Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:14:57

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844075 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #250 : Styczeñ 12, 2010, 10:29:42 »

Ok, skoro tak uwa¿asz to nie ma sprawy. Zapyta³em po prostu Kota dlaczego robi to co sam zarzuca. Dodatkowo wykaza³em, ¿e nie przynosi mi to ujmy. Faktem natomiast jest - ¿e nikt zachowania Kota nie podda³ krytyce, w przeciwieñstwie do mojego.
Tak, u¿y³em w poprzednim po¶cie uogólnienia - liczby mnogiej, dla grupy osób których wypowiedzi s± spójne w okre¶lonym zakresie - krytyce pewnych moich zachowañ [Rafaela, El¿bieta, Kot, Kiara, Ty - w ostatnim po¶cie]. Tylko w tym zakresie i sytuacji pozwoli³em sobie u¿yæ "Wy".

Oczywi¶cie, ¿e sympatyzowanie z pogl±dami zwolenników Pch w zakresie krytyki mojej osoby nie stawiaj± Ciê automatycznie w gronie popieraj±cych Pch, przynajmniej dla mnie.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #251 : Styczeñ 12, 2010, 10:46:07 »

Mam nadzieje, ¿e ta wymiana zdañ zarówno mi jak i Tobie pozwoli siê choæ chwilê zastanowiæ nad sob± U¶miech

Pozdrawiam U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #252 : Styczeñ 12, 2010, 10:59:58 »

Ka¿da wypowied¼ na tym forum, a szczególnie skierowna do mnie - bez wzglêdu na formê i tre¶æ - powoduje chwilê zastanowienia b±d¼ zadumy, no czasami znacznie d³u¿ej ni¿ chwilê.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #253 : Styczeñ 12, 2010, 11:44:30 »

jeszcze chwila i to forum zmieni adres na arteq.darmowefora.pl

...
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #254 : Styczeñ 12, 2010, 14:33:21 »

jeszcze chwila i to forum zmieni adres na arteq.darmowefora.pl

i ciekawe czy
wpierw przyjdzie refleksja a potem "rachunek"
czy te¿
wpierw "rachunek" , który tê refleksjê wyci¶nie
..w kwestii "dopieszczania arteqa" na tym forum.

Ciekawe jak d³ugo mo¿na sprowadzaæ rzeczy do powierzchownej kultury akceptuj±c i zamiataj±c pod dywan jednocze¶nie najwiêksze zbrodnie wspó³czesnej epoki na Ludzko¶ci.

W swietle takiej percepcji powierzchowne chamstwo, czy wulgarno¶æ niektórych osób jest dla mnie pomijalna.

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 12, 2010, 14:37:38 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #255 : Styczeñ 13, 2010, 00:09:13 »

Marzenie Co¶

wyraziæ siebie bym tu chcia³
gdybym tylko to jedno zna³
¿e kalumniami nikt mnie nie obrzuci
i s³owem okrutnym nie zasmuci

o sobie chcia³bym tak piêknie i namiêtnie
a gdy tak czytam, co powy¿ej
to dusza choæ w bojach  zaprawiona
to w zadziwieniu wielkim tu jêknie

wyraziæ siebie tak inaczej, niebanalnie
gdybym wiedzia³, ¿e to co skre¶lê
s³owem innym nie bêdzie karalne -
a wysi³ki moje s³uszne, wrêcz oryginalne!

jak¿e zachwyciæ  i poci±gn±æ w Nieznane
ale gdy tak patrzê i patrzê -
to nie wiem, czy starczy mi talentu
i czy wyraziæ siebie prawdziwie, bêdzie mi dane!
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 13, 2010, 23:56:51 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #256 : Styczeñ 17, 2010, 18:20:42 »

A dla mnie jedna dot±d kontrowersyjna postac wnet sta³a siê oczywista.

Poka¿ mi swojego anio³a - a powiem Ci kim jeste¶ U¶miech))) Srebrzysty
i wszystko jasne!

Umiejêtno¶c (ba! mozliwo¶æ) wyboru anio³a - to te¿ sprawa Byka,
..i rozwoju w rozróznianiu wartosci .

koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #257 : Styczeñ 18, 2010, 02:41:55 »

Bardzo enigmatycznie napisa³e¶. £amiê sobie g³owê teraz... Mrugniêcie Powinienem jednak wcze¶niej dodaæ, i¿ moja rymowanka nie odnosi³a do Twojego postu akurat, tylko do ca³o¶ci klimatu i pewnych zachowañ. U¶miech 2

Z privietem: U¶miech

koliberek33
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #258 : Styczeñ 19, 2010, 10:14:47 »

Ciesz sie Artek, ciesz i twoi zwolennicy tez niech sie ciesza. W niedlugim czasie bedziecie mieli jeszcze wiecej
do uciechy.Nie lubicie spokoju ani na forum ani na swiecie.Taka jest prawda, robicie ciagle zla atmosfere i wtedy
czujecie sie w swoim sosie.Emanujecie wszyscy zla energia. Nikt tu z forum  nie czeka i nie czekal na nieszczescie ludzkie. Sa rozni przepowiadacze z roznych czasow. Pani Lucyna i wykopki w Egipcie, chca zapobiec tym nieszczesciom przez swoja dzialalnosc. Jak dotad nikt z tej grupy nie wzbogacil sie. Ja uwazam ze niech dalej kopia, nikomu to nie zaszkodzilo. Czepianie sie roznych ludzi ktorych nie lubicie, jest to normalka u was, sama to poczulam na wlasnej skorze. Znowu sie czepiasz Darka, jak sadzisz jak dlugo to bedzie trwalo, potrzebujesz karmy, radze zostaw nas wszystkich w spokoju tego juz wystarczy. Wymiotowac sie chce kiedy
wchodzi sie na forum i znowu akcja, kto wiadomo kto. Koniec, nie wiecej daj prosze ludziom spokoj. Amen.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #259 : Styczeñ 19, 2010, 10:39:53 »

Ciesz sie Artek, ciesz i twoi zwolennicy tez niech sie ciesza. W niedlugim czasie bedziecie mieli jeszcze wiecej do uciechy.Nie lubicie spokoju ani na forum ani na swiecie.Taka jest prawda, robicie ciagle zla atmosfere i wtedy czujecie sie w swoim sosie.Emanujecie wszyscy zla energia.
Rêce opadaj±. Najpierw £obos w wespó³ z jakim¶ samciem strasza ludzi kataklizmami itp. Jak mówiê: spokojnie, praktycznie nic z ich zapowiedzi siê nie sprawdza [i podajê dowody, fakty], b±d¼cie spokojni, nie wierzcie im - to oskar¿any jestem o (!) sianie strachu i robienie z³ej atmosfery. Ba, nikogo nie napada³em, za to napada³ samcio [patrz: ¦³awa Malarz], na ale to ja emenujê z³a energi±. Przedstawiam fakty, zwolennicy - np. Kot, zero merytortyki, zwyk³e ¶lepe k±sanie - ale to ja czepiam siê ludzi których nie lubiê. Po-ra-¿a-j±-ce.

"Czepiam siê Darka"? Czepiam siê jego chybionych oskar¿eñ - i piszê dlaczego. "Jak d³ugo to bedzie trwa³o?" - nie wiem jak d³ugo bêd± kierowane k³amliwe insynuacje.

Jakim nieszczê¶ciom chce zapobiec PCH? Mo¿e nibiru, której przylot jest cyklicznie przestawiany? Nibiru której NIKT nie widzia³ jeszcze, a zgodenie z "proroctwami" [czy¿bym znowu siê czepia³?] powinien ka¿dy dostrzec ju¿ w poprzednim roku? W jaki sposób maj± "uratowaæ"? Wka³daj±c mumiê do sarkofagu? I wszystkie nieszcze¶cia min±? Ba, nawet gdyby by³o to urz±dzenie technicznie to NIE WIEDZ¡ JAK DZIA£A NAPRAWDÊ - bo na czym polegaj±? Na przes³aniach bytu który mówi o sobie "mi³uj±cy" a dopuszca siê ataków na ludzi?

Je¿eli chce Ci sie wymiotowaæ - trudno, Twoja decyzja, Twoja sprawa. Zostawiê PCh w "spokoju" gdy oni zostawi± ludzi w spokoju - przestan± ich ok³amywaæ i doradzaæ np. rozpady ma³¿eñstwa...

wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #260 : Styczeñ 19, 2010, 10:59:27 »

Zostawiê PCh w "spokoju" gdy oni zostawi± ludzi w spokoju - przestan± ich ok³amywaæ i doradzaæ np. rozpady ma³¿eñstwa...

Ka¿dy podobno ma woln± wolê??? hmmm
 kim Ty jeste¶, ¿e chcesz staæ na stra¿y moralno¶ci?
A mo¿e jaka¶ mania wielko¶ci, a mo¿e " Samcio" ( jak go okre¶lasz) skrad³ Ci co¶?

Ludzie sami wybieraj± w co chc± wierzyæ, wiêc chyba powinno siê ich zostawiæ w spokoju...

swoj± drog± ciekawe stwierdzenie.......

Pozdrawiam U¶miech i wyluzuj trochê U¶miech
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #261 : Styczeñ 19, 2010, 11:06:45 »

Arteg, czy myslisz, ze jak bedziesz ciagle to samo z tymi samymi ludzmi dyskutowal  to cos sie zmieni.Mamy nastepny rok i znowu sa awantury z tymi samymi osobami. Pomysl ze sa tu tez inni i chca nareszcie na tym forum spokojnie przebywac, pisac, czytac, dzielic sie. Niczego nie zmienisz, zrozum to. Bedziesz dalej ciagna
ta sama sprawe bez konca. Nie masz litosci dla ludzi tu przebywajacych.
Zrozum, jesli raz lub dwa powiedziales co o dane sprawie myslisz, to wystarczy. Ty wiesz co ja mysle, co zdejmuje mi sen z oczu. Ja wyrazilam kilkakrotnie moje niezadowolenie, rozczarowanie i zyje dalej. Nie wytykam ci bez konca wyskokow ksiezy, bisupow itp. Ja jestem swiadoma tego ze nie zmienie sama niczego, to co sie dzieje w KK, dzieje sie calymi wiekami. Ja mam tylko jedno zycie i musze je tak przezyc abym kazdego
dnia miala powody do zadowolenia i spokoju. Ja lubie to forum i chetnie tu przychodze i poprostu mam dosc twojego ciaglego ujadania. To nic nie zmieni. Zajmij sie tez innymi sprawami na tym forum. Sa tematy ktore
wlasnie ty mogbys przedstawic. Ja nie jestem zwolenniczka wykopek w Egipcie. Jednak zainteresowalam sie
tematem ogolnie wykopek w Egipcie.PCH to nie jest jedyna grupa z Polski ktora kopie. Kazdy ma swoj cel,
i to dobrze.Ja cie jeszcze raz prosze, skoncz z ta walka, lub przenies to na prywat z ludzmi  z ktorymi ciagle sie nie zgadzasz. To jest forum nie KK tylko PCH.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #262 : Styczeñ 19, 2010, 11:30:07 »

Zostawiê PCh w "spokoju" gdy oni zostawi± ludzi w spokoju - przestan± ich ok³amywaæ i doradzaæ np. rozpady ma³¿eñstwa...
Ka¿dy podobno ma woln± wolê??? hmmm
[...]
Ludzie sami wybieraj± w co chc± wierzyæ, wiêc chyba powinno siê ich zostawiæ w spokoju...
Chcia³em uzmys³owiæ dlaczego pozwalam sobie na zabieranie g³osu w temacie PCh i £obos. Tak, kazdy ma woln± wolê, tylko wielu zapomina o tym, ¿e ponosi siê konsekwencje czynów. Nie zamykam £obos ust - piszê dlaczego z ni± siê nie zgadzam. Ludzie niech wierz± w co chc± - lecz mam prawo wypowiedziec siê gdy co¶ w "ich" nie jest dla mnie jasne. Czy kogokolwiek si³± ci±gn±³em np. do KK? Nie. Czy kogokolwiek si³± wyci±ga³em z poddañstwa PCh? Nie.

RAfaelo, zauwa¿, ¿e "Ci Sami" wypowioadaj± siê na forum, podnosz± tak¿e od nowa pewne kwestie - nie mówiê, ¿e nie powinni, b±d¼, ¿e to ¼le. Pozwalam sobie odpowiadaæ/wypowiadaæ siê w odniesieniu do ich NOWYCH postów. Tak¿e Ty to robisz - ci±gle te same zarzuty, na które to z kolei ja ci±gle odpowiadam.
Je¿eli chcesz to pisz o patologiach w KK - Twoja wola, je¿eli bêda prawdziwe - nie zaprzeczê [jak wiele razy], je¿eli uznam, ¿e pewne s± nieprawdziwe - przedstawiê dlaczego moim zdaniem. Czy kiedykolwiek zabroni³em o tym pisaæ komus na forum? Nie - byle bra³ odpowiedzialnosæ za wypowiedziane s³owa. I nie nazywam takich wypowiedzi "ci±g³ym ujadaniem". Poniewa¿ to nie forum KK - jak raczy³a¶ zauwazyæ - sam nie rozpoczyna³em/zak³±da³em tematów z KK zwi±zanych [byæ mo¿e przy jakim¶ z nich jestem autorem pierwszego postu - lecz wynika³o to z podzia³u w±tku przez moda]. Wiêc te uwagi raczej nie do mnie.

Natomiast jestem zwolennikiem prac archeologicznych jako takich - poszerzaj± nasza wiedzê. Lecz chyba nie chcesz mi wmówiæ, ¿e PCh jest projektem archeologicznym? To jeden z kroków a nie cel.

Gdyby¶ mi napisa³a ¿ale na PW to i tak± drog± bym Ci opdpowiedzia³. Poniewa¿ napisa³as publicznie - w ten sam sposób Ci odpowiedzia³em.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #263 : Styczeñ 19, 2010, 11:39:56 »

Arteg, ja cie bardzo prosze, o spokoj na forum. Jesli jest dobra atmosfera, to mozna tez o wielu skomplikowanych tematach pisac, dyskutowac. Jestesmy wszyscy zobowiazani aby atmosfera byla
na dobrym poziomie.  Pomysl, moze niektore osoby uwielbiaja cie dreczyc, ty im dajesz ciagle mozliwosci.
Zycze wszystkim spokojnych dni na tym forum, wiecej szacunku i zrozumienia. Pozdrawiam serdecznie. Rafaela.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #264 : Styczeñ 19, 2010, 13:14:14 »

Uderz w stó³ a no¿yce siê odezw±   Mrugniêcie Du¿y u¶miech  i tyle w tym temacie  Buzia na k³ódkê

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #265 : Styczeñ 19, 2010, 13:32:06 »

Uderz w stó³ a no¿yce siê odezw±   Mrugniêcie Du¿y u¶miech  i tyle w tym temacie  Buzia na k³ódkê

Có¿ za przesympatyczny post, pe³en mi³o¶ci i czu³o¶ci.
Jak widaæ z³o¶liwo¶æ jest cech± ezoteryków.
Przykre to.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #266 : Styczeñ 19, 2010, 13:49:22 »

Uderz w stó³ a no¿yce siê odezw±   Mrugniêcie Du¿y u¶miech  i tyle w tym temacie  Buzia na k³ódkê
Chanell, zastanów siê i odpowiedz sobie uczciwie, czy nie pomy¶la³a¶ sobie, ¿e w wypowiedzi Darek mia³ tak¿e mnie na my¶li. Czy po tym "te¶cie" Twoje s³owa o no¿ycach tak samo brzmi±? Czy ironia nadal jest taka trafna?
Dlazcegio mam udawaæ, ¿e nie widzê odniesienia, udawaæ, ¿e nie to nie dotyczy.

Arteg, ja cie bardzo prosze, o spokoj na forum. Jesli jest dobra atmosfera, to mozna tez o wielu skomplikowanych tematach pisac, dyskutowac. Jestesmy wszyscy zobowiazani aby atmosfera byla na dobrym poziomie.  Pomysl, moze niektore osoby uwielbiaja cie dreczyc, ty im dajesz ciagle mozliwosci.
Alez wypowiedzia³em siê spokojnie i rzeczowo, bez wyzwisk, pokrzykiwañ, wulgaryzmów. Nie widzê te¿ aby kto¶ ostatnio mnie drêczy³ na tym forum. Z³osliwo¶æ - byle konstruktywna - w niczym mi nie przeszkadza.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #267 : Styczeñ 19, 2010, 14:15:06 »

Chanell, zastanów siê i odpowiedz sobie uczciwie, czy nie pomy¶la³a¶ sobie, ¿e w wypowiedzi Darek mia³ tak¿e mnie na my¶li.

Otó¿  wyobra¼ sobie ze NIE ! Pomy¶lalam ogólnie o wszystkich sceptykach U¶miech

Dlazcegio mam udawaæ, ¿e nie widzê odniesienia, udawaæ, ¿e nie to nie dotyczy.

Choæby po to ¿eby nie wywo³ywaæ awantur z udzia³em wielu forumowiczów i choæby po to ¿eby  taka chanell nie napisa³a komentarza typu " uderz w stó³ a no¿yce siê odezw± "  Z politowaniem
 Arteq trochê za bardzo bierzesz wszystkie niewinne komentarze do siebie ,u¶miechnij siê proszê  Chichot
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 19, 2010, 14:15:48 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #268 : Styczeñ 19, 2010, 14:18:05 »

Rafaela powiedz proszê czemu nigdy nie czepi³a¶ siê tak kap³ana? Zachowywa³ siê czêsto poni¿ej krytyki obra¿aj±c nie tylko pogl±dy ale i ludzi ,i jako¶ nigdy nie widzia³em ¿eby¶ go tak atakowa³a?dziwne,czy po prostu jak z kim¶ siê zgadzasz w jakich¶ kwestiach to mo¿e byæ chamski i wtedy Ci to nie przeszkadza?Do tego zamiast z Arteq porozmawiaæ,piszesz bez przerwy "atakujesz" no ale równie dobrze mo¿e ka¿dy inny pisaæ tak pod Twoim postem ale czy to ma sens?Bo patrz±c na kilka postów wzwy¿ mo¿na raczej powiedzieæ ¿e to Ty atakujesz a nie Arteq.
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #269 : Styczeñ 19, 2010, 14:37:45 »

Chanell i Rafaela - zobaczcie kochane kobietki jaki piekny jest dzionek.Tutaj swieci slonko i jest supcio jak na styczen .Szczegolnie druga polowa.Zastanowmy  sie czy warto jest zwracac co poniektorym  osoba uwage.Ja poprostu nie zwracam uwagi - przestalam widziec , gdyz nie chce.To sie ciagnie latami.Szkoda mojej energi na pozywke dla tych ludzi.Zycze milusiego dzionka - Ela
P.S.
Dzieki za Wszystko - Ela
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 19, 2010, 14:38:52 wys³ane przez Elzbieta » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #270 : Styczeñ 19, 2010, 14:40:34 »

Chanell i Rafaela - zobaczcie kochane kobietki jaki piekny jest dzionek.Tutaj swieci slonko i jest supcio jak na styczen .Szczegolnie druga polowa.Zastanowmy  sie czy warto jest zwracac co poniektorym  osoba uwage.Ja poprostu nie zwracam uwagi - przestalam widziec , gdyz nie chce.To sie ciagnie latami.Szkoda mojej energi na pozywke dla tych ludzi.Zycze milusiego dzionka - Ela
P.S.
Dzieki za Wszystko - Ela

¦wieta racja Elu U¶miech  amen Chichot

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #271 : Styczeñ 19, 2010, 14:56:55 »

Chanell, zastanów siê i odpowiedz sobie uczciwie, czy nie pomy¶la³a¶ sobie, ¿e w wypowiedzi Darek mia³ tak¿e mnie na my¶li.
Otó¿  wyobra¼ sobie ze NIE ! Pomy¶lalam ogólnie o wszystkich sceptykach U¶miech
Albo pomyli³a¶ s³owo "tak¿e" z "wy³±cznie" b±d¼ "tylko" albo nie zaliczasz mnie do sceptyków.

Naprawdê czêsto siê u¶miecham, szczerze u¶miecham. Dystnas tak¿e staram siê trzymaæ do siebie.

Ja poprostu nie zwracam uwagi - przestalam widziec , gdyz nie chce.
Wiem, szczególnie gdy trzeba odpowiedzieæ na pytania postawione w celu ukazania niezasadno¶ci stawianych zarzutów. Twoja decyzja, OK.

edit:
na popo³udnie mam zaplanowana budowê igloo.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 19, 2010, 15:01:43 wys³ane przez arteq » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #272 : Styczeñ 19, 2010, 16:27:47 »

Mysle ze bedziecie wszyscy bardziej szczesliwi jak pozostawie was w spokoju, robcie co chcecie, mnie to wiecej nie obchodzi, zmuszac sie wiecej nie mam zamiaru byc na forum na ktorym jest ciagla walka o bzdety.
Wszyscy  o tym wiedza ze przepowiednie sa przepowiedniami, realitet jest realitetem.
Decyzje podjelam, zycze wam wszystkich tego czego sobie zyczycie . Rafaela.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #273 : Styczeñ 19, 2010, 16:36:21 »

Rafaelo, twoje decyzje nie powinny byæ uwarunkowane postêpowaniem innych ludzi. Nauka wspó³¿ycia w spo³eczno¶ci nie jest wy³±cznie zwi±zana z wyliczaniem czyich¶ b³êdów i potyczek.
Nie odchod¼ z forum tylko dlatego, ¿e s± tu prowadzone niejednokrotnie emocjonuj±ce dyskusje. Sama mi kiedy¶ powiedzia³a¶, ¿e nietrafnie siê z pocz±tku oceni³y¶my. Mia³a¶ racjê... Nie da siê oceniæ drugiego cz³owieka przez pryzmat s³ów pisanych na forum. Mam wra¿enie, ¿e teraz dochodzi do tego samego pomiêdzy Tob± i Artkiem. Kompletnie niepotrzebnie. Twoje odej¶cie z forum problemu przecie¿ nie rozwi±¿e.
Je¶li jednak masz ochotê odej¶æ ze wzglêdu na to, ¿e czyje¶ pogl±dy ci tu przeszkadzaj±, to wiedz ¿e kiedy¶ zrobi³am to samo. I jednak wróci³am. Nie da siê zerwaæ wiêzi z miejscem, gdzie zostawi³o siê cz±stkê siebie.
¯ycie realne te¿ nam czasami nie odpowiada, co nie znaczy, ¿e ka¿dy z nas siê z niego od razu wypisuje.
Zostañ, bo bêdzie ciê brakowa³o.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #274 : Styczeñ 19, 2010, 16:58:23 »

Rafaelo - Ja rowniez dolaczam sie do postu Janneth.Prosze zostan.Nam jestes potrzebna w calostwie Twojej osoby.Sloneczko dzisiaj swieci w Kanadzie.Milusiego dzionka - Ela
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: