Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 05:12:31

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 843772 razy)
0 u¿ytkowników i 37 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #175 : Styczeñ 06, 2010, 18:18:51 »

Kochanie kogokolwiek , to nie jest ponizanie siebie , to wyjasnienie caloksztaltu zdarzenia , takim jakim ono jest, to jedno.
Kochac naprawde siebie i innych , to miec odwage powiedziec prawd , ktora zaistniala , a zaistniala wyzej opisana. Nie stawac sie ofiara czyjas w imie milosci , bo to nie jest milosc , tylko jej pokraczne odbicie.

Nie mozna kochac kogos , kto nie chce przyjac cudzego uczucia , gdyz jest to wymuszenie na sile. Zrobic to moze wiecej zlego niz dobrego.
Raczej nalezy wyjasnic calkowicie sytuacje by oczyscic wszystkie pola , pozostawiajac wybory osobom w niej zanurzonym.

Ja z mojej strony przedstawilam caloksztalt , pomimo wczsniejszych osadzen i zniewag. Wyjasnilam zrozumiale dlaczego porownalam na FZP Lazara z artqiem.

Chyba jest to jasne i zrozumiasle? Nadinterpretacje niczemu nie sluza.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 18:19:40 wys³ane przez Kiara » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #176 : Styczeñ 06, 2010, 18:38:55 »

Kiaro, co innego jest mówiæ o sobie i byæ poci±ganym za te s³owa (sytuacja, gdy bronisz swojej wewnêtrznej wiedzy, któr± sama zdecydowa³a¶ siê tu "przekazywaæ"), a co innego je¶li na si³ê wygrzebujesz o kim¶ informacje, których sam nie mia³ ¿yczenia ci opowiadaæ.
Nikt nie chce byæ o nic nieuczciwie pos±dzany. Obrzydliwe jest wasze zachowanie, bo:
1. Nie wasz interes, pod jakimi nickami siedzi Arteq na innych forach
2. Nie ustêpujecie ze swoimi domys³ami pomimo faktu, ¿e oczerniana osoba siê ju¿ do nich ustosunkowa³a twierdz±c, ¿e nie s± prawdziwe.
3. Sami by¶cie nie chcieli, ¿eby kto¶ szpera³ w waszej dzia³alno¶ci internetowej.
4. Mniemam, ¿e nikogo z pozosta³ych u¿ytkowników nie interesuj± wasze rewelacje.

Kap³an ju¿ kiedy¶ dosta³ minusa za pomówienie (z reszt± tej samej osoby - obsesje macie?).
¯eby byæ fair, powinnam teraz daæ i wam po minusie, bo takie zachowanie nie jest zgodne z netykiet± i regulaminem naszego forum. Nie zrobi³am tego tylko i wy³±cznie dlatego, ¿e ty Kiaro w miarê szybko siê zreflektowa³a¶ i na tyle, na ile duma ci pozwoli³a, przeprosi³a¶ Artka za oczernianie go bez jakichkolwiek dowodów.
Zachowaj wiêc ju¿ fason, jaki uda³o ci siê chyba przypadkiem przybraæ i przestañ w³aziæ z buciorami w czyje¶ ¿ycie.

PS. Buciory nie s± wulgaryzmem, to takie polskie powiedzenie. Tak samo jak "wycieranie sobie czym¶ gêby".
Mniej przewra¿liwienia na punkcie w³asnej osoby i wiêcej poszanowania dla innych.
Pamiêtaj, ¿e to co wysy³asz, prêdzej czy pó¼niej ciê dopadnie.

A teraz ju¿ koniec plot. Jak siê komu¶ nie podoba, bêdzie ostrze¿enie.
Na PW siê przenie¶æ ze swoimi domys³ami.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #177 : Styczeñ 06, 2010, 18:53:36 »

Kiaro, co innego jest mówiæ o sobie i byæ poci±ganym za te s³owa (sytuacja, gdy bronisz swojej wewnêtrznej wiedzy, któr± sama zdecydowa³a¶ siê tu "przekazywaæ"), a co innego je¶li na si³ê wygrzebujesz o kim¶ informacje, których sam nie mia³ ¿yczenia ci opowiadaæ.
Nikt nie chce byæ o nic nieuczciwie pos±dzany. Obrzydliwe jest wasze zachowanie, bo:
1. Nie wasz interes, pod jakimi nickami siedzi Arteq na innych forach
2. Nie ustêpujecie ze swoimi domys³ami pomimo faktu, ¿e oczerniana osoba siê ju¿ do nich ustosunkowa³a twierdz±c, ¿e nie s± prawdziwe.
3. Sami by¶cie nie chcieli, ¿eby kto¶ szpera³ w waszej dzia³alno¶ci internetowej.
4. Mniemam, ¿e nikogo z pozosta³ych u¿ytkowników nie interesuj± wasze rewelacje.

Kap³an ju¿ kiedy¶ dosta³ minusa za pomówienie (z reszt± tej samej osoby - obsesje macie?).
¯eby byæ fair, powinnam teraz daæ i wam po minusie, bo takie zachowanie nie jest zgodne z netykiet± i regulaminem naszego forum. Nie zrobi³am tego tylko i wy³±cznie dlatego, ¿e ty Kiaro w miarê szybko siê zreflektowa³a¶ i na tyle, na ile duma ci pozwoli³a, przeprosi³a¶ Artka za oczernianie go bez jakichkolwiek dowodów.
Zachowaj wiêc ju¿ fason, jaki uda³o ci siê chyba przypadkiem przybraæ i przestañ w³aziæ z buciorami w czyje¶ ¿ycie.

PS. Buciory nie s± wulgaryzmem, to takie polskie powiedzenie. Tak samo jak "wycieranie sobie czym¶ gêby".
Mniej przewra¿liwienia na punkcie w³asnej osoby i wiêcej poszanowania dla innych.
Pamiêtaj, ¿e to co wysy³asz, prêdzej czy pó¼niej ciê dopadnie.

A teraz ju¿ koniec plot. Jak siê komu¶ nie podoba, bêdzie ostrze¿enie.
Na PW siê przenie¶æ ze swoimi domys³ami.

1. mow janneth we wlasnym imieniu , a nie w moim , prosze.
2. zanim sie autorytatywnie wypowiesz poczytaj watek dokladnie
3. ja nie wystepuje pod liczba mnoga , prosze zebys kierowala sie do mnie osobiscie.
4. jezeli wycierane twojej geby o cos nie razi ciebie, zatem wycieraj prosze swoja gebe o swojego meza i wice wersa , nie o mnie piszac w taki sosob , bo moderatorom z racji funkcji juz nie wypada.

Tak wiec jeszcze raz przeczytaj wszystkie posty dotyczace tej sprawy a pozniej mnie osadzaj, bedzie zdrowiej.Bo tedecyjna interpretacja nie jest wlasciwa.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 18:54:27 wys³ane przez Kiara » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #178 : Styczeñ 06, 2010, 19:00:36 »

Tak dla ¶cis³o¶ci,to Kiara niczego niestosownego nie zrobi³a.

Zosta³ podany link dotycz±cy innego forum,gdzie Kiara sobie wysêpuje.

Za to,co ona tam pisze na tamtym forum nie powinna na tym forum byæ krytykowana.

To sam zainteresowany zrobi³ aferê z tego i sam upubliczni³-jak dotrzeæ do tego forum i co to jest za forum a ja poda³em link.

Mo¿e od razu siê pozabijamy prewencyjnie,bo nie wiadomo,co na innych forach piszemy.Mo¿e jeszcze po banie sobie damy?

Winienie Kiary jest zwariowanym snem pijanego idioty w tym przypadku.

To kompletne nieporozumienie.

Najpierw nale¿y poczytaæ o co chodzi a nie na ¶lepo zajmowaæ stanowisko krytykuj±c niewinne osoby.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #179 : Styczeñ 06, 2010, 19:01:52 »

1. Nie interesuje mnie jaki w tym masz swój prywatny interes. To, co robisz jest ¶wiñstwem i nie zamierzam tego nawet w ³adne s³owa ubieraæ. Poluzuj tam, gdzie ciê ci¶nie i wpl±tuj w swoje prywatne gierki ca³ego forum.
2. Przeczyta³am, oj - przeczyta³am. I pewnie bym siê s³owem nie odezwa³a, gdyby nie burdel, jaki zrobili¶cie zaledwie w jeden dzieñ!
3. Ja siê nie zwracam do ciebie tylko (nie pochlebiaj sobie). Kap³an równie¿ kaza³ siê wpisaæ na listê pokazuj±cych palcem, wiêc sprawa tyczy si³± rzeczy was obojga.
4. Dopóki bêdê moderatorem i dopóki to forum bêdzie mia³o regulamin, to bêdzie on PRZESTRZEGANY!
Mê¿a nie mam, wiêc twoja metafora jest nieco nie na miejscu. Id¼ siê wy¿yæ gdzie indziej, bo chyba takiej o¶wieconej g³owie nie wypada publicznie smrodki roznosiæ.

Kocie, dziêki za obszerne wyja¶nienie, nie mam pojêcia jak to siê dzieje, ¿e czytamy w jednym jêzyku, a rozumiemy w dwóch.
Z reszt± - ma³o mnie to... Wiesz...

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #180 : Styczeñ 06, 2010, 19:28:54 »

Mo¿e nie powinnam siê wtr±caæ, ale mimo, ¿e zachowanie Artqa niejednokrotnie mnie „razi”, to jako¶ mu wierzê, intuicyjnie czujê, ¿e mówi prawdê …
Uwa¿am, ¿e nie powinno siê bez dowodów czyniæ podobnych insynuacji, jakie mia³y tu miejsce. Wielu ludzi przejawia podobne wzorce zachowañ. To nie powód, by wszystko przypisywaæ osobie, któr± siê zna, bo dostrzeg³o siê podobieñstwa i zbie¿no¶ci. Mo¿na bardzo bole¶nie kogo¶ skrzywdziæ.

Pozdrawiam
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #181 : Styczeñ 06, 2010, 19:35:49 »

moja mila Moderatorko.

"1. Nie interesuje mnie jaki w tym masz swój prywatny interes. To, co robisz jest ¶wiñstwem i nie zamierzam tego nawet w ³adne s³owa ubieraæ. Poluzuj tam, gdzie ciê ci¶nie i wpl±tuj w swoje prywatne gierki ca³ego forum.
2. Przeczyta³am, oj - przeczyta³am. I pewnie bym siê s³owem nie odezwa³a, gdyby nie burdel, jaki zrobili¶cie zaledwie w jeden dzieñ!
3. Ja siê nie zwracam do ciebie tylko (nie pochlebiaj sobie). Kap³an równie¿ kaza³ siê wpisaæ na listê pokazuj±cych palcem, wiêc sprawa tyczy si³± rzeczy was obojga.
4. Dopóki bêdê moderatorem i dopóki to forum bêdzie mia³o regulamin, to bêdzie on PRZESTRZEGANY!
Mê¿a nie mam, wiêc twoja metafora jest nieco nie na miejscu. Id¼ siê wy¿yæ gdzie indziej, bo chyba takiej o¶wieconej g³owie nie wypada publicznie smrodki roznosiæ.
janneth
"

1. z jakiej racji moje dyskusje z innego forum sa rozwazane na tym? pokaz mi punkt reggulaminu , ktory na to zezwala!

2.z jakiej racji oskarzasz mnie o cokolwiek w stosunku do artqa skoro ja niczego takiego na nie napisalam, i tak bezzasadnie tlumaczylam moj post z innego forum na tym , a to tylko z grzecznosci do czytelnikow , ktorzy tej historii nie znali.
Nie ma zadnych podstaw zeby przenosic jakie kolwiek dyskusje z innych miejsc i wyciagac jakie kolwiek konsekfecje w jeszcze  innych . Jezeli istnieje punkt regulaminu z tym zwiazany to prosze go pokazac.
W innym wypadku prosze mnie przeprosci za caloksztalt  twoich bezpodstawnych oskarzen i straszen.

3. wypadalo by wielka Moderatorko pokazac zdziebko kultury a nie znizac sie do tak prymitywnych slow i popierac je , w ten sposob  pokazujesz swoja  "pokraczna  twarz" wszystkim czytelnikom forum, kiepski sobie wizerunek malujesz ale to twoja sprawa.

4. Lazar na tamtym forum przez pol roku nie zaprotestowal iz nie jest artqiem , nie zrobil tego ani razu, tak wiec nie bylo powodu do dalszych dyskusji.
Nie widze zadnych okolicznosci do laczenia dyskusji na dwoch niezaleznych forach, kto ma takie wladcze zapedy?

Nie znize sie do poziomu twojej dyskusji bo jest zenujacy, przykre.

jezeli chcesz bardzo PRZESTRZEGAC regulamin to POKAZ PUNKT w nim ktory mowi iz masz prawo dysponowac moimi postami z innego na tym i za nie mnie jeszcze karac.

Prosze mnie wiecej nie mieszac do konfliktow innych forumowiczow.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 19:44:08 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #182 : Styczeñ 06, 2010, 19:50:25 »

by³em moderatorem na forum o wiele wiêkszym i stwierdzam, ¿e na miejscu tu obecnej organizacji nie waha³bym siê ani chwili w przyznaniu kilku osobom bana na och³oniêcie, bo takich ¿enuj±cych postów (u ponoæ tak wysoko rozwiniêtych istot) to dawno nie czyta³em
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #183 : Styczeñ 06, 2010, 20:00:49 »

Kiara, czy ty nie rozumiesz, co to znaczy koniec dyskusji? Po jakiego grzyba najpierw oczerniasz, potem przepraszasz, a na koñcu mówisz, ¿e to jednak nie twoja wina i ci±gniesz dalej temat, za jaki dopiero co przeprasza³a¶?

I znowu w punktach, co by czytelnie by³o:

1. Z tego, co mi wiadomo, nie robisz ¿adnej tajemnicy ze swojej obecno¶ci na tamtym forum, wszyscy wiedz± jakiego nicka tam uzywasz i ka¿dy mo¿e sobie wej¶æ, przeczytaæ i skomentowaæ.
Na tym forum rozmawiamy te¿ o wielu innych (przyk³adem mo¿e byæ choæby ¦G Leszka), ale to nie to stanowi problem i nie warto, ¿eby¶ odwraca³a teraz kota ogonem robi±c z siebie ma³o rozgarniêt± dziewczynkê i pytaj±c o co kaman.

2. Za nic przepraszaæ ciê nie bêdê, chyba ¿e w podobnym do twojego stylu czyli:
- ale jeste¶ okropna.
- przepraszam, ¿e powiedzia³am, ¿e jeste¶ okropna
- chocia¿ tak naprawdê dalej tak uwa¿am

Starczy? A teraz pozwól, ¿e wska¿ê ci punkt w regulaminie, który z³ama³a¶:
"zawieraj± pomówienia – informacje obarczaj±ce niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego)"

Gdyby¶ mia³a przys³owiowy ³eb na karku, to rozegra³aby¶ to inaczej i nie d±¿y³a do celu po trupach.
Mog³a¶ napisaæ do Artka na PW, ¿e masz podejrzenia odno¶nie powi±zañ jego osoby z innym uczestnikiem innego forum.
On pewnie napisa³by ci to samo, co napisa³ publicznie tutaj, a co w ogóle nie powinno ujrzeæ ¶wiat³a dziennego.
I to powinien byæ koniec rozmowy. Z t± jedyn± poprawk±, ¿e je¶li twoja detektywistyczna natura bierze w tobie górê, to "¶ledztwa" przeprowadzaj sobie we w³asnym zakresie. Je¶li publicznie mówisz, ¿e wiesz o kim¶ wiêcej ni¿ on sam chce o sobie publicznie powiedzieæ, a w dodatku nie masz na to ¿adnych dowodów poza swoj± "nieomyln±" wiedz± wewnêtrzn±, to licz siê z konsekwencjami zarówno w ¿yciu prawdziwym jak i wirtualnym.
Bo takie prawo daje nam nawet konstytucja i prawo cywilne. Wstyd mi, ¿e muszê o takich sprawach upominaæ starszych od siebie ludzi.

Wszyscy wiedz± i nie by³o ¿adn± tajemnic±, ¿e za pomówienia dostaje siê na tym forum minusiki.

3. A to ja ci powiedzia³am, ¿e sobie czym¶ gêbê wycierasz, czy ty mnie ¿ebym wytar³a j± o swojego mê¿a?
Je¶li w kwestii dobrego wychowania i kultury zobaczê u ciebie jakikolwiek progress - to uwierz mi - bêdê b³aga³a o korepetycje na kolanach!

DOPISANO:
Ptaku, tu nawet nie chodzi o to, czy on jest tym u¿ytkownikiem czy nie. Dla mnie mo¿e mieæ na tamtym forum nawet i dwdzie¶cia kont. Problem jest taki, ¿e osoby trzecie publicznie ujawniaj± informacje na temat jednego z naszych u¿ytkowników, który jak widaæ sobie tego nie ¿yczy. Jest to jego prywatna sprawa i nie jest istotne dla naszego forum, czy ma konta gdzie¶ indziej, bo my tego nie zabraniamy. Pó³ biedy by³oby, gdyby po jego stanowczej negacji wysnuwanych podejrzeñ, sprawa ucich³a. Jest jednak inaczej. Zosta³o mu "przypisane" inne konto bez ¿adnych dowodów pomimo jego wyra¼nego sprzeciwu.
Jest to pomówienie, bo przypisuj±c mu konto, przypisano mu s³owa, jakie zosta³y wypowiedziane przez byæ mo¿e... kompletnie inn± osobê. I za to w³a¶nie powinni oboje zostaæ ukarani. Tak siê po prostu nie robi.
Nikogo nie mo¿na bezpodstawnie oskar¿aæ, a sposób w jaki z maniakalnym uporem pewne osoby tutaj sobie co¶ domniemuj± jest po prostu obrzydliwy i godny potêpienia.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 20:13:57 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #184 : Styczeñ 06, 2010, 20:38:25 »

Jeszcze raz muszê przypomnieæ,ze Kiara jest ofiar± tego zamieszania.

ZOSTA£A WYWO£ANA DO ZAJÊCIA STANOWISKA w sprawie a teraz jest za to KRYTYKOWANA.

TO JEST MOI DRODZY CHORE.

PROPONUJÊ URWAÆ TEMAT,je¶li mamy dobre intencje zakoñczenia k³ótni.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #185 : Styczeñ 06, 2010, 21:11:31 »

Na podstawie postu przytoczonego z innego forum na tym o tresci;

"Lazar napisa³:
Kiara napisa³:

Powiedziala bym iz to Chrzescijanom spadna klapki z oczu,wszystkie przekrety zostana ujawnione. Zobacza jak przez 2000 lat byli zwyczajnie oszukiwani.

proszê, by¶ wa¿y³a s³owa i je¶li masz co¶ konkretnego na my¶li, to pisz konkretnie, bo to co napisa³a¶ mo¿na odebraæ jako celowe obra¿anie uczuæ religijnych. Ja jako katolik oszukiwany siê nie czujê.

Lazar ( arteq ?) mysle ze wystarczajaco duzo zacytowalam na forum Cheops tego typu wyjasnien, znasz je. Nie widze potrzeby przenoszenia ich tutaj , ale jezeli naprawde chcesz dam odnosniki by inni ludzie czytajacy rowniez poznali oblude oraz intecjonalnosc przywodcow KRK.
Wiesz dokladnie ze nie krytykuje i nie dyskutuje nad osobistymi wyborami ludzi. Ideologje religijna i jej falsz mam prawo pokazywac.

Na wstepie falszywa teoria podstawy stworzona przez sw. Pawla.
http://forumfzp.net/viewtopic.php?t=3169

Kiara

Milosc jest szczesciem"

Do czego masz prawo janneth ?Nie kompromituj sie. Nie wykorzystuj mojej grzecznosci przeproszenia kogos za moje domniemania przeciw mnie. Nie mam prawa do nich?
Gdzie masz prawo punkt regulaminu , ktory upowaznia ciebie do straszenia mnie i karania za moj post z innego forum? Prosze o konkret. Co zlego zrobilam na tym forum iz Moderator z niego chce mnie czyms karac?
Bo chyba przeproszenie z powodu  wyjasnienia czegos i wymuszan  nie jest zlem?

"
Starczy? A teraz pozwól, ¿e wska¿ê ci punkt w regulaminie, który z³ama³a¶:
"zawieraj± pomówienia – informacje obarczaj±ce niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego)"

Nikogo nie obarczylam tu zadnymi niepotwierdzonymi zarzutami, cos  masz z glowa? Zacytowano moj post z tamtego forum , bez mojej wiedzy , kazdy moze to zrobic i niech robi co che , ja nie bede za to ponosic zadnej odpowiedzialnosci.
A to ze kogos przeprosilam to tylko i wylacznie moja grzecznosc i dobra wola w uzasadnieniu i wyjasnieniu  tresci , czego wcale nie musialam robic. Wystarczy?

Na 100 forach mozna pisac i co na 100 jacys Moderatorzy beda mieli zapedy do oceniania wszystkich wypowiedzi z innych for  na wlasnymi karania za nie ludzi? To jakies chore zapedy wladcze.
Chyba naprawde mijasz sie z rola  to nadinterpretacja funkcji Moderatora.

Jak jestes taka prawa to moze mnie do sadu podaj za lamanie prawa cywilnego?
To nie sa niepotwierdzone zarzuty tylko pytanie w stosunku do wypowiedzi.Zreszta zarzuty czego? Stuknij sie w glowe.
To nie ja pisalam do artqa i nie ja stworzylam ta dyskusje , warto bylo sie tego doczytac.
Ale twoja zawisc zakryla ci wlasciwy oglad calej sprawy.
Szczerze mowiac nie dotyczy mnie ona na tym forum.

"
Wszyscy wiedz± i nie by³o ¿adn± tajemnic±, ¿e za pomówienia dostaje siê na tym forum minusiki.
" jeszcze raz kogo i gdzie ja pomowilam i o co? Uzasadnij? zanim bedziesz mnie czyms straszyla.
Juz pisalam ty nie masz prawa wyciagac w stosunku do mnie zadnych konsekfecji za cos co napisalam na innym forum! Czy to rozumiesz?
 Ale ja MOGE , kogos przeprosic na tym forum  za co tylko zechce.Na tym polega roznica miedzy naszymi prawami do zachowan.
I nie interesuje mnie twoj stosunek do rzeczy dziejacych sie na zadnym innym forum wlacznie z S.G. Leszka , to twoja prywatna sprawa nic wiecej.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. wstydz sie za swoje nadinterpretacje i zapedy wladcze, niech kazdy wstydzi sie za siebie.
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #186 : Styczeñ 06, 2010, 21:28:22 »

szanowna Kiaro je¶li na podstawie takiego postu wysnuwasz insynuacje i¿ arteq i Lazar to ta sama osoba to... jakby tu napisaæ nie obra¿aj±c Ciê... jeste¶ "nierozs±dna"
To nie jest tak, ¿e ca³y ¶wiat siê z Tob± zgadza i ³aknie Twojej "wiedzy" jak koñ owsa ;P
A tylko jeden jedyny arteq ¶mie podwa¿aæ Twój autorytet.

A mo¿e po prostu masz maniê prze¶ladowcz±?

EDIT:
byæ mo¿e nie rozumiesz ale z³ama³a¶ regulamin na tym forum, nikt Ciê tu nie oskar¿a o pisanie jakich¶ bezeceñstw na innych portalach
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 21:30:14 wys³ane przez Val Dee » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #187 : Styczeñ 06, 2010, 21:31:50 »

Przypominam, ¿e regulamin jest w czê¶ci forum zatytu³owanej SPRAWY ADMINISTRARYCJNE.
Zanim trzeci raz zapytasz, dlaczego ciê upominam, zapoznaj siê z jego tre¶ci±, bo w³a¶nie z³ama³a¶ nastêpny jego punkt:

"Zastrze¿enia do dzia³añ moderatorów nale¿y zg³aszaæ poprzez prywatn± wiadomo¶æ do Administratora. Moderatorzy nie maj± prawa zmieniaæ decyzji innych moderatorów."

Je¶li masz jakie¶ problemy z uszanowaniem mojej osoby jako moderatora i podporz±dkowania siê moim pro¶bom o pohamowanie siê z pomówieniami (za które przypominam - nawet nie dosta³a¶ ostrze¿enia), to nie jest to odpowiedni temat na twoje skargi i kontemplacje. Przeczytaj to zdanie z regulaminu, jakie wstawi³am w cytat (masz go powy¿ej) i zrób chocia¿ raz co¶ tak, jak nale¿y.
Mnie siê albo pos³uchasz albo ka¿de twoje kolejne z³amanie regulaminu bêdzie równa³o siê ostrze¿eniu.
Chyba ju¿ wystarczaj±co z³o¶ci wyla³a¶ w tym temacie, a ja jak zwykle jestem za bardzo pob³a¿liwa. To pewnie wina mojej natury b±d¼ ¶wietnego dnia i kilku poprzednich, jakie utrwali³y siê w mojej pamiêci podrêcznej.

I jeszcze raz dla jasno¶ci! Pomówi³a¶  go tutaj i nic mnie nie obchodzi, co ciê do tego zmusi³o czy sprowokowa³o. Twoje zachowanie wp³ywa na moj± ocenê, a ta na razie nie nale¿y do najwy¿szych. Tam pisz sobie co chcesz i do woli, póki administracja bêdzie tolerowaæ, bêdziesz mia³a okazjê pogrywaæ. To jest forum PCH, a nie F¯P, regulamin jak najbardziej obowi±zuje i bêdzie przestrzegany czy ci siê to podoba czy nie.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #188 : Styczeñ 06, 2010, 21:47:10 »

"I jeszcze raz dla jasno¶ci! Pomówi³a¶  go tutaj i nic mnie nie obchodzi, co ciê do tego zmusi³o czy sprowokowa³o. Twoje zachowanie wp³ywa na moj± ocenê, a ta na razie nie nale¿y do najwy¿szych. Tam pisz sobie co chcesz i do woli, póki administracja bêdzie tolerowaæ, bêdziesz mia³a okazjê pogrywaæ. To jest forum PCH, a nie F¯P, regulamin jak najbardziej obowi±zuje i bêdzie przestrzegany czy ci siê to podoba czy nie."

Gdzie i kogo pomowilam TUTAJ? Prosze o udokumetowanie moim postem.

"
"Zastrze¿enia do dzia³añ moderatorów nale¿y zg³aszaæ poprzez prywatn± wiadomo¶æ do Administratora"

Tak juz to zrobilam.

Val Dee

"EDIT:
byæ mo¿e nie rozumiesz ale z³ama³a¶ regulamin na tym forum, nikt Ciê tu nie oskar¿a o pisanie jakich¶ bezeceñstw na innych portalach"

Mozesz mi pokazac w ktorym miejscu i czym zlamalam ten regulamin? Bo cos mi sie wydaje ze nie rozumiesz o co chodzi w tej historii?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 21:53:19 wys³ane przez Kiara » Zapisane
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #189 : Styczeñ 06, 2010, 21:53:54 »

Arteq- co czujesz, jak dwie damy star³y siê w imiê Twojej czci???
Czy Intelektem uhonorujesz obie damy równo, czy ........
 U¶miech
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #190 : Styczeñ 06, 2010, 21:55:56 »

"I jeszcze raz dla jasno¶ci! Pomówi³a¶  go tutaj i nic mnie nie obchodzi, co ciê do tego zmusi³o czy sprowokowa³o. Twoje zachowanie wp³ywa na moj± ocenê, a ta na razie nie nale¿y do najwy¿szych. Tam pisz sobie co chcesz i do woli, póki administracja bêdzie tolerowaæ, bêdziesz mia³a okazjê pogrywaæ. To jest forum PCH, a nie F¯P, regulamin jak najbardziej obowi±zuje i bêdzie przestrzegany czy ci siê to podoba czy nie."

"
"Zastrze¿enia do dzia³añ moderatorów nale¿y zg³aszaæ poprzez prywatn± wiadomo¶æ do Administratora"

Tak juz to zrobilam.

Val Dee

"EDIT:
byæ mo¿e nie rozumiesz ale z³ama³a¶ regulamin na tym forum, nikt Ciê tu nie oskar¿a o pisanie jakich¶ bezeceñstw na innych portalach"

Mozesz mi pokazac w ktorym miejscu i czym zlamalam ten regulamin? Bo cos mi sie wydaje ze nie rozumiesz o co chodzi w tej historii?

Kiara U¶miech U¶miech

Obecne pokazywanie IP nie jest juz zadnym dowodem na nic , jest mnustwo sposobow zeby to zmieniac i byc nie zauwazonym.
Ktos , kto awanturuje sie ze wszystkimi zarzucajac im klamstwo moim zdaniem sam nie ma czystego sumienia.
To jedno.

A drugie ja artqowi nie ufam w zadne jego zapewnienia , tak wiec pokazywanie jakiegos adresu IP , to tylko zabawa dla naiwnych.

Poczekamy czas zrobi kolejna odslone , maski o malu beda spadaly.

Lazar za swoja misyjnosc , tedecyjnosc , arogancje i inne rzeczy zostal na stale usuniety z forum FZP.
Czy mozna w tym momecie udowodnic ze to arteq? To skomplikowana sprawa , mysle ze gra nie warta "swieczki", czas zrobi swoje i w tej kwestji , jak w wielu innych .Poczekajmy......

Serdecznie pozdrawiam.

Kiara U¶miech U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #191 : Styczeñ 06, 2010, 21:56:35 »

Arteq- co czujesz, jak dwie damy star³y siê w imiê Twojej czci???
Czy Intelektem uhonorujesz obie damy równo, czy ........
 U¶miech

mylna interpretacja sarah 54 , ja wystepuje wylacznie w imie mojej czci , ktora niektorzy uzyli w rozgrywkach miedzy soba.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 21:57:15 wys³ane przez Kiara » Zapisane
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #192 : Styczeñ 06, 2010, 21:58:24 »

Kiaro-nie mówi³am o kolorze imienia Arteq...
W imieniu czci- adwersarze miewaj± z regu³y odmienne stanowiska. Niemniej z³amanie, b±d¼ nie regulaminów forów internetowych wygl±da tak, jak w polskim prawie-wa¿na jest interpretacja.

Pewien cz³owiek zapyta³ malarza i rolnka,aby opisali mu zachód s³oñca............................................S³oñce zasz³o, jak chcia³o.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 22:04:14 wys³ane przez sarah54 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #193 : Styczeñ 06, 2010, 22:03:29 »

"

Tak juz to zrobilam.

Val Dee

"EDIT:

Kiara U¶miech U¶miech

Obecne pokazywanie IP nie jest juz zadnym dowodem na nic , jest mnustwo sposobow zeby to zmieniac i byc nie zauwazonym.
Ktos , kto awanturuje sie ze wszystkimi zarzucajac im klamstwo moim zdaniem sam nie ma czystego sumienia.
To jedno.

A drugie ja artqowi nie ufam w zadne jego zapewnienia , tak wiec pokazywanie jakiegos adresu IP , to tylko zabawa dla naiwnych.

Lazar za swoja misyjnosc , tedecyjnosc , arogancje i inne rzeczy zostal na stale usuniety z forum FZP.
Czy mozna w tym momecie udowodnic ze to arteq? To skomplikowana sprawa , mysle ze gra nie warta "swieczki", czas zrobi swoje i w tej kwestji , jak w wielu innych .Poczekajmy......

Serdecznie pozdrawiam.

Kiara U¶miech U¶miech

To jest stwierdzenie faktu co sie stalo na tamtym forum , oraz faktu iz IP nie jest zadnym dowodem na nic , oraz faktu iz ja do artqa nie mam zaufania ( i nie musze miec), oraz stwierdzenie faktu iz nie mozna w tym momecie niczego udowodnic, i nic wiecej.
A co ty chcesz tym udowodnic? bo tresc wyraznie wskazuje na miejsce mojego postu poza tym forum, to powinno wystarczyc .
Forum Cheops nie sluzy do oceniania postow z FZP , oraz karania za ich tresc, to jest nadinterpretacja funkcji Moderatorow. To wszystko.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 22:04:05 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #194 : Styczeñ 06, 2010, 22:11:19 »

Forum Cheops nie sluzy do oceniania postow z FZP , oraz karania za ich tresc, to jest nadinterpretacja funkcji Moderatorow. To wszystko.

oczywi¶cie, ¿e masz racjê a janneth w pe³ni zrobi³a to czego NIE POWINNA!

718'
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #195 : Styczeñ 06, 2010, 22:11:43 »

To jest cios poni¿ej pasa, poniewa¿ mówisz o ¿yciu osobistym i zawodowym u¿ytkownika, który nigdy tego sam o sobie nie powiedzia³ (z jego wielu poprzednich wypowiedzi wynika, ¿e sprawuje inny zawód), co oznacza, ¿e jest to kolejne pomówienie bez ¿adnych podstaw ani dowodów. I to jakie! Arteq awansowa³ na szarlatana:
"Arteq , lekarz , ktory zajmuje sie regresingiem , to psycholog , uzywajacy hipnozy w cofaniu pacjetow w odleglom przeszlosc.
Jezeli interesuja cie tajnik tego kierunku leczenia zainteresuj sie nim sam."

Amatorstwo. Wszystko jest do spradzenia. Mo¿esz zawsze u¿ywaæ proxy, ale na tak± ilo¶æ odwiedzin na pewno zdarzy siê jedna z twojego ip, wszystko jest do sprawdzenia, ale siê nie chce, bo siê boi, ¿e nie bêdzie tak jak siê chce, A chce siê przedstawiæ cz³owieka w z³ym ¶wietle, wiêc wymy¶la i tworzy tasiemcowe ploty na jego temat:
"A drugie ja artqowi nie ufam w zadne jego zapewnienia , tak wiec pokazywanie jakiegos adresu IP , to tylko zabawa dla naiwnych.
Czy mozna w tym momecie udowodnic ze to arteq? To skomplikowana sprawa , mysle ze gra nie warta "swieczki", czas zrobi swoje i w tej kwestji , jak w wielu innych .Poczekajmy......"

Dopóki nie dowiemy siê, czy to jest k³amstwem, a podkre¶lam, ¿e nie le¿y to w krêgu naszych zainteresowañ, to twoje zachowanie nie jest k³amliwe. Na to jest odpowiednie okre¶lenie - pomówienie:
"Klamstwo a niemozliwosc udowodnienia czegos z wielu powodow to nie to samo.
Klamstwem mozna nazawac rzecz na ktora ma sie dowod iz nie jest prawdziwa. W tym wypadku nie ma takich dowodow.
Natomiast niemozliwosc obecna udowodnienia powyzszego faktu wyplywac moze z wielu powodow, rowniez z  powodu zatarcia sladow , specjanie , lub przypadkowo.
Nie mniej jednak osobowosc artqa i Lazara sa zblizone do siebie , styl wypowiedzi i arogancja tematyczna idetyczne.
Tyle mozna powiedziec obecnie."

Oba sformu³owania s± prawid³owe, zarówno ukrywam siê jak i u¿ywam. "Ukrywam siê pod nickiem" wziê³o siê z samej definicji "nicka", który to nie musi byæ imieniem danej osoby. Dlatego mówimy np., ¿e Janek ukrywa siê pod nickiem Pszczo³a.
"W okresleniu swojej obecnosci na forum uzywasz slowa ukrywam sie pod nickiem...., nikt nie uzyl takiego okreslenia ( byc moze to robiles wiec tak napisales?) , zawzyczaj na forum uzywa sie nicku gdy pisaniu towarzysza normalne intecje."

Dopóki nie masz dowodów, a nie masz, bo podkre¶lasz to wierz±c, ¿e ciê wybroni, to oczerniaj±c kogokolwiek dopuszczasz siê pomówienia.
"Napisalam post w ktorym porownuje Lazara do artqa z powodu dla mnie idetycznych zachowan, agresji , tematycznosci , bezczelnosci i chamstwa , ktore prezetuje w stosunku do mnie na forum Cheops i na forum Zydow Polskich ( za co ta osoba zostala z tamtego forum bezpowrotnie usunieta).
Cechy zachowan  tych dwoch postaci Lazara i arteqa sa dla mnie idetyczne , dlatego padlo porownanie.
Stwierdzam iz nie posiadam fizycznego dowodu ze jest to ta sama osoba, sa to poszlaki wskazujace na nia.
Nie mniej jednak  ,  arteq  oficjalnie  nie idetyfikuje siebie  z Lazarem, czuje sie urazony a ja nie mam mozliwosci potwierdzenia idetycznosci osob."

A na tym powinna¶ zakoñczyæ swoje insynuacje:
"W zwiazku z czym mowie przepraszam  do artqa za moje nie potwierdzone fizycznie przypuszczenie ,  iz pod nickiem arteq i Lazar jest ta sama osoba."

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 22:13:58 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #196 : Styczeñ 06, 2010, 22:12:25 »

Kiaro- spotka³am siê z taka reakcj± administratorów Forum, ,ze zablokowano mi nawet moje IP. To co¶ wiêkszego ni¿ ban. Jednym jest Forum Kod Czasu, który mogê regularnie odwiedzaæ, bez uczestnictwa, (co sobie ogromnie ceniê) a drugim jest forum po¶wiêcone wolnomularstwu, stworzone przez niewolnomularzy.
Jakakolwiek próba dotarcia informacji do znoiewolonego umys³u z regu³y odpowiada atakiem.
Pozna³abym z chêci± takiego cz³owieka, który odpowie wdziêczno¶ci± za wskazanie zniewolenia jego umys³u.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #197 : Styczeñ 06, 2010, 22:30:53 »

OK, a ja obejdê regulamin forum PCh, mi zablokowa³ adres IP Leszek - administrator (adminisrator?) forum ¦wiêta Geometria, nie piszê o nim jako o u¿ytkowniku forum PCh i wykaza³ siê tym samym prostactwem i pustactwem czyli pewnego rodzaju g³upot± - bo pisa³em inaczej ni¿ ON uwa¿a, nie tyle, ¿e bana dosta³em ale blokadê mo¿liwo¶ci rejestracji na zawsze!!!

a janneth potêpiê z góry, ¿e stanie po stronie leszka z INNEGO FORUM i bêdzie mi chcia³a dawaæ minusa - nie mo¿e, nie obra¿am leszka u¿ytkownika forum PCh ale admina forum ¦G  Z³y

Dan Winter nie by³ by z ciebie dumny leszku adminie forum ¦G, to, ¿e ciê wymienia i dziêkuje na swojej stronie goldenmean.info w dziale movies zobowi±zujê ciê do czego¶ - to pewnego poziomu ¶wiatowego, a tak to niby tutaj takie co¶ a s³oma z butów jednak wystaje, nie wspomnê nawet o tym jak potraktowa³e¶ Kiarê bo to nie moja sprawa...

718'
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 22:44:53 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #198 : Styczeñ 06, 2010, 22:36:56 »

Wiesz co? Albo idz leczyc oczy , albo glowe... przepraszam za tak osobiste dorady ale z napisanego przez ciebie tekstu  to wynika.

"To jest cios poni¿ej pasa, poniewa¿ mówisz o ¿yciu osobistym i zawodowym u¿ytkownika, który nigdy tego sam o sobie nie powiedzia³ (z jego wielu poprzednich wypowiedzi wynika, ¿e sprawuje inny zawód), co oznacza, ¿e jest to kolejne pomówienie bez ¿adnych podstaw ani dowodów. I to jakie! Arteq awansowa³ na szarlatana:
"Arteq , lekarz , ktory zajmuje sie regresingiem , to psycholog , uzywajacy hipnozy w cofaniu pacjetow w odleglom przeszlosc.
Jezeli interesuja cie tajnik tego kierunku leczenia zainteresuj sie nim sam."

Nigdzie nie napisalam iz arteq jest lekarzem zajmujacym sie regresingiem , ani czyms innym , jak wszystko tak czytasz i interpretujesz oraz oceniasz to albo zmeczenie albo choroba ? Nie wiem co , ale warto zbadac z troski o siebie.

Po raz kolejny MODERATOR Z JEDNEGO FORUM NIE MA PRAWA INGEROWAC  i OCENIAC  POSTY NA INNYM FORUM  I WYDAWAC ZADNYCH DECYZJI Z NIMI ZWIAZANYMI.
Co by bylo gdyby tak Administrator za posty na swoim chcial banowac userow na innym? Rozumiesz to w koncu czy nie?

Kobieto wiecej dystansu do ludzi mniej zawisci.
Ja nie musze ani wszystkim ufac , ani wszystkich lubiec i moge o tym napisac , to nie jest obrazliwe dla nikogo.
Kazdy ma prawo do wlasnych odczuc.

Jeszcze raz roznica polega na tym ze ja moge przeprosic kogo chce i za co chce, ale ty nie masz prawa mnie karac za zadne incydety na zadnym innym forum.
Czy juz jasne?

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #199 : Styczeñ 06, 2010, 22:53:54 »

Zosta³em wywo³any do tablicy wiêc odpowiem. Nie uwa¿am wypowiedzi Kiary i Janneth jako maj±cych na celu obronê czy pogr±¿enie "mojej czci". Sprawa jest daleko bardziej powa¿na i rozleg³a. Odbieram to jako wymianê zdañ na temat pomówieñ, oszczerstw, k³amstw, zasad regulaminu i stosunku do tych spraw danych osób. Idê o zak³ad, ¿e gdyby sprawa dotyczy³a innej osoby Janneth [jak i niestety Kiara] wypowiada³yby siê podobnie. Janneth stoi po stronie zwyczajnej ludzkiej przyzwoito¶ci, jej wypowiedzi s± zwiêz³e i poparte argumentami oraz dowodami. Kiara z³apana za rêkê zdaje siê mówiæ "to nie moja rêka". Pomimo, ¿e w wielu sprawach i pogl±dach stanowimy opozycjê dla siebie to szanujê Janneth za wykazywan± wielokrotnie bezstronno¶æ, za sposób dyskusji - w której po prostu jest uczciwa. Szanujê j± za to, ¿e nigdy nie chowa g³owy w piasek [jak to robi³ Darek] gdy dochodzi³o do rozstrzygniêæ w kwestii ³amania regulaminu. Nikogo nie wyróznia³a i d±¿y³a do szybkiego i stanowczego rozstrzygniêcia sprawy. W koñcu - nigdy nie ucieka w dyskusjach.

Kiara - co udowadnia³em - i nadal jestem w stanie to zrobiæ - czêsto manipuluje, k³amie i wykazuje siê skrajn± hipokryzj±. Za czyn polegajacy na zwróceniu siê jej imieniem [nie ujawnia³em go - ta wiadomo¶æ by³a ju¿ wielokrotnie na forum] straszy mnie adminem, by sama pos³uzyæ siê oszczerstwem PRZYPISUJ¡C mi skrywanie siê pod nickiem Lazar i uwa¿aæ, ¿e nie ma problemu...
Teraz znowu k³amie usi³uj±c wmówiæ, ¿e dokona³a jedynie porównania mnie do Lazara. K³amstwo - napisa³a "Lazar (arteq) ju¿ na innym..." - to nie jest porównanie czy domniemanie, to jest jednoznaczno¶æ, stwierdzenie! Teraz nadal manipuluje, przedstawiaj±c k³amliwie tre¶æ tamtego postu:
Lazar ( arteq ?) mysle ze wystarczajaco duzo zacytowalam na forum Cheops tego typu wyjasnien, znasz je. Nie widze potrzeby przenoszenia ich tutaj , ale jezeli naprawde chcesz dam odnosniki by inni ludzie czytajacy rowniez poznali oblude oraz intecjonalnosc przywodcow KRK.
Na czym polega perfidna manipulacja? Ano na tym, ¿e w oryginale przy moim nicku nie sta³ znak zapytania - który wskazywa³by na cieñ domniemania. Dlaczego nagle teraz jest on zmieniany, skoro ma byæ to cytat.

Wielokrotnie ju¿ pisa³em, ¿e nie uciekam przed brakiem odpowiedzialno¶ci za w³asne s³owa - gdziekolwiek by one nie pad³y, bez znaczenia czy na PW [informowa³em wielokrotnie, ¿e nie mam nic przeciwko temu aby moje PW by³y ujawniane] czy na innym forum. Bo niby dlaczego mia³bym siê ich wstydziæ? Czy na innym forum by³bym innym cz³owiekiem, czy zak³ada³bym inna maskê czy mia³bym siê kreowaæ na kogo¶ kim nie jestem? A mo¿e z obawy przed wyp³yniêciem ewentualnych k³amstw i pomówieñ mia³bym obawiaæ siê ujawnienia tre¶ci moich wypowiedzi? Byæ moze tego niektórzy siê boj± i st±d strach przed wyci±ganiem ich bytno¶ci na innych forach? Mnie to nie przeszkadza bo zawsze jestem taki sam, zawsze u¿ywam [kiedy¶ na 2 forach nicku arteq]. Natomiast stanowczo nie pozwolê aby przypisywaæ mi obc± to¿samo¶æ i wk³adaæ mi w usta czyje¶ s³owa. A juz szczytem bezczelno¶ci jest próba rozliczania mnie z nich.
Wychodzi na jaw kolejna hipokryzja Kiary - teraz krzyczy "inne forum to inne forum" - ok, by³oby to w³a¶ciwe gdyby w swoich wypowiedziach [np. do Leszka] nie powo³ywa³a siê na rozmowy z innego forum.

Kiaro, naprawdê mam to daleko czy i kiedy Lazar zaprzeczy³ czy nie, ¿e jest arteq-iem. Dla mnie wystarczaj±cym jest, ¿e ja to zrobi³em NIEZW£OCZNIE gdy takowa informacja DO MNIE DOTAR£A.

Bardzo du¿o o cz³owieku, o jego wielko¶ci ¶wiadczy jego zachowanie siê w przypadku pora¿ki czy te¿ przyznania siê do b³êdu. Jak widaæ Kiara i Kot nie maj± w sobie nawet tyle przyzwoito¶ci ¿eby przyznaæ siê do pora¿ki czy k³amstwa, wypowiedzieæ zwyk³e s³owa: "myli³em siê, przepraszam". Wol± i¶æ w zaparte, ich wypowiedzi nie mo¿na okre¶liæ mianem nawet próby przeprosin. Usi³uj± niezdarnie broniæ cudzym kosztem w³asnego - i tak ju¿ mocno nadwyrê¿onego - wizerunku. Siedz± po uszy w b³ocie a pomimo tego jeszcze podskakuj±. Szczególnie to smutne bo zachowuj± siê dok³adnie odwrotnie ni¿ wcze¶niej pouczali i "nauczali". ich przeprosiny s± w stylu ich poplecznika - 718 tj.: "przepraszam Ciê, ¿e jeste¶ g³upi..." Czy trzeba co¶ jeszcze dodawaæ?

Wed³ug mnie Kiara chorobliwie boi siê ujawniania rys na swoim wizerunku i "wiedzy". Z "mi³uj±cej" i "uduchowionej" zmienia siê w krwio¿ercz± bestiê gdy kto¶ wytknie jej b³êdy, uchybienia b±d¼ k³amstwa. Okre¶li³bym to opadniêciem maski. Kiara sama sobie odbiera przyzwoito¶æ i tre¶æ.

Zwróæcie uwagê na zachowania kolejnej osoby zarzucaj±cej mi:
"arteq -nadal nic do Ciebie nie dociera - lub tez tylko udajesz , ze tak jest.Chociaz masz rozum i  wolna wole.Atakujesz Pania Lucyne, Kiare i wilele innych osob na tym forum  zarzucajac im klamstwa i nie wiedze."
Na moj± grzeczn± pro¶bê:
El¿bieto poproszê po raz kolejny [drugi] Ciebie - wska¿ gdzie i w czym moje stwierdzenia o k³amstwie Kiary czy tez £obos s± chybione. To wniesie du¿o wiêcej ni¿ te filmiki. Je¿eli nie potrafisz tego zrobiæ poproszê Ciê o powstrzymanie siê z tymi os±dami.
Nie zechcia³a ju¿ przedstawiæ argumentów i dowodów, us³ysza³em jedynie [i to w formie edycji posta napisanego przed moj± pro¶b±]:
arteq - Ja rowniez z dniem dzisiejszym koncze jakiekolwiek potyczki slowne z Toba.Powodzenia.

Czy naskoczy³em na ni±? Czy by³em opryskliwy? Nie. Po prostu nie mia³a argumentów, pola do dyskusji. I tak sprawy wygl±daj± w wielu przypadkach.

edit:
Zacytowano moj post z tamtego forum , bez mojej wiedzy , kazdy moze to zrobic i niech robi co che , ja nie bede za to ponosic zadnej odpowiedzialnosci.
A to ze kogos przeprosilam to tylko i wylacznie moja grzecznosc i dobra wola w uzasadnieniu i wyjasnieniu  tresci , czego wcale nie musialam robic. Wystarczy?
Kolejna hipokryzja. A czy¿ mojego nicku nie u¿y³a¶ bez mojej zgody na innym forum w celu wmówienia to¿samo¶ci? Czy¿ w tym po¶cie nie zrobi³a¶ odwo³ania do forum CH.? Czy mia³em o tym perfidnym incydencie jak±kolwiek informacjê? Nie nadu¿ywaj s³ów - nikogo tak naprawdê nie przeprosi³as, u¿ycie s³owa "przepraszam" w tek¶cie nie oznacza automtycznie przeprosin.

Kolejna sprzeczno¶æ w zachowaniu. Dlaczego w takim razie forum FZP s³uzy³o Ci do oceniania postów na forum Ch? Bo w³a¶nie tak zrobi³a¶ w swoim po¶cie na FZP powo³uj±c siê na tre¶ci napisane przez Ciebie na FCh...
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 06, 2010, 23:08:17 wys³ane przez arteq » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: