Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 08:58:48

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883332 razy)
Kiara
Gość
« Odpowiedz #175 : Styczeń 06, 2010, 18:18:51 »

Kochanie kogokolwiek , to nie jest ponizanie siebie , to wyjasnienie caloksztaltu zdarzenia , takim jakim ono jest, to jedno.
Kochac naprawde siebie i innych , to miec odwage powiedziec prawd , ktora zaistniala , a zaistniala wyzej opisana. Nie stawac sie ofiara czyjas w imie milosci , bo to nie jest milosc , tylko jej pokraczne odbicie.

Nie mozna kochac kogos , kto nie chce przyjac cudzego uczucia , gdyz jest to wymuszenie na sile. Zrobic to moze wiecej zlego niz dobrego.
Raczej nalezy wyjasnic calkowicie sytuacje by oczyscic wszystkie pola , pozostawiajac wybory osobom w niej zanurzonym.

Ja z mojej strony przedstawilam caloksztalt , pomimo wczsniejszych osadzen i zniewag. Wyjasnilam zrozumiale dlaczego porownalam na FZP Lazara z artqiem.

Chyba jest to jasne i zrozumiasle? Nadinterpretacje niczemu nie sluza.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 18:19:40 wysłane przez Kiara » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #176 : Styczeń 06, 2010, 18:38:55 »

Kiaro, co innego jest mówiÌ o sobie i byÌ poci¹ganym za te s³owa (sytuacja, gdy bronisz swojej wewnêtrznej wiedzy, któr¹ sama zdecydowa³aœ siê tu "przekazywaÌ"), a co innego jeœli na si³ê wygrzebujesz o kimœ informacje, których sam nie mia³ ¿yczenia ci opowiadaÌ.
Nikt nie chce byĂŚ o nic nieuczciwie posÂądzany. Obrzydliwe jest wasze zachowanie, bo:
1. Nie wasz interes, pod jakimi nickami siedzi Arteq na innych forach
2. Nie ustĂŞpujecie ze swoimi domysÂłami pomimo faktu, Âże oczerniana osoba siĂŞ juÂż do nich ustosunkowaÂła twierdzÂąc, Âże nie sÂą prawdziwe.
3. Sami byÂście nie chcieli, Âżeby ktoÂś szperaÂł w waszej dziaÂłalnoÂści internetowej.
4. Mniemam, Âże nikogo z pozostaÂłych uÂżytkownikĂłw nie interesujÂą wasze rewelacje.

KapÂłan juÂż kiedyÂś dostaÂł minusa za pomĂłwienie (z resztÂą tej samej osoby - obsesje macie?).
¯eby byÌ fair, powinnam teraz daÌ i wam po minusie, bo takie zachowanie nie jest zgodne z netykiet¹ i regulaminem naszego forum. Nie zrobi³am tego tylko i wy³¹cznie dlatego, ¿e ty Kiaro w miarê szybko siê zreflektowa³aœ i na tyle, na ile duma ci pozwoli³a, przeprosi³aœ Artka za oczernianie go bez jakichkolwiek dowodów.
Zachowaj wiĂŞc juÂż fason, jaki udaÂło ci siĂŞ chyba przypadkiem przybraĂŚ i przestaĂą wÂłaziĂŚ z buciorami w czyjeÂś Âżycie.

PS. Buciory nie sÂą wulgaryzmem, to takie polskie powiedzenie. Tak samo jak "wycieranie sobie czymÂś gĂŞby".
Mniej przewraÂżliwienia na punkcie wÂłasnej osoby i wiĂŞcej poszanowania dla innych.
Pamiêtaj, ¿e to co wysy³asz, prêdzej czy póŸniej ciê dopadnie.

A teraz juÂż koniec plot. Jak siĂŞ komuÂś nie podoba, bĂŞdzie ostrzeÂżenie.
Na PW siê przenieœÌ ze swoimi domys³ami.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #177 : Styczeń 06, 2010, 18:53:36 »

Kiaro, co innego jest mówiÌ o sobie i byÌ poci¹ganym za te s³owa (sytuacja, gdy bronisz swojej wewnêtrznej wiedzy, któr¹ sama zdecydowa³aœ siê tu "przekazywaÌ"), a co innego jeœli na si³ê wygrzebujesz o kimœ informacje, których sam nie mia³ ¿yczenia ci opowiadaÌ.
Nikt nie chce byĂŚ o nic nieuczciwie posÂądzany. Obrzydliwe jest wasze zachowanie, bo:
1. Nie wasz interes, pod jakimi nickami siedzi Arteq na innych forach
2. Nie ustĂŞpujecie ze swoimi domysÂłami pomimo faktu, Âże oczerniana osoba siĂŞ juÂż do nich ustosunkowaÂła twierdzÂąc, Âże nie sÂą prawdziwe.
3. Sami byÂście nie chcieli, Âżeby ktoÂś szperaÂł w waszej dziaÂłalnoÂści internetowej.
4. Mniemam, Âże nikogo z pozostaÂłych uÂżytkownikĂłw nie interesujÂą wasze rewelacje.

KapÂłan juÂż kiedyÂś dostaÂł minusa za pomĂłwienie (z resztÂą tej samej osoby - obsesje macie?).
¯eby byÌ fair, powinnam teraz daÌ i wam po minusie, bo takie zachowanie nie jest zgodne z netykiet¹ i regulaminem naszego forum. Nie zrobi³am tego tylko i wy³¹cznie dlatego, ¿e ty Kiaro w miarê szybko siê zreflektowa³aœ i na tyle, na ile duma ci pozwoli³a, przeprosi³aœ Artka za oczernianie go bez jakichkolwiek dowodów.
Zachowaj wiĂŞc juÂż fason, jaki udaÂło ci siĂŞ chyba przypadkiem przybraĂŚ i przestaĂą wÂłaziĂŚ z buciorami w czyjeÂś Âżycie.

PS. Buciory nie sÂą wulgaryzmem, to takie polskie powiedzenie. Tak samo jak "wycieranie sobie czymÂś gĂŞby".
Mniej przewraÂżliwienia na punkcie wÂłasnej osoby i wiĂŞcej poszanowania dla innych.
Pamiêtaj, ¿e to co wysy³asz, prêdzej czy póŸniej ciê dopadnie.

A teraz juÂż koniec plot. Jak siĂŞ komuÂś nie podoba, bĂŞdzie ostrzeÂżenie.
Na PW siê przenieœÌ ze swoimi domys³ami.

1. mow janneth we wlasnym imieniu , a nie w moim , prosze.
2. zanim sie autorytatywnie wypowiesz poczytaj watek dokladnie
3. ja nie wystepuje pod liczba mnoga , prosze zebys kierowala sie do mnie osobiscie.
4. jezeli wycierane twojej geby o cos nie razi ciebie, zatem wycieraj prosze swoja gebe o swojego meza i wice wersa , nie o mnie piszac w taki sosob , bo moderatorom z racji funkcji juz nie wypada.

Tak wiec jeszcze raz przeczytaj wszystkie posty dotyczace tej sprawy a pozniej mnie osadzaj, bedzie zdrowiej.Bo tedecyjna interpretacja nie jest wlasciwa.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 18:54:27 wysłane przez Kiara » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #178 : Styczeń 06, 2010, 19:00:36 »

Tak dla ÂścisÂłoÂści,to Kiara niczego niestosownego nie zrobiÂła.

ZostaÂł podany link dotyczÂący innego forum,gdzie Kiara sobie wysĂŞpuje.

Za to,co ona tam pisze na tamtym forum nie powinna na tym forum byĂŚ krytykowana.

To sam zainteresowany zrobiÂł aferĂŞ z tego i sam upubliczniÂł-jak dotrzeĂŚ do tego forum i co to jest za forum a ja podaÂłem link.

MoÂże od razu siĂŞ pozabijamy prewencyjnie,bo nie wiadomo,co na innych forach piszemy.MoÂże jeszcze po banie sobie damy?

Winienie Kiary jest zwariowanym snem pijanego idioty w tym przypadku.

To kompletne nieporozumienie.

Najpierw naleÂży poczytaĂŚ o co chodzi a nie na Âślepo zajmowaĂŚ stanowisko krytykujÂąc niewinne osoby.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #179 : Styczeń 06, 2010, 19:01:52 »

1. Nie interesuje mnie jaki w tym masz swĂłj prywatny interes. To, co robisz jest ÂświĂąstwem i nie zamierzam tego nawet w Âładne sÂłowa ubieraĂŚ. Poluzuj tam, gdzie ciĂŞ ciÂśnie i wplÂątuj w swoje prywatne gierki caÂłego forum.
2. PrzeczytaÂłam, oj - przeczytaÂłam. I pewnie bym siĂŞ sÂłowem nie odezwaÂła, gdyby nie burdel, jaki zrobiliÂście zaledwie w jeden dzieĂą!
3. Ja siê nie zwracam do ciebie tylko (nie pochlebiaj sobie). Kap³an równie¿ kaza³ siê wpisaÌ na listê pokazuj¹cych palcem, wiêc sprawa tyczy si³¹ rzeczy was obojga.
4. DopĂłki bĂŞdĂŞ moderatorem i dopĂłki to forum bĂŞdzie miaÂło regulamin, to bĂŞdzie on PRZESTRZEGANY!
MĂŞÂża nie mam, wiĂŞc twoja metafora jest nieco nie na miejscu. IdÂź siĂŞ wyÂżyĂŚ gdzie indziej, bo chyba takiej oÂświeconej gÂłowie nie wypada publicznie smrodki roznosiĂŚ.

Kocie, dziĂŞki za obszerne wyjaÂśnienie, nie mam pojĂŞcia jak to siĂŞ dzieje, Âże czytamy w jednym jĂŞzyku, a rozumiemy w dwĂłch.
Z resztÂą - maÂło mnie to... Wiesz...

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
ptak
Gość
« Odpowiedz #180 : Styczeń 06, 2010, 19:28:54 »

MoÂże nie powinnam siĂŞ wtrÂącaĂŚ, ale mimo, Âże zachowanie Artqa niejednokrotnie mnie „razi”, to jakoÂś mu wierzĂŞ, intuicyjnie czujĂŞ, Âże mĂłwi prawdĂŞ …
UwaÂżam, Âże nie powinno siĂŞ bez dowodĂłw czyniĂŚ podobnych insynuacji, jakie miaÂły tu miejsce. Wielu ludzi przejawia podobne wzorce zachowaĂą. To nie powĂłd, by wszystko przypisywaĂŚ osobie, ktĂłrÂą siĂŞ zna, bo dostrzegÂło siĂŞ podobieĂąstwa i zbieÂżnoÂści. MoÂżna bardzo boleÂśnie kogoÂś skrzywdziĂŚ.

Pozdrawiam
Kiara
Gość
« Odpowiedz #181 : Styczeń 06, 2010, 19:35:49 »

moja mila Moderatorko.

"1. Nie interesuje mnie jaki w tym masz swĂłj prywatny interes. To, co robisz jest ÂświĂąstwem i nie zamierzam tego nawet w Âładne sÂłowa ubieraĂŚ. Poluzuj tam, gdzie ciĂŞ ciÂśnie i wplÂątuj w swoje prywatne gierki caÂłego forum.
2. PrzeczytaÂłam, oj - przeczytaÂłam. I pewnie bym siĂŞ sÂłowem nie odezwaÂła, gdyby nie burdel, jaki zrobiliÂście zaledwie w jeden dzieĂą!
3. Ja siê nie zwracam do ciebie tylko (nie pochlebiaj sobie). Kap³an równie¿ kaza³ siê wpisaÌ na listê pokazuj¹cych palcem, wiêc sprawa tyczy si³¹ rzeczy was obojga.
4. DopĂłki bĂŞdĂŞ moderatorem i dopĂłki to forum bĂŞdzie miaÂło regulamin, to bĂŞdzie on PRZESTRZEGANY!
MĂŞÂża nie mam, wiĂŞc twoja metafora jest nieco nie na miejscu. IdÂź siĂŞ wyÂżyĂŚ gdzie indziej, bo chyba takiej oÂświeconej gÂłowie nie wypada publicznie smrodki roznosiĂŚ.
janneth
"

1. z jakiej racji moje dyskusje z innego forum sa rozwazane na tym? pokaz mi punkt reggulaminu , ktory na to zezwala!

2.z jakiej racji oskarzasz mnie o cokolwiek w stosunku do artqa skoro ja niczego takiego na nie napisalam, i tak bezzasadnie tlumaczylam moj post z innego forum na tym , a to tylko z grzecznosci do czytelnikow , ktorzy tej historii nie znali.
Nie ma zadnych podstaw zeby przenosic jakie kolwiek dyskusje z innych miejsc i wyciagac jakie kolwiek konsekfecje w jeszcze  innych . Jezeli istnieje punkt regulaminu z tym zwiazany to prosze go pokazac.
W innym wypadku prosze mnie przeprosci za caloksztalt  twoich bezpodstawnych oskarzen i straszen.

3. wypadalo by wielka Moderatorko pokazac zdziebko kultury a nie znizac sie do tak prymitywnych slow i popierac je , w ten sposob  pokazujesz swoja  "pokraczna  twarz" wszystkim czytelnikom forum, kiepski sobie wizerunek malujesz ale to twoja sprawa.

4. Lazar na tamtym forum przez pol roku nie zaprotestowal iz nie jest artqiem , nie zrobil tego ani razu, tak wiec nie bylo powodu do dalszych dyskusji.
Nie widze zadnych okolicznosci do laczenia dyskusji na dwoch niezaleznych forach, kto ma takie wladcze zapedy?

Nie znize sie do poziomu twojej dyskusji bo jest zenujacy, przykre.

jezeli chcesz bardzo PRZESTRZEGAC regulamin to POKAZ PUNKT w nim ktory mowi iz masz prawo dysponowac moimi postami z innego na tym i za nie mnie jeszcze karac.

Prosze mnie wiecej nie mieszac do konfliktow innych forumowiczow.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 19:44:08 wysłane przez Kiara » Zapisane
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #182 : Styczeń 06, 2010, 19:50:25 »

byÂłem moderatorem na forum o wiele wiĂŞkszym i stwierdzam, Âże na miejscu tu obecnej organizacji nie wahaÂłbym siĂŞ ani chwili w przyznaniu kilku osobom bana na ochÂłoniĂŞcie, bo takich ÂżenujÂących postĂłw (u ponoĂŚ tak wysoko rozwiniĂŞtych istot) to dawno nie czytaÂłem
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #183 : Styczeń 06, 2010, 20:00:49 »

Kiara, czy ty nie rozumiesz, co to znaczy koniec dyskusji? Po jakiego grzyba najpierw oczerniasz, potem przepraszasz, a na koĂącu mĂłwisz, Âże to jednak nie twoja wina i ciÂągniesz dalej temat, za jaki dopiero co przepraszaÂłaÂś?

I znowu w punktach, co by czytelnie byÂło:

1. Z tego, co mi wiadomo, nie robisz ¿adnej tajemnicy ze swojej obecnoœci na tamtym forum, wszyscy wiedz¹ jakiego nicka tam uzywasz i ka¿dy mo¿e sobie wejœÌ, przeczytaÌ i skomentowaÌ.
Na tym forum rozmawiamy teÂż o wielu innych (przykÂładem moÂże byĂŚ choĂŚby ÂŚG Leszka), ale to nie to stanowi problem i nie warto, ÂżebyÂś odwracaÂła teraz kota ogonem robiÂąc z siebie maÂło rozgarniĂŞtÂą dziewczynkĂŞ i pytajÂąc o co kaman.

2. Za nic przepraszaĂŚ ciĂŞ nie bĂŞdĂŞ, chyba Âże w podobnym do twojego stylu czyli:
- ale jesteÂś okropna.
- przepraszam, Âże powiedziaÂłam, Âże jesteÂś okropna
- chociaÂż tak naprawdĂŞ dalej tak uwaÂżam

Starczy? A teraz pozwól, ¿e wska¿ê ci punkt w regulaminie, który z³ama³aœ:
"zawierajÂą pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego)"

Gdybyœ mia³a przys³owiowy ³eb na karku, to rozegra³abyœ to inaczej i nie d¹¿y³a do celu po trupach.
MogÂłaÂś napisaĂŚ do Artka na PW, Âże masz podejrzenia odnoÂśnie powiÂązaĂą jego osoby z innym uczestnikiem innego forum.
On pewnie napisaÂłby ci to samo, co napisaÂł publicznie tutaj, a co w ogĂłle nie powinno ujrzeĂŚ ÂświatÂła dziennego.
I to powinien byĂŚ koniec rozmowy. Z tÂą jedynÂą poprawkÂą, Âże jeÂśli twoja detektywistyczna natura bierze w tobie gĂłrĂŞ, to "Âśledztwa" przeprowadzaj sobie we wÂłasnym zakresie. JeÂśli publicznie mĂłwisz, Âże wiesz o kimÂś wiĂŞcej niÂż on sam chce o sobie publicznie powiedzieĂŚ, a w dodatku nie masz na to Âżadnych dowodĂłw poza swojÂą "nieomylnÂą" wiedzÂą wewnĂŞtrznÂą, to licz siĂŞ z konsekwencjami zarĂłwno w Âżyciu prawdziwym jak i wirtualnym.
Bo takie prawo daje nam nawet konstytucja i prawo cywilne. Wstyd mi, Âże muszĂŞ o takich sprawach upominaĂŚ starszych od siebie ludzi.

Wszyscy wiedzÂą i nie byÂło ÂżadnÂą tajemnicÂą, Âże za pomĂłwienia dostaje siĂŞ na tym forum minusiki.

3. A to ja ci powiedziaÂłam, Âże sobie czymÂś gĂŞbĂŞ wycierasz, czy ty mnie Âżebym wytarÂła jÂą o swojego mĂŞÂża?
JeÂśli w kwestii dobrego wychowania i kultury zobaczĂŞ u ciebie jakikolwiek progress - to uwierz mi - bĂŞdĂŞ bÂłagaÂła o korepetycje na kolanach!

DOPISANO:
Ptaku, tu nawet nie chodzi o to, czy on jest tym u¿ytkownikiem czy nie. Dla mnie mo¿e mieÌ na tamtym forum nawet i dwdzieœcia kont. Problem jest taki, ¿e osoby trzecie publicznie ujawniaj¹ informacje na temat jednego z naszych u¿ytkowników, który jak widaÌ sobie tego nie ¿yczy. Jest to jego prywatna sprawa i nie jest istotne dla naszego forum, czy ma konta gdzieœ indziej, bo my tego nie zabraniamy. Pó³ biedy by³oby, gdyby po jego stanowczej negacji wysnuwanych podejrzeù, sprawa ucich³a. Jest jednak inaczej. Zosta³o mu "przypisane" inne konto bez ¿adnych dowodów pomimo jego wyraŸnego sprzeciwu.
Jest to pomĂłwienie, bo przypisujÂąc mu konto, przypisano mu sÂłowa, jakie zostaÂły wypowiedziane przez byĂŚ moÂże... kompletnie innÂą osobĂŞ. I za to wÂłaÂśnie powinni oboje zostaĂŚ ukarani. Tak siĂŞ po prostu nie robi.
Nikogo nie moÂżna bezpodstawnie oskarÂżaĂŚ, a sposĂłb w jaki z maniakalnym uporem pewne osoby tutaj sobie coÂś domniemujÂą jest po prostu obrzydliwy i godny potĂŞpienia.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 20:13:57 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kot
Gość
« Odpowiedz #184 : Styczeń 06, 2010, 20:38:25 »

Jeszcze raz muszĂŞ przypomnieĂŚ,ze Kiara jest ofiarÂą tego zamieszania.

ZOSTA£A WYWO£ANA DO ZAJÊCIA STANOWISKA w sprawie a teraz jest za to KRYTYKOWANA.

TO JEST MOI DRODZY CHORE.

PROPONUJÊ URWAÆ TEMAT,je¶li mamy dobre intencje zakoñczenia k³ótni.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #185 : Styczeń 06, 2010, 21:11:31 »

Na podstawie postu przytoczonego z innego forum na tym o tresci;

"Lazar napisaÂł:
Kiara napisaÂł:

Powiedziala bym iz to Chrzescijanom spadna klapki z oczu,wszystkie przekrety zostana ujawnione. Zobacza jak przez 2000 lat byli zwyczajnie oszukiwani.

proszĂŞ, byÂś waÂżyÂła sÂłowa i jeÂśli masz coÂś konkretnego na myÂśli, to pisz konkretnie, bo to co napisaÂłaÂś moÂżna odebraĂŚ jako celowe obraÂżanie uczuĂŚ religijnych. Ja jako katolik oszukiwany siĂŞ nie czujĂŞ.

Lazar ( arteq ?) mysle ze wystarczajaco duzo zacytowalam na forum Cheops tego typu wyjasnien, znasz je. Nie widze potrzeby przenoszenia ich tutaj , ale jezeli naprawde chcesz dam odnosniki by inni ludzie czytajacy rowniez poznali oblude oraz intecjonalnosc przywodcow KRK.
Wiesz dokladnie ze nie krytykuje i nie dyskutuje nad osobistymi wyborami ludzi. Ideologje religijna i jej falsz mam prawo pokazywac.

Na wstepie falszywa teoria podstawy stworzona przez sw. Pawla.
http://forumfzp.net/viewtopic.php?t=3169

Kiara

Milosc jest szczesciem"

Do czego masz prawo janneth ?Nie kompromituj sie. Nie wykorzystuj mojej grzecznosci przeproszenia kogos za moje domniemania przeciw mnie. Nie mam prawa do nich?
Gdzie masz prawo punkt regulaminu , ktory upowaznia ciebie do straszenia mnie i karania za moj post z innego forum? Prosze o konkret. Co zlego zrobilam na tym forum iz Moderator z niego chce mnie czyms karac?
Bo chyba przeproszenie z powodu  wyjasnienia czegos i wymuszan  nie jest zlem?

"
Starczy? A teraz pozwól, ¿e wska¿ê ci punkt w regulaminie, który z³ama³aœ:
"zawierajÂą pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego)"

Nikogo nie obarczylam tu zadnymi niepotwierdzonymi zarzutami, cos  masz z glowa? Zacytowano moj post z tamtego forum , bez mojej wiedzy , kazdy moze to zrobic i niech robi co che , ja nie bede za to ponosic zadnej odpowiedzialnosci.
A to ze kogos przeprosilam to tylko i wylacznie moja grzecznosc i dobra wola w uzasadnieniu i wyjasnieniu  tresci , czego wcale nie musialam robic. Wystarczy?

Na 100 forach mozna pisac i co na 100 jacys Moderatorzy beda mieli zapedy do oceniania wszystkich wypowiedzi z innych for  na wlasnymi karania za nie ludzi? To jakies chore zapedy wladcze.
Chyba naprawde mijasz sie z rola  to nadinterpretacja funkcji Moderatora.

Jak jestes taka prawa to moze mnie do sadu podaj za lamanie prawa cywilnego?
To nie sa niepotwierdzone zarzuty tylko pytanie w stosunku do wypowiedzi.Zreszta zarzuty czego? Stuknij sie w glowe.
To nie ja pisalam do artqa i nie ja stworzylam ta dyskusje , warto bylo sie tego doczytac.
Ale twoja zawisc zakryla ci wlasciwy oglad calej sprawy.
Szczerze mowiac nie dotyczy mnie ona na tym forum.

"
Wszyscy wiedzÂą i nie byÂło ÂżadnÂą tajemnicÂą, Âże za pomĂłwienia dostaje siĂŞ na tym forum minusiki.
" jeszcze raz kogo i gdzie ja pomowilam i o co? Uzasadnij? zanim bedziesz mnie czyms straszyla.
Juz pisalam ty nie masz prawa wyciagac w stosunku do mnie zadnych konsekfecji za cos co napisalam na innym forum! Czy to rozumiesz?
 Ale ja MOGE , kogos przeprosic na tym forum  za co tylko zechce.Na tym polega roznica miedzy naszymi prawami do zachowan.
I nie interesuje mnie twoj stosunek do rzeczy dziejacych sie na zadnym innym forum wlacznie z S.G. Leszka , to twoja prywatna sprawa nic wiecej.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. wstydz sie za swoje nadinterpretacje i zapedy wladcze, niech kazdy wstydzi sie za siebie.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #186 : Styczeń 06, 2010, 21:28:22 »

szanowna Kiaro jeÂśli na podstawie takiego postu wysnuwasz insynuacje iÂż arteq i Lazar to ta sama osoba to... jakby tu napisaĂŚ nie obraÂżajÂąc CiĂŞ... jesteÂś "nierozsÂądna"
To nie jest tak, Âże caÂły Âświat siĂŞ z TobÂą zgadza i Âłaknie Twojej "wiedzy" jak koĂą owsa ;P
A tylko jeden jedyny arteq Âśmie podwaÂżaĂŚ TwĂłj autorytet.

A moÂże po prostu masz maniĂŞ przeÂśladowczÂą?

EDIT:
byĂŚ moÂże nie rozumiesz ale zÂłamaÂłaÂś regulamin na tym forum, nikt CiĂŞ tu nie oskarÂża o pisanie jakichÂś bezeceĂąstw na innych portalach
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 21:30:14 wysłane przez Val Dee » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #187 : Styczeń 06, 2010, 21:31:50 »

Przypominam, Âże regulamin jest w czĂŞÂści forum zatytuÂłowanej SPRAWY ADMINISTRARYCJNE.
Zanim trzeci raz zapytasz, dlaczego ciĂŞ upominam, zapoznaj siĂŞ z jego treÂściÂą, bo wÂłaÂśnie zÂłamaÂłaÂś nastĂŞpny jego punkt:

"Zastrze¿enia do dzia³aù moderatorów nale¿y zg³aszaÌ poprzez prywatn¹ wiadomoœÌ do Administratora. Moderatorzy nie maj¹ prawa zmieniaÌ decyzji innych moderatorów."

JeÂśli masz jakieÂś problemy z uszanowaniem mojej osoby jako moderatora i podporzÂądkowania siĂŞ moim proÂśbom o pohamowanie siĂŞ z pomĂłwieniami (za ktĂłre przypominam - nawet nie dostaÂłaÂś ostrzeÂżenia), to nie jest to odpowiedni temat na twoje skargi i kontemplacje. Przeczytaj to zdanie z regulaminu, jakie wstawiÂłam w cytat (masz go powyÂżej) i zrĂłb chociaÂż raz coÂś tak, jak naleÂży.
Mnie siĂŞ albo posÂłuchasz albo kaÂżde twoje kolejne zÂłamanie regulaminu bĂŞdzie rĂłwnaÂło siĂŞ ostrzeÂżeniu.
Chyba juÂż wystarczajÂąco zÂłoÂści wylaÂłaÂś w tym temacie, a ja jak zwykle jestem za bardzo pobÂłaÂżliwa. To pewnie wina mojej natury bÂądÂź Âświetnego dnia i kilku poprzednich, jakie utrwaliÂły siĂŞ w mojej pamiĂŞci podrĂŞcznej.

I jeszcze raz dla jasnoÂści! PomĂłwiÂłaÂś  go tutaj i nic mnie nie obchodzi, co ciĂŞ do tego zmusiÂło czy sprowokowaÂło. Twoje zachowanie wpÂływa na mojÂą ocenĂŞ, a ta na razie nie naleÂży do najwyÂższych. Tam pisz sobie co chcesz i do woli, pĂłki administracja bĂŞdzie tolerowaĂŚ, bĂŞdziesz miaÂła okazjĂŞ pogrywaĂŚ. To jest forum PCH, a nie FÂŻP, regulamin jak najbardziej obowiÂązuje i bĂŞdzie przestrzegany czy ci siĂŞ to podoba czy nie.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #188 : Styczeń 06, 2010, 21:47:10 »

"I jeszcze raz dla jasnoÂści! PomĂłwiÂłaÂś  go tutaj i nic mnie nie obchodzi, co ciĂŞ do tego zmusiÂło czy sprowokowaÂło. Twoje zachowanie wpÂływa na mojÂą ocenĂŞ, a ta na razie nie naleÂży do najwyÂższych. Tam pisz sobie co chcesz i do woli, pĂłki administracja bĂŞdzie tolerowaĂŚ, bĂŞdziesz miaÂła okazjĂŞ pogrywaĂŚ. To jest forum PCH, a nie FÂŻP, regulamin jak najbardziej obowiÂązuje i bĂŞdzie przestrzegany czy ci siĂŞ to podoba czy nie."

Gdzie i kogo pomowilam TUTAJ? Prosze o udokumetowanie moim postem.

"
"Zastrze¿enia do dzia³aù moderatorów nale¿y zg³aszaÌ poprzez prywatn¹ wiadomoœÌ do Administratora"

Tak juz to zrobilam.

Val Dee

"EDIT:
byĂŚ moÂże nie rozumiesz ale zÂłamaÂłaÂś regulamin na tym forum, nikt CiĂŞ tu nie oskarÂża o pisanie jakichÂś bezeceĂąstw na innych portalach"

Mozesz mi pokazac w ktorym miejscu i czym zlamalam ten regulamin? Bo cos mi sie wydaje ze nie rozumiesz o co chodzi w tej historii?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 21:53:19 wysłane przez Kiara » Zapisane
sarah54
Gość
« Odpowiedz #189 : Styczeń 06, 2010, 21:53:54 »

Arteq- co czujesz, jak dwie damy starÂły siĂŞ w imiĂŞ Twojej czci???
Czy Intelektem uhonorujesz obie damy rĂłwno, czy ........
 UÂśmiech
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #190 : Styczeń 06, 2010, 21:55:56 »

"I jeszcze raz dla jasnoÂści! PomĂłwiÂłaÂś  go tutaj i nic mnie nie obchodzi, co ciĂŞ do tego zmusiÂło czy sprowokowaÂło. Twoje zachowanie wpÂływa na mojÂą ocenĂŞ, a ta na razie nie naleÂży do najwyÂższych. Tam pisz sobie co chcesz i do woli, pĂłki administracja bĂŞdzie tolerowaĂŚ, bĂŞdziesz miaÂła okazjĂŞ pogrywaĂŚ. To jest forum PCH, a nie FÂŻP, regulamin jak najbardziej obowiÂązuje i bĂŞdzie przestrzegany czy ci siĂŞ to podoba czy nie."

"
"Zastrze¿enia do dzia³aù moderatorów nale¿y zg³aszaÌ poprzez prywatn¹ wiadomoœÌ do Administratora"

Tak juz to zrobilam.

Val Dee

"EDIT:
byĂŚ moÂże nie rozumiesz ale zÂłamaÂłaÂś regulamin na tym forum, nikt CiĂŞ tu nie oskarÂża o pisanie jakichÂś bezeceĂąstw na innych portalach"

Mozesz mi pokazac w ktorym miejscu i czym zlamalam ten regulamin? Bo cos mi sie wydaje ze nie rozumiesz o co chodzi w tej historii?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Obecne pokazywanie IP nie jest juz zadnym dowodem na nic , jest mnustwo sposobow zeby to zmieniac i byc nie zauwazonym.
Ktos , kto awanturuje sie ze wszystkimi zarzucajac im klamstwo moim zdaniem sam nie ma czystego sumienia.
To jedno.

A drugie ja artqowi nie ufam w zadne jego zapewnienia , tak wiec pokazywanie jakiegos adresu IP , to tylko zabawa dla naiwnych.

Poczekamy czas zrobi kolejna odslone , maski o malu beda spadaly.

Lazar za swoja misyjnosc , tedecyjnosc , arogancje i inne rzeczy zostal na stale usuniety z forum FZP.
Czy mozna w tym momecie udowodnic ze to arteq? To skomplikowana sprawa , mysle ze gra nie warta "swieczki", czas zrobi swoje i w tej kwestji , jak w wielu innych .Poczekajmy......

Serdecznie pozdrawiam.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #191 : Styczeń 06, 2010, 21:56:35 »

Arteq- co czujesz, jak dwie damy starÂły siĂŞ w imiĂŞ Twojej czci???
Czy Intelektem uhonorujesz obie damy rĂłwno, czy ........
 UÂśmiech

mylna interpretacja sarah 54 , ja wystepuje wylacznie w imie mojej czci , ktora niektorzy uzyli w rozgrywkach miedzy soba.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 21:57:15 wysłane przez Kiara » Zapisane
sarah54
Gość
« Odpowiedz #192 : Styczeń 06, 2010, 21:58:24 »

Kiaro-nie mĂłwiÂłam o kolorze imienia Arteq...
W imieniu czci- adwersarze miewajÂą z reguÂły odmienne stanowiska. Niemniej zÂłamanie, bÂądÂź nie regulaminĂłw forĂłw internetowych wyglÂąda tak, jak w polskim prawie-waÂżna jest interpretacja.

Pewien czÂłowiek zapytaÂł malarza i rolnka,aby opisali mu zachĂłd sÂłoĂąca............................................SÂłoĂące zaszÂło, jak chciaÂło.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 22:04:14 wysłane przez sarah54 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #193 : Styczeń 06, 2010, 22:03:29 »

"

Tak juz to zrobilam.

Val Dee

"EDIT:

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Obecne pokazywanie IP nie jest juz zadnym dowodem na nic , jest mnustwo sposobow zeby to zmieniac i byc nie zauwazonym.
Ktos , kto awanturuje sie ze wszystkimi zarzucajac im klamstwo moim zdaniem sam nie ma czystego sumienia.
To jedno.

A drugie ja artqowi nie ufam w zadne jego zapewnienia , tak wiec pokazywanie jakiegos adresu IP , to tylko zabawa dla naiwnych.

Lazar za swoja misyjnosc , tedecyjnosc , arogancje i inne rzeczy zostal na stale usuniety z forum FZP.
Czy mozna w tym momecie udowodnic ze to arteq? To skomplikowana sprawa , mysle ze gra nie warta "swieczki", czas zrobi swoje i w tej kwestji , jak w wielu innych .Poczekajmy......

Serdecznie pozdrawiam.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

To jest stwierdzenie faktu co sie stalo na tamtym forum , oraz faktu iz IP nie jest zadnym dowodem na nic , oraz faktu iz ja do artqa nie mam zaufania ( i nie musze miec), oraz stwierdzenie faktu iz nie mozna w tym momecie niczego udowodnic, i nic wiecej.
A co ty chcesz tym udowodnic? bo tresc wyraznie wskazuje na miejsce mojego postu poza tym forum, to powinno wystarczyc .
Forum Cheops nie sluzy do oceniania postow z FZP , oraz karania za ich tresc, to jest nadinterpretacja funkcji Moderatorow. To wszystko.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 22:04:05 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #194 : Styczeń 06, 2010, 22:11:19 »

Forum Cheops nie sluzy do oceniania postow z FZP , oraz karania za ich tresc, to jest nadinterpretacja funkcji Moderatorow. To wszystko.

oczywiÂście, Âże masz racjĂŞ a janneth w peÂłni zrobiÂła to czego NIE POWINNA!

718'
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #195 : Styczeń 06, 2010, 22:11:43 »

To jest cios poniÂżej pasa, poniewaÂż mĂłwisz o Âżyciu osobistym i zawodowym uÂżytkownika, ktĂłry nigdy tego sam o sobie nie powiedziaÂł (z jego wielu poprzednich wypowiedzi wynika, Âże sprawuje inny zawĂłd), co oznacza, Âże jest to kolejne pomĂłwienie bez Âżadnych podstaw ani dowodĂłw. I to jakie! Arteq awansowaÂł na szarlatana:
"Arteq , lekarz , ktory zajmuje sie regresingiem , to psycholog , uzywajacy hipnozy w cofaniu pacjetow w odleglom przeszlosc.
Jezeli interesuja cie tajnik tego kierunku leczenia zainteresuj sie nim sam."

Amatorstwo. Wszystko jest do spradzenia. Mo¿esz zawsze u¿ywaÌ proxy, ale na tak¹ iloœÌ odwiedzin na pewno zdarzy siê jedna z twojego ip, wszystko jest do sprawdzenia, ale siê nie chce, bo siê boi, ¿e nie bêdzie tak jak siê chce, A chce siê przedstawiÌ cz³owieka w z³ym œwietle, wiêc wymyœla i tworzy tasiemcowe ploty na jego temat:
"A drugie ja artqowi nie ufam w zadne jego zapewnienia , tak wiec pokazywanie jakiegos adresu IP , to tylko zabawa dla naiwnych.
Czy mozna w tym momecie udowodnic ze to arteq? To skomplikowana sprawa , mysle ze gra nie warta "swieczki", czas zrobi swoje i w tej kwestji , jak w wielu innych .Poczekajmy......"

DopĂłki nie dowiemy siĂŞ, czy to jest kÂłamstwem, a podkreÂślam, Âże nie leÂży to w krĂŞgu naszych zainteresowaĂą, to twoje zachowanie nie jest kÂłamliwe. Na to jest odpowiednie okreÂślenie - pomĂłwienie:
"Klamstwo a niemozliwosc udowodnienia czegos z wielu powodow to nie to samo.
Klamstwem mozna nazawac rzecz na ktora ma sie dowod iz nie jest prawdziwa. W tym wypadku nie ma takich dowodow.
Natomiast niemozliwosc obecna udowodnienia powyzszego faktu wyplywac moze z wielu powodow, rowniez z  powodu zatarcia sladow , specjanie , lub przypadkowo.
Nie mniej jednak osobowosc artqa i Lazara sa zblizone do siebie , styl wypowiedzi i arogancja tematyczna idetyczne.
Tyle mozna powiedziec obecnie."

Oba sformuÂłowania sÂą prawidÂłowe, zarĂłwno ukrywam siĂŞ jak i uÂżywam. "Ukrywam siĂŞ pod nickiem" wziĂŞÂło siĂŞ z samej definicji "nicka", ktĂłry to nie musi byĂŚ imieniem danej osoby. Dlatego mĂłwimy np., Âże Janek ukrywa siĂŞ pod nickiem PszczoÂła.
"W okresleniu swojej obecnosci na forum uzywasz slowa ukrywam sie pod nickiem...., nikt nie uzyl takiego okreslenia ( byc moze to robiles wiec tak napisales?) , zawzyczaj na forum uzywa sie nicku gdy pisaniu towarzysza normalne intecje."

DopĂłki nie masz dowodĂłw, a nie masz, bo podkreÂślasz to wierzÂąc, Âże ciĂŞ wybroni, to oczerniajÂąc kogokolwiek dopuszczasz siĂŞ pomĂłwienia.
"Napisalam post w ktorym porownuje Lazara do artqa z powodu dla mnie idetycznych zachowan, agresji , tematycznosci , bezczelnosci i chamstwa , ktore prezetuje w stosunku do mnie na forum Cheops i na forum Zydow Polskich ( za co ta osoba zostala z tamtego forum bezpowrotnie usunieta).
Cechy zachowan  tych dwoch postaci Lazara i arteqa sa dla mnie idetyczne , dlatego padlo porownanie.
Stwierdzam iz nie posiadam fizycznego dowodu ze jest to ta sama osoba, sa to poszlaki wskazujace na nia.
Nie mniej jednak  ,  arteq  oficjalnie  nie idetyfikuje siebie  z Lazarem, czuje sie urazony a ja nie mam mozliwosci potwierdzenia idetycznosci osob."

A na tym powinnaÂś zakoĂączyĂŚ swoje insynuacje:
"W zwiazku z czym mowie przepraszam  do artqa za moje nie potwierdzone fizycznie przypuszczenie ,  iz pod nickiem arteq i Lazar jest ta sama osoba."

« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 22:13:58 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
sarah54
Gość
« Odpowiedz #196 : Styczeń 06, 2010, 22:12:25 »

Kiaro- spotkaÂłam siĂŞ z taka reakcjÂą administratorĂłw Forum, ,ze zablokowano mi nawet moje IP. To coÂś wiĂŞkszego niÂż ban. Jednym jest Forum Kod Czasu, ktĂłry mogĂŞ regularnie odwiedzaĂŚ, bez uczestnictwa, (co sobie ogromnie ceniĂŞ) a drugim jest forum poÂświĂŞcone wolnomularstwu, stworzone przez niewolnomularzy.
Jakakolwiek prĂłba dotarcia informacji do znoiewolonego umysÂłu z reguÂły odpowiada atakiem.
PoznaÂłabym z chĂŞciÂą takiego czÂłowieka, ktĂłry odpowie wdziĂŞcznoÂściÂą za wskazanie zniewolenia jego umysÂłu.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #197 : Styczeń 06, 2010, 22:30:53 »

OK, a ja obejdĂŞ regulamin forum PCh, mi zablokowaÂł adres IP Leszek - administrator (adminisrator?) forum ÂŚwiĂŞta Geometria, nie piszĂŞ o nim jako o uÂżytkowniku forum PCh i wykazaÂł siĂŞ tym samym prostactwem i pustactwem czyli pewnego rodzaju gÂłupotÂą - bo pisaÂłem inaczej niÂż ON uwaÂża, nie tyle, Âże bana dostaÂłem ale blokadĂŞ moÂżliwoÂści rejestracji na zawsze!!!

a janneth potĂŞpiĂŞ z gĂłry, Âże stanie po stronie leszka z INNEGO FORUM i bĂŞdzie mi chciaÂła dawaĂŚ minusa - nie moÂże, nie obraÂżam leszka uÂżytkownika forum PCh ale admina forum ÂŚG  ZÂły

Dan Winter nie byÂł by z ciebie dumny leszku adminie forum ÂŚG, to, Âże ciĂŞ wymienia i dziĂŞkuje na swojej stronie goldenmean.info w dziale movies zobowiÂązujĂŞ ciĂŞ do czegoÂś - to pewnego poziomu Âświatowego, a tak to niby tutaj takie coÂś a sÂłoma z butĂłw jednak wystaje, nie wspomnĂŞ nawet o tym jak potraktowaÂłeÂś KiarĂŞ bo to nie moja sprawa...

718'
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 22:44:53 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #198 : Styczeń 06, 2010, 22:36:56 »

Wiesz co? Albo idz leczyc oczy , albo glowe... przepraszam za tak osobiste dorady ale z napisanego przez ciebie tekstu  to wynika.

"To jest cios poniÂżej pasa, poniewaÂż mĂłwisz o Âżyciu osobistym i zawodowym uÂżytkownika, ktĂłry nigdy tego sam o sobie nie powiedziaÂł (z jego wielu poprzednich wypowiedzi wynika, Âże sprawuje inny zawĂłd), co oznacza, Âże jest to kolejne pomĂłwienie bez Âżadnych podstaw ani dowodĂłw. I to jakie! Arteq awansowaÂł na szarlatana:
"Arteq , lekarz , ktory zajmuje sie regresingiem , to psycholog , uzywajacy hipnozy w cofaniu pacjetow w odleglom przeszlosc.
Jezeli interesuja cie tajnik tego kierunku leczenia zainteresuj sie nim sam."

Nigdzie nie napisalam iz arteq jest lekarzem zajmujacym sie regresingiem , ani czyms innym , jak wszystko tak czytasz i interpretujesz oraz oceniasz to albo zmeczenie albo choroba ? Nie wiem co , ale warto zbadac z troski o siebie.

Po raz kolejny MODERATOR Z JEDNEGO FORUM NIE MA PRAWA INGEROWAC  i OCENIAC  POSTY NA INNYM FORUM  I WYDAWAC ZADNYCH DECYZJI Z NIMI ZWIAZANYMI.
Co by bylo gdyby tak Administrator za posty na swoim chcial banowac userow na innym? Rozumiesz to w koncu czy nie?

Kobieto wiecej dystansu do ludzi mniej zawisci.
Ja nie musze ani wszystkim ufac , ani wszystkich lubiec i moge o tym napisac , to nie jest obrazliwe dla nikogo.
Kazdy ma prawo do wlasnych odczuc.

Jeszcze raz roznica polega na tym ze ja moge przeprosic kogo chce i za co chce, ale ty nie masz prawa mnie karac za zadne incydety na zadnym innym forum.
Czy juz jasne?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #199 : Styczeń 06, 2010, 22:53:54 »

Zosta³em wywo³any do tablicy wiêc odpowiem. Nie uwa¿am wypowiedzi Kiary i Janneth jako maj¹cych na celu obronê czy pogr¹¿enie "mojej czci". Sprawa jest daleko bardziej powa¿na i rozleg³a. Odbieram to jako wymianê zdaù na temat pomówieù, oszczerstw, k³amstw, zasad regulaminu i stosunku do tych spraw danych osób. Idê o zak³ad, ¿e gdyby sprawa dotyczy³a innej osoby Janneth [jak i niestety Kiara] wypowiada³yby siê podobnie. Janneth stoi po stronie zwyczajnej ludzkiej przyzwoitoœci, jej wypowiedzi s¹ zwiêz³e i poparte argumentami oraz dowodami. Kiara z³apana za rêkê zdaje siê mówiÌ "to nie moja rêka". Pomimo, ¿e w wielu sprawach i pogl¹dach stanowimy opozycjê dla siebie to szanujê Janneth za wykazywan¹ wielokrotnie bezstronnoœÌ, za sposób dyskusji - w której po prostu jest uczciwa. Szanujê j¹ za to, ¿e nigdy nie chowa g³owy w piasek [jak to robi³ Darek] gdy dochodzi³o do rozstrzygniêÌ w kwestii ³amania regulaminu. Nikogo nie wyróznia³a i d¹¿y³a do szybkiego i stanowczego rozstrzygniêcia sprawy. W koùcu - nigdy nie ucieka w dyskusjach.

Kiara - co udowadnia³em - i nadal jestem w stanie to zrobiÌ - czêsto manipuluje, k³amie i wykazuje siê skrajn¹ hipokryzj¹. Za czyn polegajacy na zwróceniu siê jej imieniem [nie ujawnia³em go - ta wiadomoœÌ by³a ju¿ wielokrotnie na forum] straszy mnie adminem, by sama pos³uzyÌ siê oszczerstwem PRZYPISUJ¥C mi skrywanie siê pod nickiem Lazar i uwa¿aÌ, ¿e nie ma problemu...
Teraz znowu k³amie usi³uj¹c wmówiÌ, ¿e dokona³a jedynie porównania mnie do Lazara. K³amstwo - napisa³a "Lazar (arteq) ju¿ na innym..." - to nie jest porównanie czy domniemanie, to jest jednoznacznoœÌ, stwierdzenie! Teraz nadal manipuluje, przedstawiaj¹c k³amliwie treœÌ tamtego postu:
Lazar ( arteq ?) mysle ze wystarczajaco duzo zacytowalam na forum Cheops tego typu wyjasnien, znasz je. Nie widze potrzeby przenoszenia ich tutaj , ale jezeli naprawde chcesz dam odnosniki by inni ludzie czytajacy rowniez poznali oblude oraz intecjonalnosc przywodcow KRK.
Na czym polega perfidna manipulacja? Ano na tym, Âże w oryginale przy moim nicku nie staÂł znak zapytania - ktĂłry wskazywaÂłby na cieĂą domniemania. Dlaczego nagle teraz jest on zmieniany, skoro ma byĂŚ to cytat.

Wielokrotnie ju¿ pisa³em, ¿e nie uciekam przed brakiem odpowiedzialnoœci za w³asne s³owa - gdziekolwiek by one nie pad³y, bez znaczenia czy na PW [informowa³em wielokrotnie, ¿e nie mam nic przeciwko temu aby moje PW by³y ujawniane] czy na innym forum. Bo niby dlaczego mia³bym siê ich wstydziÌ? Czy na innym forum by³bym innym cz³owiekiem, czy zak³ada³bym inna maskê czy mia³bym siê kreowaÌ na kogoœ kim nie jestem? A mo¿e z obawy przed wyp³yniêciem ewentualnych k³amstw i pomówieù mia³bym obawiaÌ siê ujawnienia treœci moich wypowiedzi? ByÌ moze tego niektórzy siê boj¹ i st¹d strach przed wyci¹ganiem ich bytnoœci na innych forach? Mnie to nie przeszkadza bo zawsze jestem taki sam, zawsze u¿ywam [kiedyœ na 2 forach nicku arteq]. Natomiast stanowczo nie pozwolê aby przypisywaÌ mi obc¹ to¿samoœÌ i wk³adaÌ mi w usta czyjeœ s³owa. A juz szczytem bezczelnoœci jest próba rozliczania mnie z nich.
Wychodzi na jaw kolejna hipokryzja Kiary - teraz krzyczy "inne forum to inne forum" - ok, byÂłoby to wÂłaÂściwe gdyby w swoich wypowiedziach [np. do Leszka] nie powoÂływaÂła siĂŞ na rozmowy z innego forum.

Kiaro, naprawdĂŞ mam to daleko czy i kiedy Lazar zaprzeczyÂł czy nie, Âże jest arteq-iem. Dla mnie wystarczajÂącym jest, Âże ja to zrobiÂłem NIEZWÂŁOCZNIE gdy takowa informacja DO MNIE DOTARÂŁA.

Bardzo du¿o o cz³owieku, o jego wielkoœci œwiadczy jego zachowanie siê w przypadku pora¿ki czy te¿ przyznania siê do b³êdu. Jak widaÌ Kiara i Kot nie maj¹ w sobie nawet tyle przyzwoitoœci ¿eby przyznaÌ siê do pora¿ki czy k³amstwa, wypowiedzieÌ zwyk³e s³owa: "myli³em siê, przepraszam". Wol¹ iœÌ w zaparte, ich wypowiedzi nie mo¿na okreœliÌ mianem nawet próby przeprosin. Usi³uj¹ niezdarnie broniÌ cudzym kosztem w³asnego - i tak ju¿ mocno nadwyrê¿onego - wizerunku. Siedz¹ po uszy w b³ocie a pomimo tego jeszcze podskakuj¹. Szczególnie to smutne bo zachowuj¹ siê dok³adnie odwrotnie ni¿ wczeœniej pouczali i "nauczali". ich przeprosiny s¹ w stylu ich poplecznika - 718 tj.: "przepraszam Ciê, ¿e jesteœ g³upi..." Czy trzeba coœ jeszcze dodawaÌ?

Wed³ug mnie Kiara chorobliwie boi siê ujawniania rys na swoim wizerunku i "wiedzy". Z "mi³uj¹cej" i "uduchowionej" zmienia siê w krwio¿ercz¹ bestiê gdy ktoœ wytknie jej b³êdy, uchybienia b¹dŸ k³amstwa. Okreœli³bym to opadniêciem maski. Kiara sama sobie odbiera przyzwoitoœÌ i treœÌ.

ZwróÌcie uwagê na zachowania kolejnej osoby zarzucaj¹cej mi:
"arteq -nadal nic do Ciebie nie dociera - lub tez tylko udajesz , ze tak jest.Chociaz masz rozum i  wolna wole.Atakujesz Pania Lucyne, Kiare i wilele innych osob na tym forum  zarzucajac im klamstwa i nie wiedze."
Na mojÂą grzecznÂą proÂśbĂŞ:
ElÂżbieto poproszĂŞ po raz kolejny [drugi] Ciebie - wskaÂż gdzie i w czym moje stwierdzenia o kÂłamstwie Kiary czy tez ÂŁobos sÂą chybione. To wniesie duÂżo wiĂŞcej niÂż te filmiki. JeÂżeli nie potrafisz tego zrobiĂŚ poproszĂŞ CiĂŞ o powstrzymanie siĂŞ z tymi osÂądami.
Nie zechciaÂła juÂż przedstawiĂŚ argumentĂłw i dowodĂłw, usÂłyszaÂłem jedynie [i to w formie edycji posta napisanego przed mojÂą proÂśbÂą]:
arteq - Ja rowniez z dniem dzisiejszym koncze jakiekolwiek potyczki slowne z Toba.Powodzenia.

Czy naskoczyÂłem na niÂą? Czy byÂłem opryskliwy? Nie. Po prostu nie miaÂła argumentĂłw, pola do dyskusji. I tak sprawy wyglÂądajÂą w wielu przypadkach.

edit:
Zacytowano moj post z tamtego forum , bez mojej wiedzy , kazdy moze to zrobic i niech robi co che , ja nie bede za to ponosic zadnej odpowiedzialnosci.
A to ze kogos przeprosilam to tylko i wylacznie moja grzecznosc i dobra wola w uzasadnieniu i wyjasnieniu  tresci , czego wcale nie musialam robic. Wystarczy?
Kolejna hipokryzja. A czy¿ mojego nicku nie u¿y³aœ bez mojej zgody na innym forum w celu wmówienia to¿samoœci? Czy¿ w tym poœcie nie zrobi³aœ odwo³ania do forum CH.? Czy mia³em o tym perfidnym incydencie jak¹kolwiek informacjê? Nie nadu¿ywaj s³ów - nikogo tak naprawdê nie przeprosi³as, u¿ycie s³owa "przepraszam" w tekœcie nie oznacza automtycznie przeprosin.

Kolejna sprzecznoœÌ w zachowaniu. Dlaczego w takim razie forum FZP s³uzy³o Ci do oceniania postów na forum Ch? Bo w³aœnie tak zrobi³aœ w swoim poœcie na FZP powo³uj¹c siê na treœci napisane przez Ciebie na FCh...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 23:08:17 wysłane przez arteq » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: