Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 06:36:55

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 843893 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Grudzieñ 30, 2009, 07:38:02 »

w kwestii formalnej - masz racjê. powinienem to stwierdzenie uj±æ w nawias, wszak by³ kiedy¶ taki program w telewizji, bodaj¿e TVP1.

=======================================

kiara: "Jeszcze nie jestes w stanie zaakceptowac faktu ze moja wiedza moze byc prawdziwa ( zreszta ja wiekszosc) , zbyt gleboko macie jeszcze " wryte " stare wzorce. Pomimo wielkiego gadania nie pozbyliscie sie ich."

Wiedza? kiara, bez urazy - ty nie masz ¿adnej wiedzy. Przynajmniej w zakresie który tu reprezentujesz. To co usi³ujesz tu przemyciæ to demagogia i populizm.

nagumulululi - trafno¶æ diagnozy kiary: 100%, zgadzam siê w zupe³no¶ci.

==============================================================

kiara, dziwi mnie ¿e ktos taki o¶wiecony jak ty pope³nia tak kardynalne pomy³ki intelektualne. zastanów siê nad tym co ty piszesz... "niech twoje przekonania zostan± twoj± wiedz±"? mas³o ma¶lane delikatnie rzecz ujmuj±c pomijaj±c abolutny brak logiki w tym stwierdzeniu. PRZEKONANIA MOG¡ I ZAZWYCZAJ WYNIKAJ¡ Z WIEDZY! NIE STAJ¡ SIÊ NATOMIAST WIEDZ¡. chcesz prawiæ o wyzszych stanach ¶wiadomo¶ci. wróæ do szko³y i przrób materia³ podstawowy.

mia³em tego nie pisaæ, ale jak przeczyta³em twoj± modyfikacjê wiadomo¶ci, to mogê to stwierdziæ z ca³± odpowiedzialno¶ci±: sama jeste¶ ograniczona, by³bym sk³onny do stwierdzenia problemów natury emocjonalnej.

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2009, 14:42:22 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #126 : Grudzieñ 30, 2009, 14:06:25 »

nagumulululi niech Twoje przekonania zostana Twoja wiedza dopuki nie zechcesz ich zmienic.

Uwazam nasze dalsze dyskusje za zbedne.
Z powazaniem Kiara U¶miech U¶miech

Arteq , lekarz , ktory zajmuje sie regresingiem , to psycholog , uzywajacy hipnozy w cofaniu pacjetow w odleglom przeszlosc.

Jezeli interesuja cie tajnik tego kierunku leczenia zainteresuj sie nim sam.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Takie twierdzenia jak Twoje nagumulululi , oraz marka 324  , nie wspomne o artqu sa powodami dla , ktorych nie przekaze wiedzy , ktorej nie znacie.
Zwyczajnie nie jestescie w stanie uwierzyc w rzeczy , ktorych sami nie znacie , wlasnymi ograniczeniami chcieli byscie ograniczac innych zeby za nic na swiecie nie przekroczyli wyznaczonej im przez was "lini".
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2009, 14:14:27 wys³ane przez Kiara » Zapisane
nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #127 : Grudzieñ 30, 2009, 14:40:03 »

nagumulululi niech Twoje przekonania zostana Twoja wiedza dopuki nie zechcesz ich zmienic.

Uwazam nasze dalsze dyskusje za zbedne.
Z powazaniem Kiara U¶miech U¶miech

Nie widzê powodu dla którego siê tak bardzo obra¿asz. Zachêcam do przekazania wiedzy i robi³em to wcze¶niej, jednak nie mog³em siê doczekaæ tej "prawdy". Szanuje twoje niehedonistyczne pogl±dy, wiarê w mi³o¶æ i wytrwa³o¶æ. Je¿eli masz jaka¶ unikaln± wiedzê, choæby ze snów, zech±cam do podzielenia siê, mo¿e co¶ podpowiem. Natomiast s³uchanie twoich "filozoficznych" wywodów nie nale¿y do przyjemno¶ci i jest przejawem zagubienia siê w s³owach. Zachêcam do u¿ywania prostych s³ów, nie u¿ywania neologizmów NEW AGE, "bajeranckich" pojêæ o programowaniu , etc. Je¿eli ma siê do powiedzenia prawdê, to zwykle prostymi slowami bez wspó³czesnej papki s³ownej i anglojêzycznych gad¿etów.

Nie wiem sk±d twoje przekonanie o unikalno¶ci twojej wiedzy? Mo¿e podasz jej ¼rod³ó? Mo¿e to sny, wizje? Konkret bez twoich wywodów filozoficznych.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 30, 2009, 14:42:32 wys³ane przez nagumulululi » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #128 : Styczeñ 03, 2010, 22:48:33 »

ok panowie to jest wasz ostatni post nie na temat ,nastêpne bêd± usuwane. Dariusz ju¿ wszystkich przestrzega³.
Bardzo proszê przenie¶æ spory do odpowiedniego topiku.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 03, 2010, 22:48:51 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Styczeñ 03, 2010, 22:51:36 »

Szkoda,¿e nie znam Twojego nazwiska Arteq,czy Lazar,jak wolisz na innym forum.
Kocie jeste¶ perfidnym k³amc± i naiwniakiem. Ju¿ wielokrotnie juz ubzdura³o Ci siê w Twojej g³ówce, ¿e kto¶ jakoby mia³ wiele nickóe, lub na innych forach udziela³ siê pod innym nickiem. Wielokrotnie rzuca³e¶ gówniarskie oskar¿enia i NIGDY nie by³e¶ w stanie udowodniæ swoich majaczeñ. Taka sytuacja ma miejsce równie¿ teraz. Nie wiek kto to jest Lazar i na jakim forum siê udziela, a Twoje insynuacje s± jak zwykle pozbawione krzty prawdziwo¶ci. Kiedy w koñcu dziecinne zagrywki Kota zostan± ukrócone i kiedy w koñcu ten dzieciuch zostanie przymuszony aby wzi±æ odpowiedzialno¶æ za swoje s³owa lub w przypadku braku dowodów [co zapewniam, ¿e w tej sytuacji bêdzie mia³o miejsce] bêdzie ukarany kar± administracyjn± lub zostanie przymuszony aby powiedzieæ "przepraszam, zachowa³em siê jak gówniarz...".

Nie wiem co i na jakim forum udowodni³e¶ jakiemu¶ Lazarowi, lecz je¿eli chodzi o mnie i to forum to zosta³y udowodnione Ci k³amstwa...

Nie, nie wiem wszystkiego - bazuje na oficjalnych informacjach. Natomiast Ty Kocie jako liniêobrony przyj±³e¶ insynuacje, ¿e jakoby my nie wiemy wszystkiego, dlatego nasze oceny s± b³êdna. Dlatego proszê po raz ostatni- skoro nam zarzucasz brak informacji pochwal siê tymi które poszerzy³yby nam pole widzenia i nasze obiekcje przedstawi³y jako chybione. Masz takowe info czy te¿ znowu uciekasz, hê? 

Oficjalne zg³oszenie do administracji: w ¶wietle kolejnych pomówieñ prze Kota kategorycznie wnoszê o przymuszenie oszczercy Kota do udowodnienia pod³ych kontynuacji jakobym na jakim¶ innym forum pos³ugiwa³ siê nickiem Lazar, a je¿eli nie bêdzie w stanie tego udowodniæ [zapewniam, ¿e nie, bo nigdzie nie u¿ywam nicku Lazar] proszê o karê administracyjn± i przymuszenie do przeprosin. Pro¶ba jest kategoryczna ze wzglêdu na kolejne pomówienia Kota i to, ¿e nigdy za nie nie poniós³ odpowiedzialno¶ci. Najwy¿szy czas nauczyæ smarków odpowiedzialno¶ci.   

edit: jak ju¿ kilka razy pisa³em na tym forum mam na imiê artur.
edit: s³owa "Lazarus" zmienione na "Lazar"

==========================================================

Alez w znacznym stopniu jest na temat - Kot jako powtórzony zarzut co do mylno¶ci moich os±dów w temacie "wykopalisk i Egiptu" zarzuci³ brak informacji - dlatego poprosi³em go o RZECZOWE wyja¶nienia w tym zakresie. Chêtnie zapoznam siêz inforamcjami którymi on DYSPONUJE a pozosta³ym forumowiczom s± obce...
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 04, 2010, 18:39:39 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Styczeñ 03, 2010, 22:59:44 »

Piotr, daj spokój. Czy naprawdê mam udowodniæ Ci, ¿e £obos na wielu sesjach SIEDZI sobie spokojnie przy stole i "przekazuje" przes³anie samcia? Czy mam wsakzaæ Ci swsje na których nawet nie jest wprowadzana w trans?

Szkoda,¿e nie znam Twojego nazwiska Arteq,czy Lazar,jak wolisz na innym forum.
Kocie jeste¶ perfidnym k³amc± i naiwniakiem. Ju¿ wielokrotnie juz ubzdura³o Ci siê w Twojej g³ówce, ¿e kto¶ jakoby mia³ wiele nickóe, lub na innych forach udziela³ siê pod innym nickiem. Wielokrotnie rzuca³e¶ gówniarskie oskar¿enia i NIGDY nie by³e¶ w stanie udowodniæ swoich majaczeñ. Taka sytuacja ma miejsce równie¿ teraz. Nie wiek kto to jest Lazar i na jakim forum siê udziela, a Twoje insynuacje s± jak zwykle pozbawione krzty prawdziwo¶ci. Kiedy w koñcu dziecinne zagrywki Kota zostan± ukrócone i kiedy w koñcu ten dzieciuch zostanie przymuszony aby wzi±æ odpowiedzialno¶æ za swoje s³owa lub w przypadku braku dowodów [co zapewniam, ¿e w tej sytuacji bêdzie mia³o miejsce] bêdzie ukarany kar± administracyjn± lub zostanie przymuszony aby powiedzieæ "przepraszam, zachowa³em siê jak gówniarz...".

Nie wiem co i na jakim forum udowodni³e¶ jakiemu¶ Lazarowi, lecz je¿eli chodzi o mnie i to forum to zosta³y udowodnione Ci k³amstwa...

Nie, nie wiem wszystkiego - bazuje na oficjalnych informacjach. Natomiast Ty Kocie jako liniêobrony przyj±³e¶ insynuacje, ¿e jakoby my nie wiemy wszystkiego, dlatego nasze oceny s± b³êdna. Dlatego proszê po raz ostatni- skoro nam zarzucasz brak informacji pochwal siê tymi które poszerzy³yby nam pole widzenia i nasze obiekcje przedstawi³y jako chybione. Masz takowe info czy te¿ znowu uciekasz, hê? 

Oficjalne zg³oszenie do administracji: w ¶wietle kolejnych pomówieñ prze Kota kategorycznie wnoszê o przymuszenie oszczercy Kota do udowodnienia pod³ych kontynuacji jakobym na jakim¶ innym forum pos³ugiwa³ siê nickiem Lazarus, a je¿eli nie bêdzie w stanie tego udowodniæ [zapewniam, ¿e nie, bo nigdzie nie u¿ywam nicku Lazarus] proszê o karê administracyjn± i przymuszenie do przeprosin. Pro¶ba jest kategoryczna ze wzglêdu na kolejne pomówienia Kota i to, ¿e nigdy za nie nie poniós³ odpowiedzialno¶ci. Najwy¿szy czas nauczyæ smarków odpowiedzialno¶ci.   

edit: jak ju¿ kilka razy pisa³em na tym forum mam na imiê artur.

Trzymaj fason bracie.
Wyprowadzi³e¶ siê z równowagi.
Czemu mnie obra¿asz i smarkiem nazywasz?
Czy tak Chrystusa na swojej drodze s³awisz?
Czy tak mia³o byæ,¿e obelgami racje swoje naci±gasz?
Czy jeste¶ rad z postawy swojej,ze wrogów wiêcej skupiasz a przyjació³ wcale?
Sam z siebie tak dzia³asz,czy s³ugusem tylko jeste¶?
Pozdrawiam Ciê serdecznie.¦pij dobrze . U¶miech U¶miech

P.S.
Proszê o przeniesienie naszych postów do dzia³u typu wyra¼ siebie,bo nasza korespondencja z wykopkami niewiele ma wspólnego  a z wykopaliskami tym bardziej. U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Styczeñ 03, 2010, 23:04:23 »

Jak zwykle - zero konkretów.
Co do "smarków" - poziom Twoich wypowiedzi jest dla mnie na poziomie ¶rednio rozgarniêtego ucznia ostatnich klas podstawówki. Zada³em w zwi±zku z tym pytanie o wiek - dla ¶mia³o¶ci powtórzê  info o sobie - 33  lata.
Skoro twoja wypowied¼ nie ma nic wspólnego z tematem - to po co robisz ¶wiadomie offtopy?

Nie wyprowadzi³e¶ mnie z równowagi, nie pochlebiaj sobie...
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Styczeñ 03, 2010, 23:19:30 »

Co do bytno¶ci na innych forach i o innych nickach- pe³ne prawo wolnej woli. Pe³ne prawo wolnej woli w zakresie "mniesiêzdajizmów", bo to wyra¿anie nas samych. Je¶li nie jest to spójne- szukamy miejsca, by nasze widzenie rzeczywisto¶ci chocia¿ w niewielkim stopniu dawa³o nam przyjemno¶æ z przymusu naszego dzia³ania. Odbicie niewiele ma wspólnego z tym, co czujemy.
Kocie-podlegasz tym samym uwarunkowaniom, co Arteq. Czas nie jest ³atwy- ale ja wam powiem, ¿e najwiêksze antagonizmy zawieraj± w sobie najwiêksz± moc kreacji...

Jednak obserwuj±c cz³owieka, wiem, ¿e k³amie. Choæ siê tego wstydzi. k³amie, ale zaraz potem wie, ¿e powiedzieæ prawdê, to byæ silnym. I k³amie nadal.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #133 : Styczeñ 05, 2010, 13:18:23 »

sarah, do poruszanych tutaj zarzutów wobec ciebie widzê ¿e te¿ nie potrafisz siê ustosunkowaæ. bo¿e, jaka ty jestes uduchowiono-powierzchowna.  Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 14:29:48 wys³ane przez marek324 » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Styczeñ 05, 2010, 14:01:08 »

kiara, jak ciê ak obserwujê oraz czytam to co piszesz - to chyba ka¿dy siê ze mna zgodzi -masz powazny problem w relacjach mêsko-damskich, problem a wrêcz kompleks niedowartosciowania i niespe³nionej kobieco¶ci
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 14:08:59 wys³ane przez marek324 » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #135 : Styczeñ 05, 2010, 14:08:15 »

Witaj marek324,
mam do Ciebie prosbe. Moze bys sie najpierw wykazal jakimkolwiek znawstwem, w jakimkolwiek
temacie a przestal zajmowac sie inymi uzytkownikami. Prosze..
pozdrawiam
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Styczeñ 05, 2010, 14:11:22 »

acentaur, w tematach tutaj poruszanych nie mo¿na siê wykazaæ "znawstwem" bo to jest niewymierne i nienamacalne. natomiast osoby, ich pogl±dy i wypowiedzi jak najbardziej. zw³aszcza kiedy prawi± micha³ki U¶miech

Przecie¿ co druga osoba na tym forum prawi ¿e najwa¿niejszy jest cz³owiek i jego energia...  Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 14:21:55 wys³ane przez marek324 » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #137 : Styczeñ 05, 2010, 14:37:21 »

Witaj marek324,
w tematach tutaj poruszanych nie mo¿na siê wykazaæ "znawstwem" bo to jest niewymierne i nienamacalne
natomiast wymierne i namacalne nie istnieje co juz wykazano od dawna. Nawet nie chce mi sie
przytaczac linkow, cytatow bo to wszystko znajdziesz na forach matematyczno-fizycznych a nie
w podrecznikach czy wikipedii. Na temat michalkow moze Ci cos powiedziec pierwszy lepszy iluzjonista
, ktory zrobi Ci w 5 minut wode z mozgu. Jesli to za malo to psycholog, psychiatra . Oni maja cale tony papieru z fachowymi okresleniami na fakt, ze jeden widzi biale a drugi czarne choc oboje obserwuja to samo.  U¶miech
pozdrawiam
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Styczeñ 05, 2010, 15:09:02 »

kiara, jak ciê ak obserwujê oraz czytam to co piszesz - to chyba ka¿dy siê ze mna zgodzi -masz powazny problem w relacjach mêsko-damskich, problem a wrêcz kompleks niedowartosciowania i niespe³nionej kobieco¶ci

Jestes w bledzie , nic podobnego ( raz Ci to wyjasnie) wiecej do tego tematu nie powroce. Nie mam zadnych kompleksow , natomiast odslaniam wiedze na temat... , ktora przez wieki byla falszowana przez "zakompleksiona meska elite".
Bog stworzyl kobiete i mezczyzne ROWNYCH  SOBIE, nie ma potrzeby ponizania lub wywyzszania zadnego z aspektow.

Jezeli interesuja Ciebie moje teksty , to skup sie na nich, a  nie na mojej osobie prosze.
Nie moja osoba jest sednem tematu a MM , nie ma wiec zadnego powodu by dyskutowac o mnie i moim zyciu osobistym.

Kiara U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 15:44:38 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Styczeñ 05, 2010, 15:34:48 »

marek324 na tym forum nie oceniamy innych u¿ytkowników a nawet ich wypowiedzi a raczej PISZEMY CO¦ W£ASNEGO, SWOJE PRZEMY¦LENIA ORAZ DO¦WIADCZENIA

je¶li masz jaki¶ problem to sugerujê zmieniæ forum - mo¿e jakie¶ dla pustych dresów - oni lubi± byæ chamscy i oceniaæ / obra¿aæ innych...

718'
Andtrax Skyaler
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Styczeñ 05, 2010, 17:52:17 »

marek324 sprawd¼ czy nie masz w domu wycieku gazu lub innej  niebezpiecznej substancji
Sarah napisa³a to co stwierdzi³a po twoich postach
a ty reaguj±c w taki sposób pokaza³e¶ ¿e siê nie myli³a 
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Styczeñ 05, 2010, 18:18:15 »

718 i Ty udzielasz takie rady? Zapomnia³e¶ ju¿ jak rzuca³e¶ niewybrednymi ocenami na prawo i lewo? A kto rzuca³ epitetami? Mam wskazaæ miejsca? Apelujê o odrobinê przyzwoito¶ci.

Kiaro, prosi³em Ciê wielokrotnie aby¶ nie nadu¿ywa³a s³owa "wiedza" w odniesieniu do swojej radosnej twórczo¶ci. Tym bardziej w ¶wietle tego, ¿e wielokrotnie udowodniano Ci k³amstwa. Czy Twoja "wiedza" b±d¼ my¶liciele podpowiedzieli Ci równie¿, ¿e niejaki Lazar na FZP to ja - wszak tak tam zwracasz siê: "Lazar [arteq]..." i dodajesz k³amliwie "przenosisz to z innego forum..."? I Kot za Tob± powtarza te k³amstwa czy tez jest sam taki kreatywny? [nie wiedzia³em o jakie forum i wypowiedzi chodzi - dosta³em linka od Janusza w ¶wietle zg³oszonych przeze mnie uwag do k³amstw Kota].
Czy masz na grosz przyzwoito¶ci i uczciwo¶ci aby udowodniæ te K£AMSTWA? Zapewniam, ¿e nigdy w jakikolwiek sposób nie uczestniczy³em w czymkolwiek na F¯P, dla sprawdzenia przez administracjê mogê co¶ napisaæ aby przyjrzeli siê adresowi IP [z ka¿dego z 3 komputerów z jakich zdarza mi siê korzystaæ].
Tak¿e Twoja "wiedza" okaza³a siê fa³szywa. Dopu¶ci³a¶ siê KOLEJNEGO K£AMSTWA [tak samo jak i Kot w tym zakresie]. Czy tak wygl±da "mi³o¶æ" i "rozwój" w Twoim wydaniu? Gratulujê k³amco [w odniesieniu do udowodnionych Ci "miniêæ siê z prawd±"].
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 18:27:30 wys³ane przez arteq » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Styczeñ 05, 2010, 19:04:04 »

I tak poraz kolejny dzentelmen rozprawi³ siê z kobiet± Bogu ducha winn± Kiar±.

W przeciwieñstwie do Ciebie poczciwy cz³owieku ja bardzo wysoko oceniam postawê Kiary,która udowodni³a

zachowaniem swoim pozytywna cechê-nie zajmuje siê roznoszeniem gówienka,jak inni...

...inni,którzy choæ troszkê przy ka¿dej okazji chc± siê w nim wytaplaæ i taplaj± siê wymazuj±c sobie twarz,by

rozpoznanym byæ z daleka i uwagê na siebie zwróciæ-wymiotuj±c pe³ne nienawi¶ci do ¦wiata i ludzi s³owa.

Kiara mianowicie nie podzieli³a siê swoimi spostrze¿eniami z tym forum,choæ mog³a to zrobiæ ju¿ dawno.

Odpu¶ci³a i dobrze o niej to ¶wiadczy.

W zap³acie,¿e chroni³a i tak skompromitowan± osobê dosta³a gówienkiem po¶miarduj±c± -wi±zankê z ogrodu

ulubieñca naszego-mi³ego kolegi.

...kolegi,który wykaza³ sie wielokrotnie dobrym s³owem dla wielu uczestniczek tego forum- charakterystyczne

mêstwo swoje w ten sposób podkre¶laj±c.

Sami oceñcie,czy ten dobry cz³owiek na podziw nie  zas³uguje? U¶miech Mrugniêcie

P.S.

Dla zainteresowanych.
http://www.forumfzp.net/viewtopic.php?t=3197&sid=aa3dcd8e7657100842a7b6274b02f3fa

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 19:39:32 wys³ane przez kot » Zapisane
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #143 : Styczeñ 05, 2010, 19:14:16 »

And the Winner for Round one is..... Cool

Round Two 

FIGHT !!!  Du¿y u¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Styczeñ 05, 2010, 20:16:32 »

Obecne pokazywanie IP nie jest juz zadnym dowodem na nic , jest mnustwo sposobow zeby to zmieniac i byc nie zauwazonym.
Ktos , kto awanturuje sie ze wszystkimi zarzucajac im klamstwo moim zdaniem sam nie ma czystego sumienia.
To jedno.

A drugie ja artqowi nie ufam w zadne jego zapewnienia , tak wiec pokazywanie jakiegos adresu IP , to tylko zabawa dla naiwnych.

Poczekamy czas zrobi kolejna odslone , maski o malu beda spadaly.

Lazar za swoja misyjnosc , tedecyjnosc , arogancje i inne rzeczy zostal na stale usuniety z forum FZP.
Czy mozna w tym momecie udowodnic ze to arteq? To skomplikowana sprawa , mysle ze gra nie warta "swieczki", czas zrobi swoje i w tej kwestji , jak w wielu innych .Poczekajmy......

Serdecznie pozdrawiam.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 20:26:11 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #145 : Styczeñ 05, 2010, 21:27:20 »

Kiara nie jest "Bogu ducha winn±" kobiet±. Jest oszczerc± - rzuci³a na mnie potwarz i nie potrafi jej udowodniæ. Brakiem zaufania nie ma sobie co gêby wycieraæ [takie powiedzenie]. Kocie a Ty doro¶nij w koñcu i na swoje k³amstwa równie¿ przedstaw dowody, zamiast uciekaæ siê do lania wody.
Na szczê¶cie jeszcze w my¶l prawa to zarzucaj±cy ma udowodniæ swoje oskar¿enia a nie odwrotnie. Tego od Was oczekujê - nieco doros³o¶ci i odpowiedzialno¶ci za wypowiedziane s³owa. Nie wiem czy mozna czy tez nie mo¿na zmieniaæ IP, ja tam niczego nie zmieniam - mam odwagê wprost powiedzieæ co my¶lê i nie uciekam przed odpowiedzialno¶ci±.
Taaaak Kiaro, maski opadaj± - jak widaæ równie¿ i Twoja kreowana na "o¶wiecon± i uduchowion±" osobê z przeogromna prawdziw± wiedz±. Jak wskazuj± ostatnie fakty to ¿adna wiedza - to lipne wypociny - zawsze tym siê okazuj± gdy istnieje mozliwo¶æ ich weryfikacji, ¿adny rozwój i ¿adne o¶wiecenie - osoby cechuj±ce siê tymi przymiotami ca³kiem inaczej zachowuj± siê - nie rzucaj± oszczerstw, a zarzuty potrafi± udowodniæ. Ty bezpodstawnie oczerniasz ludzi.
Czekam na dowody.
Zawsze uwa¿am, ¿e udowodnienie k³amstw, oczyszczenie ludzi z oszczerstw to "gra warta ¶wieczki". I nie zamierzam dalej czekaæ, je¿eli chcesz czekaæ to trzeba by³o powstrzymaæ siê ze swoim k³amliwym stwierdzeniem.
Sama jeste¶ przeczulona na punkcie "powiedzia³am/nie powiedzia³am", wielokrotnie ¿ada³as dowodów - zawsze Ci je przedstawia³em, wykrzykiwa³a¶ - bieg³as do admina na skargi, straszy³a¶ banami. We¼ kobieto schowaj hipokryzjê i sama zastosuj siê do w³asnych rad i ¿±dañ. Udowodnij lub przyznaj siê do k³amstwa... Ja jestem spokojny o wynik, bo wiem, ¿e to nie ja ukrywam siê pod nickiem Lazar. Ty byæ mo¿e powoli zdajesz sobie sprawê z kolejnej wpadki, kolejnej w krótkim czasie, dlatego teraz za wszelk± cenê bêdziesz stara³a siê wywin±æ z tej sytuacji - z wypowiedzianego k³amstwa. Nie pozwolê abys o tym zapomnia³a.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #146 : Styczeñ 05, 2010, 21:37:02 »

Kiara napisa³a:

"Lazar za swoj± misyjno¶æ,tendencyjno¶æ,arogancjê i inne rzeczy na sta³e zosta³ usuniêty z forum F¯P"

Takimi to "zaletami" a przede wszystkim promieniuj±c± nienawi¶ci± nafaszerowane s± posty kolegi Artqa.

Czy nasze forum skazane jest na wieczne cierpienie?

Czy forum Projektu Cheops musi byæ na wieki upodlone i wywrócone do góry nogami przez

jednego,niezadowolonego, wrogonastawionego i niebezpiecznego forumowicza?  Smutny Smutny

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Styczeñ 05, 2010, 21:55:44 »

Powtórzê po raz kolejny - nie wiem kto to jest jaki¶ Lazar, nie wiem co i gdzie popisywa³ i nie obchodzi mnie to.
Forum nie bêdzie upodlone gdy ludzie bêd± ponosili konsekwencje swoich s³ów. Obchodzi mnie natomaist, ¿e bezpodstawnie i k³amliwie zarzuca mi siê ¿e to ja ukrywa³em siê pod tym nickiem i tym samym przypisuje siê mi jego s³owa. Szczytem bezczelno¶ci i perfidii jest próba rozliczania mnie z nich.

Je¿eli w czym¶ siê mylê/k³amiê to proszê o konkrety, argumenty i dowody. Proszê wskazaæ mi miejsce gdzie dopu¶ci³em siê pomy³ki/k³amstwa i w przypadku udowodnienia mi tego nie przeprosi³em. Wtedy dyskusja bêdzie mia³a jaki¶ poziom zamiast gówniarskich przepychanek. Ju¿ to wielokrotnie proponowa³em i sam stosujê to w dyskusjach, a zawsze w przypadku gdy zarzucam komu¶ k³amstwo czy hipokryzjê.

Przyk³ad:
1. Kot zarzuci³ mi u¿ywanie nicka Lazar na innym forum i przypisuje mi wypowiedziane przez niego s³owa.
2. Odpowiadam, ¿e to nieprawda k³amstwo.
3. Kot pomimo tego [oczywi¶cie ma prawo pow±tpiewaæ w moje s³owa/zapewnienia] podtrzymuje swoje stanowisko.
4. Proszê wobec tego o dowody b±d¼ przyznanie siê do k³amstwa/pomy³ki, równolegle sprawê zg³osic do moda
5a. W przypadku udowodnienia przez Kota, ¿e jego zarzuty by³y prawdziwe - ja wychodzê na kretyna i manipulanta - tym samym jestem winny przeprosin i/lub kary administracyjnej
5b. W przypadku gdy Kot nie jest w stanie udowodniæ b±d¼ nie zamierza udowodniæ prawdziwo¶ci oskar¿eñ ma wycofaæ siê z nich i/lub otrzymaæ karê administracyjn±.

Uczciwe, proste, pouczaj±ce, hamuj±ce na przysz³o¶æ zapêdy bezpodstawnych oskar¿eñ/nieuczciwej obrony.

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #148 : Styczeñ 05, 2010, 22:08:31 »

U¿ywanie nicka Lazar nie by³o zarzutem-to Ty zaczepki szukasz i zarzuty w usta mi wk³adasz.

Ja wiem,ze wystêpujesz na innych forach i chore by³oby czynienie z tego zarzutu.Sam zrobi³e¶ z tego problem-widocznie sumienie niczyste masz,bo nerwowo do tego podszed³e¶.
Wiêc k³amstwo jest od Ciebie,¿e jest to jaki¶ zarzut.

Proszê o dowody,¿e pani Lucyna nie ma przekazów i s³owa,które na sesjach z ust jej wyp³ywaj± s± przez ni± osobi¶cie na poczekaniu wymy¶lane.
Bêdzie to dowód,¿e pani Lucyna k³amie. U¶miech Mrugniêcie

Uczciwe,proste i.t.d.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #149 : Styczeñ 05, 2010, 22:12:35 »

Klamstwo a niemozliwosc udowodnienia czegos z wielu powodow to nie to samo.

Klamstwem mozna nazawac rzecz na ktora ma sie dowod iz nie jest prawdziwa. W tym wypadku nie ma takich dowodow.

Natomiast niemozliwosc obecna udowodnienia powyzszego faktu wyplywac moze z wielu powodow, rowniez z  powodu zatarcia sladow , specjanie , lub przypadkowo.

Nie mniej jednak osobowosc artqa i Lazara sa zblizone do siebie , styl wypowiedzi i arogancja tematyczna idetyczne.
Tyle mozna powiedziec obecnie.

Wiecej wypowiedzi moich w tym temacie nie bedzie.

Pozdrawiam.

ps. Przepraszam arteq  ale ja nie mam geby i prosze w stosunku do mnie nie uzywac takich zwrotow , bo sa obrazliwe.
W okresleniu swojej obecnosci na forum uzywasz slowa ukrywam sie pod nickiem...., nikt nie uzyl takiego okreslenia ( byc moze to robiles wiec tak napisales?) , zawzyczaj na forum uzywa sie nicku gdy pisaniu towarzysza normalne intecje.
Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 23:18:09 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: