Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:01:53

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844030 razy)
0 u¿ytkowników i 17 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #150 : Styczeñ 05, 2010, 22:18:35 »

Nadal k³amiesz. Napisa³e¶, ¿e na innym forum jestem jakim¶ Lazarem, tym samym przypisujesz mi jego wypowiedzi - to K£AMSTWO z Twojej strony.
Tak samo jak K£AMSTWEM jest zwracanie siê Kiary do Lazara i u¿ywanie w nawiasie mojego nicka oraz wyra¼na sugestia, ¿e to ja kryjê siê pod tym nickiem.
Po prostu oczekujê rozliczenia siê przez Was z tego k³amstwa.

Jak widaæ ma³o wiesz.

Co do £obos - wyra¼nie przyznawa³em, ¿e s± dwie mo¿liwo¶ci - zmy¶lanie b±d¼ zniewolenie przez byt o z³ych zamiarach i pos³uguj±cy siê k³amstwem.
Gdzie i w czym £obos k³amie udowadnia³em w odpowiednich w±tkach.

edit:
Kiaro - k³amstwo to k³amstwo. K³amstwem jest mówienie nieprawdy, k³amstwem jest równie¿ przypisywanie s³ów fa³szywej to¿samo¶ci osobie która tego nie zrobi³a w rzeczywisto¶ci [szczególnie bez posiadanych dowodów] - tego siê dopu¶cili¶cie.
Mo¿no¶æ czy niemo¿no¶æ udowodnienia trzeba by³o wzi±æ pod uwagê gdy lekko wypowiada³o siê k³amliwe stwierdzenia.

"wycieraæ gêbê" jest to powiedzenie, nie jest ono to¿same ze stwierdzeniem, ¿e ktos ma gêbê, wiêc tym samym nie jest obra¼liwe. Okresla natomiast sposób wypowiedzi. Wyra¼nie to uwidoczni³em/napisa³em w poprzednim po¶cie znaj±c twoj± "wra¿liwo¶æ". Je¿eli naprawdê masz problemy z przys³owiami polskimi zaopatrz siê w s³ownik powiedzeñ i przys³ów i na nim opieraj swoje zarzuty o "obra¿anie", bo ju¿ który¶ raz masz bezpodstawne zarzuty w tej materii.

To, ¿e nagle "stracisz ochotê" do t³umaczeñ przeczuwa³em - zawsze tak robisz przy³apana na k³amstwie. Nie ma tak dobrze - za s³owa ponosi siê odpowiedzialno¶æ. 
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 22:30:22 wys³ane przez arteq » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #151 : Styczeñ 05, 2010, 22:21:22 »

arteq -nadal nic do Ciebie nie dociera - lub tez tylko udajesz , ze tak jest.Chociaz masz rozum i  wolna wole.Atakujesz Pania Lucyne, Kiare i wilele innych osob na tym forum  zarzucajac im klamstwa i nie wiedze.
Przesylam link dla Ciebie do obejrzenia dwoch filmow.Moze po obejrzeniu bedziemy mogli podyskutowac.
http://video.google.com/videoplay?docid=-5739634563260751371#docid=-2147432141700087937
Ten powyzszy link Zeitgeist
http://video.google.com/videoplay?docid=-5739634563260751371#
Ten natomiast End Game by Alex Jones
Pozdrowienia - Ela
P.S.
arteq - Ja rowniez z dniem dzisiejszym koncze jakiekolwiek potyczki slowne z Toba.Powodzenia.
Mobius - zajmij sie swoim uduchowieniem prosze  i nie osadzaj innych a Ja zajme sie soba.
A bardzo szkoda, gdyz od Kiary i wielu tu na tym forum mozna sie bardzo duzo nauczyc.
Pozdrowienia raz jeszcze -Ela
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 22:37:13 wys³ane przez Elzbieta » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #152 : Styczeñ 05, 2010, 22:28:28 »

Nadal k³amiesz. Napisa³e¶, ¿e na innym forum jestem jakim¶ Lazarem, tym samym przypisujesz mi jego wypowiedzi - to K£AMSTWO z Twojej strony.
Tak samo jak K£AMSTWEM jest zwracanie siê Kiary do Lazara i u¿ywanie w nawiasie mojego imienia oraz wyra¼na sugestia, ¿e to ja kryjê siê pod tym nickiem.
Po prostu oczekujê rozliczenia siê przez Was z tego k³amstwa.

Jak widaæ ma³o wiesz.

Co do £obos - wyra¼nie przyznawa³em, ¿e s± dwie mo¿liwo¶ci - zmy¶lanie b±d¼ zniewolenie przez byt o z³ych zamiarach i pos³uguj±cy siê k³amstwem.
Gdzie i w czym £obos k³amie udowadnia³em w odpowiednich w±tkach.

W zwi±zku z ca³kowitym wyczerpaniem Twojej pomys³owo¶ci za Kiar± pod±¿e i pozostawiê Ciê w tym dziale,by¶ wyraza³ dalej siebie.
Ja ju¿ wyrazi³em siebie i nie mam wiêcej nic do dodania aby Ci jako¶ pomóc.
Czo³em przyjacielu.
 U¶miech U¶miech
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #153 : Styczeñ 05, 2010, 22:32:14 »

Czujê El¿bieta ¿e gdyby oskar¿enia podszywania po kogo¶ innego dotyczy³y Ciebie Twoj± reakcja by³aby inna,rozumiem te¿ ¿e Twoim zdaniem osoba której tycz± siê tego typu oskar¿enia nie ma prawa siê broniæ,wobec tego mo¿e obejrzyj jeszcze raz filmy które poda³a¶ bo chyba nie za wiele z nich zrozumia³a¶.
Pozdrawiam

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #154 : Styczeñ 05, 2010, 22:32:27 »

El¿bieto poproszê po raz kolejny [drugi] Ciebie - wska¿ gdzie i w czym moje stwierdzenia o k³amstwie Kiary czy tez £obos s± chybione. To wniesie du¿o wiêcej ni¿ te filmiki. Je¿eli nie potrafisz tego zrobiæ poproszê Ciê o powstrzymanie siê z tymi os±dami.

edit:
Dowód na to, ¿e Kiara k³amliwie na F¯P stwierdza, ¿e ja to Lazar, jest to o tyle perfidne, ¿e nie mia³em jakiejkolwiek mozliwo¶ci obrony/sprostowania tego, poniewa¿ nie odwiedzam tamtego forum:
Lazar ( arteq) mysle ze wystarczajaco duzo zacytowalam na forum Cheops tego typu wyjasnien, znasz je. Nie widze potrzeby przenoszenia ich tutaj , ale jezeli naprawde chcesz dam odnosniki by inni ludzie czytajacy rowniez poznali oblude oraz intecjonalnosc przywodcow KRK.
K³amstwo i perfidia w wykonaniu Kiary.

dowód na to, ¿e Kot równie¿ k³amliwie stwierdza, ¿e ja to Lazar, robi to na tym forum:
Szkoda,¿e nie znam Twojego nazwiska Arteq,czy Lazar,jak wolisz na innym forum.
K³amstwo w wykonaniu Kota.

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 05, 2010, 22:41:18 wys³ane przez arteq » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #155 : Styczeñ 05, 2010, 22:46:52 »

Dobranoc drogi Artqu.Widzê,¿e dobrze sobie radzisz.

Ju¿ nie przeszkadzam.

¦pij w ¶wiadomo¶ci podniesionej wydarzeniami dnia dzisiejszego swojej warto¶ci. U¶miech U¶miech

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #156 : Styczeñ 05, 2010, 22:50:55 »

Moja warto¶æ nie podnios³a siê przez Wasze k³amstwa na które nie macie ¿adnych dowodów.
Natomiast Wasza wiarygodno¶æ i rzetelno¶æ znowu spad³a.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #157 : Styczeñ 05, 2010, 22:53:15 »

Wyt³umaczê motyw dla mojego pytania postawionego prosto i off-topowo.
Cyt. "Z czego siê leczysz?" Adresowany by³ do Marka.
Przeczyta³am ostatnie kilkadziesi±t postów Marka w innych tematach i do ró¿nych osób. Nie znam poziomu rozwoju osób deprecjonowanych, nie znam te¿ poziomu (i powodu) rozwoju Marka.
Staram siê, by nie ³amaæ regulaminu, bo jestem tu go¶ciem i szanujê gospodarzy i innych u¿ytkowników.
Na sformu³owanie "terapia ¶miechem" skojarzeniowo zada³am pytanie w taki sposób, by ukróciæ dyskusjê na tym poziomie.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #158 : Styczeñ 05, 2010, 22:56:28 »

Proszê skasowaæ wszystkie posty wyra¿aj±ce opinie o antagonistach... Mrugniêcie
Ten temat jest o wyra¿aniu siebie, a nie obra¿aniu kolegów.
Wiecznych malkontentów i czepiaczy proszê skierowaæ do "¶mietnika" Du¿y u¶miech

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #159 : Styczeñ 05, 2010, 22:57:48 »

Wyra¿am swoje odczucia w konkretnej sytuacji. Moja opinia o postêpowaniu, zachowaniu innych jest równie¿ wyra¿aniem siebie w zakresie swoich pogl±dów i opinii.
Dziêkujê.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #160 : Styczeñ 05, 2010, 23:21:06 »

artqu, dodaj mnie do swojego opisu - ja te¿ uwa¿am, ¿e jeste¶ lazarem (³azarzem) zabijaj± Ciebie a Ty ci±gle powracasz do ¿ywych - paradoksalnie za spraw± Chrystusa / KrK / XP

718'
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #161 : Styczeñ 05, 2010, 23:32:35 »

Mobius- mam wrazenie ze nie ogladales tych filmikow ktore podala Elzbieta, gdybys je zobaczyl to zajal bys
zupelnie inne stanowisko, a przynajmniej bys sie zastanowil nad tym wszystkim co sie tu dzieje nie od
dzisiaj. To jest poprostu chore, tymi ciaglymi utarczkami mozna sobie zrujnowac zdrowie.
To prawda, ze juz nie chce sie tu na forum pisac, jak sie ciagle spotyka takie same sytuacje.
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #162 : Styczeñ 06, 2010, 00:30:30 »

Rafaela ,W pe³ni siê z Tob± zgadzam,chodzi mi tylko o to ¿e czasami na forum co niektóre osoby atakuj± inne za co¶ co same robi± np. krytykuj± agresjê w sposób czasami jeszcze bardziej agresywny.G³osz± wielkie s³owa o mi³o¶ci, poszanowaniu i akceptacji,by za chwilê wylewaæ swoj± z³o¶æ np. na Arteq tylko za to ¿e wskaza³ jaki¶ niewygodny dla nich b³±d którego nie potrafi± uargumentowaæ,zamiast przeprowadziæ z nim dialog na dany temat,tak jak czêsto o to prosi wol± go atakowaæ i rzucaæ oskar¿enia.
A je¶li chodzi o filmy tego typu ogl±dam wszystkie na bie¿±co,z wiêkszym lub mniejszym zrozumieniem,zale¿y od tre¶ci U¶miech
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #163 : Styczeñ 06, 2010, 04:17:03 »

Rok za rokiem mija, a ja ¿adnej przemiany nie widzê!

Co kogo u licha interesuje jaki nick ma Arteq na F¯P? Jest tu jaki¶ admin tamtego forum, ¿e w ogóle mo¿na snuæ takie domys³y?
A jak nie ma, to koniec z plotami, które b±d¼ co b±d¼ bez dowodów s± pomówieniami!
Kiara albo Kap³an, jak nadal widzicie powody, dla których jest jakikolwiek sens, aby wszem i wobec og³aszaæ tego typu informacje, to poszukajcie jeszcze dowodów na ich prawdziwo¶æ.
Je¶li ich nie znajdziecie, to plotkowaæ mo¿na na chacie albo na PW, a nie w miejscu, gdzie takie pomówienie zostawia trwa³y ¶lad dla ka¿dego nawet niezarejestrowanego u¿ytkownika na forum.

Co zza inwigilacja... A tak siê boicie wszyscy NWO, czipów, kontroli i szczepionek.
Na w³asnym podwórku ka¿dego by¶cie sprawdzili i sprzedali, jakby tylko by³o za co.
Jaki naród, taka w³adza. Nic mnie ju¿ nie zdziwi.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 04:18:55 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #164 : Styczeñ 06, 2010, 06:35:44 »

Co¶Co¶Co¶?FORUM ¯YDÓW POLSKICH?Co¶Co¶Co¶Co¶

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #165 : Styczeñ 06, 2010, 10:41:40 »

Nowy rok mamy, a "z Nowym Rokiem nowym krokiem". My¶lê, ¿e atmosfera siê oczy¶ci gdy przyjmiemy wszyscy postawê pasywn± w stosunku do wszelkiej ma¶ci pieniaczy. Chc± siê wywnêtrzaæ, proszê bardzo, maj± do tego prawo, wszak jest to otwarte forum. Jednak my, którzy jeste¶my tu w innych celach zacznijmy ich ignorowaæ, nie odpisujmy na zaczepki. Wreszcie im siê znudzi i albo dostosuj± siê do forum, albo przenios± siê na inne, by tam co¶ ugraæ dla siebie.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 10:42:23 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #166 : Styczeñ 06, 2010, 12:03:53 »

Rozwój cz³owieka, to  tak¿e stopniowa zmiana postaw, Arteq.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #167 : Styczeñ 06, 2010, 12:06:18 »

A w jakich celach jeste¶cie? Z tego co widzê to Kiara w celu aby wt³aczaæ na ka¿dym kroku swoje wizje nazywaj±c to przekazywaniem prawdy i wiedzy. Gdy kto¶ prosi o wyja¶nienia, szczególnie gdy wytknie b³êdy czy uchybienia to juz nie chce dyskutowaæ i "nauczaæ". Ucieka przy okazji daj±c do zrozumienia- czêsto wprost, ¿e to zadaj±cy pytanie nie dorós³ do jej poziomu. Nie podejmuje merytorycznej dyskusji - bo poleg³aby i podejrzewam, ¿e zdaje sobie z tego sprawê. Na tym polega przekazywanie "wiedzy"? To chore.
Wykazuje siê czêsto hipokryzj± - pamiêtam jak straszy³a mnie adminem bo na tym forum zwróci³em siê do niej kilka razy... po imieniu (!), odebra³a to jako atak na jej osobê (!), naruszanie zasad które sobie ustali³a - nick. Jak w tym ¶wietle wygl±da jej aktualna postawa - gdzie k³amliwie przypisuje mi czyj±¶ to¿samo¶æ i tym samym wk³ada mi czyje¶ s³owa w usta? A o mojej rzekomej bytno¶ci i wypowiedziach na f¿p dowiedzia³em siê 2 dni temu dopiero z linku od Janusza!

Albo jej przyboczna gwardia 718 - jak ma czelno¶æ pouczaæ innych o nieocenianiu i s³ownictwie skoro sam wielokrotnie wyzywa³ innych, l¿y³ ich? jak w tym swietle wygl±da Twoja postawa Darku? Dlaczego wtedy nie mówi³es o pieniaczach tylko urtowa³e¶ mu przys³owiow± dupê? Jak masz czelno¶æ w podtek¶cie zarzucaæ mi pieniactwo, gdy broniê swojego imienia? Dlaczego jako admin tolerujesz na forum oszczerstwa? Do tego szczytem bezczelno¶ci jest wskazywaæ na broni±c± siê osobê jako pieniacza? Zaproponowa³em szybkie rozwi±zanie sprawy i od tego zacz±³em - nie by³oby wtedy przepychanek. Co z Twoim egzekwowaniem regulaminu, w tym przypadku nast. zapisu:
Zakaz publikowania niezgodnych z prawem tre¶ci zdefiniowanych w ró¿nych ustawach, które wymieniono poni¿ej:
[...]
* zawieraj± pomówienia – informacje obarczaj±ce niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego);

Przecie¿ przypisywanie mi czyjej¶ to¿samo¶ci i s³ów tej¿e osoby jest pomówieniem. Poda³em Ci na tacy kto i w którym miejscu to zrobi³. Dlaczego teraz nie wykazujesz siê trosk±? Bo jast Ci na rêkê, ¿e k³ami± na mój temat?

Kot? - chêtnie poprowadzi³bym z nim dyskusjê, lecz to niemo¿liwe, bo nie wiem czy na tym forum znajdziemy chocia¿ kilka jego merytorycznych wypowiedzi. Swojego czasu og³osi³em nawet na to konkurs. Posty Kota s± w³a¶nie przyk³adem czystego pieniactwa, tylko osobiste wycieczki. Je¿eli siê mylê proszê wska¿cie mi jego merytoryczne wypowiedzi. Kot nie bierze odpowiedzialno¶ci za w³asne s³owa - np. deklarow±³ przedstawienie obliczeñ trasy nibiru - nie zrobi³ tego, ju¿ wczesniej oskar¿a³/wmawia³ innym cudze to¿samo¶ci np. marek324 - nie udowodni³ tego, ba - to jemu udowodniono k³amstwo. Nie przeprosi³ za to, nie poci±gniêto go do odpowiedzialno¶ci. Jak rozumiem taka postawa administracji nie przeszkadza.

Kolejny przyk³ad wybitnej stronniczo¶ci wielu forumowiczów - gdy kto¶ o¶mieli³ siê wyraziæ przypuszczenie ¿e £obos mo¿e mieæ zaburzenia psychiczne/zdrowotne natychmiast podnios³o siê larum i ¶wiête oburzenie. Gdy ostatnio pad³o zapytanie "na co siê leczysz" [dopiero pó¼niej autor wyja¶ni³ co mia³ na my¶li] "obroñcy" milczeli. Nawet znam powód tej przypad³o¶ci - stwierdzenie dotyczy³o osoby która o¶miela siê powi±tpiewaæ we wspania³o¶æ niektórych osób z "kó³ka przyjació³ królika".

Wielokrotnie s³ysza³em, ¿e siê czepiam, ¿e siê nie znam... W takim razie dlaczego kiedy proszê o wyja¶nienia, argumenty czy dowody s³yszê znowu wykrêty, czasami nawet epitety? Dlaczego nie potraficie/nie chcecie udowadniac tego o czym zapewniacie? Nikt na tym forum nie podj±³ siê próby udowodnienia "cudów" o których zapewnia - np. boko¶ci cz³owieka, mocy uzdrawiania? W zamian s³yszê: pieniacz, czepliwiec, KATolik...
Wiem dlaczego siê tak dzieje - jestem po prostu rys± na kreowanej przez wiele osób w³asnej wiedzy, wspania³o¶ci, uduchowienia, mocy... rys± której nie chcecie widzieæ, która Was dra¿ni bo przypomina o k³amstwie, fa³szu i hipokryzji...

Je¿eli tak wygladaj± uczciwe i uduchowione postawy to stanowczo wolê nie zaliczaæ siê do tego "jasnie o¶wieconego" grona i pozostaæ "pieniaczem".
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 12:09:20 wys³ane przez arteq » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #168 : Styczeñ 06, 2010, 12:29:27 »

Arteq,
Masz dok³adnie to, co chcesz...
Twoja postawa, sposób komunikowania siê z innymi zaprowadzi³a Ciê w miejsce w którym odczuwasz niewygodê, ale to Twój wybór i twoje osi±gniêcia.
Chcesz zmieniæ ¶wiat?

Zacznij od siebie.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #169 : Styczeñ 06, 2010, 12:38:24 »

Nie zrozumieli¶my siê - ja siê nie skar¿ê. Wskazujê jedynie na hipokryzjê osób które uwa¿aj± siê za "o¶wieconych" jak te¿ tych które s± przekonane, ¿e cechuje ich uczciwo¶æ w postêpowaniu. Tak, masz racjê, ¿e otrzyma³em to czego siê spodziewa³em podejmuj±c dane dzia³ania. Pomimo tej ¶wiadomo¶ci nie przestraszy³em siê. Z tak± reakcj± spotka siê ka¿da osoba która bêdzie ¶mia³a podwa¿aæ ich "o¶wiecenie".

Zaczynam od siebie i ¿yczy³bym sobie aby mnie traktowano w sposób jaki traktujê innych.

edit: moj± postaw± nie mo¿na t³umaczyæ k³amstw i hipokryzji innych osób.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 12:39:16 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #170 : Styczeñ 06, 2010, 12:44:16 »

arteq chcesz uslyszec odemnie slowo przepraszam za moj tekst na innym forum , ktory , ktos przenoisl tu? Zanim Ciebie przeprosze wyjasnie zdarzenie.

Prosze bardzo;
Napisalam post w ktorym porownuje Lazara do artqa z powodu dla mnie idetycznych zachowan, agresji , tematycznosci , bezczelnosci i chamstwa , ktore prezetuje w stosunku do mnie na forum Cheops i na forum Zydow Polskich ( za co ta osoba zostala z tamtego forum bezpowrotnie usunieta).
Cechy zachowan  tych dwoch postaci Lazara i arteqa sa dla mnie idetyczne , dlatego padlo porownanie.
Stwierdzam iz nie posiadam fizycznego dowodu ze jest to ta sama osoba, sa to poszlaki wskazujace na nia.
Nie mniej jednak  ,  arteq  oficjalnie  nie idetyfikuje siebie  z Lazarem, czuje sie urazony a ja nie mam mozliwosci potwierdzenia idetycznosci osob.

Jeszcze raz sa to poszlaki wskazujace na idetycznosc tej osoby o dwoch nickach.

W moim poscie z FZP nie ma nic obrazliwego ni w stosunku do arteq , ni do Lazar, to zachowanie obydwu postaci na obydwu forach jest obrazliwe w stosunku do forumowiczow i administracji. Niestety taka  twarz namalowaly sobie obydwie postacie piszac posty o takich zabarwieniach nienawiscia i brakiem szacunku w stosunku do innych.

W zwiazku z czym mowie przepraszam  do artqa za moje nie potwierdzone fizycznie przypuszczenie ,  iz pod nickiem arteq i Lazar jest ta sama osoba.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 17:52:20 wys³ane przez Kiara » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #171 : Styczeñ 06, 2010, 13:46:00 »

A ja przepraszam za to,¿e ten Lazar jest mi te¿ do Artqa podobny.

Przepraszam,ze poza forum nienajlepiej o nich my¶lê i przepraszam,¿e czasem na ich temat poza forum z kim¶ pogl±dy swe wymieniam.
Gdyby wszystko siê wyda³o,co ja my¶lê sobie,to od zwyczajowej skargi na mnie tylko ban by mi pozosta³,bo z tych tre¶ci bym siê raczej nie wybroni³.

Kiara tego jest przyk³adem,¿e nie wolno takich my¶li na papierze skupiaæ- nawet w gronie swych przyjació³,bo gdy zapis "wpadnie w rêce",to lamentu s³uchaæ i z³o¿eczeñ bêdzie trzeba,jak kazanie lub orêdzie. U¶miech Mrugniêcie
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #172 : Styczeñ 06, 2010, 17:14:53 »

Kiara i Ty twierdzisz ¿e posiadasz wiêdzê?chcesz uczyæ ludzi mi³o¶ci?proszê Cie ... przyjrzyj siê swoim postom, np temu powy¿ej.
Mimo ¿e czêsto piszesz ³adnie na ró¿ne tematy ,ale równie czêsto Twoje teksty podszyte s±
bardzo negatywn± energi±,oblepione czarn± mazi±,niestety tego nie widzisz,jeste¶ tu bo Twoje wielkie ezoEgo potrzebuje
s³uchaczy,zreszt± nie raz z tego forum odchodzi³a¶ i mia³a¶ nie wracaæ, ale jak widaæ po Twoim forum Twoja "wiedza" nie
ma zbyt wielu zwolenników,co nie jest dziwne bo jak pisa³em czêsto wysy³asz bardzo negatywn± energiê,wiêc mo¿e zamiast uczyæ ludzi na si³ê we¼ siê za siebie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #173 : Styczeñ 06, 2010, 17:46:49 »

Kiara i Ty twierdzisz ¿e posiadasz wiêdzê?chcesz uczyæ ludzi mi³o¶ci?proszê Cie ... przyjrzyj siê swoim postom, np temu powy¿ej.
Mimo ¿e czêsto piszesz ³adnie na ró¿ne tematy ,ale równie czêsto Twoje teksty podszyte s±
bardzo negatywn± energi±,oblepione czarn± mazi±,niestety tego nie widzisz,jeste¶ tu bo Twoje wielkie ezoEgo potrzebuje
s³uchaczy,zreszt± nie raz z tego forum odchodzi³a¶ i mia³a¶ nie wracaæ, ale jak widaæ po Twoim forum Twoja "wiedza" nie
ma zbyt wielu zwolenników,co nie jest dziwne bo jak pisa³em czêsto wysy³asz bardzo negatywn± energiê,wiêc mo¿e zamiast uczyæ ludzi na si³ê we¼ siê za siebie.

Moj powyzszy post jest stwierdzeniem faktu , ktory opisalam , a nie rozwazaniem nad zdarzeniem.
nic wiecej dodac nie moge.
Nie mam i nie chce miec zadnego wplywu na cudze odczowania roznych rzeczy. Zawsze sa zgodne z wewnetrzna mozliwoscia odbioru oraz wlasnym  systemem wartosci je mierzacym.

To nie ja usunelam bezpowrotnie Lazara za jego wyzej opisane zachowanie. I nie ja pisze posty artqa , ktore niosa  wartosci idetyfikujace sie z przekazem Lazara.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 17:50:46 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #174 : Styczeñ 06, 2010, 18:06:49 »

Wiesz jak zachowa³by siê prawdziwy Mistrz?osoba która przekazuje Wiedzê ?Powiedzia³a by Kocham Ciê ,i powiedzia³a by to szczerze, a nie rzuca³a oskar¿enia i przy ka¿dej mo¿liwo¶ci dawa³a pstryczka w nos,poza tym prawdopodobnie nie pisa³aby (odpisywa³a)w tym w±tku,bo po co...
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: