smutek, który jest bardzo zdrowy, gdy¿ nie przechodzisz obojêtnie ko³o innych g³osów. Potrafisz siê tak serdecznie i szczerze zadumaæ.

koliberek33 U¶miech

Ps. Nie mia³em wcze¶niej pojêcia, ¿e jeste¶ katoliczk±, przyznam, ¿e siê zdziwi³em. Mam nadziejê, i¿ nie urazi³em Twoich religijnych uczuæ a¿ tak bardzo.

« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2009, 13:35:52 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Listopad 03, 2009, 20:18:11 »

Przyjmuje Twoje przeprosiny. Mam nadzieje ze jeszcze nie raz wejdziemy sobie na palce, takie jest zycie.
Piszac nie zawsze mozna wyrazic i przekazac to co sie ma na celu, dlatego niekiedy zdazaja sie nieporozumienia.
Pozdrawiam cie serdecznie. Rafaela
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #88 : Listopad 13, 2009, 10:14:50 »

chanell: "Za wywo³anie k³ótni na forum dostajesz ode mnie upomnienie i minus jeden pf. chanell"

Mo¿esz mi wstawiæ kolejny, a je¶li ci bêdzie ma³o to jeszcze nastêpny. Je¿eli jest to jedyny ¶rodek dyscyplinuj±cy jakim potrafisz siê pos³ugiwaæ to szkoda na ten temat wogóle dyskutowaæ. Ponadto mylisz fakty przypisuj±c mi wywo³anie k³otni na forum.
Ludzi mo¿na podzieliæ na zdecydowanych którzy w sposób jasny i przejrzysty formu³uj± swoje my¶li - nawet je¶li s± one dla niektórych bulwersuj±ce, na tych którzy nie maj± nic do powiedzenia i tych którzy dziamgol± bla bla bla...
I generalnie tak odbieram twoj± wypowied¼. Bez urazy i ukrytych podtekstów. Ludzie tacy mog± sobie dzimgoliæ do woli na forach ale generalnie i tak nic z tego nie wychodzi bo nie ma w tym zdecydowania. Poza czczym gadaniem nic wiêcej z tego nie wynika. Gdyby rozwój ludzko¶ci mia³ zale¿eæ od takiego bleblania o erze mi³o¶ci i duchowym przebudzeniu ¶wiata byliby¶my dalej w epoce kamienia ³upanego. Wiêc nie pouczaj mnie - bo na codzieñ wystarczaj±co siê napatrzê na takie zb³±kane owieczki których jedynym pragnieniem jest aby w koñcu znalaz³ siê jaki¶ pasterz i odci±¿y³ je z potrzeby samodzielnego my¶lenia i podejmowania samodzielnych decyzji.

pozdrawiam U¶miech

Ponadto je¿eli ju¿ decydujesz siê na przenoszenie wypowiedzi do kosza to b±d¼ w tym konsekwentna bo w przeciwnym razie kto¶ jeszcze pomy¶li ¿e jeste¶ stronnicza faworyzuj±c niektórych uczestników forum którzy maj± taki sam ¶wiatopogl±d, sposób my¶lenia czy te¿ zdanie jak ty.

Zastrze¿enia do dzia³añ moderatorów nale¿y zg³aszaæ poprzez prywatn± wiadomo¶æ do Administratora.
Barbarax
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2009, 17:38:46 wys³ane przez Barbarax » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #89 : Listopad 13, 2009, 17:50:11 »

marek324
1.Nie pisa³e¶ na temat
2.Prowokowa³e¶ do k³ótni  uzytkowników
3.Nie tylko twoje posty zosta³y usuniête ! Usune³am  je ,poniewa¿ nie by³y one tematem tego w±tku.Jako¶ nie widzê protestów innych osób bior±cych udzia³a w k³ótni.Zastrze¿enia zg³aszaj do administracji.
Marek324
tak siê sk³ada ¿e decyzje podejmujê sama i nie czekam aby kto¶ je podj±³ za mnie  Z³y podjê³am nawet tak±,¿e bêdê sobie "dziamgoliæ" na tym forum dalej i nie mam zamiaru nikogo obra¿aæ w przeciwieñstwie do ciebie.
 nie pozdrawiam Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2009, 00:15:54 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Listopad 13, 2009, 23:04:27 »

A co to tak z gruszki ni z pietruszki? Nikt nic nie wie. Dziwne s± takie wyrwania z niewiadomo jakiego kontekstu. Ale w tym oderwaniu, to wypowied¼ Marka zabawnie konkretna. Ch³opak wie, o co mu chodzi. Mnie siê tam podoba bardzo takie gadanie nie "dziamgol±ce!" U¶miech A skoro  nie widzê okoliczno¶ci obci±¿aj±cych, to jestem jak najbardziej za!

Afro
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #91 : Listopad 13, 2009, 23:22:49 »

ten marek324 obra¿a innych u¿ytkowników, poczytaj koliberku najpierw a potem siê wypowiadaj!

channel odpowiedzia³a na post, który dawno le¿y w ¶mietniku i st±d to nie porozumienie, post ³ama³ regulamin i st±d "kolega" marek dosta³ minusa...

718'
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Listopad 13, 2009, 23:26:42 »

Koliberku, ty niecnoto, nie zapuszczaj siê w tematy wyklête (samozwañczo zamkniête), bo Ciê licho jeszcze jakie¶ zadziamgoli!
I kto bêdzie nam pó¼niej tak m±drze ¶wiergoli³?  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2009, 23:27:42 wys³ane przez ptak » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #93 : Listopad 14, 2009, 00:18:18 »

oj ptaszki U¶miech

koliberku - temat by³ w w±tku WYKOPKI W EGIPCIE a marek324 pisa³ o mnie i to nie by³o na temat!

718'
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #94 : Listopad 14, 2009, 15:41:57 »

ja tam lubiê wiedzieæ
jak siê komu wiedzie,
kto ma w czubie

kto radosny, a kto smutny
kto kogo z³o¶ci, a kto lubi
lubo wielbi i ho³ubi

czy gwiazdy widzi na niebie
czy tylko b³oto wokó³ siebie

informacji to jest gar¶æ
z której wiedzê czerpaæ mo¿na

by i ptaka nie upiekli gdzie na ro¿nie. Chichot

Chichot Chichot Chichot

Kap³ana pos³uchaæ trzeba, bo kap³an Chichot, zatem letê, i obiecujê, na wierzch ju¿ nic nie wywlekê. Mrugniêcie

pofruniêty
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2009, 15:45:37 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Grudzieñ 02, 2009, 22:45:49 »

jako, ¿e to temat WYKOPKI - sugerowa³bym WYKOPAÆ marka z NASZEGO forum  Du¿y u¶miech

zgiñ, przepadnij maszkaro - rzek³ Czesiu...

718'
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #96 : Grudzieñ 02, 2009, 23:28:14 »

ka¿dy ma prawo do wypowiadania siê na forum.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Grudzieñ 03, 2009, 00:00:18 »

WYPOWIADANIA - owszem ale nawet JA taki chamski nie by³em, nawet Ty artqu jak ten marek...

i ja BY£EM dla wybranych taki a on do wszystkich

718'
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Grudzieñ 03, 2009, 08:08:56 »

oj kap³anie, kap³anie... jeste¶ zbyt przewra¿liwiony na punkcie swego przecenionego "egocentrycznego" ego. Ponadto kompletnie brak ci obiektywizmu w stosunku do informacji które czytasz. Jakakolwiek opinia która nie jest zgodna z twoimi pogl±dami jest chamska, niegrzeczna, obra¼liwa i nie na miejscu. Ale mylisz siê. Prawo do samodzielnego my¶lenia i wyra¿ania swoich opinii jest jednym z kardynalnych praw systemów demokratycznych. I z powodu twojego "ograniczenia" w sposobie interpretowania tego prawa nie zamierzam z niego rezygnowaæ. Mam prawo ustosunkowania siê wypowiedzi takich autorów jak ty, kot, cytowana przeze mnie ostatnio sarah i pare jeszcze innych osób. Twierdzê ¿e jest to stek bzdur które staracie siê nawin±æ na uszy osobom które nie s± okre¶lone w swoim ¶wiatopogl±dzie. Stek bzdur tym wiêkszy, ¿e jest kompletnie nielogiczny w sposobie jego formu³owania. I w³a¶nie dlatego bêdê siê ustosunkowywa³ do tego co czytam, ³api±c siê czasami za boki ze ¶miechu... U¶miech

Id±c dalej tropem twojej wypowiedzi kap³anie, cytujesz czesia z w³atców móch i taki w³asnie jest twój poziom intelektualny. Wszak ka¿dy z nas porusza siê w obszarze który rozumie. A jesli do tego pisze co¶ takiego:
"siedzê na forum od ponad 4 lat a ty? du¿ooo wiem a raczej wszystko praktycznie..." Listopad 12, 2009, 15:34:01
to mo¿na sobie wyrobiæ zdanie o takiej osobie. Ja bym nigdy nie odwa¿y³ siê stwierdziæ ¿e "wiem wszystko" i osobi¶cie z du¿± rezerw±, sceptycyzmem i u¶miechem na twarzy podchodzê do takich ludzi. Czyli miêdzy innymi do ciebie. U¶miech
A teraz krótko podsumowuj±c je¿eli to co napisa³em znowu ciê obrazi³o to proponujê siê wyalienowaæ ze spo³eczeñstwa trze¼wo my¶l±cego bo nie ma w nim miejsca na takich oszo³omów i egocentryków jak ty. Znie¶æ nie mo¿esz ¿e jest kto¶ inny kto nie my¶li tak jak ty, nie zgadza siê z tob± i nie jest pod twoim wra¿eniem... no có¿, jestem jednak pod wra¿eniem g³upoty któr± "prawisz" U¶miech
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 03, 2009, 08:20:56 wys³ane przez marek324 » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Grudzieñ 03, 2009, 09:00:04 »

Skoro marek324 tutaj na tym forum siedzisz, to te¿ robisz b³±d, marnuj±c tylko swój cenny czas,
na owe dyrdyma³y.
Lepiej sobie poogl±daj "pani± Basiê" na You Tube, z pewno¶ci± bêdziesz bardziej zachwycony tym materia³em, ni¿ nasze tu pisane g³upoty.
Moja tu uwaga.
Proszê, ¿eby¶ to co my¶lisz pisa³ obiektywnie, a nie z poziomu "na¶miechiwania siê" z osób tu przebywaj±cych.
Mylisz siê tu centralnie.
Nie znasz tu wszystkich, we¼ to pod uwagê.
A swoje super analizy zostaw dla siebie, je¶li zamierzasz tu kogo¶ oczerniaæ.
Pozdrawiam.
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: